Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym ikkeenda fr. 28 nov. 2008 20:34

Hei
Kom igjen denne tråden kan vel ikke bli negativ ladet bring it on :-)

Skjult ID med pseudonym ikkeenda fr. 28 nov. 2008 20:41

Jeg har veldig lenge tenkt på å få meg en tattoo, sett mye på Miami Inc.
Det virker som om alle har en historie bak sin tattoo, minner, tro, beskyttelse, opplevelse osv, for min del vet jeg ikke hva jeg vil ha, hvor jeg vil ha det å hva det skulle bety eller stå for.
Liker veldig godt detaljer, 3d og nøyaktighet.

Føler jeg hører at etter årene som går smelter tattooen sammen og blir en flekk, også blir den grønnlig.
Allså når en ser på eldre folk så er de ikke sorte lenger og det er i tillegg vanskelig å se hva det forestiller.

Litt på plasseringen, mange ønsker å kunne skjule, jeg som mann tenker litt at det hadde vel vært litt rart å sett på et potrett på ryggen under akten eller et dødningshode på puppen.

Mange er også opptatt av amerikansk, japansk stil osv, har vi i Norge noen stil eller lignende?
Hva tenker dere om saken?
Egne erfaringer?
Utviklingen?

Hva har du, hvor, hvorfor og anbefaler du lignende til andre?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 28 nov. 2008 21:02

Hei , jeg har 4 tatoveringer ... Den første tok jeg så fort jeg var gammel nok .. altså 18 ... er nå 32 ... den holder mål enda.
Hvis du skal ha en ny tato er det yperlig tid på året å ta det nå. Det er mange som tenker på det når sommeren nærmer seg . Men da er den veldig utsatt av sol og bading og kan fort miste litt fage ,bli blass .
Den første jeg tok var ikke noe som betydde noe for meg .. en søt liten krabat av en salamander .... bare syns den var søt jeg .. hehehe
Men har blitt glad i den og den har blitt en del av hvem jeg er, angrer ikke:o)
Den siste tok jeg i bakrus en søndags morgen ... (kan si jeg er en smule impulsiv av meg . hehehehe ).. for 5 år siden .
Den også har blitt en del av hvem jeg er ....
Man bør tenke seg mer om enn det jeg har gjordt , man kan være mer uheldig enn meg .
og vær sikker på hvor du vil ha den .

Du har mange fine tatoveringer som speiler vikingtiden .. ikke noe mer norsk enn det :o)

Skjult ID med pseudonym Maracusa fr. 28 nov. 2008 21:02

Jeg har 3, angrer på 1.................. å den er med navnet på en x................ som er strøket over ,helt ødelagt.....synd den var jo så fin en gang. skal rette opp den. Å ta ett parr til :) .På Kypros aianapa ,tokk jeg min beste. Skal dit å ta resten ,med tid å stunder. Døds billig å bra der hoss russern:) Uansett har hatt tattoo i 17 år nå, å det kan man bli litt hekta på ,å det preger deg resten a livet .Så man må være 100% sikker før man tar det valget. Tar man en så blir det raskt flere osv.

Skjult ID med pseudonym ikkeenda fr. 28 nov. 2008 21:44

Det ser nesten ut som de kan dekke over å bygge på gamle tattooer, så vil anbefale å finne noen som kommer opp med bra coverup for navnet ditt.
Selv kommer jeg ikke til å tenke kroner når jeg skal bli merket for livet, må ha en som riktig kan det å være sikker på at det blir bra, skulle kanskje hatt noen skikkelige hollyday tattooer for å vært sikker.
Etter 17år, har dem endret seg? Fortsatt like bra linjer og fargen holder seg? Er vel viktig å smørre sterk solkrem på dem? Har du er historie bak dine, hvorfor akkurat det valget?
Så en ganskje stilig en, så ekkel ut, men når jeg fant ut hva det var, vil jeg si det så bra ut http://www.ohgizmo.com/wp-content/uploads/2008/04/spidey_tattoo_1.jpg rimelig stilig, men hadde ikke gjort det selv, blir slikt til en svart hull til slutt? Så en bør ha store med lite detaljer for at linjene ikke skal smelte sammen?

Skjult ID med pseudonym ikkeenda fr. 28 nov. 2008 21:49

smily ja det virker som mange tar dem på impuls, å på ferier osv, virkelig smart det du sier ang nå på året. Godt å høre dem fortsatt holder seg. Ja viking er jo noe vi kan ta med oss, kan ikke akkurat helt se at jeg sjønner stiler å slikt, mene det er nok fordi jeg ikke er noe kunstnerisk av meg, slikt som å lage en vet ikke hva med innslag av amerikansk kontra japansk stil, ser ut som mange bruker blomster å slikt i tillegg til hoved tattooen. På en måte ser jeg for meg på ryggen skrift eller noe slikt mellom skuldrene, men synes det passer best for dem som har trent kropp, for da plasserer dem i forhold til muskler osv og tar seg bra ut. Det må være mulig å dekke til, det er helt sikkert.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 28 nov. 2008 21:55

Den var drit kul .... tror ikke du skal være redd for at linjene skal smelte sammen , dette sitter der det skal ... fagene kan bli blasse med årene .. men da går det ann og gå inn å farge opp igjen ... koster ikke så mye som selve tatoveringen , :o)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 28 nov. 2008 21:55 Privat melding

@ikkeenda:

Du følte først for å få en tatovering etter å ha sett på Miami Inc? Jeg er hellig overbevist om at du vil vite motiv og dato når du opplever hendelsen som skal bevares for ettertiden. Enten det er dagen du vinner en million i poker, vinner prinsessa og halve pølsemakeriet eller den dagen rockelåta di topper Billboards-lista.

Men jeg tar sikkert feil.

Gå for piggtråden og "chop suey" skrevet på kinesisk om du vil.

Skjult ID med pseudonym Maracusa fr. 28 nov. 2008 22:09

Jeg har ikke tatt på innpuls...kunn den ene :) Cover up er vansklige...........om ikke du vil ha en sort trible over hele armen da... tokk ikke på aianapa, pga. pris.... Hann er drit god , å er verdens kjent ... husker ikke hva hann heter. Tatoveringene mine er blitt overhallet 1 gang på 17 år ..litt slitasje blir det på noen farger nå er det 8 år siden sist å det holder seg bra:) Den beste tattoo,n jeg har er en sinsykt fin hund på mitt skulder blad.. ca.15x15cm ...... den kosta 60 euro for 8 år siden.... lignenede tattoo her kostet da 2500kr. her ....bare mye mere ræva................. de andre jeg har har jeg tatt her.......... Mange flinke tatovører her nå, men faen sinsykt dyrt da..........

Skjult ID med pseudonym ikkeenda fr. 28 nov. 2008 22:23

Er det ikke farlig egentlig? Få i seg blekk, raspe opp huden, blekk ut i blodet mot hjerte å hjernen, propp, arr, kviser, utslett, mer farge oppå en allerede eksisterende tattoo?

Fant dette
Colours will change slightly. Lines will get slightly fatter, and close lines will tend to blend (that is why we like to avoid fineline, detailed work). Do accept that an old tattoo is part of your history. It should not be covered or altered, if it is otherwise ok. Times and fashions change. A tattoo is permanent.

Vel har vel sett alle episodene og i tillegg syntes det ser tøft ut og stilig ut og passer mange å ha tattoo, selv vil jeg nok vente pga plassering, motiv og ha kroppen slik jeg vil vedlikeholde den, er nok ikke bra viss masse utvider seg og det samme gjør tattooen osv. Gjør det for jeg vil ikke for at andre har en mening om det eller det er inn eller har sett det på tv.

Skjult ID med pseudonym ikkeenda fr. 28 nov. 2008 22:26

Betaler fint 5k for en tattoo på 15x15 om jeg er superfornøyd etterpå å den holder seg slik hele tiden. Litt kjekt å bli tattooert av en kjent artist når en først skal gjøre det enn syden folk som skriker tattoo, only for u, spesial price, me good in chinees, u sa what i give u the to day menu

Skjult ID med pseudonym hmmm fr. 28 nov. 2008 22:33

fete tatoos er kule motiver som ikke er i farger synes jeg.. tegneseriefigurer osv tror jeg man angrer på veldig fort, hehe

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 28 nov. 2008 22:37

vel, det går ann å fjerne en tatoo også,med plastisk kirurgi .. men det koster ... 1000,- pr cm2 .

Skjult ID med pseudonym Maracusa fr. 28 nov. 2008 22:50

He,he......... du må hvertfall ikke tru det er noe bedre i de bonde landet her ts......

Skjult ID med pseudonym ikkeenda sø. 30 nov. 2008 10:05

hmmm ja virker som det er dem første en tar, søte, kule osv..
smily, jøsses for noen priser, er det ikke mulig å dekke over med noe stort, en koy fisk eller noe?

Så ei som hadde et sjørøverskip, ekstremt med detaljer, kanskje om 10år ser en fortsatt at det er en båt med seil, men detalsjene har smeltet sammen.
Kan det stemme at tattoo mister svart fargen etter kanskje 4år, syntes jeg så på en tattoo som var svart å fin for noen år tilbake, nå begynnte å bli noe blågrønnt

(mann 45 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 10:25 Privat melding

Han som tattoverte meg i Norge er meget anerkjent og har drevet i mange år på Tenerife før han kom til Norge. Så jeg er i utgangspunktet åpen for å la meg bli tattovert i syden, så fremt vedkommende er seriøs og har blitt anbefalt av andre.

@Maracusa
Du har ikke litt mer detaljer på han i Kypros? Jeg skal til Kypros i julen og vurderer å gi meg selv en julegave:)

Skjult ID med pseudonym Maracusa sø. 30 nov. 2008 11:58

Hann er russisk ...hele studio er sånn Aria 51 / Ufo å ailiens stil. Husker desværre ikke hva det het.... skal søke litt på nettet nå. Mye bra på tenerife å, tror jeg tar en der neste gang:)

Skjult ID med pseudonym ikkeenda sø. 30 nov. 2008 12:20

Leste at om svart blir til grått eller grønnblått kommer an på hvor god/dårlig kvalitet det er på det svarte blekket en bruker.
Solkrem er vist veldig veldig viktig, samt å ikke klore å slikt. Dem sier en kan fylle på, men er ikke en tattoo egentlig et sår eller et arr, slikt at det er vel ikke så bra å gjøre det en eller flere ganger på samme plass, blir vel stykt da. Noen skulle vist har gratis påfyll livet ut, funker sikkert i noen år den dealen. Føler liksom en bør finne noe, også se for seg hvordan fargen blir over tid og hvor lite detaljer som en sitter igjen med, om en er fornøyd med slikt det blir til slutt så er tiden frem til det ekstra ordinær tøff.

If you want a lot of detail and a realistic looking tattoo, you must go larger, don’t let any one fool you. One way to find out how detailed you can go is to take a fine point sharpi ink pen and outline the design. If the lines look too thick, you must go larger until it looks good. If you get too small and as time goes by, lines tend to thicken up over time and it will look like a blob 10 yrs. down the road. Make sure you go see a reputable artist so you don’t make a mistake.

Hva sier dere?
Prøver å finne detaljert arbeid også se hvordan det ser ut når linjene trekker seg samme, men finner ikke noe. Og hvordan fargene endres liksom.

(mann 45 år fra Oslo) ma. 8 des. 2008 19:30 Privat melding

@Maracusa

11 dager igjen:)

Funnet ut hva han heter enda?

Funnet en som heter Paris Tattoos, som virker rimelig seriøs

(mann 44 år fra Akershus) ma. 8 des. 2008 20:28 Privat melding

Hei ... Sorry fant ikke noe ,det er kansje paris , lignet litt ellers så ligger det i en bar gate like bak startours store leiglighets hotell. ,på aia napa. Har lett masse skjønner du........... God tur

(mann 45 år fra Oslo) ma. 8 des. 2008 20:30 Privat melding

Ok, takk for at du forsøkte.

Skal gi tilbakemelding om jeg finner noe.

Skjult ID med pseudonym råkk ma. 15 juni 2009 16:19

Hei jenter.
Er det absolutt nei hvis fyren har en tatovering. Uansett hvor, og størrelse?

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 15 juni 2009 16:25

På ingen måte, har han tatovering er det et stort pluss! Uansett hvor, uansett størrelse. Men motivet har noe å si selvsagt...

Skjult ID med pseudonym råkk ma. 15 juni 2009 16:29

Kanskje ikke roser med "mamma" under, eller navnet på ex'en ;-)

Skjult ID med pseudonym lisa ma. 15 juni 2009 16:30

Jeg har bare 1 og det er navnet på eksen! jeg aner ikke helt hvordan det går an å få fikser på den, tror jeg må ty til laser. Jeg syns selv at tattoo på kvinner ser harry og skittene ut:-))))

Skjult ID med pseudonym råkk ma. 15 juni 2009 16:31

Er det mange menn som viser tattisene på bilder?
Ser nesten ingen på damene.

Skjult ID med pseudonym lisa ma. 15 juni 2009 16:35

:) ser noen på mennene, for 50% har jo bilder i bar overkropp:)

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 15 juni 2009 16:36

Heller ikke sjømannsmotiver på menn som knapt har vært i en gummibåt;-)

Ja, det er mange menn som viser sine piecer. Flere bruker bilder som viser tatoveringene tydelig, f.eks. fra siden så hele armen vises eller i bar overkropp. Helt greit det, skjønner de har lyst å vise dem frem!

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 15 juni 2009 17:12

Noen jenter liker tatoveringer, mens andre jenter synes det er harry eller stygt. Det er en smaksak..

Skjult ID med pseudonym suk ma. 15 juni 2009 17:14

Hei på deg @ikkeenda !
Jeg en eldre "kjerring" og helt imot tatoo, men jeg håper du tar min utallelse like seriøst.

1. Jeg har en sønn som tatoverte seg for 2 år siden, en liten ting han har nederst på magen. Han angrer i dag.

2. Man må vite hva man skal ha hvis man bestemmer seg. Du snakker hva er så typisk norsk og da tenker jeg at det må være noe fra norron / hvis det skal være noe :)))) /

3. Velg kvalitet

4. Husk du kan ikke bli kvitt det uten at det skal gjøre vondt, enten for kroppen eller lommeboken...

5. Hadde jeg likt å ha noe sånt permanent på kroppen, hadde jeg valgt Odin og plassert tatoo på skulderen...

6. Jeg får pyntet meg med noe tegninger på kroppen av og til, men de er laget med henna og er borte etter 4-5 vask...

Uansett hva du velger så tenk nøye og lykke til :)

Skjult ID med pseudonym råkk ma. 15 juni 2009 17:20

Greia er...
Jeg har superfeeling med en jente herfra. Vi har møttes et par ganger, og jeg tror det kan gå hele veien. Men på en merkelig måte virker hun så veldig "skikkelig". Og jeg tror hvis vi virkelig går hele veien, blir det litt skjærings når hun får se tatoveringene mine. Det er ikke mye eller voldsomt, noen helt greie øverst på ryggen .
Men hvis alt annet stemmer, man er skikkelig på nett, alt dirrer litt....får man fyken pga. noe sånt?

Skjult ID med pseudonym suk ma. 15 juni 2009 17:29

@ja, råkk man kan få fyken pga. noe sånt, dessverre, spes, hvis hun er så "skikkelig"

Skjult ID med pseudonym snupp79 ma. 15 juni 2009 17:56

Jeg har to og skal ha meg iallefall 2 til, begge er tegnet men har bare ikkje funnet ut hvor den skal være.....

Mine er ensfarget "svart" dvs.. blå, dei falmer med åra og derfor kommer jeg aldri til å få noen med farge..

Siden jeg er jente har jeg ingen store "harry" tattoveringer, syns ikkje det er fint på jenter... men gutter.... mmmmhm.. en flott tatto på en flott herrekropp... :-) ja det er bra....

Skjult ID med pseudonym råkk ma. 15 juni 2009 18:00

hmmmm... kanskje jeg skal legge ut en liten føler.

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 15 juni 2009 18:20

Kan være lurt det råkk, å finne ut hva hun synes før du viser frem din. Men hun trenger ikke være "skikkelig" fordi om hun virker sånn vet du;-)

Skjult ID med pseudonym råkk ma. 15 juni 2009 18:23

En tiger med perler??? ;-)

Skjult ID med pseudonym suk ma. 15 juni 2009 18:40

@Pixie, de fleste skikkelige jenter er skikkelige både før og etter... men man vet ikke før man skjekker det først, ikke sant...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 15 juni 2009 19:06

Hvorfor dra opp denne gamle tråden ? lag en ny ... :o))
Så jeg hadde svart lengre opp der ... så kan vel si med en gang at en fin tatoo er sexy... men ikke "vegg til vegg -teppe" tatoo på hele kroppen tett i tett det blir litt mye .
@ lisa
Det går fint ann å tatoovere et eller annet over navnet til ex .. det er billigere enn å fjerne den med laser .
Det er ca 1000 kr pr kvadrat cm. :o))

Skjult ID med pseudonym flo joe ma. 15 juni 2009 19:50

Tattos kan være rålekkert og sexy,- på begge kjønn. Kommer an på personligheten:)
Har selv 3 stk. Alle er valgt med omhu og betyr noe spesielt. Kunne aldri tenkt meg å sitte å bla i ei bok eller en katalog for å finne noe jeg synes var "fint". Det bør være noe som bidrar til å understreke personligheten din:)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 15 juni 2009 19:55

Er det noen som har sett forsiden til Dagbladet idag? Det var vissst ei som hadde havnet i koma etter å ha blitt tatovert..

Tror sjansen for det er veldig veldig minimal... kan jo hende det er første gang det har skjedd i Norge også.

(mann 32 år fra Akershus) ma. 15 juni 2009 20:34 Privat melding

Jeg tok en tattis i korsryggen fordi alle jentene på død og liv skulle ha "love", "lykke", "delfin" etc i japansk over ræva. Min betyr ikke noe på japansk, og hvis man ser litt etter ligner det plutselig på to personer som knuller... Forøvrig har jeg 3 andre også, ingen av dem har farger. De er sorte og har skarpe linjer, nettopp for at det ikke skal bli grøtete detaljer over tid.

Vil anbefale deg å begynne i riktig ende av skalaen, nemlig å få deg et minne du vil tatovere og ha for resten av livet, før du hengir deg til Miami Ink. Ink er blekk, forresten.

Skjult ID med pseudonym flo joe ma. 15 juni 2009 21:10

@tomtom: Leste dette jeg også. Sikkert en infeksjon,- huden perforerers jo når man tatoeres. All hud som ikke er hel er gjenstand for mulig bakterievekst. Akkurat samme fare ved piercing, vanlige sår osv. God hygiene og sterilt utstyr er viktig.Dette tilfellet hører nok med til sjeldenhetene,- men en fantastisk førsteside for taboloidpressen må vite:)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 15 juni 2009 21:27

@flo joe: Aviser elsker å skrive om slike ting, og det var nok den største nyheten de hadde nå. Dette var vel ett skrekkeksempel på hva som kan skje ved infeksjon. Noen mennesker er også mye mer følsom for "smuss" enn andre.

Har ingen tatoveringer selv, men har nok den rette huden om jeg skulle tatovert meg. :)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) fr. 18 nov. 2011 09:40 Privat melding

Jeg vil bare ha tattoos som betyr noe for meg. Det skal være personlig og ha stor betydning i livet mitt. Har en stor fargefønix på høyrearm fra før (9 timer i strekk er ikke å anbefale).
Det blir en ny nå i nov.av flinke IZZY på Lowlife:)

SÅ..... blir det en mix av ---PANTERA---, SLAYER, Kiske + litt til i des.av Oddis på Purple Pain. Han er dritflink på slik mix. Så 2011 blir et skikkelig blekkår for min del.

Etter det blir det en K på korsryggen med mønster. Synd det er så smertefullt :-( Noen som har et bra råd å komme med så det ikke gjør så vondt ? Emblakrem er notertfra før.

Skjult ID med pseudonym Karusell1 fr. 18 nov. 2011 09:45

Tattoo er definitivt et pluss, alt etter motiv og plassering selvfølgelig.
Jeg har 3 angrer på 1 og skal bygge på 2.
Noen som vet om det er mulig å tattovere over en gammel tattoo som er i farger? (og at resultatet blir PENT da..)

Skjult ID med pseudonym Pantera68 fr. 18 nov. 2011 10:12

Kanskje vi bare skal grave oss ned :))

Skjult ID fr. 18 nov. 2011 10:19

Den godeste Karvinen burde markeres som ufin.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 18 nov. 2011 10:21 Privat melding

@pantera jeg har en på korsryggen, syntes ikke det var så vondt jeg da.. men du kan jo proppe i deg noe paracet/ibux før da, eventuelt muskel avslappende ^^

Skjult ID med pseudonym Pantera68 fr. 18 nov. 2011 10:29

@nortibia Har ikke peiling på hva som er muskelavslappende nå til dags ?
Hadde plager med ryggen før. Da gikk det i Somadril. Det var saker det:), men tatt bort nå.
Den vondeste plasse syns jeg var på undersia av overarmen og midt på skuldra.Helt pyton:(

Hvor er den værste plassen mon tro ?

Skjult ID med pseudonym Pantera68 fr. 18 nov. 2011 10:39

Glemte å få med at K`n på korsryggen skulle stå for Kamelot og Roy Khan(musikk) Et eget emblem.
Kanskje viktig å få med i denne settingen.

@Spongebob1 Helt enig:)

Skjult ID med pseudonym Pantera68 fr. 18 nov. 2011 10:42

Så lenge det ikke går på å private ting så er det helt greit for meg. Bryr meg ikke så veldig mye ellers:)
God på bunnen sjøh!

(kvinne 51 år fra Østfold) fr. 18 nov. 2011 10:59 Privat melding

Anbefaler ikke å ta smertestillende, som Paracet og Ibux før tattovering...virker noe blodfortynnende. Du vil antageligvis blø mye mer, vanskeligere forhold for tattovøren...tar lenger tid...

Synes personlig at du skal kjenne det litt jeg da, når vi først velger å "merke oss" for livet :-)

Har selv fire pr. i dag. To av de skal bygges videre på :-)

Skjult ID med pseudonym mr.melk fr. 18 nov. 2011 11:02

Våkna etter en runde på fylla med en tættis på ryggen. Lurte fælt på hvorfor de var blod i hele senga og hvorfor jeg hadde vondt i ryggen. Den er der enda snart 10 år senere. Har en på underarmen åsså men den husker jeg at jeg tok. Nå tenker jeg at jeg fremstår som den stabile typen jeg er.

Skjult ID med pseudonym Pantera68 fr. 18 nov. 2011 11:22

@SalaP
Jeg tar 2 gram Omega 3-6-9 hver dag, men det hadde ikke innvirkning. Det hadde jeg egentlig forventet meg da blodet da også blir uttynnet har jeg hørt.

Alkohol er fristende, men det er vel også blodfortynnende.

Smerte: Jo, takk jeg kjente det, men feilen til meg var vel at jeg satt så lenge.9 t. inkl. 2 x 10min. pause. Han var bare gjesteartist å skulle reise neste dag. Lite smart!

Tattoos som er planlagt i fylla er vel ikke så mart nei:)

Skjult ID med pseudonym mr.melk fr. 18 nov. 2011 11:26

@Pantera68
problemet er vel fraværet av planlegging. Heldigvis var smaken intakt og plasseringen ikke så halvgal. Så jeg er fornøyd :)

Skjult ID med pseudonym Pantera68 fr. 18 nov. 2011 11:38

@mr.melk
Bra det da:)
Jeg ble advart mot musikkbandnavn, men jeg tar en tattoo ut i fra hva f.eks Kamelot har betydd i livet mitt. Hvis jeg ikke liker Kamelot om 10 år, så gjør ikke det noe. Andre som ser den kan ikke vite hva som ligger bak, men det gjør jeg.
Det er det som betyr noe for meg:)

Navn på kjærester har jeg vært motstander av før, men ikke så mye nå---av samme årsak som ovenfor, men kommer ikke til å gjøre det. "Pappa" hadde kanskje gått an siden han er død, men den tror jeg lar ligge:)

Skjult ID med pseudonym mr.melk fr. 18 nov. 2011 11:45

jeg legger ikke for mye i det. Foretrekker non-figurative saker, for da kan det symbolsk sett være hvasomhelst fremfor "JEG DIGGER DAMER" som er en helt tydelig melding.

Har møtt de som har planlagt og tegna tættisen sin opp og ned i mente, bare for å angre som faen etterpå, fordi den aldri blir perfekt. Finner alltid noe å rette på. Jeg er noe mer spontan og skulle en tur på fylla ende med en tættis så er vel det litt meg og som sådan noe jeg kan står inne for. Men jeg tror ikke det er noe som kommer til å skje igjen. Min første tok jeg også der og daa forøvig. Fordi en kompis skulle ta en og jeg sto der og ikke hadde noe bedre å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Pantera68 fr. 18 nov. 2011 12:04

@mr.melk
Det beste er vel å gjøre det ut i fra våre egne kriterier. Det er jo vi selv som må leve med de:)

(kvinne 39 år fra Akershus) fr. 18 nov. 2011 17:56 Privat melding

Jeg har seks selv og kommer flere så jepp, digger!

(mann 37 år fra Østfold) fr. 18 nov. 2011 18:02 Privat melding

Jeg vil gjerne ha tatovert:

- Rutemønster på sporadiske steder rundt omkring på kroppen. (grillmønster).

- Bart. Så slipper jeg å få mat/snørr/sikkel/støv/leppestift i den.

- røntgenbildeeffekt.

- Handleliste på de tingene jeg kjøper oftest.

- en bjørn (ikke teddybjørn).

(kvinne 36 år fra Oslo) fr. 18 nov. 2011 19:38 Privat melding

@Mangelvare: Hvorfor en BJØRN? Av alle ting...

Da jeg tok tattis for 10 år siden var filosofien at hvis den var relativt liten så ble den helt uskyldig, og i korsryggen slik at jeg ikke skulle se den selv og bli lei av den. Vel.. den er stor nok til at familien har uttrykt sin misnøye (ikke det at jeg bryr meg om hva mamma mener altså;-), og folk stopper og glor hver gang jeg bøyer meg ned (all oppmerksomhet er god oppmerksomhet!)

MEN. Da jeg tok den tok jeg bare et motiv jeg likte, uten noen mening. Strekene er ganske enkle, og som sagt er størrelsen beskjeden, så nå skulle jeg ønske at jeg hadde gått for en stor, forseggjort og elegant tattis som betydde noe spesielt. Så jeg tenker å få noen til å prøve å live den litt opp og bygge den ut. Hvis det ikke funker får jeg begynne på en ny kroppsdel.

(mann 37 år fra Østfold) fr. 18 nov. 2011 19:46 Privat melding

@Feuer_Frei: Fordi de er glad i å Sove, som meg. Staute, som meg. Sterke, som få. Også er de morsomme å se på når de klør de seg i rompa. Kanskje det blir motivet.

Du mener at du har et bittelite tramp stamp?

Skjult ID med pseudonym neapel fr. 18 nov. 2011 19:53

fjernet mine 3 med laser for 15 år siden. det er moderne nå. om noen år blir det turn off og da er det ikke bare å viske de bort

Skjult ID med pseudonym Mangelvare fr. 18 nov. 2011 20:33

@neapel: Jeg tar ingen valg ene og alene fordi det er moderne. Jeg gjør det jeg liker og står for det jeg gjør. De beste tatoveringene jeg ser er de som betyr noe spesielt for personen, helst unike tatoveringer med en historie. De vil aldri bli umoderne da de er vitnesbyrd om et levd liv. Om dama synes det er turn off med mine evt tatoveringer så synd det. De vil være en del av meg og et uttrykk for litt av den jeg er, eller har vært. Kan hun ikke leve med det, så er det ikke dama for meg. Problem solved.

(kvinne 36 år fra Oslo) fr. 18 nov. 2011 20:44 Privat melding

@Mangelvare: Nei, jeg har heldigvis ikke et tramp stamp *grøss*;-)

Jeg har en liten hai... Og skal ta en hai til som svømmer oppover ryggen, og hvis tatovøren har et godt forslag: En djevelrokke.

Skjult ID med pseudonym Mangelvare fr. 18 nov. 2011 20:47

@Freuen_Frei: Oh, djevlerokke. De er flotte. Hvilken side? Over eller under? Vanskelig å få til en god bevegelse. Halen må brukes godt.

(mann 38 år fra Østfold) fr. 18 nov. 2011 20:59 Privat melding

Bah. Liker ikke!

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 20 nov. 2011 08:21

Syns tatoveringer på menn kan være sexy jeg, tenkt på å ta selv en god stund nå. Enig i at de bør bety noe :)

Skjult ID med pseudonym Mangelvare sø. 20 nov. 2011 09:49

Jeg har faktisk funnet en bra bjørn. Nå må jeg finne en god tattovør og hvor jeg skal ha den. http://imageshack.us/photo/my-images/269/n23325002371393432866.jpg/

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 15:47 Privat melding

Tatoveringer er jo helt supre for å fjerne oppmerksomheten fra valpefett, føflekker, strekkmerker eller andre ting man sliter med. Ekstra effektive hvis de inneholder tekst i løkkeskrift sånn at leseren må konsentrere seg for å tyde dem!

Tror jeg må gå og bestille time snart, som julegave til meg selv

Skjult ID med pseudonym slemmingen sø. 20 nov. 2011 18:41

Har ingen ting imot tatoveringer, men det er ikke dermed sagt at det er et pluss at en mann har det, kommer helt an på person til person ;-)

Skjult ID med pseudonym Mangelvare sø. 20 nov. 2011 18:45

@slemmingen: Tror ikke man skal ta det for noen andres skyld, eller fordi man er "typen" til det.

Skjult ID med pseudonym Chris sø. 20 nov. 2011 18:51

Tatoveringer som betyr noe er vel og bra... Men det viktigste for en svær tatovering er det estetiske, for det er ment som pynt. skal en ha en dato eller noe sånt som betyr noe foreslår jeg å ta det under foten.