Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tulla to. 10 mars 2016 19:09

Hva er greia med blokkering? Opplever flere ganger at jeg skriver hei til noen og så blir jeg blokkert.. Eller svarer høflig og oppfølgende på meldinger jeg får og så blir blokkert.. Besøker profil, så blokkert.. Begynner nesten å tro jeg gjør noe jeg ikke skjønner selv, og jeg skriver ikke med noen nettopp av denne grunn, er det bare meg eller opplever flere dette?

Skjult ID med pseudonym durrr to. 10 mars 2016 19:52

Blokkerer alle som jeg ikke er min type eller som jeg ikke er interessert i. Ellers blir det mye støy når jeg skal browse profilene..lettere å bare sortere vekk ;)

(kvinne 48 år fra Buskerud) to. 10 mars 2016 19:55 Privat melding

Merkelige greier, kanskje man ikke er så seriøs på Sukker allikevel?

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 10 mars 2016 19:56

Det er visst endel som bruker blokkering som verktøy. Hvis de ser på en profil og utelukker den, blokkerer de slik at de ikke får den opp igjen. Det sparer tid og gjør det enklere å finne aktuelle profiler, siden man ikke må bla forbi så mange uaktuelle, allerede utsjekkede profiler. ;)

Vet egentlig ikke om jeg har blitt blokkert, husker jo ikke på folk som jeg har besøkt og ikke skrevet til, og de få jeg har skrevet til har alle svart:)

Men er det ikke like greit? Du hadde av en eller annen grunn ikke sjans uansett så nå slipper du å kaste bort tiden med å få opp den profilen noen gang igjen, og du trengte ikke blokke den selv engang;)

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 10 mars 2016 19:57

Føles litt rart bare, men det er vel de som aldri gir seg som fører til dette? Begynner jo å lure litt hva det er galt med meg :p

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 10 mars 2016 20:00

Om det er de som skriver til meg og jeg bare svarer og titter på profilen synes jeg det er merkelig.. La være å skrive til meg i første omgang kanskje :o

Skjult ID med pseudonym Ronja to. 10 mars 2016 20:09

At de sender melding og blokkerer når du svarer er veldig spesielt. Det aner jeg ikke hvorfor..
Men ellers, som sagt, blir det brukt for å sortere bort de uaktuelle. F.eks når du blir gjennom onlinelisten (og alle andre lister) slipper du å bla gjennom alle de samme profilene du har sett før om igjen, slik at det sparer tid, og blir enklere å oppdage nye interessante profiler innimellom de uaktuelle:)

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 10 mars 2016 20:14

Ser forsåvidt fornuften med å sortere sånn, bare det at de skriver og så blokkerer som er litt merkelig :)
Får begynne med det selv, er jo de samme ansiktene som går igjen hele tiden, og var de ikke interessante første gang jeg så dem, blir de vel ikke det senere heller..
Tenker vel at de som blokkerer etter selv å ha tatt kontakt kanskje bør gå litt i seg selv, merkelig atferd å fremvise :)

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 10 mars 2016 20:16

Kakadue, ja, det er jo der hvor det har vært utvekslet brev. Jeg har alltid tenkt at man gir jo bare beskjed dersom det ikke er interessant og så går begge videre. Men så er ikke jeg så hyppig bruker av dette heller. Et merkelig medium å bruke synes jeg, men hvem vil vel leve alene resten av livet :)