Alle innlegg Sukkerforum

Murdoch-Hall

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 02:50 Privat melding

Når man er forelsket er man forelsket....
I dag sa jeg at jeg syns Murdoch -Hall bryllup er bare en økonomisk avtale og jeg fikk høre: hva vet du om det? Du er bare sjalu...kanskje de er super forelsket
oh Guri Malla som jeg lo....men hva vet jeg egentlig? :-)

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 18:09 Privat melding

Oj, Rupert Murdoch har giftet seg med Mick Jaggers og Bryan Ferrys eks. Who wants yesterday's papers, who wants yesterday's girls... <Bla bla bla> Nobody in the world. Men de fant hverandre😊

(mann 39 år fra Vest-Agder) to. 17 mars 2016 00:06 Privat melding

Er jo vanskelig å vite hva som foregår mellom to andre individer, selv om det, sett fra utsiden, ser jo veldig fort ut som det du refererer til som en økonomisk avtale.

I den gruppen som vanligvis blir referert til som "gold diggers", så finnes det nok mange forskjellige agendaer og personligheter. At det finnes folk som helt klart kun ser på lommeboka, kan det neppe være tvil rundt. For andre kan den økonomiske situasjonen gi en trygghetsfølelse som kan bli forvekslet med kjærlighet. Og for noen så er pengene en måte å få fanget blikket til noen, som dermed ser dem og faller for personen.

Nå oppfatter jeg Rupert Murdoch som en skikkelig motbydelig type (basert på hvordan firmaene hans agerer, og måten han har håndtert dette), men jeg vet jo ingenting om hvordan han er privat.

Så jeg ser jo absolutt hvorfor du trekker den konklusjonen du gjør, og er nok tilbøyelig til å tro at den er sannsynlig. Men vi kan jo aldri vite.