Alle innlegg Sukkerforum

Jenter med bare bilder og ingen beskrivelse av seg selv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jonas to. 27 nov. 2008 11:51

Det er veldig mange jenter som har profiler som bare inneholder bilder. Noen jenter har også i tillegg fylt ut info om drømmekjæresten. Mitt førsteinntrykk av en slik annonse er en lat, lite reflektert og egoistisk person.

Det jeg lurer på er om slike profiler faktisk får henvendelser? Det aner meg at dette er tilfellet ettersom det er så mange som gjør det. I tillegg lurer jeg på om de jentene som har slike profiler faktisk forventer at de skal bli kontaktet av noen oppegående personer, eller om det kanskje er en bevisst strategi for å unngå dette (med andre ord så er de ikke interessert i noe seriøst).

Håper noen jenter med en slik profil har lyst til å svare på dette, da jeg er genuint nysgjerrig på det.

Skjult ID med pseudonym bøddi to. 27 nov. 2008 11:53

Legg også merke til at disse damene som oftest ikke er superbrukere, det sier vel også en del om situasjonen.

Skjult ID med pseudonym tim to. 27 nov. 2008 12:22

Det er vel en stor sansynlighet for at dette kun er "oppmerksomhets-søkere"
De liker å få meldinger om hvor deilige og sexy de er, og svarer ikke tilbake i det hele tatt.

HVis de var genuint interesert i å treffe noen så ville de nok ha skrevet noe om seg selv! Kanskje Sukker kan legge inn en minimum lengde på tekst for at profilen skal bli synlig, slik en del andre nettforum har gjort?

Skjult ID med pseudonym Timtim71 to. 27 nov. 2008 12:39

Jeg tar aldri kontakt med slike profiler...med ett unntak da....en profil med et herlig bilde jeg ble litt betatt av. Sendte brev og spurte om hun skulle skrive mer i profilen sin. Fikk i svar at hun ikke likte å prate om seg selv som alle de andre kvinnene her inne gjorde...mente at det var for mange selvopptatte mennesker her.
- ble ikke mer med det

(mann 42 år fra Oslo) to. 27 nov. 2008 12:48 Privat melding

Høres ut som et fantastisk utgangspunkt for et forhold...

"Jada, vi kan gjerne date! Men du får ikke lov til å spørre meg noe om meg selv!"

Mennesker er morsomme!:-o)

Skjult ID med pseudonym R to. 27 nov. 2008 15:21

Det samme gjelder herresiden her inne. Eks: de profilene uten bilde i det hele tatt, ingen beskrivelse av seg selv, ingen beskrivelse av jobb/interesser, men drømmepartneren har de ofte en haug med krav til. Veldig interessant å ta kontakt. Så har du de som har samme type beskrivelser, men i tillegg har de en masse bilder av seg selv - ofte i bar overkropp - eller kun ikledd en trang bokser, så man skal kunne se de det gjerne vil vise. Hvem finner dere? Det lurer jeg på :-)

Skjult ID med pseudonym belezza to. 27 nov. 2008 16:49

Betyr vel bare at det er et marked for de fleste her ;-) men jeg hopper over profiler uten bilde og beskrivelse av seg selv

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 27 nov. 2008 17:11

det er profiler her inne som er så detajerte i beskrivelsen av herremannen de søker at å prøve seg er overflødig, vet ikke hvor supermenneskene som etterspørres gjemmer seg jeg.

Skjult ID med pseudonym smoooth to. 27 nov. 2008 17:19

Jøss...det er diskusjon for alt her gitt...

Alle er forskjellige....

Noen ønsker å legge ut masse bilder og lite tekst...

Noen legger ut noen få bilder og masse tekst...

Noen har ikke bilde eller noe tekst... osv osv...

Føler noen ganger at noen må pirke på alt her inne... Herregud...la nå folk få gjøre som dem vil med de profilene sine da... Hvis dem liker å vise seg frem så la dem få gjøre det...alt er på dems eget ansvar uansett ... Man får svar deretter...og det er det nok mange som er inneforstått med...

Og selv om ei jente har masse bilder av seg så betyr ikke det at hun liker å vise seg eller at hun er dum...og det samme med gutter... Dette er et sjekkested....alle er forskjellige...og det må man bare akseptere...enkelt og greit!!!! :)

Skjult ID med pseudonym Jonas to. 27 nov. 2008 17:50

Dette handlet jo ikke om å rakke ned på noen da. Jeg var bare interessert i å vite hva slike personer tenker. Noe som burde gå klart frem av siste setning i mitt orginale innlegg.

Skjult ID med pseudonym smoooth to. 27 nov. 2008 21:18

Du skriver at de jentene som bare har masse bilder og lite teks er late, egoistiske og lite reflekterende... Ikke bra å begynne sånn...synd du har det synet når du ser en sånn profil... Sier kanskje mer om deg da...dømmende... Og når du er det så skjønner jeg ikke hvorfor du er så interessert i å vite hva dem tenker...du har jo allerede dømt dem....

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 27 nov. 2008 21:24 Privat melding

Jeg er en sånn dame ;) Lat, egoistisk og får bare henvendelser av svin ;)

(kvinne 36 år fra Østfold) to. 27 nov. 2008 21:24 Privat melding

Det som er saken er at sukker har blitt mer og mer useriøst. For noen år siden, når det var ferre brukere, var alle mer seriøse, og ønsket å finne noen. Nå er det blitt enormt mange profiler som ikke har tekst eller bilder, og om de har, lyser de "useriøs" lang vei. Det var ikke sånn engang i tiden, og det er trist at det er sånn nå!!!

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 27 nov. 2008 21:28

alt var bedre før.

*sukker*

(mann 51 år fra Oslo) to. 27 nov. 2008 21:39 Privat melding

@Margarita. Det er ett spørsmål om ønsket lengde på forholdet. Svar langvarig og marker det som viktig. Det bør få vekk en god del av de som er interessert i eventyr.

Skjult ID med pseudonym jezzy to. 27 nov. 2008 21:45

Margarita

Vadå sukker har blitt mer og mer useriøst??
Har det inte alltid funnits alternativ här inne, för vilken typ av forhold en söker?

Skjult ID med pseudonym Jonas to. 27 nov. 2008 22:33

Jeg sa ikke at jentene _er_ late, egoistiske og lite reflekterende, jeg sa at de fremstår slik. Hele poenget med denne tråden var altså å se om jeg burde la vær å tenke slik, men ingenting som foreløpig har blitt sagt får det til å se ut som om det er noen andre grunner.

Skjult ID med pseudonym krølla fr. 28 nov. 2008 07:49

Hei "Jonas"

Jeg er er ei som har mange bilder men som også har skrevet lii i profilen min... Og blir vel litt provosert av det du skriver.. ( noe som sikkert var meningen )

Hva lurer du på? Nå kan du komme med spørsmål, så skal jeg prøve å svare...så skal vi se om det gir en mening hos deg...

Skjult ID med pseudonym Luring fr. 28 nov. 2008 17:29

@Margarita

Hvor mange år har du vært medlem her da ,siden alt var mye mer seriøs før en gang i tiden ? :)

Skjult ID med pseudonym R fr. 28 nov. 2008 17:50

@krølla - nå er jeg jente, men jeg tror dette gjelder for begge kjønn, så jeg svarer allikevel.

Hvis jeg forstår deg riktig så har du en profil med mange bilder og lite tekst? Når man har mange bilder og lite eller ingen tekst, så forventer de som har laget slike profiler at man skal spørre om det man lurer på...? Det er nærliggende å tro at man lurer på det meste når profilen er rimelig blodfattig, men det er egentlig ikke poenget. Jeg lurer nemlig på hva du tror skal skape interesse i profilen din, utover bildene, når du ikke har noe innhold? Jeg skipper glatt de profilene uten skriftlig innhold, rett og slett fordi det sier en del om de som har opprettet profilen. Hvis vedkommende ikke gidder bruke tid på å lage en ok profil, gidder ikke jeg bruke tid på å spørre om vedkommende. Hva skal jeg spørre om når profilen er tom? "Jeg lurer på alt - kan du fortelle?"

Jeg skjønner ikke helt hva du ble provosert av.

Skjult ID med pseudonym _ fr. 28 nov. 2008 18:59

Tror bare en er mesunnelig for at jenter behøver ikke bilde, de oppnår kontakt uansett, bare fori dem er jenter

Skjult ID med pseudonym mimi fr. 28 nov. 2008 19:18

Jeg er kanskje litt enig med Margarita her. Jeg har vært innom Sukker flere ganger i løpet av de siste årene. Aldri veldig lenge av gangen, men over kortere perioder flere ganger. Jeg mener også å huske noe av det Margarita skriver. Det var nok færre uten bilder før (?), og det var færre henvendelser fra menn som var ute etter "en venn å kose med". Samtidig skal det jo sies at det var langt færre medlemmer av Sukker den gang, og at økningen av profiler uten bilde og useriøse henvendelser kanskje handler mest om at det har blitt flere mennesker her inne.

Så... til det med profiler uten bilder og uten tekst Jeg har hatt en slik profil. Jeg trengte faktisk litt tid til å venne meg til å være på nett, før jeg var klar for å både legge inn bilde av meg og skrive noe om meg selv og hva jeg søkte. Så det trenger faktisk ikke bare å være useriøse mennesker bak disse profilene. Noen trenger lenger tid enn andre for å bli komfortabel med å være her inne. Det jeg faktisk ble litt overrasket over den gang, var at menn sendte meg meldinger og satte hjerter på meg, uten å vite hvordan jeg så ut, eller å ha lest noe om hvem jeg var. Synes kanskje det kan være hakket mer spesielt enn å ha profil uten informasjon

Skjult ID med pseudonym _ fr. 28 nov. 2008 19:25

Er flere menn som har jente profiler uten bilde for å snappe opp responsen å bruke den selv

Skjult ID med pseudonym V fr. 28 nov. 2008 21:15

Tror Fakinsupah har rett - pene bilder gir respons uansett.
Noen menn ingorerer også det som står i teksten selv når det sterkt indikerer at man ikke er noen god match, bare damen er pen nok (husker at noen av dem - sist jeg var på sukker - hadde sure innlegg her fordi de hadde fått arrogante svar tilbake fra disse bertene). Så mange menn er i overkant visuelle.

Men Jonas, forespørselen din er jo en gledelig bekreftelse på at menn også er interessert i mer enn bare utseendet og at både personlighet og interesser er viktig.

Skjult ID med pseudonym ...... lø. 29 nov. 2008 00:58

Ja,det er fint med bilde og tekst på alle punkter...man scorer mest på det,men...det er faktisk ikke alle som liker å skrive om seg selv...syns det er vanskelig... derav mest bilder....dem føler seg tryggere på det..

Jeg syns folk her inne forventer seg så mye fra andre... Dette er jo liksom bare et nettsted med mange forskjellige personligheter....og det første man ser er et ansikt og en tekst... Hvis man virkelig tenker over det så er det litt rart...samtidig som det er spennende og moro... :)

Skjult ID med pseudonym Latro lø. 29 nov. 2008 01:13

Jeg er sikkert rar, men jeg har faktisk størst tilbøyelighet til å ta kontakt med jenter som *ikke* har bilde i profilen. De som har bilder, havner som regel i én av to kategorier: De som er så lite attraktive at jeg ikke ser noe poeng i å ta kontakt, og de som er så attraktive at de sannsynligvis får haugevis med meldinger, og som jeg derfor ikke tror jeg kan regne med å få positivt svar fra.

De som skriver noe interessant om seg selv, har relativt høyt matchtall og ikke har bilde scorer høyest hos meg.