Alle innlegg Sukkerforum

Profilbilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nyfiken lø. 12 mars 2016 00:29

De fleste menn her inne har fine profilbilder. Men hva syntes dere damer om profilbilder av menn i bar overkropp, gjerne glinsende av svette, eller et stort ølglass delvis opp foran fjeset sitt?

(kvinne 24 år fra Buskerud) lø. 12 mars 2016 01:38 Privat melding

Må ærlig innrømme at jeg ser på profiler med bilder av bare overkropper som useriøse...og styrer unna.

(kvinne 40 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 09:47 Privat melding

Det hender jeg er innom Looks når jeg kjeder meg. Et album fullt av bilder i bar overkropp er en automatisk "no go" for min del. Hvis en bar overkropp er alt de har å tilby så er jeg ikke interessert. Jeg tiltrekkes av sinn, personlighet, intelligens osv, ikke kropp alene.

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 12 mars 2016 09:51

Og det rare er at menn gjerne klikker på kvinner i bikini når det vises i album. Men det viser vel hva menn tenker med og hvordan man fanger en manns interesse.

Skjult ID med pseudonym Smarten lø. 12 mars 2016 09:58

Den kvinnelige versjonen er med festkjole og vinglasset oppi trynet på samtlige bilder.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 12 mars 2016 10:14 Privat melding

Jeg synes profilbildene er av meget varierende kvalitet. Både fordi enkelte fra et rent fototeknisk ståsted er dårlige, og fordi de ikke ligner på bildet.

Og menn i bar overkropp med ølglass? Skjønner ikke at de i det hele tatt tar dem med. Tror de aller fleste jenter synes det er turn-off.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 10:24 Privat melding

For meg er det absolutt turn -off. Se her hvilken varer du kan få kjøpt...billig....

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 12 mars 2016 10:26

Hva med oss som knapt nok drikker og vet at vin og kvinner nesten hører sammen? Og ikke kunne tenkt meg å dele en vin flaske med henne. Og jeg synes at vin og kvinner som drikker er turn off? Men i sosiale sammenhenger er det greit:)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) lø. 12 mars 2016 10:33 Privat melding

Virker mot sin hensikt for min del, uansett om det er sixpack'en eller ølmagen som vises frem.

Skjult ID med pseudonym Poesi lø. 12 mars 2016 10:34

Min erfaring er at menn med bar overkropp på profilbildet sitt, ofte er ganske tydelig på at de ønsker seg en sex-partner og bare det. Og det må de gjerne ønske seg, men jeg er ute etter et forhold. Av den grunn har det nesten blitt sånn at jeg automatisk tenker at profiler som profilbilder med bar overkropp, ikke er interessant for meg.

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 12 mars 2016 10:39

Haha! Fikk assosiasjoner til et broderi jeg så en gang hvor en påfugl står å briefer med sin fargeprakt og påfuglehunnene som ser på sier:
"Drit i fjæra, vis oss kuken!" 😂

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 10:46 Privat melding

Om han har 10 bilder i album og et av dem er i bar overkropp fordi det er tatt på en sommerferie og situasjonen er helt naturlig - fint!

Men de som ligger i bar overkropp i senga og tar selfie eller poserer og flekser muskler på profilbilde? De hopper jeg over.

Mannen jeg skal bli kjent med har ikke behov for å eksponere seg på den måten.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 12 mars 2016 11:12 Privat melding

Enig i at tid og sted betyr mye. Bar overkropp på strand er innafor - særlig som et av flere bilder. Alene med ølglasset eller på badet blir litt anderledes.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 11:33 Privat melding

-Eller vi som drikker et glass m/ alkohol 0-20 ganger i året men dét i seg selv er så komplett uvesentlig at hadde aldri giddet å nevne det i profilen...
Hva med oss?? ;)

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 12 mars 2016 11:34

@Ptrn. Jeg hadde ikke noe problem med vin eller annen alkohol men etter å ha sett diverse opptredener etter litt vin eller diverse alkohol så har jeg blitt skeptisk når man vil dele en flaske eller to foran peisen. Da kan profil bildet deres være så bra som drømmekvinnen men jeg hopper lett over de. Selv i bikini tenker jeg meg om;)

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 12:33 Privat melding

Jeg hadde tidligere et profilbilde hvor man kunne skimte toppen av et glass nederst i bilde. Det førte til at jeg fikk melding fra en mann som ene og alene skrev til meg for å fortelle at jeg sendte ut signal om at alkohol var en viktig ting i livet mitt og at de var særdeles negativt.

At bilde var tatt i en konfirmasjon og at jeg hadde mozell i glasset, var det jo ingen om visste.

Man skal ikke tolke profilbildene for mye heller.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 12:47 Privat melding

@Lisalinn
Det har du jammen rett i, Lisalinn. Jeg husker bildet du nevner og det påvirket meg bittelittegrann :p Jeg trengte å møte deg på forumfesten før jul for å se at dét var ingen vesentlig side ved deg :) Jeg kan noen ganger automatisk få litt fordommer når jeg ser et alkoholglass på et bilde. Ikke bra, jeg vet, men det er vel egentlig ikke så rart heller (med tanke på all fyllkultur man hører om).

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 12:52 Privat melding

Kan være enig der @ptrn
Jeg har jo glass på profilbildet nå også. Det er et glass med smoothie ;)

Men man ser vel om det er høy partyfaktor, eller de jeg vil kalle et og snnet hyggelig sosialt lag?
Det er forskjell på et album som viser deg i bar overkropp med øl i hånda, på afterski med øl i hånda, på verandaen hjemme med vin i hånda, på guttetur med jagermeister i hånda.... Og et par bilder hvor man sitter ved et pent dekket middagsbord med et glass rødvin. Sistnevnte er bare kos :)

Vi skal ikke være så kritiske til bilder av dere menn heller. Menn driver ikke å tar så mye bilder (av seg selv) som vi damer. Derfor har de stort sett bare bilder fra sosiale lag (når andre har tatt bilder av dem), være seg fest eller på tur i fjellet.

Jeg liker absolutt at en mann vil dele en flaske vin foran peisen eller sier at han liker god vin til maten.
Fyll derimot, det er no go.

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 12 mars 2016 13:05

Jeg har større problemer med de som legger ut et bilde av seg selv som er 8-10 år gammelt og når man treffer de så ser man med en gang at bilde var gammelt og de har tatt av 10-15 kilo eller lagt på seg det samme. Alkohol kan drikkes på bilder også uten at jeg forkaster de for det men treff de ute og se om vin drikkes som vann;))

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 13:20 Privat melding

Ahah, problemer med alkohol har jeg i hvert fall ikke, bra, siden det er et stort krav ...:-)

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 12 mars 2016 13:39

@Tatiana. grunnen til dette kan jeg fortelle og hvorfor. Når man finner en kvinne som i løpet av tiden utvikler seg til en kvinne med store alkohol problemer og utvikler seg til en som fester hver helg og drikker vin som om det var vann så blir man litt sånn at dette ønsker man ikke flere ganger;)) Men man skal jo ikke greie alle under en kam så neste kvinne kan jo det gå helt greit med.

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 13:41 Privat melding

Vin skal ikke drikkes som vann. Men man skal drikke vann samtidig som man drikker vin! :-)

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 13:49 Privat melding

Helt enig med deg Tindar, og for å være ærlig, jeg er mye mer krevende enn deg når man snakker om alkohol, litt for "taleban" kanskje...

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 13:52 Privat melding

jeg er klar over at nå er jeg utestengt de siste 10 gode match som var på min lista....:-) på fransk sier man "tan pis"...

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 12 mars 2016 16:10 Privat melding

@Tatiana: Har du utestengt dem eller er du blitt utestengt av dem?

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 17:51 Privat melding

De fleste drikker, hvis jeg sier at jeg ikke liker det blir det ikke så mye igjen..😁

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 12 mars 2016 18:33 Privat melding

Hva mener dere med å drikke da?
Jeg kom akkurat hjem fra en kjempe koselig dag i Kristiansand med gode venninner :-)) Det ble litt shopping, mye skravling og en herlig lang lunsj hvor et pr av mine venninner tok et glass vin til maten. Kjempe koselig syns jeg :-))
Og nå sitter jeg og nyter deilig musikk og koser meg med en kaffe og baylis mens jeg skummer meg gjennom forum, gørr koser meg faktisk :-))
Men sannsynligheten for at det blir noe mer alkohol etter dette er svært liten, hva mener dere om mitt alkoholbruk?

(mann 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 12 mars 2016 18:35 Privat melding

Hei jeg har forskjellige bilder av forskjellige situasjoner som livet mitt er. Arbeids livet bilder og friluftsliv bilder og selskaper og andre opplevelser. Ellers er jeg en kjekk ungkar på 47 år. Praktisk arbeid og friluftsliv. Snill og omtenksom, omsorgsfull og hjelpsomm, ærlig og rolig kar. Savner ei dame å prate med. Opplevelser sammen. Ei å Være god mot. Stryke ho på håret. Gi gode kommentarer til. Ærlig og snill kar ? Vi bli kjent. . Men ikke lyktes helt med kjærleiken, håper møte ei som blir glad i meg som jeg er i 2016.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 12 mars 2016 18:37 Privat melding

Jeg kan kose meg med ett glass, trenger ikke mer, og må ihvertfall ikke ha det hver kveld , men ja det blir kanskje ett glass på fredag, og ett glass på lørdag :-))
Fin lørdag til dere alle :-))

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 18:45 Privat melding

Hva med bilder hvor man bader i sjampis?

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 19:21 Privat melding

Akkurat det der lurer jeg også på @Monika.P

Når noen sier "han drikker" så er det negativt, han drikker mye, har er problem, er kanskje alkoholiker? Jeg har levd med en sånn og var selv avholds pga det. Nå etterpå er jeg rimelig fornøyd med å ha fått et normalt forhold til alkohol igjen. Det er godt å ikke få vondt i magen når jeg hører en ølboks bli åpnet.

Akkurat nå har jeg fylt opp et stort glass rødvin, og venter på at maten som står i ovnen blir ferdig. Som Monika.P koser jeg meg, det blir helt sikkert et glass til. I går drakk jeg Solo til pizzaen.

Jeg liker ikke fulle folk. Men jeg liker mennesker som liker et glass vin. Jeg liker avholdsfolk også. Jeg synes det er normalt for en mann å ta seg en kald øl etter at han har klippet plenen en varm sommerdag.
Jeg synes ikke der er greit at en fyr tømmer en treliter i løpet av helgen fordi han er tørst.

Det er meg da. Skål.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 12 mars 2016 19:29 Privat melding

@ Lisalinn
Jeg er så glad for at han er ute av livet ditt, og at du har funnet roen og kan nyte ett glass eller to;-))
Tror vi som koser oss og ikke bare heller nedpå nyter livet litt mer :-))
Sammenligner nå med mine venner, og jeg ser at jeg har det bedre enn de med kosen, og ihvertfall dagenderpå;-))
Nyt rødvinen din og kos deg alt du kan Lisalinn :-))
Tror ikke vi får svar på spørsmålet vårt ;-))

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) lø. 12 mars 2016 19:37 Privat melding

jaggu bra eg ikkje la med det profil bilde der eg pisser navnet mitt i snøen :P

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 12 mars 2016 19:41 Privat melding

Tror du ikke vi hadde blitt imponert @Bonde38 ;-))

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 19:41 Privat melding

Jeg jobber ved et hotell som nattevakt, jeg kan love at jeg opplever mye rart , og altfor ofte , ikke spesielt morsom på grunn av alkohol misbruk.Det er ikke bare ved julebord man drikker for mye, spesielt i Norge.Derfor er jeg blitt intolerant...

Skjult ID med pseudonym Orange lø. 12 mars 2016 19:42

Slik jeg oppfatter det: Man vil se personens kropp/figur, men kun på den rette måten. Bilde på badet i baris er off, bilde på stranda eller en fjelltopp i baris er innenfor. Konklusjon, vil du vise frem kroppen din, så gjør det i rett kontekst. Og det er vel det de fleste veltrente med litt i topplokket gjør, de oppnår det som baderomsflashere ønsker å oppnå: nemlig å gjøre seg mer attraktiv ved å få vist seg frem.

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 19:45 Privat melding

Takk @Monika.P 😊

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) lø. 12 mars 2016 19:45 Privat melding

eg viser sjeldent hud annen ansiktet på bilder. ho må no ha noke å vente på til vi kje så langt at ho vil kle av meg:)
men ka e det med damer som alltid skal hoppe på bilder? det ser utfor det er veldig populært blant damene

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 19:55 Privat melding

Hopper vi på bilder?
Alltid?
For meg er teksten viktigst.
Men jeg vil at han skal ha et bilde hvor jeg kan se han i øynene.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 12 mars 2016 19:57 Privat melding

Jeg har ikke hoppebilde :-o

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 20:01 Privat melding

Aha! Trampoline! Det er sikkert de med små unger som hopper på bilder ;-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 12 mars 2016 20:02 Privat melding

Ha ha ha @Lisalinn ;-))

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 12 mars 2016 20:07 Privat melding

Hadde det ikke vært så mørkt, og snø på trampolinen så skulle jeg fått leieboeren til å ta et hoppebilde av meg @Lisalinn ;-))

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 12 mars 2016 20:08

Menn i baris er helt topp og kan være en naturlig og flott sommerlook;), liker å få sjekka ut varene litt eg da (evt hårmengde på ryggen inkl.. ) men det er stoooor forskjell på hva som er innafor og utafor av bilder der ja. Rølpete med øl osv, eller fleksing,posering, eller kom å ta meg (fra senga) virker mot sin hensikt på de fleste damer tror eg..

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 mars 2016 20:09 Privat melding

I bar overkropp og med en øl i hånda - vipps du har nytt profilbilde!

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) sø. 13 mars 2016 03:09 Privat melding

nå snakka eg ikkje om profil bilde, men bilde elles. hoppe bilder er det masse av og så er det ein del som har masse bilder og ingen tekst. skal vi da tenke oss til ei tekst eller skal vi spørje og grave?

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 08:55 Privat melding

@Bonde-38 Vi skal spørre og grave.
Det er en "spør om du lurer på noe" profil. Oftest lurer man kun på hvorfor det ikke står noe der.