Alle innlegg Sukkerforum

Det positive kan aldri bli feil

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 30 nov. 2008 03:07

Om noen skriver et positivt innlegg så har man to valg: Enten så kan man være positiv tilbake, smile og la seg rive med, eller så kan man bli provosert og sint. Det siste skjer typisk hvis opplever andre som mer positive enn en selv, og det føles som et tap i den reelle konkurransesituasjon Sukker (og forumet) representerer.
Arne Næss kalte dette fenomenet "negative følelser", og advarte mot det i boken Fornuft og følelser.

For at dette forumet skal gi et løft i stedet for å skape surt miljø i lesernes mager, så oppfordrer vi alle til å kjenne etter hvorvidt negative følelser er trigget. I så fall, unnlat å skrive. Forumet er ingen kamparena, men skal være som en god massasje. Deilig og energigivende. Neste gang det napper i de negative følelsene, så husk å velge riktig side i stedet for å buse ut med at "livet er faen ikke bare kult!"
For selvfølgelig vet jo alle at livet ikke bare er kult, det gjelder bare å ikke lage noe nummer ut av det!

Skjult ID med pseudonym skjult id sø. 30 nov. 2008 03:12

Flott Sukker

Skjult ID med pseudonym jezzy sø. 30 nov. 2008 03:30

Schjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.... It`s sleeping, maybe It`ll never wake up....;)

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 30 nov. 2008 04:36

Når det ender med "kjekkling" og tilnærmet verbal nevekamp er jeg helt enig i at det fremstår som lite konstruktivt her på forumet. Men det må være rom for frisk meningsutveksling, jeg anser meg selv for å være en relativt positiv person men jeg liker ikke, nei la meg heller si missliker sterkt, påtatt positivitet.

Så lenge det blir gjort på en måte der debattantene respekterer hverandre bør det vær rom for innspill som ikke alltid støtter 100 % opp om et positivt ment bidrag. La meg presisere, et bidrag som av trådstarter oppleves som utelukkende positivt kan oppleves på en helt annen måte av en annen. Jeg synes personlig det blir veldig feil å kneble alternative oppfattninger da det kan finnes lærdom i å se ting fra en annen vinkel. ( Dette siste vet jeg at alle vet men jeg følte for å skrive det likevel.)

Skjult ID med pseudonym Perle62 sø. 30 nov. 2008 07:25

@Organ:
Hvordan skiller du mellom påtatt positivitet og et menneske som har et grunnleggende mer positivt syn på tilværelsen enn deg selv?

Skjult ID med pseudonym Kit sø. 30 nov. 2008 09:35

Jeg er enig med Organ, det må være rom for friske meningsutvekslinger. Hvis ikke blir jo forumet kjedelig, og "Nå har vi det koselig, dere" stemning. Er en uenig, må en ha mulighet til å diskutere!

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt sø. 30 nov. 2008 10:17

Viktigst i trådstarten var vel "forumet er ingen kamparena"? Supplert med Organs definisjoner om "kjekling og verbal nevekamp" signerer jeg med glede budskapet her.

Etter å ha fulgt og tidvis deltatt på forumet i så lang tid at jeg antagelig snart fortjener en eller annen veteran-merkelapp, har jeg vanskelig for å tro annet enn at dette fra Sukkers side er ment som et nødvendig tiltak for å snu en siste tids negativ utvikling.
Det har alltid vært rom for gode debatter og friske meningsutvekslinger slik jeg har lest og opplevd forumet.

For min del opplever jeg siste tids utvikling på forumet langt mer kneblende og ekskluderende enn denne inngripen fra Sukkers side.
Hvorvidt formuleringene i trådstarten traff spikeren eller ikke, overlater jeg til dere å diskutere videre :)

Ha en flott søndag!

(mann 45 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 10:40 Privat melding

Så flott!

Helt enig i det som er skrevet hittil. Det heter tross alt diskusjonsforum og det bør derfor være rom for uenighet.

Men, tonen i diskusjonen må holde seg på et seriøst nivå. Det å rakke ned på meddebattanter eller å komme med direkte ufinheter, bør man holde seg for god til her inne. Da vil man før eller siden havne i en ond spiral som det vil være vanskelig å komme ut av.

Ha en feiende flott dag:)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 30 nov. 2008 11:11

Må henge meg på spørsmålet til Perle her ... : Hvordan ser man forskjellen på overdreven positivitet og et veldig positivt menneske ..... ????
Jeg er et positivt menneske og det skal mye til før jeg lar meg bli provosert , men det hender jo at noen klarer det .
Jeg tar meg ikke nær av det folk sier om meg , men blir irritert over å lese personangrep på andre .
Men det er som sukker sier det er ikke noen grunn til å legge mer "ved på bålet" til den som er negativ med flere negative innlegg.
Og jeg skal prøve å skjerpe meg . :o))

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 12:03 Privat melding

Et spa med lunkent pølsevann vil aldri kjennes energigivende på noen måte. Arne Næss har jeg veldig sansen for. Men han har ikke enerett på filosofiske uttalelser. Nietzsche lekte i samme type sandkasse og kom frem til noe annet:

"Admiration for a quality or an art can be so strong that it deters us from striving to possess it."

Ja, ha en feiende flott dag, dere. Smil til verden og alt det der. Smil til ansiktet stivner:
http://ankitgarg.com/gal/Doodles/so%20evil%20you.jpg
http://i132.photobucket.com/albums/q10/jhasier/evil_smile.jpg
http://images.elfwood.com/fanq/a/c/acarneiro2/dolores_evil_smile.jpg
http://blink.dagbladet.no/community/files/t/te/terry/blomefinn_1.jpg
http://blink.dagbladet.no/user/files/s/sa/saupadop/jippi.jpg

"The true hypocrite is the one who ceases to perceive his deception, the one who lies with sincerity.”
-Andre Gide-

Jeg synes også det følgende sitatet fra sukker.no's starter-post er skremmende:
"Neste gang det napper i de negative følelsene, så husk å velge RIKTIG SIDE..."

Skremmende fordi det indikerer at man som betalende kunde hos dem ikke selv kan få velge om man vil være med på den knallrosa "holier than thou" trip'en som startes opp i altfor mange tråder. På samme måte kunne jeg mene: "Ja, livet er ikke alltid så dritt, men må jeg fortelle om den nye krølltangen og håroppsatsen min til alle for det?" Pokker heller, jeg vant faktisk i Lotto i går (ikke kødd engang), men jeg føler ikke at jeg må skrike det ut til alle her inne for det.

Sitatet fra sukker.no indikerer at "er du ikke med oss, er du mot oss." Og jeg synes det indikerer at man ikke skal ha rett på en egen mening om hva som er positivt, over-positivt, nøytralt eller negativt. Det indikerer at Organ nå burde kaldsvette litt fordi han våget å mene at positivitet ikke alltid er positivt, men like ofte kan være rosa fanatisme av enkleste og mest banale sort. Jeg tror slikt svekker hjernen, forumet, og debatt generelt. Og jeg tror det tvinger folk til å velge en side de ikke nødvendigvis ønsket å velge, ene og alene i frykt for at deres meninger kan få dem kastet ut fra forumet. Et forum som skryter av å inneha så innmari positive egenskaper. Toleranse er tydeligvis ikke en av disse.

Jeg synes forumet skal reflektere oss som mennesker. Og ingen mennesker jeg vet om smiler hele tida. Det er det som gjør at jeg kjenner igjen meg selv i andre mennesker, det er det som skiller oss fra roboter. Rosa roboter.

Skjult ID med pseudonym bra sø. 30 nov. 2008 12:09

Godt poeng, kjenner en at en blir provosert osv, la være å si noe

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 12:41 Privat melding

@bra:
Hyggelig å ha deg med oss.

@Smily:0):
Tror ikke du tok poenget mitt.

Det virker som det er fritt frem for å lage "dumme" positive tråder. Men "dumme" negative tråder er ikke greit. Gud forby om noen synes Bill Hicks er mer underholdende enn barne-tv. Siden du tar opp retningslinjer, kan man ikke moderere bort "dumme" tråder i all sin enkelhet? Lage et ratingsystem for eksempel?

Jeg ser gjerne at det blir vektlagt mer moderering. Men jeg ser også gjerne at man selv, som betalende kunde, kan i det minste bidra til å fjerne uønskede tråder ved å stemme dem nord og ned fordi man ikke takler andre tråder enn om katten som sitter i et vindu og mjauer, eller stemme dem opp i himmelen fordi den underholder på en eller annen bisarr, morsom, samfunnskritisk, satirisk, sarkastisk eller irriterende måte.

Jeg tror noen av de trådene jeg har deltatt i har vært en debatt-voyeurs våte drøm. Noe å kikke på om man kjeder seg en lørdagskveld, og en potensielt direkte inntekstbringende kilde for Sukker. Fordi man blir så provosert at man kanskje føler man bare MÅ registrere seg for å kunne fortelle meg, mitt ubeskrivelige svin, hvor "David kjøpte ølet" / Ikea-skapet skal stå.

Det er litt som en trafikkulykke, du holder hånda for trynet, men du ser på gjennom sprikende fingre. Dette vet jeg fordi det er så ufattelig mange anonyme mennesker som poster i en tråd de visstnok hater. En tråd de isteden kunne ignorert. De er fascinert på ulike måter, men gjengangsfaktoren er at de underholdes. Dobbeltmoralen kjenner ingen grenser.

Arne Næss nevnte forresten også noe om snusfornuft, men det er ikke blitt like mye vektlagt av TS som den overdrevne positiviteten. Det er ingen grunn til å kaste ut ungen sammen med badevannet.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 12:50 Privat melding

Du la tydeligvis ikke merke til at jeg satte ordet "dumme" i anførselstegn ikke bare én, ikke bare to, men hele tre ganger? Og alle var i det samme avsnittet.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 12:53 Privat melding

Jeg ber deg innstendig om å lese den forrige posten min én - 1 - gang til.
Ordet var satt i anførselstegn. Anførselstegn.
1, 2, 3 ganger etter hverandre.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 13:19 Privat melding

For å bidra litt mer til tråden:

Jeg er enig i at personangrep, eller "flaming", ikke burde forekomme. Men det gjør det som oftest uansett. Folk blir provoserte og oppjagede. Og plutselig står ambassadene i lys lue. At moderatorene slår ned på det om det går for langt, synes jeg er helt på sin plass, også når det er jeg som må slås ned på.

Men:
Som "N/A" nevnte i tråden som Beaumont startet i går, og som ble stengt, så er det en grunn for de gangene jeg angriper folk personlig: Jeg har blitt (person)angrepet først.

Det virker som om "du er dust" eller "gå og legg deg" er gyldige argumenter her inne, så lenge det er rettet av et selvrettferdig hylekor som står på den "rette siden" av streken. Om slike usakligheter blir rettet til det samme hylekoret av meg som står på "gal side", ja da skal jeg rapporteres til Sukker ASAP.

De neglisjerer glatt at årsaken til at jeg stapper dritt tilbake i rumpa på en person, var at denne personen prøvde å presse dritten sin ned i kjeften min i første omgang. Jeg gir faen i om det gjør vondt, her har du dritten din tilbake. Håper du lærer, tenker jeg. Men det er mye dritt og jeg har bare to hender. De som står på den andre siden og måtte tenke "fyren har faktisk et poeng" er kanskje redde for å miste vennene sine og tryggheten av å være på "riktig side". Derfor holder de kjeft.

Jeg er ikke perfekt. Alt jeg skriver er ikke riktig. Og jeg innrømmer det når andre har et poeng. Jeg har hatt noen saftige diskusjoner med f.eks. Lilleulv, men vi kan begge se poengene til den andre, vanlgivis uten å ty til barnsligheter. I så måte kan jeg også respektere Beaumont, fordi han holder seg til sak. Selv om jeg fremdeles synes han er en dott. Et annet eksempel er ludo64 som "truet" med å kappe av meg beina i en annen tråd, men som ikke var snauere enn at han beklaget seg og sa seg villig til å tilgi meg også, over et glass med Bache, kanskje ikke bokstavelig. Han er kanskje ikke så rå på fremmedord, men jeg synes han virker ålreit for det.

Jeg prøver å holde en saklig diskusjon uten å vingle for mye. Dessverre virker det som om jeg ofte er mer saklig til og med i mine personangrep, enn det andre er i sine argumenter (som egentlig bare er personangrep uten at de forstår det selv, de tror de argumenterer):

"Hvorfor må du være så negativ?!!!!!!!"
"Jeg bare hater sånne folk som deg assa"
"FAAAEENNN kan du ikke bare kutte ut a!!???"

Om jeg skal modereres for mine ytringer så synes jeg andre burde modereres for sine.

Skjult ID med pseudonym morell sø. 30 nov. 2008 13:23

@K0ntrast

Holder det ikke å si at du er uenig med Beaumont, og begrunne hvorfor? Uten å fortsette med at du synes han er en dott? Da har du jo satt i gang med personangrep allerede

Skjult ID med pseudonym morell sø. 30 nov. 2008 13:26

@K0ntrast

Handler jo ikke om man tåler det eller ikke. Spørsmålet er om det gjør en diskusjon mer fruktbar eller ikke.

Skjult ID med pseudonym morell sø. 30 nov. 2008 13:35

@K0ntrast

Ja, der ser du :-)

Jeg hadde ikke noe problem med å forstå standpunktet ditt i gårsdagens diskusjon, og heller ikke andre jeg har sett deg delta i. Og jeg synes nok du har fått mye ufortjent kritikk. Det er kanskje noe av prisen man må betale innimellom for å "gå mot strømmen". Men jeg synes uansett det er bedre å forholde seg til en linje hvor man kommenterere andres holdninger, uttrykk for meninger o.l, istedenfor å si for mye om hva man mener at det sier om noen som person. Ihvertfall i et fora hvor de fleste av oss ikke kjenner hverandre.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 13:38 Privat melding

@morell:
Om man ikke tåler å bli kalt en dott kan vi like gjerne lukke alt som heter forum. Jeg forventer ikke å få noe som i det hele tatt LIKNER på en advarsel for å kalle Beaumont en dott. Jeg er sikker på at hadde jeg lagt lakmuspapir på tunga hans hadde den blitt grå.

Jeg mener han er en dott på grunnlag av TRÅDEN han startet. Derfor skal jeg moderere meg i henhold til poenget ditt, og isteden si at tråden han startet var noe av det mest dottete, glatte og sleske jeg noensinne har sett. Men fyren i seg selv er garantert en kjernekar som sikkert kunne reddet verden i søvne. Garantert.

For meg vil han være en dott til han fremstår som noe som likner på et ikke-alltid-smilende-perfekt menneske. For alt hva jeg vet siter han i en boxer med bremsespor mens han taster meldingene sine, selv om profilbildet hans viser en alltid tilstedeværende perlerad. Akkurat som bildet mitt. Jeg tror ikke han smiler uavbrutt 24/7 og synes det er en merkelig måte å fremstille seg selv på. Eller påtatt positiv som Organ ville sagt det. Der tror jeg jammen fikk svar på spørsmålet hun stilte i denne tråden kl. 11.11.

Forøvrig syntes jeg det var en bisarr følelse å bli kalt alle mulige former for negativ i går, all den tid jeg satt med en vinnerkupong i handa. Jeg har det ganske så bra nå også. La oss kringkaste hvor utrolig bra jeg har det på alle offentlige radiokanaler. Someone call CNN. Og for de som husker tråden som beskrev hvor stolt man kan være av å bli bestemor (også en tråd som ble stengt): Jeg er så utrolig STOLT av å ha vunnet i Lotto. Ikke bare glad, men STOLT. Og alle som mener det ikke er noe å være STOLT av tar feil. Så det så.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 13:46 Privat melding

@morell:
Som jeg nevnte i en annen tråd en gang: "Mot strømmen" er jo snart blitt varemerket mitt.

Jeg finner det merkelig at et av livsmottoene man kan velge på profilen sin er "Kun død fisk svømmer med strømmen". Da burde moderatorer ikke være så dobbelmoralistiske at de slakter fisken som svømmer "gal vei" på noen tråder på forumet sitt. Isteden burde de legge til rette for muligheten til å følge de livsmottoene de selv presenterer som alternativer for hvordan noen ønsker å fremstille seg som.

Prisen er tolererbar for meg og det er heller ikke i min makt å senke den. Den makten ligger i hendene til Supermarkedkjeden Bæ & Mø A/S.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 14:00 Privat melding

@morell:

Sitat SMily:o):
"Jeg skjønner ikke hvordan du kan si at noen er en dott uten å kjenne personen ... uten en gang å ha møtt de..??? Det er jo ikke noe grunnlag for å lage en sånn komentar ."

Gud hjelpe meg.
Morell, kan du fortelle henne det? Jeg tror bildet mitt distrahererer henne fra teksten min eller noe.

@Smily:o):
Er det slik at du ikke VIL forstå?
Jeg skrev at jeg synes han er en dott PÅ GRUNNLAG AV TRÅDEN HAN STARTET.

DET ER ÅRSAKEN TIL AT JEG SYNES HAN ER EN DOTT, FORDI DET ER DET ENESTE REFERANSEPUNKTET JEG HAR, ETTERSOM JEG IKKE HAR MØTT HAN.

Jeg synes det var en glatt og ekkel tråd. Å starte den tråden var en HANDLING jeg syntes ikke var i henhold til egne verdier av hvordan et ærlig menneske presenterer seg for andre, jfr. min overbevisning om at intet menneske er lykkelig og smilende hele tiden, hver eneste dag. Derfor syntes jeg han fremstiller seg selv som en dott. Han ER kanskje ikke en dott, faktisk tror jeg han er som de fleste andre, men HANDLINGEN hans ved å skrive den posten gjør ham i mine øyne til en dott, fordi han prøver så hardt og desperat å tegne et bilde av seg selv som posititvt uangripelig og uten vanlige menneskelige svakheter som alle vi andre dødelige er "belastet med".

Jeg ber og håper til Gullkalven på Wall Street og all verdens andre avguder og demoner at det gikk inn nå.
Beklager de store bokstavene til dere andre.

(mann 54 år fra Buskerud) sø. 30 nov. 2008 14:01 Privat melding

Jeg har aldri bedt K0ntrast om unskyldning for noe som helst.
Jeg ba en annen forumdeltager om tilgivelse for å ha brukt STORE BOKSTAVER i et forsøk på å få hr. K0ntrast til å forstå meningen i det jeg sa til ham.
Dette mistolket hr. K0ntrast som en medlding til ham og jeg gjentok min unnskyldning til rette vedkommende for å unngå at dette skulle bli sående for ettertiden.

Derfor beklager jeg på det sterkeste at hr. K0ntrast fortsatt ikke har forstått dette.

Jeg logger av, med et ønske om at Sukkerfolket får en flott søndag :)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 14:24 Privat melding

@ludo64:
Jeg mener du husker feil. Og jeg ser gjerne at sukker-moderatorene henter frem backup'en av tråden så jeg kan bevise det for deg.

Du mener du IKKE ba meg om unnskyldning for å true med å kappe av meg beina i knehøyde?
Eller kan du ikke huske å ha sagt det heller?

For jeg mener vi diskuterte at det var bedre at de som var litt lavere enn andre å strekke seg etter de som var noe høyere enn å kappe beina av de som var litt for høye til at de lave klarte å føle seg komfortable.

Og hva slags fyr fremstiller du deg selv som, om du hevder at du ikke unnskyldte deg i ettertid for å true en fyr som skriver poster på et forum, om å kappe av ham beina? Bache-lisensen din er herved inndratt, og motorsagen likeså.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 14:58 Privat melding

@Kontrast
Jeg forstår virkelig ikke hva det er jeg har gjort for å påkalle meg din vrede.

Jeg forsøkte å starte en positiv tråd med å si at det var mange flotte kvinner her inne. Ja, jeg er den første til å ta selvkritikk for at den burde ha vært mer velskreven. Men nå er jeg dessverre ikke like flink med ord som deg Kontrast. Men du reagerte på at jeg sa at alle kvinner var flotte og at jeg skjærte alle over en kam. Det var ikke riktig vel?

Det jeg reagerer på, er at du igjennom hele tråden i går og denne tråden her, tillater deg å trykke meg ned i søla, for å fremheve deg selv. Selvfølgelig er jeg ikke positiv 24/7 og jeg har heller ikke forsøkt å gi inntrykk av dette, det er dine ord.

Jeg hadde ikke noe behov for å møtte deg i ringen i går. Jeg har forsåvidt ikke behov for det i dag heller. Syntes bare det var riktig av meg å komme med dette bidraget nå, siden du har nevnt mitt navn flere ganger.

Skjult ID med pseudonym Zhair sø. 30 nov. 2008 15:21

Jeg dro på fest i går kveld og fikk ikke med meg resten av bråket rundt den i utgangspunktet koselige tråden til Beamount!

Ser at sukker nå har definert forum: "Forumet er ingen kamparena, men skal være som en god massasje. Deilig og energigivende. " FLOTT

Så jeg håper alle tar dette til etteretning og slutter å kaste søle. Om Kontrast ikke tåler at folk er positive, bør det være en enkel sak for han å diskutere i andre tråder, eller lage egne tråder hvor han kan boltre seg fritt sammen med likesinnede. Det er ikke første gang tråder må slettes fordi han går til stygge personangrep, forrige gang var det bla meg, nå ble det Beamount hvem blir den neste? Dette er ikke lenger et hyggelig forum!

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 15:26 Privat melding

@Beaumont:
Ikke få det til å høres ut som om jeg var den eneste som syntes posten din var svett. Du, og andre, hopper forresten glatt over at jeg ga deg kudos for den posten du skrev i går etter at du hadde tenkt deg om litt (din post nummer 5 tror jeg), som jeg også nevnte at jeg skulle ønske var den du startet tråden med. Jeg inkluderte også at jeg da ikke hadde kritisert deg i det hele tatt.

Du er faktisk ikke den jeg vil mest til livs her. Ja jeg synes du er en dott på grunn av posten din. Og du er i din fulle rett til å synes jeg er en dott om jeg har angrepet deg personlig. De største dottene er dog anonyme kritikere som argumenterer med fraser som "alle tråder skal være positive" og verden har ingen andre farger enn grå og rosa.

Jeg liker deg, Beaumont, bedre nå. Fordi du fremstår som menneskelig og ikke som en platt parodi av en floskel. Igjen er det på grunn av det du skriver og ikke på grunn av noe som helst annet.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 15:27 Privat melding

@Zhair:
Du er ikke enig med pølsevann-teorien min altså? Eller har du ikke lest tråden før du begynte å kommentere? Du trykket kanskje bare på knappen merket "Siste innlegg" og knatret i vei på tastaturet ditt?

Skjult ID med pseudonym ?? sø. 30 nov. 2008 15:28

Oj, så positive vi er i dag :-(

(mann 33 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 15:29 Privat melding

Det Kontrast sier som de fleste allerede vet men ikke kan eller vil innrømme siden det stort sett knuser de fleste idyller er :

Menn vil gjøre og si hva som helst for å få seg noe.

Dette blir igjen ekstra synlig i et samfunn som Norge der seksualiteten til den hvite heteroseksuelle mann er synonymt med overgrep og han må i det hele tatt be kvinnen om tilgivelse for at han lever.

Beaumont sitt innlegg er selve lærerbok illustrasjonen på dette.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 15:33 Privat melding

@SteinR:
Takk. Endelig et verdifullt innlegg man ikke umiddelbart skaller huet i veggen av.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 15:39 Privat melding

Jeg tenker alltid positivt og er som person veldig glad og fornøyd :)

Men har ingen sympati for de gutta som absolutt skal gi jenter all makt.

Slik jeg ser det, skal en som mann gå med hodet høyt og være stolt uansett hvilken situasjon en befinner seg i.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 30 nov. 2008 15:42

hehehehehe ... må le av dere begge ... heldigvis er det ikke alle menn som tenker sånn .
Nå har jeg fått nok .. og dette er det siste jeg vil si i denne saken . Heldigvis ..for de som begynner å få kuler i hodet .
Kan dere ikke prøve å være litt positive .... og slutte å rakke ned på andre ... Please.... :o)

Skjult ID med pseudonym musa sø. 30 nov. 2008 15:45

Ja, kanskje vi jenter skal ta makta og kreve tilgivelse av mannen.........

Herregud........ flås

Hvor ble det av positiviteten som TS ønsker....

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 30 nov. 2008 15:47

hmmm, åpenbart noen som har skallet huet en del i veggen, forklarer jo en del da.....

SteinR, hvem forsøker å gi jentene all makt? Er det slik at du og Kontrast er drittsjalu fordi en flott mann har fått litt oppmerksomhet her? Hvorfor gjør ikke dere det samme, om det er sånn for menn at de sier og gjør hva som helst for å få seg noe?

Skjønner ikke hvorfor noen hisser seg opp over at en mann sier det er mange flott kvinner her, jeg er kvinne og synes det er mange flotte menn her. jeg kan til og med innrømme at kontrast innimellom sier mye meningsfult og kan virke flott, men desverre ender det ofte med drittslenging.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 30 nov. 2008 15:47

hehehehehe .. bra sagt ,musa !! :o)))

(mann 33 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 15:48 Privat melding

Musa. Jeg kan gi deg et godt eksempel.

I tråden der Beaumont skulle underlegge seg samtlige kvinner på sukker ihåp om å få noe igjen for det så var det en kvinne som skrev til kontrast : "Du ødelegger for de få gode menn som finnes på sukker".

Beaumont sa seg enig.

Med andre ord han var villig til å si at kvinnene på sukker var fantastisk, selv de han ikke hadde kjennskap til men jo flere du inkluderer jo flere treffer du og samtidig godta at det var få gode menn som om det var en selvfølge. Hun nevnte ikke om han var en av de gode heller.

Hvis ikke det er makt så vet jeg ikke hva som er makt.

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 30 nov. 2008 15:50

hihihi

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 30 nov. 2008 15:52

Jeg tenker det renner inn med post til Stein R. nåååå av flotte sukker-damer som har lagt merke til han :)

Rart det ... det for meg til å tenke at all reklame er god reklame :) men litt barnslig ! :)

mvh en mann

Skjult ID med pseudonym musa sø. 30 nov. 2008 15:56

Prostituere og nå.....
Ta 5 minutter Kontrast.... Du tar veldig mye negativ plass om dagen....

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 15:57 Privat melding

Musa fikk et særdeles godt svar fra SteinR, så der trenger jeg ikke tilføye noe mer.

@belezza:
Heldigvis gir alltid veggen etter. Selv om det tar lang tid i noen tilfeller.

For å svare på spørsmålet ditt til SteinR, meg selv og noen andre menn (f.eks. mas og Organ):
Vi gjør ikke det samme som Beaumont fordi vi ikke ønsker å prostituere oss til hvem som helst, bare fordi hun er utstyrt med biffgardiner og et kaviarkryss. Vi tror at damer setter pris på en mann som har en ryggrad hakket sterkere enn en glassmanet. Men du liker kanskje å bade blant glassmaneter mer enn oss andre. Det skal du få lov til. Men om du ikke har gjort det ennå, vær så vennlig å sett et sort hjerte på meg. For jeg forventer mer av en kvinne jeg skal henge med enn at jeg må utslette meg selv og mine meninger bare for at hun skal føle seg bra.

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 30 nov. 2008 15:58

Er ikke det ganske kvinne fordummende å regne med at alle kvinner på sukker ikke klarer å skille mellom rosa , rød og hva det måtte være .......Trodde aldrig jeg skulle si noe sånt men ........
Men selv påstår derer å være den som ikke lar seg lure ? og er klar istand til å bedømme .......

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 30 nov. 2008 15:59

@Kontrast, nei jeg har aldri prostituert meg, og tror nok at om jeg skulle ha gjort det burde ha tenkt på det for 20 år siden :-)

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 30 nov. 2008 16:00

@stein r

Nei det er ikke sosial makt , det kalles sosial uinteligent :)

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 30 nov. 2008 16:01

ja SteinR jeg har vært på utesteder før og ja jeg har avvist, men vil ikke kalle det sosial makt, jeg kaller det for "nei takk jeg tenner ikke på dritafulle kåte menn"!

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 30 nov. 2008 16:03

Stein r

Jeg mener da selsagt , sosialt uinteligente gutter :)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 16:19 Privat melding

Hva om en av dem tilfeldigvis har håndlaget gull-lakkert hyssing befølt av diverse kjendiser og importert fra Dubai hehe :)

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 30 nov. 2008 16:21

@Kontrast. Takker for komplimentet :-) Jeg tror at det skrevne ord kan være vanskelig å anaysere av og til, og jeg vet at en del av det du skriver er skrevet med ironi og humor. Men humor og ironi kan være litt "farlig" på trykk (det har jeg merket mer enn en gang selv), fordi kroppspråket ikke kommer frem og det som blir sagt så lett kan misforståes. Nå er ikke dette ment som en "hyllest" til deg altså, jeg synes du tar altfor mye i innimellom, men av og til ler jeg over det du skriver.

Ha en fin kveld

ps: slutt å irriter deg over alle vi som er anonyme her, det er du selv også, jeg ville aldri ha kjent deg igjen på gata utfra det bildet der!

(mann 45 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 16:22 Privat melding

@SteinR
Godt forsøk i å plassere ordene dine i min munn. Jeg har da vel aldri sagt meg enig i at det kun finnes få gode menn her inne. Det tror jeg til og med Kontrast kan være enig i.

Og igjen, for å gjenta meg selv for `nte gang.
Jeg har aldri skrevet at jeg syntes ALLE kvinner her inne var flotte. Jeg kan til dels være enig i at det ville være platt og slesk. Det jeg der imot skrev, var at det var mange flotte kvinner her inne.

Og det var ikke et stunt fra min side.
Beklager gutter, men jeg har da guts nok til å ta kontakt med de flotte damene jeg ønsker kontakt med her inne. Uten å måtte gå til det skrittet å fremstille meg her inne som en slesk, prostituert som dere kaller det.

Jeg gir da damene her inne litt mer kredd enn som så. De skal ikke undervurderes.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 16:24 Privat melding

@belezza:
Én ting skal du ha. Du kaller ihvertfall ikke SteinR eller meg for "kverulant" unødig. Isteden klarer du å vri på det jeg sier til en selvironisk greie. Det er kjempebra. Og det mener jeg virkelig.

Og jeg spår like sikkert som sola går opp og ned hver dag, at ingen kommer til å legge merke til at jeg ga deg kudos for dette, fordi bildet og navnet mitt for visse folk her inne er per definisjon assosiert med djevelens forlengede arm. Og kanskje på grunn av det faktum at de ikke evner å lese gjennom postene mine, de klarer seg nemlig med annenhver setning, og så bestemmer de seg for å kommentere.

Det er altfor mange andre her inne som ville tatt det som en blodig fornærmelse, og i et anfall av stor selvinnsikt innsett at de kunne bruke det de selv tror er så glimrende, nemlig ordet "kverulant". De tror dette magiske ordet automatisk skal legge lokk på diskusjonen som et magisk abrakadabra. De er av den oppfatningen at det kan brukes som show-stopper for andres argumenter straks de selv går tomme for ammunisjon. Det virker som det er det eneste fremmedordet visse folk har lært seg, fordi de tror det kan brukes som livbøye straks man har tatt seg vann over hodet.

Selv synes jeg ikke f.eks. Beaumont (ikke ta det personlig, kun et eksempel) gjør seg skyldig i å være en kverulant, nettopp fordi han forsøksvis prøver å bringe nytt skyts til kampen. Han resirkulerer ikke kulene sine. Og da er man ingen kverulant. Det ville være fint om også andre tok dette til seg, og da spesielt anonyme gerilja-skribenter som ikke er verdt hyssingen på julepresangene sine.

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 30 nov. 2008 16:25

@ SteinR

Ja, jeg vil påstå at mange av dem er det , selv om de kan stave ordene riktig :)

Og du mener fremdeles at alle jentene er sosiale udyr og maktsyke , som selvsagt ikke er en fornærmelse ?

(mann 33 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 16:27 Privat melding

Nei det har jeg ikke sagt.

Det eneste jeg mener er at guttene må gi jentene litt motstand, la jentene jobbe litt og gjerne gi jentene litt "drama" sette dem litt på plass...det blir litt mer interessange situasjoner av det generelt.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 16:28 Privat melding

@Beaumont:
Å si at det finnes mange flotte damer her inne er i samme kategori som å si at alle damer her inne er flotte. Du drar kammen over alle, eller du drar kammen over mange. Eller de fleste. Du får ingen til å føle seg spesielle, med unntak av Zhair. Jeg ser forskjellen, misforstå meg rett, men jeg synes uttalelsen er platt og grusom om du bruker mange eller alle. Poenget består.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 30 nov. 2008 16:31

Syns Beaumony er fantastisk flink til å svare for seg ... ;o))

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 16:41 Privat melding

@Beaumont:
Å si at det finnes mange flotte damer her inne er i samme kategori som å si at alle damer her inne er flotte. Du drar kammen over alle, eller du drar kammen over mange. Eller de fleste. Du får ingen til å føle seg spesielle, med unntak av Zhair. Jeg ser forskjellen, misforstå meg rett, men jeg synes uttalelsen er platt og grusom om du bruker mange eller alle.

"Jeg gir da damene her inne litt mer kredd enn som så. De skal ikke undervurderes."

Det var faktisk nøyaktig å undervurdere dem du gjorde når du postet den første posten i gårsdagens tråd. Unntaket var Zhair og enkelte andre. De overvurderte kanskje jeg, noe jeg ikke kommer til å gjøre igjen. Poenget består.

@SteinR:
Enig. Man må bare huske å stikke av før snuten kommer. De tar alltid damas parti. Jeg har sett mangt et krakilsk kvinnfolk kalle typen sin for psykopat og verre ting, og straks er det 30 knekter i hvit rustning rundt henne som backer henne opp. Det spiller ingen rolle at tøyta generelt har oppført seg som en julenisse på crack tidligere på kvelden, typen skal straffes. "Sir" Beaumont og Ridderne av det Partiske Bord redder dagen igjen. Og alle venninnene til dama klapper søtt med hendene, litt sånn golfklapp-aktig. Så hviner de mens de slenger seg rundt halsen på Prinsesse Crack mens typen forlater stedet slukkøret.

Det er kanskje én eneste av venninnene som forteller crackprinsessa at hun oppførte seg dårlig og at typen hennes fortjener bedre enn henne. Og det er akkurat den dama jeg eventuelt prøver å komme i kontakt med etterpå. Hun er ingen glassmanet. Hun er heller ingen brennmanet, som prinsessa. Hun er faen meg ferskvann i en ørken av dumhet og misforståelser.

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 30 nov. 2008 16:47

@K0ntrast

Eller bare en speilrefleks !

Jeg skjønner at du har veldig mange dårlige erfaringer med andres damer , jeg pleier alltid å si at en sak har to sider , .)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 17:10 Privat melding

@Luring:
Eh, ja, nettopp? Det har liksom ikke slått deg at det er akkurat det jeg (forsøksvis) formidler ved å ikke adoptere de ubestridte selvretterdige rosa meningene til alle andre?

(mann 47 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 17:13 Privat melding

Jeg har forsøkt å lese gjennom litt av denne tråden og sitter igjen med en skikkelig surmaget dårlig følelse. Det blir brukt så mange stygge ord og lignelser at det rett og slett er forferdelig å lese. Det lyser misunnelse og bitterhet og lukter det for mye testosteron. Samtidig er det totalt uinteresasnt ettersom essensen er enkel og det ikke er noe fokus på det konstruktive.
En enkel lærdom: Vær konstruktiv og du vil få det til!

Vi skal nå ha fred på denne tråden og andre.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 30 nov. 2008 17:16

Smask , Fornøyelig.. dette ventet jeg på :o)

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 30 nov. 2008 17:17

@Kontrastå kalle andre for kverulanter, psykopater, bitch, dott osv faller bare på sin egen urimelighet. Nei jeg kaller ikke deg og SteinR for kverulanter, må være rom for uenighet uten å gå til sånne karakterisitkker.

Om andre ikke la merke til at du ga meg positiv tilbakemelding, så gjør vel ikke det noe, jeg la merke til det :-)

Skjult ID med pseudonym musa sø. 30 nov. 2008 17:20

Enig med Smily og Fornøyelig... nok er nok.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 17:35 Privat melding

"Luke. Luke, I am your father. Join me and the pink side."

Skjult ID med pseudonym s sø. 30 nov. 2008 19:20

Det jeg fortsatt sliter med å få tak på, helt uavhengig av hva jeg mener om innholdet i denne og tilsvarende tråder, er hvorfor i alle dager folk som er så utrolig opptatt av at alt skal være så rosenrødt og kosemose ikke greier å holde seg unna slike tråder. Neida, her skal det skytes like hardt tilbake, og trollene* skal mates til den store gullmedaljen. Ikke rart det blir litt action, da, vel?

At noen i det hele tatt kan få ødelagt dagen, bli gretten og lei seg og tilnærmet få fysiske smerter av å lese tråder som dette er jo helt utrolig, uansett hvor metaforisk det er ment. Men i så fall: Klag til Sukker, ring mor, barnehagetanta fra da du var ung, eller hva det nå skulle være i stedet om dette, kanskje det hjelper.

Hadde denne tråden vært helt umulig å komme unna og brent seg fast i skjermen til folk til evig forargelse, hadde jeg muligens forstått problemet. Men, jøjebøje, hopp nå over tråden om det gjør så vondt.

(* = Nei, ikke ta dette personlig, noen.)

Skjult ID med pseudonym Anna sø. 30 nov. 2008 20:02

Jeg blir alltid forbauset over hvor dårlig kvinner argumenterer i diskusjoner mot menn generelt, hvorfor er det alltid slik???

Skjult ID med pseudonym R sø. 30 nov. 2008 20:02

K0ntrast, du må ha latterlig dårlig erfaring med kvinner? Eller rettere sagt; med mennesker generelt sett? Jeg fatter og begriper ikke hva du gjør her inne - bermen rundt deg er jo så uintelligente at du ikke føler for annet enn å håne de. Bitterheten lenge leve.

Skjult ID med pseudonym hansomspør sø. 30 nov. 2008 20:03

Herlig tråd. Enig med s.

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 30 nov. 2008 20:18

s: Nuff said.

Skjult ID med pseudonym s sø. 30 nov. 2008 20:22

"Det er ikke lett å være singel i november og forumet er til for at man skal holde humøret og håpet oppe."

Eh, jasså? Jeg synes egentlig det er veldig lett, jeg, men det er kanskje bare meg.

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 30 nov. 2008 20:24

Javel, vet ikke helt hva jeg skal si til dette. Jeg har irritert meg over negativiteten mange ganger, men samtidig så har det jo skapt litt liv og røre her. Uansett, lykke til Kontrast.

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 30 nov. 2008 20:29

"Det positive kan aldri bli feil", nei men det kan kneble debatt og føre til utestengning av de som er litt annerledes.

-Ja ja, festlig.

Skjult ID med pseudonym hansomspør sø. 30 nov. 2008 20:30

"for på Sukker så trenger vi all den positivitet vi kan få. Det er ikke lett å være singel i november og forumet er til for at man skal holde humøret og håpet oppe"

Hahahahahahahahaha

Snakk om å gjøre single mennesker til stakkarslige folk. Det neste blir vel at vi er ofre for et motbydelig samfunn hvor folk finner hverandre.

Mulig det ikke er lett å være singel, men jeg synes det er mye verre å spise todagers gammelt brød.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 22:36 Privat melding

Å kneble debattanter er ikke bra. Alle må få gitt uttrykk for den forvirring som hersker i deres hoder, for å omskrive Hambroe litt... ;)

Mer seriøst, så lenge en holder seg unna rene personangrep, må alle få lov til å skrive. En trenger ikke å lese alt...

(mann 49 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 22:56 Privat melding

Jaja.

Nå skal tommeskruene skrus til, så alle de positive supermenneskene på Sukker ikke skal behøve å slite alt for mye i den singulært singel-vanskelige måneden november. Ingen blader på trærne. Flere uker til jul. Halv skatt først i neste måned. Og på toppen av alt er det en raring som våger å være litt kritisk på et eller annet forum som man på ingen måte behøver å besøke.

Sukk. Stønn. Å ha et posuitivt livssyn må være det vondeste og vanskeligste som finnes. Man blir TRIST av å tenke positivt! Selv den minste motbør er visst nok til å få den bunnsolide, rotekte positiviten til å sprekkke som en....såpeboble! I Norge, landet der det ifølge statistikken er flere posiitive enn noe annet sted, trenger optimistene all tenkelig støtte. De kunne vel strengt tatt ha bruk for et eget ombud, som kunne løpe i skytteltrafikk mellom Tabloid, Dagsnytt og Politisk Kvarter for å tale denne forfulgte lille minoritetens sak.

Jeg behøver vel ikke å tilføye noe som helst til K0ntrasts utmerkede argumentasjon overfor. At han ikke får noe gehør, er ikke hans feil. Å argumentere mot denne typen autoritær "positivitet" er som å bekjempe en tåkesky med florett.

Vi kan jo glede oss over at de "negative" alltid står igjen med de mesrt uslåelige argumentene. Å være "positiv"er (i Sukkers betydning av ordet) å aldri stille spørsmål ved eller problematisere noe. Og den som ikke leter, finner ingen ting. Negativitet er derimot den kjernesunne trangen til å utforske, tvile, være alle tenkelige djevlers prosessfullmektig. Ødelegge det keiserlige moteshowet med plagsomme sannheter. Så griper den kompromitterte enevoldsherskwer til "ultima ratio regis": Sensur og slavelenker.

For ordens skyld: Folk må selvsagt få lov til å være så positive de bare vil, så lenge det er deres eget valg. Problematisk blir det først når bestemte tankemønstre blir tredd ned over hodet på folk som en mental tvangstrøye. Da blir "positiviteten" en hersketeknikk, en strategi for å undertrykke dissens. At en slik strategi slår tilbake på de som bruker den, er denne tråden et veltalende bevis på.

Og nå har jeg jo selv vært ganske positiv - til de som kritierer positiviteten.

Bare for å gi dette innlegget en "riktig" vri.

Skjult ID sø. 30 nov. 2008 23:02

Negativitet er derimot den kjernesunne trangen til å utforske, tvile, være alle tenkelige djevlers prosessfullmektig????

Kjernesunn.

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 30 nov. 2008 23:09

jada , negativitet er roten til alt godt ! :)