Alle innlegg Sukkerforum

Noen tror de eier dette forumet...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Marcaine on. 9 mars 2016 03:00

...eller har et sykt stort behov for å markedsføre seg selv? Bare mitt inntrykk etter å ha lest her lenge. Angriper ingen, men hva mener DU?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 9 mars 2016 07:01 Privat melding

Det er flere som har vært her inne lenge, og som er blitt kjent med hverandre privat, og som treffes på forumfester osv!
De blir nok litt ivrige innimellom, men tror ikke de mener å overkjøre noen :-))
Men ja, enig med deg ts, noen ganger er det vanskelig å bli sett og hørt her inne, men stå på alikevel :-))

Skjult ID med pseudonym Balder on. 9 mars 2016 08:22

Trådstarter har helt rett i at det er enkelte individer her inne som har en tendens til å kapre alle tråder og gjøre dem om til sin personlige arena for tulling og fjasing om ting som ligger langt utenfor trådens opprinnelige tema.

Og endel som ikke kan skrive korte setninger.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 9 mars 2016 08:27 Privat melding

Og noe forandrer seg aldri... Noen er mer på enn andre , noen sitter alltid på gjerdet. Noen mener noe om alt, og andre holder alltid kjeft.. Sånn er det bare
Intet er nytt under solen 😊

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 9 mars 2016 10:44 Privat melding

Godt med litt pauser, goRosa! ☺️
Har tatt meg i å bla igjennom profiler, i stedet for å henge på forum.. Hva gir'u mæ?? 😂

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 9 mars 2016 10:54

Takk ts; bulls eye!

Altfor mange sier altfor mye om altfor lite her. For mange faste trasher forum med å føle at de må kommentere og synse og mene noe i hver eneste tråd. Verst er de med negativ tilnærming (og hensikt)

Sånn forflates forum. Det blir kjedelig, homogent, uinteressant, negativt, "same same", reprise og repetisjon og bla bla bla. Det er stort sett de(n) samme få som hetser og forfølger på individnivå også, har vel ikke annet å finne på! Oppmerksomhetstrang, lite å ta seg til, kontrollbehov osv.

Noen gode debattanter og innspillere finnes her også, som er til stede med jevne mellomrom men ikke "all over the place" i hver eneste tråd, de mestrer forum- og debattformen, de er presise og underholdende, skarpe, morsomme og interessante, de gir gode vinklinger, bidrar med skråblikk og fine tanker og temaer, opptrer med verdighet og stil. De kan godt være sarkastiske men ikke på individ. Positiv energi, selv med negative/vanskelige temaer. Mer fra disse, men de gidder gjerne ikke være her så mye og ofte. Og for all del, fjasetråder er helt fint. Forum har noen velmenende diplomater også. Fint dét og. Men det er ikke fint når nitti prosent blir trashet av negativ dritt og / eller fjas.

Som Ipek kjenner jeg også en del som har sluttet av den grunnen @ts tar opp. Selv har jeg tenkt, at jeg aldri (aldri!) skal lese alle tråder, aldri bry meg om og mene noe i alle tråder og absolutt ikke kommentere og skrive i alle tråder... Rett og slett for å unngå det som er tilfellet for min egen del, som gjør at jeg nå er her sjelden og lite; at folk får overdose og blir drittlei av min tilstedeværelse:-)

Bra tråd, viktig påminnelse :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 11:30 Privat melding

Enig med Haakon her gitt!!

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 9 mars 2016 11:46 Privat melding

Hehe Ingen eier forum men som super bruker har en kjøpt seg en rett til å bruke det om en ønsker , alle kan skrive eller la vær opp til hver enkelt , forum er forum under- holdning løse debatter og til å rive seg i håret av ,noen ganger le seg skakk av ,om en liker den type humor som forumdeltagere skriver . eller klage over :-D

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 12:55 Privat melding

Helt greit med tull og tøys innimellom Rufsetufsa! Men noen ganger blir morsomme diskusjoner ødelagt som Balder og Haakon sier. Trenger ikke liksom baaare fjase i hver eneste tråd... Og humor kan være så mangt Rufsetufsa;)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 13:21 Privat melding

Leste ikke innlegget ditt før nå @Tinka! To tomler opp 👍🏼👍🏼

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 9 mars 2016 13:36

Ha ha, måtte gruble lenge med den lille hjernen her. Gulgrønne...Men så ble jeg glad, i hvert fall lattermild :-)

Skjult ID med pseudonym Balder on. 9 mars 2016 13:57

Jeg tror da jeg har "tatt nivået", som de sier i sportsverden.

Det blir forresten spennende å se hvor lang tid det går før denne tråden møter samme skjebne som alle andre. :-)

(mann 40 år fra Buskerud) on. 9 mars 2016 15:30 Privat melding

HVA!!! Er bolletrådene mine søppel sier dere?

Hva annet skal jeg liksom skrive om da?

Neida, jeg er enig i at tråder kuppes litt for mye.
Denne diskusjonen kommer opp med jevne mellomrom, men vi har nok godt av å bli minnet på!

Diskusjon.no har en grei inndeling syntes jeg. Noe tilsvarende hadde gjort seg. Eller i det minste todelt, ene fjas og den andre mer seriøs.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 mars 2016 15:43

Guilty as charged!

Jeg bare lurer litt på hva jeg kan bruke disse markedsføringspoengene på. Fungerer de som bitcoin? Kan jeg kjøpe meg en bil for de?
Og hvor finner jeg egentlig disse markedsføringspoengene?

Blir litt forvirret her kjenner jeg. Er det bare på min profil at dette ikke vises?

(mann 29 år fra Hordaland) on. 9 mars 2016 16:13 Privat melding

Alt er feil for noen og man finner alltid noe å klage på. Kan ikke skrive korte innlegg, kan ikke skrive lange, kan ikke være for tøysete og heller ikke for seriøse og humorløse. Man får vel bare la være å skrive på forum i det hele tatt, den eneste sikre løsningen.

Skjult ID med pseudonym Lisa on. 9 mars 2016 16:37

Godt skrevet, Nigma! :-)

(mann 51 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 16:58 Privat melding

Ts du skriver noe mange tenker.

Det som ofte slår meg når jeg ser de samme 'all over' - hva om de benyttet tiden de bruker på forum til heller å finne en kjæreste. Tråle profiler. Lete.
Er forøvrig ikke sikker på at det å være SÅ mye på F er noen god egenreklame.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 18:18 Privat melding

Og når vi er i gang her.. enig i det meste av det du også skriver @nigma. Vanskelig å ikke skulle være det, men det er en ting som ofte kommer igjen og igjen hos dere som har vært her i lengre tid. Det at temaet som tas opp har vært diskutert før og det da blir litt fort monotont i lengden... og folk som har vært her leeeenge blir da ofte lei av å gjenta/repetere seg...

Men ja, som du skriver det kommer ny folk til her hele tiden og ergo så kommer de samme diskusjonene til å komme opp igjen og igjen. Slik er det og slik kommer det sikkert til å forbli! Så da hadde vært ok om dere som har vært lenge kunne være litt mere tolerant mot oss litt mere nye her... som også ønsker å diskutere temaer som dere da har diskutert ferdig før vår tid!

Skjult ID med pseudonym Balder on. 9 mars 2016 20:22

Jf. det Villrosa skriver 18:25:
Jeg er nykommer på forumet, og vil rose de "etablerte" debattantene for ikke å slå alle nykommere i hode med "Dette har vi diskutert før!" slegga.

Det er jo også å forvente at på en side som dette må det bli en del utskiftinger, og hvis jeg feks. skulle lete igjennom gamle tråder for å se om et emne jeg har lyst til å ta opp har blitt diskutert før, så risikerer jeg jo at ingen av de som var aktive i den tråden er her inne lengre. (God-damn! Jeg må lære meg å skrive kortere setninger!)

Da er det jo like greit å starte en ny tråd.

Skjult ID med pseudonym arneand on. 9 mars 2016 20:30

@ts
Det er hva man gjør det til selv.

vil du værra me så hæng på ;p

Skjult ID med pseudonym Helena on. 9 mars 2016 20:43

@Bodie
Nå adresserer jeg denne til deg; kunne like godt ha vært adressert til f.eks, ts (som interessant nok ikke "angriper noen" :-) )

Jeg skjønner ikke helt hvorfor man skal være negative og sure her.
.
Hva er vitsen med det, liksom?

Hvis irritasjon over måten andre her skriver og deltar på, eller frustrasjon / spekulasjoner vedr. hvordan skribenter her bruker tiden sin (!) er det man får ut av å være her – da tenker jeg at kanskje man bør finne noe annet å bruke tiden sin på.

Før øvrig enig med Nigma (15:53) og Bjørn89 (16:13) – og lurer, som Powpowgutt (15:43), på dette med markedsføringspoengene, og da særlig mht. overføring av psevdonyme poenger (Sukker må da kunne utarbeide et pålitelig system for dette?).

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 9 mars 2016 20:49

Joda, alle eier forumet litt. Vi betaler vel eiendelen vår, og da vil føler oss som Coop medlemmer. Vi vil gjerne ha pengene tilbake på en eller annen vis, ikke sant...

Er du uenig, @TS?

Skjult ID med pseudonym Helena on. 9 mars 2016 20:54

@ts
Jeg ber om unnskyldning for det passivt-aggressive smilefjeset i andre linje i mitt forrige innlegg (20:43); ikke bra og det mener jeg - det skulle vært bare punktum der (etter parentesen :-) ).

(mann 51 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 21:09 Privat melding

Interessant, Helena, hvordan du leser. Og hvordan du tolker. Negativ og sur i dine øyne er nødvendigvis ikke det i mine. Utelukkende ulike synspunkt og betraktninger. Liksom. :-))

Skjult ID med pseudonym Helena on. 9 mars 2016 23:36

Hvordan jeg leser og hvordan jeg tolker, hvorfor jeg nyser og hvorfor jeg ler, du sover og jeg fikk siste ordet her og detta har jeg venta på lenge.
Sa brura.

Skjult ID med pseudonym tindar on. 9 mars 2016 23:40

Ikke har jeg pisset i krokene her inne så jeg har ikke markeringsbehov eller å bli gjenkjent her så jeg deltar her kun for moro og føler ikke at jeg på noen måte sjenerer noen her. Og de som er her er alle som en morsom på sin måte og har mange gode kommentarer;))

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 9 mars 2016 23:46 Privat melding

Det handler kanskje ikke primært om å ha et markeringsbehov. men mer om at det er kjekt å "henge her" dvs å lese og skrive.

Det er jo det forumet er til. Er det ingen som skriver - blir det lite å lese.

Og ingen må lese, det er valgfritt!

Skjult ID med pseudonym Helena on. 9 mars 2016 23:48

@Bodie
Når du våkner: dette var ment som spøk. Hadde jo tenkt å la deg få siste ordet selvfølgelig, men plutselig fikk jeg bilder i hodet om at samtalen vår foregikk i ektesengen; at det var der du prøvde å overbevise meg om at du ikke er sur. Du skjønner, jeg er høysensitiv og assosierer noen ganger altfor mye (ikke spøk)!

Skjult ID med pseudonym vennen on. 9 mars 2016 23:51

Nei det er riktig @edelweis - ingen MÅ lese - men mange tråder kunne vært veldig nyttige / morsomme/ interessante for oss alle som er ute i samme ærend her på Sukker.., høre andres erfaringer osv..
Men trådene ødelegges utrolig ofte av det faste inventaret her som lager intern humor og sporer av. Om de vil skrive i aaallle tråder så kan de jo gjerne de men holde seg sånn cirka til saken slik at tråden ikke ødelegges ... Og forumet har noen verdi utenom en privat chat...

(mann 51 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 00:01 Privat melding

Min assosiasjon, Helena, etter ditt siste innlegg, blir at jeg bøyer meg frem og gir deg et vått godt kyss. I ektesengen. Da forstår du. Jeg blir ikke lett sur. God natt. Og sov godt, Helena. :-))

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 10 mars 2016 00:10 Privat melding

enig med "vennen" jeg har bare lagt ut 2 tråder og det gikk ikke lang tid før den første tråden min ble snudd i en annen retning, ... litt sånn ... "les headingen"

(mann 40 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 07:30 Privat melding

Dette har jeg sagt mange ganger før også.
Dette går rett og slett på respekt.
Om TS markerer tråden som seriøs så er det akkurat det TS ønsker, jeg klarer ikke begripe hvorfor det er så vanskelig?

En ting er å komme med morsomheter i et svar, men man kan jo spore inn igjen?

Og så til de som mener at en tråd dør når de faste ikke fjaset i de, hva så? Kanskje tråden da har gjort sin misjon for TS? (jupp, jeg kan fort være med på det. Derav mitt tidligere svar om at det var greit å bli minnet på) og her kommer et av poengene mine med at det er i TS sin makt å slette tråder.

Mye av "problemet" tror jeg ligger i at for de mer faste forumister er det ikke mange tråder som de ikke har sett opptil flere ganger før. Og dermed er litt "lei" ( dette er jo bare en teori jeg har ) løsningen? Vet ikke? Respekt? Kanskje de som ikke orker svare seriøst i tråder merket seriøs kunne holdt seg unna? Tenker du selv sitter på svaret.. Og nå kommer det vel både en og to tråder om at "her skal det bare fjases"

(mann 40 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 08:14 Privat melding

@kiara
OK det vanskeliggjør det jo litt, men endel tråder kan man skjønne er seriøs utfra emne hvertfall.

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 10 mars 2016 11:18

@Villbrosa
Alle er dommere en mei.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 12:19 Privat melding

Haha @Gravlax
Men det er jo litt sånn med noen mennesker... at de tror at når de får sagt det siste ordet i en diskusjon, så er det de som har rett...

By the way... jeg sa min mening lengre nede i tråden og har ikke behov for å gjenta meg mer om akkurat dette, men klarte ikke helt å la være å kommentere akkurat ditt innlegg da ;)

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 10 mars 2016 13:42 Privat melding

En så lenge kjære en så lenge :-D

(mann 40 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 14:20 Privat melding

Foreløpig er jeg sist
@nigma
Mener du at det ikke går å diskutere sak og ikke person?
Jeg kan debattere saklig om motpart gjør det, for fan. Jeg argumenterer bortimot daglig mot denne kommunesammenslåingen. Vi har oppildnet debatt, men vi går på sak ikke person.

Og poenget er i og for seg heller ikke at det ikke skal være rom for debatt, ja kanskje til og med å tråkke folk på tærne... Men i alle tråder nigma? Ærlig talt...

Det finnes jo hundrevis av tråder her inne som kan brukes til opphetede debatter og tær brekking om ønskelig. Men det finnes også de tråder det ikke er nødvendig.
Du syntes det er flisespikkeri og unødvendig bruk av bokstaver.. Vel jeg er hjertens uenig i akkurat det utsagnet.

@kiara det er en forskjell på å skrive en drømmeblogg og det å diskutere. Men jeg begriper ikke hva dere legger i ordet diskutere? Det betyr hvertfall ikke å hugge ned andre når du får sjansen, men det betyr heller ikke at alle skal være enig..

Foreløpig siste ord fra meg: sak og ikke person!

Skjult ID med pseudonym Helena to. 10 mars 2016 15:36

@Santonse
I prinsippet enig - sak og ikke person.

Men å skrive at "noen" og "enkelte her" ER eller GJØR ditt og datt / slik og sånn, det er ikke "sak og ikke person".

Det er å ta person, men på en feig måte - altså uten (at man tør?) å være direkte / henvende seg direkte til de / den det gjelder.

Du har jo sikkert også sett konkrete beskrivelser (i denne tråden) av hvilke "feil" folk gjør her, med utydelige referanser til person. Og hvis du har lest litt rundt omkring, kan du også ha lagt merke til at ikke alle synes det har vært like artig?

Noen tar slikt glimrende; nærmest briljerer med at de "føler seg truffet" (og vet det var meningen at de skulle føle seg truffet), og tar med det forums-humoren til nye høyder. Men ikke alle.

Det var det jeg mente med å kritisere utgangspunktet for denne tråden og noe av støtten til ts. Man kan gjerne provosere hverandre og krangle så busta fyker - høy temperatur er gøy. Men "indirekte drittslenging", med delvis uklar adressering, synes jeg er ufint.

(mann 40 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 15:55 Privat melding

@nigma
Egentlig er ikke forskjellen mellom å diskutere kommunesammenslåing og boller så forskjellig. Kommer an på innholdet til TS..
F.eks om jeg og banjoan (unnskyld, men det beste eksempelet jeg kom på) skulle diskutere musikk som er en stor lidenskap for han. Så er det jo garantert noen som ikke er interessert i musikk i hele tatt.. Hvorfor er det riktig at de skal ødelegge tråden?
For min del kan en fremtidig partners tanker rund sammenslåing være av betydning, og derfor være et tema som hadde vært interessant å diskutere her inne. (Sier ikke at jeg tar den jobben)

@helena. Litt usikker om svaret ditt var myntet på meg? Tenker på dine apostrofer.. For jeg mener jeg har henvendt meg med navn til de jeg svarer?

Men SÅ til TS.
Ja folk har rett til å fremme seg i forumet, at de tar litt "plass" betyr jo bare at andre må lage plass til seg selv. Man kan ikke kneble folk, samtidig som de som tar stor plass kanskje kan holde seg for god til å ødelegge forsøk på seriøse tråder?

Skjult ID med pseudonym Helena to. 10 mars 2016 16:04

@Santonse
Det var ikke myntet på deg. Det var myntet på ts og støtten til ts.

Jeg adresserte til deg for å signalisere at jeg "snakket med deg" om temaet "sak / person", siden du så tydelig tok det opp.

Beklager at det ble litt uklart.

(Men i det siste innlegget ditt (15:55) er du kanskje bitte litt ute på glattisen? :-) )

Skjult ID med pseudonym Helena to. 10 mars 2016 16:13

@Santonse
For øvrig enig med deg både på generelt og mer konkret grunnlag mht. diskusjonstema her:

Hvorfor ikke kunne diskutere saker man er opptatt av her, mer enn f.eks. musikk (musikk også, selvfølgelig)? Det er viktig hva ens fremtidige partner mener om ulike tema som er av betydning for en selv(ref. "religionstråden!).

For meg er politisk ståsted et viktig kriterium ved valg av partner - og, (nå altså konkret), en som jeg ikke kan diskutere kommunesammenslåing, skattemodeller eller flyktningpolitikk med, er uaktuell...

(mann 40 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 16:31 Privat melding

@helena
Tenker du på siste del av innlegget?
Hvorfor er jeg på glattisen?
1. Folk har rett til å hevde seg på forumet. (Så klart)
2. Man kan ikke kneble folk, altså jeg kan ikke forvente (men kan be om) at folk holder seg til tema i hvertfall mine tråder.
3. Jeg mener at det er jeg selv som må holde bånd på meg selv.(jeg som i hver en av oss)

Hva jeg egentlig sier er at folk må passe på seg selv og utøve respekt ovenfor TS. Det legger i mine øyne ikke en demper for mulighet til å saklig diskutere, være forbannet eller komme med en spøk.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 16:35 Privat melding

@Villrosa
Det lurer jeg også på, hvorfor bjeffe litt, men ikke være med på diskusjonen.. hmm men kanskje det er en her som er med med har annet pseudonym? Det er ikke meg... bare så det er sagt!

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 16:36 Privat melding

ups... ble sendt før jeg glemte å skrive...

sist

(mann 40 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 16:38 Privat melding

@kiara
Jeg ser at jeg skrev det klønete.
Jeg la nok mer i betydningen i ditt svar 10.36 for jeg tolket det dit hen at uten "krangel" blir forum kjedelig, og mitt svar var mer i retning at man kan være uenig og ha en diskusjon uten at et forum ble "kjedelig" (som i at alle er enig)men ser at jeg tolker det annerledes når jeg leser det et par ganger til!

(mann 40 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 16:45 Privat melding

@ kiara
Jeg tar utfordringen! Oppretter straks en helt egen tråd 😜

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 mars 2016 16:46

Kommunesammenslåing er fine greier for innbyggerne i de kommunene som ikke kan fylle sin pålagte rolle. Husk at det er samfunnet/staten/vårt virkemiddelapparat for felles løsninger lokalt, og samtidig med delegert ansvar for å nå nasjonale mål. Leveransestandarden varierer veldig mellom små og store nok kommuner. Derfor kan ikke temaet diskuteres på generalisert nivå, men må tas i hvert enkelt tilfelle. Min kommune er åpenbart overmoden og er selv kommet langt i modningen med å innse, og farten øker. Det skorter innen helse/omsorg, oppvekst, vedlikehold og kultur for rettsikkerhet. Først og fremst er å ivareta rollen som tilrettelegger og inkubator for samfunnsutvikling fraværende.

Jeg har i 9 år bidratt i prosessen med sammenslåing - er i siste sving, ser oppløpssiden. Er stolt og glad for det fordi utfallet vil gi vinn og ikke forsvinn for kommende generasjoner.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 16:47 Privat melding

Lykkes ja og har selvfølgelig sett den, men "dårlig" el rettere sagt små Teit spill...

"Stikke" el "pirke" forså å løøøøpe... ingen god egenskap isåfall i minne øyne...

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 17:08 Privat melding

Boller med rosiner...naturligvis...!

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 17:15 Privat melding

Godt forslag @Gravlax 😂

Skjult ID med pseudonym Helena to. 10 mars 2016 17:27

@Santonse (16:31)
Jeg mente det aller siste du skrev i innlegget kl. 15:55, altså det som var til ts - om folk som ødelegger forsøk på seriøse tråder. Jeg tolket dette som et lite sleivspark til noen, men altså ikke som et grovt sådant, slik setningen din var formulert og plassert.

Videre tenker jeg at det skal vel litt til for å "ødelegge" en tråd på et sted som dette? Om folk kommer med noen humoristiske innspill / er såkalt usaklige innimellom, så forhindrer ikke det andre fra å ta opp igjen den seriøse tråden i tråden etterpå?

Det er jo mange engasjerte mennesker her inne. Hvis trådens opprinnelige tema blir borte, betyr det kanskje bare at det ikke var interesse nok for å diskutere det? Og som det har vært nevnt tidligere - trådene får sin egen dynamikk, og det er jo også det morsomme, synes jeg. (Må presisere at jeg ikke snakker om noen spesiell tråd her.)

@Hovmester (16:37)
Jeg "kjenner ikke" ts, og da jeg så innlegget "Noen tror de eier dette forumet", trodde jeg først det hele var tull - en slags provokasjon - og jeg forventet å se morsomme svar. Men så kom de "seriøse" svarene, med støtte til ts. Hva ts selv egentlig mente og mener, vet (fremdeles) ikke jeg, men det var jo da kanskje nettopp det ts ønsket å å få frem, som om frem.

Han klarte med skorpionpirkingen sin å få opp en del grums. Så når alt kommer til alt (og det gjør det jo noen ganger); en bra tråd.

Skjult ID med pseudonym Helena to. 10 mars 2016 17:40

@Santonse
Jeg så nå at det siste svaret mitt til deg (17:27) ble litt skjevt mtp. det du skrev til meg, ikke noe egentlig svar. Enig i at folk bør passe på seg selv, først og fremst!

Og beklager igjen, uklarhet. Jeg kom nettopp hjem fra jobb - sliten i hodet - og lager mat mens jeg skriver, må ta en middagspause nå, kjenner jeg!

(mann 40 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 17:45 Privat melding

@helena
Ha en fantastisk middag! 😀

Skjult ID med pseudonym Helena to. 10 mars 2016 18:16

Tusen takk :-)
(Bare en bitte liten kommentar i tråden din om kommunesammenslåing først :-D)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 18:33 Privat melding

@nigma... tror nok gravlax skjønte akkurat den....

(mann 51 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 18:58 Privat melding

Villrosa beklagelig nok har jeg oversett din melding i går vedr. 'Egenreklame' - det at noen har sett deg på F er god egenreklame? På hvilkenmåte? Fått kjæreste?

Helena, etter å ha lest tråden kan jeg ikke se at noen 'tar noen'. Ei kan jeg se feighet her. Kun ulike meninger. Og det er flott.

Forøvrig fornyer jeg mitt syn, gitt tidligere. At Ts ikke synliggjør seg ytterligere i tråden er vel ikke merkelig? Villrosa og Helena? Tråden illustrerer Ts poeng ? Tråden taler i seg selv Ts poeng og sak. :-))

(mann 40 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 19:01 Privat melding

@nigma
Morsomt at du skulle si akkurat det.
Jeg var på en konferanse om sammenslåingen og der var det en i salen som fortalte om tre kommuner i nord som ble slått sammen (frivillig, og for lenge siden) hennes mor er på et veldig bra sykehjem. Problemet er at det ligger i det som da var den tredje kommunen og hun brukte 1.5 timer å kjøre hver vei.

Hun ble plassert der fordi de som var nærmere var full (fra alle tre kommunene, fordi de hadde ord på seg å være enda bedre)
Dette trenger selvsagt ikke skje i alle kommuner, men til poenget! Det er store avstander i Norge. Noen ganger er det både fjell og hav mellom kommunene... Den delen der må vi ikke glemme, heller ikke at mange små kommuner faktisk ligger i nord. Men sentralisere alt så slipper vi jo det... Kaste fra oss verdiskapningen som skjer i nord og i stor grad driver landet frem...

(mann 40 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 19:17 Privat melding

@nigma
Når du slår sammen to kommuner som i dag har skjært til benet når det kommer til tilbudet så er det kun administrasjon som kan spares inn på. Men det er så lite at i hele bildet vil ikke det påvirke i stor nok grad er jeg redd.. Men det er jo problemstillingen, vi vet jo ikke hvordan dette er tenkt.. Hva med fylkeskommunene? Skjer med de? Det blir en sentralisering av makten, innbyggerne vil ikke ha stor nok påvirkningskraft. Politikerne blir fremmed.
@kiara det er i dag samme kommune, derfor hun er plassert der. Men da det var tre kommuner var det flere sykehjem som lå mye nærmere, men de er idag full fordi også innbyggerne fra de tidligere kommunene benytter de plassene fordi de var "bedre" en det hennes mor er på.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 mars 2016 19:27

@nigma: Lensmann i butikk...

@Santonse: Fylkeskommunen finnes kun fordi kommunene er for små. Den er ikke annet enn et interkommunalt selskap finansiert direkte fra staten.

Skjult ID med pseudonym Helena to. 10 mars 2016 19:59

@Bodie (18:58)
Enig med deg; det ser ut som ts har lykkes med prosjektet sitt.

Bare frustrerende, som jeg har nevnt før i denne tråden, at Sukkers system for overføring av psevdonyme poenger fremdeles ikke er oppe og går.

[Nå må jeg sove middag… og lade opp – det er nemlig en tråd her inne jeg har tenkt til å kuppe i kveld. Og kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok til å orke å breie meg i et par andre også ;-)]

Skjult ID med pseudonym Helena to. 10 mars 2016 20:14

@Bodie
Altså det prosjektet som jeg beskrev i svaret mitt til Hovmester (17:27).

(mann 51 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 20:50 Privat melding

Kiara og Hovmester det legges dype psykologiske føringer? Nen skitt samme, tror dere har rett jeg - alle som kritiserer, det være seg her, i debatter eller i samfunnet forøvrig - de er ganske enkelt lei :-)) men nødvendigvis ikke seg selv, da ! Der er vi uenig :-))

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 20:59 Privat melding

@Helena - Hva er "Sukkers system for overføring av psevdonyme poeng"?

Skjult ID med pseudonym Helena to. 10 mars 2016 21:33

@ Lisalinn (20:59)
Det er reinspikka tøys.

Det refererer til powpowgutts kommentar (om markedspoeng) til ts' spørsmål om hvorvidt "noen har et sykt stort behov for å markedsføre seg selv" her inne.

Siden det er vanskelig å markedsføre profilen sin her når man skriver under psevdonym, tok jeg den bare litt videre; tenkte det hadde vært flott om også vi som skriver anonymt kunne få litt kred for å slite her inne - i form av automatisk overførte markedspoeng ("psevdonyme poeng") fra forum til profil. Tenkte Sukker kunne se og få ordnet med det ;-)

Skjult ID med pseudonym Trallala to. 10 mars 2016 22:15

Ja, @ts.. Din tråd er kuppet, druknet og dævv. Noen eier visst dette forumet. Hahahaha

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 10 mars 2016 22:17 Privat melding

Over 120 svar... TS kunne eid denne tråden hvis h*n hadde deltatt!
Og ha du først eid en tråd, da er det forum neste!

Skjult ID med pseudonym Marcaine fr. 11 mars 2016 02:41

Jeg er ts og først av alt vil jeg takke alle dere 129 som har tatt dere tid og bryderi med å svare på mitt innlegg. Registrerer at det et par ganger etterlyses svar fra ts. Jeg har lest gjennom hvert eneste svar fra dere, men pga akutt jobboppdrag så har jeg ikke kunnet svare før nå.
Det er flere her som skjønner mitt poeng og jeg understreker nok en gang at dette var ikke noen spesifikke angrep, men mer mine refleksjoner på tidligere innlegg.

Det er mange bra svar her og jeg vil komme med tilbakemeldinger til noen av dere.

@Nigma, 9/3 15.53 og 10/3 10.31
Helt sant men det er nok mange som unngår det fordi det er altfor mye useriøst.
Og klart det skal være fargeklatter her, forum trenger det. Du ordlegger deg bra.

@Santose 10/3 07.30
Veldig bra reflektert.

@Gravlax 10/3 11.23
Alle som vil må jo få si sin mening i et forum, eller syntes du det var nok nå??

@Hovmester 10/3 16.37
Du har skjønt det.

@Helena 10/3 17.37
Og @Trallala 22.15
:-) :-)

@Lisalinn 10/3 22.17
Beklager manglende tilstedeværelse, men ser fram mot og er superklar for langhelg nå.

Til alle dere andre som har ytret deres meninger, tusen takk.

Mange av oss her inne ønsker kanskje en sammenslåing med en kjekk partner....Men kommunesammenslåing???