Alle innlegg Sukkerforum

Menn som ønsker seg barn

Vis siste innlegg
(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 08:56 Privat melding

Kanskje et ømt tema for noen dette, men det er såpass mange her inne på rundt 40 som ikke har barn, og det er bare ett fåtall av de som har skrevet noe om dette i profilen sin !
Jeg blir litt skeptisk, redd for å innlede noe og så kommer ønske om egne barn etter en stund!
Når syns dere menn at toget for egne barn har gått, og hvorfor står det så sjeldent noe om dette i profilene deres?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 09:35 Privat melding

Joda, men føler at det blir litt kleint å spørre om det i første mld :-))

Skjult ID med pseudonym Pinklady ma. 7 mars 2016 10:47

Jeg spør alltid tidlig, om det er noe vesentlig som må avklares.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 11:00 Privat melding

Savner innspill fra menn her ????

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 11:05 Privat melding

Neida, gøy å høre deres tanker og meninger, men ønsker også å høre mennenes ;-))

(mann 45 år fra Oslo) ma. 7 mars 2016 11:27 Privat melding

Ikke ømt tema.
Jeg er 42 og kan godt tenke meg å ha barn. Aner ikke hva som står i profilen min men det er iallfall saken. Når man chatter så kommer det spørsmålet rimelig kjapt opp og jeg føler ikke at jeg svikter noen hvis det ikke står der.
Jeg føler at det ikke er så veldig mange år til jeg kommer til å ha dette ønsket. Gidder ikke å bli en Arve Tellefsen så jeg håper at jeg finner noen her inne eller i RL som deler mitt ønske.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 11:30 Privat melding

Tusen takk for svar @Krizstian :-))

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 11:39 Privat melding

Det er sant @ BanJohan, men tror nok mange jenter/damer lar være å ta kontakt av den grunn, meg inkludert:-))

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 7 mars 2016 11:42

Jeg er av "kirurgiske" årsaker ikke i stand til å få flere barn (ikke uten dyre kirurgiske inngrep.) Nå føler jeg vel at jeg har de barna jeg trenger.
Jeg ser jo at det utelukker en del fine damer i midten av tredveårene som ønsker seg barn, så jeg får bare la være å kaste bort tiden demmes,

(mann 41 år fra Nord-Trøndelag) ma. 7 mars 2016 11:44 Privat melding

Heisann,
jeg kan selvsagt bare snakke for meg selv og ikke alle andre menn... i min første forumpost, til og med! ;-D

Jeg har vært singel såpass lenge at jeg omtrent har tatt det for gitt at det ikke dukker opp noen egne barn i livet mitt, men innså nylig at jeg ikke har reflektert veldig mye over om jeg *vil* ha. Det er selvfølgelig mange faktorer å ta hensyn til, selv om noen sier at det aldri er "rett" tidspunkt hvis man skal vente på at alt ligger til rette (økonomi, helse, alder, etc.).

Jeg er en ganske ny bruker, og var nylig på min første date - damen det gjaldt var veldig klar på at hun rett og slett ikke ville ha egne barn, og vi diskuterte dette åpent. Når noe er viktig for den ene personen er det vel en selvfølge at man avklarer hvor man står.

Jeg har svart litt åpent på det om jeg vil ha egne barn; jeg har ikke lagt stor vekt på det, men har svart relativt kort tid på spørsmålet om hvor mange år man eventuelt vil vente (selv om jeg kjenner noen som var godt oppe i 40-årene da de ble fedre, og det fungerer utmerket). Slike situasjoner gir ikke nødvendigvis et helt tydelig utslag på matchtreet, kanskje spesielt hvis begge er litt fleksible i forskjellige retninger - i mitt/vårt tilfelle hadde vi rimelig blodrødt blad på det med barn, så det var åpenbart noe vi måtte tenke på. Damen hadde altså ikke satt dette som et absolutt krav, så vi matchet veldig bra på andre ting likevel - selv om det var andre faktorer som gjorde at vi ikke endte opp lykkelige i alle våre dager, var det egentlig veldig greit at vi kunne finne ut av det.

(mann 41 år fra Nord-Trøndelag) ma. 7 mars 2016 11:44 Privat melding

Maks 2500 tegn? ai ai ai... fortsetter nedenfor:

Så... for herrer i min situasjon er det kanskje ikke så lett å svare på alle match-spørsmålene, da jeg ikke *vil* ha barn å gud må ha de nå kom igjen fød mine barn etc., men jeg er ikke helt anti heller; jeg er *åpen* for det hvis jeg skulle møte noen hvor det kunne funke.

Jeg forstår at det kan bidra til å skremme bort damer som absolutt ikke vil ha barn, som selvfølgelig kan være litt synd. Klart, hadde jeg møtt en dame som virket litt sånn hverken-eller på noe jeg hadde tenkt veldig mye på ville jeg også ha tatt det med i vurderingen... og det å lage mennesker er vel kanskje den største avgjørelsen man tar her i livet.

Uansett, når man har kommet litt opp i tredveårene har man som regel litt bagasje, og har reflektert en del rundt erfaringer og fremtid. Det man ikke har tatt et konsekvent standpunkt til burde man klare å ta til seg og gjøre en innsats for å være ærlig med seg selv og en eventuell partner; å si det man tror den andre vil høre kan umulig bringe noe godt med seg på sikt.

Kortversjonen: Noen av oss menn har ikke et bastant svar liggende klart, og det er ihvertfall ikke sikkert vi har poengtert det i profilbeskrivelsen vår... men i mitt tilfelle er det bare å spørre! Kommunikasjon og ærlighet må være hjørnesteiner i et forhold som skal vare, og når man virkelig har tenkt på sånne ting er man som regel såpass voksen at det går an å snakke om det.

Kortkortversjonen: Jeg er ikke flink på kortversjoner.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 11:57 Privat melding

Syns du klarte deg veldig godt jeg @Bubbagame, og velkommen til forum :-))

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 7 mars 2016 13:30

Det er i alle fall en ting det er veldig viktig å være ærlig på!

Eks'n min fortalte meg ikke at han var sterilisert da vi møttes, men sa at han ønsket flere barn. Da det kom for en dag var unnskyldningen "trodde du ville se arrene og skjønne det!".

Han sa så at det ikke ville bli noe problem, vi kunne forsøke prøverør...etter et par år gikk han tilbake på det også. Det ble begynnelsen på slutten av forholdet for å si det sånn.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 13:40 Privat melding

Jeg ønsker ihvertfall ikke å bli glad i en fyr, for så å miste han fordi jeg ikke vil ha barn !
Det skjedde nemlig ei venninne av meg ganske nylig!
Han sa at hun ikke var nok glad i ham siden hun ikke ville gi han barn !

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 13:47 Privat melding

Helt sant @mhm, men det scenarioet vil jeg helst slippe :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 7 mars 2016 13:47 Privat melding

Velkommen til forumet @bubbagame! Fint med nye ansikter :-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 16:22 Privat melding

Håper virkelig ikke du har fått de spørsmålene @Pepper, håper du satt det veldig på spissen :-))

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 7 mars 2016 17:42

Jeg er av den typen som mener at evolusjonen styrer alt, og at det er selve meningen med livet å få barn.
Altså å føre genene videre til neste generasjon. Jeg har ofte tenkt at det er egoistisk å ikke ville få barn, fordi det på en måte er vår plikt som art. Men jeg kan også velge å se det slik at mine gener vinner over alle de som ikke får barn sine gener! Juhu!

Se forøvrig:http://forskning.no/kjonn-og-samfunn-likestilling-sosiologi/2014/05/en-av-fire-menn-far-ikke-barn

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 17:49

@Monika.P

Ble litt nysgjerrig på hvorfor synes du det kleint å stille spørsmål om ønsker eller hvordan ståa er ang barn relativt umiddelbart?
Er ikke det et av de mest vesentlige spørsmål da?
Hva består denne potensielle "kleinheten" av eller hvordan kan det bli kleint tenker du?

Har selv fått en del kleine spørsmål, men det med barn er ikke et av de..hehe ;-)

Min innstilling er tvert om, dersom en mann kontakter meg og vi har røde blader på barn, forventer eg at det kommenteres, gjerne (helst) i hans første melding (don't waste my time!)

Blodrøde blader på begge "barnebladene" gjør den mannen relativt uaktuell for meg i utgangspunktet, men siden man ikke kan/bør stole blindt på bladfarger (som det også har kommet frem oppi tråden her) anser eg det iallefall viktig å avklare slikt relativt raskt.

Mannen er faktisk på god vei til å ekskludere seg selv fra et svar om han velger å ignorere denne potensielle dealbreakeren. Litt avhengig av utformingen på meldingen selvsagt, viser fravær av kommentarer på slike røde blader mangel på respekt/interesse for mine ønsker...evt en unnvikende karakter e.l...

så....da lar eg enten være å svare (fordi det burde være åpenbart at han ikke burde se meg som en potensiell partner,) eller eg svarer og tar opp diskrepansen på dette området med en gang (tar ansvar for å ikke kaste bort egen tid, eller havne i en slik situasjon det man har fått følelser og så oppdager osv...).

Da får eg tilbake:
A: en forklaring/utdypning på hva han faktisk tenker om dette tema som gjør det lettere å vurdere om han er aktuell eller ikke
B: varianter av forståelse (hehe ;) ) for hvorfor eg ikke ser han som en mulig partner
C: diverse andre tilbud

Skjult ID med pseudonym Ferd ma. 7 mars 2016 18:08

I stedet for å si at du er 42, Kiara, kan du si at du er meningen med livet. Bra åpningsreplikk, det. ;-)

(mann 48 år fra Akershus) ma. 7 mars 2016 18:19 Privat melding

Jeg har fått mange negative kommentarer etter at jeg steriliserte meg etter at jeg ble pappa til min engel nummer 2 :(

Skjult ID med pseudonym Ronja ma. 7 mars 2016 18:22

Er definitivt mange røde blad ute å går for meg også. Er litt redd for at folk flest ikke engang vurderer at jeg kanskje ikke vil ha barn engang, eller antar at jeg kan overtales/ombestemmer meg. Vanskelig å vite om røde blad betyr at de virkelig vil ha barn eller vurderer det..

Men skjønner godt dere som føler dere burde ha, jeg føler også at det absolutt er en ting, selv om jeg ikke engang utsettes for det selv enda. Det er virkelig noe som ser ut til å sitte altfor godt i samfunnet og ikke blir noe nevneverdig bedre. Det er vel bare å begynne å glede seg:)

Håper_virkelig_ at @Balders tankegang er unik. Vår eneste plikt som intelligente vesener er å sørge for jordas overlevelse. En av mine største grunner for å ikke få barn, er nettopp fordi vi er, og særlig vil bli, altfor mange her, og det skal nå hvertfall ikke jeg bidra til. Da er jeg heller evt åpen for adopsjon.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 18:40

@BanJohan

Interessant at du selv blir skeptisk til damer på din alder som ikke har fått barn, samtidig som du for egen del sier at:
"For min del er det jo / har det jo aldri vært det at jeg ikke vil ha barn, men det har nå bare blitt sånn ! :)"

Du burde jo være den første til å åpne opp for at det samme gjelder for det kvinnelige kjønn også...eller?

Er det grunn til å bli mer skeptisk overfor barnløse damer enn barnløse menn tenker du?

Eg mener at joda, fremdeles er det gjengs mer "akseptabelt/innafor" eller "mindre suspekt" å være barnløs mann enn barnløs kvinne (rundt 40åra) uavhengig av årsaker...og det at til og med en barnløs mann som ikke har tatt et aktivt valg om å være det er skeptisk til damer i samme situasjon sier ganske mye...enten om deg eller samfunnsnormer..hva tenker du?

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 7 mars 2016 18:41

@ronja. Jeg var på date forleden og så møtte jeg ei som var veldig opptatt av fargene på disse bladene. Haha, jeg skjønner at jeg har misforstått noe vesentlig når jeg mekket profilen. Lav logisk IQ lav sosial IQ, liker kun en kjappis i senga osv.
Skjønner veldig godt skepsisen til damene som skriver med meg :-)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 7 mars 2016 19:04 Privat melding

At man ikke spør om/kommenterer fargen på bladene kan jo rett og slett skyldes at man ikke gidder å sjekke dem. Jeg hadde vel vært medlem her i ca to år før jeg i det hele tatt skjønte at de HADDE forskjellige farger. Jeg hadde fått med meg at det sto et tall ved siden av nicket som hadde noe med røyking, unger, alder og sånn, men utover det hadde jeg ikke snøring.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 7 mars 2016 19:08

@Pepper
Signerer dine innlegg. For meg er ikke det at noen har barn et "kvalitetsstempel". Det er jo ikke akkurat rakettforskning som skal til... ;-)
Jeg vet av mange som ikke burde ha fått barn, og andre som hadde vært "perfekte" foreldre, men som av ulike årsaker ikke kan få.

Har selv fått spørsmålet "Hva er det som er galt med deg da?" (ja...faktisk). Det er jo fristende å svare huggende sarkastisk tilbake (det er jo ikke alle som er like heldige med avkommet sitt for å si det sånn ;-) ), men holder klokelig kjeft for å unngå blodbad :-D

(mann 48 år fra Oslo) ma. 7 mars 2016 19:09 Privat melding

Neida, Kiara, er ikke bare opptatt av utseende og bilder, SÅ overfladisk er jeg ikke. Lønna hennes er minst like viktig så hun kan finansiere døgenikttilværelsen min.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 19:11

@Banjohan

men du la også ved eksempler på hva du tenkte som følge av skepsis:
"er det da en karrierekvinne som har satset allt på jobb og pengejaget, eller en som ikke klarer å sitte still i mer enn 5 minutter før hun må fly til 'ytre gokk' igjen ... eller ... ja ... o.s.v ..."

i kontrast til at det for din egen del "kun har blitt sånn" synes jeg nok disse tankene gikk mer i retning av skepsis (negativt ladet) fremfor ordene nysgjerrig og fundersom (nøytral, åpen) ja....
så vet ikke om eg kjøper den forklaringen din der ;)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 7 mars 2016 19:21 Privat melding

Prøvde meg der også, Kiara, og tror jeg klarte meg riktig så bra: Av de drøyt 300 meldingene jeg sendte fikk jeg 267 svar, og SAMTLIGE hintet om videre kontakt. At samtlige også besto av standardsvar "Ikke kontakt meg, jeg kontakter deg", at dette skjedde for fire år siden og at fortsatt venter er ikke så nøye. Jeg er en tålmodig mann. Damer liker sånt.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 7 mars 2016 19:27 Privat melding

Du kjenner meg så godt at det nesten er skremmende, Kiara.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 19:32

@HerrFekt

hehe, mulig du bare kødder her, men det er mange som tenker/ mener det du beskrev der så derfor:
de potensielle årsaksforklaringene dine på evt manglende kommentarer på relativt essensielle røde blader forandrer for min del ingenting .... det er ingen formildende omstendigheter, snarer tvert om ;)

å ikke forstå hensikt med treet, ikke gidde å bruke det/se på det i hele tatt osv er faktisk eksklusjonsgrunn i seg selv for min del... (fordi eg personlig ikke har sansen for en slik innstilling/tilnærming)

Det å velge (eller evne..hehe) å ta i bruk de verktøyene som er til rådighet har noe oppriktig og genuint over seg i mine øyne, dessuten kan man få seg noen morsomme overraskelser og samtaler basert på diverse blader og hvorfor fargen er som den er! :-)

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 7 mars 2016 19:32

Hun møtte meg og det var trivelig nok det. Men det var første gang jeg ble presentert for bladlogikken. :) Nånser jeg at de samme røde bladene er på alle jeg ser på. Jeg er fortapt her inne! :D

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 7 mars 2016 19:37 Privat melding

Etter å ha lest rask igjennom kommentarene her så skjønner jeg at jeg ikke er den eneste som tenker på dette :-))
Det er jo mange grunner til at en ikke har barn, noen grunner er frivillig barnløshet, og andre ikke!

(mann 48 år fra Oslo) ma. 7 mars 2016 19:40 Privat melding

Antonyma:
Det første innlegget mitt var faktisk ikke kødd. Og om det er ekskluderende grunn for deg, hva så? At du vektlegger akkurat det betyr ikke nødvendigvis at alle andre gjør det. Av og til bare møtes man, finner ut om man trives i hverandres selskap og finner ut av resten etter hvert. Det hendte at jeg fikk meg en og annen kjæreste også FØR nettdatingens tid, og da satt vi ikke akkurat og vurderte hverandre ut fra en haug med blader.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 20:16

@BanJohan

hehe...skjønner at forklaringen din ikke er til salgs ja! ;-)

ps: bare en annen ting eg så at du skrev..du hadde satt 1 og ikke viktig på det med barn hvis eg forsto deg rett (?) og oppsummerte det med at du nok har gikk opp den drømmen...
(litt lenger oppe skrev du at drømmen er jo der et eller annet sted)

Here's my two cents (enten du kjøper eller ikke) :
..altså å svare 1 på om du ønsker barn vil jo gi deg rødlig blad med enhver kvinne som er åpen for eller ønsker barn og i så måte vil du fremstå mindre "attraktiv/interessant" for disse .... du ser den håper eg?!??

det er jo ikke i hvor stør grad du "tror på drømmen din enda" som er spørsmålet , spørsmålet er vel om du ønsker/vil ha barn om eg ikke husker helt feil...og da vil matchene dine som i ulike grader ønsker seg barn "lese" ut av det røde bladet med deg at du aktivt ikke ønsker barn... dette kan gjøre at du går glipp av veldig mange som potensielt kunne oppfylt denne drømmen ..dvs du bidrar selv (aktivt) til at det toget går ifra deg...(eller? )

...så hvis du ikke er helt imot å få barn og/eller du hovedsaklig ønsker å spisse/begrense målgruppen din/være mest attraktiv for/ få best match med de som ikke ønsker barn/flere barn, tenker eg at du kanskje burde spørre deg selv en gang til om 1 virkelig er det mest hensiktsmessige svaret på det spørmålet for din del....? :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 20:25

@BanJohan

for å svare på spørsmålet ditt ...om eg lurer på hvorfor en mann i 40 åra ikke har barn...?

det eg har å si til det er at å være skeptisk til noe er noe annet enn å lure på noe ;)

det er for øvrig veeeeldig mange andre ting eg lurer på før det ...om han ønsker barn eller ikke er f.eks mye mer interessant enn hvorfor han ikke har (eller hvorfor han har barn for den saks skyld) barn :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 7 mars 2016 21:12

Hvorfor tror du menn ofte søker ei som er yngre enn seg og ikke jevnaldrende eller eldre? :P
Jo nettopp på grunn av dette med barn.

Jeg f.eks er ikke spesielt gira på å måtte ta stilling til det på noen år enda, så da elimineres automatisk en god del aldere.
Og det er ikke aktuelt med eventuelt barn før vi har vært sammen noen år heller så.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 21:49

@HerrFekt :)
nei hva så om det er ekskluderende grunn for meg? Helt enig :-) For deg betyr det selvsagt ingenting. De eneste det betyr noe for er meg og de som evt ønsker å bli kjent med meg....i tillegg til de som evt fikk noe å tenke på etter mitt innlegg eller som kjente seg igjen.

Er jo helt på linje vi ift at ikke alle vektlegger dette er vi ikke?? ser ikke uenigheten der eg...:)

Du skriver:
"Av og til bare møtes man, finner ut om man trives i hverandres selskap og finner ut av resten etter hvert".
Jepp, det har eg ingen problemer med å være enig i og dette kan skje alle uavhengig av fremgangsmåte på sukker e.l tenker eg. Gjør ikke du?

Trådstarters utgangspunkt var at hun ikke ville komme i situasjonen "få følelser" for så å oppdage en alvorlig dealbreaker (bump in the road) langt ut i forløpet...
Mitt innspill var således å ta tyren ved hornene først som sist for å forsøke å unngå dette hvis det er noe man ønsker å unngå...å ta i bruk de verktøyene som finnes i sukkerverktøykassa er i så måte hensiktsmessig..(og et effektivt fortrinn ift RLdating for mange).

Ser derimot ikke hva som skulle være smart/hensiktsmessig ved å ignorere et stort blodrødt blad på barn f.eks...gjør du?

Minner om at blader på matchtreet ikke er "faktiske blader", de er uttrykk/visuell presentasjon for hvor like/ulike ønsker, tanker, personligheter, preferanser ift. stort og smått du og vedkommende har...(iallefall retningsgivende stort sett).

Tipper du også "før i tiden" (eller nå IRL) vurderte en evt partner/kjærest ift hennes meninger, holdninger, ønsker bl.a ift barn, hvor mye hun røykte, drakk, hvor kosete, ansvarlig,religiøs hun var osv osv.....(med mindre du kun går på følelsen uten å være bevisst eller ha preferanser what so ever)

så selv om formen er ulik, er essensen ganske lik antar eg...

Hver og en må selvsagt bruke eller ikke bruke denne informasjonen på sin måte.

Eg er jo for øvrig for alt som kan hjelpe alle i å identifisere potensielle utfordringer i potensielle forhold samt mulige dealbreakers og -makers i denne jungelen! :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 21:51

@HerrFekt

Digresjon: Kunne for øvrig skrevet "hva så?" om du gjør det på din måte eller "hva så" ift dine ytringer/meninger (som en nedvurdering av de og deres interesse) ,og avsluttet med at det ikke betyr at alle tenker som deg...selv om du aldri har hevdet at alle tenker som deg osv ;) men synes ikke noe om den stilen heller...

Tror alle meninger inkludert mine betraktninger rundt dette kan være av interesse eller gjenkjennende for andre..det er jo derfor vi har forum, diskutere, legge frem ulike synspunkter, belyse, lære, reflektere, sammenligne osv er det ikke? eller er det kun for fjas??? ;)
siden du skrev det innlegget ditt tilsynelatende som et tilsvar/input på mitt så var det naturlig å svare hva jeg tenkte om det du tenkte...og som alltid kan jeg bare snakke for meg selv:-) og mitt svar var like mye til andre som skulle finne diskusjonen/presisieringen interessant som til deg. (forøvrig også svar på ditt "hva så"? i tilfelle du oppfattet at jeg kun snakket til deg)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 22:15

som eg sa er det mer interessant å avklare hvor man står ift ønsket om fremtidige barn...så enig med @kiara og @hovmester (! ;) )her

Hvorfor folk ikke har/(har barn) er ikke avgjørende (stort sett!) og kommer naturlig frem som en del av livshistorien i bli kjent fasen..og avhenger av tempoet folk ønsker å åpne opp om dette da det kan være mer eller mindre privat og kanskje sårbart for noen også...og har aldri falt meg inn å spørre/snakke om i en tidlig fase med mindre det kommer opp naturlig i en samtale.

så tror eg også at er det er viktig som hovmester (og powpow?) var inne på å finne ut av sånn noenlunde hvor i takt eller utakt man er ift tidsperspektiv...for begge sin skyld...så kan man jo ha i bakhodet at det også finnes utallige eksempler på at de som danset i utakt, plutselig fant rytmen ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 22:35

@villrosa :)

Eg er detaljorientert, analytisk, grundig, ganske så bevisst på hva som passer til meg/hva eg trenger og relativt (veldig!) opptatt av kommunikasjon så tro meg, både profiltekst, bilder og hvordan vi kommuniserer er med i helhetsvurderingen ;-)
For meg er det bare unaturlig og irrasjonelt å se helt bort i fra informasjonen som ligger i det treet, det er en del av total informasjonen... så ingen motsetning i å bruke treet/deler av det og samtidig vurdere alt det andre også, eller? :-)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 7 mars 2016 22:40 Privat melding

Antonyma:
Etter som jeg oppfatta at innlegget ditt faktisk var adressert til meg og min manglende vilje/evne til å ta i bruk de verktøyene som finnes til rådighet, så var også svaret retta spesifikt til deg. For MEG handler det ikke om å ikke ta i bruk de verktøyene som finnes til rådighet, men å vektlegge andre verktøy, for eksempel ting som beskrives i profilteksten, bilder, formuleringsevne, kommunikasjon osv.
Jeg er i og for seg enig i at bladene kan gi en rask pekepinn på essensielle dealbreakere, men det skjer jo også stadig vekk at folk som har klare meninger om hva de ønsker/ikke ønsker i et forhold skifter mening når de virkelig lærer en person å kjenne.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 22:49

alle må finne sin måte, følge sitt hjerte og behov når de velger tilnærmingsmåte her inne og det er klart at den vil variere ut fra hver enkelt sin (livs)situasjon i tillegg til personlighet.

Det ene er ikke nødvendigvis bedre enn det andre (sånn generelt)..og eg tror faktisk ingen er ferdig utlært her, eller har funnet "gullformelen" for nettdating.
Det å være åpen for å revurdere og utvikle egen "taktikk" , åpen for å lære noe (av andre på tvers av kjønn og alder), villig til å prøve en annen innfallsvinkel og ha et bevisst forhold til dette er imidlertid noe eg tror på. :-)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 7 mars 2016 22:55 Privat melding

Ok, da er vi nok mer enige enn det virka som. Jeg opplevde svaret ditt som litt nedlatende ovenfor min tankegang, men hvis jeg misforsto beklager jeg om jeg virka krass.
Og jeg skal vurdere å bli flinkere til å se på bladene, selv om det er MYE morsommere å se på bilder. :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 23:16

@HerrFekt

eg skrev:

"hehe, mulig du bare kødder her, men det er MANGE som tenker/ mener det du beskrev der så derfor:"osv..

hvorpå eg fortsatte å beskrive generelt hva eg tenkte om saken..ut ifra dine eksempler...for det er et TEMA eg syntes var relevant siden eg har hørt mange mene det samme som deg og eg har meninger om.
For meg var det egentlig irrelevant hvem som sa det du sa, men for å få en slags sammenheng (flyt) i meningsutvekslingen er det nyttig å referere til den som kom med meningen.

så ja, eg tok utgangspunkt i innholdet i ditt innlegg, men nei det var ikke adressert kun til deg.

og synes heller ikke det var dumt/feil eller uinteressant at du var uenig (tvert om, fint å få frem motsatser), da det er ofte det som driver en diskusjon og gjør den interessant ;-)

som eg svarte villrosa, eg vektlegger alt, det ene utelukker ikke det andre for meg :-)

og igjen enig med deg ift at folk kan skifte mening og gjør det hele tiden ....og at det ikke er noe feil med det(heldigvis i grunn!), men akkurat det med ønske om barn er kanskje en ønske som ikke er like "flyktig" (lett å skifte mening om) som en del andre ønsker...men det er nå min oppfatning da!

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 23:26

@Hr.fekt

joda,ser den... når man "argumenterer" for sine meninger/sin sak er det fort å både fremstå sånn og sånn og tolke ting på mange måter... :-)

trenger ikke være/bli enige heller,tror ikke det er noe mål i seg selv at alle skal bli enige(enn så lenge vi er så ulike mener eg), men ofte er man nok ikke så uenige som det kan se ut som her inne nei ;-)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 7 mars 2016 23:28 Privat melding

Uenighet er bra, ellers blir det ikke mye til diskusjon. Ellers tror jeg nok også at punktet om barn kanskje er det færrest er villige til å endre standpunkt på (selv om jeg har sett flere eksempler på det motsatte).

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 23:39

@hovmester

så hyggelig at du kan føle deg fascinert da ;-)

men det smalt fra rette personen om det var et hint om at du synes eg snakker for mye! hehe...

Noen tyter jevnt og trutt i hver jævla tråd vet du, andre snakker mye i noen få... slik eg ser det er sjansen stor for at du har større "tytebrokfaktor" enn meg.. ;D
..så ta deg ei svele du mens du fascineres av mine innlegg eller leser bladene dine... så skal du straks få tilbake "podiet" ditt hehehe ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 23:50

@Hrfekt

...og det var nettopp temaet barn trådstarter tok opp....og som eg konkret ga input på... :-)

...ser ut som du kan være enig i at akkurat bladet om barn kan være nyttig likevel da kanskje? (why didn't you just say so med en gang??hehe...;-) kunne ikke dy meg! :D )

....hvor er dine konkrete input til trådstarters spørsmål/problemstilling btw? hihihi... ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 mars 2016 23:54

@hovis

right..haha :D

..hvis du lurer på hvor eg fant palmen kan du bare lese den lille kommentaren på bildet.....såpass klarer du nok ;-)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 00:02 Privat melding

Blad kan sikkert være nyttig for å finne ut av det med unger som med mye annet. Å sitte og skravle over en middag og en flaske vin og la temaet komme opp når det kommer kan også være nyttig. Tror det finnes mange veier til Rom. Det ene hverken utelukker eller forutsetter det andre.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 mars 2016 00:10

@hovis... ikke skap deg! ;P

humre ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 mars 2016 00:17

@monikaP

du svarte aldri (såvidt eg har sett..) på hva det var som du opplevde som kleint med å spørre tidlig/umiddelbart om hvor man står ift dette med barn? og eg lurer faktisk på det..

vil noen andre som synes/tenker det er kleint å spørre om eller svare på dette spørsmålet (relativt tidlig i dialogen) kommentere det i tilfelle?

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 mars 2016 00:28

@pepper
les hva eg skriver....:)

spørsmålet gjaldt ikke HVORFOR du ikke har barn

Spørsmålet gjaldt hvor man står (her og nå) ift å ØNSKE seg barn for å avdekke om man er på linje der..

(trådstarter følte det var litt kleint å spørre om dette tidlig)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 mars 2016 00:32

@hovmester

hahaha ..in your dreams baby :-*

du er nå litt søt innimellom også da!

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 mars 2016 00:39

@pepper da

......og hva konkret er "dette spørsmålet" eg da snakker om?

(det står da tydelig og eksplisitt i avsnittet over... )

les en gang til..

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 mars 2016 00:55

@hovis :)

åååå.. var det meg du hadde i tankene da!! :o

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 mars 2016 01:02

@pepper du har ikke svart på mitt spørsmål :)

her kommer teskjeen:

hvor man står ift dette med barn (å ønske seg/ikke ønske seg) er ikke det samme som hvorfor man ikke har fått barn

det første spørsmålet er relevant for mennesker både med og uten barn, det andre spørsmålet er kun relevant for de som ikke har barn....

du er definitivt mest stein om dette fremdeles er uklart for deg!! ;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 mars 2016 01:27

@pepper.... jeez, give me a break :)

eg tenker at eg har svart deg veldig mange ganger mer enn det som burde være nødvendig... og I give up :-)

Enten så er du faktisk stein, kødder bare med meg, eller så foreslår eg at du spør noen andre om å forklare ;-)

det er mange andre oppi tråden her som har klart å skille disse to spørsmålene fra hverandre uten problemer så du får spørre en en av de kanskje :-)

nøkkelordet: HVORFOR

hvordan ser denne dialogen ut for deg btw?
A: kunne du tenke deg en svele (til) ?
B: eg har aldri fått svele eg fordi.....

goddagmannøkseskaft og god natt pepper! ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 mars 2016 01:46

@hovis

hahaha, just det!! DET er det eg prøver å spørre om!!

det var jo akkurat slik eg også spurte deg om du ville være så vennlig å befrukte meg og ta meg med hjem til mamma...nå husker eg det!! ....eg kan være litt uklar ja...takk for hjelpen! ;-)

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 8 mars 2016 02:01

@Pepper 18:33
Der leste du alt for mye inn i mitt innlegg.
Sosialdarwinisme var noe nazistene drev med.
Men det er jo en gang slik at de som får barn fører sine gener videre til neste generasjon, mens de som ikke får barn ikke fører genene sine videre. Jeg har ikke noe sted påstått at de som får barn er flinkere, sterkere eller bedre på noen måte, for som det har blitt sagt i denne tråden, det er ikke akkurat rakettforsking.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 07:38 Privat melding

Jeg syns det kan være litt vanskelig @Pepper, fordi det kan være så mange grunner til at han ikke har barn!
Det kan være ufrivillig eller frivillig, og jeg syns det kan være vanskelig å spørre om noe som kan være så privat tidlig i bekjentskapet:-))

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 08:00 Privat melding

Sikkert bare jeg som er litt forsiktig@BanJohan :-))

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 08:43 Privat melding

Nå kommer jeg litt sent inn i akkurat denne diskusjoen men dog... skumlest litt gjennom tråden...

Skjønner problemstillingen til Monica.P men tenker som flere før har skrevet her inne.. er det noe spesielt en brenner for og lurer på så Spørr, men mener nå at en ikke kan ha så store forventninger om å alltid få et svar på akkurat Det en spørr om... spesielt ikke så lenge en er her inne...så får en ta det derifra...

Leste også i tråden at noen her inne er skeptiske iht at noen over en viss alder ikke har barn. Jeg har ikke barn, spørr meg gjerne om hvorfor, men da igjen ikke forvent å få et svar fra meg så lenge vi er her inne... Det er faktisk ikke en menneskerett å få barn, bra at noen fortsatt får det/velger å få det. Men det er jo faktisk ørten grunner for at enkelte mennesker ikke har barn eller velger å ikke få barn. Samt veldig mange som aldri skulle fått barn. Har selv følt på "kroppen" blikkende en kan få av visse pga jeg av visse grunner ikke har barn virker som visse (ble mye visse nå haha) Ihvertfall det virker som visse mennesker bare "følger" flokken og får barn pga "det er jo noe en liksom skal få i dagens samfunn og får en ikke barn el har en ikke barn blir en liksom stående litt "utenfor". Når jeg har spurt visse folk om hvorfor de har fått barn har jeg ofte fått argumenter som "det hører jo med", "for at noen skal passe på meg når jeg blir gamnel" Hallo vi lever i 2016, Det er ikke gode argumenter for å sette ett barn til verden. Syntes folk generelt bør stoppe opp litt og tenke; Er dette noe jeg virkelig vil? Og ikke bare følge flokken...

@Pepper.
Hmm likte det du skrev om svak vs sterk kvinne "Jeg kan ikke ha en svak kvinne. .... for det er utrygt""." Henger meg på akkurat den. Jeg vil ha en sterk mann med egne sterke meninger og synspunkter. Noe annet ville vært utrygt. Og klarer ihvertfall ikke mannen som hele tiden sier "vi gjør som du vil vi kjære" eller "bare du har det bra, har jeg det bra" Pjuk!

Orker ikke å lese gjennom teksten min her nå, skriver på tlf"en så Send ;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 08:56 Privat melding

Jeg var en av de som ikke ville ha barn selv, men så møtte jeg en mann som har 3 barn fra tidligere, og vi ble jo da en familie :-))
Levde og fungerte som en familie i 3 år, og da begynte jeg å nærme meg 30 år :-)) Mannen min syns det var veldig rart at jeg ikke ville ha barn selv, siden jeg fungerte som en mamma for guttene hans!
Og så våknet jeg opp en morra og tenkte at skal jeg ha barn må det snart skje, sluttet på pillen, og 3 uker etterpå var jeg gravid:-))
Har selvfølgelig ikke angret et sekund på det, har jo fått verdens herligste datter <3
Men dette er min historie, og vi har allle vår egen historie<3

Snakket med en fyr her inne for en stund siden og spurte han hva han mente om barn, og da fikk jeg den slengt i fjeset at det var ikke alle som kunne få barn, og at han og x'n hadde mistet 3 barn tidlig i svangerskapet!
Så derfor er jeg nok litt forsiktig med det spørsmålet !

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 09:07 Privat melding

Ja, visse spørsmål bør en faktisk være forsiktig med å spørre om, men det handler også ofte om hvordan en spørr og da igjen ikke ha så store forventninger til å få svar på akkurat det en spørr om...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 09:15 Privat melding

Derfor hadde det vært mye lettere for oss om mannfolkene skrev litt om dette i profilen sin :-))
De trenger selvfølgelig ikke å utlevere seg, men skriv om du ønsker å stifte familie og få egne barn om du ønsker det :-))

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 10:15 Privat melding

Joda, såpass skjønner jeg også:-))
Har bare ikke lyst på flere av den type opplevelse :-))

(mann 48 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 10:26 Privat melding

Folk reagerer nok ulikt på spørsmålet om hvorfor de ikke har unger utfra - nettopp - hvorfor. For noen som har ønsket seg barn og prøvd gjennom mange år uten å kanskje kunne få, vil jo et sånt spørsmål gjerne stikke hardere enn for meg som egentlig ikke har noen annen grunn enn at det aldri ble aktuelt i de forholdene jeg har hatt. Jeg har fått spørsmålet noen ganger, og det har egentlig aldri plaga meg. Jeg blir av en eller annen grunn mer irritert når noen spør meg om hvorfor jeg er singel.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 10:26 Privat melding

Det må du egentlig bare regne med/være forberedt på å få Monika.P 😊 Og det er jo også egentlig litt bra, en får lukt ut folk på den måten også...

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 10:33 Privat melding

Ja, Uff, det er ett slitsomt spørsmål å få @HerrFekt

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 10:54 Privat melding

Man kan spørre om de har barn.
Hvis svaret er nei kan man spørre om de ønsker seg barn.
Hvis svaret på det er nei så trenger man ikke spørre om hvorfor.
Det er jo den "hvorfor" som ofte kan bli for privat og sår.

Det greieste er vel at de som er opptatt av det er tydelige i sin egen profil. "Jeg har to flotte barn og skal ikke ha flere" eller "jeg har ingen barn men ønsker å stifte familie en dag" eller "jeg har ingen barn og det er et bevisst valg". Da vet jo den som du får kontakt med hvor du står.
Så hvis du @MonicaP har skrevet i din profil hva du vil, så må du nesten bare stole på at de som vil bli kjent med deg har tatt stilling til det.
Men det er da lov å spørre.
Helt naturlig "bli kjent"-spørsmål. Hva jobber du med? Har du barn? Hvor liker du å dra på ferie? Helt naturlig.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 11:02 Privat melding

Jeg takker dere alle for gode svar, og litt humor innimellom :-))
Håper nå at flere setter noe om dette i profilen sin, og at man viser hverandre litt mer forståelse rundt temaet :-))

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 11:12 Privat melding

@ Herr Fekt
Hvorfor er du singel ;-))

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 8 mars 2016 11:19 Privat melding

En av fordelene med å være kvinne i 50-årene, er at dette ikke er noen problemstilling. Jeg forutsetter at hvis en mann kontakter meg, ser alderen min, at jeg har nesten voksne barn og at jeg har skrevet at jeg absolutt ikke vil ha flere barn. så tar han hintet.

Hvis jeg hadde vært mann hadde jeg gått etter noen som var i 30-årene. Og om George Cloony personlig skilte seg fra sin underskjønne hustru, kastet seg for mine føtter og sa at han ville at jeg skulle bli hans barns mor så hadde jeg sagt nei takk. Amme-BHen er byttet ut med sort blonde-BH, og jeg kommer ikke til å bytte tilbake.

Og jeg ser ikke poenget med å spørre noen hvorfor de har eller ikke har barn. I de fleste tilfeller har man ikke barn fordi man aldri traff en kvinne man ønsket å ha barn med. Evt. så ønsket man, men kunne ikke få. Det er ikke noe jeg har noe med, og det er ikke noe jeg har tenkt til å spørre om.

Det eneste som ville få meg til å stille et par kontrollspørsmål hvis han ikke hadde barn, er at jeg ville trenge å vite at han ikke direkte hadde noe i mot barn. Mine to er utrolig viktige for meg, og jeg kunne ikke vært sammen med noen som direkte mislikte barn.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 13:43 Privat melding

Monika.P:
Aner ikke. Muligens fordi jeg pleier å starte førstedatene med å spørre: "Hvorfor vil du ikke være med hjem og bli mor til mine barn?".

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 14:16 Privat melding

Tar de ikke det som et kompliment da @HerrFekt? ;-))

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 14:45 Privat melding

@Kiara .jeg har lest før at menn føler seg stigmatisert og blir møtt med fordommer når de ikke har barn...
det er akkurat det samme for kvinner...

(mann 42 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 17:17 Privat melding

Treffer jeg den rette så hadde det vært kult med barn, men så lenge vi ikke har vært sammen enda så forblir det historie..

Ønsker ikke "den rette" å ha barn av ulike årsaker med meg, så går også det helt fint...man må jo være 2 for å danse tango...

Jeg har også fått det spørsmålet en drøss av ganger..hvorfor har ikke DU barn??? Du som virker helt normal...hva er galt med deg?
Ikke annet enn at jeg ikke ønsker å sette barn til verden før jeg er sikker på at hun jeg er sammen med er den rette for meg..og at hun er sikker på at jeg er den rette for henne..man lager ikke barn for moro skyld..jeg har sett min del av skilsmisser hvor barna blir den virkelig lidende parten med lite hyggelige konsekvenser..

Man må uansett bli 2 før man blir 3;-)
(Selvfølgelig finnes det unntak av denne regelen...)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 18:33 Privat melding

@Alessis
Hvis du møter en kvinne, og hun ikke vil ha barn er det nok ikke pga deg hun ikke vil ha barn ;-)
Hun kanskje bare ikke vil....
Hun kan kanskje ikke få....
Hun har barn fra før og syns det holder ....
Eller at hun føler hun er for gammel :-))

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 18:43 Privat melding

Kanskje man skulle stille de som har barn samme spørsmålet.
Jasså har du barn?
Hvorfor det?
:-)

(mann 42 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 18:47 Privat melding

@Monica.P Den ser jeg og det er helt okey;-)
Mange av oss begynner å komme i den alderen hvor dette spørsmålet dukker opp - har hun barn fra før og føler hun har gjort sitt, så er det helt greit og innafor. Det viktigste er jo at forholdet fungerer og at man har det fint sammen.. Skulle man plutselig ombestemme seg, så skal jeg sørge for å gjøre min del av jobben - både før og etter;-)

Skjult ID med pseudonym Linda ti. 8 mars 2016 18:48

Syns det e greit å spørre om det med en gang. Har 3 ting så må stemme å di spørr æ alltid om med en gang. E kjedeli å bli kjent med noen åsså kommer det fræm etter ett halvt år at vedkommende ønska egne...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 18:49 Privat melding

Tror hun er heldig hun som ender opp med deg @Alessis :-))

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 18:55 Privat melding

@Lisalinn
Jeg bruker å stille akkurat det spørsmålet til folk som reagerer på at jeg ikke har barn. Og har som regel ikke fått noe vettuge svar...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 18:56 Privat melding

Helt sant @ Linda :-))

(mann 42 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 19:13 Privat melding

@Monica.P DET mener faktisk jeg også! #ler#

(mann 42 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 19:26 Privat melding

@villrosa finn deg ung hingst da vettu - nei vent, er det ikke det du har?;-D

(mann 42 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 21:56 Privat melding

Tsss... Du liker det @villrosa.. Ikke prøv deg på noe annet;-)

Du hørte feil @hovmester jeg flekket tenner..;-)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 8 mars 2016 22:12

Jeg orker ikke å lese hele tråden, men jeg hadde en kort prat med et mannlig lagsmedlem på quiz'n om nettopp denne problematikken.
Han ville at vi skulle treffes igjen. Jeg avslo høflig, og begrunnet med at jeg ikke ønsker å treffe noen som ikke har barn.

Hvorfor? Det er kanskje mest det med felles livssituasjon, og gjensidig forståelse for hva det innebærer å ha ansvaret for barn. Men det er kanskje også en viss antakelse om at ønsket om barn kommer hos de fleste (men ikke alle) i løpet av et liv. Å bli sammen med en mann uten barn, kan synes som et risikospill ift om han vil komme til å endre mening. Dermed øker sannsynligheten for å bli dumpet i fremtiden til fordel for en som kan bære det fram.

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 22:32 Privat melding

Ja det holder jeg med deg i at du spør om @Kristin112

Jeg var sammen med en som ikke hadde barn og som ikke ønsket seg barn. Vi var sammen i 12 år. Han var en super resevepappa for mine barn og glad i unger. Men ønsket seg ikke egne. Og jeg ønsket meg heller ikke flere.

Selvfølgelig er det en risiko for at en person kan ombestemme seg og at du da blir dumpa. Det kan også hende at han finner ut at det livet han har fått med deg er viktigere å beholde enn å gå fra deg for å finne en å lage barn med. Det kan hende han får barn med deg men at det allikevel tar slutt, hvem vet?

Noe må vi tørre å satse på. Forhold kan ta slutt av så mange årsaker. Vi kan ikke risikoanalysere alt (sier jeg som har risikoanalyse som jobb... Ironisk nok...)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 8 mars 2016 22:36

Kiara og Misalign, dere har helt rett!

Det var kanskje mest en slags forklaring, eller unnskyldning. Og jeg skiller nok på hva jeg søker på sukker, og hva som gjelder IRL. Her søker jeg en mann med barn. Utenfor nettet blir jeg forelsket i den det blir, og da uavhengig av alle mulig søkekriterier her inne.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 8 mars 2016 22:37

Lisalinn ble Misalign. Hvordan fikk jeg til det??

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 8 mars 2016 22:38

Takk, vår alles kloke Villrosa :)

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 22:48 Privat melding

Ja det er helt sant @Villrosa

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 22:49 Privat melding

@Creeper.
Misalign? Kult! Kanskje jeg skal bytte navn ;-)

Skjult ID med pseudonym fjellper68 ti. 8 mars 2016 22:51

Hei jeg har skrevet noe om dette i profilen min om det å få /ha barn, . Dagens samfunn krever at foreldrene er ressurs sterk og har god økonomi. De skal følges opp til barnehagen, skole, fritid interesser, støtte dem i alt. Gi de rette verdier og holdninger. God utvikling og utdannelse. Vel, god natt og jeg skal på jobb i morgen. Er ikke så ofte her på forumet, .

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 8 mars 2016 22:52

Det skal du ikke :) Lisalinn kler deg bedre.

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 23:29 Privat melding

Mottatt @Creeper :)