Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan få formulert seg så...

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 15:09 Privat melding

Jeg har en venninne som også er på sukker, som er billedskjønn, ikke en rynke, kropp som en 20-åring, høyt utdannet, trent, slank, sterk, intelligent, sans for humor, driver sitt eget firma med stor suksess og har en ekstremt god økonomi.

Hun får imidlertid nesten ingen meldinger, og de hun får er ofte av lett tvilsom karakter. Jeg har mistanke om at det er fordi hun opprinnelig er fra Asia, og folk tenker muligens at hun er av den underdanige typen som er ute etter en forsørger. Intet kunne være fjernere fra sannheten, men stereotypene lever jo.

Har dere forslag til en profiltekst som kan gjøre at hun får markert at det ikke er tilfelle uten å si det rett ut?

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 16 mars 2016 15:18

Det er vel mer sannsynlig at hun skremmer vettet av menn. Hva slags mann med en alminnelig selvkritisk sans tør å skrive til en sånn superkvinne?

(mann 36 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 15:32 Privat melding

I can relate to her and wish I had something better to contribute other than saying that it's difficult to break such stereotypes!! People build up these images in their head over years based on your nationality and look at people after applying those stereotypes images.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 16 mars 2016 15:33

Jeg har ihvertfall ingenting å tilby en slik "superwoman".

Skjult ID med pseudonym arneand on. 16 mars 2016 15:35

@ts
Om hun er alt du sier, burde hun ikke kunne skrive noen ord om seg selv?

*shrugs*

Av det jeg ser, i min aldersgruppe vel og merke, er det få som gidder å skrive en linje eller to i det hele tatt. Så om hun slenger ned noen grunnleggende info er hun allerede godt på vei ^^

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 16 mars 2016 15:38

@Solecita
Like barn leker best er det noe som heter. Problemet er kanskje at hennes mannlige motpart ikke er på Sukker. En mann med tilsvarende profil er kanskje så attraktiv at han ikke trenger Sukker?

Må innrømme at min livsstil er temmelig norsk. Jeg ville nok likt å vite noe om hvor integrert i norsk kultur. En kinesisk jente som er adoptert og oppvokst i Norge er nok i utgangspunktet mer attraktiv for meg, enn en som har bodd her i to år.

Skjult ID med pseudonym AlBundy on. 16 mars 2016 15:38

Lekne bilder som kompenserer for seriøs superwoman. Hud. Kløft. Positur. Det går an å gjøre elegant. Seriøse folk vil også ha spenning.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 15:41 Privat melding

@Rampegutt, @Gravlax og @Balder:

Nå blir jeg litt satt ut her. Omtrent alle mannlige profiler jeg ser søker jo nettopp etter kvinner som henne!

Det er mannlige profiler som jeg blar forbi, fordi jeg tenker : 'Nei, han vil ha høy og slank, jeg har noen cm for mye over hoftene og er bare 1.68, han er treningsnarkoman, jeg er mer på tur i skogen og hagearbeid'. Jeg tenker at hvis ikke hun har en sjanse, kan jo vi andre bare gå hjem og pakke sammen!

Når dette er det flertallet sier de vil ha, hvorfor skyr de det da i virkeligheten?

Dere er jo alle tre sterke, flotte, oppegående ressurssterke menn, hvorfor lar dere dere skremme av dette?

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 15:46 Privat melding

@Kravstor: Jeg får be henne være tydeligere på hvor integrert hun er - men hennes bakgrunn er jo selvsagt viktig for henne også. Godt innspill.

AlBundy; Takk for innspill også fra deg, men da er jeg redd for at hun bare vil få enda flere tvilsomme henvendelser. :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 15:47 Privat melding

@Hovmester. (Facepalm) Ja,ja. Du fikk meg i hvert fall til å le :-)

(mann 42 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 15:49 Privat melding

...en god start er jo å skrive om seg selv.. Har hun litt selvinnsikt så vet hun å ordlegge seg slik at det blir "selvskryt".. Man finner jo raskt ut om jenta har omløp eller ikke basert på hvordan hun fører pennen.. Er hun en "superkvinne", så vet hun da sikkert hvordan man skriver som en også.. Bare "være seg selv" - det burde være mer enn nok uansett;-)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 15:54 Privat melding

Hun kan vel skrive at hun har kropp som en tjueåring, at hun er høyt utdannet, trent, intelligent, har sans for humor og har god økonomi. Om hun også viser litt av kroppen, med klær selvsagt, burde hun få treff.

Skjult ID med pseudonym Kakadue on. 16 mars 2016 15:58

Tenker det kan ha noe med hvordan hun ordlegger seg...? Hva skriver hun om seg selv? Fremhever hun sin gode økonomi eller beskriver hun indre kvaliteter? Og hva søker hun etter i teksten sin? Dersom hun fokuserer bare på det overfladiske kan jeg forstå om noen blir skremt... Mye skinner igjennom i teksten om hvilken person en er.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 16 mars 2016 16:01

@Sol
Nå vet jeg jo ikke hva hun har skrevet i profilen sin, og jeg har ikke kommet over noen profil som ligner, så hun er nok utenfor mine søkekriterier, sannsynligvis i alder. Men slik du beskriver henne, som suksessrik forretningskvinne, pen og veltrent, så slår ihvertfall min selvrealistiske sans inn for fult. Jeg tenker at en slik kvinne har ikke jeg noen ting å tilby. (Utenom det helt opplagte da)
Problemet er jo at oss snille gutter tenker slik, og holder oss unna, og bare de med total mangel på selvinnsikt prøver seg. Da ender hun opp med meldinger av "lett tvilsom karakter".

Dette kunne også vert et innlegg i tråden om at damene også må sende førstemeldinger. Hvis en kvinne, bevisst eller ubevisst sender ut signaler om at hun ikke vil ha kontakt, (I "virkeligheten" med kroppsspråket, her inne kanskje med alt for høye krav i "drømmepartner" beskrivelsen eller annet) ender hun opp med de drittsekkene som ikke bryr seg om eller forstår andres personlige grenser.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 16 mars 2016 16:08

Skremt og skremt, men man vil jo uunngåelig begynne å tenke på hva man kan tilby en dame av det kaliberet. Det trenger jo ikke handle om at man er direkte redd, det var litt flåsete sagt av meg, men det er noe med like barn osv
Hun kan jo ta en tur på kafeen på Bogstad gård for en kaffe. Kan sitte der jeg så kan vi gå tur langs vannet. Jeg har jo sansen for damer som vekselsvis gjør meg skrekkslagen, kåt og full av beundring. Man må være litt redd for å holde seg på tå hev. Og hvis vi i tillegg kan snakke litt om litteratur tar jeg et forhold på strak arm.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 16:17 Privat melding

Hun har en ganske nøytral tekst som ikke burde skremme noen - men hun har litt få bilder. Det er mulig det spiller en rolle også, selvfølgelig.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 16:18 Privat melding

Beklager @Hovmester: Hun har ikke vært i nærheten av forumet, og dette er overhodet ikke overdrevet.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 16:29 Privat melding

Sorry feil igjen. Hun du tenker på er 10 år yngre, får ikke slibrige meldinger, og har norsk som morsmål - og jeg tror hun har en helt normal økonomi. I motsetning til min venninne, som er i 50-årene, bor i gangavstand fra meg, har engelsk som morsmål og bryter litt på norsken. De har bakgrunn fra samme verdensdel, og de er begge morsomme, tøffe damer, men det er alt de har felles. Og hvis jeg hadde skrevet dette på vegne av henne hadde hun drept meg...

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 16 mars 2016 16:32

Men alvorlig talt. Be henne forsøke å fremstå litt menneskelig. Hvis hun skriver at hun har høy utdannelse skjønner man at hun er alminnelig ambisiøs. Og det ER ikke nødvendig å fremstå som en sexbombe. Man ser om man liker utseende på en dame likevel. At hun har mye penger er ikke lurt å si noe om. Det tror jeg virkelig ikke. Hører ikke folk hva jeg sier?! Penger er et konkret utrykk for makt. Hun får ikke meldinger fra fine allrighte menn med alminnelig inntekt om hun skriver at hun er "rik" Ikke faen. Hun får ikke det. Penger er en veldig ømtålig sak fordi de gir så utrolig mange føringer, for eksempel for hvilken livsstil man lever. Hvordan skal en mann med 450 tusen i årsinntekt greie å følge ferieplanene til en dame som har "ekstremt god økonomi"? Hvis den biten er så viktig for henne å få frem må hun søke spesifikt etter en tilsvarende holden mann.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 17:09 Privat melding

Som sagt har hun en veldig nøytral tekst, hun nevner ikke økonomi med et ord, bortsett fra at hun har fylt ut 'høy lønn' på standardformularet. Jeg har sett gjennom teksten og hun fremstår ikke som noen 'super woman'. Jeg tror ikke egentlig hun ønsker å forsørge din partner, men bortsett fra det tror jeg ikke det er så viktig for henne.

Skjult ID med pseudonym Kakadue on. 16 mars 2016 17:17

Enig med Rampen her. Ton ned "høy lønn" (velg i stedet "irrelevant og normalt forbruk), da dette er et ømt punkt for mange menn (bortsett fra Hoven som ønsker en sugarmama da...)

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 17:38 Privat melding

Men @Rufsetufsa: Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg ødelagt gleden for deg ved ikke å gi deg sjansen til å sende dagens spydighet min vei. I forgårs klarte du jo til og med to spydigheter på en dag, det må jo ha føltes som julaften.

Jeg skriver for lange innlegg, for vanskelige ord, jeg er fake på bildene mine og for personlig. Og det jeg skriver er vås.

Jeg ser ikke en eneste grunn til at du skulle lese noe jeg skriver? Og for FJERDE gang på de siste ti dagene oppfordrer jeg deg nå til å heller kose deg over alle andres innlegg enn å konstant vrenge ut av deg ekkelheter over mine.

Jeg begynner å få nok.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 16 mars 2016 17:39

Nå er ikke jeg i hennes aldersgruppe, men jeg holder meg laaaaangt unna damer som henne som er i passende aldersgruppe som meg.
Og det har ikke noe med etnisitet å gjøre.

God økonomi er jo bare bra og ikke noe jeg har et problem med at hun tjener bra og har en bra jobb.
Men når du begynner å snakke om vakker, kropp som en 20-åring, slank, trent, sans for humor, osv. ja da tenker jeg bare at dette er ei dame jeg overhodet ikke har noen sjanse på.

Det ser også ut som at en del deler den tankegangen. Hun er rett og slett FOR bra for oss vanlige menn.
Hun trenger en likesinnet og som noen nevner over her, så er de enten allerede opptatt eller så er de så attraktive at de ikke trenger å være på Sukker. :P

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 17:45 Privat melding

Takk,@Mjoll. Det var akkurat det som var poenget.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 17:51 Privat melding

@Pepper: Ulike meninger er bare fint, og dom du registrerte sa jeg ingenting til deg. Noen dager er du positiv, andre dager er du negativ. Greit nok. Men når noen hopper til og må si noe negativt hver gang sjansen byr seg, uten at jeg vet om å noen gang har sagt et vondt ord til henne, eller gjør tilsvarende på det hun skriver da synes jeg ikke det er mye å be om at vedkommende heller leser innlegg hun har mer glede av.

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 16 mars 2016 18:19 Privat melding

Solecita hadde tatt det opp med henne jeg ,ikke forum :-D

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 18:29 Privat melding

@Afrodites: Ja hvis jeg hadde visst hvordan jeg skulle kontaktet henne skulle jeg gjerne gjort det.

Siden jeg ikke vet hvordan man gjør det, har jeg først vennlig og så litt tydeligere oppfordret vedkommende til å la være å lese det som hun åpenbart finner så irriterende.

Det er folk som skriver på måter som irriterer meg også, men jeg ser ikke noe poeng å løpe etter dem i alle tråder for å fortelle dem dem. Vi har alle litt ulike stiler, og så får vi lese det vi har glede av og hoppe over eller ignorere det som irriterer oss.

Skjult ID med pseudonym Kakadue on. 16 mars 2016 18:34

Rufsetufsa; hadde du vært like snar med å komme med negative kommentarer dersom du hadde hatt en profil med bilde og ikke pseudonym...? Jeg synes dere er tøffe dere med profil og bilde som orker å eksponere dere for sure anonyme forumtroll...

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 18:57 Privat melding

Har jo vært slik en stund her inne nå @Solecita. Virker som enkelte personer her inne lever og ånder for å slenge meste mulig spydigheter og .... mot ja visse andre enkelt personer her inne. Og våge de som kommer til forsvar for de som liksom ikke skal forsvares... da kommer...

(mann 53 år fra Oppland) on. 16 mars 2016 19:27 Privat melding

Jeg vil ha en stor ballong,
en som der er fin ballong.
En med hatt og nese på,
og den skal være blå.

Den skal være flott og dyr,
nesten som et eventyr,
flyve som et riktig fly
og stige høyt i sky.

Midt på torget der står det
en snill gammel mann,
han selger alle de ballonger
som han kan.

Det finns gule og grønne
og store og små.
Men mest av alt så ønsker jeg en blå.

Jeg vil ha en stor ballong,
en som der er fin ballong,
en med hatt og nese på,
og den skal være blå.

La oss synge sammen nå..))..jeg vil ha en.....

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 16 mars 2016 20:13

Første som slår meg: Hvorfor skriver hun ikke til mennene selv i stedet? Det er vel ikke om å gjøre å få et høyt antall meldinger. Personlig synes jeg det er mer irriterende enn smigrende, derav tråden om "ærlige Creeper" i går.

Bakgrunn fra Asia og stigmatisering tror jeg er et blindspor.

Skjult ID med pseudonym Trallala on. 16 mars 2016 21:28

Ikke få som er "hårsåre" her inne.. Det er i hvertfall sikkert.
Jeg vil også ha en blå ballong Trallalalalaaaa

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 22:27 Privat melding

Jeg strøk på omtrent SAMTLIGE punkter (muligens bortsett fra det med sans for humor), så her hadde jeg definitivt ikke turt å ta kontakt.

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 22:41 Privat melding

Ta nu ikke ALT jeg sier her inne så seriøst, da (bare ca 99%). Men når tegn på at man er vellykket sidestilles med at man også burde være attraktiv, så ligger det jo litt implisitt at man IKKE er attraktiv hvis man mangler akkurat de faktorene. Sånn litt halvseriøst.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 16 mars 2016 22:50

Jeg traff en dame som ville ham meg. Men så sa hun at hun ikke fattet poenget med filosofi. Det JEG ikke fattet var hvordan jeg skulle bli kvitt henne i løpet av de neste ti sekundene. Vi kjørte jo bil på E18.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 16 mars 2016 22:53

Hun kunne i det minste dratt kunstkortet og sagt at det var "interessant". En slik uærlighet hadde jeg faktisk kreditert henne.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 16 mars 2016 22:59 Privat melding

@Rampegutt: Herlig humor!

Og av diskusjonen forøvrig trekker jeg den konklusjonen at jo flere meldinger vi får jo mer mislykket betraktes vi som. Når gutta ikke tør å kontakte de som har alt må vi jo forutsette at de som får en haug med henvendelser er de som ikke har stort noenting.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 16 mars 2016 23:56 Privat melding

Ja, det har du faktisk helt rett i @trallala haha :p Mange hårsåre her inne, spesielt "haremet". Og de synger så fint og er alltid så enstemmigt;)

Skjult ID med pseudonym - to. 17 mars 2016 00:38

Eneste kriterie du trenger særdeles i på sukker er "billedskjønn", så da er hun neppe det - sukker er syretesten på dette! "Venninne-billedskjønn" er ikke å være objektivt billedskjønn! Hvorfor er dette så jævla vanskelig å forstå!? Det er ikke noe som er mer naturlig enn at ens sterkeste sans skal være avgjørende ift hvem man gidder kontakte uten å kjenne vedkommende! Hadde det ikke vært slik kunne vi alle vært uten bilde...

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 17 mars 2016 02:59

....må eg få foreslå....elitesingles?

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 17 mars 2016 17:03

"Venninne-billedskjønn"? Nytt begrep. Eksisterer også "Kamerat-billedskjønn"?

Jeg tror at jeg er mer kritisk til en kvinnes utseende enn hva de fleste menn er. Mange ganger har jeg lurt på hva mannfolkene ser i akkurat henne, eller menn lurer på hva dama ser i den dølle gubben.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 17 mars 2016 18:09

Min gjennomsnittlige smartness kommer til kort, Pepper. Kan du forklare meg hva som var budskapet ditt og på hvilken måte det har relevans til min kommentar?

Inviterer du meg til ditt faste Bingo-bord?

Skjult ID med pseudonym Sunny fr. 18 mars 2016 12:07

@ Pondus2: meldte med en som hadde lignende tankegang som deg - han tok selv bare kontakt med de som hadde bilde, men mente selv at andre skulle ønske å kommunisere med han uten å se hvem de kommuniserte med - uaktuelt 😂

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) fr. 18 mars 2016 12:23 Privat melding

Stoler ikke på profiler uten bilde *grøss*

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) fr. 18 mars 2016 12:27 Privat melding

Hva skal man egentlig svare på noe så dumt ......???

(mann 38 år fra Akershus) fr. 18 mars 2016 12:51 Privat melding

Bluke silka kvatte på å kome å lage pizza

Skjult ID med pseudonym Chutlu fr. 18 mars 2016 13:16

Pepper: Du kjeder meg😧

(mann 35 år fra Oslo) fr. 18 mars 2016 13:26 Privat melding

Dette er det klassiske "sjekker henne ikke opp fordi man antar hun får så mange meldinger at man ikke har sjanse uansett".

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 18 mars 2016 13:46 Privat melding

Det setter jo oss jenter i en skikkelig 'Catch 22' her. Vi vil jo gjerne si såpass at vi gjør gutta oppmerksomme på oss og interessert i ta kontakt, men ikke fremstå som slike superkvinner at de ikke tør.

Ellers så registrerer jeg jo at mange henvendelser ikke nødvendigvis betyr suksess. Jeg har bikket 6000 besøk, ca. 600 førstemeldinger og 11 dater, og har jeg noen kjæreste? Nei.

Riktignok i en god dialog akkurat nå, men foreløpig er jeg akkurat like single som da jeg kom hit i september.

Det skal jo ikke bare være en mann man liker og trives med - da kunne jeg i prinsippet blitt kjæreste med alle 11 (helst en av gangen). Men man skal jo bli forelsket også, og det er ikke så lett...

Skjult ID med pseudonym Chutlu fr. 18 mars 2016 13:49

Å herregud!

Skjult ID med pseudonym Chutlu fr. 18 mars 2016 13:50

At det går an

Skjult ID med pseudonym Chutlu fr. 18 mars 2016 13:52

Klapper deg på hue Sol😮

Skjult ID med pseudonym Chutlu fr. 18 mars 2016 13:53

Sol:Hvordan går det med mannfolka?

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 18 mars 2016 14:33 Privat melding

@Chutlu: Hvilke mannfolk tenkte du på?