Alle innlegg Sukkerforum

EKTE menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 00:42

Les: http://www.vg.no/nyheter/meninger/kjoenn-og-identitet/hva-vil-norske-kvinner-egentlig-ha/a/23632024/

Kanskje vi mjuke guttane ikke er så ille likevel?

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 00:58 Privat melding

Lorelou "A frog in the fjord " ..takk Sol for å ha snakket om henne med meg...hun har jeg begynnt å lese og å elske (hun kunne ha vært italiensk med glans naturligvis, jeg tenker akkurat som henne for de meste :-) )

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 6 mars 2016 01:15 Privat melding

Jeg er med frosken her. Nei takk til bakstreverske hulemenn. Ja takk til oppegående likestilte menn som tar ansvar for både familie og jobb. Og som anser det som en selvfølge at hans kvinne kan gjøre det samme. Vi har mye å være takknemlige for her i landet. Likestillingen er noe av det jeg priser meg lykkelig for.

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 6 mars 2016 02:26 Privat melding

hva er egentlig feminin feks er det å gå i høy helte sko - er det å bake boller - er det å kose med barna - er det å kle seg sexy - er det å vaske huset . what (?)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 02:28 Privat melding

Kan ikke akkurat si at jeg kjenner meg igjen i den franske bloggerens beskrivelse av norske kvinner. Men når det er sagt har jeg lurt på hva noen menn egentlig mener når de sier de er en manne-mann som søker en ekte kvinne...

Har da spurt noen av de menn som sier de er en manne-mann, men har egentlig ikke blitt så mye klokere på akkurat det... noen av svarene har da vært som følgende; De er helt klart for likestilling både på "kjøkkenet", vedrørende barna og ellers fordelingen av "arbeidet" hjemme. De er også helt klart for likestilling også iht jobb/økonomi. Og mener at kvinner og menn er likestilte iht det å ta avgjørelser og skal/bør gjøre det sammen osv.

Men hva er da en ekte kvinne; Feminin! Hmm ja, akkurat det er vi vel alle kvinner i mer eller mindre grad. De samme mennene har da også understreket at de ikke liker overdolla kvinnfolk med masse sminke osv. og jenta/kvinnen må ikke være redd for å bli møkkete under neglene. Men "de er" opptatt av at menn skal være menn og kvinner, kvinner.

Blir litt sånn jeg da, er vi ikke det da? Menn, menn og kvinner, kvinner? Eller begynner menn å bli for femie og kvinner for mandige?
Er det mandig å bestemme? Ta avgjørelsene? Ikke i min verden!

Håper dere skjønner at dette er en forkortet versjon av min lille spørreundersøkelse på hva menn mener med å være manne-mann

Undrende tanker i natten..

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 6 mars 2016 02:45

Dette var et meget vell reflektert innlegg.
Det er ikke lett å være mann i Norge i 2016. Jeg kjenner meg faktisk helt igjen i beskrivelsen av kravene som stilles til mannen.
Det er også en god del tråder her på dette forumet som understreker poenget. Menn får gjennomgå så det holder. Enten er vi for stygge, eller så er vi for korte. Noen er for manns-sjåvinistiske, mens resten er tøfler.
Jeg ser også på mange kvinners profiler her inne (ikke nødvendigvis dere på forum) at de har ganske høye forventninger til sin fremtidige mann. Noe sånt som (ikke tatt fra noens profil, bare fra egen hukommelse):Jeg ønsker meg en snill og omtenksom mann som liker (mine) barn. Han må være bestemt og kunne stå for det han mener, og gjerne være lit handy. Han må være utadvent og sosial, men også kunne kose seg hjemme hos meg når jeg trenger det. OSV.

Jeg tenker alltid på https://www.youtube.com/watch?v=-uEJTmkOMqQ
når jeg leser de kravlistene.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 02:50 Privat melding

jeg er så utrolig nyskjerrig om å vite hvem du er Balder, du snakker alltid med en slaks resignert tone, jeg kan ikke forstå at det kan være så vanskelig for deg å bli skjent med en snill og søt jenta..

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 02:57 Privat melding

Tørr vel påstå at det til tider verken er lett å være kvinne eller mann jeg da, kravlisten er like lang begge veier... kanskje vi bare bør fokusere på å være et menneske og alt det innebærer :)

PS; Må si jeg skyr vekk fra de mannlige profilene som skriver følgende; Jeg er en snill mann, som alltid setter andre før meg selv..

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 6 mars 2016 02:58

@Kristin112
Jeg kan bare svare for meg selv, og jeg har aldri kalt meg for en mannemann. Men jeg tror jeg skjønner hvor skoen trykker når det er snakk om at menn skal få lov å være menn, ihvertfall for egen del.
Det går på hvor mye den enkeltes bidrag i hjemmet verdsettes. Jeg har et ekteskap bak meg, som selv om jeg klager på ting her nå, ikke var jeg som ønsket å avslutte. I det samlivet opplevde jeg til stadighet å ikke få, la oss kalle det kreditt, for ting jeg bidro med. Jeg hadde stått hele dagen i veggen i solsteik å bygd veranda (som hun hadde ønsket) for å få kjeft fordi ikke oppvasken var ryddet når hun kom hjem. Jeg innredet en hel kjeller, med isolasjon utvendig og innvendig. ny himling, nye gulv, Bad, vaskerom, soverom, kjellerstue og bod, og fikk kjeft fordi jeg ikke vasket klær. (jeg jobbet turnus og var hjemme 4 uker og borte 4 uker).
Hvis jeg hadde sittet på ræva hele dagen hadde jeg selvfølgelig fortjent all kjeften jeg fikk.
Altså, oppfatter meg ikke som noen mannemann, men jeg opplever at "manne" ting ikke blir verdsatt. Og, jeg er helt for likestilling, men sliter lit med å skjønne en oppegående karierekvinne (min eks) som i par terapi klager over at jeg ikke holder dørene oppe for henne når vi går ut å spiser!
Norske damer VIL ha i både pose og sekk.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 03:01 Privat melding

@tatiana72
Grunnen kan vel muligens være at han Balder ønsker noe mer en kun en søt og snill jente...

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 03:02 Privat melding

kjent...uff

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 6 mars 2016 03:03

@Kristin112 (02:57)
Det er sikkert sant at det stilles krav til dere damer også, men jeg har liksom følelsen av at mange av de kravene er det dere damene som stiller til hverandre og til dere selv, og ikke menn som stiller.

@Tatiana72
Bli med hit til sommeren så får du se :-) (ref Et annerledes forumtreff tråden).

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 03:04 Privat melding

vanligvis søt og snille jenter ser verdi på det de har hjemme...

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 6 mars 2016 03:06 Privat melding

skulle gjerne ha tømt oppvaskemaskinen jeg og også vasket opp for hånd (ler) om noen bygget veranda og alt det du skriver du gjorde Balder... huff for en sur kjerring (!)

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 6 mars 2016 03:06

@Dere to over her:
Jeg har i andre tråder fortalt at jeg ikke er helt klar for dating ennå.(Trenger å få på plass mitt eget liv før jeg bringer flere inn i det).
Men det er koselig å høre at dere tror jeg vil finne en søt og snill jente, for det hadde vært mitt i blinken :-).
(Nå merker jeg at jeg har vært for alvorlig for mitt eget rykte her, jeg er jo kongen av sarkasme visstnok :-P)

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 03:07 Privat melding

Ja, kanskje blir det noe av det ( ref. et annerledes forumtreff tråden )

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 6 mars 2016 03:10 Privat melding

ja nå sliter du litt kong sarkasme - dette var jo nærmest resyme fra en av parterapi timene dine

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 03:14 Privat melding

Hmmm, akkurat den har jeg ikke tenk på ...at "manne" ting ikke blir verdsatt nok. Men nå bodde jeg med forrige X i blokk og var ikke akkurat så mange "manne" ting å foreta seg der. Men når du sier det så tok jeg han, x altså, i å juge om å ha reparert bilen flere ganger.... han sendte den til verksted og tok æren selv etterpå... og sa at grunnen var for at "jeg" les; meg, var så flink til så mange ting, noe at også ville være og jeg skrøt jo av ham iht reparasjon av bilen...

Lover å verdsette "manne" ting i fremtiden, jeg står heller over oppvasken enn å måke snø :)

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 6 mars 2016 03:25

Hehe , den med bilen var sleip! Men ikke alle er bilmekanikere da :-)

Bylivet kan nok være tøft for mannen ja. Jeg bor selv i et gammelt hus fra 1950 tallet, og der er det nok "manneting" som må gjøres.

Og, bare for å klargjøre: jeg har ingenting imot damer som gjør "manneting", og hvis hun måker snø, så får han ta oppvasken.
(min ex måkte snø, fordi hun liker å gjøre slike "hjernedøde" ting der hun kan ha musikk på ørene og ikke tenke på noen ting. Jeg liker ting som er lit mer utfordrende for hjernen, feks bygge et eller annet, eller trolle på sukkerforumet.)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 03:28 Privat melding

@Balder (03:03)

Ja, muligens stille vi kvinner alt for høye krav til hverandre og til oss selv. Men når det er sagt har det også være ørten innlegg lik den franske bloggererens, men da på alle de krav kvinner blir stilt i dagens samfunn. Muligens det da er kvinners selv krav/forventning til seg selv og da igjen muligens kvinner ikke stiller så mange krav til en mann og det da igjen er mannen selv forventninger til sitt kjønn... Syntes jo ikke akkurat de eksemplene du skrev i ditt første svar (02.45)hvilke krav kvinner har satt i profilen sin; "Jeg ønsker meg en snill og omtenksom mann som liker (mine) barn. Han må være bestemt og kunne stå for det han mener, og gjerne være lit handy. Han må være utadvent og sosial, men også kunne kose seg hjemme hos meg når jeg trenger det. OSV." Var så sabla høye krav...

PS; Din X tror jeg er ett (av mange) unntak. Jeg blir litt forlegen jeg når menn åpner dører for meg, skal betale osv. Og ja, jeg skrøt av bilen som ble reparert og tar heller oppvasken enn snømåkingen... :)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 03:36 Privat melding

Ja, Balder haha bylivet kan være hard for mannen. Jeg var jo også bedre til å skru sammen møbler osv enn X, ikke rart han jugde om å reparere bilen og ja, han holdt faktisk opp døren for meg hver gang vi gikk inn i bilen...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 03:50 Privat melding

Neeeei, har alle sovna... jeg som er sååå våken... hm, hm

Skjult ID med pseudonym AlBundy sø. 6 mars 2016 03:56

@Balder Det høres ut som vi har vært gift med samme dama. Det positive med all dritten og utakknemligheten jeg har mottatt fra min ex; Det kommer aldri til å skje igjen at jeg forplikter meg til ei av den utakknemlige sorten, og jeg setter allerede enormt mye mer pris på livet.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 04:06 Privat melding

Hei. Jeg har sovna nå. Hva var det vi prata om forresten? Eller dere da... Skal vi seee.... hmmm.... kan titte litt på overskriften.....

Ekte menn, ja! Men det er vel bra! (Bra med ekte menn altså.) :D Jeg må sove videre nå. Har vært på en deilig hyggelig fest igår før jeg la meg og det er ikke lurt å våkne nå. Vekk meg litt ut på dagen imorgen. Prates :B

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 04:20 Privat melding

Skal dette bli den store klagetråden på kvinnfolka?

Okey, fyr løs! Få det ut"

Men har dere tenkt på at dere, når dere var i det forholde dere var i, skulle stilt litt krav selv, satt ned foten osv. Og ikke bare i etterkant skylde på kvinnfolka for at de kun søyt og klagde....

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 04:21 Privat melding

@tresnitt

Tror det er heller jeg som må bli vekket, lys våken nå så...

Skjult ID med pseudonym AlBundy sø. 6 mars 2016 04:29

@Kristin112 Vær trygg på at foten ble satt ned med passende mellomrom. Men enkelte tar ikke til seg læring.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 04:34 Privat melding

@Albundy

Hmm, det er der "feilen" lå (fra deres side) Foten må ikke bare bli satt ned med passende mellomrom, men konsekvent hver gang...

Skjult ID med pseudonym AlBundy sø. 6 mars 2016 04:41

@Kristin112 Ja du har jo rett. Hadde jeg sagt ifra hver eneste gang så hadde stemningen blitt så dårlig så fort at jeg hadde kommet meg ut mange år før😉

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 04:54 Privat melding

Nei, hadde du sagt i fra hver gang, da i en hyggelig tone, minnet henne faktisk på at "hallo, nå starter du igjen, husk hva vi har snakket om". Så hadde muligens forholdet vært reddet...

Si ifra før en blir så sint at en skriker i en stygg tone... det gjelder for øvrig begge veier...

Blir også litt det samme som .... den som tier samtykker... sier du ingen ting sier du på en måte ok, ja, du har rett, greit osv. Også brått sier du NEI, motparter blir da litt ???

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 08:20

Jeg er så mannemann. Så sykt mye mann. Mann, mann, mann. MANN. M-A-N-N!

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 08:27 Privat melding

Hva har skjedd i løpet av natten? For åtte timer siden var du en mjuk gutt. Endelig blitt voksen?

Sa hun som faktisk ikke har lagt seg enda :p

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 08:44

Slitsomt med disse kjønnsstereotypiene! Jeg er vel en typisk representant for den myke og gutteaktig typen mann. Det strekker seg helt tilbake til barneskolen hvor jentene løp etter meg og skulle kose fordi jeg var så søt. Mange ganger måtte jeg løpe for livet! Jeg er fremdeles en liten sjarmklump, tror jeg, men nå jeg kjører jeg i det minste traktor, bruker motorsag og har masse farlig verktøy i garasjen.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 6 mars 2016 08:44 Privat melding

Jeg har fått høre at jeg er en kosebamse ;)

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 08:52 Privat melding

@ Hov er mann og fruktbar...bare for å være helt klart 😂😱

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 08:57 Privat melding

@Rampegutt
Ja, haha du klarer fint å få opprettholdt dine manne-mann greier med slike verktøy! Også kalle navn Rampegutt da... er for å få en "motvekt" til sjarmerklumpen?

Men hvor har det blitt av jentene som løper etter deg? Blir siden din rent ned i steden? ;)

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 09:15

Jeg er veldig allsidig, Kris. Og vet du hva? Det æ'kke KØDD en gang.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 09:25

@Kristin Joa, de er etter meg fremdeles, men nå er de jo voksne og mer siviliserte av seg, så de spør først. Det er litt dumt for jeg tror jeg ble formet av barndommen og nå bare venter på at dama skal si; nå står du stille så jeg får tak i deg her!

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 09:28

Problemet med kvinner av i dag vil ha semi femi mannfolk med merke klær og at de går på spa for å få behandlet en litt sliten kropp og skal ha tid til alle de sprellene kvinnen ønsker og tenker. De skal ha hus i byen og hytte på fjellet og ha hytte i sjøkanten, Og reise på tur til storby helg og bære posene hun har shoppet. han skal like å padle kajakk og kjøre ski både bortover og nedover. Og helst være en god elsker å masssere hennes kropp med olje og bringe henne over toppen i orgasme helst et par ganger i uken.Vel kvinner dere drømmer og prøver å realisere denne drømmen. Lykke til .

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 09:31 Privat melding

@Tindar du er alt for bitter...😱jeg hadde ikke tenkt på. 50% av det du skrev...😂

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 09:36

@tatiana er jeg? Ikke nok med det jeg skrev. Dere skal ha vaskehjelp hjemme slik at vi slipper å vaske hus og leilighet og helst skal man ha hjemmekontor og fri når hun ønsker å realisere seg selv slik at hun slipper å tenke på barn og kåk.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 09:38 Privat melding

@tindar vil du gifte deg med meg?😁

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) sø. 6 mars 2016 09:40 Privat melding

@tindar
Det du beskriver er ihvertfall ikke min verden...
Og kommer heller aldri til å bli :-))
Har det vært din verden så syns jeg du har vært veldig uheldig:-(

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 09:40

Må bare si meg litt enig med tindar. Det blir for mange krav. Men jeg tror sannelig ikke vi menn stiller noe færre krav! Jeg tror det er ganske så likt fordelt mellom kjønnene. Vi menn stiller krav vi også, men kanskje på litt andre områder.

For eksempel, når menn vil at kvinner skal være "mer kvinner" at de burde være mer opptatt av hjemmet, at de må holde seg slanke, at de er enten for mye aktive, eller for lite aktive (utseendet må holdes i hevd) osv, hva er det annet enn krav i bøtter og spann? Det er jo typiske krav mange menn som liker mer tradisjonelle kjønnsrollemønstre stiller til kvinner.

Så jeg synes menn møter seg selv litt i døra når de klager over at kvinner er for kravstore.

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 09:42

@tatiana. Nei hvorfor skulle jeg gifte meg når det finnes unge jenter som liker sugar daddies og hule menn som meg og jeg slipper alt ståket med gifte mål og ikke minst bære deg på gull stol gjennom livet ditt?

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 09:44 Privat melding

Riktig men da må du skaffe deg masssse penger...

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 09:45

@rampegutt. Vel jeg har et krav til kvinnen i mitt liv. Vær deg selv på godt og vondt.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 09:46 Privat melding

@tinder
Stått opp med feil bein i dag Tinder? Det derre var bare vås!

@Rampegutt
Haha, ja du sliter litt da ja...

@hovmester
Har vært her lenge nok til å fått med meg det da, men har du fått med deg at akkurat det gjelder andre her også? Eller har du vært for opptatt med egle på deg...

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 09:47

Og når det kravet blir innfridd så må man ta stilling til om det er kvinnen for meg eller om jeg skal være rett for henne.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 09:47 Privat melding

Da er det rart at du fortsatt er singel Tinder...

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 09:52

Er jeg singel da ? Eller lever jeg med en frigid kvinne i mitt liv? eller med en kvinne som er på sykehus med problemer å få hjernen på rett plass og kan ikke forlate henne for da tar hun sitt liv? Mange muligheter her;))

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 09:59

Hvilke andre gjelder det, Kris? Jeg er så flink til å fokusere på meg selv, men det er mange andre her som er enda flinkere til å fokusere på Hovmesteren.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:00 Privat melding

@tinder
Med den beskrivelsen av kvinner anbefaler jeg deg i såfall å bli singel og joine "X"en" din på sykehuset for sjekk av hodet ditt... :p

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 10:06

@kristin da. Hva med å holde seg for god til å bli personlig og heller diskutere på et saklig nivå? Fordi både du og jeg vet at kravene til hverandre er blitt for mange og mange ganger for store. Derfor lever vi hver for oss nesten halvparten av den norske befolkning.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 10:10

Jeg tror vi sliter med partnerskapsgreia fordi vi lever i en veldig individualistisk orientert kultur. Og den kulturen er ikke bare kvinners verk. Fellesskapstekning er på vikende front og har vært det i et par tiår nå. Selvrealisering og individuell lykkefølelse er i dag en mye viktigere premiss for hvordan vi forholdet oss til vårt eget liv, enn si en ide om hva som er bra for oss alle. Det er svært få både menn og kvinner som er villige til å fire på egen lykkefølelse for å komme en partneren i møte. Det blir et slags selvskudd når essensen i et parforhold er at man må slipe egne kanter og tilpasse seg for at det skal fungere. Vi er jo tross alt ikke eneggede tvillinger.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:11 Privat melding

@Tinder
Haha det var rette mann for sine ord ;)

hmm saklig... være saklig... vanskelig... hmm

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:14 Privat melding

Haha og du da Hovmesteren
Oppmerksomheten du får her inne elsker du og gjør alt for å opprettholde!

Ja, hvem andre... som jeg sa flere, ingen nevnt, ingen glemt...

Skjult ID med pseudonym Lisa sø. 6 mars 2016 10:15

Veldig enig med deg, Rampegutt!
Det er ikke lett å skulle finne veien til tosomhet og fellesskap når ingen lenger trenger hverandre i det praktiske.

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 10:20

@kristin please. jeg har ikke tatt noen her som person eller prøvd på det og kommer neppe til å gjøre det da. Siden jeg opererer under skjult id så passer jeg meg vel for det. Og husk les mine innlegg her med et glimt i øyet og joda jeg har en tendens til å være steinaldermann i realife men ikke fullt så mye som jeg mulig ønsker å være;))

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 10:20

Jeg registrerer at du ikke kommer på noen, Kris. Oppmerksomhet? Hva kan jeg si? Det er jo mange som liker svisker også. B-gjengen, blant andre.

Men tilbake til tema: Problemstillingen frosken omtaler bunner ut i kvinner som har et helt urealistisk forhold til hva en mann skal være. Fornuftige damer finner balansen. Jeg er ikke bekymret. #MANN2016

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:21 Privat melding

Dere nordmenn skulle reise litt mer til Syd Europa for å lære det vi kaller "l'educazione sentimentale"..alt hadde blitt lettere for dere 😊

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:22 Privat melding

Joda, jeg trenger en Mann i det praktiske;) Og tenker ikke da bare på ... men også for å gjøre de typiske manne greiene vi pratet om tidligere i tråden. Klarer å slå i en spiker, sette sammen møbler, måke snø , osv Men Gud så kjedelig a...

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 10:23

Høres ut som fri vilje, Lisa. Det blir mange triste forhold av at minst den ene part er avhengig av noe den andre kan tilby.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 10:24

Det er akkurat det som er saken, Lisa. Noen ganger har jeg sett en fin dame her inne, men etter å ha lest profilteksten har jeg grublet på hva i all verden hun trenger meg til...jeg blir helt matt av å lese om hvor aktive folk er, hvor mange venner de har, og hvor mye livet nytes til fulle gjennom reiser til nær og fjern.

Og det er vel likedan med menn, vil jeg tro.

Det er som om vi ikke behøver hverandre lenger, men bare savner armkroken. Den savner vi til gjengjeld veldig mye. Vi trenger omsorg, vi trenger nærhet og kroppskontakt. Det får vi ikke på turen til India, eller sammen med folka i det svære nettverket vårt, men det er liksom bare det, og ikke noe annet.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:27 Privat melding

Joda, jeg er veldig allsidig hovmester t.o.m. fruktbar!

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:30 Privat melding

Rampegutt, du må ikke tro på alt som står i profil teksten til folk, blir litt som fjesboka...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:33 Privat melding

@tindar... du tok jo bare alle kvinner under en kam ::p

Regner med at du da var en smule usaklig...

Skjult ID med pseudonym Kakadue sø. 6 mars 2016 10:33

Folk er forskjellige, uansett kjønn er nå mitt synspunkt... I mitt tidligere forhold opplevde både jeg OG min eks å føle oss lite verdsatt av hverandre, noe som nok bunnet i ulike personligheter og dårlig kommunikasjon som hadde satt seg fast i et uheldig spor. Vi har snakket mye om det i etterkant av bruddet.
Ja, vi var kravstore og fokuserte mest på egne ønsker og behov, fordi vi ikke snakket med hverandre om de rette tingene og på den rette måten.
(og bare så det er sagt, det var jeg som gjorde "mannetingene" i og rundt huset - det var ingen typiske kjønnsstereotypier ute og gikk her;-))

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 10:34

Og da var vi der igjen.Vær deg selv på godt og vondt og ikke lyv deg bedre enn andre og få gjerne en partner som liker deg som du er. ))

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 10:35

Altså, de fleste av oss har jo et langt forhold bak oss. Det var det forholdet hvor vi fikk barn sammen. Og da trengte vi hverandre. Vi var altså sammen i 10-15-20 år fordi vi hadde et felles prosjekt, barn, hus osv. Vi ble bundet sammen av felles behov. Så skiller vi oss og skal ikle ha flere barn, og hus har vi allerede kjøpt.

Så hva da? Hva er det som skal binde oss sammen i dette siste livslange forholdet vi nå drømmer om? Hva skal til for at vi skal være sammen i 30 år, nå?

Jeg har store problemer med å se prosjektet. Vi er alle mistenksomme, skeptiske, kresne, vi har brent oss før og vil ikke gjøre det samme igjen. Vi måler hverandre opp og ned, vurderer og forkaster. Alle typer kriterier gås igjennom. Jeg begriper ikke hvordan vi skal finne hverandre gode nok?

For vi er jo bare mennesker alle sammen, fulle av feil og mangler. Den som leter etter noe å sette fingeren på hos den andre vil garantert finne det. Ikke bare en feil, men mange. Å være menneske er å være ufullkommen, mens vi likevel leter etter det fullkomne. Det kan jo ikke gå bra.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:35 Privat melding

Men hovmester er ikke du også litt småavhengig av hva en kvinne kan ev. gi deg?

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) sø. 6 mars 2016 10:35 Privat melding

Profilen er jo som en salgsannonse, vi må jo prøve å selge oss litt:-))
Så da har den vel ofte en litt lystigere tone enn det som stort sett er hverdagen :-))

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:41 Privat melding

@tindar jeg tror at det er det de fleste er ute etter...

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 10:42

Ikke avhengig, men det er gode ting damene bidrar med.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:43 Privat melding

Men kanskje en selger seg "for godt"? MonicaP. Slik at ingen "tørr" å "søke". Har lest jobbannonser jeg ikke har søkt på fordi jeg ikke trodde jeg var "god nok" (typisk kvinnfolk) og da heller søkt på stillingen under... har nå LÆRT, for den personen som søkte stillingen over og ble ansatt var mye mindre kompetent til stillingen enn meg....

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:46 Privat melding

Hmm Rampegutt; Det er mye!

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 10:46

Vel nå putter jeg på meg solbrillene mine og putter klubben i baklommen og går ut og ser om jeg finner meg et offer og dra hjem i hulen i min. Steinaldermenn gjør jo slikt:))

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) sø. 6 mars 2016 10:46 Privat melding

Det er en vanskelig balanse @Kristin112, men ser problemstillingen!
Men tenker at ser profilen interessant ut så bør vi bare hoppe i det:-))

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 10:47

Rampegutt: Der satte du ord på det jeg satt å tenkte på. !

Skjult ID med pseudonym Kakadue sø. 6 mars 2016 10:49

Rampegutt: godt innlegg! Vi er så kravstore som bare det... spesielt vi "gamle" som nå bare har "true love" igjen som den store livsdrømmen... Lengter man kun etter det utopiske???

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 10:57 Privat melding

haha du sliter virkelig med å se andre en deg selv hovmester... jeg må nok trekke tilbake el omformulere meg litt iht et annet utsagn jeg har hatt i denne tråden... Jeg tror deg når du sier du er allsidig, men kan selvfølgelig ikke si at jeg har sett/merket noe til det. Gjør ikke du?

Skjult ID med pseudonym Helena sø. 6 mars 2016 10:59

Traff flere ekte menn i går, de hadde navn som Kravstor, Krizstian,
Tresnitt og HerrFekt.

De viste seg å være intelligente, fulle av humor og kjekke; føler meg sikker på at de har den helt rette kombinasjonen av såkalt myk mann- og mannemann-egenskaper i seg også - altså typisk gode eksempler på mennesketypen ekte menn.

---

Takk for morsomme og skarpe innlegg her, Hovmester.

Ikke minst har det både forundret og moret meg hvordan du klarer å provosere frem akkurat det du ønsker – på den måten du ønsker det.

Og bare så det er nevnt – at ditt profilnavn i fremtiden blir Bestemormus tok jeg som en kompliment fra en ekte mann. (Ikke alle oppfattet det slik har jeg skjønt; jeg var ikke i tvil – respekt.)

Takk for meg for denne gang!
Hilsen Helena

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 11:01 Privat melding

@Rampegutt
Tror at så lenge en er der, for skeptisk til ev. en ny partner osv Så har en ikke vært singel lenge nok...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 11:03 Privat melding

En må finne litt tilbake til seg selv igjen først, før en stuper ut i jakten på en ny partner...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 11:07 Privat melding

Er jo en veldig enkel oppskrift hovmesteren bruker da Helena. Men må si at også jeg morer meg veldig her inne på forumet, mange morsomme tråder og innlegg her fra flere :) Og igjen ingen nevnt ingen glemt :)

Skjult ID med pseudonym Lisa sø. 6 mars 2016 11:16

Fri vilje er en fin måte å si det på, Hovmester.
I dag kan vi velge å være single. De aller fleste greier seg helt fint både praktisk og økonomisk uten en partner. I tillegg er det sosialt akseptert å være singel.
For bare noen generasjoner tilbake, hadde de fleste ikke dette valget. Og når de skulle finne en partner, så lette damer etter en mann som kunne forsørge familien, og mannen etter en dame som var en god mor og som kunne stelle i huset. Dette holdt for de fleste.
De fleste damer anså seg som heldige hvis de hadde en mann som ikke var voldelig og som ikke drakk opp pengene.

I dag kan vi få mat ferdig levert på døra, vi kan leie hushjelp, snekker, osv. Det finnes gode trygdeordninger som sørger både for de som er gamle, syke og enslige forsørgere. Nesten ikke den ting man ikke kan få for penger. Vi damer trenger egentlig ikke en mann for å få barn heller; vi kan bruke sædbank.
Man trenger ikke lenger begrense søket etter en partner til nabobygda. Man har biler og fly, så man kan til og med lete i utlandet om man vil.
Dette gir oss SÅ mange flere valgmuligheter enn man hadde før, og paradoksalt nok, så gjør det det så mye vanskeligere å velge.

For all del, jeg er ikke tilhenger av at alt var så mye bedre før. Jeg er også glad for at vi har valg, og ikke trenger å forbli i destruktive forhold.
Men jeg tror at alle valgmulighetene kan være en forklaring på hvorfor vi er blitt mer kravstore, og hvorfor det er så vanskelig å finne en partner som "holder mål."

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 11:16 Privat melding

Kjør stereotyper og stigma! Vi har for lite av det :-)

Skjult ID med pseudonym Kakadue sø. 6 mars 2016 11:32

Søren og! Skulle bodd i Oslo forstår jeg... skulle gjerne møtt de du snakker om Helena... de virker som svært oppegående menn som har de rette kvalitetene (*sagt uten å være for kravstor*) hihi :-) Jada- dere andre forumtrolla virker også som dere har hodet på rett plass.... viktigste er vel å kunne le litt og glede seg over livet, og en liten forumkrangel forlenger visstnok det.

(mann 41 år fra Sogn og Fjordane) sø. 6 mars 2016 11:43 Privat melding

Mange flere damer som burde lese denne

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 11:45

Men barna skal ha en far, Lisa.

Synd, men fullt forståelig, at du stikker, Hællæna.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 12:45

Egentlig trenger vi vel ikke hverandre til annet enn sex? Seksuallivet blir tomt uten en partner, mens de andre siden ved den daglige tilværelsen går greit. Man har barn, en eks å forholde seg til, venner og kolleger, øvrig famile. Altså et vanlig og i de fleste tilfeller ganske tilfredsstillende sosialt liv. Men man må altså legge seg alene. Ironisk nok blir det ansett som overfladisk å fokusere på den seksuelle biten som det sentrale av hva man vil ha av en ny partner. Vi kan si at vi vil reise sammen, oppleve ting sammen, lage mat sammen, trene sammen, være med venner sammen, men den biten som omhandler sex blir holdt i bakgrunnen. Det snakker vi ikke høyt om. Det skal liksom komme av seg selv, når kjærligheten er etablert. Jesus og Maria. Jeg fatter ikke hva jeg gjør her inne.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 12:53

Det er ikke først og fremst SEX jeg vil ha en partner til, assa. Men det er jo nyttig med fast fitte, som de kaller det. Fast i dobbel betydning, svisker. Jeg vil ha ei dame å dele stort ... og smått (nei) med.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 13:04

Da er det vel bare å finne hvem som helst da, hvis det bare er brødblingser, lørdagshandling og gullrekka på NRK du trenger selskap til.

Personlig trenger jeg aller mest en dame jeg kan rive i stykker strømpebuksa og flerre trusa av. Det er liksom den ene tingen jeg absolutt TRENGER en kvinne til:-/

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 13:11

Eller motsatt, rampegutt ? Om du bare skal knulle, så kan du vel ta hvem som helst? Selskap til gullrekka fredagskveld derimot.....

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 13:19

Det er altså mer intimt og personlig å se på gullrekka enn å ha sex? Jeg skjønner ikke dette. Kan man ha sex med hvem som helst, mens man trenger kjemi og kjærlighet for å se på gullrekka? Trodde det var omvendt.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 6 mars 2016 13:22 Privat melding

Trudde det indre var viktigst når man ser etter en partner. Kanskje derfor ingen vil ha meg da jeg kanskje er for kjedelig

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 13:22 Privat melding

😳 nå er alt blitt en sex greie...dere...menn, kan jeg ikke forstå...dere vinner, that's it !😔

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 13:27

For min del, trenger jeg følelser for å ha sex og vil heller ikke dele brødskiver å se på gullrekka sammen med hvem som helst. Men jeg trodde mange av dere gutta knuller hva som helst bare det fysiske behovet er stort nok.... Arrester meg om jeg tar feil her! Ønsker veldig gjerne å ta feil her!!!!

Skjult ID med pseudonym Haakon sø. 6 mars 2016 13:38

Det er helt sikkert noen Piapia, men om du tror det er mange/flertallet etc så tror jeg heldigvis (og helt sikkert) at du tar feil ja.

Men det finnes nok helt klart et lite knippe av både menn og kvinner som knuller hva som helst, når som helst. Uten at det legger lista for alle de andre.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 13:38

Da kan jeg opplyse deg om at du tar feil. Noe gjør det, men det gjør også noen kvinner. Kvinner har tilfeldig sex, akkurat som men har tilfeldig sex. Når en mann har hatt en såkalt ONS, som er så veldig forferdelig skrekkelig, sier det seg vel selv at en kvinne begikk den samme "synden". Eller hva?

Og hvorfor er det verre å ha lyst på sex, enn å ha lyst til å se på gullrekka egentlig? Sex er jo godt og spennende og bra for helsa, mens det å glane på TV er det motsatte, usunt, kjedelig og ikke noe spesielt godt. Dessuten, hvis det er hverdagslivet man savner så fælt, hvorfor skilte man seg da?

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 13:42

Rampegutten: Du har noe å lære av Piapia her. Er det lenge siden sist, kan jeg harve over ei dame jeg ellers ikke hadde sett to ganger på, så lenge hun er lett tilgjengelig.

For at jeg skal gidde å se på den fucking gullrekka bør selskapet være ekstremt bra.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 13:50

Jeg tror mange menn gladelig har sex med en dame de ikke ønsker å sitte i sofaen med på fredagskvelden. Joda, vet at man må være to i hyrdestunden, men det er vel en grunn til at så mange kvinner kan livnære seg på prostitusjon.? Ser ikke så mange menn som selger utstyret sitt. Kanskje ikke like stor etterspørsel?

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 13:50

Hva er det jeg skal lære av piapia? At fordi jeg er mann skal jeg knulle hvem som helst? Snakk for deg sjæl, hovmester.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 13:52

Jeg visste at jeg fikk deg tilbake, Chillrosa. Hællæ!

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 13:53

Nei, jeg snakker for deg også, Rampegutt. Skal du begynne å snakke om følelser nå, eller?

Skjult ID med pseudonym cleopatra sø. 6 mars 2016 13:54

@rampegutt jo det kan jeg fortelle deg, pga hvis du tror at det bare er kvinnfolk som er opptatt av materielle ting så tar du grundig feil.... det fins kvinner som har levd med menn der fasaden teller alt,der hverdagen består av at mannen skal vise seg frem ovenfor sine kollegaer at livet hans er så perfekt, der fruen får tlf om at kjære i kveld skal jeg ha med 3 kollegaer hjem på en 3 rettersmiddag,du har 3 timer på deg..... man er i et forhold der man skal være triumf kone,hun skal ikke høres bare sees,og i et forhold der barna ikke betyr en dritt,det er fruen sin jobb,han har kun et fokus å det er jobb,jobben kommer først,får en ting kan jeg fortelle deg ,det fins damer som gir faen i det materielle ting .... så når man leser når menn skriver at vi kvinner er så opptatt av det,så tar dere feil,pga tru meg,fins menn også som er fryktelig opptatt av det,å derfor flytter fruen,pga hun fikser ikke et slik forhold lengre der alt skal være så jævlig flott pga mannen har en oki stilling i en jobb,å hun selv blir tatt som en selfølge og blir behandlet som en dritt i husets 4 vegger ;)

derfor fikser man ikke det hverdagslivet lengre ;) da oppdrar man heller barna alene og føler seg verdsatt som singel;)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 13:56

Altså, de fleste menn er ikke horekunder. Faktisk. Og kvinner kjøper også sex. Det er mannlige prostituerte i Oslo, men de opererer ikke fra gata og er ikke fullt så synlig.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 13:58

Metwo må ha ment seg selv, Chillrosa.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 14:02

Jæ er da for fa'nte trønder, din eksiltrønder.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 14:05

Jaja, da var kakleklubben på plass igjen. Bare å avslutte dette så får Villrosa og hovmesteren holde teselskap for hønene.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 14:06

Sett deg ned og ta en kopp, Rampegutten. Alle har savna Chillrosa her. Spesielt Rampegutt.

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 6 mars 2016 14:22 Privat melding

Rampegutt! Interessante kommentarer fra deg i denne tråden!
Du skriver; "Så hva da? Hva er det som skal binde oss sammen i dette siste livslange forholdet vi nå drømmer om?"

Du viser til de som har et årelangt forhold med felles hus, barn etc prosjekt sammen.

Det er et spørsmål jeg har stilt meg selv og heller ikke har noe godt svar på.

Men, så skriver du;"Jeg har store problemer med å se prosjektet. Vi er alle mistenksomme, skeptiske, kresne, vi har brent oss før og vil ikke gjøre det samme igjen."

Min kommentar er; vi har ikke alle "brent oss og er ikke alle mistenksomme" etter et langvarig forhold. Tvert i mot er det jo mange som har hatt 10-15-20 fantastiske år med "felles barneprosjekt osv"

Men, der det som var en intens kjærlighet, er gått over i et vennskap!.

Med stigende alder er det også lettere å bli kjent med seg selv, og dermed kunne fortelle en ny partner hvem en er og hva en ønsker. Noe som en gjerne ikke visste i 20 årene. Så det handler vel neppe om at mange går svært mistenksomme rundt, men mer om at en etter et langt forhold har levd - har lært - kan mer - vet mer.

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 14:35

Nå har jeg vært på to dater med damer fra nett dating og truffet de enten hjemme hos seg selv og en på byen. Og vi menn er sikkert lette offer siden disse to ble det sex med begge helgene og de ble sur når jeg ville hjem dagen etter så jeg ble hele helgen selv uten tannbørste og skifte av klær. Men hva skal man med klær av og til;)) . Og det skal sies at begge de helgene likte jeg og ble ikke sur når jeg ikke hørte et ord mer og dette forteller jeg bare for å si at det er ikke bare vi menn som ønsker seg et nummer og kun det.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 14:45

Tindar: så hyggelig for deg:) Nei, jeg tror heller ikke at det bare er menn som ønsker seg sex. Og jeg ser heller ikke noe feil i at to voksne koser seg sammen. Min innfallsvinkel var at jeg tror mange menn kan knulle en dame de ellers ikke er så veldig interesert i, om det fysiske behovet er stort nok.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 14:54

Det er helt korrekt, men gjelder nok begge kjønn med minimum gjennomsnittlig kjønnsdrift, Piapia.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 14:54

Jeg har en mistanke om at mange kvinner har en seksuell moral som er mistenkelig lik mannens. Hvis man ser litt på mer sexrelaterte datingsider som f.eks cupido, er det jo utrolig mange kvinner som søker en sexpartner, enten alene, eller en ekstra sammen med typen de allerede har.

At kvinner liksom har mindre behov for sex, eller er mer avholdende vet jeg ikke helt om jeg tror så mye på. Dessuten, siden kvinner har lettere for å skaffe seg en sexpartner er det ikke så mye fuzz omkring det. Vi menn strever mer og det blir lettere å "oppdage" oss, eller "se" oss som frustrerte og sultne på sex.

Vi blir på en måte mer synlig fordi vi oftere er ufrivillig uten sex. Altså, kvinner kan skaffe seg sex etter behov, mens vi menn må vente til vi treffer en kvinne med behov for sex før det blir noe på oss.

Det jeg sier her er altså at kvinner kanskje ikke er fullt så frustrerte som en del menn fordi de VET at de kan ordne seg sex på en tro tre, mens vi menn VET at vi minst må telle til tusen, og selv da er det ikke sikkert vi greier å få en dame til sengs.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 14:54 Privat melding

@Tinder
Ja, det har du rett i @Tinder, jeg har samme erfaring som deg. Jeg er til og med en fyr som overhode ikke på noen som helst måte er pågående. Jeg kunne ha fortalt litt av vært jeg om hva jeg har opplevd gjennom årene…

Så det der med at det er bare oss ”griste” menn som er ute etter sex er en myte som bør avlives, i alle fall i min verden for jeg er en av dem som går under kategorien myk mann.

@Piapia
Nei nei.. for å bruke ditt eget ord, jeg knuller ikke en dame som jeg reelt ikke liker.. Jeg har prøvd et par ganger i mine yngre år, og det sluttet jeg fort med, for jeg ble kvalm av å føle meg som en dritt.. Så alle er ikke sånn som du tror.

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 6 mars 2016 15:04 Privat melding

tilgang på sex er ikke noe jeg hører kvinner klage over.. men er jo litt underlig da at om det er så lett for kvinner å finne en tilgjengelig mann . må det jo være en del menn som går igjen (gjenbruk) ellers ville jo ikke menn heller hatt et problem..

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 15:06

Jeg er ganske sikker på at det er veldig mange menn som lever helt uten sex, og hverken går til prostituerte eller har tilfeldig sexpartnere fra en lørdag på by'n. Det er menn som ikke har lyst til å kjøpe sex, og som heller ikke greier ikke å sjekke opp en dame for tilfeldig sex. Det er virkeligheten for mange det.

Som jeg ser det skal man derfor ikke være så raske med å slå fast at menn har seg med hvem som helst hvor som helst, for det er faktisk slik at det kreves en kvinne som OGSÅ har lyst på sex, for at en mann skal få seg et ligg.

Kort sagt, jeg er ikke med på tanken om at menn knuller nærmest uten følelser. Vi har også lyst på en fast partner å ha sex med.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 15:10

Rampegutt: Interesant det du skriver der ! Og det høres ut som jeg ( heldigvis) har tatt litt feil av gutta. Miljøskadd etter for mye omgang med menn i byggebransjen i mine yngre år kanskje.... Jobb-relatert omgang altså! Haha.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 15:12

Ingen regel uten unntak, Rampegutt. Det er vel de mykeste av de myke, det da. Eller de med redusert seksualdrift.

Litt forskjell på å like og å være interessert i (varig relasjon), Pep. Men du mener kanskje også det siste med det første.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 6 mars 2016 15:12 Privat melding

Menn har masse følelser, vi kan f.eks. føle sult. :P

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 15:13

Pepper: for ordens skyld: jeg har aldri sakt alle :)

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 15:16

Kan dere føle sult også? Nei, dette ble for meget!

(mann 48 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 15:25 Privat melding

Det jeg tenkte på Hovis, var mer hvordan jeg erfarte det å være 18 – 20.. og man skal finne ut av sinn seksualitet. Så er man på fest, også havner man opp i senga med en som veier 16 ton, bare for å prøve å pule.. ikke noe andet..

Det er jo bare en sjokkerende opplevelse som gjorde meg kvalm i alle fall, og aldri mer.

Naturligvis Hovis, i dag har jeg et annet syn på det. Jeg vil heller ha et fast forhold, enn å ligge rundt med intetsigende kvinner – jeg synes det er kvalm jeg.. Og det beklager jeg ovenfor dem som føler seg berørt.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 15:27 Privat melding

Kunne verken hatt sex med hvem som helst eller sett gullrekka med hvem som helst... men hadde jeg mått velge så hadde det blitt gullrekka med hvem som helst... da hadde jeg jo egentlig sluppet å forholde meg så mye til den derre "hvem som helst".

Men selvfølgelig finnes det mennesker av begge kjønn som kan ha sex med hvem som helst har bare aldri selv skjønt akkurat den helt...

Nei, Rampegutt ikke gå bare fordi selve "forumsfolket" har kommet tilbake. "Stakkars" hovmesteren har jo jobbet iherdig bak i kulissene for å få de tilbake, han har jo bare trengte sårt støtten fra de må du skjønne. Hmm også av noen svisker da, Okey, lover fremover å ta kallenavnet "svisker" på oss over førti som kun ett kjærlig kompliment :) Men Haha har hele tiden trodd i mitt lille hode at det var hovmesteren sitt "harem" men innrømmer glatt at jeg tok feil der. Velkommen tilbake Villrosa :)

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 6 mars 2016 15:30

Vel min erfaring med Tinder er at der opereres det i grå sone. Jeg får like fra Norske kvinner som ber om facebook profil for så å sende meg naken bilder med pris på de forskjellige prisene for seksuelle tjenester og pinadø har de ikke bilder av gubbe og sønner der også.Så det får meg til å lure på noen kvinner. Eget hus og flotte biler og flott hytte og annet krims krams. Men selge kroppen sin på Tinder og att på til legge deg til facebook.. Jøss sier bare jeg.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 15:34 Privat melding

Ja, alle har behov men jeg dekker ikke det med hvem som helst...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 15:38 Privat melding

Er jo derfor de har råd til fint hus, biler osv Tinder.

Finnes nok mye rart blant begge kjønn det kan en vel enes om!

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 15:39

Hvis en kvinne har lyst på sex kan hun omtrent bare strekke ut en hånd, så har hun en mann. Hvis en mann har lyst på sex kan han derimot slett ikke bare strekke ut en hånd. En mann må rett og slett vente. Til han blir plukket opp.

Så, når man sier at mannen kan ha sex med "hvem som helst" kan man innvende at det er fordi han kun har tilgang på sex med "hvem som helst". Altså at han faktisk ikke kan velge, men må ta til takke med den invitasjonen han får.

Så kan man stille spørsmålet om hvem som egentlig er den kyniske part, hvis meningen er å felle en moralsk dom. I det hele tatt tror jeg man har lett for å kjøre seg fast i et forutinntatt spor, når det gjelder sex og kjønn.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 15:47

Har hørt så mange historier fra menn om deres evinnelige jakt på et ligg. Om triksene og løgnene for å få en kvinne i seng. Om flauheten når de våkner og ser " en stygg og fet" dame ligge der. Om hvordan de prater om disse kvinnene i ettertid. Maaaange historier. Kanskje har jeg oppholdt meg for mye sammen med menn i flokk og at mye av dette bare er skryt? Kanskje er jeg desillusjonert ? Tror jo ikke dette gjelder alle menn. Overhode ikke. Har dog tilgode å høre kvinner prate slik om menn

Skjult ID med pseudonym Dingo sø. 6 mars 2016 15:49

Det har aldri handlet om hva en mann gjør eller ikke gjør - det handler om integritet, ikke noe annet.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 15:51 Privat melding

En kommer jo ikke akkurat helt bortifra at det er mer "lov" til tider for hovmesteren å komme med krasse kommentarer/dritt enn andre. Gjør andre det mot ham, får de ofte kjapt høre at de slenger dritt/og en må da skjønne at hovmesteren bare fleiper/egler med vilje for å skape bråk, samt at en da "faller" i hans "felle".

Men har tanken slått enkelte at også andre liker å egle litt, fleipe osv og ikke føler seg tatt el satt på plass av hovmesteren?

Jeg prøver også å holde en god tone her inne, men er det noen som er krasse mot meg el sier noe jeg syntes er helt på bærtur så må også jeg med andre få lov til å ta litt igjen.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 15:55

Kanskje du har rett Villrosa . Jeg har selv aldri jaktet på sex for sex skyld, så jeg antok at dette var en guttegreie. Skjønner at det er mye jeg ikke skjønner....

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 15:56 Privat melding

@Piapia
Hørt min del av de historiene fra menn jeg også, jobbet da alene som kvinner i en ren mannsavdeling... og de som sier at menn ikke er skravle sladre hanker tar grådig feil.

Men når det er sagt så prater vi jenter også, men tørr påstå at språkbruken vår da er en smule mildere i tonen... med selvfølgelig unntak!

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) sø. 6 mars 2016 15:59 Privat melding

Koselig at du er tilbake @Vilrosa ;-))

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 16:02

Personfokus er jo en uting, da.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 6 mars 2016 16:07

Villrosa: dette handler ikke om at kvinner tar ansvar for egen seksualitet. Og jeg bryr da meg ikke om hvordan andre ser på meg. Skjønner ikke helt hva du antyder her. Litt belærende kanskje?

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:08 Privat melding

Føler meg ikke akkurat så forulempet av han hovmesteren Villrosa, liker å egle tilbake. Det er de som hele tiden skal fortelle meg at jeg går i hans "felle" som til tider kan bli litt slitsomt. Er jo en Sviske og klarer å passe på meg selv og trenger dermed ikke andre til å fortelle meg i tide og utide om hovmesterens sine grunnene for sine utalelser...

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 16:09

Hvorfor er du så opptatt av meg, Kris? Det har blitt mye direkte personfokus fra deg i det siste.

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 6 mars 2016 16:12 Privat melding

helt ok å være sviske men finnes jo og andre betegnelser som beskriver en voksen kvinne,,, så gjelder det å finne de mennene som har litt større vokabular i sitt register hi hi

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 6 mars 2016 16:17 Privat melding

ja det er en fin metafor - Villrosa! Da finnes det menn som liker en godt lagret vin og de som liker tysk billig Liebfraumilch.. noe for enhver

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:18 Privat melding

Har du ikke skjønt det herr hovmester?Jeg er jo hemmelig forelsket i deg og bærer nag til min alder... Den som kunne vært 10 år yngre og muligens vært @hvem som helst" for herr hovmester'en... sukk...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:20 Privat melding

Hehe ja, ikke sant Edelweis

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:22 Privat melding

... til sviske/vokabular innlegget ditt Edelweis :)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:23 Privat melding

furone?

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:26 Privat melding

Det er helt innafor Villrosa!!

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 16:35

Dere damene på forumet, altså. Om f.eks. du hadde vært i slutten av tjueårene, Kristin112, så hadde du vært like lite aktuell. Det samme gjelder de fleste andre, med noen få hederlige unntak. Altså har alder lite å si, sånn sett.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:39 Privat melding

Ser ingen grunn for at det at han er yngre ikke skulle bli varig Villrosa. Er heldigvis ikke alle som tenker snevert. Sagt det før her inne... og ikke "redd" for å si det igjen... den mest seriøse jeg har møtt på her inne og er på date"eren med en god stund nå er to sifret yngre i alder en meg... (ikke med 2 tall foran da...)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:42 Privat melding

Haha din kommentar hovmesteren til min... sier mer om deg enn meg... du høres jo ut som en sutrekopp!!

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:46 Privat melding

@Villrosa
La folk gjøre som de vil, leve livet som de vil sier nå jeg...

Men enig i at altfor stor aldersforskjell kan fort skape for mye ...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:52 Privat melding

Hmm begynte brått å lure på om hovmesteren virkelig er så korttenkt og dum, samt innbilsk at han faktisk trodde på min "hemmelig forelskelse greie"

Får si det så han skjønner det da, Nei, hovmester du hadde heller ikke hatt draget her. Utifra hvordan du fremstiller deg så er du nok ikke oppegående nok! Og det t.o.m. uten bilde! Så da er vi enige! Bra!

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 16:54

Du må jo tåle å høre at det ikke er alderen din som er problemet, når du har hengt deg sånn opp i at jeg terger godt voksne kvinner, Kristin112.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 16:57 Privat melding

.... jeg har blir oftere "lurt" av de uten bilde... by the way...

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 6 mars 2016 16:58

€zi me hovrme5ter. d0 er 1kKe Vokseen

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 6 mars 2016 16:58

;P

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 17:00 Privat melding

Tåler det fint jeg, Men virket akkurat nå som om du ikke tålte det samme tilbake fra meg... hovmesteren

Og det hørtes ut som om du faktisk trodde jeg var små betatt av deg!

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 6 mars 2016 17:01

"Morsomt" hvordan alle tråder ender opp som en krangel mellom Butleren og dame.

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 6 mars 2016 17:02

*Damene.

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 6 mars 2016 17:03

Det pirrer ham å terge kvinner som er eldre enn han selv har jeg hørt/skjønt :)

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 17:12

Alle var å ta i, Balder. Og her er det bare ei forsmådd dame.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 17:16 Privat melding

Ja, ikke sant Balder.. lurer på hvorfor? Det må jo selvfølgelig være alle de kvinnfolka sin skyld...

Bare en i nesten hver eneste tråd hovmester;)

Men ærlig talt og faktisk helt sant. Jeg føler meg ikke forsmådd av hovmesteren!

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 17:18

Jeg påtar meg ansvar i "Joda..."-tråden, men ikke noe spesielt i andre tråder. Kris er jo besatt av meg, slik som så mange før henne.

(mann 51 år fra Oppland) sø. 6 mars 2016 17:19 Privat melding

Ekte menn har ikke behov for å lese hva andre mener om hvordan man burde være..)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 17:23 Privat melding

Er nok flere tråder hovmesteren... men de andre har ikke syntes det vært like gøy som meg å slenge tilbake...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 17:24 Privat melding

Enig Apollonis!

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 6 mars 2016 17:27

Jippi Apollonis, da er jeg også mann #>:-) Men det kan være underholdende iblant ;) (Hva med deg, Rosa, er du mann? :P)

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 6 mars 2016 17:32

Men jeg må legge til at det er et kriterie for en ekte kvinne også :) synes jeg.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 17:37

Likevel deltar Apollonis altså i tråden.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 17:45

Jeg skjønner meg ikke på dette ekte mann greiene. Men det jeg har funnet ut er at det gjelder å gjøre dama fornøyd. Dess mer fornøyd hu blir, dess mer sex blir det på deg. Og omvendt, er hun misfornøyd blir det ikkeno. Det er rett og slett lovmessighet å finne i den positive korrelasjonen mellom pleasing i hverdagslivet og ubehøvlet tilgang når kveldsmørket senker seg.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 17:45 Privat melding

Helt klart Cllou!

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 6 mars 2016 17:45

Joda, visste det men visste ikke at du ville si det åpent.

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 6 mars 2016 17:46

(Villrosa altså)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 17:50 Privat melding

Ja, Uff Rampegutt vi har en teit tendens til å "straffe" dere menn med sex-nekt og skjønner ikke at det kun straffer en selv...

Men lover å skjerpe meg der i fremtiden!

Hmm nå må jeg begynne å skrive ned mine lovnader blitt en del av de i denne tråden kjenner jeg...

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 18:09 Privat melding

@Rampegutt man skulle neste skrive ned en sexvaktliste...

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) sø. 6 mars 2016 18:15 Privat melding

Kan vi ikje bare være enige om at ekte menn skal være rene, pene, myke og harde på en gang:-))
Og er de ærlige, seriøse( når det trengs), og flinke med hendene er det bare ett pluss;-))

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 18:28 Privat melding

*nesten

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 18:29 Privat melding

@monika go for it sister...helt enig !

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) sø. 6 mars 2016 18:31 Privat melding

Så bra, da blir utvalget litt større for oss @tatiana72 ;-))

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 6 mars 2016 18:32

Dette blir mitt siste innlegg. Jeg har brukt alt for mange timer på nettet i dag!

Men jeg skal være litt kvinnspsykolog før jeg gir meg. Det er gøy:-) Sammenhengene er nemlig slik; hvis en mann ikke har gjort sakene sine skaper det en viss uro hos dama. Egentlig en form for usikkerhet. Han har ikke betalt de to regningene, bilen har flatt batteri og han lovte å støvsuge, men har ikke gjort det! Det blir som Løvinnen som ser hannløvens halte. Hun blir skeptisk og lurer på hva som er galt. I allefall vil hun ikke ha sex med ham. Men hvis han derimot har gjort alle sakene sine, regningen er betalt, bilen funker og jaggu har han ikke bare støvsuget men også vasket trappen, se da slapper dama av. Mannen har kontroll, det ser hun med egne øyne. Han er en hannløve som ikke halter. Han er feiende flott. Han kan sakene sine og hun kan roe ned og slappe av. Og når hun roer ned og slapper av begynner det automatisk å krible litt her og der. Hun har overskudd fordi hun ikke trenger å bekymre seg, og når hun ikke bekymrer seg kan hun la kroppene komme frem med signalene sine. Men selvsagt, viktigst av alt, hun må føle seg attrådd! Hvis mannen bare går der og kikker på klokka, blir hun urolig igjen. Skal han ut og ta en øl med gutta? Er det det han venter på? Da blir hun kald igjen. Nei, han må bort til henne og kurtisere, gi henne oppmerksomhet og vise at han har lyst på henne! Sånn tror jeg det henger sammen. Kvinner liker menn som har orden og kontroll over livet og tingene. Det må ikke forveksles med dominans. Det er noe annet. Men synlig kontroll genererer trygghet, som igjen fører til en avslappet stemning - som leder til sex. Det er forøvrig der rampegutter sliter litt. Vi appellerer mer til morsinstinktet enn til forplantningsinnstinktene, noe som er en stor ulykke, om ikke for nasjonen så i det minste for meg personlig :-/

Takk for meg!

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 6 mars 2016 18:32

Har han penis, er han ekte mann. Hvorfor gjøre det mer komplisert?

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) sø. 6 mars 2016 18:36 Privat melding

Jeg krever litt mer enn bare en penis @Kiara :-))

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 6 mars 2016 18:46

Jeg foretrekker puls også 😂

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) sø. 6 mars 2016 18:48 Privat melding

Ler høyt her ;-))
Puls er relativt viktig ;-))

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 18:48

Penis og puls? Tenker dere på et pulserende lem nå? Som jeg har sagt mang en gang tidligere: Get laid.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 18:49 Privat melding

kan vi ikke bare gjøre alle våre ting sånn at alle får den riktig sex de trenger og alt er på plass? Be cool da...:-)

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) sø. 6 mars 2016 18:51 Privat melding

Må jo ha en å gjøre det med @ Hovmester ;-))

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) sø. 6 mars 2016 18:57 Privat melding

Og skal jeg ha en som jeg skal ha sex med vil jeg ha hele pakka :-))
Hele pakka er i korte trekk gjensidige følelse, trofasthet og respekt:-))

(kvinne 44 år fra Østfold) sø. 6 mars 2016 18:58 Privat melding

Sitter på Gardemoen å her kryr det av ekte menn Hehe

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 19:05

Hvordan validerer du ektheten, thelady?

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 19:09 Privat melding

det lukter testosteron....:-)

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 6 mars 2016 19:13

Er det et gloryhole på Oslo Lufthavn?

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 19:14 Privat melding

Kjenner jeg ikke er helt enig med deg @Rampegutt, men noe er det i det du skriver... men tror ikke det handler om at vi ser hannløven halte og at vi dermed føler en forn for bekymring.. Er jo sinne de fleste kvinner føler når mannen ikke følger opp sine greier...

Men Liker tankegangen din går jo litt i kvinners favør... bekymret og ikke sint.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 19:22 Privat melding

Ja, lukten av testosteron er lett gjenkjennbart @tatiana72

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 6 mars 2016 19:24 Privat melding

ektemenn eller ekte mannfolk hva er det det kryr av the lady?
eller mener du "hei dere jeg ser en mann på ekte!" å ikke bare på nett

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 19:27 Privat melding

Hehe Edelweis, Det var dagens kommentar!

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 6 mars 2016 20:16

Nå har jeg ikke lest hele tråden her, men jeg har lest det blogginnlegget. Kjenner meg ikke helt igjen der. Jeg har noen flere krav enn penis og puls når jeg skal finne meg en mann, men dette ekte mann tullet bør man slutte å snakke om. Man er ekte mann så lenge man har penis eller et y kromosom. I det vanvittige vide spekteret av individer man finner blant disse, er det ganske så stor variasjon. Helt ærlig er mange av disse mennene som skal være så innmari macho, mer kjerring enn meg har jeg oppdaget. Så; være seg selv og stå for den man er, er den eneste måten å overbevise meg om at man er ekte mann på. Da blir det underordnet om man er handy eller har ti tommeltotter.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 6 mars 2016 20:27

Skjønner ikke helt problemet jeg. Hvis det er slike menn de ønsker seg, så må de jo få lov til det. Det finnes jo tross alt en del av dem, selv om de fleste mest sannsynligvis allerede er opptatt naturlig nok. :P

Jeg er ikke en slik mann, men jeg har ikke noe imot at det er slike menn damer skulle ønske seg. Hvorfor skulle jeg bry meg om det?
Jeg er meg, ferdig med det. Liker du meg ikke, så samme det. Ikke noe stort tap for hverken meg eller deg. :P

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mars 2016 21:03 Privat melding

@Kiara
Kjente meg ikke igjen jeg heller noe det virket som de fleste i tråden ikke gjorde...

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 6 mars 2016 21:25

Nesten litt godt å høre, Kristin😃