Alle innlegg Sukkerforum

selvgode mannfolk...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ...... lø. 29 nov. 2008 00:40

Kryr det av selvgode mannfolk her? Eller er dem bare "tøffe" bak pc- skjermen??

Skjult ID med pseudonym HrMetikk lø. 29 nov. 2008 00:45

Tja, definer gjerne selvgod. Kjekt å vite hva du egentlig vil frem til.

Skjult ID med pseudonym kreativ lø. 29 nov. 2008 00:46

De tøffeste sitter nok foran skjermen......trur nå jeg:-))

Skjult ID med pseudonym Hingsten lø. 29 nov. 2008 00:46

Vi er noen pingler alle sammen,, eller nesten da..ifølge de lærde her inne..
men ellers har vi det forhåpentlig forholdsvis bra da..æææk..

Skjult ID med pseudonym Pelle lø. 29 nov. 2008 00:51

Du virker jo ikke særlig tøff selv,med bare prikker i navnet! Er du kvinne eller mann,forresten? Såpass kunne du vel gi et visst inntrykk av,vel?

Skjult ID med pseudonym ...... lø. 29 nov. 2008 01:00

Hehe...morsomt å se responsen på dette :P

Skjult ID med pseudonym HrMetikk lø. 29 nov. 2008 01:04

Mulig det, men tråden blir jo komplett uinteressant, om du ikke kommer med noen argumenter for synet ditt.

Skjult ID med pseudonym ...... lø. 29 nov. 2008 01:07

Hehe :)

Jeg syns nok det er noen selvgode mannfolk her ja.. Spesielt hvis jeg svarer høflig at ..beklager,du er ikke min type...

Da får jeg denne... Jasså...er jeg ikke bra nok for deg! Eller..hehe... Jeg har alt du trenger baby...penger..hus bil osv... Eller...jaha..hva er det hos meg som du ikke liker da? alle andre liker det dem ser... Hallooo!! osv osv...

Man kan jo begynne å lure... Derfor måtte jeg bare spørre...og provosere litt ;)

Skjult ID med pseudonym gudrun lø. 29 nov. 2008 01:09

@......
Hehe, at du ser mannfolkene gjennom skjermen betyr faktisk ikke nødvendigvis at de sitter på baksiden. Elektronikkens verden er rar på det viset, det er bare foto du ser, mannfolkene er alle andre plasser enn bak skjermen din .

Skjult ID med pseudonym HrMetikk lø. 29 nov. 2008 01:10

Aha, da er riktignok ordene jeg ville brukt patetiske mannfolk.

Og det er nok en ganske stor andel av oss andre som helst ikke vil bli satt i samme bås som de folka der.

Skjult ID med pseudonym ...... lø. 29 nov. 2008 01:11

Jøss...er det mulig...

Skjult ID med pseudonym ...... lø. 29 nov. 2008 01:13

Drar ikke alle over en kam :) Det er garantert jenter her som er selvgode også...vil vel alltid være noen som er det... :)

Skjult ID med pseudonym kreativ lø. 29 nov. 2008 01:15

gudrun.....hehe....morsom.....åsså du tøffen....syns heller ikke det er lurt når alle bruker den samme kammen:-))

Skjult ID med pseudonym bj lø. 29 nov. 2008 10:49

Dem er tøffler. Utrolig mange menn som ikke tørr å si sin egen mening og stå for det å si i mot sin kjære irl. Et lite eksempel en har avtalt dagen før at damen skal hente en etter jobb, 15min før ringer hun, du må komme deg hjem på egenhånd jeg å to venniner skal på cafe, så sier dem bare ok, for dem vil ikke ødelegge for damen og lage en krangel osv. Når mannen avtaler å hente damen dagen etter på jobb, og får tlf om å være med på pub for å se fotball kamp, sier han kan ikke må hente damen fra jobb. Men det en skulle ha gjort når en opplevde at en selv måtte komme seg hjem fra jobb fordi hun skulle på cafe, var at når hun skulle bli hentet gjorde en akkurat det samme, ringer 15min i forkant å sier at en stikker på pub med kompissene. Det er helt utrolig hvordan jenter er, om de ikke lager et sant hellv... på tlf så får en enten høre det direkte senere eller indirekte over lang tid. Hvor er denne likestillingen som jenter er ute etter? Jeg mener likestillingen har forsvunnet, menn har blitt damer og damer har blitt menn i forhold.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 29 nov. 2008 12:11 Privat melding

@bj:
Ser den. Heldigvis for meg føler jeg på en eller annen måte at jeg ikke tilhører kategorien menn du beskriver. En liten fugl hvisket det i øret mitt. Jeg liker damer som utfordrer meg, det holder meg på tærne.

Å begynne med hyl, skrik og tårer fordi dama ikke får behandle meg som sin personlige slave er ikke utfordrende, bare patetisk. I slike tilfeller blir plutselig venninnene hennes mye mer iøynefallende.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 29 nov. 2008 13:51

bj

Jeg kjenner meg ikke igjen. Har man en avtale, så har man en avtale. Om jeg ønsker å endre den avtalen til fordel for noe så uviktig som cafebesøk, så SPØR jeg om det er i orden. Sier han at det er greit, forventer jeg at det faktisk ER greit. Spør han meg om noe lignende er greit en annen gang, og jeg svarer ja, så har jeg ikke noen å klage over etterpå. Om han derimot bare sier at jeg kan ikke hente deg likevel, for nå jeg skal på pubben, er det en kommunikasjonsform som ikke passer for meg...

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 29 nov. 2008 14:23

Til TS: Hva er galt med å være selvgod? Forstår ikke problemet.

Skjult ID med pseudonym bj lø. 29 nov. 2008 19:29

Ja ofte er det kunsten å kommunisere som skal til, det kan gjøre underverk. Men eksempelet mitt eksisterer hos mange. Det finnes alltid unntak. Selv hadde jeg blitt iritert å fått beskjeden, hadde nok prøvd å stått på mitt, å hørt på reaksjonen, hadden den vært sur, hadde jeg sakt gå på cafeen du. Å jeg skal garantere at hadde ikke situasjonen kommet opp kjapt etter hadde jeg gjort det jeg kunne for å vært slik i retur eller på en lignende måte. Det er svikende. I starten på en forhold sier en nok ja så klart tar taxi hjem jeg bare morr deg du ;-) men etter en har hatt flere krangler å en ser at en fortsatt er sammen, hadde det nok vært mer at nei du lovte å komme så nå holder du løftet ditt, ellers gidder ikke jeg som jeg vet hun vil...