Alle innlegg Sukkerforum

Hva er hensikten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bergenser fr. 11 mars 2016 14:29

Jeg har mottatt endel gule hjerter fra endel damer, ja til og med røde hjerter. Det jeg lurer på, er når noen viser interesse for deg og du besvarer igjen med et hjerte, samtidig som du skriver noen vennlige ord, hva eller hvorfor svarer de ikke når det er de selv som tar kontakt. Er det meningen at man ikke skal svare med hjerte og skrift samtidig eller bare en av tingene om gangen? Damer, kan dere svare hva dere foretrekker. Er første gangen jeg prøver å finne en livsledsager på denne måten. Gjør jeg noe feil i å svare?

(kvinne 55 år fra Akershus) fr. 11 mars 2016 14:34 Privat melding

Skjønner det ikke jeg heller. Har bare sendt hjerte tre ganger, og da var det definitivt folk jeg ønsket skulle ta kontakt. Synes det høres ut som om du gjør alt helt riktig.

Hvor mange er det som ikke svarer? Halvparten, en tredjedel, ingen?

Skjult ID med pseudonym Bergenser fr. 11 mars 2016 14:41

Det som er det merkelige her er jo at det er damene som tar kontakt og ikke omvendt, så når jeg besvarer er det jeg som ikke hører mer fra dem. Hvor mange eksakt vet jeg ikke, men det er en del.

(mann 33 år fra Nord-Trøndelag) fr. 11 mars 2016 14:45 Privat melding

Opplevd det samme jeg også, fått både gult og rødt hjerte men ikke no svar om man sender en vennlig melding. Vet ikke helt hva som er tanken med de hjertene om det ikke er for å vise interesse😊

(mann 44 år fra Oslo) fr. 11 mars 2016 14:46 Privat melding

Kan hende de har en flørt pågående med noen andre eller ombestemte seg. Det er lov. Sånne ting skjer hele tida. Ta det med et smil så bittert at folk ikke helt vet om du er glad eller har magesmerter :)

Skjult ID med pseudonym Schæfer fr. 11 mars 2016 14:47

Det der er helt merkelig, relativt mange som sender meg hjerter, når jeg så svarer høflig tilbake, gjerne med et gult hjerte, og en grei melding, " Hyggelig at vi er nysgjerrige på hverandre, bla, bla..
Så er det en del hvor man ikke hører noe mer.
Merkelig, noen som gjør sånn og kan svare for tankene rundt det ? 😊

(mann 34 år fra Oslo) fr. 11 mars 2016 14:48 Privat melding

Ett av livets store mysterier.

(kvinne 46 år fra Buskerud) fr. 11 mars 2016 14:49 Privat melding

Opplever det samme, så nå har jeg sluttet å ta kontakt, de får si hei :)

Skjult ID med pseudonym Bergenser fr. 11 mars 2016 14:49

Ja irriterende er det iallfall, kansje vi er for snille med hva vi svarer eller for lite frekk? Ikke vet jeg, det er derfor jeg henvender meg til damene her for svar

(mann 49 år fra Oslo) fr. 11 mars 2016 14:56 Privat melding

@Bergenser
Jeg har opplevd det samme jeg også, men jeg gjør ikke noe med det lenger. Visst de vil meg noe, så kan de bare skrive i stedet for det hjerte der, så skal jeg svare jeg.

Det er veldig vanskelig å vite hva som foregår i andres hoder, så jeg aner ikke hvorfor noen setter et hjerte, for så og unnlate svare på en respons om det er sånn at et hjerte er en indikator på at de ønsker at man tar kontakt.

Men men!!

Skjult ID med pseudonym Bergenser fr. 11 mars 2016 15:01

Ja jeg bryr meg ikke jeg heller sånn sett, men det skulle bare vært artig om det var noen som kjente seg igjen og dermed kunne gi et godt svar

(mann 33 år fra Nord-Trøndelag) fr. 11 mars 2016 15:03 Privat melding

Er jo bare å tenke pytt pytt, finnes jo flere å bli kjent med😊

(mann 49 år fra Oslo) fr. 11 mars 2016 15:10 Privat melding

Jeg vet ikke hvor lenge du har vært her ute @Bergenser, for har du ikke vært her så lenge, så er det bare senke skuldrene og len deg til bake og ta det som kommer altså.

Mitt råd er å snakke med dem som får deg til å smile og hvor du har en sammenfallende ”energi” med vedkommende, hvor du tenker.. Henne/Han vil jeg møte.

Det der med å fokusere på det ”negative” du opplever, og undre seg over hvorfor folk er som de er, og hvorfor gjør de ditt eller datt.. er en håpløs beskjeftigelse.. etter min mening.

Så et godt svar kan jeg nok ikke gi deg!

Skjult ID med pseudonym Linda fr. 11 mars 2016 16:06

Om æ sætt hjerte på nån så betyr det at æ ønske kontakt. Om di da sende mæ ei melding blir æ gla å svare selvfølgelig. Æ bruke ikkje hjerta som bokmerke, syns det blir litt teit...som tja du e nr x i køa...