Alle innlegg Sukkerforum

Noen habile pizzakokker her??

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Telemark) to. 10 mars 21:48 Privat melding

Er det noen her som har prøvd å halvsteke pizzabunner som fryses etterpå? Uten fyll?

(kvinne 43 år fra Østfold) to. 10 mars 21:51 Privat melding

det gjør jeg ofte @ipek ;) å tar frem bunnen når jeg skal ha pizza,hjemmelaget er best ;) enkelt og godt ;)

(kvinne 37 år fra Telemark) to. 10 mars 21:51 Privat melding

Tykk eller tynn bunn? Hvor mange minutter og grader?

(kvinne 43 år fra Østfold) to. 10 mars 21:52 Privat melding

nå elsker jeg bunner som er tykke og har store skorper hehe ,så jeg lager tykk bunn,men det er jo smak og behag ;) jeg steker den på 225gr i ca 10-12 min ;)

(kvinne 37 år fra Telemark) to. 10 mars 21:57 Privat melding

Det er tykk bunn jeg også lager. Supert, da var jeg ikke så på vidda allikevel! Takk for svar, thelady! 😘

(kvinne 37 år fra Akershus) to. 10 mars 21:59 Privat melding

Når skal jeg komme og spise @Ipek? 😉

(kvinne 43 år fra Østfold) to. 10 mars 21:59 Privat melding

å neida du er ikke på vidda @ipek hehe det er en måte å gjøre det på ,å er du usikker så kan du også google,det gjorde jeg første gangen jeg skullelære meg dette hehe å bare hyggelig ;)

(kvinne 37 år fra Telemark) to. 10 mars 22:02 Privat melding

Har googla i en time! 😂 Men fant bare grader og minutter for tynne bunner.

Mhm; lørdag kl tolv. ;) Rekker du det før egen barnebursdag?? 😅

(kvinne 37 år fra Akershus) to. 10 mars 22:04 Privat melding

@Ipek blir vanskelig siden min begynner kl 12 den også 🙈 Men om jeg ikke fikser super mario kaka, så må jeg jo kanskje rømme.. Gir beskjed i løpet av morgendagen 😂😂

(kvinne 37 år fra Telemark) to. 10 mars 22:14 Privat melding

Haha, jeg stiller med shelter, bare å komme! 😂

(mann 33 år fra Oslo) to. 10 mars 22:28 Privat melding

Ei på jobben her tar ei tacolefse, smører tomatsaus på og tar på det hun vil ha på. Ca. 5 min i ovnen. Enklere pizza får man vel knapt.

(kvinne 37 år fra Akershus) to. 10 mars 23:35 Privat melding

@klippekort kollegaen din hørtes ikke ut som en habil pizzabaker ;)

(kvinne 37 år fra Akershus) to. 10 mars 23:36 Privat melding

@Ipek, merker ingen tiltro til kaka fra deg altså, er det vulkanen som er årsaken? :P

(mann 33 år fra Oslo) to. 10 mars 23:44 Privat melding

Har ikke prøvd det selv altså, men tror det funker ganske greit.

(kvinne 37 år fra Telemark) fr. 11 mars 07:46 Privat melding

Tenk så kult lillingen hadde syntes det hadde vært med en vulkankake! Da hadde du sluppet å modellere kakebunnen din! 😂 Høyeste kaka jeg har sett! 😂

(kvinne 37 år fra Akershus) fr. 11 mars 08:31 Privat melding

😂😂😂 Hadde vært kult med en vulkan faktisk, men får holde meg til planen.. Neste år kanskje 😂😂

(mann 39 år fra Oslo) fr. 11 mars 09:11 Privat melding

...jeg tenker at det er bedre å steke bunnene ferdig, men 220 i 10-12 min blir helt sikkert bra! Enda en fin ting med denne formen for "forarbeid" er jo at maten blir fix ferdig i en fei...mat er logistikk...hehe..

Jeg har forøvrig brukt grove tortilla bunner til pizza flere ganger, og det er skikkelig digg! Men jeg er en sucker for tynn bunn...anbefales på det groveste;-)

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 11 mars 09:31 Privat melding

@klippekort er du snill , fy og skam...kall det ikke pizza ...seriøs, jeg blir provosert...:-(