Alle innlegg Sukkerforum
(mann 39 år fra Buskerud) sø. 13 mars 2016 20:23 Privat melding

Har du noen nylige flauser?

Jeg har en dell notebook som jeg har slitt litt med på grunn av en korrupt driver. Plutselig vil ikke PC komme inn i os etter en restart. Den scannet for en driverfeil, men ender med en loop. OK. Jeg har ingenting viktig på PC siden jeg bruker skylagring samt server hjemme.

Henter frem en gammel PC hvor jeg laster ned og lager en oppstarts USB med Windows på.

Skal da starte PC og forandre oppstartsmedium, men PC vil ikke slå seg på. Setter inn strøm kontakten og prøver på nytt.. Vil enda ikke slå seg på.
Fan tenker jeg. HDD er ødelagt.

Siden dette er en notebook så er det liksom ikke bare å åpne noen luker på undersiden, men jeg må dissekere hele driten. Får skiftet HDD og sjekker samtidig at kabler sitter skikkelig.

Prøver å slå på maskinen før jeg setter alt sammen igjen. Men igjen. Ingen forskjell...

Tenker da at PC rett og slett har avgått med døden. Og siden jeg åpner den selv tenker jeg at jeg ikke får den på reklamasjon.

Finner da ut at jeg skal fjerne batteriet og prøve å starte med bare AC, henter PC kabel får å ta den med til arbeidsbordet. Hva ser jeg da? Joda kabelen som egentlig alltid sitter i kontakten på veggen er dratt ut...

Plugger den i veggen og i PC. Voila! PC starter...

Føler meg LITT dum da..

Har du gjort noen flauser i det siste?

Skjult ID med pseudonym Gravlax sø. 13 mars 2016 20:40

@Santonse: DET var vel ingen flause ;) Du var jo alene. Men hadde du vært omringet av folk på jobben mens du styret med det der, og blitt rød i mosen da det gikk opp for deg..DA er det en flause :))

Jeg hadde vært i en Montér butikk og kom ut til bilen min. Trykket på bilnøkkelen for å låse opp bilen. Jeg hørte et klikk og at låsen gikk opp. Men døra ville ikke opp. Jeg trykket om igjen. "Klikk" sa det og jeg dro i døra uten at den ville gå opp. Gjentok tredje gang med samme resultat. Så sa en stemme bak meg: "passer ikke nøkkelen din til bilen min?" Jeg snudde meg og så at min bil stod bak min rygg. To like biler som var parkert ved siden av hverandre. DA ble jeg rød og lusket mumlende rundt til min egen bil som nok en gang sa "klikk" da jeg trykket på knappen. Men denne gang dro jeg i døra på min egen bil - og den åpnet seg.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 13 mars 2016 20:55

Hørte ei på jobben fortelle om en venninne som skulle en kjapp tur inn på et kjøpesenter. Mannen hennes slapp henne av og hun sprang inn.

På vei ut av kjøpesenteret så kjente hun at "nå MÅ jeg bare slippe en fis!" Men siden det var lørdag og masse folk så kunne hun ikke der og da. Hun sprang bort til bilen, kastet seg inn på passasjersete, smalt igjen døra og slapp DEN brakeren! "Selvfølgelig" var det feil bil! 😂😂

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 13 mars 2016 21:15 Privat melding

I serien tabber med bil kan jeg bidra med denne. Jeg var på Nøtterøy sammen med min søster, stoppet utenfor en bensinstasjon, og gikk inn. Min søster gikk ut for å sette seg i bilen før meg, og jeg kom ut etter henne og satte meg i førersetet. I det jeg hadde satt meg tenkte jeg to ting på en gang.

A) Hvor i granskauen er det blitt av søsteren min?
B) Hvem har røykt i bilen min?

Og så snudde jeg hodet mot venstre og så rett inn i øynene på den forundrede eieren av bilen som kom utfra bensinstasjonen og lurte på hvorfor jeg satt der, snudde meg og så bakover til der min bil sto, og hvor min søster veivet frenetisk med armene.

Tror jeg satte norgesrekord i hurtig forflytning fra en bil til en annen.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 21:34 Privat melding

@Coma: Og hun var ikke alene i bilen?

Skjult ID med pseudonym -.- sø. 13 mars 2016 21:52

*gjesp* eksponeringsbehov.

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 13 mars 2016 22:13 Privat melding

OK -.-
Det ga jo deg muligheten til å skrive noe og da....

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 13 mars 2016 22:16 Privat melding

Jeg har begynt å rygge litt for uvørent etter at jeg for noen år siden fikk meg bil med parkeringssensor. I går gikk det for første gang galt. Lav murkant som gikk under sensorhøyde, men høyt nok til å lage en gruppe stygge striper helt nederst på fangeren. Heldigvis bare plast, ikke metall, så trenger ikke tenke på rust, men føler meg passe dum.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 13 mars 2016 22:38

@Pirre
Nei...det satt en forskrekket mann i førersete 😂

(kvinne 47 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 22:47 Privat melding

Haha lo godt av Coma og Solcita sine flause historier her gitt, takk :)

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 13 mars 2016 22:48

@Hovmester
Du MÅ bare være utrivelig HELE tiden du?!

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 13 mars 2016 23:10

@Coma: Den digre analprolapsen er årsaken..

(mann 47 år fra Oslo) sø. 13 mars 2016 23:12 Privat melding

@Coma. Kongehistorie:-) Han var nok sjef i lunsjen dagen etter😂

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 14 mars 2016 00:01

Bare for å ha sagt det: Denne tør jeg ikke å la ligge i dagevis, så jeg sletter når de ivrigste forumdeltakerne har lest.

(kvinne 52 år fra Oslo) ma. 14 mars 2016 00:04 Privat melding

@Creeper: Ingen over, ingen ved siden.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 14 mars 2016 00:10

haha Creeper :D konge!!

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 14 mars 2016 00:19 Privat melding

@Creeper: Herlig!

(mann 47 år fra Oslo) ma. 14 mars 2016 00:47 Privat melding

@Creeper det ble ikke en time en gang, langt mindre dagesvis:-) Men for en gangs skyld fikk jeg med meg underholdningen mens den lå ute. Det var en gysla god natta-historie😅

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 14 mars 2016 01:26

Godt at det er noen år siden da... 😁