Alle innlegg Sukkerforum

Er det innafor...?

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 14:00 Privat melding

- å flørte med en lege man bare har besøkt en gang og regner med å aldri å se igjen?

Man vet jo at man ikke skal flørte med sin lege. De skal ha et profesjonelt lege-pasient-forhold. Men hva med en lege du regner med å bare se en gang? Er det fortsatt uetisk?

Jeg var hos en slik i dag, og selv om han kanskje neppe kan beskrives som klassisk kjekk, så hadde han et smil til å dø for, og sans for humor. Og det er sånn ca. det jeg krever av en mann. Innen det hadde gått 5 minutter hadde jeg funnet ut at vi var født i samme år, at han var vokst opp på Bjerke, og begynte å studere medisin i 1983, og hadde diskret sjekket ut hånden hans (ingen giftering)! :-).

Jeg trodde han bare skulle sjekke hodet mitt, og ble lett satt ut av å skulle ta av meg på bena (og tenkte i løpet av brøkdelen av et sekund - SHIT! - jeg har ikke barbert bena på tre uker - men gudskjelov - pene og velstelte og lakkerte føtter), hvilket jeg var glad for da han begynte å ta, og klemme og banke og skrape på meg og løfte på bena mine.

Det er klart at når du kjenner at hjertet går akkurat litt fortere enn normalt når han holder hånden rundt ansiktet ditt, og det neste du skal gjøre er å strekke ut tungen og la den gå fra side til side som en slange (han lovet at det ikke var noe smil-til-det-skjulte-kamera ute og gikk) så føler du deg en tanke utilpass.

Han lurte på om det var noen ny mann i mitt liv etter skilsmissen (og som den ustrategiske kronidioten jeg er, klarte jeg selvsagt å svare 'nei heldigvis ikke' ) - og sperret effektivt for alle tanker han eventuelt måtte ha i den retning. Ikke at jeg tror det var noe annet enn rutinespørsmål fra hans side, men jeg kunne virkelig vært smartere.

Så spørsmålet er: Ville det være uetisk å kontakte ham og gi ham telefonnummeret mitt? Jeg har jo ikke peiling på om han er interessert, men siden han uoppfordret opplyste alderen sin m.m. så er det jo mulig. Og han var virkelig veldig søt:-)

Ha dere noen synspunkter eller erfaringer på området?

Skjult ID med pseudonym missa on. 9 mars 2016 14:06

Uetisk
Antagelig opplever han slike som deg flere ganger i mnd.

Skjult ID med pseudonym Pinklady on. 9 mars 2016 14:10

Du kan absolutt kontakte han, men spørs om han går videre. For han blir det svært uetisk. .....

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 14:28 Privat melding

Kjør på @Solecita :)

Og når har det blitt ett rutinespørsmål for en lege å lure på om det er en ny mann i livet ditt...?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 9 mars 2016 14:28 Privat melding

Enig med deg @Kiara :-)
Jeg har 2 leger i omgangskretsen min, og de sier at desperate damer som tar kontakt privat er av siste sort!
Sats heller på å møte han litt tilfeldig ;-))

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 14:28 Privat melding

@Gravlax: Det er gått en uke, og han har ikke ringt eller sendt meg noen melding. Jeg har en eneste gang før gitt kortet mitt til en mann, og da lå det melding på telefonen min innen 20 minutter...

@Missa og @Pinklady: Hvorfor blir det uetisk når jeg sannsynligvis aldri vil se ham igjen ellers?

Jeg fikk faktisk melding på SMS av en som hadde sett denne posten, og som fortalte meg at hun hadde truffet en lege under lignende omstendigheter, noe som hadde ført til et lengre forhold. Er det noen som er helsepersonell her som kjenner til hvilke etiske regler som gjelder?

Skjult ID med pseudonym Pinklady on. 9 mars 2016 14:33

Kan vel si jeg er i helsebransjen. Etisk kan han ikke innlede forhold med pasienter, men dette er i gråsonen. Tydeligvis ikke din fastlege.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 14:35 Privat melding

Ikke rart at vi fortsatt kaller oss single, når vi i tillegg til alt annet også skal tenke på om akkurat denne episoden til Solecita er uetisk. Hallo det var ett tilfeldig legebesøk, det er ikke fastlegen hennes!! Varsel lamper trenger heller ikke å begynne å hyle og ule hvis akkurat den legen "plukker opp" Solecita!

Nei, kjør på Solecita :) Og håper på oppdatering iht hvordan "det" gikk :)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 14:39 Privat melding

@Kiara: Jeg er 53 år, og har truffet en del leger i mitt liv, og det er første gang jeg overhodet har tenkt på en lege som noe annet enn en lege - og en 20 minutters konsultasjon blir vel heller ikke en sånn voldsomt besnærende rolle.

Lærere derimot - de har jeg forelsket meg uhemmet i oppover årene,:-) uten at jeg noensinne har latt dem få vite det, i motsetning til min mor som var gift med sin lærer i 20 år.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 14:42 Privat melding

@Kristin112: Takk for støtte, men kommer antagelig ikke til å våge. :-) Jeg bare tenkte jeg skulle få litt tanker rundt det rent etiske.

For øvrig var det ikke noen flørting fra hverken hans eller min side, bare så det er sagt. Vi bare snakket med en ledig og humoristisk tone, men det var absolutt ingenting som gikk utenfor rammene av et hvilket som helst annet legebesøk.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 mars 2016 14:44

Tricky,tricky... Noen leger har også en mer "personlig" og avslappet stil og væremåte sånn generelt. Så ta det i betraktningen når du vurderer signaler og spørsmål ..ellers må du nesten kun kjenne på det selv. Om du definitivt no way never skal se han i medisinsk sammenheng igjen så er terskelen pittelitt lavere enn om d er en aldri så liten sjangs for d. Evt får du sørge for en ny time og få en mulighet til å kjenne på d en gang til;-) Men altså d værste som skjer er jo uansett at du ikke hører noe fra han hvis du prøver....men eg ville iallefall ventet noen uker, mnd....så du på en måte blir "fjernere"som pasient. For han vil få et etisk dilemma etter en slik henvendelse uansett.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 14:50 Privat melding

@Antonyma: Jeg kommer aldri til å ha noen ny konsultasjon hos ham. Undersøkelsen hans viste at jeg er frisk som en fisk. Det er tre kvart års ventetid på time der, og henvisning fra fastlege, og jeg tror ikke jeg skal gå så langt som å fake et medisinsk problem for å møte ham igjen. :-) Jeg får se det an et halvt års tid, og hvis jeg fortsatt er ledig og husker ham, så kan jeg jo vurdere å kontakte ham da. :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 14:54 Privat melding

Jobber selv i helsevesenet og det er stooor forskjell på ett tilfeldig legebesøk og f.eks. en fastlege. Ja, hvis han hadde vært en fastlege el behandler innenfor annet så hadde det vært uetisk. Men ikke ved et tilfeldig legebesøk.

Så da vil vel også Solecitas greie falle under siste avsnitt av @mhm.. sitt innlegg..

@Solecita. :)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 14:57 Privat melding

@Takk mhm. Fint å få fakta, og ikke bare personlig synsing.

Det faller nok helt klart innenfor det siste avsnittet, ja. :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 14:58 Privat melding

Ååå håper du våger jeg Solecita, så kan du gå som et "forbilde" på det å VÅGE, for oss som maner seg opp til å hoppe på toget! :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 9 mars 2016 14:59 Privat melding

Hva med å Google han og prøve å finne en plass hvor du " tilfeldig" møter på han, f.eks treningssenter eller noe :-))
Alt er bedre enn å ta kontakt med han gjennom jobben :-))

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 15:00 Privat melding

Tusen takk @Kristin112, men denne månedens 'våge-kvote' ble nok fylt opp av min sidemann på flyet :-) Det var over et år siden sist jeg for første og eneste gang gjorde noe slikt. Så får vi se hvor lang tid det tar før jeg våger igjen :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 15:01 Privat melding

Du kan triksa du @MonikaP. ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 15:03 Privat melding

@Monika.P. Er redd jeg ville følt meg som en stalker :-) . Får satse på at vi møtes tilfeldig en gang.

Å gå tur med min ikke-eksisterende hund foran huset hans i noen uker ville sikkert fått meg i god form, men det kunne også fått meg arrestert. Det er mye godt å si om singeltilværelsen også :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 15:04 Privat melding

Har faktisk det siste året Våget mye mer en tidligere jeg også + strekt komfo sonen min liiiit lengre.. noe som bare har vært bra for meg :) Mangler baaare det siste "jumpet" haha :)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 9 mars 2016 15:05

Skal man være åpen for å leve et liv, så bør man også våge å ta noen sjanser.

Jeg tror de etiske retningslinjene har en funksjon der hvor man har en maktbalanse. Ofte anses leger, advokater og lærere å inneha en "maktposisjon" overfor pasient, klient og elev.
I Solecitas tilfelle ser jeg to jevnbyrdige parter. Man treffer sin utkårede på de merkeligste steder og under de mest bisarre forhold; hvorfor ikke på et legekontor?

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 9 mars 2016 15:07

Maktubalanse ble autokorrigert og fikk motsatt betydning.
Skulle selvsagt være med u

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 15:16 Privat melding

Jeg har for øvrig datet en av mine elever en gang (25 år siden). Det ville jeg selvsagt ikke gjort hvis jeg hadde vært hans faste lærer, eller jeg fortsatt var hans lærer da vi begynte å date, men vi traff hverandre da jeg var vikar i klasen hans. Etter at vikariatet var avsluttet fant han meg i telefonkatalogen og vi datet en periode. Jeg informerte rektor for sikkerhets skyld. I dag er vi faddere til hverandres barn og han er min beste kamerat. Mennesker omgås og så lenge man er oppmerksom på hvorfor reglene faktisk er der (maktubalanse) og har et bevisst forhold til det, bør det gå bra.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 15:16 Privat melding

@klassen...

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 15:36 Privat melding

@Haakon: Isj, ikke ødelegg hele luftslottet mitt nå :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 mars 2016 15:50

Innafor er det helt sikkert. Men det oser jo deperasjon, selv om det ikke er tilfellet.

Helsepersonell spesielt er jo bare hyggelig mot folk. Det betyr ikke noe.
På samme måte som at jeg er hyggelig mot folk i mitt yrke.
Men selv om jeg er hyggelig, viser interesse for deg som kunde og spøker med deg, så betyr det ikke at jeg er interessert i deg.
Snarere tvert imot. Jeg gjør bare jobben min.

Dette er også mye av grunnen til at jeg avviser/overseer all flørting med meg, for jeg bare antar de er hyggelige mot meg, akkurat som jeg er mot folk.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 16:19 Privat melding

Siden flere svarer som om de tror jeg tror at han flørtet med meg, får jeg bare lov å gjenta at det ikke var noen flørting fra noen kant, bare en lett, humoristisk samtale?

Skjult ID med pseudonym Lisa on. 9 mars 2016 16:23

Jeg må si meg enig med Kiara her. Det er legen som skal være den profesjonelle og den som har det etiske ansvaret.
Det vil kanskje ikke bli sett på som uetisk fra din side om du kontakter ham, Solecita...men husk at det kanskje kan sette ham i en pinlig situasjon.

(mann 36 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 16:24 Privat melding

@Solecita - unless you are stil waiting for the flight passenger to call you I would say just go ahead and give the doc a call.. What do you have to loose.. Worse case he tells you it's against doctor-Client relationship else you get a date with a guy who made your heart race 😬

Skjult ID med pseudonym Dingo on. 9 mars 2016 16:28

Ja, ta kontakt! Livet er kort, og slike situasjoner oppstår ikke hver dag.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 9 mars 2016 16:36 Privat melding

Altså, hvis du uansett ikke kommer til å se ham igjen så er det vel ingenting i veien for å gi det en sjanse? Til og med om han ikke flørtet - so what? Det aller verste som kan skje er at han betrakter deg som "desperat" som andre nevner, men hvem bryr seg om hva han tenker om du ikke kommer til å treffe ham igjen? Om han tenker slik er han neppe noe å ta vare på uansett. Så lenge du vet med deg selv at du ikke gjør det ut av desperasjon er det det viktigste. Ingenting å tape, alt å vinne!

Og om det ikke går noe sted, vil du ikke uansett være fornøyd med at du i det minste ga det et forsøk?

(mann 51 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 16:41 Privat melding

Om du var min venn ville jeg sagt "ligg unna". Ikke sett deg selv eller mr dr i en ufortjent forlegenhet. Det som kan være en hyggelig tone er nødvendigvis ikke noe annet enn nettopp det, en hyggelig tone. :-))

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 mars 2016 17:00

Leger er også helt vanlige mennesker....bare minner om d;) noen slår fast at d ville være uetisk av han, det er feil, han får et etisk dilemma som eg er sikker på han er i stand til å vurdere selv. Det ville ikke være uetisk av deg sol.

Byr på en litt motsatt problemstilling :chattet lenge(flere mnd) med og traff en lege fra Ullevål i høst....og han ble relativt snurt når eg ikke ville mer, bare fjernet meg fra face uten et høflig ord tilbake. twisten er nå at tilfeldighetene har gjort d sånn at eg må innom avd hans flere ganger fremover🙈...awkward!! Håper å unngå han,for om eg plutselig befinner meg på kontoret hans vet eg neimen ikke hvem av oss som vil kjenne på d største ubehaget,...😂😂

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 17:00 Privat melding

@Kiara: Jeg har ikke beskrevet flørting i åpningsinnlegget.

Jeg har beskrevet at jeg syntes han var søt, jeg har skrevet at det var MULIG at det var en interesse fra hans side siden han uoppfordret opplyste om alder, men det utgjør ikke flørting. Riktignok har jeg vondt for å lese norske menn, men det skal mere til enn å si fødselsåret sitt før det kan regnes som flørting. Antageligvis sa han det bare fordi han så vi var fra samme år. Hvis han rent faktisk hadde flørtet med meg hadde jeg skygget banen, for det hadde vært uetisk.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 9 mars 2016 17:06

Det er vel ikke en menneskerett å ikke bli forsøkt sjekka opp på jobben? Selv en lege må vel forvente at det kan skje. Hva så? Han får anmelde Solecita til forumpolitiet her inne så kan de ta avfære å ilegge damen nødvendig straff for sine synder. Jesus for en krisemaksimering. Men jeg tror du bør ligge under, Solecita for det kan hende at hele legestandens etiske fundamentet går RETT til helvete hvis du finner fyren og blunker forførersk til ham.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 17:10 Privat melding

@Rampegutt. Skal helt klart ligge unna. Vil ikke ha ansvar for slikt :-)

Skal blunke forførerisk til noen andre i stedet. Er på vei nå :-)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 9 mars 2016 17:11

Du kan godt ligge under, selvsagt, noe liker jo det best, men jeg mente altså ligge unna...som i "ikke å røre saken". Saken - altså i betydningen; forholdet du nevner. Dette ble veldig vanskelig! Og så klart, dere er begge over 50 år. Sikker på at dere vet hva der gjør? Hundre år med levd liv til sammen kan fort ta feil. Det vet vi!

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 17:38 Privat melding

Jeg tror jeg river av meg alt håret snart. Han flørtet ikke. Jeg opplevde ikke noen flørt. Han mente ikke å flørte med meg. Jeg misforsto ikke hans høflige interesse. DET VAR INGEN FLØRT!

Jeg syntes han var søt. Derfor ble jeg også plutselig bevisst eget utseende. Mine følelser. Ikke hans. Ingenting han sa eller gjorde utgjorde en flørt eller ble oppfattet som en flørt. Var det tydelig nok nå?

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 17:47 Privat melding

@Kiara: Ja. Og det har vi med mhm's hjelp etablert at det ikke ville være. Dette er utenfor det hensynet de etiske retningslinjene er ment å ivareta. Det er for å beskytte mennesker i sårbare situasjoner. Det er grenser for hvor sårbar jeg blir av en 20 minutters konsultasjon hos en jeg aldri skal se igjen.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 mars 2016 17:48

Haha, å forklare på forum er ofte litt som å gå oppover i rulletrappa som går nedover...d går litt trått kan man si;)
Synes du skal ta kontakt og si du har fått noe en liten ny "hodepine" eg ;-) haha..

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 mars 2016 18:15

Tror ikke d er d eneste d kommer an på hovis:-) både evne og vilje hos mottaker er avgjørende og d skorter vel så ofte på d her... Når Sol må gjenta(klart og tydelig) 4 (!) ganger i samme tråd at d ikke var eller ble oppfattet som flørting og til og med har presisert at d ville vært rødt kort til han i tilfelle.. Ja...så kan man vel lure på om noen har ørlite tungt for det;)

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 18:16 Privat melding

En ungdomsvenniinne av meg var i samme situasjon. Hun fikk brått en ny fastlege og etter første besøk følte hun at det var elektrisitet mellom dem.
Hun byttet fastlege og sendte han en melding etter kort tid.

Han hadde følt det på samme måte, men fortalte at han aldri ville kontaktet henne, nettopp pga av sin profesjonalitet.

Hun var da i slutten av 30 årene og han ti år eldre. De har nå vært gift i ca 10 år.

Det er bare å satse!
Den som intet våger, intet vinner! 😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 mars 2016 18:26

@rufsa...det er som sagt mulig å misforstå alt;-)

Det et også mulig å ta til seg info som klart avkrefter ens første oppfatning... .flere burde prøve d faktisk:-)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 18:27 Privat melding

@Rufsetufsa: For tredje og forhåpentligvis siste gang vil jeg på det sterkeste anbefale deg å avstå fra å kommentere det jeg skriver. Du sier det får deg til å sovne, og siden jeg så langt ikke har sett en eneste hyggelig kommentar fra din side, så vil jeg få det mye koseligere her om du konsentrerer deg om å lese de som du synes er morsomme og intelligente og med snert. Det blir sikkert mye koseligere for deg også.

Og nå for andre gang - til ære for nye lesere - vil jeg få påpeke at min spekulasjon om at det MULIGENS var noe interesse fra hans side også ikke betyr at jeg oppfattet noen flørt fra hans side. Det gjorde jeg ikke, for det gjorde han ikke. Og det trodde jeg ikke. Hvis det er noen måte jeg kan få sagt dette tydeligere på så setter jeg pris på hjelp.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 9 mars 2016 18:28

Lag noen ordentlige røde kyssemunner på et kort og send ham dine forelskelseerklæringer! Si at du har drømt om han i to netter og den tredje fikk du ikke sove! Spør om han vil gå ut med deg. På slutten kan du legge til en saklig unnskyldning i tilfelle du tråkker helt feil osv. Beklag det med små bokstaver, men skyld forøvrig på at det er hans feil fordi han var så sjarmerende. Du kan jo føye til at du aldri skal kontakte ham igjen hvis han synes det er upassende det hele. Spray litt parfyme på kortet og få det avgårde.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 18:41 Privat melding

@Rampegutt: Hvis du hadde hatt åpen profil nå hadde du fått en melding med mange klemmer fra meg. 😍😍😍 Sol

(mann 45 år fra Oslo) on. 9 mars 2016 18:42 Privat melding

Du har min støtte. Kjør på. Alternativet er så kjedelig passivt :-)

Skjult ID med pseudonym cleopatra on. 9 mars 2016 18:44

du verden. det er bare en ting å lese ut av dette.. @ts var på legebesøk, @ts ble litt sjarmert, på den andre siden av bordet sitter det en lege som er høflig mot sin pasient. @ts spør så her inne om det er uetisk å kontakte legen, tlf nr ditt har han vel uansett @ts;). legen har ikke flørtet med ts men ts ble sjarmert.

@ts du har fått svar fra flere hva de mener å slik jeg forstår disse svarene er at du må ikke forvente noe svar pga legen var nok bare profesjonell ,men når det er sagt , tar du kontakt er jo det ikke ulovlig ,så følg mage følelsen din og gjør det du har lyst til :-) du får jo enten ja eller et nei :-)

men ikke ha for store forventninger,å det er godt ment :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 mars 2016 18:45

......trommevirvel....der ja! Hehe...Regnet med du ville føle deg "truffet nok" til å kommentere den ja hovis :-* ...og for din del går d jo litt sport i det, og du lykkes ofte med å gjøre d på en humoristisk måte, du har din stil innpå her og tja....hva skal man si...i;) ts an accustomed taste og eg innrømmer, it has grown on me! Haha;-) eg vet også at du forstår d du vil og mer enn du gir uttrykk for;)

Krizstian må gjerne lese alt eg skriver (slik som du gjør;) ), I can hold my own :) .....og dessuten, nordlendinger....de er generelt ikke så sarte vet du ;-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 9 mars 2016 19:57 Privat melding

Jeg ble plutselig litt ekstra glad for at fastlegen min er homofil..

Men seriøst, har du lyst så har du lov i dette tilfelle. Det kan hende legen ikke setter pris på det, men det kan like godt hende han liker det.
Kanskje han blir glas for st du tar kontakt, iom at han selv ikke kan?
Go for it! :-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 9 mars 2016 19:59 Privat melding

glad for at*

Skjult ID med pseudonym Ronja on. 9 mars 2016 20:03

Føler du skrev posten i med skikkelig lykkefølelse, håper ikke de har sugd den helt ut av deg.. Hvis du virkelig følte det kanskje var noe, er det meget mulig!

For å være helt ærlig; jeg hadde aldri gjort det. Det ER mulig han var bare hyggelig, og hvis ikke - hvor lenge er det til han treffer neste pene dame som faller for smilet?

Men. Jeg er århundrets mest forsiktige, analytiske person som er ekspert i å se etter tegn på at andre ikke er å stole på. For det er også meget mulig han likte deg skikkelig godt, og en melding fra deg hadde sendt han sprettende bortover i lykkerus resten av dagen! 😁
Og du ser han jo aldri igjen uansett, så det gjør ingen skade annet enn å booste egoet hans - det er definitivt ikke uetisk fra din side. Kanskje uprofesjonelt fra hans? Jeg sier nei, siden er en one-time thing:) (med mindre dette er noe han gjør jevnlig, hvilket er umulig å vite.. Ok ignorer dette, dette er den skeptiske analytikeren igjen x))
Vær forums helt, og vis modighet som vi andre bare kan gape etter😁

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 9 mars 2016 20:21

@Solencita, leger er akkurat som alle andre menn/kvinner. Så det er lov å flørte med oss.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 9 mars 2016 20:33

@Sol
Gi gass da vel, så moro. De sier jo dette over her; du har ingen etiske krav å forholde deg til. Hans problem. Livet er kort - ta sjansen:-)

Jeg har forelsket meg i leger flere ganger. Men det har gått over straks narkosen var ute av kroppen:-) Ekstremt pinlig faktisk, jeg er dessverre en av dem som blir overstadig amorøs, og som prater høylydt, sexy, frekt og veldig tydelig om seksuelle ønsker og sexy leger, mens jeg ligger der på morfinrusoppvåkning, totalforvirret og kun med grønne forheng mellom meg og et par andre pasienter i samme situasjon. Merkelig, hvorfor de andre ligger musestille, mens jeg babler i vei og flørter med unevnelig omtale av kirurgen og anestesilegen. Huff. Rødmer bare jeg tenker på det. I følge mine doktorvenner er dette veldig vanlig, en del blir som meg, andre ikke. Flaut flaut flaut:-)

Moralen er; sats på at han er kirurg og sørg for at han må operere deg i narkose en dag. Etterpå kan du sende rosa brev og skriver en heftig legeroman:-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 mars 2016 20:39

haha, artig :D

neste gang eg skal ha narkose skal eg prøve ut det der og "skylde på" drugsa!

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 9 mars 2016 21:29

Hehe...Tinka! Herlig historie :)
Jeg har ennå til gode å opplevd en sexy/flott lege. Synes bare de jeg har vært hos har vært gamle gubber, eller en utlending som knapt behersker språket.

Og heldigvis har jeg ikke vært i en situasjon med narkoser, morfin og annen bedøvende rus. Kan virke som om jeg har gått glipp av noe ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 9 mars 2016 22:33 Privat melding

@Cleopatra: Presis :-)

Jeg blir forøvrig ikke amorøs når jeg er under narkose eller våken men bevisstløs (har opplevd å gå og snakke og smile i to timer i bevisstløs tilstand. Ugreit) Sist gang jeg våknet av narkosen kunne jeg ellers ha vært så amorøs som jeg bare gadd uten at det hadde vært noe problem ettersom jeg var så i tåka at jeg snakket russisk de første minuttene.

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 9 mars 2016 23:38 Privat melding

flørt i vei, nå har han sett både ansikt og tær .. han tenkte nok; "mon tro hvordan er frøken Sol uten klær"

verre med å flørte ifm en underlivsundersøkelse med eller uten sokker

Skjult ID med pseudonym tindar on. 9 mars 2016 23:50

har aldri sett en sexy doktor eller for dens sakens skyld en sykesøster. Men en tannlege en gang som dro hodet mitt inntil hennes store og myke pupper og hun gikk uten bh også,Glemmer aldri de puppene og holdt på å spørre om å få se de;) Men jeg er veldig glad jeg ikke gjorde med tanke på hva hun holdt i hånden da;)))

Skjult ID med pseudonym Svirre to. 10 mars 2016 14:58

@tindar - bruker ikke tilfeldigvis tannlege på Linderud du også :P

Skjult ID med pseudonym Cicci to. 10 mars 2016 15:51

Hei!

Først av alt så må man jo si at det ikke er uvanlig at vi leger tar av oss ringer på jobb. Det er ikke hygienisk å ha de på.

Når det er sagt, så har jeg hatt to tidligere kolleger, som har fått et forhold til en tidligere pasient, så ja, det kan skje. Jeg vil allikevel advare deg om at leger ofte får henvendelser fra pasienter, og det er ikke noe vi setter særlig pris på, i de aller fleste tilfellene.
Vår jobb er å være imøtekommende, hyggelige og støttende, og det oppfattes ofte feil, dessverre.

Men du har ingen verdens ting å tape, med unntak av stoltheten din i et par dager (om du får avslag), så du kan jo prøve. Ønsker deg lykke til!

PS. Jeg har også nevnt fødselsåret mitt til pasienter om det har falt seg naturlig under en samtale :)