Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Rage ma. 7 mars 2016 22:45

En ting jeg lurer veldig på, jeg har snakket med rundt 10 12 damer nå i vinter her på Sukker. 7 av de fikk jeg veldig god kontakt med, blei prating om alt mulig de første 14 dagene. Men så spør jeg om vi skal treffes og alle har sagt de vil veldig gjerne det. Jeg for ordnet telefonnummer og tekstingen forsetter der, men det dabber selvfølgelig av pga er jo begrenset hva en kan spørre om så jeg holder en litt lavere profil for å se om de sender meldinger til meg. Noen av de har gjort det så jeg gleder meg egentlig litt til å møte de. Men når jeg foreslår ett fast punkt vi skal møtes så trekker alle seg.
Hva kommer det av?? Kjenner jeg blir alvorlig lei av det, mister litt motivasjon til å bli kjent med flere nå

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 7 mars 2016 22:54

Enig med kakadue. Ikke chat for lenge, men to-tre dager er kanskje litt kort. Kommer an på hvordan man bor i forhold til hverandre.

(kvinne 51 år fra Hordaland) ma. 7 mars 2016 22:56 Privat melding

ja men da blir man jo gående ut i ett og gjerne med helt feile folk... må litt chatting til - greier vi ikke ha noe å snakke om på chat lover det dårlig

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 7 mars 2016 23:03

Det er ikke noe problem for meg altså, Edelweiss.😂 Ikke her jeg bor. Det må skje noe i dialogen som trigger et ønske om å møtes, men god skrivekjemi trenger ikke være godt tegn. En gang var det en jeg chattet utrolig lett med, men det var en del jeg reagerte på. Siden chatten gikk så utrolig lett samtidig som magefølelsen advarte på nytt og nytt, pushet jeg på for å møte vedkommende etter noen få dager. Snakker om katastrofe!! Jeg anser det ikke for å være date en gang, for han var så annen person enn ham fremstilte seg som. Etter det er jeg blitt enda mer veldig til å chatte lenge.😜 Fort sitter man litt fanget i en konflikt mellom å se den personen man tror man møtet etter kontakten på nett, og den man opplever å møte i virkeligheten. Det kan skape litt vanskelig situasjon å komme ut av.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 7 mars 2016 23:39 Privat melding

Damer er teite. Det er bare å lære seg med en eneste gang. Hvorfor tror du ellers at så mange utrolig flotte menn som oss her inne går rundt og er fortsatt single? Hæ? :D

Skjult ID med pseudonym Marcaine ma. 7 mars 2016 23:42

Sånn har vel mange av oss opplevd her på Sukker... Move on :-) Ny her btw :-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 7 mars 2016 23:45

Det er vel bare å fortsette å skrive eller møte folk,Kakadue. Prøve seg frem på hvor mye tid man skal bruke før man møtes osv...

Hei Marcaine. Gå videre er det eneste man kan gjøre, men noen opplevelser setter større spor enn andre.😄 Type ikke lett og glemme, og må bearbeides gjennom å stadig bli brukt som eksempel.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 7 mars 2016 23:46

KrizstiaN, vi er skikkelig teite, mem jammen er det mange av dere som er alt for redd for jentelus da. 😄

(kvinne 53 år fra Østfold) ma. 7 mars 2016 23:58 Privat melding

Kjent problemstilling, det der... Greit å få unna "facts" og ønsker på chat før man møtes, så kan man bare møtes og kjenne på kjemien 😉 men gud , vi er teite alle sammen som ikke tar de sjangsene vi får kastet i fanget..

(mann 44 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 00:01 Privat melding

Jentelus er fysj, damer er teite og gresset er grønt. Tre faktaopplysninger på rappet :-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 8 mars 2016 00:02

Skjønner ikke at alle de flotte mennene Ikke kan møte noen flotte damer.😂

(kvinne 53 år fra Østfold) ti. 8 mars 2016 00:50 Privat melding

Jentelus 😂😂😂😂 herlig!

Skjult ID med pseudonym Ronja ti. 8 mars 2016 07:55

Har skrevet med én fyr så lenge, den eneste fyren som sluttet å svare (glad han gjorde det jeg, da x)). Har funnet ut at det bare bygger opp stress for å møtes og feil ideer om hvordan personen er. Den beste daten so far var med en fyr jeg knapt nok hadde skrevet noe med. Synes det har vært et ganske gjengående mønster etterhvert og neppe tilfeldigheter!
Så har det og vært noen jeg har vært glad jeg snakket med lenge nok til å plukke opp dårlige signaler fra..

En mellomting er nok lurt. Prøver å satse på date innen helst 1, max 2 uker. Jo lengre man snakker, jo høyere press er det å møtes, og ikke alle takler det.

(kvinne 43 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 08:08 Privat melding

Mener dere at man skal møtes etter bare noen dager?
Jeg er ikke helt enig, jeg vil gjerne vente 2 uker:-))
Er flyten bra på chatten, og man gleder seg til meldinger så er det jo noe som pirrer, og det vet man jo ikke etter 1 dag :-))
Og har man barn og det er litt avstand er det ikke alltid like lett å få det til å klaffe:-))
Jeg har alltid tilgang på barnevakt, men det er jo ikke sikkert han har det:-)

Skjult ID med pseudonym Gravlax ti. 8 mars 2016 08:24

er hun veldig pen, kan man møtes etter et par dager - hvis ikke trenger man et par uker på å bli kjent med de indre kvalitetene

(kvinne 43 år fra Aust-Agder) ti. 8 mars 2016 08:27 Privat melding

Herlig @Gravlax :-))

(mann 49 år fra Akershus) ti. 8 mars 2016 09:16 Privat melding

Haha @Krizstian! Uff teite damer som ikke kan se bort fra mine manglende kommunikasjonsevner i chat og brev og se den bra fyren bak! 😉😂

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 09:22 Privat melding

Det er vel ingen fasit her.
Jeg har hatt en date etter en dag. Da hadde vi chattet sammen på kvelden og tonen var så god at vi liksågodt avtalte å møtes over et glass vin kvelden etter. Riktig trivelig.

En annen gang tog det tre uker. Men der var nok mest fordi han var ute og reiste da vi begynte å sende meldinger.

Tror ikke man bør trekke det for mye ut før man møtes. Liker du fyren så møt ham. Må ikke drive å analysere så mye og ticke av alle boksene før man møtes.
Og den første datene er jo for å bli kjent? :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 8 mars 2016 09:31 Privat melding

Hvis ikke kvinnfolket kan å kommunisere, og samtalen (spiller ingen rolle om det er melding, sms, chat, whatever) har driv, og begge opprettholder interessen, spiller det ingen rolle hvor lenge man gjør dette. Man må jo treffes på et eller annet tidspunkt, ja. Alle de jeg har inngått et forhold med, har startet med en lang dialog. Det å kunne snakke sammen, om alt mulig, tøyse og blottlegge seg, gir en god indikasjon på hvordan samtalen videre vil bli når man ender opp som par. Dialogen er viktigst, det er den som avklarer, og kan trekke forholdet i den retningen man trenger å gå. Og når gravitasjonen har gjort sitt, holder det ikke med bare utseende eller en kjemi, man må også ha dialogen, og evnen til å glede hverandre og stadig vise interesse. Er det ikke dialog, er det dødfødt. Å se på TV kan jeg gjøre alene. :P

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 09:33 Privat melding

Enig @Nigma

Skjult ID med pseudonym Rage ti. 8 mars 2016 16:58

@ Jeg for ta til mot å sende masse meldinger igjen hehe

Heldigvis har jeg opplevd skikkelig kjærlighet så kan ikke forlange å oppleve det engang til ;)

Blir snart 34år så da er jeg blitt for gammel for sånt hehe :P (ironi)

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 8 mars 2016 17:17 Privat melding

Ja, @Rage du nærmer deg raskt til å bli utdatert! Kjappa på!