Alle innlegg Sukkerforum

Jenter nå må dere SKJERPE dere !!

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Rogaland) sø. 2 sep. 2007 20:09 Privat melding

Slik jeg leser i noen tråder om hvordan dere jenter oppfører dere om dere får en mail,et gult eller rødt hjerte så
syns jeg det er SVÆRT uhøflig at dere IKKE svarer tilbake liksom....
Etter min mening burde mod-apparatet fanget opp dette og sagt at det skulle være et KRAV at alle ble pålagt og svare på en henvendelse osv ... dette er jo ren basic oppførsel.

Har selv testet det ut litt etter et par tråder jeg leste så skulle jeg se om dette stemte HAH jeg ga vel 5-6 gule hjerter og et par høflige mailer men INGEN av dere svarte tilbake ... det er nesten en stor skam ... (jeg fikk en henvendelse da) men dog ... DTa dette til dere jenter og oppfør dere som voksne folk og ikke 14 åringer for det er det alt for
MANGE kg siden liksom...

Jeg syns minst det er like viktig og svare på en uinnteresang henvendelse som en motsatt.
Dette MÅ dere ta på alvor ellers vil til slutt INGEN gutter ha dere :p
Er jo noen jenter som kaNSKJE "nyyteer" at det får flere henvendelser og at det nesten går sport i det og IKKE SVARE ??
Dette blir bare for dumt, hyva pokker tror dere at dere er LIKSOM ? hehe blir nesten provosert jeg ....

Jeg sendte feks en mail til ei som var fra samme stedet som meg under oppveksten sin, og jeg skrev ca slijk : Heisan ser du er fra samme sted som meg åsså no blablabla bak der ... ikke noe forsøk på og være innpåsliten eller noenting (hun var heller ikke min type) Par dager etterpå ser jeg hu har vært i profilen min uten og GIDDET og svare på spørsmålet mitt ...

Jeg blir rett og slett opgitt på deres vegne, enten må dere skjerpe dere no sinnsykt og skjønne at dette er viktig ellers så kommer jeg til og ta det opp med Mod-apparatet... Syns hele siden blir MYE mindre seriøs med en gang siden det er slik det foregår (?)

DETTE VIL JEG AT MANGE JENTER SKAL SVARE PÅ PLIS ??? INNRØM at dere er non late dyr og at dere ikke gidder før drømmemannen kommer ridende på en hest osv osv ... For det skjer NEMLIG IKKE :p

KOM IGJEN få høre unnskyldningene deres nå da ??? :s

Skjult ID med pseudonym ukjentmann sø. 2 sep. 2007 21:00

Hvis en jente får 100 mail hver dag blir det litt slitsomt å svare på alle. Det burde vært en funksjon der man kan svare med et tastetrykk på et utvalg ferdig-svar. På andre nettsteder kan man sende blink, trenger bare trykke på en tast og en standard invitasjon sendes uten at du må skrive til krampa tar deg.

Ellers vil jeg minne deg om at Janteloven står sterkt her inne, og jeg tør vedde på at du aldri vil finne noen som vil date deg etter dette kvinnefiendlige innlegget her

Skjult ID med pseudonym ukjentjent sø. 2 sep. 2007 21:13

he he ...behøver vel i grunnen ikke ha utgangspunkt i Janteloven eller noen som helst annet lov, annet enn loven om
om hva som er tiltrekkende oppførsel- og ikke..

(kvinne 39 år fra Oslo) sø. 2 sep. 2007 21:14 Privat melding

Kan vi ikke bare slappe av litt? Dette er ingen postordre-side. Folk lever sine liv der ute i virkeligheten, og man kan ikke ha 100 % fokus på internett hele tida. Det er ikke alltid slik at man er klar for å si nei eller ja til noen, noen ganger er man i tvil, eller bare ufokusert. Ting flyter litt, og er ikke det ok? Å ikke svare er da en ganske tydelig handling, i all sin handlingsløshet.

Kanskje jeg ikke svarer på en henvendelse denne uka, fordi jeg er litt opptatt av han jeg møtte på fest i går, eller fordi jeg har det travelt, eller fordi jeg er lei av sukker. Neste uke ville jeg kanskje svart på henvendelsen. Sånn er det, og er ikke det ok, da? Jeg synes det blir slitsomt når alt her inne blir så viktig - faktisk gjør det at jeg synes blind dates gjennom sukker kan være vanskelige. Som sagt, dette er ikke postordre og dating er ikke noe man kan gjøre etter skjema. Det finnes ingen regler, alt man kan prøve på er å være sann mot seg selv.

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 2 sep. 2007 21:20

Akkurat som gutter er så veldig mye bedre?? Er man ikke intressert, så er man ikke det, og det skjønner man hvis man ikke får svar på en henvendelse. Har selv opplevd dette mange ganger, og jeg er JENTE! Og som sagt flere ganger tidligere her inne: Hvorfor bruker så mye energi på å bry seg med de som IKKE er intressert? Jeg pleier å sende et høflig "nei takk" tilbake, og setter pris på å få dette selv, men gidder som sagt ikke bry meg så mye med de som ikke er intressert i meg.... Og man kan da ikke kreve å få svar!!

(mann 53 år fra Oslo) sø. 2 sep. 2007 21:57 Privat melding

Heisann Nemo :-)

Et lite hint nå. Etter dine så mange innlegg her inne så er jeg stygt redd for at for hvert innlegg så minsker sjangsen din for og få en mail med ganske mange prosent. Mulig den er på minussiden allerede.

Du skriver som om du snakker om absolutt ALLE jenter her inne og i en så negativ tone at jeg tror du graver din egen sukkergrav. Det er et åpent forum ja, hvor man kan komme ut med det man har på hjertet, men man må jo tenke seg om et par ganger når man kringkaster noe og hvordan det er formulert og mottatt.

:-)

Skjult ID med pseudonym space sø. 2 sep. 2007 22:04

Jeg pleier å svare på alle mail, jeg. Høflig som jeg er.
Men det er ikke alle menn som svarer heller, så det skal være sagt ;o)

Skjult ID med pseudonym ripset sø. 2 sep. 2007 22:07

strenge sai :)

(mann 53 år fra Oslo) sø. 2 sep. 2007 22:14 Privat melding

Er jeg? :-( Unnskyld

Skjult ID med pseudonym ukjentmann sø. 2 sep. 2007 23:01

Det er ikke noe som kvinner synes er mer usexy enn å unnskylde seg, så nå minsket sjansene dine med 70 %, Sai

(mann 53 år fra Oslo) sø. 2 sep. 2007 23:12 Privat melding

Hehe, har det bra som jeg har det jeg :-)

Skjult ID med pseudonym ripset sø. 2 sep. 2007 23:19

du tar feil, ukjentmann!

Skjult ID med pseudonym Milde måne sø. 2 sep. 2007 23:25

Nemo66:

Det er vanskelig å skrive noe svar på ditt innlegg uten å bli personlig ... sorry altså, men du virker veldig forvirret - aner virkelig ikke hva du ønsker å oppnå med alle innleggene dine her i forumet.

Loven om tiltrekning er den eneste som gjelder her inne, hvis du ikke nyter godt av denne loven pr i dag bør du muligens revurdere hvordan du fremstår i profilen din, måten du kontakter andre på, og ikke minst hvordan du fremstår her i forumet.

Skjult ID med pseudonym Carpe diem sø. 2 sep. 2007 23:27

Til ukjentmann: hvem er du som uttaler deg på "alle" kvinners vegne? Jeg er kvinne og synes det er en god egenskap å kunne be om unnskyldning om man kjenner at det er berettiget.

Nemo: Mitt inntrykk er at mange menn heller ikke gidder bruke energi (eller skal vi si høflighet) på å svare på profiler de ikke ønsker kontakt med videre. Vi er (heldigvis) forskjellige og jeg er enig med "miama" i at vi får slappe av litt - ikke la oss så lett såre og irritere, men være tro mot våre egne verdier.

Såret kan man bli "der ute" også. Her avsløres kanskje egenskapene litt tidligere og på en annen måte - på godt og vondt.Skjult ID med pseudonym cheer31 ma. 3 sep. 2007 00:05

Nemo66: syns du skal slutte å syte og heller bruke energien din til andre ting en å kjefte på damer som ikke er interessert i deg. Bruk heller energien din til noe positivt - som foreksempel på de damene som svarer på dine mail. Selv om vi er her inne for å finne noen betyr det ikke at vi er desperate. Alle de du skriver til - ville du ha gått bort til de på byen? Er det damer du vanligvis har sjans på?
Og som alle damer her sier....svært mange menn svarer heller ikke på mail. Mange mail jeg sender blir ikke besvart. Griner ikke over det, går derfor videre og konsenterer meg om de som ønsker å bli kjent med meg :)
Du oppfører deg som en liten bortskjemt unge! Jeg tenker ikke å unnskylde meg for at jeg ikke svarer på alle henvendelser. Og jeg mener heller ikke at de mennene som ikke svarer skal beklage seg. Jeg er heller glad for de kontakter jeg har og gidder ikke å klage over de som ikke svarer.

(mann 40 år fra Vestfold) ma. 3 sep. 2007 00:38 Privat melding

Tjohopp..

Jeg hører hvor du kommer fra Nemo, men det faller på sin egen urimelighet å begynne å syte om at alle bør være påkrevd å svare alle henvendelser.. No offense, men da tror jeg fort du hadde blitt alene her inne ;-)Jeg er egentlig ikke så veldig aktiv, men har lest litt på forumet, og jeg blir forbauset over hvor mye syting det er her..

Kommer vel snart en reportasje på TV2 Hjelper deg:
Ola Nordmann ble lovet gulll og grønne skoger når han ble superbruker hos sukker.no.
Han forventet å finne den rette innen den første måneden var omme, når dette ikke skjedde lot han/hun falle for fristelsen igjen..
Etter like mange henvendelser til sukker som han sendte til det motsattekjønn, hvorav få seriøse tilbakemeldinger, så han seg derfor nødt til å ta kontakt med TV2 hjelper deg for å få ryddet opp i dette evinnelige rotet.... :-)

Mulig jeg får litt pepper for dette men,
Et lite forslag til deg, Nemo og andre som er glade i å syte/hive seg ut i diskusjoner uten se stort lenger enn til nesetippen..
Hva med å trå litt mer varsomt på forumet her, mulig man har mer å hente på det.. ;-)

Slike kommentarer bør vi vel alle prøve å unngå " DTa dette til dere jenter og oppfør dere som voksne folk og ikke 14 åringer for det er det alt for MANGE kg siden liksom..."

Kan vi ikke alle bare være venner :->

(mann 47 år fra Rogaland) ma. 3 sep. 2007 03:30 Privat melding

Helvete nå forsvant hele innlegget mitt fordi jeg kom borti back tasten..... men ok jeg mener selvsagt fortsatt at alle burde gi et svar tilbake om de får en henvendelse fra noen ... Om du syns han er grisestøgg javel så bare si at du ikke er innteresert da vel .... kan ta tiden på dere jeg , tipper dere klarer dette med høyre pølselabb på ca 5sek.
Så er dere kvitt han liksom .... Er det bedre at en person skal gå med forhåpninger i kansje 2-3 uker om å få svar og så kommer det ikke da heller ???
Nei dette systemet skjønner jeg meg ikke på, jeg syns at dere som ikke svarer har en dårlig moral og at dere tenker lite på nettop denne personen som kanskje går med store forhåpninger.

Kanskje en skulle innført et system med poenggivning fra skala 1-10 for DA MÅ de svare tilbake ellers funker ikke deres egne poeng fra han som gav de først.
Dette hadde blitt et mye mer seriøst forumside om slikt hadde blitt innført,
pluss at medlemmene ville kunne mye hurtigere navigert seg frem til en partner, og det er jo det som stort sett er hovedoppgaven til de som er her inne ville jeg tro.?
Dette gjelder selvsagt guttaboys åsså siden dere nevner dette selv...
ALLE burde vært så voksne at de ga uttrykk for eller imot,da hadde en fått litt fart i systemet og oppnådd hurtigere resultater :p

Nye navnet på Sukker skulle kanskje blitt til Sirup.no ;) ? Dette er bare min personlige mening og dere må værsegod forholde dere både for og i mot, men skjønner ikke at den som gjør slikt IKKE får litt dårlig samvittighet når de vet at han som tok iniativet til kontakt blir gående i 2-3 uker før han er HELT sikker på at han gå videre likssom ... DA kan jo HANS drømmedame være optatt ikke sant, nettop fordi noen av oss ikke gidder gi et bittelite svar tilbake, ILLE spør du meg.

Men ha en fin dag til og med dere jenter :)

(mann 53 år fra Oslo) ma. 3 sep. 2007 05:50 Privat melding

Hei nemo.
Vennligst svar meg på et spørsmål. Leser du over de svarene du får fra kloke hoder (ikke meg da) over her og vurderer de?
Det virker nemlig ikke slik.
Og joda jeg ser dette med tilbakemelding på meldinger at man gjerne vil ha en respons. Og det har mange andre her inne gjort også men du svarer som om du ikke har lest de. Du fortsetter bare på den samme regla.

Dette med et poengsystem kan jeg ikke se for meg hvordan det skulle virke. Hvis vi har mr/mrs gorgeous her inne som kanskje får 50 mail pr dag, skal da de få dårligere poeng fordi de ikke orker/har tid til og svare på alle? Og hva skjer når man tar seg en lang sommerferie og ingenting blir besvart på 4 uker? Må man da jobbe seg oppover skalaen utover høsten?

At du nå gjerne vil at sukker skal bli kalt sirup er nå din mening men da skjønner jeg absolutt ikke hva du gjør her inne når alt er så ille.

Dette er et forum med 100 vis av forskjellige individer. Alle tenker forskjellig, noen er enig med deg på visse saker, noen er uenig. Du har fått veldig mye pepper her nå på diverse innlegg og da skjønner jeg ikke hvorfor du ikke tenker at det er kanskje du som er på villspor. Igjen, les de svarene du får og vurder de med et åpent sinn :-)

Og til Ripset og Carpe Diem: Takk for støtten :-)

(mann 47 år fra Rogaland) ma. 3 sep. 2007 07:48 Privat melding

hahaha DU får meg alltid i godt humør Mr Oslo, det var ikke spesielt meg selv jeg tenkte på når jeg sier at folk bør svare når noen legger igjen en mld MEN syns det er leit at systemet funker slik at feks kanskje mange går og venter i flere uker og "håper" på at de får et svar liksom.

Jeg har da vel ikke fått noe pepper, kaller du dette å få pepper hehe ja da er du ikke vant til rare greiene syns jeg.
Uansett jeg mener det bare godt og syns synd på de som opplever at folk ikke gidder og svare de.. thats my upinion.

Kan også legge til at jeg fikk 3 POSITIVE mailer fra damer her inne som mente dette var et flott innlegg, og i tillegg lurte 2 av de på om vi skulle begynne og prate litt på msn osv og dette skjer pga at de la merke til meg i akkurat DENNE tråden hahaha ikke verst, vi har alle våre måter å sjekke på.. feks du slikker de oppover ryggen og jeg forteller de AKKURAT hva jeg mener :)

Seff burde kanskje disse tre stått frem i tråden og sagt fra , men en må ta hensyn til at kanskje ikke alle liker og "diskutere" slik vi gjør her .... jeg syns det er kjempemorsomt :p

Jeg belyser ting og setter fokus på akkurat hva jeg vil siden dette er et "DISKUSJONSFORUM" IKKE ikke glem det da Mr Oslo.
Og så må jeg si til slutt at jeg er ikke redd for og uttale meg slik at kanskje noen jenter får extra i mot meg osv pga hva jeg sier, det bryr meg mitt i ***** hehe Da får jeg luka bort ugraset og sitter igjen med folk jeg kanskje liker ... :p

Legger også merke til en ting til, er det et eneste innlegg her inne du IKKE svarer på ? Du sier nesten alltid så mye pent om damene hele tiden, men virker det ? Biter det på sånn smiger som du holder på med så værsegod for meg :p

Det du sier angående poengsystem funket fint hvor jeg jobbet, det ble slik at om brukeren var "innaktiv" over en def tid falt dette med poenggreia bort og de andre som gikk inn på slike profiler så da at bruker innaktiv osv ...

Det er også noe som heter deaktivering, vet ikke om du har hørt om det ? Virker ikke slik, det er som regel enkelt og løse problemer bare man VIL.

MÅ du ha forklaring på ca ALT ? Syns kanskje du burde bry deg om og hjelpe andre som kanskje ikke har det så godt nettop fordi de er/blir kanskje veldig usikre når noen ikke svarer (?) Det er 100 ganger bedre med et negativt svar enn ikke noe svar, det er MIN MENING Mr Olso og uansett hva du sier så forandrer jeg ikke på det ;)

Ha fortsatt en fin dag alle sammen :)

(mann 53 år fra Oslo) ma. 3 sep. 2007 08:33 Privat melding

Heisann, ja du får meg i godt humør selv mr nemo :)

Jeg skjønner at vi har et litt forskjellig syn på ting når du sier at jeg "slikker damene her inne oppover ryggen" og at jeg sier alltid så mye pent om damene hele tiden. Hvor har du det fra? Jo jeg liker og behandle kvinner (menn også) med respekt, men at jeg slikker de opp etter ryggen må du ha drømt deg til tror jeg. Det er en stor forskjell og behandle noen med høflighet og respekt til det du nevner her. Gjerne finn frem de innleggene fra meg hvor jeg har slikket noen, vil gjerne lese det ja. Og ikke kom med et erotisk innlegg for da var det ikke meg :-)

Og man MÅ ikke svare på alle innegg. Men hvis du gjerne vil så kan jeg svare da :-) Og joda, kvinnene biter på som bare det her, tror nesten jeg har fått mail av alle her inne jeg nå, hehe.(PS. dette var en ironisk setining). Jeg smigrer ikke (les avsnitt ovenfor),
men har lært kardemommeloven i oppveksten og den holder jeg meg til :-)

Ang. poengsystem så er det vel kanskje greit sånn som du beskriver det. Har ikke vært borti det. Men siden det ikke er sånn her inne foreløbig så må man desverre bare bite i det sure eple når man da ikke får respons på mail eller hjerter. Hvis du ser på alle innleggene så er det en kjerne som diskuterer her og kanskje det bare er en promille av alle her inne som er innom forumet, leser og får med seg at mange er negative til responsen man får. Tror dette med at man ikke svare på mail e.l. forblir et problem her inne.

Skjønner med den nevnte deaktiveringen at du ønsker meg helst ut herfra, but no chance buddy boy:-) Og i tillegg så løser det vel ingen problemer.

Og en liten ting til: Du skriver i din siste setning: det er MIN MENING Mr Olso og uansett hva du sier så forandrer jeg ikke på det ;)
Grunnen til at jeg og sikkert andre her legger inn tråder er og få et svar, få vinklet saken fra et annet synspunkt, kanskje få en aha opplevelse og kanskje si "jøsses ja kanskje den personen hadde rett og jeg har feil". Det vises med den setningen din at du absolutt ikke vil forandre ditt synspunkt uansett hvor kloke ord andre her inne kommer med og da skjønner jeg ikke hvorfor du i det hele tatt spør.

En vakker dag til deg og alle andre
Skjult ID med pseudonym ripset ma. 3 sep. 2007 09:56

Et tips til dere som synes det er bedre med avvisning enn ikkeno:
Ikke legg så mye i de første meldingene, ikke sitt og vent i 2-3 uker på svar. Ikke kjenn NOEN lojalitet overfor folk som ikke svarer. Bare send ut meldinger, og vær opptatt av det som skjer, ikke det som KAN skje.

Skjult ID med pseudonym dumsau ma. 3 sep. 2007 10:20

Hei Nemo! Hvordan kan du forvente å få seriøse svar på spørsmålet ditt fra oss jenter/damer når du mener vi er "non late dyr"? (Det er svært få dyr som har tilgang på en pc, vet du! Og når vi attpåtil er late, gidder vi jo ikke å svare! )

Er det virkelig noen som sitter og venter håpefullt i 2-3 uker på svar fra et menneske de aldri har møtt? Og de klarer ikke å gå videre før de skjønner at alt håp er ute? Hallo??? Nå tror jeg du undervurderer de høyst oppegående sukkerkarene noe veldig!Det er mulig det finnes ett og annet unntak her inne, men da anbefaler jeg i såfall å utvide horisonten og få seg litt flere interesser enn å sitte og vente på mailer som aldri kommer. Interesser og et aktivt liv virker mer tiltrekkende på de fleste damer enn en passiv og asosial tilværelse.

Så flott at du får positive henvendelser fra damer som har lest innleggene dine. Det viser jo at det er håp for oss alle!

Du må gjerne gi meg mange krasse kommentarer for at jeg er anonym. Det preller av som pepper på Nemo! ;)

Hilsen en dum sau som har fått låne pc'n til bonden.

Skjult ID med pseudonym ra-ta-ta ma. 3 sep. 2007 10:42


"... la det bli en kort og artig , fin liten krig som begynner på mandag og slutter på torsdag sånn at ikke helga blir ødelagt...."

(Prima Vera, Falsk/Mathiesen)

Skjult ID med pseudonym finbil ma. 3 sep. 2007 10:55

Nemo,

Først og fremst synes jeg du er litt sjarmerende i all din enkelhet. Samtidig frir jeg meg ikke fra tanken at jeg faktisk synes litt synd på deg også.

Om du "hjerter" ei jente og sender mail uten å få svar, lev med det. Ta det manglende svaret som en avvisning. Det vil nok spare deg for mye frustrasjon. Ingen her har noen forpliktelser ovenfor noen andre, og selv om man får en mail, er man ikke forpliktet til å svare. Ja, det er mest høflig å svare, men ikke alle gjør det. Det må du bare akseptere, det er er en forholdsvis fri verden vi lever i, og alle må selv få bestemme om de ønsker å svare. Om mailene du sender ligner noe på enkelte deler av innleggene dine her inne, kan jeg forstå at folk velger å ikke svare.
Overdrevet bruk av Caps Lock gir inntrykk av sinne f.eks. Kanskje de er redde for at du skal klikke helt om de avviser deg?

Om jenta har "hjerta" deg, så sender du mail, uten å få svar, da kan man jo lure, selvfølgelig.

(mann 47 år fra Rogaland) ma. 3 sep. 2007 15:24 Privat melding

ehahaha dere biter på gang etter gang og reagerer som forventet ikke verst !!! :p
Jeg starter som regel med å le av hva enkelte skriver, og til dere som ikke tør å legge frem bilde av dere selv i en diskusjon gidder jeg ikke svare engang for hva i alle dager er dere redde for ?
"Tør å skrive og si hva dere mener men står ikke for meningene deres egentlig" slik klinger som en anonym besvarelse for meg ... kan si en ting til deg "dum sau" når du sier følgende : "de høyst oppegående sukkerkarene"

hva pokker mener du med det ? Er vel ca INGEN her inne som kan si hvordan en som skjuler seg bak et tastatur er RL ??? Greit nok har du møtt de RL og blitt litt kjent så er det en annen ting...
Kan ta et eksempel fra UIS hvor jeg jobbet daglig ca 10mnd med en fra klassen.Vi ble gode venner etter hvert og han var meget dyktig elev (spes i matematiske fag) han lå faktisk på grensen til å utvikle egen teori i tillegg var han veldig sosial osv
Vi hadde skolefri 2 dager hvor vi sa vi skulle snakkes på mob senere.. Jeg hørte ikke noe fra han og han møtte ikke opp på skolen fordi han hadde hengt seg i kjæresten sin leilighet fordi hun gjorde slutt på forholdet.

Dette er jo et voldsomt eksempel men det viser at vi mennesker kan lure de fleste andre mennesker på alle forskjellige måter til og med RL ... med det mener jeg at det blandt oss her inne helt sikkert finnes et stort antall personer som feks kan være manisk depresive (slikt forekommer desverre ofte på net) om dere tenker dere om så husker dere sikkert hendelsen som skjedde på Dr.Online for få år siden ...
Jeg har ingen psykiske problemer som jeg vet om:p men tanken går til de statistiske beregninger på netanalyse som er blitt gjort av flere uavhengige instanser opp igjennom tidene... En spesiell rapport ble utført for å undersøke hyppigheten av antall "selvmord på net" det var et skremmende høyt tall, men de som var verst med hele undersøkelsen var grunnene til at noen gikk så langt ... ca ingenting skulle til når det gjaldt forventninger til et mulig parforhold osv

SÅ nok en gang sier jeg : HVA er det som er så jævli vanskelig med og legge igjen et lite svar ?? tar max 10sek av alle de timene en ellers bruker online .. :p

Litt mye babling kanskje hehe,og du Mr.Oslo jeg ønsker seff ikke deg bort herfra hvordan i alle dager kan du tro det ?

Jeg sier bare meningene mine så slutt og les mellom linjene og prøv heller og tolke riktig for en gangs skyld ? :)

ÅNÅ skal jeg på trening :s

Skjult ID med pseudonym finbil ma. 3 sep. 2007 15:45

Nemo,

Dette er fortsatt ett fritt land, så hvis noen her inne (inkludert meg selv) ikke ønsker å være så forbanna PR-kåte som andre, og derfor velger å poste anonymt, så burde vel det være greit også, eller hva?
At du ikke vil svare oss som gjør det, får bli din sak. Det er som sagt et fritt land, og du gjør som du vil.

Men, jeg fatter ikke at du messer så forbanna mye om detta med det svaret. Du oppfattes som en bitter, stakkarslig liten fyr som er så sur fordi du ikke har fått svar fra noen. Det kler veldig få mennesker å fremstå slik.

Videre, utfra måten du "argumenterer" på, måten du velger å prøve deg med hersketeknikker, og generelt "bråkete" innlegg (les: bruk av caps lock etc), så må jeg bare spørre: Du er ikke tilfeldigvis i nær familie med en viss Stig Amadeus fra Bergen? Jeg ser likhetstrekk her.

Skjult ID med pseudonym dumsau ma. 3 sep. 2007 15:51

Ja, Nemo, jeg har både mailet med OG møtt mange flotte karer her inne, og har nå til og med blitt kjæreste med den aller flotteste! Jeg har derfor deaktivert profilen min, men er sukkerbruker noen måneder til (trodde ikke jeg skulle finne kjæresten min såå fort, nemlig) og derfor følger jeg med på disk.forumet fra tid til annen, da dette er høyst fornøyelig lesing! DERFOR betegnelsen "de høyst oppegående sukkerkarene" - jeg har altså hatt kontakt med endel av dem, også i det virkelige liv.

Skjult ID med pseudonym finbil ma. 3 sep. 2007 15:57

Forøvrig Nemo, hva med å fjerne bildet av deg og din ex? Kanskje det vil skape flere svar?

Det heter forresten "meg og ex/eks.". Egentlig "ex/eks. og meg" da. Og/å vet du, ikke så lett det der.

Skjult ID med pseudonym ukjentmann ma. 3 sep. 2007 17:00

"vesuv ønsker ikke å vise profilen sin til de med match lavere enn 70"

jeg tror dette er en ny funksjon som gjelder alle her inne

Skjult ID med pseudonym Smil ma. 3 sep. 2007 17:01

blir det ikke mye PERSON og lite SAK i mange av innleggene??

En liten Ibsen: Tiden leger alle sår,men ingen nevner at det tar minst et år.
Jeg ser opp til en uendelig himmel,men får vondt i nakken og blir svimmel...

Skjult ID med pseudonym meg, jente ma. 3 sep. 2007 18:57

uffda så mye syting fra Nemo 66. Var innom profilen din...den var faktisk veldig greit. Men liker ikke Hitlerstilen din: alle MÅ svare! Hallo??? Vær litt rund i kantene da, og alt blir så mye lettere!

Skjult ID med pseudonym småkresen ma. 3 sep. 2007 19:52

DU NEMO..Pass på at ikke flere av dine nære velger å forlate oss da..og våkne sukkerbiter bør kanskje la en liten bjelle ringe... eller..

Skjult ID med pseudonym Myst29 ma. 3 sep. 2007 21:39

Hei! Jeg har også opplevd å ikke få svar når jeg sender en mer "hei" hilsen enn en mer direkte henvendelse. Det er lov å være uhøflig på internett, selv om jeg ikke er det selv. Men, det er jo bare å bruke dette systemet aktiv hvis målet er å samle sammen flest mulig kvinner for å velge. Det ser ut som at de aller fleste svarer kun hvis de tror du ser tiltrekkende ut, så det er jo bare å forfatte et fellesbrev og sende ut til alle du liker, så får du kanskje et eller to svar?

Det er litt trist at sukker ikke kan fungere mer som en sosial lounge, men så er jeg da også overbevist om at byen og andre sosiale forekomster ligger milevis over internettdating. Men, det er gøy å prøve det for alle del.

Jeg tror også at de aller fleste er mer kritiske her inne enn i virkeligheten. Man gidder ikke å ta kontakt før man ser den lekre jente, iallefall er jeg slik. På byen gir man folk en sjanse selv om de ikke er Zeta Jones osv, mye pga. den høflige etikette som du nevner her.

(mann 47 år fra Rogaland) ti. 4 sep. 2007 00:05 Privat melding

vesuv : hahahaha DET skal du få meg til å tro :) En annen ting til deg som driver met rettskriving, ikke bry deg "flisespikkeri" vil jeg si... Og dessuten mere morsÅmt å og skrive litt bull .. alzå enkel nett-talk ikke sant, jeg tar ikke akkurat stavekontroll på hva jeg har skrevet og skriver heha

Givi : Takk for den, du har skjønt opplegget mitt.det du sier skiller seg ut du leser MELLOM linjene og du tolker riktig i motsetning til visse andre her inne ikke værst ;)

Siden dette er et forum så må en flaske" til litt i trådene ellers blir det så jævlig A4-suppe som ALLE skriver og DET er alldeles ikke noe morsomt er det vel ?

DET som er morsomt er å dra strikken bittelitt lenger for hver gang, DA
får du en god diskusjon med MASSE rare folk og skapninger som bare MÅ si noe til den raringen som sier så forbanna mye bull hahaha

DA blir dere EID helt til slike som Givi kommer og løser greia fordi han SKJØNNER hva som foregår ... :p

Nå er det natta snart her skal på job 04.30 i morra på Heidrun om det er noen som vet hvor det er da ? Blir bare borte 2 dager, i mellomtiden kan dere få gjøre hva dere vil :p

Pst!! Likte den med Hitlerstil" han er mitt forbilde grrr :p

Love&Pis < 3

Skjult ID med pseudonym jente27 ti. 4 sep. 2007 16:20

Svarte alle i begynnelsen, men innrømmer jeg ikke tar meg tid til det nå rett og slett. Noen av mld er helt på feil sted, noen har skrevet noe som egentlig ikke oppfordrer så veldig til svar...og mange er hyggelige...jeg har bare ingen annen grunn enn at jeg tydeligvis er lei av å sitte her og være forpliktet til å unnskylde og skrive hele tiden.... noe jeg heller ikke var klar over at vi er?
Jeg har da litt dårlig samvittighet, men dette er da ikke noe sted vi skal legge altfor mye i?? OG; som sagt over; ikke alle menn svarer heller!!
Slapp nå av, de som er interessert svarer jo, så drit i de andre. Ellers må man jo bli gal av dette. Faktisk tror jeg at jeg foretrekker taushet fremfor direkte avslag i min innboks.

Skjult ID med pseudonym Jente_øst ti. 4 sep. 2007 19:00

Nå har jeg ikke lest alle innleggene her, har kun lest trådstarters innlegg. Har sett at det har vært klagd på jenter tidligere her inne, at vi her så håpløse. Jeg VET at det er akkurat det samme den andre veien, nemlig at menn også lar være å svare. Tror ikke at den ene parten er et hakk bedre enn den andre. Er man hyggelig så er man hyggelig, uansett kjønn.

Jeg har svart på alle mailer jeg har mottatt fra menn, det blir ikke så mange ord, men et kort og pent 'avslag'. Selv har jeg ikke mottatt svar fra mer enn mann!!! I alle mailer jeg sender, gjør jeg det så hygglig som mulig, har kommentert et fint bilde, pene øyner, prøvd å være morsom eller kommentert noe annet som gjorde at jeg likte akkurat han.

Utseendemessig er jeg pen (har kvalitetssikret med venner). Bildene mine er også pene (også kvalitetssikret med venner), de er både i helfigur og nærbilde. Ikke har jeg 10 kilo for mye på kroppen heller, så det skulle ikke være utseende som er grunnen. Jeg har fått dårlig med svar fra menn, og erfarer altså at det er uhøfflige menn her inne. Men jeg kjemmer ikke alle med samme kammen av den grunn!!!

Skjult ID med pseudonym Jente_øst ti. 4 sep. 2007 19:06

PS! Nemo66:
Tror du at alle innlegg og debatter du starter her inne, som forøvrig er litt negativt ladet, er et særlig bra sjekketriks??

Skjult ID med pseudonym småkresen ti. 4 sep. 2007 19:08

Tror Nemo liker å forlate synkende skip både i virkeligheten og her inne av gammel vane..(ref. tidligere referat fra nevnte)..
litt "værhår" har vi forhåpentlig vi halv-våkne.. selv utover sene nattetimer eller..

Skjult ID med pseudonym småkresen on. 5 sep. 2007 23:42

Merker jo på skiriften hvor stresset overnevnte er.. jaja noen (nikke)dukker finnes jo de fleste steder... om troverdigheten er der.. og.. litt merkelig at du stresser her ennå etter 14 dager og ikke følger opp dine dukker da..hehe eller pehh.. som du skriver selv....

Skjult ID med pseudonym Tingelinux to. 6 sep. 2007 00:32

Patetiske greier, men hvis målet til Nemo66 er å dra til seg damer som faller for usammenhengende vrøvl så er det vel ikke usannsynlig at han lykkes med akkurat det.

Denne tråden ville jo imidlertid dødd for lenge siden om jeg og flere med meg hadde klart å slå seg til ro med at enerverende språkbruk og substansløst pjatt også har livets rett i et forum som dette.

Skjult ID med pseudonym oslojente to. 6 sep. 2007 18:41

Beklager, men jeg må innrømme at jeg aldri kommer til å svare på en melding som består av noe sånt som "halla, fin hund du har, hva med trekant, du meg og bikkja" (og det var den redigerte versjonen av meldingen). Så høflig er jeg dessverre ikke at jeg klarer å svare "takk for det, hyggelig med melding altså, men nei takk" til noe sånt.

Noen meldinger er rett og slett for dumme til at jeg vil svare, og selv om det hundeeksemplet selvfølgelig er å sette det veldig på spissen så må jo grensen gå et sted.

Klart det, man kan og bør svare høflig på en melding som feks "hei, jeg er en fyr på 30 år, fra Oslo, driver med ...etc", men meldinger som blir for sleske, usaklige etc svarer jeg ikke på. Omtrent som hvis en dritings fyr på byen kommer med "halla, blir du med hjem og pule?" som sin fantastisk sjarmerende åpningsreplikk; han vil jeg neppe heller svare, da nøyer jeg meg med et foraktelig blikk, snur ryggen til og går min vei.

Så får heller Nemo66 se på meg som en fryktelig uoppdragen, frekk og lat jente.

Anonym er jeg også, huff og huff... :)

(mann 51 år fra Oslo) to. 6 sep. 2007 19:01 Privat melding

Jeg fatter ikke den opphengtheten en del har i å måtte få svare på den første meldingen. Jeg synes det er mye greiere å ikke få ett svar, en noe svadapjatt med at "du er sikkert en hyggelig fyr, men nei takk". Er ikke den første meldingen som ett blikk på byen? Det hender da at ikke alle svare på dine inviterende blikk med invitasjon? Ikke ofte, riktignok, men... (<- IRONI)

Skjult ID med pseudonym Tingelinux to. 6 sep. 2007 20:40

Helt enig kit001.

Nemo66: Hvis noen går hen og gjør såpass drastiske ting som du henviser til i historien din pga av manglende respons så kan det sannsynligvis indikere at det er like risikabelt å svare personen som å ikke gjøre det.

(mann 47 år fra Rogaland) to. 6 sep. 2007 20:41 Privat melding

Oslojente : Syns faktisk innlegget ditt var ganske bra jeg..

Om noen spør slesk så er jeg enig med at du/dere jenter ikke svarer seff, eller at dere svarer
tilbake med samme mynt.

Dere ser om jeg virkelig VIL kan jeg skrive pent uten skrivefeil osv, hovedpoenget
mitt er ikke å fremstå som en "perfekt" person i hverken tråder/innlegg eller profil
bare så det er sagt ;)

Ha en riktig fin kveld.

Skjult ID med pseudonym oslojente lø. 8 sep. 2007 16:43

Var det meningen at jeg skulle svare noe mer nå? Eller noen andre? Kan det kanskje tenkes at diskusjonen ble ansett for å være ferdig..?

Jeg skjønner greia med at det er morsomt å komme med provoserende innlegg for å dra i gang litt livlige debatter, men ærlig talt. Så, så. Det får da finnes grenser, SÅ utrolig morsomt er det ikke å "krangle for kranglingens skyld" i alle innlegg absolutt hele tiden.

Skjult ID med pseudonym EnPerson lø. 8 sep. 2007 17:38

Slik jeg oppfatter er det mest skrik og skrål fra deg Nemo66, og lite substans - hvilken greie er det vi skal skjønne?

HVIS jeg f.eks HADDE skrevet SvArEt MITT sånn, og I tillegg lagt til noen skrivefeil, og så kommet med en urimelig og svært generaliserende påstand - er det som er GREIA Nemo66?

Tviler ikke øyeblikk på at du får respons i mailboksen din, men jeg har en mistanke om at jeg personlig klarer meg fint uten respons fra de som måtte falle for GREIA di.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 8 sep. 2007 18:25 Privat melding

Kan vel strengt tatt være at det er lite vits i å svare alle som skriver til deg, spesielt som kvinne på et nettsted som dette, med tanke på antall henvendelser man får.

Si du sjekker innom denne siden kanskje en eller to ganger i uken, og du får ca 5-10 brev per dag. Det er ikke alle man har tid til å skrive tilbake til, og spesielt når 80% av alle brev man får er kjedelige A4 brev som man har sett millioner av ganger før.

"hei jeg heter jon og bor i horten. pent bilde, kanskje vi skal bli kjent?" er ganske lett å hoppe over å svare på når du har sett samme remsa fra de fleste som skriver.

(kvinne 35 år fra Buskerud) lø. 8 sep. 2007 20:40 Privat melding

jøss!
så mye mass om ingenting...... noen får mange mail/ hjerter, andre får få. det er like mange jenter som gutter som ikke svarer på mail.... helt klart at man svarer de som er interesante nok. derfor har vi sukker med hele systemen hvor vi ser med en gang at den ene eller den andre er spenende for oss.
what is all this mess about?