Alle innlegg Sukkerforum

Du fortenar ein som meg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 19 mars 2016 11:28

Min surfeaktivitet på online listen har vært temmelig laber i det siste.
I dag var jeg innom en profil jeg likte. En dame med fine bilder, livsstil og verdier og som ikke ville forandre mannen. Så i stedet for å ødelegge øyeblikket med å sende melding, satte jeg på Daniel Kvammens "Du fortenar ein som meg" og leste igjennom profilen en gang til.

Skjult ID med pseudonym løvetann lø. 19 mars 2016 11:33

I overkant @ktavstor da kanskje...men nyt Daniel Kvammen :)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 19 mars 2016 11:35 Privat melding

Da bør du vel gjøre henne oppmerksom på at du er det hun fortjener, da. Har det litt på samme måten. Vet om noen som hadde fortjent meg, men .. Hvis de ikke skjønner det..What can I do..? 😂

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 19 mars 2016 11:41

@Hovmester
Ser ingen grunn til å ødelegge øyeblikket med en melding. I beste fall fører det til en kaffedate som fører til ....ingen ting. Ikke at jeg har mistet troen på kjærligheten. Har bare bestemt meg for å ikke brenne flere broer på sukkerdater. Damene fortjener bedre enn det. Jeg er mye bedre på å flørte i andre settinger som Sukkerfest, after-ski, duinviteres middag osv.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) lø. 19 mars 2016 11:50 Privat melding

Hehehe greit å gjøre sine gleder enkle :o))

(kvinne 35 år fra Akershus) lø. 19 mars 2016 12:20 Privat melding

Jeg spør meg selv flere ganger hva det er med damer som ønsker å forandre mannen... aldri likt den stilen. Blir ikke god stemning av sånt. Vi damer må være ærlig om hva vi ønsker oss og hva vi fortjener :)

Skjult ID med pseudonym Vesla lø. 19 mars 2016 12:23

Fortjenar ein date eg 😜

Skjult ID med pseudonym løvetann lø. 19 mars 2016 12:58

Når enkelte møter noen og blir forelsket, for så å prøve å forandre de senere...Da kan man jo undres på hva de forelsket seg i, i utgangspunktet :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 19 mars 2016 13:06 Privat melding

@nydelig Kravstor :)

ellers føler eg at mange finner et potensiale de ønsker å endre...er ikkje bare damer dette gjelder.
Eg har truffet menn som vil betale for operasjoner for meg......og vil eg skal ha mindre meninger og vil at eg *skal bli som alle andre, og de normale etc* da tenker eg jammen vennen min du visste hvem eg var fra begynnelsen av....eg er meg
what you see is what you get -ikkje en sånn operert eller kneblet variant -da ville eg jo ikkje være meg :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 19 mars 2016 13:18 Privat melding

ja var vel noe feil da :D stemmer sikkert, han giftet seg med en annen etter 3 mndr-mulig det var henne han ville eg sku se ut som hahaha :D

Skjult ID med pseudonym Ferd lø. 19 mars 2016 13:29

Presensformen i sangtittelen skurrer for meg. Det burde da være "fortener"? Ser at Nynorskordboka online sier det samme.

Beklager digresjonen...

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 19 mars 2016 13:51 Privat melding

Åh, hadde det vært meg, hadde jeg ønsket at du hadde sendt melding etter sangen.
Om ikke for annet, så hadde jeg vist at du fantes..

Skjult ID med pseudonym Ferd lø. 19 mars 2016 14:21

@Nigma
Jeg visste at sangtittelen er som den er. Men takk uansett. :-) Det kan godt hende jeg tar feil. Men da er også Nynorskordboka mangelfull, virker det som. :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 19 mars 2016 14:48

@Ferd: Du har rett. Det er sangtittelen som er feil skrive - type kaudervelsk nynorsk. Ein del klemmer til vel konservativt og skriv spesielt slike endingar feil.

Ein god hugseregel når det skal skrivast ny nok nynorsk er: Det er ikkje turvande å skriva naudsynt når du kan skrive nødvendig :)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 19 mars 2016 15:27

Ikkje dialekt, men feil bruk av a. Berre a i ubøygd form - dvs. fortena. Men fortene kling betre. Bøyningsformer er med e.

"Fortenar" får meg til å kike etter kvar og når baktenaren dukker opp.

Tenar er nynorsk form for bokmålsordet tjener.

Slapp av - samnorsken er i sikte langt der framme. Pensumet til mine tippoldebarn :)

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 19 mars 2016 17:17

Fin melding, Kravstor.
Flere menn kunne få ideer til raffinerte førstemeldinger av den der:-)

Det er dessverre ikke bare damer som vil forandre menn, det går begge veier. Og det blir feil åkkesom. Min siste eks ville forandre min musikksmak, som han mente var altfor sær. Og han spilte mest Meatloaf, for å si det sånn :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 19 mars 2016 17:36

Hovmester,
Nettopp, et sted går grensen :-)

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 19 mars 2016 18:17 Privat melding

det er egoistisk å ikke skrive den melding...

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 19 mars 2016 19:37

Vakkert :)

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 20 mars 2016 00:31 Privat melding

@Kravstor: Send den meldingen - og hvis du får god tone på meldinger så ta henne med på en overraskelsesdate med innlagt middag. Gi dere begge litt tid. Kanskje var hun kvinnen i ditt liv som du gikk glipp av fordi du ikke våget. :-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 21 mars 2016 09:08

@Solecita
Det dreier seg nok ikke å våge. Jeg har hatt forhold etter å ha fulgt standard prosedyre. Sende melding, avtale date osv. Problemet er nok heller at jeg ikke har så stor tro på den fremgangsmåten lenger. Det er for tidkrevende og mitt inntrykk er at det er mye mer tidkrevende nå som jeg har fyllt 50.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 21 mars 2016 09:35 Privat melding

Så da er det bedre å ikke gjøre noe? Drømme videre liksom..? Jaja, det funker vel det også, indre liv skal man ikke forkaste. Jeg har mange flotte dater her innvendig, og de tar meg med storm, hver gang..

Men det blir litt ensomt i lengden, om ikke for annet så er det kjekt å sende en melding, og muligens få en melding tilbake. Kan leve på det en stund, jeg ;-)

Kan jeg spørre deg om hvilken fremgangsmåte du tror på? Og jeg spør rett og slett forde jeg kanskje kan lære noe,,

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 21 mars 2016 10:28

@Dolci
Sukker arrangerer fester og etterhvert mye annet også. Det blir mer avslappet og tidseffektivt. Dette med bilder synes jeg vel etterhvert har blitt noe av svakheten til tradisjonell nettdating. Fra jeg første gang forsøkte nettdating for snart 10 år siden har det vært en negativ utvikling på dette området. Stadig fler bruker filter/bildeforbedring eller gamle bilder. Å møtes første gang i virkeligheten for deretter å avtale date frister mer.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 21 mars 2016 10:50 Privat melding

@Kravstor
Jeg er enig med deg der, jeg foretrekker også å møte noen hvor som helst, og starte det hele med en prat. Jeg kommer lett i kontakt med mennesker uansett hvem de er, men har problemer med å skrive, uttrykker meg best muntlig.. Liker å se den jeg snakker med, uttrykk, bevegelser osv..
Dessverre er det ikke alltid slik at et møte i forbifarten fører til noe mer enn akkurat det.. Forbifart..
Synd at de fleste Sukker fester/møter foregår i Oslo, burde hvert mer i hver landsdel.. Note til meg selv, sett av penger til flybillett til neste Sukkerfest.. Kanskje vi møtes ;-)

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 21 mars 2016 19:56

@Kravstor

Jeg er veldig enig og har kommet til akkurat samme erkjennelse som du. Føler ikke for å kaste bort egen og andres tid på skuffende kaffedater. Jeg vil heller delta på arrangement hvor jeg kan være meg selv, avslappet - som en av mange! Her treffer man hyggelige mennesker i samme situasjon og uten å føle på disse forventningene om kjemi og sommerfugler.

Jeg er egentlig glad for at jeg fant ut at dating ikke passer for meg før jeg i det hele tatt fikk begynt. Nå ser jeg på sukker som en singleklubb med mulighet til å treffe andre i samme situasjon 😊.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 23 mars 2016 03:50

Enig med Kravstor. Og Creeper.
Dating er helt ut, det virker ikke. Og det er uinteressant, personlighet er umulig å møte virtuelt. Sukkers beste bivirkninger er først og fremst "live" forumtreff og evt. andre irl-arenaer. Mer av det. Hurra!