Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Akkove on. 2 mars 2016 20:18

Det er greit at menn her søker "litt" yngre kvinner enn i den tilårskomne alder de selv er i. Men jeg lurer litt på en ting....når jeg (kvinne på 50år) selv har en datter på 31år, så skurrer det i mitt hode når jeg leser profiler som tilsynelatende virker ok, helt til jeg kommer til det punktet hvor det står å lese at mannen i 50åra (og over) ønsker kontakt med kvinner/venninner fra fks 25år, jeg for min del kunne ikke tenkt meg en skjæreste som var yngre, eller på samme alder som min datter!
De menn som ønsker kontakt med damer på 25år og selv er over 50år, de er jo i en alder der de kunne vært far til vedkommende?
Er det virkelig noe å satse på? Og en annen ting.....hvis disse menn har barn (ungdommer) selv....så hvordan er erfaringen med å bringe inn i livet en ny venninne som kanskje er bare noen år eldre enn sine egne barn? Jeg bare spør? For min del så sier slike profiler mer om mannen...enn det jeg ønsker å tenke på! ;)))

Skjult ID med pseudonym Kakadue on. 2 mars 2016 20:25

Ja... Det er litt turnoff for meg og...dersom mannen har satt en alt for lav alder i sin preferanse.
Det sier litt om seriøsitet tenker jeg, og jeg tenker at denne karen lett blir betatt av det ytre, og ønsker seg det "unge og feilfrie"... Jeg ønsker meg i alle fall en mann som er komfortabel med å se meg eldes, og som vektlegger verdier som ikke baseres på det overfladiske.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 2 mars 2016 20:53 Privat melding

Jammen så hopp over disse mennene da. La dem få søke hva de vil. Jeg ville ikke hatt en kjæreste som var halvparten så gammel som meg. Men det at jeg ikke kunne tenkt meg det? Folk er forskjellige. Who cares!?Jeg trenger ikke forstå hvorfor folk vil det de vil.

Ikke vet jeg hvor mange av disse mennene som lykkes heller. Det forutsetter jo at 25 år gamle jenter vil ha 50 år gamle menn. Kanskje det er noen som vil det.
La dem nå holde på.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 2 mars 2016 21:07

I mitt hode skurrer det med ei dame som er 8-10 år yngre enn meg.
Skurrer også med damer som er 3-4 år eldre enn meg.

Men hvem bryr seg vel om det? Ser ingen klage på at noen søker alt for snevert i alder.
Jeg tror ikke de seriøst mener at de bare vil ha noen så unge, men snarere frykter å sette en bestemt aldersgrense som kan skremme vekk sin livs kjærlighet fordi hun er 1 år over eller under grensen som er satt.

Personlig er jeg veldig nøye på alder. Er jeg 1 år utenfor det hun søker, så holder jeg meg unna samme hvor mye til drømmekvinne hun er. Handler om å respektere andres søk og preferanser.

Skjult ID med pseudonym x eller y on. 2 mars 2016 21:55

@ my
stor lommebok???

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 2 mars 2016 21:58 Privat melding

sånn vil det nok alltid være, la de kave på - nok av menn som er nok mann i seg til å ønske seg en på samme alder

Skjult ID med pseudonym tindar on. 2 mars 2016 22:13

bare sånn til info. Jeg har fått tre hjerter her. Alle er fra damer rundt de 40 og uten bilde og med merkelige nick og jeg ba om bilde, og samtlige var russere som ikke klarer å skrive rent Norsk. Når jeg var med en feil var regget med adresse Oslo ved en feil her fikk jeg noen fra Norske damer i min alder, Men da jeg rettet opp hvor jeg bor ble de ikke så intressert. men helt greit for meg det, Jeg forstår de. Men hver sin lyst å glede. Så damer ikke bli sint fordi om noen trenger litt ungt blod for å få høyde på den.

Skjult ID med pseudonym Kakadue on. 2 mars 2016 22:13

....så politisk korrekt da:..."la de holde på", "hvem bryr seg" osv...
Ja såklart, men dette er jo et forum der man diskuterer alskens trivielle banale "problemstillinger", eller har jeg misforstått??
Er enig med ts i at det skurrer når 50åringer vil ha 20åringer. Men selvsagt har en hver sin rett til å ønske seg hva det skulle være, tenkte bare det var altfor opplagt til å måtte presiseres 😊

Skjult ID med pseudonym Akkove on. 2 mars 2016 22:15

Gravlax.....det var da veldig med "valg"...Men som det individet jeg er....så er jeg ikke født i går, og jeg kan til og med lese! Jeg har ikke unngått og legge merke til div. ønsker enkelte måtte ha. Men nå var det disse som ønsket kontakt med damer i opptil 20-25 års aldersforskjell (nedover) jeg stillet spørsmål ved? Men takk for "svar" .....og jeg forbeholder meg retten til å si og mene....at ja...det er og blir en "turnoff" på en del ønsker enkelte måtte ha, av uvisse årsaker! Men det beveger seg dessverre i den retning at jeg ikke finner dette forumet så seriøst.

Skjult ID med pseudonym durrr on. 2 mars 2016 22:45

Ja vel, du går ikke for yngre menn. Hvorfor må du absolutt prøve å heve deg over dem som går etter yngre? Det er den biten jeg stusser over.

Hvordan påvirker det deg at en 50åring (mann eller kvinne) søker en 20-25-åring for eksempel?

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 09:01

Er nok bare slik det er. Er 22 og har blitt kontaktet av folk som til og med er eldre enn min egen far..
Ser ut til at de tror alder ikke påvirker dem, de vil ikke ha folk på egen alder men, forventer at tjuåringer vil ha dem x) ikke akkurat innsiktsfulle mennesker.

Jeg har allerede en far, og trenger ikke en til! Men finnes jo også jenter som liker eldre menn. Tror for å være helt ærlig at 99% av dem har problemer.. Men er nå deres sak.

Må innrømme at om jeg ser profiler til menn over 22 som har valgt alder de ser etter fra 16, blir de veldig uaktuelle for meg. Ser for meg at de er samme typene som ser etter 20-åringer når de er 40+..

(for all del, om noen med 16 grense ser dette, ikke endre det! Det er en veldig grei sil for å få vekk umoralske folk med en gang😊)

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 09:10

At du søker fra 16 tror jeg er unødvendig informasjon, Hovmester, ingen som har problemer med å tro det på egenhånd! Andre enden av skalaen din derimot x)

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 3 mars 2016 09:21 Privat melding

Jeg søker ikke alder , men person m "connection". Jeg har vært m jevngamle/eldre som er så umodne, og yngre som er mer "jevngamle" m meg. So ? Jeg vil ha en som passer meg, som jeg passer for.
Så enkelt som det.

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 09:44

Veldig enig med Ronja her 😊

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 09:55

Det er ikke noe definitivt tall, kommer jo veldig an på personen. Det viktigste er at man trives rundt folk:) Men det er et sted hvor det begynner å være på grensen til hva som føles ok, og det er over 30. Det skal være en bra ungdommelig 34-åring før det hadde gått

(mann 45 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 10:10 Privat melding

Nå har jeg sett profiler av kvinner på ca 30 år som søker menn som er langt eldre enn meg så dette kan i noen tilfeller gå begge veier.
For å si det enkelt:
Har søker kvinner som er halvparten av hans alder og kunne vært datteren hans. Men, de ER ikke datteren hans. To voksne menneskers tosomhet er fullt lovlig og none of your god damn business. Derfor burde man holde seg for godt til å komme med sånne utsagn som TS gjør og heller godta at "noen liker mora mens andre liker dattera" uten at det er noe som helst galt i det.

Selv kunne jeg aldri tenkt meg noen som er så mye yngre enn meg men det er veldig mange andre koalisjoner der ute som andre foretrekker som ikke passer meg uten at det er noe galt i det.

Koz&klemz

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 10:16

Godt voksen ja! Og er enig med Ronja i det at det ikke vitner om den største innsikten når en 40-50 åring søker etter en 20-åring... (Tenker da at de er mer enn gjennomsnittlig opptatt av stramme lår og pupper???)...men SÅKLART kan ekte kjærlighet oppstå også mellom mennesker med en slik aldersforskjell...
Handler bare litt om hva de primært søker...og er enig med Ronja også i det at de bør ikke endre disse innstillingene sine; greit å vite for sånne som meg hvem jeg skal styre utenom 😉
Når du setter ditt søk fra 16-100 Hovmester, så tolker jeg ut i fra det du også skriver her at du er et åpent sinn som ikke vil la alder begrense deg, og ikke nødvendigvis at du foretrekker 16-åringer... Men hadde jeg sett din profil og lest "16-100" der...vel, det hadde bok blitt en turn-off ja... Jeg hadde tenkt; (jeg går jo ut i fra at du er god voksen du også da) hvorfor vil han ha en 16-åring...er ikke det neeeesten ulovlig??
At du kunne tenke deg ei på 99 taler bare til din fordel da, vil jeg si 😂😂

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 10:45

Haha du liker skrivingen min så godt at du fatter mer interesse for meg, har selvfølgelig intet med alder å gjøre for den akk så openmindede, kjærleiksøkjande Butler?
Det er jo bare å sende mld til alle 22-åringene og håpe at jeg er en av dem som svarer? Det er faktisk en som klarte å sende mld/hjerte (husker ikke hva) akkurat til meg rett etter at jeg snakket med han på forum. Sukker-verden er visst ikke så stor!

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 11:18

Hva betyr mest for deg da Hovmester...? Siden du har satt aldersspennet ditt så vidt, så går jeg ut i fra at alder er irrelevant for deg?? (Men du skrev jo et annet sted at forumsdamer over 40 bare kunne la være å ta kontakt, så noe betyr det kanskje likevel???)

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 11:38

Ja, ja...det klassiske valget mellom penger og seksuell tiltrekning...? Hva får deg til å tro at jeg som førti pluss ikke er hot som hell? Får meldinger fra 20 og 30 åringer innimellom... Og setter det på kontoen for "dagens lille oppmuntring"... The Real Thing derimot sparer jeg til The Real Man kommer innom... 😉

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 11:49 Privat melding

Når jeg som er 53 fortsatt er fruktbar kan jeg ikke se noen grunn til at 40-åringene ikke skulle være det, annet enn rent unntaksvis.

Det er for ordens skyld ikke for å melde mitt kandidatur, jeg foretrekker menn, og ikke gutter.

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 11:54

Er sannsynligvis fruktbar, men har ikke tenkt å teste det ut 😁
Men er DET grunnen til at enkelte 50 åringer vil ha 20 åringer da...? Hvis det er at de vil ha en å få barn med så støtter jeg jo tankegangen...men vil tro de fleste 50 åringer sier seg ferdig med barneproduksjon, og at det er litt mer overfladiske begrunnelser for hvorfor de vil ha en pur ung en...

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 12:05

Hva har du å tilby en godt voksen generøs dame med god økonomi da Hovmester...? Oppegående damer vil ha mer enn store muskler og velutviklet utstyr, vettu....

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 12:09

Såå du vil ha unger altså? Da blir det nok ikke meg og deg uansett, har ingen planer om å bli mor. Veldig trist :c
Anbefaler å prøve lavt utdannede, nervøse, mindre intelligente jenter. De bare venter på å bli mødre! Blir dessverre også mindre intelligente avkom da sannsynligvis, men ser ikke ut til å bety noe for resten (:

Tror jeg tuller/overdriver nå ikke sant? Niks! Norges befolkning blir dummere, fordi mindre intelligente folk reproduserer mer (pluss, nervøse damer ser også ut til å reprodusere mer).

Happy hunting med ditt nye våpen: statistikk😁

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 12:28

Hahahha er jeg henvist til skammekroken? Du vet det å ikke sette pris på sannheten og prøve å kneble de som kommer med den, er et trekk som går sterkt igjen i diktatorer.. Du er relativt ung for en diktator, det skal du ha 😂

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 12:28

Det er slikt man gjør med syke barn og hjemme fra jobb... Henger her og blir (litt) underholdt 😆
Eller ser på kviser som klemmes... Begge deler kan være vondt godt 😁

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 12:48

Prøver ikke å fornærme folk her altså! At man får unger <=/=> at man er dum. Bare større sannsynlighet. Som betyr at også genier får unger, bare ikke like mange i gjennomsnitt. Skjønner egentlig ikke heller hvordan folk blir så fornærmet over bevist informasjon. Det er sannheten, ikke en fornærmelse folkens.

Så no need for å bli amper Gravlax. Hvem sa noe om vanstyre?

Jepp, er ikke superintelligent, men et stykke over gjennomsnittet er nok ingen tvil om. (og nei jeg ser ikke på meg selv som bedre på noen måte av den grunn, fornuftig hyggelig menneske > IQ)

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 13:11

Fint, alltid kjekt når man kan ha åpne diskusjoner hvor folk ikke tråkker på egne tær og roper au x)
Ja selvfølgelig kan man det. Men de har altså målt intelligensen og ikke sett på utdanning, tror det var en internasjonal undersøkelse (IQ/utdannelse har også en viss sammenheng men som du sier; dette er gjennomsnitt og ikke regler! Kommer selv fra en søskenflokk på fire med foreldre som ikke er høyt utdannet, så jeg sier virkelig ikke at det betyr at man ikke er smart. Enkeltindivider kan ikke diskuteres ut fra sannsynlighet).

I tillegg er det målt at intelligensen i Norge går ned, forsvarets tester til førstegangstjeneste viser det veldig tydelig. Kan sikkert argumentere for om skolen er blitt verre og ikke intelligensen osv, og velge å tro det man vil, men jeg tror nå det.

Gravlax er nå litt usikker på om du faktisk mente det eller ikke? Er det samme egentlig. Intelligente eller ikke, verden har nok mennesker..

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 13:19

@Peter Late såre tær? Jeg skryter ikke. Hovmester spurte og jeg sa sannheten, understreket til og med at det ikke betyr noe for meg utover å kunne være lat på skolen.

Trodde jeg var ferdig med Janteloven på barneskolen.. best jeg kommer meg hjem og starter karriere som avlshoppe og gjemmer alle tegn på intelligens for å unngå å true selvfølelsen til visse folk :)

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 13:39

Å gå etter meg fordi jeg sa jeg er over gjennomsnittet er ikke å følge Janteloven? Nei vel. Hva er det da?

Vel, skal gi deg rett i at siste setningen var unødvendig.

Men, det var jo ikke alvorlig ment! Og synes selv at det er tydelig men ikke tydelig nok da antar jeg, hvis dere virkelig reagerer sterkt på det. Er vant til folk som hører på det du mener i stedet for å se etter måter å bli fornærmet på, funker visst ikke her.

På med den offentlige masken da.

Jeg må få beklage alle misforståelser og lover å oppføre meg pent i fremtiden. :)

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 13:39 Privat melding

@Hovmester: Du opplever feil. Men i min familie har de fått barn naturlig til opp til 55 og for meg har det alltid klaffet på første forsøk så ja, jeg regner nok med at jeg fortsatt et fruktbar, og da - som var poenget mitt - er det sannsynlig at jenter i 40-årene også er det.

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 13:54

Det har jeg lurt på. Hvem er mest sosialt intelligent gjennomsnittlig, mer/mindre intelligente mennesker, eller kanskje de som ligger på gjennomsnittet? Det er forskning jeg gjerne skulle lest😁

Jeg er ikke verre enn at alle jeg har møtt herfra har villet møte meg igjen hvertfall, er vel det jeg upartisk kan si om det:) så tror jeg kan unngå å være helt uspiselig hvis jeg prøver hardt😁

.. Uhh hva handler denne tråden om egentlig nå igjen?

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 14:10 Privat melding

IQ-diskusjon igang igjen? ;) Villrosa sier fornuftige ting her synes jeg. Vi må ikke blande IQ med klokskap eller visdom.

IQ-begrepets opprinnelige betydning (Petter Smart) er veldig begrenset og ikke berettiget den 'status' det har hatt.
Idag er dette videre utviklet, og man snakker om minst 7 grunnleggende forskjellige typer. Klassisk IQ har ingenting med de andre å gjøre.
-Sosial IQ
-Språklig IQ
-Visuell IQ
-Matematisk/logisk IQ (klassiske def)
-Musikalsk IQ
-Kroppslig IQ
-Intuitiv IQ

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 14:14

Kiara fint med ærlig mening :)
Du har nok rett i at jeg kan trenge å runde av litt i kantene for å ikke blir misforstått av dette publikumet som jeg også nettopp skrev:)
Er med andre studenter hele dagene og har ingen problemer med å komme overens med dem. Jeg er her kun når jeg egentlig skal studere og kjeder vettet av meg, muligens også grunnen til at det blir skarpere enn vanlig heh
Haha😂 nei det er et problem med de yngre også, men de har det ikke så travelt da hvertfall😜

Men, nå må jeg virkelig gjøre noe så skal ikke erte dere opp på en stund hvertfall😊

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 14:29

Hahahha ja der har du det😂😂

.. eneste er, at du sa ikke det før etterpå da men.. Detaljer?

BTW, du sier familieorientert. Å ikke ville ha barn vil ikke si at man ikke er familieorientert FYI. Da er det bedre å heller si lyst på barn;)

Okei nåå skal jeg gå

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 3 mars 2016 14:40

Setter pris på det:) men med gå mente jeg gå på skolen, hvor jeg allerede skulle vært på vei for tre meldinger siden, men hvor er de pokkers nøklene..

Er nok ikke kvitt meg så lett;)

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 14:52

Godt sagt om temaet Kiara 👍😊

Skjult ID med pseudonym Balder to. 3 mars 2016 15:35

@Helena
Det er nok lit forskjell på å treffe en man faller for som er mye yngre eller eldre en seg selv, og det å aktivt søke mye yngre, og å avvise alle på sin egen alder uten å kjenne de engang :-).
Ikke at jeg føler for å fordømme det ene eller andre. Jeg tror ikke jeg personlig hadde trivdes med en mye yngre dame/jente, men hvem vet? Plutselig en dag sier det pang, og damen kan være både yngre og eldre enn jeg hadde tenkt meg på forhånd.

Skjult ID med pseudonym Helena to. 3 mars 2016 15:51

@Balder
Enig. Det er nok det med eksplisitt å avvise alle på egen alder det er lett å reagere på, det ser jo ikke bra ut. Men en viss åpenhet for at helt uventede at ting kan skje, er nok likevel ikke så dumt å ha.

Skjult ID med pseudonym Helena to. 3 mars 2016 15:55

Og så synes jeg det å ikke dømme de som søker bredt og starter lenger ned på aldersskalaen enn man selv synes er "passe" også er greit!
(Den var til meg.)

Skjult ID med pseudonym Helena to. 3 mars 2016 16:06

@Kiara
Sammenlikningen var ment mtp. nedbygging av tabuer; dette at fenomener som betraktes med skepsis i løpet av få år kan bli akseptert.

Delvis enig med deg mht. aksept av aldersulike par der mannen er eldst, men ikke helt: Tror det er ganske mange som forakter det (på generelt grunnlag), nå som før.

Lurer forresten på hvor stor forskjellen egentlig er mellom tilfeldig møte eldre - yngre og "aldersåpent søk"... Tror den største forskjellen avspeiles mellom de som søker enten aldersåpent og de som søker BARE yngre. (Det var vel det du mente med systematisk jakt - da er jeg enig!)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt to. 3 mars 2016 16:17

Kvinner i førtiåra er uansett best!

(mann 53 år fra Oppland) to. 3 mars 2016 17:12 Privat melding

Vi håpløse menn altså..))

(mann 53 år fra Oppland) to. 3 mars 2016 17:14 Privat melding

Pause Villrosa ??--pause !

Kaffepause..?...hihihi...

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 17:19 Privat melding

Hvis du ser ut moden og eldre , og mange menn gjør det, da sender jeg deg en melding også når du er yngre enn meg, jeg er ikke redd for det...

Skjult ID med pseudonym Coma to. 3 mars 2016 17:25

Om jeg går inn på en profil og ser en mann i 40-årene (min aldersgruppe) søker etter ei dame fra 20 år og oppover, så er det utelukket at jeg svarer/skriver til vedkommende.

En 20-åring har ingen ting til felles med en på 40. "Alder er bare et tall"...pfft! Rart at mannfolk som kommer med den påstanden i 98% av tilfellene går etter yngre damer da, aldri de som er 20 år eldre.

En på 40-50 har ingen ting til felles med ei på 20. Mentalt sett er de på helt ulik planet. Har selv vært både 20, 30 og 40, så dette vet jeg 😉

Gud forby at jeg skulle hatt en gubbe på over 70 nå 😱 (hvis jeg hadde blitt sammen med en på over 40 da jeg var 20 år).

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 17:40 Privat melding

Men du kan naturligvis ikke vare 15 år yngre , det er galskap 😁

(kvinne 54 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 17:59 Privat melding

Apropos alder er bare et tall. Leste dette er sted:

"I'm 40 but I still feel like I'm 20....
Until I hang out with some 20 year olds. Then I'm like no, never mind, I'm 40 "

Skjult ID med pseudonym Coma to. 3 mars 2016 18:36

@Hovmester
At en mann på over 40 søker ei på 20 er for meg ensbetydende med en som kun er ute etter kropp. Hva slags felles referanser har de? Det er to forskjellige generasjoner.
Vet hvordan jeg selv utviklet meg fra jeg var 20 til jeg var...tja...28-30. Du vet stort sett ikke hvem du er og hva du vil med livet før den tid.
Selv hadde jeg (altfor) mye livserfaring som 20-åring. Men det betyr ikke at jeg var klar for å gjøre et partnervalg for livet på den tiden.

Skjult ID med pseudonym Vesla to. 3 mars 2016 18:49

Må jo bare si at jeg ikke hadde likt at dattera mi (19) kom hjem med en mann på min alder (47)
Jeg hadde selv ikke følt meg vel om jeg fant en kjæreste på 25. Hadde passet bedre til dattera mi.

Menn på 50 + som ønsker unge damer på (25) fordi de kan gi dem barn er jævlig egoistiske. Tenker ikke på hvilke konsekvenser dette gir for ungen.
Forskning sier at "Barn av eldre fedre har større sjanse for å få hjertedefekter, autisme, schizofreni og epilepsi, og barnet har dobbelt så stor sjanse for å dø før voksen alder."

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 19:04 Privat melding

😂 ahah...no way...😳

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 19:06 Privat melding

For meg...de klarer det fint !😁

Skjult ID med pseudonym Coma to. 3 mars 2016 19:25

Åhh...er det en KOKURRANSE her mellom 20- og 40 - åringer? Har jeg ikke fått med meg.
Du VET vel at jeg også har vært 20? 😉 Joda...hadde flere på 40 som prøvde seg den gangen. Grøsser ved tanken nå 24 år senere, og er glad jeg ikke slapp noen av dem til. Det føler jeg hadde vært en ripe i lakken for min del nå.

Får mange henvendelser fra unge menn...både her inne og irl, men er ikke interessert. Fordi jeg vet at vi ikke har noe til felles. Og selv om de sikkert har hardere ereksjon og en hottere kropp enn en mann på min egen alder, så vet jeg at sistnevnte kan gi meg mer mental stimulans.

Så bare vær så forurettet du vil @Hovmester...kjør på! Få deg ei på 20. Men ikke sutre i etterkant når hun har funnet seg selv som kvinne, har lyst til å oppleve verden og andre menn før hun slår seg til ro 😊

(mann 42 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 19:39 Privat melding

Mulig jeg "banner i kjerka" nå, men selv foretrekker jeg modne damer fremfor unge og fagre frøkner.. Den trygge væremåten, bestemte meninger, fruktbare samtaler, dype refleksjoner og gjennomtenkte formuleringer får meg lett til å glemme den yngre garde.. Når de samtidig har evnen til å gi meg sexopplevelser som sørger for at jeg ser både stjerner og planeter (selv om det er høylys dag), da er det bare å ta av seg hatten for godt voksne damer.. #ferdig snakka#

Skjult ID med pseudonym tindar to. 3 mars 2016 19:47

Jeg har en datter med en jente som er 22 år yngre enn meg selv. Jeg er et år eldre enn moren hennes. Jeg vet hvordan jeg følte meg når jeg møtte mor og far hennes for første gang. Jeg styrer bevisst unna alle som jeg synes ikke er gammel nok. Jeg elsker min datter over alt på jord og moren hennes og jeg er gode venner. Men mannfolk som finner seg en jente i tyve årene og de selv er fra 40 og opp aner ikke hva de gjør, Og om de aner bør de gå i seg selv og kjenne på hva magen og hjernen forteller de,

Skjult ID med pseudonym Vesla to. 3 mars 2016 19:53

Tommel opp for @Alessis og @tindar. Godt å høre fra dere også. Har tro på at det er flere menn her som mener som dere ;-)

Skjult ID med pseudonym tindar to. 3 mars 2016 20:05

@Kiara. Nei jeg unne ikke brydd meg mindre om hva ytre og sosiale reaksjoner vi fikk. Men hva jeg følte gjorde at dette ikke gikk, Jeg ble etter noen mnd klar over egne følelser og magen og hjernen min fortalte at begjæret mitt etter henne var styrt av helt andre ting enn det at jeg skulle og burde føle. Hun var rede til å gå hele veien som hun sa når vi diskuterte dette. Og det var kun min egen hjerne som fortalte meg hva som var galt.Ikke en kjeft rundt meg turde å si noe om at hun var for ung eller at jeg var en gammel gris som egentlig burde se det selv. Men jeg forstår også de som går for en ung en og jeg håper de lærer slik jeg gjorde før de får en datter. Da blir det verre og gjøre det rette i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym Helena to. 3 mars 2016 20:16

@Hovmester
Plommefrø? :-)

Skjult ID med pseudonym tindar to. 3 mars 2016 20:19

Og jeg er ikke mer voksen enn at jeg innrømmer glatt at hun var en glede for meg og jeg ville ikke vært uten den erfaringen heller. Jeg lærte og håper de som gjør slik som meg lærer også. Jeg bor i en by hvor jeg ser mange som drar rundt på unge jenter fra Thailand og Russland og synes bare at det er greit jeg har vært der selv med en Norsk jente. Og dømmer de ikke.

(mann 42 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 20:33 Privat melding

Modne plommer smaker da vitterlig bedre enn unge og blodferske?

Blir de gamle..går i oppløsning og renner mellom fingrene, så de vel godt over "pensjoniststadiet" i mine øyne.. Jeg digger ikke slike plommer (og damer) og faller ikke for slike;-)

Modne plommer kan godt være "faste i fisken"..og slike spiser jeg både til frokost, lunch, middag og kvelds.. og nyter hver lille bit..

Skjult ID med pseudonym Akkove to. 3 mars 2016 20:52

Ok...da tok det en annen vending her.....jeg går for den unge mannen på 25år....så får mine godt voksne døtre si og mene hva de vil! Ut med sure henge-peniser på 56 år med mc/hus og det "gode liv" med barnebarn og familie så det holder! Sjalu exer og hele dritten....bare ha de i fred!
Her i com....nå skal jeg høste av bugnende ny-utsprungne frukter så det holder....Og jeg skal virkelig kose meg!! ;) Klart det blir et bra!!
Takk for invitt til "date" unge mann! ;)

(mann 42 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 20:55 Privat melding

Modne plommer med et hardt skinn burde vel være prototypen for vellyst - både for den feminine og den mer maskuline utgaven;-)

Faen så sulten jeg ble...

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 20:59

Hi hi..Alessis.... du klarte å omvende trådstarter her... Dere får kose dere, så venter jeg på det tilsynelatende utopiske der fremme i netteteren....
*sukk*
(og det er godt modne plommer ja, Hovmester...jeg har jobbet nok med plommer i mitt liv til å vite at de BØR være godt modne for å smake godt :-)

Skjult ID med pseudonym Coma to. 3 mars 2016 21:10

@Hovmester
Aner ikke hvordan du kommer fram til konklusjonen om at jeg mister fokus? Hvordan "ser" du det? Det ville være stikk motsatt av det jeg formidler, og kan ikke skjønne hvorfor jeg skulle lyve om noe sånt her jeg sitter i min komfortable anonymitet.
Igjen: Jeg ser ikke på menn som er 20 år yngre enn meg som aktuelle partnere/sexpartnere.
Jeg har en grense på +/- 7 år selv.

Jeg finnes dessuten ikke sjalu på unge kvinner. Som jeg skrev i en annen tråd så ser jeg utrolig mange fine jenter hver dag. Men jeg unner dem noe bedre enn å rote seg borti en gammel gris som kanskje virker litt "spennende" i et øyeblikks naivitet, men som senere i livet vil bli husket som et ekkelt feilskjær i livet.

Dessuten vil nok de aller fleste jentene på noen og tjue foretrekke mannfolk på 25-30 år.

(mann 42 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 21:10 Privat melding

Jeg tok bare ansvar og dyttet henne i riktig (erigert) retning..;-)

Skjult ID med pseudonym Helena to. 3 mars 2016 21:25

@Hovmester (20:37)
Åjo, plantet en plommestein i en liten blomsterpotte en gang, jeg - stelte godt med den voksende planten og fikk et flott, lite tre som jeg plantet ut i haven.

Hadde bare aldri hørt om plommefrø :-)

Skjult ID med pseudonym Coma to. 3 mars 2016 21:31

@Kiara
Erfaringsmessig ender det med at det er han som sitter der med skjegget i postkassa til slutt. Etter å ha vært suger daddy lenge nok til at hun modnes, "våkner" som kvinne, finner sin identitet. Da er det gjerne studier i utlandet, opplevelser og en jevnaldrende menn som lokker mer enn en som planlegger 50-årsdagen sin 😂

Skjult ID med pseudonym Coma to. 3 mars 2016 21:46

@Hovmester
Ohh yes! Elsker MENN jeg! 😍 Men gutter holder jeg meg unna 😊

38-49 år...akkurat passe! 😄👍 Kunne aldri gått under 35 år.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt to. 3 mars 2016 21:55

Nokså ironisk med en slik heftig debatt om unge kvinner og menn er lov eller ikke. Dere er jo alle like forbannet single. Bedre med en høne i handa en ti kyllinger på taket, sier nu jeg!

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 3 mars 2016 22:05 Privat melding

Hvor er barna oppi det hele - ikke lett å løpe etter 1 åringer når man er 50 og ha 1 skoledag med en pappa (er jo oftest menn) på 56 selv om det ikke er noe uvanlig syn .. En tid for alt!

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 3 mars 2016 22:07

Bedre med en Carl på taket enn ti i hagen sier nu jeg

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 3 mars 2016 22:08

Bedre med en Carlson i hagen enn ti på taket sier nu jeg.

Skjult ID med pseudonym Helena to. 3 mars 2016 22:08

@Edelweis
Null problem å løpe etter ettåringer når man er 50.
50 er det nye 30 :-)

Skjult ID med pseudonym Coma to. 3 mars 2016 22:19

Har hatt samme syn på dette hele livet jeg 😊 Da jeg var 20 syntes jeg mannfolk over 30 var gamle...og de på 40 var uaktuelle.
Min omgangskrets deler dette synet og av de som i blindfylla hadde sex med en på 40 den gangen liker slett ikke den tanken i dag.

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 3 mars 2016 22:46 Privat melding

Helena vel jeg ser en del av det i min jobb (ler) de ikke akkurat løpet etter ... mer henger i stroppen
og når de andre barna sier; hva heter din morfar... tja

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 4 mars 2016 00:01

@Coma

Dette henger jo ikke helt på greip. Først sier du at 38-49 år er akkurat passe.
Men så sier du at du har hatt samme holdningen hele livet. Det vil si at du fortsatt syns mannfolk over 30 er gammel og de over 40 er uaktuelle. :P

@Rufsetufsa

Hva tenker du på egentlig? :P

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 4 mars 2016 09:00

@Powpowgutt
Ok...med teskje: Fra mitt ståsted/min alder I DAG så synes jeg 38-49 er passe.
Da jeg var 20 syntes jeg 20-28-årige mannfolk var "innenfor" (og at de over 40 som prøvde seg var gamle griser).

Så jeg kommenterte ut fra hvordan jeg tenkte som 20-åring og nå som over 40. Trodde det var implisitt.

(mann 42 år fra Oslo) fr. 4 mars 2016 11:35 Privat melding

@coma Word..Da jeg var 20 hadde jeg akkurat samme preferansene.. I dag raser jeg mot 40, og kunne aldri tenkt tanken på å "date" noen på 20 selv om de ser ut som "fotomodeller" eller bedre.. Hvor hyggelig er det egentlig å titte på et "glansbilde" over kjøkkenbordet, uten å evne til å ha en samtale som strekker seg lengre enn enstavelsesord? Og hvor sexy er det ikke med en høyreist, stoisk kvinne med selvsikkerhet og verbal slagferdighet? Takk Gud for at preferansene forandres med tiden og livet..

Skjult ID med pseudonym Helena fr. 4 mars 2016 11:42

@Alessis
Hjelper det med god holdning om det skulle være slik at man ikke er så skrekkelig høyreist (men heller litt liten og nett)...?

Skjult ID med pseudonym Kakadue fr. 4 mars 2016 11:45

Så du foretrekker å være en bestefarkuk du da Hovmester...?
Alt er relativt her i verden, og ønskene/lengslene våre er så forskjellige...

Skjult ID med pseudonym Kakadue fr. 4 mars 2016 12:28

Joda, du er riktig så gammel nok bare damene er unge nok vettu 👨

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 4 mars 2016 12:30

@Alessis
Takk! Akkurat det jeg tenker om saken også. Jeg har absolutt ingen ting til felles med en gutt på 22. Så hvorfor noen skulle bli dødelig fornærma over at jeg mener det samme når mannen er over 40 og jenta er 22, er meg en gåte! 😉

Skjult ID med pseudonym Kakadue fr. 4 mars 2016 12:51

He,he,he.... Jeg vet du gjerne vil provosere frem litt harme her Mr.Hov.... Det er lov å prøve seg 🎈

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 4 mars 2016 13:12

@Hovmester
Knock yourself out 😂
Jeg personlig foretrekker oppegående mannfolk som Alessis 😊👍

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 4 mars 2016 14:23 Privat melding

Er det ikke fint at @Hovmester holder seg til sin egen aldersgruppe, da? Jeg hadde sant og si blitt litt bekymret hvis han hadde gjort mer med oss som er 20-30 år eldre enn å erte/flørte litt på nettet. I virkelighetens verden vil han muligens ha problemer med å finne en jente på egen alder som er så tålmodig og som skjønner humoren hans, som nettopp oss gamle røyer, men det finnes jo sylskarpe ungjenter også.

Håper han finner en som vet å sette pris på ham. Og at han vet å sette pris på henne.

Skjult ID med pseudonym Kakadue fr. 4 mars 2016 17:07

Det er vel kun Hovmester selv som prøver å skape inntrykk av at han selv er begjært av oss gamle røyer. Jeg har ingen problem med at han holder seg til den yngre garde... Det er jo bra at han liker å erte litt da...det er jo derfor vi henger her på denne tråden, er det ikke det da?? 😚 God helg 😎

(mann 42 år fra Oslo) fr. 4 mars 2016 18:45 Privat melding

@hovmester Bra damer er bra damer, men de finner du skjelden på begynnelsen av 20-tallet..kanskje i ditt hode, men definitivt ikke i mitt..pene damer ja..men uten den samme dybden og refleksjonen som damer med erfaring har..jeg tenner jo like mye på hva som kommer ut av munnen som selve utseende..er ikke kjemien der, så hjelper det ikke hvor pen dama er..jeg har snublet noe jævlig på den fronten tidligere, da jeg bare gikk etter utseende, og ikke hva som rørte jeg mellom ørene...men det er jo sånn en lærer har jeg hørt;-)
I tillegg skal en jo aldri undervurdere ordet "ryddig økonomi"...

@Helena liten, nett og knaill holdning flytter de mest høyreiste fjell;-)

Skjult ID med pseudonym Madison fr. 4 mars 2016 20:07

Hver uke får jeg melding fra 15+ (M),

Lager ikke tråd.

(mann 42 år fra Oslo) fr. 4 mars 2016 20:45 Privat melding

Ingenting å takke for hovmester'n..noen må jo servere deg noen sannheter også;-)

Dog kan du kunsten å åpne øynene mine også.. Slike "uslepne diamanter", kan få både Gud, Jesus og de tre vise menn, til å snu ryggen til for å skjule sitt erigerte lem;-)

Selvtillit har jeg i bøtter og spann, men har nok såpass mye selvinnsikt at disse diamantene ikke henger rundt blokka mi.. Men Gud forby.. Skulle noen av dem snublet inn i kåken min, så skulle jeg bydd på både kaffe & kaker!

Faen at jeg ikke har utseende til Brad Pitt og pengene til George Clooney.. Eller var det omvendt?

(mann 42 år fra Oslo) fr. 4 mars 2016 21:37 Privat melding

... det er lov å sette krav, men det er lov å "sjekke av"sine egne attributter også.. Ikke at jeg skal arrestere deg for en eventuell "missmatch" i denne sammenhengen, men selv "den beste" kan miste både kart og kompass på veien.. Mister man dette er det lett å gå seg bort.. jævlig kjipt hvis man gikk feil vei og ikke fikk øye på alt gullet som tuslet i samme retning;-)

30 er de nye 20..og 40 er de nye 30...

Ta for deg hovmester'n!

Hilsen servitøren

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 4 mars 2016 22:18 Privat melding

Skjønner godt at hov fremdeles er , og nok vil forbli singel leeeenge.. Enjoy.

(mann 42 år fra Oslo) fr. 4 mars 2016 22:23 Privat melding

@Hovmester Fir litt på kravene og oppnå nirvana du også.. Vi blir ikke yngre med årene;-)

Du er for god til å tusle rundt her i årevis.. Jeg har ihvertfall ikke tenkt det! Hører folk hvisker i gangene at de har vært her i årevis.. Det skal f.. ikke skje meg (eller deg;)..

Stikk ut å flørt litt nå... Det er jo tross alt fredag!!

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 4 mars 2016 22:31

Hvorfor så viktig at hun er fruktbar? Du har jo fått dine barn, Hovmester

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 4 mars 2016 22:45

Ikke mer enn hva du har fortalt selv, hov

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 4 mars 2016 23:15 Privat melding

Ja sånn ca 2 mnd nyere.. Eller nei .. Det forrige var fra 2 dager før forumsfesten i november.. Altså. 4mnd nyere.. Skikkelig oppdatert, altså Du følger jaggu godt m Hovmester????

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 4 mars 2016 23:49

@Rufsetufsa

Hvis en ikke har lyst på egne barn, så er det sikkert ikke noe galt i å gå 15 år opp også som mann.

Problemet dukker derimot opp om en ønsker seg egne barn, da setter det ofte en effektiv stopper for hvor gammel hun kan være.

Jeg f.eks har ikke noe imot at hun er eldre enn meg. Men det stopper automatisk på 2-3 år eldre enn meg fordi jeg har lyst på egne barn.
Samtidig så legger jeg inn noen års margin for forholdet å utvikle seg, osv. før en vurderer å få barn sammen.

På en annen side så er 15 år alt for mye for min del, samme om det er snakk om yngre eller eldre.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 4 mars 2016 23:52

@Hovmester

Du skrev at du ble provosert av at damer trodde at du var flyttbar. Noe du selvsagt ikke er siden du har barn. Er du schizofren eller bare løgner da?

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 5 mars 2016 00:00

Gikk bare ut fra at du ikke ville ha flere enn tre. Men du har rett: Det vet jeg ingenting om. Nå kan du roe deg ned igjen :)

Skjult ID med pseudonym Dag lø. 5 mars 2016 07:49

Tror jammen TS skal tenke litt tilbake til hun var tjue selv. Tror ikke damene var spesielt annerledes da, og her inne kan jeg gå inn på siste besøkende, og finne f eks ei på 22 og ei på 46 side om side, ikke uvanlig.
Mor og datter kanskje?
Begge er helt uaktuelle for meg på over 40, bare så det er sagt.
30-35 er perfect;) Denne tråden hadde ikke eksistert om ikke noen av de 20-25 år yngre damene faktisk var interessert.

Og til info; på tinder er det myyye verre. Superlikes fra 19-20 åringer.., weird..

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 5 mars 2016 08:25

Hvordan får du opp 22-åringer på listen over besøkende? Har du matchtall over 70 med ei som kunne vært datteren?
Jeg ser aldri unggutter på min. Matchtall 0.

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 09:21 Privat melding

Hmm, lurer på når folk skal slutte å bry seg om hva alle andre gjør?

La folk søke etter/bli sammen med hvem de vil uavhengig alder/størrelse/hudfarge/legning osv.

Og igjen Hovmester er jo ikke rart at du til tider blir hakkekyllingen her inne, argumenter som at kvinner over en viss alder er misunnelige på jenter i tyveårene blir jo bare for dumt! Men har jo skjønt såpass når det gjelder deg, du elsker jo oppmerksomheten du får her inne og for å opprettholde den må du jo trøkke til noen ganger med teite usaklige kommentarer :p

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 09:31 Privat melding

Fordi slike utsagn både er usaklige og ikke sanne rett og slett.

Muligens slike utsagn kommer fra en som selv er misunnelig på menn i tyveårene (les; deg) og dermed automatisk da antar/tror at det da også må gjelde alle andre også...

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 5 mars 2016 09:42

Jeg må bare si, Som laveste alder jeg får opp i match 70 eller over er 31 år så da er jo hun cirka 27 år yngre enn meg. Og jeg våger ikke en gang å gå inn å se profilen hennes for å finne ut hva som gjør at hun er match over 70 med meg.. Gamle griser som meg holder meg unna de.. Selv om sannsynligheten er at jeg sikkert føler meg yngre enn henne.

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 10:11 Privat melding

Hmm som deg Hovmester så har jeg både lest og vært aktiv her inne på mange tråder...

Og så vidt jeg har sett så er det kun du som prater om sjalusi iht den yngre garde... ikke sett slike utsagn fra modne kvinner (som du liker å kalle de) ergo blir da min enkle konklusjon at det faktisk er du som er den sjalue ;) Men selvfølgelig finnes det sikkert flere og de syntes jeg opprinnelig synd på!

Liker Menn jeg Hovmester uavhengig alder. Så nei, ikke spesielt ungt, men sprekt ja ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 10:37 Privat melding

Er vel bare du som leser litt for mye mellom linjene og da dermed tar ofte kjappe feil konklusjoner...

Hmm kom på en diskusjon her inne på forumet som muligens har skapt de merkelige konklusjonene i ditt lille hode... kanskje jeg tar feil... tenker på når kvinner over de gyldne 40 klager på at de ikke får respons fra jevngamle menn... og at ofte menn i førtiårene kun søker kvinner i tredve årene el yngre...

Men akkurat det vil jo ikke akkurat si at kvinner over førti er sjalu på jenter i tyve-tredve årene! Det vil jo kun si at de syntes det er merkelig at de selv har mer draget på menn i tyve/tredve årene samt de over femti, enn på jevngamle menn...

Bare noen undrende tanker her en lørdags morgen...

Skjult ID med pseudonym klodrik lø. 5 mars 2016 10:40

Det er en fin formel for dette med alder. Min alder/2 + 7 gir ideel alder. Jeg kan gå litt opp, men ikke mye

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 10:55 Privat melding

Hehe ditt lille hode ja;)

Er med på intoleranse ja, men ikke på at akkurat det er grunnet sjalusi el misunnelse... de kvinnene som reagere på at menn søker langt yngre kvinner jo logisk nok ikke sjalu på noe de selv syntes er små ekkelt...

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 10:58 Privat melding

Er jo logisk nok ikke sjalu...
(skulle det stå...)

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 5 mars 2016 11:00

Intet er bedre enn en moden plomme som vet hvordan og faktisk ikke er sjenert for å nyte det man har sammen. og ettersmaken er enda bedre når plommen kan nyte det .

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 11:08 Privat melding

Jepo, Tinder;)

Tror nok hovmesteren kun blir positivt overrasket den dagen han selv får seg dame over de førti, for den dagen kommer okke som om du vil eller ikke hovmesteren (hvis du da ikke lever i sølibat el 10 m under da...) og dermed også oppdager samtidig at kvinner over førti ikke er svisker...

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 11:21 Privat melding

Hmm kom da på en annen ting her... Vil det da si at du Hovmester er sjalu på kvinner som skaffer seg menn som er 10-20 år yngre...

Er jo det argumentet du selv bruker...

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 5 mars 2016 11:52

Hvem er moden og forbigått?
Jeg har ihvertfall aldri følt meg forbigått av de yngre. Og føler, helt ærlig, at en dame i 20-årene sjelden når oss voksne til knærne en gang.
Dersom en mann tar til takke med damer i 20-årene, så tenker jeg heller at jeg er for bra for ham. Why settle for less?

Blir som å servere fin middag til en mann som blir fornøyd med grandis. Perler for svin :)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 11:58 Privat melding

Bra Hovmester :)

Og helt enig med deg Creeper :)

(kvinne 45 år fra Østfold) lø. 5 mars 2016 11:59 Privat melding

herregud altså.... må jo le... hva med at folk passer på sitt eget liv enn å bry seg om andre sine kjærlighetsliv? finner man en som er 10 år opp eller ned har vel ikke vi noe med ? viktigste er vel at de som finner hverandre har det godt sammens og ikke noe vi andre skal mene og synse så mye om ? hehe alle har vi våre kriterier ,så hva med å respektere det og heller konsentrere seg om sitt eget kjærlighetsliv?;) en av mine beste venninner er samboer med en som er 13år eldre å de har det helt fantastisk sammens,jeg beundrer forholdet dems,de er som skapt for hverandre ;) å komme med at vi damer over 40 er sjalu på menn som finner seg damer som er yngre er bullshit hehe ;) have a nice day :-))

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 5 mars 2016 12:00 Privat melding

Og jeg tenker at hver alder har sin sjarm - til sin tid. Da jeg var tenåring betraktet jeg en 30-åring som oldis, nå synes jeg det er et barn. Jeg lar meg ikke provosere av store aldersforskjeller, men drar på smilebåndet når man setter aldersgrensen til mye, mye yngre enn seg selv.

Flere menn jeg kjenner, og som er i 50-årene, har kjæreste i begynnelsen av 30-årene. De er glade i hverandre. Fint.

Jeg har fått meldinger fra menn i alderen 18-69. Jeg kjører i utgangspunktet +/- 7 år, men jeg vet jo ikke før det evt. skjer hvor langt opp eller ned jeg kunne være villig til å gå.

Live and let live.

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 5 mars 2016 12:01

@Creeper
Jeg må få arrestere deg der!
Jeg blir fornøyd med grandis, men det er IKKE perler for svin å servere en fin middag til meg!

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 12:08 Privat melding

Da blir det "bare" grandis på deg Balder haha;)

(kvinne 45 år fra Østfold) lø. 5 mars 2016 12:14 Privat melding

hehe @hovmester ene venninnen min som jeg henger mest med er 11år yngre en meg ,en jeg respekterer meget høy,fantastisk dame så her tar du feil hehe ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 12:17 Privat melding

Nei, vi bare fremmsnakker vår egen alder, du har jo tatt på deg oppgaven med å slenge dritt om kvinner i vår alder :p

Men greia er jo faktisk at en heldigvis blir bedre med årene ikke dårligere som du til tider utrykker...

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 12:20 Privat melding

Men ja, enig i at person er person, noe du også bør huske på hovmester og ikke hele tiden være så opptatt av å fortelle at damer over en viss alder er utdaterte/svisker osv.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 5 mars 2016 12:27

Jeg har flere ganger avvist menn på min egen alder +5 og som søker 20 år ned i alder.
Tenker bare at dersom mannen er intellektuelt på nivå med en dame på 25, så vil jeg knuse ham.

Og jeg er ikke intr i en mann som er meg underlegen. Jeg vil ha en Mann med stor M

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 5 mars 2016 12:44

Ofte er jo folk på forskjellig plass i livet.
Noen er i de forvirrede tenårene.
Noen er i opprørfasen.
Noen skal oppdage verden.
Noen etablerer seg.
Noen finner seg selv.
Noen reetablerer seg.
Noen er i mimremodus.
OSV:
Hvor man er i livet er ikke alltid sammenfallende med alder.
Noen kommer aldri over opprørfasen, og enkelte forblir forvirrede tenåringer hele livet.
Mange menn på 50 pluss reetablerer seg med en dame i 20-30 årene, som er i etableringsfasen i sitt liv. De er da på en måte på samme plass i livet.

Husk også på hvor sterke instinkter vi har, selv om mange ikke vil innse at vi i bunn og grunn er dyr. Forplantning er det viktigste man gjør, biologisk sett, for det fører genene videre. All evolusjon er basert på dette enkle prinsippet. Derfor har man sterke instinkter om å forplante seg. En som ikke har barn vil naturlig søke etter en som er forplantningsdyktig. Og et av de sterkeste tegnene vi som dyr har på forplantningsdyktighet blant kvinner, er et ungdommelig utseende.

Det jeg prøver å si er at menn på 40-50+ som søker nedover i alder ikke nødvendigvis er slibrige eklinger, kanskje de bare er "slaver" av sine egne dyriske instinkter?
Egentlig har vi ikke så mye fri vilje som mange tror. Vi blir styrt av ytre faktorer, instinkter, bakteriefloraen i tarmen, tilfeldige kvantefysiske prosesser i hjernen, reflekser og stimulirespons, og mye mer. Den frie viljen er en illusjon.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 5 mars 2016 12:47

Rufsetufsa, ser absolutt at vi kan bli mat for forumtroll. Derfor skriver jeg ikke dette til en bestemt, men for å oppklare en mulig misoppfattelse blant flere.

Jeg tror at mange menn ikke selv skjønner hva de signaliserer når de søker seg 20 år yngre dame.

Noe helt annet - selvsagt - om man møter en og alt "klikker" på plass. Da er alder (nesten) helt uvesentlig

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 12:50 Privat melding

Haha, ja der kom en av fan"ene til hovmesteren i forsvar for ham, savnet dere i tråden ;) Joda, jeg ser Selvfølgelig den jeg også Rufsetufsa!

Men klarer han og du og se at vi også kan fleipe/tulle litt iht til alder? Eller er akkurat den forbeholdt dere, som det ofte til tider kan virke som :p

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 13:07 Privat melding

Da leser du ikke godt nok, enkelt og greit!

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 13:40 Privat melding

men aldri du hovmesteren...

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 13:54 Privat melding

Ups, klarte å trykke på knappen "rapporter denne tråden som useriøs" (skriver på tlf) Og akkurat det var ikke helt etter planen... så hvis sukker.no leser denne tråden og sjekker, som det står at de dermed skal gjøre, så var ikke det meningen :( sorry :)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 5 mars 2016 14:04 Privat melding

@Balder: Interessante tanker rundt fri vilje, men den med bakteriefloraen skjønte jeg ikke?

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 5 mars 2016 14:50

@Solecita
Bakteriene i tarmen produserer signalstoffer som påvirker hormonbalansen i kroppen. Noen bakterier kan også direkte påvirke vagus-nerven. Alle kjenner nok til at følelser kan "sitte i" magen, men det viser seg altså at magen kan påvirke humør og følelser også.

Bla.gjøres det forsøk med å kurere depresjon ved å introdusere en sunnere bakterieflora i tarmen. Det er også ting som tyder på at ADHD og lignende tilstander i hvert fall delvis kan skyldes/trigges av "dårlige" bakterier i tarmen.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 5 mars 2016 14:54 Privat melding

@Balder: Hva du ikke vet :-)

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 5 mars 2016 15:35

Neida kjære, jeg er ikke sur på deg ! Jeg har bare en dårlig tarm-bakterie-dag ....:) hihi

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 15:44 Privat melding

Funker bra den Piapia ;)