Alle innlegg Sukkerforum

Bilder og utseender

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 12:41

Hva er grunnen til at så mange legger ut bilder av seg selv som ung og attraktiv og når man logger seg inn på profilen, så er de blitt ti femten år eldre. Er det ikke bedre å være ærlig ovenfor seg selv og andre. Det blir jo ikke bedre når en evt skulle treffes om det bare er bilder av yngre mennesker man har sett

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 12:48

Nei noen ganger lurer jeg på om folk har speil i huset, hehe

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 15 mars 2016 12:48 Privat melding

Er det virkelig det? Jeg har bare opplevd en gang at en jeg møtte så dramatisk eldre ut i virkeligheten. For egen del har jeg datert allle bildene mine, og de siste bildene er to uker gamle, så jeg har god samvittighet. Og de aller fleste jeg har møtt live både på treff og på date ser bedre ut enn på bilde.

(mann 38 år fra Akershus) ti. 15 mars 2016 13:08 Privat melding

Jeg sliter med samvittigheten... bare bilder fra da jeg var en kjekkas..

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 14:34

@Villrosa ja det ser jeg og jeg tror du hadde vært en person som hadde passet perfekt for meg, men dessverre så ødelegger avstand mye for oss i vår alder. hehe

(mann 48 år fra Akershus) ti. 15 mars 2016 14:41 Privat melding

Jeg synes det har blitt en trend på sukker nå at man er opptatt av å legge ut bilder som nesten framstiller seg selv som fotomodell. Hvorfor ikke bare legge ut bildet av seg selv som man er nå. Ja Villrosa du er søt og sjarmerende på din gode måte ;)

(mann 48 år fra Akershus) ti. 15 mars 2016 14:54 Privat melding

Bare hyggelig Villrosa. Så lenge kjærligheten er sterk er ikke avstand ett problem synes jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 14:57

Nei, avstand i dag er ikke noe problem sånn sett, men når det gjelder å flytte over avstander, ja det er da problemene kommer inn :)

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 14:59

@Villrosa. Vet ikke helt, kansje i begynnelsen, ser helst etter lokale damer fra nærområdet som sikkert ødelegger mye for meg hehe

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 15:04

Visst det er et nylig oppdatert bilde av deg, må jeg si du holder deg godt. Og språkbruken din falt jeg for, høres ut som du er en kvinne med sans for humor og seriøsitet :)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 15 mars 2016 15:04 Privat melding

@Bergenser: Hvis du noengang skulle vurdert å flytte for en kvinnes skyld, så ville @Villrosa være et godt valg :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 15 mars 2016 15:05 Privat melding

Og hun er enda søtere i virkeligheten enn på bilde :-)

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 15:07

Ja det var det jeg nevnte litt lengre opp på siden her, men dessverre har jeg en mor som begynner å bli gammel og hun trenger hjelp innimellom. Så når hun tok vare på meg når jeg var liten, kan vel jeg ta vare og hjelpe henne når hun er gammel :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 15 mars 2016 15:16 Privat melding

@Bergenser her går du nok glipp av noe....Villrosa er en flott dame med bein i nesen og omsorgsfull og godhjertet <3

Og Solecita er som en solstråle om våren varm,men med snert virker det som :)

Masse flotte damer her inne..eg hadde hatt valgets kvaler var eg mann :)

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 15:16

@Villrosa, hahaha ja han er heldig han som har fått mld av deg ;) håper det stod noe fint der da, for det er dessverre ikke jeg som har mottatt den, selv om jeg skulle ønske det. ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 15 mars 2016 15:19 Privat melding

Tusen takk @Fendi14 :-)

Og Ptrn: Det er det jeg kaller dagens mest løsningsorienterte! Herlig 😂😊❤️

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 15:21

@ptrn og @Fendi Det er ikke bare min mor jeg hadde måtte ta med meg, jeg måtte tatt med meg sorgen av å forlate barn og barnebarn og da ville jeg ikke hatt det godt med meg selv uansett hvor mange vakre og pene mennesker det er her inne

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 15:30

@Villrosa, jeg skriver jo med deg her og med litt detektiv arbeid finner du meg lett for alle kan gjøre en glipp innimellom.(Hint) Når du har funnet meg, kan du skrive meg en mld og jeg vil svare ;)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 15 mars 2016 15:39 Privat melding

@Bergenser eg skjønner jo selvsagt det -og i all alvorlighet er eg helt enig at eg ikkje ville flyttet for noen....det har eg opplyst i flere meldigner her inne og på min egen profil. Og eg husker ikkje at eg har nevnet at DU må flytte :)

Villrosa derimot sa hun er mobil....så kanskje det er mulighet der?

nyt dagen folkens....nå skal eg på jobb :)

@Solecita bare hyggelig :)

Skjult ID med pseudonym tindar ti. 15 mars 2016 15:41

Ingen kvinner er verdt å flytte for. Derfor søker jeg kun i nærområdet for når jeg ikke er villig til å flytte på meg hvorfor skulle hun gjøre det? Og ang bilder så er det mye gamle bilder utpå her. Og fremstå som den man er det enkleste og siden 95 prosent av alle går på utseende så blir man ikke skuffet av noen.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 15 mars 2016 16:11 Privat melding

@Tinder - call me old fashioned or a foolhardy romantic I disagree with you. I believe if you find the right woman and real love it's worth moving over to be with her :) I know I would.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 15 mars 2016 16:48

Lokkemat....man må få noen inn på profilen i håp om at de liker uansett.

Dessuten er det mange som føler seg like smashing som for ti år siden og mener bestemt at de ikke har forandret seg fordi de er like ungdommelige nå. De ser rett og slett ikke at tiden har gått. Ærlig sak det... :-)

(kvinne 43 år fra Akershus) ti. 15 mars 2016 17:19 Privat melding

Jeg vil gjerne at mannen skal vite at jeg var yngre før. ;-P

(mann 53 år fra Oppland) ti. 15 mars 2016 17:23 Privat melding

Jeg foreslår bot for profilbilder eldre enn 1 år..)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 15 mars 2016 17:27 Privat melding

Jeg foreslår at månedsprisen for medlemskapet økes proporsjonalt med antall år siden profilbildet ble tatt.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 15 mars 2016 17:31 Privat melding

Dessuten burde det være et absolutt krav at kvinner må legge ut minst et bilde uten sminke.
Greit å se hva slags ansikt du kan risikere å våkne opp med om morgenen, ikke sant ?..)

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 15 mars 2016 17:40 Privat melding

@tindaf
Ingen kvinne verdt å flytte for... hmm den mannen jeg ender opp med skal være så bra (for meg) at jeg kunne flyttet til verdens ende med ham:) Nøyer meg ikke med mindre!

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 15 mars 2016 17:52 Privat melding

Verdt å flytte for.... det spørs nok på hva man må flytte fra. Unger, jobb, venner, familie, kontaktnett man har bygget opp, bolig osv.....
Selv om man finner kjærligheten så ønsker man å ha et liv der man eventuelt skal flytte til. Venner og jobb er viktig for meg. Selv om Mannen i mitt liv bor der, så trenger jeg noe mer enn bare ham....

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 15 mars 2016 19:15

Vidar må nok reise betydelig mer. Maaange steder om noen som fortjener den betegnelsen fremfor Stord. Området er faktisk blant det vakreste og mest trivlige for langtidsopphold. Korttids er det veldig mulig å finne seg en trang dal og bli imponert av at det er så bratt, eller finne seg et lettdyrka flatt jorde. Men til å bo i over tid trengs variasjon for å holde ut i behag. Dessuten har de en herlig dialekt, og er et raust folkeferd. For ordens skyld er jeg ikke sunnhordlending, og har ikke bodd der.

@Bergenser: Villrosa prøver vel å si at hun (og ev. hennes mor), ønsker selv å vurdere seg bruktimportert til Bergen. Du må ta kontakt. Hun vil nok som de fleste som har vett på det lære seg å elske byen din..

Lykke til begge...😊

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 15 mars 2016 20:41

Bergenser, krever ikke master i rakettforskning for å finne deg nei 😂.

Mitt bilde er fra forumfesten forrige helg. Er det godkjent eller for gammelt? Kan jo hende at jeg har blitt en uke eldre siden sist.
Joda, jeg har speil, men legger jo ikke ut bilder av morratryne heller

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 15 mars 2016 21:02 Privat melding

Har bare bilder fra det siste året, ettersom jeg var rimelig rødhåra frem til mai i fjor.. Og hvis noen ville ha meg pga det røde håret ble de jo litt skuffa nå.. 😁 har Til og med et uten noe make-up.. Bruker fint lite sminke ellers, dog..☺️

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 21:02

@Creeper om man ikke trenger å være master i rakettforskning for å finne meg, er det jo litt merkelig at du ikke sier det før etter at jeg har hintet om hvem jeg er. Og kan du lese, så skriver jeg ingenting om en uke gamle bilder. Det er av de som ligger ut bilder av seg som de skulle ha trodd de hadde tatt de dagen i forveien, men som faktisk har tatt for ti femten år siden, det er det jeg poengterer. Og det har heller ingenting med morratryne å gjøre. Poenget er at nyere bilder er mer ærlig å legge ved enn utrangerte på dato

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 15 mars 2016 21:09

Bergenser, jeg trengte ikke hintet ditt. Men kommentaren din fristet meg til å svare her fordi jeg har skrevet om dette ved et par anledninger tidligere. Men jeg gjentar med glede for evt nye lesere:
Altså, om man gjør en tabbe og glemmer å krysse for pseudonym, så la innlegget stå. En sletting legger igjen et spor og det fremstår mer ulogisk at en åpen profil kommer inn, slettet for deretter å reposte anonymt. Om man lar stå, kan det ihvertfall virke som om man er en annen og ny kommentator

(mann 53 år fra Oppland) ti. 15 mars 2016 21:12 Privat melding

Jeg har flyttet langt til kvinner to ganger; en gang fra Vestlandet til Tromsø og den siste gangen fra Vestlandet til Østlandet. Og her sitter jeg da, på Østlandet..).
Jeg har ikke tro på at en kvinne skal flytte til meg noen gang, det er utenkelig..

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 15 mars 2016 21:15

Og hvordan vet du at bildene er 10-15 år gamle? Står det i profilen?
Alderen din tatt i betraktning, så antar jeg at du finner en smashing 59-åring som etter nærmere øyesyn viser seg å være 70. Hvor utbredt er dette i det alderskjiktet? Jeg er bare nysgjerrig 😊

Kommentaren om en uke gammelt bilde og morratryne var en generell kommentar til alle som klager over at folk ønsker å vise sine beste sider. Jeg ser ikke hva som er galt med det med mindre man bevisst jukser med gamle bilder. Påstand om juks og gamle bildet er ikke det samme som at bildet faktisk ER gammelt

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 21:18

@Creeper, den e god, du får nå ha en riktig god kveld videre :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 15 mars 2016 21:21

Takk, samme til deg bergenseren!

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 15 mars 2016 21:24

Hovmester, snakket du til meg?
Har jeg laget kliss like tråder, og i tilfelle om hva?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 15 mars 2016 21:31

Jeg får ikke åpnet linken, men husker tråden. Det var ifm at jeg faktisk holder på å skrive med en mann som plutselig bytter til et annet og mindre attraktivt profilbilde. Casen her er jo hvordan avslutte en pågående dialog pga skuffelsen over det nye bildet? Joda, bra eksempel. Men jeg aner ikke om det første bildet var gammelt. Så vidt jeg husker handlet det om pinligheter rundt at man plutselig mister interessen og hvordan trekke seg med anstendigheten i behold,

Skjult ID med pseudonym Bergenser ti. 15 mars 2016 21:37

@Creeper her har du linken ordrett som du har skrevet den.:

Dette har hendt meg tre ganger...

Jeg skriver med en kjekk fyr, og synes at vi har fått en god kontakt via meldinger. Vi avtaler å møtes...og så - plutselig - bytter han profilbilde.

OMG! Hvor ble det av den kjekke fyren jeg skrev med/trodde jeg skrev med. Det nye bildet viser en mann som er vesentlig eldre, tyngre og ja...for å være ærlig er det et lite sjokk. Hva gjør man da???!!!

Risky business detta. Er det flere som har opplevd liknende?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 15 mars 2016 21:44

Jeg må le... 😂Det innlegget der inneholder nok en liten overdrivelse for å understreke poenget.

Kun en gang har jeg avtalt å møte en fyr hvor dette hendte, og det var ikke via nettdating men en helt annen setting.
De andre tilfellene var folk jeg skrev med på sukker, men avtalte nok aldri et møte. Men historien ble jo litt bedre da 😄. Dog er det reelt at de hadde postet et profilbilde som så mye bedre ut, men selve poenget var jo dette profilbildebyttet! Som tatt rett ut av en shreckfilm ble Fiona plutselig forvandlet fra vakker prinsesse til et grønt troll 👹

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 15 mars 2016 22:00

@Apollonis
Makan til krav man må tilfredsstille her da.
Nytt profilbilde
Helfigurbilde
Bilde uten sminke
Naken-/bikinibilder
Bh-størrelse
BMI
Eggløsningstidspunkt?
Hva mer???

(mann 53 år fra Oppland) ti. 15 mars 2016 22:19 Privat melding

Creeper
Blir det for mye for deg..?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 15 mars 2016 22:37

Apollo, på ingen måte!
Jeg har alt det der på profilen min allerede 😉