Alle innlegg Sukkerforum

Er det vanlig at jenter kontakter gutter her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ny bruker sø. 30 nov. 2008 14:12

Hei ,jeg er ganske ny her inne, og jeg lurte på om det er noen uskrevet regler om hvordan en kommer i kontakt med det motsatte kjønn på sukker.
Er det noen oppskrift for hvordan du kommer i kontakt med en jente her inne?
Er det vanlig at jenter tar kontakt og leverer ut hjerter, eller er det guttene som må gjøre dette i de fleste tilfellene?
Hvis en jente har vært inne på profilen min, kan jeg da forvente at hun sender et hjerte eller skriver en melding hvis hun er interessert, eller må jeg ta det som en selvfølge at hun er interessert og sende henne en melding eller hjerte hvis hun har vært inne på profilen min?
Hva hvis hun har vært inne flere ganger?
Hva er beste framgangsmåten, først hjerte(for å se om hun er interessert) og deretter melding, eller gå rett på en melding med engang?

Hovedspørsmålet er vel om det er en form for likestilling når det gjelder initiativ her inne?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 30 nov. 2008 14:22

Hei du .. og velkommen :o)))
Jeg kan selvsagt ikke svare for alle damene her inne , men jeg sender meld til de jeg ønsker kontakt med .
bruker ikke hjertene så mye .. syns det er bedre å sende en meld .
Men du kan tydeligvis ikke forvente at jentene tar føste steget ... hvis det er en som har vært innom flere ganger .. kan du sende en meld hvis det er en person du ønsker kontakt med .
Jeg har vært innom noen profiler flere ganger , men det kan være at jeg føler jeg ikke stiller i samme "liga" og velger å ikke sende en meld ....... kanskje du er "for kjekk" .. hehehe ;o)

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 30 nov. 2008 14:23 Privat melding

Heisann du :-)
Nettet gjenspeiler ofte det virkelige livet. Jeg kan bare svare ut ifra egen erfaring, å det er at jenter tar kontakt med meg, men det skal sies at de sannynligvis får flere meldinger ifra flere folk enn dem de selv tar kontakt med.
Oppskriften er å fange interessen/oppmerksomheten til den du sender melding til og i tillegg ha det som personen er ute etter å formidler det på en måte som den personen liker, samt at meldingen blir lest på det rettetidspunktet å den er i det rette humøret å anledningen er riktig for mottakeren.
Du bør nok ikke ha høye forventninger, ikke forvent at noen tar kontakt med deg eller liker deg selv om de er innom din profil, sender deg et hjerte, kompliment, da slipper du å bli skuffet når dem ikke gjør det.

Skjult ID med pseudonym Petra sø. 30 nov. 2008 14:29

JA! du må bare være "frempå" og ta den første kontakten;-) Det kan være skuffende at mange velger å ikke svare deg, men sånn er gamet her inne....
LYKKE TIL

(mann 38 år fra Oslo) sø. 30 nov. 2008 14:39 Privat melding

Vær deg selv og ikke tenk så mye på hva alle andre mener, fremstiller seg som eller skriver om seg selv. Ta kontakt med de du tror er verdt å ta kontakt med, sett et sort hjerte på de du får dårlige "vibber" av.

Skjult ID sø. 30 nov. 2008 14:43

Takk så mye for hjelpen:)
Håper folk her inne er like flink å svare på meldinger og hjerter, som dere er på forumet;)
Tror jeg skal kjøre hardt på fra begynnelsen med meldinger, uten noen som helst forventninger om svar, hehe;)
Jeg kan vel også si at jeg kommer til svare alle uansett om jeg er interessert eller ikke:)

Skjult ID med pseudonym Petra sø. 30 nov. 2008 14:46

Ja gå høyt ut fra starten, det er veldig spennende når man begynner å maile med noen her inne, og det utvikler seg til en date. Har vært på tre dater med folk fra sukker, desverre så ble det ikke noe mere ette et par dater med hver av dem, men man skal være optimist og bare fortsette;-) Som sagt lykke til.

Skjult ID med pseudonym ... sø. 30 nov. 2008 14:57

Er ganske ny her selv så har ikke så mye erfaring å dele av. Men det virker nok som sukker i stor grad gjenspeiler virkeligheten. Det vil si at spillet er på jentenes premisser og at det er gutta som betaler for morroen..;-)

Den beste måten å se det på er å søke gjennom topp 100 listen sin. Av mine topp 100 jenter er det fire som er superbrukere! Med mindre 90% av brukerne her inne bare ser på profilbilder og matchtrær som i seg selv ikke er spennende, så tipper jeg at andelen gutter som er superbrukere er 50+%? Eller hur?

Skjult ID med pseudonym ruben sø. 30 nov. 2008 14:57

Vet ikke hva som er vanlig. Synes det er greit at jentene gir et signal om det er interesse eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Chanel sø. 30 nov. 2008 15:06

Jeg synes det er en selvfølge at jentene tar kontakt med de menn de ønsker å bli kjent med....
Hjelpemeg.....det er år 2008 altså, og ikke 1908 hvis noen ikke har fått med seg det......

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis sø. 30 nov. 2008 15:12

Ja, det er vanlig. De beste samtalene, meningsutvekslingene og datene jeg har hatt, har alle begynt med at en jente har kontakta meg.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk sø. 30 nov. 2008 20:49

Det er i hvert fall ikke uvanlig, men det er nok like greit og ikke basere seg på det.

For dynamikken her inne er det en fordel er mest mulig aktive i og kontakte profiler de synes er interessante.

Skjult ID med pseudonym Timtim71 ma. 1 des. 2008 01:17

Å lage en "selgende" profil er ikke lett. Husk at du må legge inn noen momenter i profilen som gjør det lett eller oppmuntrer til kontakt. F.eks. har jeg helt nederst i profilen min skrevet at jeg gratulerer jenta som har lest så langt og syntes da at det hadde vært ekstra hyggelig å få en melding og at jeg lover å svare tilbake.
(Husker fra gammel markedsføringsutdannelse at man alltid skulle avslutte med en konkret handlingsoppfordring)
Funker veldig bra for meg og jeg får mange som responderer på den oppfordringen.

Hvorfor ikke spørre noen hyggelige spørsmål i profilteksten. F.eks "Jeg liker godt å seile å benytter en hver anledning til å komme meg ut på fjorden" Her vil vel de fleste sette punktum...hvorfor ikke prøve å skrive: Har du noen gang opplevd den fantastiske følelsen med å være ute på fjorden en stille vakker solskinnsdag med hvitvin og reker?....
Lag bilder, lag drømmer, oppforde til engasjement.
(For the record, jeg har aldri seilt...)

Jeg kjenner meg ihvertfall ikke igjen i at det er menn som skal være den som tar kontakt. Har du en vel utformet profil så tar kvinner kontakt.
Å du ...tenk litt gjennom bildet du velger. Ser at mange tar lett på dette...det er den viktigste interessevekkeren på profilen din.
Et fint naturlig smil tiltrekker kvinner.

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 1 des. 2008 01:31

TS: Som svar til overskriften din, ja det er vanlig.

(Det som kanskje er litt bekymmringsverdig er at når jenta kontakter meg først er kjemien vanligvis MYE bedre enn når jeg tar initiativ... Mulig jenter er flinkere enn meg til å selektere..?)

Timtim71: Mye gode innspill der! Handligsoppfordring er en vinner så lenge det blir gjort med glimt i øyet. Og bildet... Vel... Om du står i videosjappa er det gjerne de mest spennede coverene som tiltrekker seg flest kunder IKKE de beste filmene.

Skjult ID med pseudonym Megselv ma. 1 des. 2008 01:35

Bilde har vist seg å være veldig viktig... Jeg er ei kvinne med en interessant og annerledes profil som oppfordrer til kontakt, men siden jeg ikke har bilde får jeg masse besøk men få meldinger. Ser flere som har merket meg som interessant eller svært interessant, og som ofte er innom men ikke tar kontakt. Da må jeg jo bare gå ut i fra at de venter på bilde...
Bare vær deg selv du, og vær frempå...

Skjult ID med pseudonym kvinnen on. 3 des. 2008 15:58

Jeg er blitt kontaktet og jeg kontakter... man må være aktiv og tilgjengelig, skjønner du :-)

Skjult ID med pseudonym eelo on. 3 des. 2008 23:06

er du gutt og ikke ser ut som brad pitt må du ta initiativet :P

Skjult ID med pseudonym Xradon ti. 9 des. 2008 15:31

Det er ikke så vanlig at jenter tar konteat. Men de jentene som sender melding er også de som har seltillit nok til å gjøre deet og glede en manns hjerte selv om det sier pang eller ikke.

Jeg trodde jenter var ute etter en kjæreste jeg. Men det ønsker dem selvsagt ikke, dem er her bare for å pynte på fasiliteter. Dem er ganske så passive på frontet til å sjekke her. Dem kan gjøre www.sukker.no til et seriøst datingsted vis dem hadde vist mye mere interesse.

Nå skjærer jeg ikke alle under en kam. Jeg har fått brev jeg her inne men det er ikke så vanlig å se brev i postkassa nei. Men de utenlandske russiske scammerne vet å glede oss inntill vi åpner brevene.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 9 des. 2008 16:07

@Xradon

Hvis du ønsker mer liv i innboksen er det vel bare å bli mer aktiv selv?

Ellers har jeg ett inntrykk av at det er mer vanlig at gutta tar første skritt, men det er ikke uvanlig at jentene sender første mail heller.

Skjult ID med pseudonym Ann-50ung ti. 9 des. 2008 17:34

Xradon: Jeg er en dame med god selvtillitt og vet at figuren ikke skremmer noen selv om fjeset kanskje ikke tiltaler alle :)
Men, i Sukkerverdenen må jeg tydeligvis være under pari.
Tok et raid og sendte melding til de jeg syntes hadde en hyggelgi profil og ikke altfor store forskjeller i interesser.
De som svarer bruker hvir løgnvarianten : Jeg snakker allerede med en eller dater en her inne og ønsker ikke flere kontakter Lykke til, hvorpå de stort sett er kontinuerlig online etterpå. Eller for 98% av tilfellene åpner ikke mailen eller svarer ikke.
Dette er ikke en klage da den eneste her i verden man kan forandre eller forlange noe av er seg selv, men andre kan heller ikke forvente at damer skal ta kontakt når dette er responsen.
De mange ødelegger for de få man gjerne skulle truffet.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 des. 2008 18:05 Privat melding

Spirren jeg kan garantere deg at en feit lav drittsekk med rufse hår, snus og lue som prater om Snowboard og fylla hele dagen er laaangt mer attraktiv for den gjennomsnittlige norske jenta enn Brad Pitt..å være veltrent og hyggelig er et stort minus her. I andre land er det et stort pluss.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 9 des. 2008 18:38 Privat melding

Nå må jeg kun svare for meg selv, men det er ikke ofte jeg tar kontakt med menn her inne. At det har noe med selvtillit å gjøre om man tar kontakt med menn eller ikke er bare tull. Det mangler ikke på det hos meg, men det går mer på prinsippet at jeg foretrekker å bli kontaktet av menn. Det er nok jeg som er litt gammeldags sånn sett og jeg er sånn på byen også, og finner aldri meg som sjekker opp en fyr og det er heller det motsatte. I min vennekrets er det oftest den veien det går og det er vanskelig å endre seg, men som sagt foretrekker jeg at det er menn som kontakter meg. Jeg svarer de som faktisk sender noe seriøst og et bra innhold, men kun et hei sexy eller noe i den duren får aldri svar av meg..:)

Skjult ID med pseudonym Xradon ti. 9 des. 2008 19:22

charmy68

Ok sier kansje litt om deg det du skriver men holdningen er ikke bra for sukker.no sin del. Gjør sukker til et mere seriøst datingside ellers får dem lav rykte og det går som regel fort med nettet som formidling.

Skjult ID med pseudonym Xradon ti. 9 des. 2008 19:27

HrMetikk

Jeg er vel en av de som sjekker og sender meldinger her inne. Men jeg forventer at det motsatte kjønn er like aktiv ellers liten vits å være her faktisk. Gjør sukker til mere seriøst datingsted å være da blir det bare så mye bedre å være her. Da får dem mye mere skryt og det burde dem fortjent etter mitt syn. Men medlemmene skal ikke jeg skryte så innmarri mye om med det jeg har sett og observert her inne.

Skjult ID med pseudonym mars ti. 9 des. 2008 19:54

Hvorfor kan ikke ALLE gutter la være så sende meldinger til nye jenter/damer? Hva vil skjer da? Jo, etter en liten stund må jentene/damene begynne å sende meldinger og være aktiv.

Men så j... kåte guttene så lar ikke dette seg gjennomført. Men hadde vært utrooolig artig å sett følgene av dette:)

Skjult ID med pseudonym Sec.that ti. 9 des. 2008 19:59

Støtter den mars! Hadde vært artig å sett konsekvensen av det. Men det er et håpløst prosjekt tror jeg.

Skjult ID med pseudonym mars ti. 9 des. 2008 20:06

Hvor ellers skal de umiddelbart kunne skaffe seg en date? De fleste jenter er vel lei av fulle folk på byn som sikler, er for pågående og sier dumme ting? De kan jo bytte nettside, men når de tross alt har svart på over 75(?) spørsmål til relasjonsprofilen sin, så gir de nok ikke opp så lett?:P

lov å håpe da;)

Skjult ID med pseudonym mars ti. 9 des. 2008 20:07

Eller de kan jo finne meg, klin edru, på byn ;) (ref annen tråd) :P

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 9 des. 2008 20:11

Xradon:

Hvorfor forventer du at jenter er "like aktiv" som du selv?

Hvorfor er det lite vits i å være på Sukker om de ikke er det?

Jeg forstår deg dithen at du etter det, ( Les: De jentene.), du har observert ikke finner mye å skryte av her inne.... Hm... Alt jeg kan si er at din og min matchliste er HELT UTROLIG forskjellig.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 9 des. 2008 20:13

Synes nå det er helt greit jeg da, i hvert fall. Men nå hadde jeg ikke forventet at superattraktive kvinner skulle dynge ned innboksen min med mail helt uoppfordret heller.
Dette er selvsagt satt litt på spissen, men med ett realistisk syn på nettdating er nok sjansene for å bli desillusjonert langt mindre.

Skjult ID med pseudonym Xradon ti. 9 des. 2008 20:29

Organ

Hvorfor jeg forventer at jenter skal være like aktiv? Når dem leter etter en person dem kan leve med resten av livet som de utaler seg ofte om bør dem finne ham og ikke sitte på benken og tro at alle menn skal ta kontakt. Vis dem skal ha en person som dem liker godt da bør dem gjøre noe med det selv også. Handler om å møtes på midtveien. Uten dette blir det komplett umulig for begge parter.

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 9 des. 2008 22:31

Fair enough, men skal jeg være ærlig tror jeg det er tid for å gå i seg selv for de som opplever en-veiskjøring her inne. Det blir forøvrig ikke komplett umulig for begge parter om f.eks kun mannen er aktiv og responsen på hans aktivitet er.. øh.. "Tilfredsstillende" ;-)