Alle innlegg Sukkerforum

Jolene og gutta

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 16 mars 2016 08:22

Dolly Partons sang Jolene tar opp noe interessant, nemlig hvordan pene kvinner kan ta for seg av menn, hvis de vil. Og hvordan hennes mer alminnelig utseende medsøster blir sittende igjen med svarteper.

Lurer litt på om det kan være sånn her inne? At Dolly Parton traff en kjerne av universell sannhet omkring menns svakhet for vakre kvinner. Et kikk nedover onlinelista avslører jo en bra bukett med skjønnheter, vil jeg si. Virkelig vakre kvinner, ser det nå ut som. Mon tror om det er rundt dem alle mannfolka kretser?

At menn på en måte bruker mesteparten av sin oppmerksomhet på å kretse rundt profilene til disse veldig vakre og relativt unge damene?

Burde sukkers Jolenes buste til håret og ta bilde av seg selv uten sminke..?

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 08:45 Privat melding

Bullseye (no bullshit)!

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 08:54 Privat melding

Nå er nok jeg dessverre ikke noen Jolene, men jeg har nå uansett lagt inn tre usminkede (og merkede) bilder i albumet mitt. Hvis han ikke tåler å se meg i usminket versjon tror jeg ikke forholdet har noen sjanse.

Jeg skrev imidlertid med en fyr en periode som insisterte på å få bilder av meg i usminket og morgentrøtt eller kveldstrøtt versjon og de bildene er jeg ikke så sikker på om jeg hadde lagt ut i albumet.

For ordens skyld vil jeg få opplyse at det bare var bilde av skuldrene og opp, og det var ikke de som gjorde at det ikke ble noe. Jeg var for konservativ for ham og han var for alvorlig for meg.

(kvinne 33 år fra Aust-Agder) on. 16 mars 2016 08:57 Privat melding

Liker å tro at skjønnhet kommer ann på øye som ser.........
Nå kan jeg bare snakke om utseende på gutter, men sånn jeg opplever det har alle gutter noe spesielt med seg. Men opplever ofte at de som ser ut som det du betegener som jolen'er (i manne kropp vel å merke) er så høye på seg selv at det blir usexy.
Men her tror jeg å alt er relativt :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 09:10

Kjapp opptelling, 8 av 12 bilder uten sminke (litt ekstra farge på leppene innimellom men d teller da ikke vel??) egentlig kun tre bilder m sminke da ansiktet ikke vises nevneverdig på et der eg har sminke. Bustete...tja...jo.. Men har vel enda litt mer å gå på der evt ;p
Om eg er en Jolene eller ei blir jo litt pretensiøst ...(klart eg er!!😂)....så velger å si på generelt grunnlag, ja til naturell også for Jolenes!...men usikker på om d endrer så veldig mye i grunn... ?

Hmm....burde eg dra på litt med sminken på sukker skal tro...?? 😌😏

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 09:16 Privat melding

Jeg er uten tvil mer interessert i en alminnelig utseende mann enn i en super model og jeg forstår ikke at menn bruker så mange energier på kvinner profiler som de ikke kan drømme en gang å komme bort i...

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 09:19

Burde eg merke bildene som usminket???
...hva gjør andre?? (enn @sol?)
Vil gutta ha det merket???

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 16 mars 2016 09:25

Det er nettopp det, @tatiana72. De vakreste kvinnene velger seg jo ikke en hvemsomhelst, men leter vel snarere etter en som matcher dem selv. Skulle man tro. Men det kan tenkes at godeste Dolly Parton øste av en livsvisdom i den teksten som er mer reell enn vi kanskje liker å tro. Det er neppe bare melodien som har gjort akkurat den låten til en klassiker, men også at den sier noe vi kan fornemme som en eller annen slags dypere (om enn klisjeaktig) sannhet om kvinner menn og kjærlighet.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 09:33 Privat melding

Ps :hvem som helst er stygt sagt...😒 hvis jeg tar kontakt det betyr at du er interessant i mine øyne , og jeg mener naturligvis ikke bare i utseene ..

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 09:42

Ah, glemte profil bildet, så får vel korrigere: fire m sminke da....før "noen" evt kommer og arresterer meg..:p
Og jo, klart alle (de aller aller fleste) kan relatere til realitetene i låten!

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 09:51

@kiara
Tror du bør slå opp teksten til Jolene igjen;-)

Forøvrig samme tanker som deg rundt d med menn og visse damer på f.eks singel sider.....jeez!! Det er et patetisk skue ...både damene som er desperat etter likes/attention.. og mennene som sikler...😂

(mann 45 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 10:07 Privat melding

Merkelig utsagn. Det er som om du både forstår og misforstår teksten. Antyder du at alle kvinner er bare sånn passe pene når dem tar av seg sminken og har ustelt hår eller har jeg misforstått her?

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 16 mars 2016 10:21 Privat melding

Ettersom jeg er blond ( også av natur 😋) så ser jeg meg som litt blass, ihvertfall vinterstid , men skal jo veldig lite sminke til å forbedre det som er. Noen damer, og selvfølgelig menn også , ser jo sport i det å kapre en mann, ikke fordi hun vil ha ham, men fordi hun kan.
"Please don't take him just because you can!" 🎤

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 10:23

Antar Krizs adresserte trådstarter Kiara... ;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 10:28

Haha, kan alltids skylde litt på en PMS Kiara!!;-)

Skjult ID med pseudonym Balder on. 16 mars 2016 10:32

Jeg må si meg enig med @Kiara her.

Jeg har for øvrig alltid vert lit redd for slike "overpene" damer. Jeg tror det er fordi det er personer som identifiserer seg med, og søker bekreftelse på, overfladiske verdier.
Jeg har alltid blitt forelsket i damer/jenter som er pene, men som ikke vet det selv, på en måte.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 10:38

Ja, Narsisisstisk garantert PMS-fri dame søker osv....ingen legger merke til ordet narsisisstisk da😂

Skjult ID med pseudonym Balder on. 16 mars 2016 10:42

@Gravlax
Nei, det går mer på at de har andre verdier de setter foran utseendet sitt.

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 16 mars 2016 10:48 Privat melding

Det er bra det finnes slike mennesker som har et slikt vakkert menneske -syn sier jeg bare , maken til vas prat

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 10:50

Close call Kiara, close call...;) men mulig du har rett!

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 16 mars 2016 10:53

@Krizstian Skjønnhet er en målbar faktor, selv om skjønnet også er kulturelt betinget. Jeg har litt å gjøre med en mann om dagen. I yrkesmessig sammenheng. Han er ca 185 høy, slank og velbygget, mørkhåret, brun fin hud, vakre hender og dessuten smart kledd (og hyggelig) Jeg har ikke noen problem med å se at han er en meget vakker mann. Og sånn er det med kvinner også. Noen kvinner er fra naturens side fysisk vakrere enn andre. Kjedelig sikkert, men ikke desto mindre sant. Men det må jo sies at det med årene blir mer glidende overganger. Vakre mennesker får også rynker, det gjelder jo begge kjønn.

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 16 mars 2016 11:21 Privat melding

Jeg synes løvetannen er vakker andre kaller det ugress :-D

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 16 mars 2016 11:42

Fysiske vakre mennesker er vel ikke mindre interessante enn andre? Den kjekke mannen jeg snakker om er professor og svært interessant å snakke med. Men jeg ser jo problematikken i fysisk vakre mennesker som også er smarte, interessante og hyggelige. De har jo da "alt" og det er lett å føle seg litt på gyngende grunn sammen med dem. Men vakre mennesker trenger også en armkrok og trøst:-) Eller tenker man som så at siden de er så pene kan de bare ha det så godt? Kanskje det ligger litt deilig skadefryd i det å tenke på en vakker mann eller kvinne, som går til grunne i sin dumme overfladiske verden.

(mann 47 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 11:48 Privat melding

Løvetannen er vakker.
Forresten synd at parfymedufter spres via profilbildene for dét kan virkelig vrenge ens synsinntrykk.
(Eller kan de egentlig det?)

(kvinne 53 år fra Hordaland) on. 16 mars 2016 12:27 Privat melding

Er man vakker innvending kan man aldri være stygg utenpå....Vakker er ikkje billedpen eller fotogen.det er mer en følelse og en opplevelse mer enn en fysisk ting man ser med øynene syns eg. Har opplevd at pene billedskjønne mennsker blir styggere når personligheten skinner gjennom.....noen trenger ikkje personlighet fordi de har seilt på ansiktet fex....men det fins de som er vakker inside out...både på bilder og i RL...og som har mye å tilby.

Kjærlighet gjør også andre vakre...og eg vil heller være vakker gjennom den rettes øyne enn gjennom alle som ser min profil :)

Noen har selvsagt alt..looks brains and personality :)

Og enig med en annen i tråden -forskjell på å ta vare på segselv og være barbie.....:)

(mann 50 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 14:17 Privat melding

Amen Fendi! 😊

(mann 47 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 14:43 Privat melding

Amen fra meg også ;)

Skjult ID med pseudonym cleopatra on. 16 mars 2016 14:57

utseende selger, dessverre har det blitt slik,det ser man bare i jobb sammenheng også .... sitter det 2 forskjellige personer på et intervju å den ene ser velstelt flott ut ,så har man den andre som ikke ser så flott/velstelt ut,men begge har samme referanser osv,så velger man den som ser flottest ut, det er realiteten ;)

kjenner mange som er modellpene som har et indre som er like vakkert fult oppegående mennesker, så det går begge veier, kjenner mindre pene mennesker også som rett og slett er bitcher så jepp det går begge veier :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 16:05

@rampegutt
Haha,Typisk sukkerretning på tråden... Når d gjelder det fysisk vakre nekter forumfolket å kalle en spade for en spade, man vil ikke engang "ta i" trådstarters problemstilling,ingen skal iallefall fremvise snev av overfladiskhet (ærlighet). Så man reagerer med opposisjon og fremelsking av det motsatte av det fysisk vakre. Politisk korrekthet på grensa til d komiske råder på forum om dette tema (ikke første gang!) og nærmest ofte et poeng å fremvise mer fordommer mot vakre mennesker enn den mer vanlige jenta/mannen i gata.
Vel, der skiller sukker seg fra samfunnet ellers, men også fra den jevne sukkerbruker eller nettdater generelt er min påstand. På sukkerforum er fysisk skjønnhet tilsynelatende d siste(?) tabu!😱
Alle vet at ytre skjønnhet er et fortrinn som gir fordeler på mange områder i livet, d være seg jobb , troverdighet (ja faktisk) , osv +++++ og til og med dating!! 😱😝fakta taler for seg selv når ikke forumfolk vil. Det var nevnt fb.grupper: hvis folk tenker som forumfolket og ikke "dras" mer mot "det vakre" i hele tatt...gir mens enorme og konsekvente respons på ei billedskjønn jente ingen mening. Er jo ikke som om den vakre personligheten står skrevet i panna på disse..? Hvilken dame på byen har mest menn som svirrer rundt? Er dette likt fordelt altså? Klart ei billedskjønn dame med samme profil (alt likt ellers) som ei mindre billedskjønn får mer oppmerksomhet og meldinger, kall d evt kretsing rundt profilen også på sukker. Å hevde noe annet er kunne hykleri, i beste fall innsiktsløshet.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 16 mars 2016 16:05

@Cleopatra
Så det er derfor jeg har fått alle jobbene der jeg har vert til intervju.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 16 mars 2016 16:10

@Antonyma
Kan bare snakke for meg selv her, men jeg erkjenner fint at utseende teller. Det jeg opplever er at de som er forferdelig opptatt av eget utseende, og søker bekreftelse på egen verdi på grunnlag av det, ikke er noen god match for meg! Jeg foretrekker pene damer som ikke er så opptatt av det ytre. Altså de naturlig pene. Slik som jeg, jeg er kjekk, men jeg kunne ikke brydd meg mindre.

Skjult ID med pseudonym cleopatra on. 16 mars 2016 16:51

@kiara så enig med dg :-) det er nesten fy i dag at damer over 40 liker å holde seg bra osv osv da blir man kalt alt mulig rart , jeg kan faktisk skjønne menn blir lei kjerringa si når kjerringa lar seg selv forfalle på alle mulig plan pga hun er i forhold å da er det ikke så nøye,men det er helt feil tankegang ,man må like å se bra ut for kjæresten sin,ikke for alle andre ...... hvis damer i 40-50 åra liker å sminke seg,holde seg i form etc så blir man nesten hetset å sammenlignet med jenter i 20årene.... det er ikke det , det dreier seg om,det dreier seg om at man lar seg ikke selv forfalle selv om alderen innhenter en :-) så lei di menneskene som rakker ned på disse damene , eneste grunnen til det må jo være sjalusi at de selv ikke gidder å fikse seg :-) eller ta vare på seg selv :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 16:53

Det er kun(?) på sukkerforum fysisk vakre mennesker omtales med/møtes med mer fordommer, forutinntatthet enn de som er det som kalles "mindre heldige med utseendet". I virkeligheten er det vel oftest motsatt.? .

Men om akkurat det med sminke er et entydig og avgjørende poeng er eg usikker på.......men sminke er en faktor som ofte(st) påvirker visuell attraktivitet selvsagt...og eg er villig til å vedde mye på at ei bra sminka dame som ville vært litt mer blass/grå uten, drar mest likes/oppmerksomhet fra menn på det sminka bildet ja,,,mens ei som er like vakker uten sparkel vil dra mange likes uansett..men også de får jo beviselig mer oppmerksomhet med sminke (sjekk kjendis,modell,skuespillerverden eller instagram, blader, nettet generelt om dere er uenig)

Sminke kan hjelpe/forandre mye, oftest til det positive...at man fremhever sin egen vakkerhet. Men noen sminker seg på en måte som ikke gjør de noen tjeneste, andre gjør vondt verre med sminken sin. Så av og til kunne også mindre "vakre" damer komme bedre ut med den usminka sannhet.

Mange menn liker usminka damer (forståelig og deilig å høre! ) og samtidig ....mange flere menn (og også mange av de i første kategorien) faller veldig fort for alle sminketriks i boka. (Man kan vel like damer både med og uten sminke som mann, vs enten eller?..eller? )Dette er jo lett å observere og i grunn helt naturlig/OK.

Det hadde vært kjedelig om alt av sminke kun var negativt hos det motsatte kjønn også!! Men om det er "vakre" eller "mindre vakre" damer som "lurer" menn mest med sin sminke på sukker skal eg ikke tro så mye om...tror eg;-)

.........alt er mulig hovis!!! alt!! dauver... ! :O

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 17:12

...til slutt vil eg også bare få hevde at også fysisk vakre mennesker også kan bli vakrere(osv) og ikke bare mindre vakre i møtet med dem.... såkalte "løvetenner"(nevnt her) eller "de mer ordinære av utseendet" har da vel ikke vetorett på dette!?

Finner den her tankegangen merkelig:
"oi, så ordinær/stygg/lite attraktiv/vakker du er, du må jo være dritvakker inni!!"eller "oi, så pen/attraktiv/vakker du er, du må være stygg på innsiden du... ":P

jada det finnes masse usympatiske klysete vakre mennesker der utseendet ikke gjorde personligheten deres noen tjeneste....men det finnes da mange usympatiske, klysete mennesker som ikke akkurat kan skylde på sitt vakre utseende heller!

Balder, eg (og veeeeeeldig mange damer) foretrekker/liker også en kjekk mann som ikke sånn veldig, veldig "klar over det" selv så skjønner hva du mener..så da burde du stille sterkt på sukker..dvs om du klarer å formidle det at "du ikke bryr deg" i profiltekst da! ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 17:14

haha, jammen gjorde du! ....men vi skal da la det forbigå i stillhet hovis...såpass classy er vi ;-D

Skjult ID med pseudonym Kakadue on. 16 mars 2016 17:21

Det er da mye i den gode gamle frasen: "Det er utsiden som gir det indre en sjans, men det er innsiden som gir det ytre sin glans".

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 16 mars 2016 17:27

Bare bruk sminke både på bilder og date. Har ikke blitt skremt av at jeg senere får se en usminket versjon.

Det som derimot er skremmende er bruk av filter og redigering av bilder. Når hun jeg treffer gikk fra å være en 8'er på bildene til å bli en 2'er i virkeligheten sliter jeg veldig med å tenke at hun sikkert har en vakker personlighet.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 17:33

@balder

er det kun de i den mer fysisk vakre enden av skalaen forunt å være "forferdelig opptatt av eget utseende, og søke bekreftelse på egen verdi på grunnlag av det" tenker du?

.eg mener....sånn tatt i betraktning hvordan verden ser ut i dag, med face, insta, snap osv og den uendelige jakten på #likeslikeslikesogmerelikes?

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 17:50

(betydelig) redigerte bilder burde heller merkes før usminkede burde det ja :-)

fjerning av røde øyne og evt litt mer varm/normal hudtone enn den det uheldige blitzlyset ga er vel fremdeles innafor.....hm...burde eg nok gjort selv ser eg..:P jaja...

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 17:56

@Kiara

og andre som hadde glemt hvordan hun "så ut"

I give you Jolene:

Your beauty is beyond compare
With flaming locks of auburn hair
With ivory skin and eyes of emerald green

Your smile is like a breath of spring
Your voice is soft like summer rain
And I cannot compete with you, Jolene

Har alltid sett for meg en relativt stunning (billedskjønn) dame eg da... :-)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 17:58 Privat melding

Ingen nevnte at det finnes også noen menn som hadde trengt litt sminke
I've seen things you people wouldn't believe....

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 16 mars 2016 18:06

@Antonyma
Det du nevner der er jo innafor. Om jeg ser på onlinelisten min så er det utrolig mange damer fra 42 til 52 med en hud som får de 30 år gamle damene jeg i virkeligheten til å se gamle ut. Kanskje er det fordi de holder seg innendørs og ikke blir utsatt for UV stråling. Jeg ser de i hvert fall aldri på min ferd rundt omkring i byen.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 16 mars 2016 18:09

Jeg møter i virkeligheten skulle det stå:-)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 18:13 Privat melding

@Hov...det er umulig, hvis jeg har hilst på deg det betyr at du ikke trenger sminke ( 😌 i hvert fall i mine øyne, men vi vet at de gustibus non disputandum est...)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 18:18

ikke eg personlig nei Hovis:-)

det der er satt på spissen som du skjønte, men du skal vel heller ikke lete så alt for hardt du heller for å finne utsagn, fokus, vinklinger og påstander der slike varianter av fordommer skinner igjennom?? (og da ikke kun i denne tråden)

Er forresten "de som er pene nok og vel så det" i større grad uinteressante enn de som "ikke er pene nok og vel så det"opplever du?
bare for å evt nyansere utsagnet ditt lenger oppe? .......

for i ditt tilfelle antar eg det med uinteressante gjelder de som ikke er "pene nok og vel så det" også eller tar eg feil?

hm...funny thing at du kun nevnte de pene da....;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 18:47

@Hovis: "De pene" virker å tro at utseendet alene skal være nok til å få meg interessert, og har sjelden profiltekst."

jøss... :o , fakta altså??

"de pene" (i dette tilfellet de hovis synes er pene) er mindre "brainy" av seg og er ikke interessert i eksponere sin "brainyness" (nytt ord!) altså??

så det er ikke bare fordommer, det er sant altså??
Altså... jøss, Im blown away!!....og ...I feel for you...no ...really I do...

(fikk på en eller annen måte et tydeligere bilde av hva hovis synes er pent nå...hehehe...og eg er rimelig sikker på at det innbefatter duckface, cleavage med meloner (meloner har du sagt selv) og muligens et aldri så lite pornofisert utrykk ....men er åpen for at det er heeelt feil, og basert på mine egne fordommer altså ;) )

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 18:50

@chilllrosa

psst.... det er jo meg.... Hovis altså... jeg er Anton......get it? men hysssj....;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 19:11

ser ikke problemet min gamle gode chinchilla.. da kan du trygt tenke på meg...altså Hovis... når du ser på din lille venn, vi kan begge være din lille venn, uproblæmtisk æ?

(kvinne 53 år fra Hordaland) on. 16 mars 2016 19:24 Privat melding

Hallais

nå har eg jo hatt fri og erobret verden og sånn mens dere har holdt på med denne tråden og eg ser at eg muligens ble dradd med i å fornekte at de vakre vinner....

Eg er ikkje flau for å si eg liker det eg ser på, men det betyr jo ikkje at eg faller for den billedpene før eg faller for den som har sjarm og er barsk og flott....vi har da ulik smak....og eg står fremdeles for det eg sier....ingen er vakker inni som forblir uberørt av det utenpå og omvendt, Men eg ahr ALDRI sagt at alle vakre er stygge inni..det har eg jo null belegg for å si...eg snakker jo kun av egen erfaring og min egen opplevelse av det.

Det er vel derfor det er noe for alle vel? at vi liker høye tynne lave brede smale pene flotte skjønne osv ikkje alle liker alt. Og man kan være enig kanskje om at noen er objektivt penere enn andre, men det betyr ikkje at det er min smak .eller noen eg faller for :)

@Kakadue, Trondarne og TS det er bra flere har den erfaringen, hvis ikkje ville det jo være lite å velge i om alle sku like de som er en 10 på billedskjønnskalaen :)

Beauty is in the eye of the beholder....er jo ikkje for ingenting at folk noen gang lurer på hva den og den ser i sin kjære....de ser ikkje med de øynene vi ser :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 19:24

hovis, .. vi er avslørt, eg, deg(meg) og pep(deg).....(nå er det kun Helena igjen..)

sånn.. da er alle forvirret nok til å dekke over både ett og hitt håper eg!

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 19:44 Privat melding

Jeg også....

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 19:44

@Fendi...var ikke spesielt til deg :),

..men synes også at det at det også i denne tråden snakkes så mye om indre skjønnhet og den skjønnhet man lærer seg å se/opplever ved kjennskap er et typisk virkemiddel (gjenganger her) for å ikke snakke om det trådstarter tok opp som tema. Nemlig ulike bilders effekt på menn og dermed på oppmerksomhetsfordelingen/ dynamikken på sukker.

Eg legger merke til at det konsekvent trekkes frem slike sidesprang i slike tråder og at trådstarters tema drukner litt i behovet for å snakke om at alle mennesker er vakre på en eller annen måte hver gang.

Alle er jo relativt enig i det likevel mener eg, at det finnes noe vakkert i aller aller fleste som menneske:)

Skjult ID med pseudonym Balder on. 16 mars 2016 19:49

@Antonyma kl:1733 spør du:
"er det kun de i den mer fysisk vakre enden av skalaen forunt å være "forferdelig opptatt av eget utseende, og søke bekreftelse på egen verdi på grunnlag av det" tenker du?"

Svaret mitt er nei, det er endel som mangler selvinnsikt på det feltet.

Jeg kan se at det virker noe fordømmende, og kanskje går jeg glipp av noen flotte personer med holdningen min.
Men den har blitt sementert i meg igjennom et vondt samlivsbrudd.
Hun jeg har bodd sammen med lengre enn mine egne foreldre, forandret seg i løpet av de seneste årene seg fra å være en dyp, inkluderende og intellektuell person, til å bli en overfladisk person som fordømmer andre basert på utseende og er forferdelig opptatt av å få oppmerksomhet, basert på utseende.
Det er normalt at folk forandrer seg, men her er det snakk om 180 grader på et par år. I tillegg har hun beskyldt meg for psykisk terror, og påstått at hun aldri har stolt på meg osv. +++
Summen av dette har gjort at jeg har den typen overfladiskhet langt opp i halsen.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 19:50

haha,...Hovis beYOUtiful <3

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 16 mars 2016 19:55

Antonyma griper poenget:) Det var en refleksjon fra min side over just det, hvorvidt mange menn henger rundt de billedskjønne profilene og dermed allerede i utgangspunktet har gjort seg utilgjengelige på markedet. Det vil si har meldt ut seg selv, fordi de uansett ikke har en nubbsjans på disse skjønnhetene og dertil nærmest blir fyllstoff på siden etter som de ikke egentlig er reelle kandidater for damer som hu i Jolene. Ironien blir jo selvsagt komplett om det viser seg at mannfolka ikke våger å sende de vakre damene meldinger, men bare henger der som stalkere nærmest uten å si et pip.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 20:00

mhm @Balder se der ja...

så du innrømmer å muligens være noe farget av egen erfaring med da spesielt en person...

ja, hva om denne eksen din hadde blitt akkurat slik, men egentlig ikke så ut i måneskinn selv da? altså at hun bare trodde hun var kjempeflott? (antar hun var noe over snittet pen siden det var den gruppen som fikk unngjelde for dine antagelser)
Hadde du vært forutinntatt mot de i andre enden av skalaenda eller?

....det er vanlig å forveksle personlighet med utseende... det er også vanlig å overføre egenskapene fra en person til mange basert på "likt" fysisk ytre....vanlig, men ofte ikke helt rimelig vil eg si

Skjult ID med pseudonym Balder on. 16 mars 2016 20:18

@Antonyma
Nå var jeg slik fra før også, men det har blitt forsterket.
Og for å utdype, det er ikke de over snittet pene det gjelder, men de som er veldig opptatt av eget og andres utseende.
Jeg er også imot å dømme folk utifra utseende, og jeg tror ikke alle pene mennesker er overfladiske jålebukker.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 20:33

@balder

oki, du vil altså dementere denne første uttalelsen?:

"Jeg har for øvrig alltid vert lit redd for slike "overpene" damer. Jeg tror det er fordi det er personer som identifiserer seg med, og søker bekreftelse på, overfladiske verdier"

da er vi relativt enig da jo viser det seg! så håper eg du også er enig med deg selv nå ..hehehe ;-)

peace&love

(kvinne 53 år fra Hordaland) on. 16 mars 2016 20:40 Privat melding

@Antonyma

Du har et poeng og eg er ikkje egentlig uenig....klart spesielt menn er veldig visuelle.....og vi kvinner kanskje -snakker for megselv hvertfall trenger litt mer enn bare noe pent å se på.

men som eg sa nekter eg jo ikkje for at vi liker pene ting -folk osv....er bare ikkje det eg faller for....og faller for da mener eg ikkje den første umiddelbare kontakten,men i det hele tatt :)

@ :)balder det finnes folk som er ok å se på eller ok minus om en har lov å si det som har et sykt ego og tror de er en 12 på skalaen....nesten misunnelsesverdig -omd e ikkje avr så klysete..så det der går begge veier egentlig :)
Alle mindre pene mennesker er ikkje skamvakker inni :D noen er ugly inside out

Skjult ID med pseudonym Balder on. 16 mars 2016 20:46

@Antonyma
Damn it! Dårlig gjort :-D

Jupp, lite gjennomtenkt fra min side.

Ansikt til ansikt merker man fort hvem som er overfladiske og hvem som ikke er det, men det er litt verre her inne. Mange feilkilder.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 20:57

ideellt men naivt kakadue....

alle forhold er ikke rock solid hele livet, alle menn er ikke upåvirkelige av skjønnhet alltid....fristelser finnes.. og vil alltid finnes....og det vil alltid finnes "på nippet" "grensetilfellene" "vanskelig å stå imot" situasjoner kanskje til og med med sterke følelser .....

at den ene forlater partner til fordel for en annen er ikke uvanlig ....i Jolene sitt tilfelle var "den andre" tilfeldigvis slående vakker og en ekstra stor fristelse/trussel/kraft....ikke unormalt for en kvinne(evt motsatt situasjon :en mann) å innse "faren" og føle seg ekstra sårbar da....(den sårbarhetsfølelsen er gjenkjennende for de fleste på et eller annet plan)

det spesielle med sangen er at hun blottlegger sin sårbarhet (og at denne mannen faktisk betyr hele verden for henne)....for Jolene (den andre) ...woman to woman...der er rått og det er ærlig og det treffer...antageligvis både en og to Jolenes også;-)

1000 ting kan true et forhold, attraktive andre er kun en faktor.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 21:00

@balder....ja du kom ikke helt heldig ut i "hvem er minst overfladisk-konkurransen" denne gangen....hehe...bedre lykke neste gang! ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 21:11

skjønner det @Fendi og de færreste "faller" vel ikke for et bilde okke som her inne ...(selv ikke de visuelle dyr kalt menn kanskje.. ;) hehe) men folk dras mot bilder...og faller siden evt , når de møtes...

så bildepreferanser styrer jo i stor grad hvem man kontakter, ønsker å date og dermed hvilke man gir seg mulighet til å falle for...

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 21:25

@hovis...haha..you think?

pene damer fremstår *(bevisst eler ubevisst) "mindre brainy" og uinteressante er ikke en veeeldig overfladisk oppfatning...men likevel...ikke nok til å vinne...

ingen "vinnere" i sikte så langt øyet kan se for øvrig;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 21:29

eh...eg mener vi menn generelt... og eg Anton spesielt er såvisst ikke kun visuelle animals...GRRRRR

Halvan(aka Helena) you're on!

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 21:34

kva las du no Hovis?:) nå er det ditt topplokk som koker...

eg sa ikke at du sa pene kvinner ER mindre intelligente

du omtalte deres presentasjon på sukker...altså slik de fremstår.... som mer i den visuelle gata og mindre "brainy" (dvs fokus på tekst) da...

men herregud, det kan jo være brainy nok det på et sted som dette altså:P

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 21:37

yes villrosa, du har rett...time to say goodbye :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 21:46

@hovis eg er alltid flink å kokkelere og gryta har eg kontroll på ;)

Jolene vil nok også ha en mann som "ser" hele Jolene like mye som "Brita" i vil det

Eg tror heller det må være noe i profilsvarene dine som gir deg deg match ,med slike "tomme Jolenes."..

eg kan bare gjenta...I feel for you...I really do <3

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 21:58

eg tenkte jo det var du som skulle ta noen dager fri eg hovis...my bad...hahaha

neida, det er nok snart tid for å la forum være i fred lenge og vel

og du hovis vil jo alltid finne noen andre og nye å kjankle med, eg er kun et tall i rekken....ingen er uerstattelige...snufs...nesten litt vemodig tanke...men altså om du kommer til å finne en like passende dansepartner, se thats a bigger question!..

come on, give me one more cheap thrill hovis ;)

https://www.youtube.com/watch?v=nYh-n7EOtMA

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 22:05

knis....bra forsøk!! hahaha....nå var du veldig veldig morsom...eg ler relativt godt her nå...offameg... hahahahahahhahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahah.........ah.hahhhheeehhehhahhahahahhooo ...;D .dagens magetrim! takk :-*

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 22:06

Kiara, å ? har eg visst ikke sett, et øyeblikk

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 22:16

haha, deilig at du sa pust og vind om meg og ikke bris akkurat nå Kiara!! ;-)

var den spesielt til meg altså?? <3 hjertelig, hjertelig, det varmet voldsomt!

Og du har helt rett , den der var jo faktisk så god at den tåler en ønskereprise!!
eg synger den høgt nå:

Jolene, Jolene, Jolene
Eg trygle, ikkje ta fra meg min mann
Jolene, Jolene, Jolene
Ikkje ta han vekk frå meg fordi du kan

Du er så trasig der du går
Med musegrått og pjusket hår
Med huden grå og
Øyne blasse blå

Du smiler bredt ditt gule glis
Og stemmen er som vilter bris
Men du er snill og bare hjertegod
Jolene...

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 22:23

ja @villrosa....skjønner jo at du ikke hadde sett for deg at Hovis skulle kunne bli like knyttet til en Anton som det du er til din kjære Anton?

....but then again ....who would....?? :o

(kvinne 53 år fra Hordaland) on. 16 mars 2016 22:26 Privat melding

@pepper eg mener ikkje noe negativt med det ang det visuelle-og joda damer ser på menn også helt klart også .sku bare mangle..og eg tror at uansett hvordan eg fremlegger det vil det oppfattes feil -det vakkje meningen :) *blafrer med vipsene*

Og nei @hovmester eg tror ikkje at menn kun vil ha et pent ytre og de driter i innholdet -i så fall kan eg bare logge meg ut :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 22:31

blafring med vipper (vipsene! bergensvariant<3) er et godt verktøy å ha i kassa Fendi ;)

og menn vil selvsagt ha innhold, de trenger bare litt lenger tid å komme på det ..igjen..og ...igjen...og ...igjen...hahaha

(kvinne 53 år fra Hordaland) on. 16 mars 2016 22:33 Privat melding

@Antonyma takk :)) kommer godt med noen ganger :D

er eg trøtt kan eg taste med vipsene også....:D:D

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 16 mars 2016 23:59

@Kiara
man får liksom ikke "like" vondt av hun som synger i din versjon nei...hehe

så glitrende eksempel på at beauty matters ...også i matters of hearts ;D

takk for hyggelige ord forresten, liker godt dine bidrag her også!

Skjult ID med pseudonym Rampegutt to. 17 mars 2016 00:20

Det skulle vært forbudt å skamfere Jolene på den måten. Den teksten og låta er et mesterverk. Men man kan jo radbrekke all i skjønnhet i denne verden og etterpå erklære at glansen er borte. Det er den jo, når noe blir vandalisert til det ugjenkjennelige.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 17 mars 2016 01:53

Ja @rampegutt...eg forstår......du er opprørt...eg kjenner at det gjorde litt vondt eg og...men slik er livet stadig vekk...litt vondt...vondt er også bra, vondt er viktig....og ingenting kan ta noe bort fra originalen, ingenting!

..eneste eg kan si til vårt forsvar er at siden "ingen tydeligvis er så veldig fysisk vakre utenpå her på sukker...(neihei, det har vi ikke sett nei..vi ser kun etter indre skjønnhet her ja). iallefall ikke som Jolene sin skjønnhet, ......og vi har det alle mest på innsiden vi firkanta sukkerbitene...på godt og vondt....så måtte nesten norske sukkerJolene bli som hun ble ....peace, love and understanding <3

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 17 mars 2016 02:01

Gravlax

ja du har rett:-) .....det ligger lit i prikkene, men kunne absolutt godt stått der...du får høre med tekstforfatter copyright @Kiara

synger Jolene på skkkelig nynorsk her <3 er mye passion det altså!

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 17 mars 2016 04:15

hm.... ...har likevel ikke så mye felles med denne nye sukkerJolene kjenner eg......men det var noe kjent med .... den der andre dama..

hvordan så originalJolene ut igjen??

With flaming locks of auburn hair - check

With ivory skin -jau, jau på en god dag/årstid
(- iallefall i mine yngre dager!)

and eyes of emerald green check

Your smile is like a breath of spring eh....check! (..come on now!)

Your voice is soft like summer rain eh...teller norsk litt kraftig
regnskyll?

herregud, eg ER jo "Jolene" eg!!!

ok, bare slapp av damer..! .ta det heeelt med ro nå.....eg lover å ligge unna mannfolka deres altså....kors på halsen og alt det der.... for det gidder eg ikke.... ......kinda been there done that...(long time ago in Bethlehem).. much drama you know.. :P

....men...? ...i helsikes da....?!?!!

......... OMG!!! :o

.nei og nei...denne erkjennelsen gjør at eg føler det er naturlig å ta psuedonym-mellomnavnet Jolene. Regner med mitt første navn Antonyma tar verste brodden av det! (flaks!) ;D

pure love fra Antonyma Jolene <3

..you can call me AJ... ;D

..

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 18 mars 2016 03:09

Jolene er kul nok for Kygo også:

Presenting:

Jolene - Kygo remix ....

https://www.youtube.com/watch?v=8xpbuSZGA4c

kanskje de som for de som følte seg for unge for originalen kan like "kule Jolene" bedre ;-)

Love AJ

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 20 mars 2016 02:41

For de som vil vite HVA SOM SKJEDDE MED JOLENE??
-og samtidig høre en awesome versjon!

Melissa Etheridge og Dolly oppklarer og tar en duett på den:

https://www.youtube.com/watch?v=4tQnILD0_vw

løv' fra sukkerforums egenhendige egenproklamerte "Jolene", AJ ;-)

pst: for Bruce Springsteen lovers kommer en severdig duett med han og Melissa rett etter- thunder road