Alle innlegg Sukkerforum

Handy damer......

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym texolog ma. 21 mars 2016 19:30

Jeg er oppdratt av en sterk alenemor, og er nå alenemor til to jenter så jeg må klare å fikse det meste selv. I går fiksa jeg en tett do og i dag var det reparasjon av sykler på dagsordenen......... I tidligere forhold har jeg å hatt en tendens til og bare fikse ting selv i stede for og mase på mannen. Selv om jeg liker og få hjelp, har jeg vanskelig for og spørre om det, og nå har det blitt litt sånn at jeg ihvertfall skal klare meg selv.
Hva synes dere gutter om det, kan det virke skremmende?
Noen andre handy damer der ute med erfaringer rundt dette?

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 21 mars 2016 19:35

Nå ble jeg redd gitt...

Skjult ID med pseudonym texolog ma. 21 mars 2016 19:39

Hogger gjerne ved å altså :P
Men godt å høre :D

(mann 37 år fra Akershus) ma. 21 mars 2016 19:41 Privat melding

Jeg synes ikke det virker skremmende, men nå kan jeg bare snakke for meg selv. Nå har jeg vokst opp "ute på landet" som byfolket vil kalle det, og selv om det er veldig urbant i forhold til mange plasser og bygder her i landet, så bor jeg fortsatt "på landet", og her må vi klare oss selv.
Det er det samme om du er gutt/jente/mann/kvinne, det å kunne klare å fikse en tett do eller en punktert sykkel eller en havarert bil er vel bare et pluss.
Så finnes det jo de som fortsatt følger slavisk den "gamle" kjønnsdelingen. Mannens plass er balanserende på toppen av stigen med malekosten i en hånd og malespannet i det andre, eller på ryggen under bilen med trynet fult av olje. Mens kvinnens plass er på kjøkkenet og passe på barna.

Poenget mitt er at vi er alle forskjellige, men ut i fra mitt ståsted så er det absolutt ikke skremmende med en handy dame. Kanskje litt "småpinlig" når hun kan mer om bilen min enn det jeg selv kan, men slik er nå verden. Vi har alle våre svake og sterke sider. Jeg kan for eksempel svært lite om motorer, og bilen overlater jeg til verkstedet. Med hammer og spiker er jeg verdensmester i å bomme på spikeren - med mindre jeg bruker spikerpistol - men jeg kan mye om teknologiske duppeditter og datamaskiner, og jeg kan lage en heltrebue kraftig nok til å dra på jakt (synd det er forbudt i Norge), og jeg kan dikte og fortelle en historie som får både barn og voksne til å sitte å måpe.

Så vi har alle våre talenter - og en handy dame behøver ikke nødvendigvis være noe avskrekkende.

Men nå gir jeg meg, skulle skrive to setninger, og ja... du ser jo hvor godt det gikk.

Skjult ID med pseudonym texolog ma. 21 mars 2016 19:49

Veldig enig i at det bør være en jevn fordeling, og at den blir best når man deler etter lyst og evne :)

Supert med så konkrete svar :)

Skjult ID med pseudonym Lilly ma. 21 mars 2016 19:53

Synes mange kvinner skulle jobbet med å bli litt mer handy :-) Jeg ordner mye selv og hvis jeg ikke kan noe prøver jeg å lære meg :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 21 mars 2016 19:55 Privat melding

Kjenner til den der.. Sitter såååååå langt inne å spørre om hjelp til noe jeg vet jeg egentlig fikser selv. Men er jo ille hyggelig å få litt hjelp da 😋 er uansett så digg å bli tilbudt hjelp, takker alltid ja!! 😉

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 21 mars 2016 19:55

Ser ikke problemet egentlig. Er et større problem om du faktisk kunne gjort det selv, men heller plager meg med det. :P

(mann 31 år fra Vestfold) ma. 21 mars 2016 19:57 Privat melding

Høres jo helt konge ut. Sålenge du ikke begynner å "fikse" gubben din med botox etc imens han sover så ser jeg ikke noe problem

Skjult ID med pseudonym tindar ma. 21 mars 2016 20:17

Jeg må si at jeg liker kvinner som viser at de kan og vil og er i stand til å avgjøre at dette klarer jeg selv. Og de fleste som er slik er også i stand til å takle at man kvier seg for å spørre etter hjelp. Jeg er i samme båt. Spør aldri en kjeft etter hjelp. Heller skal det snø en viss plass.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ma. 21 mars 2016 20:23 Privat melding

Er ganske så handy selv, og det kunne ikke falle meg inn å spille "hjelpeløs" iallefall :-)
Men tar gjerne i mot tips, råd og hjelp på det jeg ikke kan/er fysisk sterk nok til.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 mars 2016 20:30

Det er mer turnoff å absolutt ikke/aldri/minst mulig skulle ha/ta i mot hjelp til noe...som prinsipp altså. ..hverken handyting eller annet smått og stort i livet tenker eg. Det er turnon både å kunne be om og ta imot hjelp . det viser at vedkommende er åpen for å hjelpe deg om du trenger/føler for det. Å være lett å be , er å være snill og omsorgsfull, det er trygt og ikke skummelt.
Men det var da en kvinnes syn på det.. .Ellers tror eg de fleste (?) nå er enig i at arbeidsoppgaver kan fordeles etter lyst og evne og variere fra gang til gang uten at noen føler seg veldig truet.. Eg har trua på den moderne mannen og kvinnen der! :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 mars 2016 20:53

Virgo. ...er du sikker? At d ikke kunne falle deg inn? ;) ....Innimellom er det da deilig å spille litt (evt faktisk være litt) hjelpesløs.. Sette seg tilbake og nyte synet av en kababel mann som fikser og driver på ;) gå og hente en kald øl fra kjøleskapet når du ser han kunne trenge det (som oppmuntring eller av tørste!) og avlere den med en nuss i nakken, et anerkjennende smil og litt oppmuntrende rusking i håret? ...eg kunne være truende til det ja;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 mars 2016 20:56

.. Og det var kapabel og ikke kababel mann ja...;)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 21 mars 2016 21:00 Privat melding

Jeg spiller hjerne litt hjelpeløs , hadde en som gjennomskuet meg, men hjalp meg likevel . Når det er sagt,- jeg hjelper gjerne til når kompisene står trådløse og trenger en ekstra hånd 😉 det går begge veier.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 21 mars 2016 21:04

Hadde du spilt hjelpeløs ovenfor meg, så kunne du bare hatt det så godt. For jeg hadde ikke hjulpet deg. :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 mars 2016 21:10

Goes without saying @powpow😂😙

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ma. 21 mars 2016 21:12 Privat melding

Jeg mener akkurat det jeg skriver :-) Tar gjerne i mot hjelp/overlater jobben til han hvis det faller seg slik, men å spille svak og dum gjør jeg ikke :-) uansett.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 21 mars 2016 21:20

Min erfaring er at de som ikke er redd for å spørre om hjelp selv også er de første til å stille opp for å hjelpe andre. Kanskje det kan ha noe med at man vet at det neste gang kan være en selv som trenger hjelp. Det er ingen skam å be om hjelp. Jeg synes at denne "stoltheten" går over støvleskaftene noen ganger. I de aller fleste samfunn i verden, snakker man om storfamilien og samfunnet. I Norge er folk ekstremt individfokusert og har en feilaktig oppfatning av at det er svakhet å motta hjelp.
Det kan være styrke i antall. Man skjønner fort at det meste går over dobbelt så raskt når man er to, og i tillegg kan det være 3x hyggeligere.

Jeg er kanskje mer handy enn de aller fleste menn. Men jeg lytter alltid om noen har tips og råd å komme med. På samme måte som at jeg gjerne stiller opp med verktøy for å hjelpe om jeg kan.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 mars 2016 21:41

Men eg sa ikke svak og dum Virgo;)

Vi er da alle litt hjelpeløse en gang iblandt. ..(med mindre man er supermann/kvinnen og kan alt!) det er ikke likhetstegn ml det og svak og dum i mi bok;-) eg kan fint lite om motorer...litt hjelpesløs der må eg innrømme, men svak og dum? Nei, trokke det gitt;-)
Og ang. "å spille"...det er mange måter og strenger "å spille på" ikke bare svake eller dumme der heller for øvrig....;) samspill er nøkkelord her! :)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ma. 21 mars 2016 21:43 Privat melding

@Antonyma
Vi snakker sikkert litt forbi hverandre her :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 21 mars 2016 22:03 Privat melding

Jeg er håndverker og over gjennomsnitt handy, -er den første til å tilby en hjelpende hånd , .. Powpow.. Hvis du ikke hadde giddet hjelpe meg, fordi du visste jeg kunne selv, -hvor mye "service" tror du jeg hadde stilt opp på.. ? Noen fanger er det bare hyggelig å gjøre ting sammen.. 😉

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 mars 2016 22:10

sannsynligvis Virgo ;-)

og gille.....powpowgutten bryr seg jo ikke allverdens om "service" vel...?
..det må da alle ha fått med seg til nå.... hihihi ;-)

Skjult ID med pseudonym E28 ma. 21 mars 2016 22:13

Handy damer er hot!

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 21 mars 2016 22:18 Privat melding

Nei.. Det er jo sant .. 😳 ...men sånn generelt , liksom .. 😊

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 21 mars 2016 22:24

Som singel, liker jeg ikke å spørre om hjelp. Det å fixe min egen hverdag uten å være avhengig av noen, gir meg en mestringsfølelse. Noen ganger sliter jeg litt, da jeg ikke er så handy som jeg skulle ønske.... Da må jeg be om hjelp fra sønn, stefar, nabo eller ringer profesjonelle.men kunne aldri ha " flørtet" meg til hjelp. Eller spilt hjelpesløs ovenfor en ex eller en ny " venn". Til det er jeg altfor stolt. I et forhold, derimot, tar jeg som en selvfølge at vi ber hverandre om hjelp og utfyller hverandre

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 21 mars 2016 22:27

@gille

Akkurat det der med "service" hadde jeg ikke brydd meg stort om. Jeg tror nok du hadde blitt frustrert lenge før jeg i det hele tatt ville vært inne på tanken. :P

Hadde det vært noe jeg visste du hatet eller lignende så hadde jeg jo tilbudt deg hjelp.
Men om du bare hadde spilt hjelpeløs av en eller annen merkelig grunn, ja kan det være det samme.
Slik spilling er jeg ikke med på rett og slett.

Du kan godt spørre meg om vi skal gjøre det sammen fordi det er koseligere, men ikke spill.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 21 mars 2016 22:31 Privat melding

Eg blir ikkje mindre sterk kvinne av at han åpner døren for meg, bærer hjem poser eller løfter tungt -selvom eg KAN DET SELV

trenger jo ikkje være pippi bare av prinispp likssom

eg bygger kjøkken og bad og er handy, men de tingene eg trenger hjelp til ber eg om hjelp til eller event betaler -ringer håndverker....no problem.

Ellers syns eg vi skal gjøre de tingene vi er gode på og heller utfylle hverandre enn å lage en konkurranse om hvem er tøffest likssom :D

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 21 mars 2016 22:32

Vet ikke om det er feil, men feil for meg :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 21 mars 2016 22:35

Fendi14, akkurat samme tenker jeg.

Forøvrig interessant tanke å flørte/ligge seg til hjelp. Det blir jo i pose og sekk det. Tenke seg å både få gratis håndverkertjenester OG sex på kjøpet, liksom... Synes servicen hos håndverkerne er sterkt synkende...

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 21 mars 2016 22:38 Privat melding

hahahahahahaha @creeper eg pleier å betale for jobben de gjør eg da.....han siste håndverkeren hadde med seg sønnen da han monterte dusj/badekaret mitt og det ville ikkje tatt seg ut om eg flørtet meg til ¨betale med sex hahahaha :D:D

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 21 mars 2016 22:49 Privat melding

Spill og spill, powpow...et ganske uskyldig spill dette da.. 😉 Kanskje det funker på noen andre? . Som Hovmester sier.. Man kan vel flørte til seg hjelp også? Jeg lar meg sjarmere til å hjelpe, jeg.. Easy lizzm 😂😂😂

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 21 mars 2016 22:54 Privat melding

enig @Gille kan godt overtales til å hjelpe..eg er grei sånn :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 21 mars 2016 23:00

Fendi, handler jo ikke om å betale med sex!!! Men at han tilbyr når han likevel er innom. Det er jeg som får, ikke jeg som gir. Vinn-vinn 😂

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 21 mars 2016 23:05 Privat melding

@ts jeg vet ikke hva du snakker om dessverre...jeg og handy , vi er som vann og olje...:-(

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 21 mars 2016 23:12 Privat melding

@creeper hahahahaha min rørlegger tilbyr ikkje :D heldigvis :D

men eg hører hva du sier og blir dere lykkelig av det et øyeblikk så er det jo et pluss :D:D

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) ma. 21 mars 2016 23:21 Privat melding

ho kan gjerne vere handy og klare seg sjølv, men gjer ikkje noke om ho føler seg litt hjelpeløs og iblant og ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 21 mars 2016 23:25

@Fendi
Så langt har jo tilbudet vært magert da (= ikke-eksisterende)
Og siste året har jeg hatt besøk av rørlegger, elektriker, seks snekkere, murer og en gravemaskinfører.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 mars 2016 23:52

hehe...Creeper ...bad luck altså!

Forsøker meg på en oppsummering av to tråder her nå:

...det å være handy gjør deg ikke nødvendigvis sexy, men det å være sexy kan ofte vise seg å være handy... ?!?

Er det en grei konklusjon skal tro? :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 21 mars 2016 23:54 Privat melding

@Antonyma hahaha jepps

@Creeper ups :D

(mann 48 år fra Oslo) ti. 22 mars 2016 02:00 Privat melding

Jeg tror de færreste menn lar seg skremme av ei handy dame (meg selv inkludert). Derimot tror jeg mange handy damer automatisk ser på det som årsaken til at en mann ikke er interessert, på samme måte som mange menn mener at damer avviser dem fordi de er snille (hvilket selvfølgelig også er tull). Folk burde kort og godt slutte å tro at det automatisk er deres GODE egenskaper som er grunnen til at de blir avvist eller ikke får kontakt, det kan være hundrevis av grunner til akkurat det.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 22 mars 2016 04:31

Et velkomponert utsagn fra Fekt der altså, stiller meg bak det...handy og snill...alle liker det.

...men når det gjelder sterke, intelligente damer......eller/og (worst case er OG!) rike vellykkede damer....da altså...da blir det en annen sak da altså...alt det der krever jo sin mann vet du! ;D

Noen få såkalte gode egenskaper er muligens fremdeles litt i overkant ...for gjennomsnittsmannen iallefall..eller? var det motsatt?... at det var gjennomsnittsmannen som var i underkant...? hmmm....hvordan var nå det der igjen....skit samma...

Ingen regel uten unntak! Det tenker eg er dekkende for hele problematikken ;-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 22 mars 2016 14:27 Privat melding

Aldri hatt problemer med at eg er handy ,derimot opplevd problematikk om eg eide alt.....noen menn ser på det som litt vanskelig å forholde seg til at man er selstendig og de føler at vi kanskje ikkje trenger dere -det er jo feil..det gjør vi jo , ellers var jo ikkje her bla

En annen versjon er at eg endte opp med å betale alt for det var jo mitt alikevel....så da følte eg at det blitt vel dyrt med mann....
Neste mann må vise bankustrift -ikkje for at eg skal ha hans penger,men for at eg vet eg ikkje må forsørge ham :D:D:D

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 22 mars 2016 15:34

haha, "for oss" Hovis? "Oss" hvem?

..men litt mer interessant, hvorfor lurer du egentlig?

Du skal nå alltid bli så personlig altså...(Vi skal prate sak og ikke person, har du ikke fått med deg det?).

Men greit, du kan få vite svaret for ditt vedkommende...:

du er rett og slett for svak for meg.

;-)

muahahahaha...

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 22 mars 2016 18:16

Jeg kan ikke ha en mann som er "underlegen" meg. Jeg trenger en mann jeg kan beundre, se litt opp til og være stolt av! Da må han kunne mer enn meg, være flinkere enn meg, tøffere enn meg.
En mann som frykter min styrke, er rett og slett for svak! Det finner jeg ikke attraktivt overhodet.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 22 mars 2016 18:19 Privat melding

Jeg kan rape hele alfabetet, Creeper. Holder det?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 22 mars 2016 18:24

Egentlig ikke... Eksen kunne prompe nasjonalsangen - med armhulene.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 22 mars 2016 19:31 Privat melding

Vel, jeg er i hvert fall mann nok til å innrømme at jeg er slått.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 22 mars 2016 20:26

@Gravlax
Eg dauer 😂
Gikk du virkelig på den??
Jeg måtte jo komme på noe som var enda mer Harry enn rapingen til HerrFekt 😆.

@HerrFekt
Tror du har sjans hos Villrosa 🌹