Alle innlegg Sukkerforum

Leve mangfoldet

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Oslo) on. 26 nov. 2008 20:29 Privat melding

Vi lever i en tid hvis fremste honnørord er ”mangfold” og ”toleranse”, noe som tydelig kommer til uttrykk i Sukkers profilsystem. Vi blir som kjent utrolig mye mer tolerante og vidsynte av å finne en partner som er klin lik oss selv i ethvert henseende.

Det er derfor det er derfor det er så mange UTROLIG viktige seleksjons- og eksklusjonskriterier i profilen. Dialekt, for eksempel. Høytone, palatalisering og skarring kan som vi alle vet gjøre ende på selv det mest bunnsolide parforhold. Og vi vil da ikke gå på date med noen som itte kænn prate som fælk?

Eller musikksmak. Den må jo være lik! Forhold mellom Elvis-fans og for eksempel operaelskere pleier jo å ende opp på Heartbreak Hotel.

For ikke å snakke om kropp. Hva hjelper det at man trener og spiser sunt i blant, når et par kilo for mye kan være tungen på kjærlighetens vektskål? Nei, ut med pingler og fleskeberg!

Slik er det også med alt det andre viktige som er bygget inn i profilen: Årslønn, fødselsdag, andre og tredje språk, høyde, høyde- og aldersintervaller som godtas, posisjon på kart…

Blodtype og skonummer kommer snart.

Men hvorfor stoppe der. Hvorfor ikke ta med øyenfarger som kan godtas, akseptable talefeil, yndlingsmat….. Før vi vet ordet av det, har vi utryddet alt som heter romantikk.

Leve mangfoldet. Bare det holder seg unna matchlistene.

Skjult ID med pseudonym hoppsasa on. 26 nov. 2008 20:53

Dessverre tror jeg vi blir mer og mer kresene ettersom dagene, månedene og årene går...

Skjult ID med pseudonym jepp on. 26 nov. 2008 21:07

Jeg ble en gang ekskludert fordi jeg spiser kjøtt.. :-) .. de som spiser kjøtt mener nemlig at dyr ikke er verdt noe som helst... så ikke tull med yndlingsmat! .. hvertfall ikke hvis det er kjøtt du liker!

Skjult ID med pseudonym juni on. 26 nov. 2008 21:08

1.
Det er mange måter å vise sin/eller utfordre sin toleranse og ønske om mangfold på, men det _trenger_ ikke vises via den kjæresten du velger.

2.
Musikksmak vil for mange være mer en bare musikksmak. Vi har en tendens til å tillegge forskjellige musikksjangere forskjellige typer miljøer og mange identifiserer seg med den musikken som igjen representerer et miljø. Det er jo greit å vite om den du blir kjent med trives best med folkemusikkstevner eller om det er snakk om å sprenge netthinnene helg etter helg med headbangende musikk?

3.
Tror det er veldig, veldig mange som ikke orker å følge idealet om en fast kropp med gode muskler, for det krever en god del jevn innsats år etter år.

4.
Dette med øyenfarge synes jeg er litt morsomt, for jeg husker fra da jeg leste Romantikk som tenåring der øyenfargen hadde nesten alt å bety, i tilegg til at jenta måtte være ekte blond, så jeg ler ganske godt de gangene en eller annen profil forteller om sin farge på øynene :-D

Om du tenker litt videre på toleranse og mangfold... ligger det ikke i de ordene at man skal gi av sin toleranse også til det man oppfatter som rigid, overfladisk og lite tolerant?
:-)

(mann 60 år fra Buskerud) on. 26 nov. 2008 21:08 Privat melding

Hvis man jakter på den "perfekte" partneren ender man opp med sorteringslister som nevt i TS innlegg. Men, da jakter man på perfeksjon. Selv om man skulle slumpe til å finne en person som innfrir alle seleksjonskriterier, kan det tenkes at forholdet ikke funker. Eller at man finner ut at partneren har litt tykkere legger enn man er komfortabel med.

Jeg tror en slik søkestrategi er uhensiktsmessig. Det blir enklere om man leter etter en person man trives sammen med - just like that. Det gjør at man må godta å treffe flere - og å få flere avslag. Det er slitsom, men man kan oppleve å faktisk finne en person heller enn å shoppe på diverse datingsiter i en evighet.

Skjult ID on. 26 nov. 2008 21:10

Så lenge du selv i utgangspunktet har utelukket alle med matchtall under 70 å kontakte deg, vet jeg ikke helt om jeg greier å ta deg på alvor selv om dine synspunkter forsåvidt virker ok. Det kunne jo tenkes at grunnen til det valget du har gjort i forhold til dette peker i retning av at du selv stiller absolutte krav til vekting, alder, geografisk tilhørighet, barneproblematikk osv, jmfr. mulige grunner til utelukking.

Skjult ID med pseudonym hoppsasa on. 26 nov. 2008 21:11

Jeg spiser kjøtt velidg ofte - vet ikke om jeg kunne blitt sammen med en vegeterianer.

(kvinne 41 år fra Troms) on. 26 nov. 2008 21:27 Privat melding

hoppsasa... enig...tenk å få servert en salat på julaften,mens naboen har pinnekjøtt;-)

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 26 nov. 2008 21:39

Det er ikke viktig hva du spiser til jul. Det viktige er at julemiddagen ikke har visna.

Skjult ID med pseudonym Dreamer on. 26 nov. 2008 21:41

Ikke enig! Det ER viktig hva du spiser til jul!!!

Skjult ID med pseudonym hoppsasa on. 26 nov. 2008 21:42

Sunway..

Jeg satt og tenkterpå hva jeg har hatt til middag de siste dagene - nei, jeg kan ikke blir vegeterianer....
- og som du nevnte julaften.... tenk også nyttårsaften, påsken og alle grillkveldene om sommer`n.
Tar av meg hatten for alle de som klarer og unngå kjøtt, jeg... :-)

(mann 51 år fra Oslo) on. 26 nov. 2008 21:44 Privat melding

Kanskje det er tingen; invitere damene på pinnekjøtt...hehe

Skjult ID med pseudonym Ulf on. 26 nov. 2008 21:45

Om du velger å ekskludere noen på grunn av vekt, inntekt, musikksmak osv. så har du jo bare deg selv å takke.
Jeg unngår visse ting nettopp fordi jeg selv VET av mine tidligere livserfaringer at det er enkelte typer mennesker jeg bare ikke fungerer sammen med, jeg er selv veldig lav og vet på bakgrunn av det at jeg ikke kan leve med en som er mye høyere enn meg, ikke fordi jeg tror at hun ikke vil godta at jeg er lav, men fordi jeg ikke kan godta at hun er høyere enn meg, ihverfall ikke mye høyere. Derimot driter jeg fullstendig i hva slags musikksmak vedkommende har.

Alle passer ikke for alle, hadde det vært slik så hadde ikke vært noen side som sukker.no.

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 26 nov. 2008 21:45

måtte ha en liten smakebit av pinnekjøtt i går,prøvde fjordland sin .... men lite salt og litt skuffet over det hehe,men julebord neste helg;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 26 nov. 2008 21:46

hehehehe .. jeg fikk spørsmål om sko str. ..... og siden jeg er 36 (altså ganske små føtter) var jeg bra nok .... hehehehe

Jeg tror det er viktig å respektere forskjellene ... kjøttspiser eller ikke ... religion ...... politikk .... Ser ikke noe hinder i at vi er forskjellige så lenge vi ikke prøver å forandre hverandre :o)

(mann 51 år fra Oslo) on. 26 nov. 2008 21:48 Privat melding

Sorry, sunway men noe fjordland pinnekjøtt kommer IKKE inn her...hehe

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 26 nov. 2008 21:57

Jeg vil ikke være med ei jente med gule øyne. Gylne eller honningbrune ja, men knall gule nei. Sorry de av dere damer som måtte ha gule øyne, jeg vet det ikke er deres skyld, men det går bare ikke...

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 26 nov. 2008 22:00

he he,nei egentlig ikke her heller,men etter 13 timer på jobb og pinnekjøtt lukt i butikken,måtte jeg teste det :-)
@smily
jeg respekterer da de som ikke spiser kjøtt:-)så lenge jeg får pinnekjøtt på julaften:-)hehe

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 26 nov. 2008 22:03

hehehehe .. vel det kan du få lov til å ha for deg selv .... ikke godt .... hehehe

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 26 nov. 2008 22:03

hæææ? ka spiser du da? ribbe?

Skjult ID med pseudonym juni on. 26 nov. 2008 22:07

åååhhh... tenk deg gule øyne dah... guri, jeg hadde falt på flekken om jeg traff en med en slik rovdyrfarge på øynene.
:p

Skjult ID med pseudonym Hingsten on. 26 nov. 2008 22:10

Om duften av pinnekjøtt og ribbe setter dere ut, står det respekt av det "bunnies"..
hingstys mule er muligens litt mer grov-kalibret og gir først etter av andre varme dufter
enn nevnt over da..
fyfy.. hingsty..vaske munnen sin, (i dobbelforstand) skamme seg skulle dyret..

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 26 nov. 2008 22:14

Gule øyne med oval pupill som på en slange eller katt. De ville sikkert lyst i mørket også. Hvordan skulle du klare å sove i siden av noen med selvlysende øyne? Lyset ville jo gått av og på hver gang de blunket jo?

Nei, det går ikke...

Skjult ID med pseudonym R on. 26 nov. 2008 22:18

Mr.X burde kanskje krysse av for seriøs tråd, dersom han ønsker det - ettersom dette har blitt en tråd om; tro det eller ei - julemat! Ha ha :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 26 nov. 2008 22:23

neida, R, for meg handlet denne tråden plutselig om gule øyne :-D

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 26 nov. 2008 23:35

Tror jeg skal sjonglere litt med relasjonstesten min. Kanskje jeg får flere kandidater med grønne blader og ikke bare høstløv?