Alle innlegg Sukkerforum

Treff/kaffedate :-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nyfiken sø. 13 mars 2016 00:12

Hvor lenge syntes dere det er greit å skrive frem og tilbake før dere tar initiativ til et treff/kaffedate?
Jeg er ikke så god på lange avhandlinger frem og tilbake, liker helst å kjenne på kjemien.
Noen blir litt skremt av at jeg foreslår treff etter en dag eller to med "god tone meldinger".

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 00:17 Privat melding

For meg har det funket med kaffedate etter en dag og etter tre uker.
Ingen fasit. Det spørs på personen.

Skjult ID med pseudonym sugardaddy sø. 13 mars 2016 00:26

Viss det er "god tone meldinger" kan ein lett treffes for ein kaffedate etter bare få dager . Synest ikkje det er vits å drøye det for lenge. Om det er kjemi finner du ikkje ut av før ein treffes uansett.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 13 mars 2016 07:51 Privat melding

Siden man ikke vet noenting før man treffes uansett, behøver det ikke å gå så lang tid. Det fører bare til brustne forventninger. Meldingene først fungerer jo egentlig bare som en screening for å sjekke at dere har noe til felles, at han er normal sosialt kompetent og ikke helt klin kokos.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 13 mars 2016 12:20

Det kan være alt i mellom kort tidsrom som nevnt i tråden her - til år faktisk. År så snakker vi selvsagt om av/på sporadisk mailing, med leenge stille, og kortere mer intense perioder der det blir tenkt og vurdert nøye forstår jeg.

Erfarer dog at for kort og kjapt som regel ikke gir mer enn den kaffepraten, mens noen uker/måneder mailing kan gi litt kosemose og testing, testing - kall det gjerne forhold.

Derfor tar ikke jeg initiativ til kaffedate etter kort tidsrom.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 12:21 Privat melding

Gjerne så fort som mulig og helst ikke kaffedate men en ordentlig date. Snakket med Kravstor om dette på forumfesten og han var enig. Kaffedates er dårlige greier.

(mann 42 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 12:49 Privat melding

..jeg dater ikke over en kaffe.. Enig med Kriztian - heller en skikkelig date enn et kaffebesøk! Jeg treffes heller ikke "over en kaffe".. Det får andre ta seg av.. "Full pakke & topp service" eller ingenting for min del.. Dog treffer jeg ikke noen uten at jeg vet at kvelden kommer til å bli vellykket uansett..

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 13 mars 2016 13:16

Jeg foretrekker kaffedate. Ikke at jeg har vært på så mange, men dog. Alkohol og forventinger om romantikk kan fort bli slitsomt. En vellykket date er en edru date med en fin og god samtale en times tid eller så:) Å gå til sengs etter første date anser jeg som katastrofe.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 13 mars 2016 13:28 Privat melding

Tror nesten jeg sier meg enig med Rampegutt her altså :)
Foretrekker å møtes så raskt som mulig, enten for å gå en tur eller ta en kopp kaffe.
Er kjemien der kan man følge opp med en ordentlig date (middag, vin/øl) den førstkommende helga :-)

(mann 42 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 13:32 Privat melding

Jeg vet ikke hvordan andre ser på dating, men en date for meg inkluderer mat og vin og et særdeles hyggelig selskap.. Men igjen, det er viktig for meg at dama liker mat og vin i utgangspunktet..jeg har jobbet i restaurantbransjen i et lite 10 år og eier også en restaurant, så det er veldig naturlig for meg når jeg først skal på date (og det skjer egentlig veldig skjeldent;), så må stortromma på plass..det fortjener både hun og jeg...det er sikkert mange veier til rom, men min går igjennom magen;-)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 13:37 Privat melding

Hmmm... sant det der, Alessis og Krizstian.
Jeg har bare vært på en kaffedate. Det ble bare kaffe fordi det ikke var kjemi til noe mer.
Jeg liker å ta en matbit og dele en flaske vin jeg. Det blir ikke slitsomt. Voksne mennesker tåler en halv flaske vin uten å bli slitsomt romantiske.

Og @Rampegutt... en time med god samtale? En god samtale varer mer enn en time! Hvis han reiser seg og vil gå etter en times god samtale - da bør han ha en vanvittig god grunn som han har opplyst om på forhånd!

(mann 45 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 13:41 Privat melding

En ordentlig date for meg er at man har en date der man ikke har andre planer senere. Verste jeg vet er at dem ser på klokka mens vi prater. Underliggende stress på date er drepen. Beste er å sette av hele fredag kveld. Blir det bra så kan man sitte i timesvis og går det dårlig så folater man daten....men ikke fordi man har dårlig tid.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 13 mars 2016 13:43 Privat melding

@Lisalinn
Han du møtte som det ikke var noe kjemi med...var det ikke greit å bare kunne dra etter den kaffekoppen da? I stedet for å "lide" seg igjennom en 3-retters og et par flasker vin sammen med vedkommende? :-D

(mann 45 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 13:46 Privat melding

Ja, og en ting til. Ikke bestill f.eks 3-retters middag eller noe sånt som krever tid. Gjør det enkelt som gir begge friheten til å forlate daten hvis man ikke har lyst å være der mer :)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 13 mars 2016 13:46

@Lisalinn.. Det er mye man kan fornemme på en litt kortere date uten så mye omstendeligheter.
Less is more, som det heter:) Men en time er kanskje litt kort, enig i det..

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 14:00 Privat melding

Joda @Virgo71. Om vi hadde valgt å spise middag sammen så hadde det gått helt fint for meg. Liker å prate med folk jeg. Også kan man avslutte og gå hver til sitt. Ettersom jeg i utgangspunktet hadde lyst til å treffe ham ville jeg nok uansett ikke lide noe selv om ikke kjemien for noe mer var der.

Jeg går ikke ofte på date. Og jeg foretrekker en hel kveld med mat, vin og hyggelig prat. Men jeg pleier å gjøre litt "forarbeid", jeg skal ha veldig lyst til å treffe en person. Jeg går ikke på sånne "vi får se hvordan det går" dater. Det må være et genuint ønske om å treffe et menneske. Og da setter man av tid.

(mann 42 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 14:15 Privat melding

@hovmester det er et "erkenorskt" brasserie, og et lite lysår fra Italia, men digger du norske råvarer, hyggelige priser og uformell stemning, så er du på rette sted...men du kan ikke bare dukke opp, det er ventetid på bord;-)

Skal se om jeg kan trylle for deg...;-)

(mann 42 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 14:34 Privat melding

Kult.. Godt å vite at jeg kan tilfredsstille hovmester'n;-)

(kvinne 48 år fra Buskerud) ma. 14 mars 2016 10:43 Privat melding

Jeg har vært både på kaffedate og date over en matbit som en pizza.

Jeg foretrekker sistnevnte da stemningen automatisk blir bedre syns jeg. No skal jeg si at kjemien ikke var til stede på noen av de så har ikke noe med det å gjøre. Men det virker mer seriøst og oppriktig når en avtaler å møtes på en restaurant enn bare over en kaffekopp.
Har vært på flest kaffedater og som oftes så er det for å sjekke kjemi og når de ikke fant det så stikker de fort uten å ta seg tid til å prate å bli bedre kjent. Jeg mener første inntrykk og kjemi er ikke helt det samme.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 14 mars 2016 10:57 Privat melding

Kaffedate skader aldri...kaffe er god...kanskje det er bedre å ikke havne i den mest traffikert Espresso House i byen...For meg er det mye bedre med en kaffedate enn to uker å skrive til verandre...:-)

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 14 mars 2016 11:00 Privat melding

@Alessis...og det sier du sånn, med nonchalance?Jeg må få vite mer ...! :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 14 mars 2016 11:16 Privat melding

Hmm tenker nok mer som blingbling og er jo forøvrig i den laaaange varianten nå... samt som de som nevner at kaffe-date ikke er helt tingen. Går heller ikke på sånne "vi fåt se hvordan det går dater" som Lisalinn. Føler at akkurat det blir litt å kaste bort tiden...

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 14 mars 2016 11:24 Privat melding

Min erfaring er at en date hvor han er såpass interessert at han har tatt seg bryet med både å finne ut hva slags mat jeg liker og bestilt bord blir mer vellykket.

Kaffedate er jeg ikke så sikker på om jeg er interessert i å gå på. Har tatt et par, og det gir ikke nok ro til å bli kjent, eller kjenne på noen kjemi.

Ironisk nok så var de to datene hvor det viste seg at vi virkelig hadde kjemi, helt uten inntak av noe vått eller tørt i det hele tatt, men da var vi i situasjoner hvor vi var helt alene, og kunne gi hverandre full oppmerksomhet, så mat og drikke var underordnet.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 14 mars 2016 11:25 Privat melding

Mulig det, men orker ikke den rulle-bånd følelse daten...

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 14 mars 2016 11:30 Privat melding

Signerer den Solecita, må ha den riktige Roen og det får jeg verken på en kjapp kaffe date eller ved å møtes kjapt på "vi får se hvordan det går date".

(kvinne 48 år fra Buskerud) ma. 14 mars 2016 11:34 Privat melding

Helt enig med Solecita. Den mest vellykket daten var verken med kaffe eller en matbit. Det var en spasertur langs elven. Den roen som ble nevnt merket jeg da.

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 14 mars 2016 12:50 Privat melding

@Rufsetufsa. Og nettopp fordi det kan bli full klaff så vil jeg heller sette av god tid enn å ta en kjapp kaffedate. Jeg synes at et møte med et menneske jeg er interessert i å bli kjent med fortjener mer tid og oppmerksomhet.
Jeg vet allerede at jeg er interessert når jeg går på første date.
Men man har sikkert forskjellige fremgangsmåter. Noen går på første date for å finne ut av ting som jeg kanskje føler jeg har fått avklart i meldinger i forkant.

Der blir for "forsiktig" for meg med en kaffekopp. Vi må tørre å forplikte oss litt mer. Vise at vi mener alvor. Ellers er det - ihvertfall for meg - ingen vits i å holde på med dette...

Skjult ID med pseudonym Lisa ma. 14 mars 2016 13:11

Jeg foretrekker å kommunisere en del i forkant av et møte. Og en telefonsamtale først er et must. Det har skjedd at jeg har hatt god dialog med noen på mail, men så har det vist seg at vi ikke kunne prate sammen.
Det var en gang en som var veldig ivrig på å møtes, han ville helst ha møtt meg dagen etter første kontakt, men jeg valgte å se det litt an. Etter noen dagers skriving kom vi til det med utveksling av telefonnummer. Da innrømmet han at han var gift! Uff og huff!

(mann 42 år fra Oslo) ma. 14 mars 2016 22:21 Privat melding

@Tatiana Det er jo egentlig ikke så mye å snakke om, men den er veldig kjent.. Jeg jobber der ikke selv lenger, men har andre flotte folk som tar seg av den.. Selv jobber jeg med vinimport, da det er mye mer harmonisk arbeidstid - jeg begynner å bli gammel vettu;-)

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 15 mars 2016 03:16 Privat melding

@Alessis det virker meget interessant , spennende liv må du ha...:-)

(mann 42 år fra Oslo) ti. 15 mars 2016 09:23 Privat melding

@Tatiana72 Mulig det, men ikke mer spennende enn at jeg ramler innom diskusjonsforumet i tide & utide..;-)

Solen skinner og jeg skal på date i dag... Det blir helaften på Le Benjamin - gleder meg som fy!!

Dere andre får kose dere med kaffen...

#skål#

(mann 48 år fra Oslo) ti. 15 mars 2016 09:27 Privat melding

Et par-tre år med hyggelig skriving fram og tilbake før man treffes er det beste, ellers risikerer man jo bare å ødelegge den fine flyten i samtalen ved å avvise hverandre før man har tatt den første kaffeslurken.