Alle innlegg Sukkerforum

Svindel-profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Passer-på ma. 21 mars 2016 15:54

Har vært her i en uke nå og allerede blitt kontaktet av åpenbar svindler. Dame som er norsk i profilen men russisk i e-postene som blir sendt.
Er det andre som har blitt kontaktet av svindlere?
Det er greit å ta det seriøst for selv om ikke du går på limpinnen så er det nok av nordmenn og -kvinner som gjør det. Norge har verdensrekord i å bli lurt av slike, så gjør dine sukker-venner en tjeneste og meld fra.

Skjult ID med pseudonym tindar ma. 21 mars 2016 15:58

Joda men er de svindlere og prøver å loppe deg da? Jeg har sendt mld med en russer herfra i tre uker og enda ikke er det kommet et spørsmål om penger.Og det finnes nesten ikke flottere damer enn russere men de er veldig kravstore og vet nøyaktig hva de ønsker ut av livet sitt.

Skjult ID med pseudonym tindar ma. 21 mars 2016 17:39

Vent til du blir kjent med de og de vil skype med deg og bli kjent. Da ser du fort om de er den de utgir seg for å være. Alle russere skyper eller bruker snap eller whats app. Og vær du sikker de som er seriøse av de er flott sexy og veldig vanskelig av seg . De bryr seg katta om hvordan du ser ut og slikt. Men de skal ha et hjem de er stolt av og de er hardt arbeidende og vet å kle seg for at du skal synes de er flott.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 21 mars 2016 17:41 Privat melding

@tindar er det ikke penger de er ute etter?

Skjult ID med pseudonym tindar ma. 21 mars 2016 17:48

@tatiana jeg har vært i lag med en russisk dame i nesten to år. Spurte aldri etter en krone. Og de er stolt og glad i landet sitt, Mitt forhold med hun gikk at skogen for hun ville ikke flytte hit fra sitt elskede Rossia;)

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 21 mars 2016 18:48

@Tindar: Prøvde du å invitere henne på besøk? Kanskje hun hadde fått mer lyst til å bo her hvis hun fikk venner og kjente her?

Er jo litt trist hvis gutta her er skeptisk mot utenlandske kvinner generelt. Det er jo mange flotte damer som synes norske menn er dødssexy. Det jeg ser hos noen av de utenlandske venninnene jeg har, er at de i større grad venter at menn tar større del av underholdsbyrden. Det tolker norske menn enkelte ganger som griskhet, mens det bare er snakk om kulturforskjeller.

Og før noen roper opp om stereotyper både her og der, så sa jeg 'noen av' og 'enkelte ganger', ikke alle alltid. :-)

(mann 37 år fra Akershus) ma. 21 mars 2016 19:57 Privat melding

De som er åpenbart svindlere skal man melde ifra, men som sagt over, ikke alle utenlandske som er griske svindlere og kjeltringer...

Det er når det tar veien av en typisk nigeria-svindel at bremsene burde begynne å komme på.

Skjult ID med pseudonym tindar ma. 21 mars 2016 21:53

@lexi, joda vi var her i byen flere ganger og hos henne i Moskva og på ferie flere steder sammen. Hun var her gjerne i 2-3 mnd tilsammen. Men hun jobbet hos Putin altså i staten og ville ikke forlate familien sin og jeg kan ikke bo i Moskva. Da min kjennskap til Russisk er minimal og samfunnet der tiltaler ikke meg. Men herrejemeni for en dame. Ben i nesen og sta som et esel men snill som dagen var lang;)) Synd men sant, Avstand dreper det meste.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 21 mars 2016 22:38 Privat melding

Løsningen for meg var å nedgradere fra superbruker til VIP. Etter det har vært slutt på å få meldinger fra slike profiler.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 22 mars 2016 01:52 Privat melding

Jeg har hatt utenlandske kjærester. Det betyr IKKE at jeg ikke også klarer å spotte en åpenbar svindelprofil når jeg ser den. Ærlig talt.

Skjult ID med pseudonym missa ti. 22 mars 2016 10:04

Disse profilene med utenlandske brukere kan vel også sorteres i likhet med norske? Jammen meg mye "svindlere" blant dem også spør du meg :-)
Forresten, min eksmann har Thailandsk kone, mine barn ei stemor som er verden nydeligste og snilleste dame.
Jeg tenker fortsatt på hva som ble sagt de første gangene hun kom til Norge....men hun har bevist at det finnes de motsatte av det som ble sagt :-)

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 22 mars 2016 23:07

Alle utenlandske profiler som ber deg om å skrive via email fremfor på dating siden dere er på blir sett på som svindel profil. Og blir slettet raskt av nettsidens administratorer.

Så kan man lure på om dem ber om email fordi dem vet at dem blir slettet raskt eller ikke.

Skjult ID med pseudonym tindar ti. 22 mars 2016 23:13

Det er kun for det er angrerett her og dette er dyrt for de. De tjener veldig dårlig der og derfor bruker de angreretten aktivt,

(mann 37 år fra Akershus) on. 23 mars 2016 13:11 Privat melding

Hadde kontakt med ei som bodde på her på Østlandet, hos onkelen sin. Foreldrene hadde omkommet i en trafikkulykke i hjemlandet (Argentina) eller noe slikt. Nå jobbet hun som frivillig på et barnehjem i Algeria.

Når hun da skulle hjem igjen, så kom problemene (frastjålet pass og penger), måtte ordne nytt pass. Ba om jeg kunne legge ut noen tusenlapper, slik at hun fikk ordnet nytt pass, og kom seg hjem til Norge.

Vel, det kunne vært troverdig, og folk kan være uheldige. Men det var en del parametre til underveis som det luktet svidde hårlokker av. Så jeg forsto ganske fort at det sitter ikke en dame i det hele tatt i andre enden. Men jeg tenkte som så at hvis jeg var forsiktig og spilte med, så ville jeg oppholde svindleren, og kanskje ville det resultere til at færre bli lurt og svindlet.

Når hun da begynte å spørre etter noen tusenlapper, så kom jeg på en bedre idé. Jeg kunne spørre min onkel om han kanskje kunne sende privatflyet sitt for å hente henne. Kanskje kunne han ordne betalingen på ambassaden for nytt pass også.

Hun ble litt skeptisk - no way Sherlock - men tenkte nok sitt at her er det penger å hente. Så gikk med på det. Så ble hun jaggu meg overfalt også, og trengte penger til sykehuset, så hun kunne få de medisiner og den behandling som trengtes osv osv.

Igjen dro jeg frem kortet om at onkelen min skulle sende privatflyet sitt, og en lege og at vi skulle få henne hjem.

Hun begynte å nøle og dra på det, før hun i siste meldingen jeg fikk spurte hva onkelen min drev på med, siden han hadde eget privatfly og greier.

Jeg svarte han heter Putin, og vips så var hun borte, hehehe.

Nå var det kanskje ikke særlig snilt gjort av meg, men som sagt var det tidlig tegn på at her er det veldig mye som skurrer. Blant annet at bildet hun hadde sendt var hentet fra bildebanken til et nyhetsbyrå i Afrika, og at etter litt googling så stemte ikke bildet og navnet overens. Pluss at mailene var veldig tydelig skevet med google translate, og jeg fikk noen rare molbo svar når jeg skrev på dialekt, som ikke samsvarte. I følge henne hadde hun bodd i Norge hos onkelen siden hun var 13 år gammel. Etter rundt 15 år i Norge skrev hun i ekte google translate kvalitet, det ser jeg på som svært lite trolig.

Vel, dårlig gjort eller ikke, jeg håper jeg ihvertfall "reddet" en annen der ute til å bli lurt og loppa for penger.

(mann 37 år fra Akershus) on. 23 mars 2016 13:15 Privat melding

PS: Så skriver jeg pinadø med fult av skriveleif sjæl... huff og huff... Nei, jeg får slenge på pælærne og tællæ på vollæne i sola istedenfor.

God påske folkens:)

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 23 mars 2016 13:23 Privat melding

bruker du google translate Cowborg? hahahaha noen ganger syns eg det ser ut som eg gjør,men det er bare tasturdysleksi :D:D god påske :)

Skjult ID med pseudonym tindar on. 23 mars 2016 14:28

Vel ingen med vettet i behold jumper på noe slikt. Og jeg er enig det finnes mange scammere der ute og noen tjener penger på gra gamle gubber som sikler over noen pupper på en et par og tyve år gamle jenter. Jeg har erfart at det er mange griser blant oss mannfolk som sikler på jentene og de er noen og tyve og vi er som meg passert 50 og tenker med pikken. Men finner du en voksen dame så skyper hun fort med deg og forteller deg alt. Og spør ikke etter en krone. De er alt for stolt til å fortelle at de er fattig etter vår standard.Og finner du en grei en som er villig til å ta deg som du er.Hold på henne og du får en venn og kjæreste som gjør deg stolt.

(mann 53 år fra Oppland) on. 23 mars 2016 16:53 Privat melding

Når noen skriver til deg og kaller seg Kjell.T.Ring..bør det ringe nen bjelle da ?..)