Alle innlegg Sukkerforum

1 Million dates

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Buskerud) lø. 12 mars 2016 20:58 Privat melding

Yes, så er det lørdag. Jeg har akkurat tatt meg en dusj, og skal ut på byen sammen med noen venner. Blir soul og dansing i kveld :).

Jeg er en av dem som aldri finner den riktige damen. Føler meg forvirret av gamet, og må jobbe med meg selv for å ikke miste troen på at jeg også kan få oppleve kjærlighet igjen.

Jeg er en av de ensomme som går ut i kveld og prøver på nytt.

Det er visst ikke bare meg dette gjelder. Det er en hel skokk av oss der ute som går under kategorien "late bloomers", "sær",finnes det fler begreper?.

Dette er en god helg hilsen til alle oss som bare ikke får det til, men så veldig gjerne ønsker å møte en spesiell person å dele livets opp og nedturer med.

Prøv å ikke miste humoren!

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 12 mars 2016 22:09

Kanskje du treffer henne i kveld :) Masse lykke til og kos deg der ute :)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 03:32 Privat melding

Jeg ble faktisk sjekka opp i kveld. Ei alt for ung dame i fra Troms. Men hvis jeg skulle bedømt tilstanden hennes så hadde hun nok drukket meg fin og vel så det. Jeg rygget høflig ut fra utestedet. Kompisen min derimot ble sittende :)

Skjult ID med pseudonym Ronja sø. 13 mars 2016 08:30

Wow var ikke klar over at slike som deg eksisterte, Krizstian. Jeg og mine venninner har blitt sjekket opp av mang en 40+, 50+, til og med 60+ gubbe med kone, selv de herifra som jeg kjenner konene og ungene til.
Men de jentene jeg kjenner til som kan tenkes å ta kontakt med eldre menn på eget initiativ, er nettopp de vil man holde seg unna uansett om man har moralt kompass eller ikke.. Så vil tro du gjorde det beste for deg selv også x)

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 13 mars 2016 13:43

God helg! Humoren får de aldri ta fra oss ;-)