Alle innlegg Sukkerforum

Å hetse når man ikke svarer på melding.

Vis siste innlegg
(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 3 mars 2016 17:39 Privat melding

Jeg må bare få sagt at jeg respekterer evt.de som ikke svarer meg på en melding, for jeg klarer å ta hintet med at de da ikke er så intr. I å føre en samtale eller bli bedre kjent med meg. MEN, når jeg velger å ikke svare (og det kan være mange årssker til det) så kan det handle om at jeg er småbarnsmamma og måtte legge vekk tlf, for ja barnet mitt går foran sukker og svare på meldinger, det kan være at det oppsto noe som gjorde at jeg ble opptatt og faktisk glemte å svare, det kan være jeg vurderer typen som har skrevet men er usikker, og det kan være at jeg ikke er intr. I den fyren. Men det jeg har fått I gjengjeld er hets om hvor ekkelt det er at en dame som meg ignorerer og er overfladisk. Unnskyld meg, men jeg syns det er så lavmål. Beklager men dette er det sikkert flere som opplever, og jeg mener man bare får respektere at folk velger forskjellige metoder til hvordan man vil vise sin interesse eller ei. Men Vær så snill og ikke synk ned på et nivå som går mot hetsing, og det å Være ekkel. Man hadde vel ikke stått å hetset noen på byen hvis de ikke viste interesse når du tok kontakt? ? Nei, man oppfører seg, og det forventer jeg (Håper flere også) at folk gjør her inne også! Dagens lille ting fra meg.

(mann 48 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 17:46 Privat melding

Noe så sjeldent som en tråd om oppførsel og manglende meldingsbesvarelse med MOTSATT fortegn. Forfriskende og på høy tid. Denne oppførselen du beskriver er etter min mening langt verre enn det å ikke svare på meldinger.

Skjult ID med pseudonym Coma to. 3 mars 2016 17:50

Har selv opplevd å ikke få svar, og det stikker litt, må innrømme det. Men ville aldri ha gått løs verbalt på vedkommende...
Men det er uansett en fin måte å sile bort hissigproppene på da 😉

(mann 40 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 17:52 Privat melding

Bra at noen tør å ta opp dette med så klar tale!

(mann 38 år fra Vest-Agder) to. 3 mars 2016 18:11 Privat melding

Å reagere med hetsing er helt uakseptabelt. Verken avslag eller manglende svar (uansett årsak eller om det kommer "midt i en samtale") fungerer som berettigelse. Håper folk rapporterer flittig på slikt, så idiotene kastes ut og får minst mulig sjanse til å ødelegge opplevelsen for alle som har lært å oppføre seg som skikkelige folk.

(kvinne 34 år fra Hordaland) to. 3 mars 2016 18:18 Privat melding

Opplever endel det samme. Kan være på jobb eller opptatt eller ikke intreser. .. Blir kalt myr rart fra nettroll lykkejeger til MYE verre.... og da og fra mennesker langt utenfor alder eller geografibeskrivelse...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 3 mars 2016 18:28 Privat melding

Jeg hadde en ufyselig opplevelse på mandag :-(
Jeg svarte så hyggelig jeg kunne på mld, og sa at vi hadde ingenting felles og at avstanden var litt stor, og ønsket han masse lykke til videre!
Tenker at det er bedre å si det som det er, men han hang seg bare opp i avstand og ble ganske ufin :-(

Skjult ID med pseudonym Vesla to. 3 mars 2016 18:57

Bra det bare er å blokkere dem da ????
Har fått slike meldinger jeg også, men det er ikke ofte.
Flest hyggelige menn her

Skjult ID med pseudonym Vesla to. 3 mars 2016 18:58

Alle spørsmålstegnene skulle være smilefjes :-p

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 3 mars 2016 19:41

Hmm...Har ikke svart på ca...1000 første meldinger vil eg anslå. ....aldri opplevd hets for det faktisk....(som eg kan huske)
antar også eg "viser" hvor d skapet skal stå i profilen og at det er tydelig at det ikke ville affektere meg .. .
eller så tør ikke slike douchebags sende melding til meg i utgangspunktet...
Og da har profiltekst tjent sin hensikt:-)

Men sånn generelt tenker eg:
Blir man hetset her inne, se på d som nyttig informasjon, ...i tilfelle man fremdeles vurderte å svare e.l....da slipper man hvertfall å lure mer!😀 Blokker, vær takknemlig for silehjelpen og at du slapp å kaste bort tid, og moove along! 😊
Ta det for guds skyld aldri til deg!!

Skjult ID med pseudonym Balder to. 3 mars 2016 19:45

"Hvis jeg bare forteller henne at hun er en h**e og luremus fordi hun ikke svarte med EN gang jeg sende meldingen, ja da vil hun sikkert forstå hvor bra vi passer sammen!"

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 22:30 Privat melding

I 99% av tilfellene får jeg enten et høflig eller koselig svar når jeg svarer at vi nok ikke er noen god match men at jeg ønsker dem lykke til videre. Noen få blir litt syrlige eller protesterer, og et par stykker har blitt regulære drittstøvler.

Jeg velger å fokusere på alle de hyggelige, men de ytterst få ufine er grunnen til at jeg ikke lenger svarer alle. I begynnelsen svarte jeg absolutt alle, men det sluttet jeg med.

(mann 45 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 22:34 Privat melding

Du har ingen svarplikt. Psykos finnes overalt. Synd at du har blitt utsatt for dem.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 4 mars 2016 00:10

Folk legger rett og slett for mye i meldinger. Skjønner ikke hvorfor.
De få gangene jeg har sendt en melding, så har jeg rett og slett bare glemt hele greia 10 minutter etterpå.

Jeg sitter ikke og venter på svar. Jeg tenker rett og slett ikke noe mer på det. Får jeg svar så blir jeg positivt overrasket, får jeg ikke svar så har jeg allerede glemt det.

Slutter hun å svare midt i en samtale? Ikke noe problem, hun er rett og slett ikke interessert nok.

Folk må slutte å ta meldinger så seriøst. Ærlig talt. Får du ikke svar så er det ikke verdens undergang. Faktisk burde det ikke påvirke dagen din i det hele tatt.
Blir dagen din påvirket av sånt, så foreslår jeg at du sterkt revurderer om nettdating er noe for deg i det hele tatt.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 4 mars 2016 10:19 Privat melding

Look at the bright side... You didn't respond and the person exposes his ugly side, imagine if you got into a conversation with him / go out on a few dates and then discover this nasty side.

I have got a few responses saying not a good match and best of luck... I wish them luck and move on end of story.. Flaming is not the right behavior and it's very easy to resort to being a keyboard warrior 😞

(mann 38 år fra Akershus) fr. 4 mars 2016 12:52 Privat melding

Lite voksent å hetse her inne.
Har du lyst til å hetse, så vent til første date og at det som en mann/kvinne.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 4 mars 2016 14:49 Privat melding

@SveinA: Vet ikke om jeg helt skjønte hvorfor det skulle være noe sjakktrekk å vente til en date med å hetse noen?

Ellers mistet jeg tålmodigheten i dag. Jeg svarer alle de som har bilde og noe tekst, og da med et hyggelig og høflig svar. Selvfølgelig.

I dag var det en som skrev og var sint fordi jeg ikke hadde svart. For det første har jeg ingen erindring om at han hadde skrevet. Det betyr ikke så mye, bildeløse sletter jeg ofte ulest.

Men i dag ble jeg noe jeg veldig sjelden blir - nemlig sint. Jeg hadde hatt en firedobbel russisk-time, og hadde ikke spist lunch, så blodsukkeret mitt var kriminelt lavt. Så da tok jeg 10 minutter og fortalte i detalj hvorfor han og jeg ikke ville passe sammen. I ærlig detalj. Jeg kjenner meg litt slem, men samtidig ville jeg aldri ha skrevet og hetset noen for ikke å ha svart selv. Hvis folk ikke svarer er det fordi de ikke er interessert. End of story.

Og jeg har nettopp fått beskjed om at jeg er for snill og hyggelig, og for opptatt av hva andre mennesker tenker om meg, så jeg fant ut at det kanskje var på tide at jeg ble litt mer direkte.

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 4 mars 2016 18:31 Privat melding

"Hei" trenger man ikke svare på, men jeg synes egentlig det er greit å gi et høflig avslag til dem som har skrevet en lang og hyggelig melding og man ser at vedkommende har brukt tid på å skrive meldingen. Men, noe krav kan det ikke være, og får man ikke et slikt høflig avslag så rettferdiggjør selvsagt ikke det noe hetsing eller spydigheter.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 5 mars 2016 06:56 Privat melding

Jeg svarer på absolutt alle lange hyggelige meldinger. Om han så sitter i Alta, er 70 år og er 1.50 høy og med bart, så får han svar på en lang hyggelig melding ;-)

Verre med de korte.

Fikk inn to i morges med et kompliment for utseendet mitt. Intet mer. Og da kommer jeg i den evige kattepinen: Skal jeg a) ignorere (har satt tre egenproduserte setninger som minimumskrav i profilen min, nettopp for å slippe å svare på slike meldinger) b) Si 'Tusen takk' ( som ville være min naturlige innskytelse som et høflig vesen, enten de var interessante eller ikke) eller c) sende et høflig avslag (hvilket får meg til å føle meg som en dust, for de har jo strengt tatt ikke foreslått noenting, de har bare gitt meg et kompliment).

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 5 mars 2016 09:53 Privat melding

Ja de kompliment meldingene er vriene @Solecita, når de kommer fra menn man ikke er interessert i. Man virker liksom litt forutinntatt om man svarer "beklager jeg er ikke interessert osv."

Min første tanke er også å si "Tusen takk". Og det gjør jeg. Hvis fyren tolker det som oppfordring til videre dialog så får jeg heller ta det opp i mitt neste svar.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 5 mars 2016 10:20 Privat melding

går an å skrive litt selv om man ikke er mega interessert - være litt åpen og ha litt større utvalg av hvem som kan "passe" men for all del respektere at folk har et annet liv og må følge opp barn, gå på jobb etc - hvem vil ha en som bare er på sukker og tilgjengelig der døgnet rundt (ler)

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 5 mars 2016 11:45

Jeg har vurdert flere ganger å sende slike kompliment meldinger, til profiler jeg syns er interessante, men som av ulike årsaker, som feks. Geografi, alder, ønske om barn (som jeg "dessverre" ikke kan oppfylle) eller klare og viktige definisjoner på drømmepartner som jeg ser jeg ikke vil oppfylle. (Dæven, lang setning.)
Men jeg lar det være, fordi jeg ikke vil fremstå som en ekkel stalker.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 5 mars 2016 14:23 Privat melding

Jeg gir stadig vekk komplimenter til folk som faller helt utenfor mitt alders/geografiske segment. De fleste av oss blir glade for litt ekstra oppmerksomhet, og særlig når det er helt uten egeninteresse. Jeg blir kjempeglad for det, så lenge de presiserer at dette bare er ment som et kompliment, men at de ser at vi pga geografi eller alder ikke helt er match.

Jeg er ikke redd for at de tror jeg er stalker. Jeg har kanskje sendt slike meldinger 15 -20 ganger, og med et unntak (han svarte ikke) så har alle de andre vært super-positive :-)