Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal til...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kattepusen to. 24 mars 2016 18:28

Hva skal til for å treffe en person man vil bli bedre kjent med? Hvis det bare blir en date hver gang begynner man jo å lure på om meg det er noe galt med...haha
Tips tas gjerne imot..

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 24 mars 2016 18:43

Et lite bidrag til en gjentakende debatt i tråder her om hvordan få kontakt, hvordan opprettholde den, og få den over i en kjede av dating. Jeg har etterhvert samlet opp endel erfaring, og for egen del er det kvalitetskommunikasjon og tooolmoooodighet som er hovedgrepene. Kvalitetskomm. har vel egentlig aldri vært problemet, men utolmodig og iver har jeg mer blandet erfaring med. Men, det er meg og de i andre enden - behøver ikke gjelde alle og enhver, til enhver tid.

Uansett - en bør mailes noen uker/måneder før en tar en kaffeprat. Uten blir kaffepraten, som jo helst bør over i mer enn det med det samme, kun overfladisk. Jeg har faktisk skrevet av meg en for tidlig slik invitasjon - i det vi ble såpass kjent i mailinga at jeg takket nei.

Skjult ID med pseudonym tindar to. 24 mars 2016 18:53

Enig med @Villrosa. Møt hverandre og se om praten går og mål hverandre og se om man kan leve med det man ser. Lytt til hjernen og ikke alltid til øynene. Kjenn på magen om dette var moro og tør å spørre om en ny date selv om du er kvinne.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 24 mars 2016 18:54

@Villrosa: God strategi om du vil mislykkes uten å noengang skjønne hvorfor...:

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mars 2016 18:55 Privat melding

Det er vel opp til hver enkelt å bygge opp forventning, er vel forskjell på forventning og interesse vil jeg tro. Jeg har best erfaring med å snakke lenge, slik som @blingbling. Får litt hetta av folk som skal møtes med en gang, jeg trenger tid til å bli varm i trøya.

Det er begrenset hva man kan få ut av en kaffedate, så jeg unngår det så godt jeg kan. Satser heller på andre aktiviteter. :)

Skjult ID med pseudonym smiliiet to. 24 mars 2016 18:57

Jeg leste et sted at hvis folk ikke treffes ila de 14 første dagene de har kontakt, så treffes folk sjelden. Interessen avtar og det kommer en ny spennende person til. Jeg er ganske så sikker på at det ligger noe i det.

Mulig jeg er kresen da, men jeg ønsker uansett å treffe en som gutser på og viser at han er intr i å treffe/bli kjent med meg.

Skjult ID med pseudonym Kattepusen to. 24 mars 2016 19:26

Mitt problem er at jeg ikke bestemmer meg så fort...om jeg vil møte han igjen! Venter liksom på om han er interessert...vet at det er gammeldags.
MEN jeg vet jo at jeg kan når jeg VIL...har kanskje IKKE møtt den riktige....

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mars 2016 19:27 Privat melding

@smiliiet: Det finnes nok mer enn ett svar her, ikke alle som kan møtes så fort, grunnet avstand, eller allerede langsiktige planer.

For meg er det ikke nødvendigvis 14 dager med prat som gjelder, men uker eller måneder der interessen ikke dabber av, for meg er dette mer å satse på, men det er min greie.

Kjemi kommer som en naturlig del av denne kommunikasjonen, men det er under forutsetning at man har vært ærlig med hverandre, for dette kommer ganske fort fram under et møte.

Skjult ID med pseudonym smiliiet to. 24 mars 2016 19:32

Avstand har jeg ikke tatt med i beregningen her for mitt vedkommende da. Ganske enkelt fordi avstandsforhold er uaktuelt for min del. Er ikke flyttbar og det er ikke de fleste andre heller. Da må det i såfall være en jeg treffer i virkelig sammenheng og det sier pang pang pang med en gang :)

Vente på en som har lange planer før han kan treffes er heller ikke så intr..

Damn, nå er jeg sær altså.. hehe :)

Skjult ID med pseudonym tindar to. 24 mars 2016 19:41

Helt enig med avstand fordi avstand forhold aldri varer og selv om kjemi og dame er helt topp så har vi etablert oss med venner og familie.. Så avstand er for meg helt uaktuelt og jeg sier klart i fra at kan hun flytte så ok. Men jeg flytter aldri.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mars 2016 19:43 Privat melding

@smiliiet: Mange som er flyttbare, det bare ligger litt langt inne. Primært vil de ikke det. Det finnes mange som har avstandforhold, det fungerer fint så lenge man er bestemt på å få det til å fungere, og ikke være så innmari ego, f.eks. :P

(mann 35 år fra Akershus) to. 24 mars 2016 19:45 Privat melding

Jeg tenker litt både og. Har ingen problemer med utveksling over melding/chat 1-2 uker før en treffes, men kan godt møtes etter et par meldinger også. Det kommer litt an på hva som føles naturlig der og da.
Jeg er ikke noen stor fan av kaffedate, da foretrekker jeg andre aktiviteter. En tur for eksempel. Om det er i en park, langs en elv eller rundt et tjern eller annet. Eller om det er en tur i bowlinghallen eller på skytebanen (en bueskytter lar aldri anledningen for å skyte noen piler gå fra seg) eller en tur på hesteryggen, eller i kano, eller hva enn det måtte være.
Burde kanskje ikke si det, men jeg er ingen mester på superspennende small talk (min akilleshel), og av erfaring blir det mye kunstig small talk på kaffedate. Men én kan jo bare ha vært svært uheldig også.

For min del synes jeg nødvendig small talk er lettere i sammenheng med en aktivitet. Men vi er alle forskjellige, så om en skal møtes etter 2 minutter, 2 dager, 2 uker eller 2 måneder blir nå opp til hver enkelt mtp hva som føles mest naturlig.

Skjult ID med pseudonym Gravlax to. 24 mars 2016 20:06

Man treffes når begge vil og begge er klare for det. Dette blir forskjellig fra gang til gang. Den kjappeste kaffedaten jeg har hatt var to dager etter første melding. Lengste har vel vært en måned. Men det kommer jo an på hyppigheten på meldingene også. Skriver man et par meldinger om dagen, kan det ta lang tid før man føler man er klar for å møtes. Blir det flere ti-talls meldinger om dagen så går denne prosessen fortere. Ingen fasitsvar her..men man må ikke presse den andre. Når man er klar, er man klar. Ikke før.

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) to. 24 mars 2016 20:12 Privat melding

Erfaringsmessig så funker det best å møtes a.s.a.p.
Å skulle skrive seg til døde på forhånd hjelper uansett ikke hvis det er nada kjemi når man møtes.
Selv om mannen er oppegående på alle mulige måter, så hjelper ikke det hvis jeg har lyst til å legge meg i fosterstilling ved tanken på å kysse ham. Den biten MÅ være på plass for min del, og det kjenner jeg i løpet av de første minuttene sammen med vedkommende :-)

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 24 mars 2016 20:13 Privat melding

Menn jeg har datet tidlig har alltid vært fiasko...liker nok å bli litt mer kjent med mannen før man møtes.

Skjult ID med pseudonym tindar to. 24 mars 2016 20:26

Har møtt 4-5 damer fra nettet og alle ganske kjapt. De aller fleste var blitt gamle kjerringer i sinn og være måte og jeg skygget banen. Jeg sa klart i fra også om at når de tenker at alder ikke teller og kler seg som sekker da er jeg helt ute. Siste var ganske så pen og veldig hyggelig og hadde et forhold til henne i 4-5 år. Men dessverre tok alkoholen styringen fra henne og jeg tidligere stoff misbruker så jeg er ikke tilgivende der.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 24 mars 2016 20:56

Tindar, hvor gammel var de?
Og spent på hvordan man sier i fra om slikt. Jeg tenker at de færreste har mot til å si ifra om sånt.

Skjult ID med pseudonym smiliiet to. 24 mars 2016 21:14

For min del har det ikke noe med å være ego å gjøre. Er vel mer det at jeg har behov for relasjon med en som er tilgjengelig for meg litt oftere enn en gang i mnd feks.. Hvis det er ego, så ja, da får jeg kalle meg ego ;)

Når det gjelder uker og mnd med kommunikasjon via her feks, så danner ihvertfall jeg meg et inntrykk og en forventning som har blitt ødelagt når jeg har truffet personen.

Men igjen, mulig jeg er sær :p

Skjult ID med pseudonym tindar to. 24 mars 2016 21:20

@creeper. Alle var passert midt i 40 og opp til midten av 50. Jeg er alltid rett frem og spør alltid hva de tenker om fremtid og nåtid ? Og hva synes de er viktig og etter å hørt de og sett hvordan de kler seg og tanker om livet sier jeg bare at dette er ikke noe for meg og takker for meg. Det er ikke lett men bedre enn en masse løgner og bedrag.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 24 mars 2016 21:53

Spørsmålet i overskriften var: "Hva skal til..." Det var det jeg svarte på. De som vil skyte fra hofta har selvsagt full anledning til det - fritt land, og som Tindar sier det kan gi resultat i tilfeldige tilfeller - ikke til å nekte og ikke til å komme fra.

Slik kan man for å snakke i overført betydning også handle bruktbil - men anbefales ikke av NAF, og flere som har prøvd vet hvorfor. Derfor er bort med systematikk ikke det man svarer noen som spør om råd.

Holder derfor fast på at det som "skal til" er systematisk skriving over tid. Da finner man ut det meste - blir en slags etterforskning nærmest, og det uavklarte minker. Uavklart rest blir det man faktisk ikke kan spørre rett ut om. Hva det er blir vel opp til den enkeltes bluferdighet. Den teste må man finne ut av ved en eller flere "fremstillinger/konfrontasjoner" for å holde seg i krimretorikken.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 24 mars 2016 21:55

*Den resten...

(mann 52 år fra Oppland) to. 24 mars 2016 22:07 Privat melding

Dette har jeg nærmest null er faring på, men jeg mener helt klart at det er lurt å treffes raskt etter å ha skrevet en kort stund her inne.

(mann 52 år fra Oppland) to. 24 mars 2016 22:11 Privat melding

Kjemien er så utrolig viktig, alt det andre kan avklares her eller der.....

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 24 mars 2016 22:18

@Kakadue: Ikke uenig. Du supplerer/kompletterer systematikken jeg beskriver med en kommunikasjonsform som er mellomting av skrive her og IRL. Rasjonaliserer jobben om tida er knapp fordi køen er lang, men endrer ikke toolmoodig-tankegangen.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 24 mars 2016 22:29

@tindar

Ok. Jeg forstod deg dit hen at du sa klart i fra om at..."Du er gammel kjerring i sinn og være måte og jeg skygger banen. Du tenker at alder ikke teller og kler deg som sekker da er jeg helt ute."

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 24 mars 2016 23:14

Jeg husker å ha skrevet om dette tema en gang tidligere, men kanskje forumfolket er byttet ut siden den gang.

Faktisk tror jeg at det er en ulempe å møtes for raskt. Om man møtes før man har rukket å utvikle noe følelser, er det mye enklere å ditche daten og gå videre ved å si at "jeg følte ikke noe kjemi der".
Om man derimot har skrevet sammen en stund, så kan man være ganske betatt før første date. Dermed er man også mer moden for å gi det en sjanse eller tre før man gir opp. Og da ser man kanskje også bak førsteinntrykket og utseendet alene.

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) to. 24 mars 2016 23:53 Privat melding

@Creeper
Har erfaringer med å skrive i lang tid før man møtes, men det hjelper uansett ikke hvis det er dødt på DEN måten når man møtes.
Det fører bare til enda større forventning, - med påfølgende skuffelse hvis det ligger månedsvis med chatting bak.

Ergo så ønsker jeg nå å møte vedkommende kjapt over en kopp kaffe (eller 3 hvis kjemien er der ;-) ).

Den umiddelbare tiltrekningen og tanken om at "HAN har jeg lyst til å bli mer kjent med!" må være der hos meg.

Skjult ID med pseudonym Lisa fr. 25 mars 2016 00:01

Jeg ser det er flere som skriver at skuffelsen blir stor hvis de etter flere uker med god skriving møtes, og så er ikke kjemien der.
Jeg synes nesten det hadde vært en enda større nedtur dersom jeg møtte noen raskt, det viser seg at kjemien er veldig bra, for deretter å finne ut etter noen dater at personen har ting ved seg som jeg absolutt ikke kan leve med.

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 25 mars 2016 00:03

Begge deler er 'waste of time' da med andre ord..

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 25 mars 2016 00:07

Ja, kanskje det smiliiet :)
Jeg har kommet fram til at nettdating ikke er noe som vil funke for meg. Foretrekker å bli kjent med en person før jeg evt. vurderer ham som potensiell kjæreste. Dette datinggreiene blir for kunstig for meg. Men jeg stiller gjerne på fester, arrangementer og diverse og er åpen for å treffe nye hyggelige damer og menn. Og hvem vet? Jeg kan jo møte drømmemannen på neste Quiz ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 25 mars 2016 00:13 Privat melding

@creeper: Enig med du. :) Vi er alle forskjellige mennesker, med forskjellig erfaringsbakgrunn, det er viktig å ta med i en slik diskusjon, det er ikke enten eller, det er ofte nyanser.

Det som er viktig midt oppe i dette, er at oppnås ikke målet, endre metoden. :)

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) fr. 25 mars 2016 00:20 Privat melding

@Lisa
Å bli kjent med en person kan ta år...før eller senere vil det uansett dukke opp noe man ikke var klar over, - selv hos den man har chattet med i noen måneder først :)
Folk møter jo hverandre på by'n også, og da vet man jo ingen ting om vedkommende på forhånd.

@smiliiet
Neida, noen ganger sier det faktisk pang hos begge! ;-) Du skriver "waste of time"...hva annet ville du ha brukt tiden til i stedet for de 2-3 timene på kafé? :-) Er svaret "Netflix", vel.... ;-)

Skjult ID med pseudonym Lisa fr. 25 mars 2016 00:20

Er ikke både kjemi og fornuft til stede, så blir det "Waste of time" uansett, smiliet, det er sant.
Men de gangene jeg har skrevet en stund i forkant, og jeg føler at fornuften er tilstede, så kan det ha ført til at jeg tar en date nr 2, selv om jeg ikke følte den helt store kjemien første gang.
Som Creeper skriver over her, jeg er da mer villig til å gi det en sjanse.
Hadde jeg tatt et raskt møte og det var null kjemi så hadde det ikke blitt flere dater.

Skjult ID med pseudonym Lisa fr. 25 mars 2016 00:29

Jeg er enig med deg i at det tar år å bli kjent med noen, Virgo71, og noen garanti har man aldri.
Men skrive en del i forkant er likevel det som fungerer best for meg. Jeg har unngått en del mislykkede dater på den måten, ved at ting har dukket opp allerede da.
Men alle er forskjellige, og det som føles riktig for meg, trenger ikke være riktig for noen andre. Som Nigma skriver, så spiller metoden ingen rolle så lenge man når målet. :-)

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 25 mars 2016 00:29

Med 'waste of time' så mener jeg mer alle de timer som blir brukt foran pc, på tlf etc.. Ikke akkurat de minuttene jeg bruker på en person i virkeligheten.

Så ja, jeg ville faktisk heller brukt tiden min på netflix enn noen av de jeg har brukt tid på når det gjelder nettdating.
Og stor grunn for det er at et par jeg har hatt kontakt med mest sannsynlig ikke har hatt som mål å treffe noen, men bare ha noen å prate med i kjedelige stunder via nett. Noe som jeg prøver å være mer bevisst på nå. Derfor foretrekker jeg raskt treff :)

Skjult ID med pseudonym Lisa fr. 25 mars 2016 00:32

Eehhh,,,jeg feil-leste visst det Nigma skrev....

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) fr. 25 mars 2016 00:33 Privat melding

Jepp, alle må finne ut hva som fungerer best for en selv :-)

@smiliiet: Skjønner akkurat hva du sier, og er ergo enig i konklusjonen :-)

Skjult ID med pseudonym Lisa fr. 25 mars 2016 00:34

Jeg har forresten forandret på metoden som ikke virket for meg: å møtes raskt. Har funnet ut at å bruke tid og skrive en del i forkant fungerer mye bedre. For meg.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 25 mars 2016 00:34

Med de fleste som vekker nysgjerrighet føler man ganske raskt hvorvidt det kan være kjemi eller ikke. Og eneste måten å finne ut hvordan kjemien er - hvis det finnes der - er å treffes. Jeg planlegger ikke en framtid å sitte i hvert vårt rom å chatte til hverandre på PC'n... "Kjemi" inkluderer så mange andre sanser enn det som kan uttrykkes verbalt. Jeg synes tidspunktet for når man vil undersøke en mer utvidet sansning gjennom å treffes kommer helt naturlig, og på individuelle tidspunkt. Dersom man "må" chatte skriftlig i ukesvis for å finne ut grunnlaget for å treffes, forestiller jeg meg at det kan bli like "seigt" på en treff også.
Og det er jo ikke sånn at vi har fått utdelt bare 5 forsøk på å finne "den rette". Det er da ikke noe galt i å treffe hyggelige ukjente personer, og slett ikke noe nederlag om det ikke blir et livstidsforhold hver gang.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 25 mars 2016 00:36

Netflix er da ikke Waste of time.
Når jeg en sjelden gang setter meg ned for å se en film, skrur på surroundanlegget og nyter min nye 65" SUHD fra Samsung.
Det er kvalitetstid! :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 25 mars 2016 01:06

Takk for det @Villrosa.
Vi har nok kommet over det stadiet da man tenker på livet som oppskrift, skjemaer og kalkyler... :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 25 mars 2016 01:25

Ja, jeg har UHD-abonnement.
Men om det er tv'n som skal dra kæll, så klarer jeg meg uten...kæll altså.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 25 mars 2016 01:26

Nettopp. Da har man samlet på seg erfaring. Da leser man mye mellom linjene og av bilder. Og kroppsspråket da gitt!

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 25 mars 2016 01:47

Yamaha, men husker ikke typebetegnelsen

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 25 mars 2016 09:17 Privat melding

Hvis det er fin flyt i meldingene , og man får svar på spørsmål, føler ihvertfall jeg at det vil være interesant å treffes relativt kjapt . Har også opplevd at en jeg nesten hadde fallt for fordi han skrev så godt, var uberkjekk på bildene ble tidenes nedtur da både stemme, kroppsholdning, holdninger generelt var noe heeeeelt annet. Vi var helt enige dog,- det ble ikke noe mer 😂😂😂

(mann 52 år fra Oppland) fr. 25 mars 2016 09:19 Privat melding

Hvorfor er det slik gille ?

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 25 mars 2016 09:24 Privat melding

Hvorfor er det slik hva, Apollonis?

(mann 52 år fra Oppland) fr. 25 mars 2016 09:41 Privat melding

Hvorfor er det så vanskelig for mange å finne den rette ?
Kan du vennligst svare meg på det ?

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 25 mars 2016 10:46 Privat melding

Ah Apollonis...Skulle jeg gjerne hatt svaret på, jeg også.. Jeg er åpen og ser an hver person jeg er i kontakt m (her eller "ute"), som heg ser som en potensiell partner og prøver å finne ut mest mulig om humor, verdier, preferanser av flere slag.. Om "praten" flyter synes jeg det er spennende, men det er jo ikke sikkert at det blir noe mer av det. Hva jeg vil er en ting, "but it takes 2 to tango".. Er vi litt late, og sitter og venter på noe som skal komme rekende på ei fjøl, kanskje ? Jeg venter ikke lenge, tror ikke jeg leter heller .. Er mer på vei og veien blir til mens man går, så dukker det kanskje opp no' ille spennende på veien.. 😉😋 vel... Hmmm

Skjult ID med pseudonym tindar fr. 25 mars 2016 10:51

Jeg mener at mange av oss vil at de skal bo nær og ser mer på bilder enn godt er og vi glemmer at bak bilde finnes det gjerne en flott person som hadde sjarmert oss i senk om vi hadde krøpet ut av hiet våres. Men vi har for godt og vil ikke rive ned den muren som vi er så trygg bak,

Skjult ID med pseudonym tindar fr. 25 mars 2016 10:52

Men vi har for det godt mente jeg:)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 25 mars 2016 11:29

@Apollonis: Det du spør Gille om "hvorfor er det slik", har jeg svart på tidligere i tråden - slett forarbeid. Gjør man forarbeidet godt, havner man ikke, eller skjelden i den situasjonen. Hender og at den litt bange anelsen er der men man tar sjansen, fordi erfaringen uansett har verdi som erfaring, og det kan bli moro med merverdi ;) Selvsagt sjanser man innen rimelighetens grenser - det går som sagt an å finne ut at en skriver seg bort fra en invitasjon. Du sa tidligere i tråden at du hadde lite erfaring, likevel anbefalte du kjapt møte, og så fortsetter du tross det å spørre hvorfor det bommes?

Ordtaket hastverk er lastverk gjelder her som overalt ellers.

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) fr. 25 mars 2016 11:52 Privat melding

@blingbling
Vel...tidligere har jeg gjort det du kaller "godt forarbeid", men hva hjelper det når den...la oss kalle det "seksuelle kjemien"...mangler når man møtes?

Det er grunnen til at jeg nå velger å møtes raskt. For er ikke den ovennevnte kjemien der for min del, så er løpet kjørt...uansett hvor perfekt på papiret han er ellers.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 25 mars 2016 11:59

Det er vi uansett, Villrosa 😂

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 25 mars 2016 12:11 Privat melding

Er vel ingen fasit her... men jeg foretrekker nigma og blingbling varianten...

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 25 mars 2016 12:17 Privat melding

Godt forarbeid ? Det er uansett alltid vanskelig å lese mellom linjer og tolke stemninger, uansett hvor lenge man velger å meldes..synes jeg. Kroppsspråk og blikk er veldig avslørende, og blir loddet på vektskåla for min del 😉

(kvinne 42 år fra Aust-Agder) fr. 25 mars 2016 12:21 Privat melding

En stor dose tålmodighet, mye flaks og en del tilfeldigheter er vel mye av det som skal til :-))

Skjult ID med pseudonym tindar fr. 25 mars 2016 12:26

Vel det rare her er jo at folk herfra skriver med meg på Tinder og ikke her? Og da begynner jeg virkelig å lure. Hva skjer a?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 25 mars 2016 12:27

@Virgo71: Kan ikke svare for andre enn meg selv - men det du problematiserer kan 75% tas på bilder. Har bommet en og la oss en halv gang der. En på gamle bilder, og en annen på hvordan skal en diplomatisk si dette da - hennes underdrivelse av kroppsdefinisjon...

Og - ikke at jeg må ha rett, eller må ha fasit. Men virker for meg - og i min grenseløse naivitet tror jeg at slike spørsmål søker erfaringsoverføring..

Jeg hadde hatt en date i morgen jeg, hadde det ikke vært for at hun får det for seg i siste liten at det er noe å grue seg for... Det vet jeg at kjemien vil være det for min del..

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 25 mars 2016 12:28

*Der..

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 25 mars 2016 12:49 Privat melding

Da sliter du jo med akkurat det samme som endel andre her, da, biingbling. 😊

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 25 mars 2016 13:00

Tindar.. Det er fordi at sukker er seriøst, Tinder er useriøst og forum for å få seg noe.. (Ifølge ekspertene)

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 25 mars 2016 13:08

Tinder er bare tragisk plass, slettet profilen min der for 3 mnd siden,fikk 15-20 mld hver dag om sex tilbud offff useriøs side ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 25 mars 2016 13:11

@Gille: Kanskje det - innimellom. Selv om å slite er vel å ta litt i. Der jeg kan slutte meg mest til begrepet er densitet på damene i terrenget - grisgrendt og by, ruralt og urbant er vidt forskjellige rammebetingelser. Nå var/er ikke poenget hvorvidt jeg sliter heller - men å frarå og tilrå fremgangsmåte..

Skjult ID med pseudonym tindar fr. 25 mars 2016 13:12

Så de som er her og skriver til meg på Tinder er damer ute etter et nr bare? Og da tør de ikke å skrive det her inne at de vil bare bli feid over?

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 25 mars 2016 13:16

Tindar, korrekt! Ikke stol på Tinder-damer, de er bare ute etter å bruke deg. (Ikke jeg da)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 25 mars 2016 13:16

Tinder skulle vært prøvd - ikke at jeg har trua på densiteten der, men vet jo aldri. Hvordan logger man inn uten fjaseboka?

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 25 mars 2016 13:18

@Tindar fins mange damer også som kun er ute etter sex å er useriøse så det skal du ikke se bort i fra :-) går begge veier det :-)

Skjult ID med pseudonym tindar fr. 25 mars 2016 13:19

Vel ingen kvinner kommer i buksen på meg første kvelden så det så;)

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 25 mars 2016 13:19

@blingbling jeg logget meg ikke igjennom face :-) opprettet en egen profil bare,tok ikke sjansen på noe annet he he :-) men som sagt den slettet jeg rimelig fort :-)

(mann 48 år fra Oslo) fr. 25 mars 2016 13:21 Privat melding

@I-cat
Det er min erfaring også.. Jeg liker å bli litt skjent selv jeg.. før jeg dater.

Det er det ”bånngass” greiene der er ikke helt meg heller.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 25 mars 2016 13:32

@Cleo: Jeg får ikke noe tilbud om å opprette profil - bare "logg inn via face" - på app. da. Fins det et annet vis? PC-side?

Opplever altså det mesteren sier.

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 25 mars 2016 13:36

@bling merkelig,når jeg lastet ned tinder appen på tlf min iphone 5s ,fikk jeg valg mellom å logge på igjennom face eller lage en profil utenom ,så jeg lagde eget brukernavn osv,men som sagt 3 mnd siden jeg slettet kontoen min der,så kanskje andre regler nå ;)

Skjult ID med pseudonym Mjau fr. 25 mars 2016 14:09

Jeg tror også det ligger en god del i det at bildene ikke står til forventningene. Men også at personligheten kan oppleves som helt annerledes. Når du velger å sjekke opp en ukjent utenom internett, så har du du live-versjonen foran deg. Du gjør opp din mening der og da om du er fysisk tiltrukket eller ikke. Det skjer en non-verbal kommunikasjon der som du mister ved nettdating. Men, kanskje forsvinner interessen når dere begynner å prate og du hører hva som kommer ut av kjeften... Kanskje minsker interessen når du forstår at personen er på et annet sted i livet enn deg.

Første date med et menneske du aldri har møtt før er skjør. Det skal så lite for at det skjærer seg, fordi vi er avhengig av at det tikker i to bokser- den fysiske og den mentale. Jeg synes det er vanskelig å treffe på den som får en likeverdig gjensidig interesse på første date. Og det er rett og slett essensielt for en evt. videre suksess. Som oftest ender det med at den ene blir mer interessert enn den andre og vil gjerne møtes igjen, mens den andre takker for seg... For min del, når jeg velger å takke for meg på første date, handler det som regel om at jeg ikke er fysisk tiltrukket. Det er sjelden jeg har valgt noen vekk fordi vi mentalt var på to forskjellige planeter. Der bommer jeg sjelden, fordi kommunikasjonen i forkant av de datene jeg har gått på, har vært bra og spennende. Men jeg har også gått videre og datet samme person over et par- tre mnd, men så har det kommet frem ting som gjør at det blir uaktuelt å fortsette. Jeg føler vel at å treffe på "den rette" ikke er så enkelt, verken via nettdating eller utenom nett. Samtidig når det skjer, så føles det kanskje enkelt. Men jeg tror mye er rene tilfeldigheter, på rett sted til rett tid ovs...

Skjult ID med pseudonym perla fr. 25 mars 2016 14:25

Jeg hadde ikke giddet maile i månedsvis før treff. Uker (et par-tre) er maks. Det er bortkasta tid om kjemien ikke er der. Og jeg opplever ofte at ting blir fort veldig trivielt om man har snakket om "alt" før man møtes. Hvor blir det av det spennende da? Det å finne ut av personen, bli kjent osv?

Men til Kattepusen. Jeg vet ikke hvordan du er, men tenker at du muligens faktisk gjør noe galt om du aldri får en date nummer to? Viser du interesse for personen, behersker du å flørte litt? Viser du din beste side? Jeg er ganske bevisst på hvordan jeg ter meg på date. Er ganske fokusert på å rett og slett skru på sjarmen og vise min beste side når jeg står oppi det. Joda, man skal være seg selv og alt det der, men "sliten på sofan"-versjonen sjarmerer ingen. Det vet jeg og.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 25 mars 2016 14:44 Privat melding

Jeg tror det nok er noen som bygger opp forventning for tidlig, og for høyt før man har rukket å treffe personen. Det går fint an å ha flotte samtaler på meldinger, sms og andre måter før man treffes, og kan vil fort se om interessen er der for begge. Inni våre hoder bygges det opp et bilde av personen, basert på erfaringer og ønsker, dette sammensuriumet av tanker lar du farge det første møtet med, dette kan ofte være ødeleggende. Noen trenger det fysiske å forholde seg til, kanskje i større grad enn det mentale, og mange vet ikke hvorfor kjemien ikke stemmer, det bare føles galt. Men gå inn i deg selv, det inntrykket du har fått av personen før møte, hvorfor er det så skjevt i forhold til hva du ser foran deg på møtet? Tror du finner en del av svarene der.

Når du samtidig skal finne en som er som deg selv (like barn leker best-metoden), hvor stor er sjansen for at du finner akkurat denne? Man avgjør vel et par punkt av interesser som er sammenfallende, eller har en smørbrødliste i hodet man ikke forsøker å vike ifra. Vi forsøker å forstå vår verden ved å sette ting i de rette skuffer og skap, og har du stor kommode, skal det noe til for å fylle denne.

Jeg tror svaret ligger i en balanse mellom flere ting, det finnes ikke noen fasit for noe i livet, mye er basert på flaks og øyeblikk man ikke forstår noe av, men som bare fungerer. Livet består av små øyeblikk, men kan ha stor betydning om man vil, det er bare å være åpen for det. :)

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 15:16 Privat melding

Eg har vært forlovet med en eg traff fra nett for mange år siden i 3 år....hadde aldri problemer med å bli kjent eller ha kjemi.....vi snakket jo på telefonen også selvsagt før vi møttes og da det pang på alle måter.....

På den andre siden har eg snakket med folk på nett og følt at kanskje ikkje dette var så fantastisk som vedkommende mente..og fått rett da vi møttes...magefølelse hadde rett....

en annen ting er at om folk er flotte på bilder er faktsk i RL helt anderledes....de kan være enda flottere pga hvordan de er inni seg...eller de kan bli litt sånn flate og blasse i konturene....og ikkje være så flink å være den de er inni seg utenpå. Opplevde det med en som skrev helt fantastisk mail til meg og var helt super på telefon..og flott i RL,men kunne ikkje snakke med meg....sku vi ha en seriøs diskusjon måtte eg svare på mail han sendte......alt dette blir aldri avslørt på nett :D

Sånn man må oppleve for å ( tro) skjønne :)

Ellers er det noe eg føler eg vil bli mer kjent med før eg vil treffe dem og andre eg kunne truffet med engang.....nettkjemi og RL kjemi er ikkje alltid det samme,men noen ganger er det det....og da...er det veldig gøy :)

(mann 52 år fra Oppland) fr. 25 mars 2016 15:25 Privat melding

Jeg kjenner meg passe flat, men veldig blass i konturene altså...hihi...

neida..)
Vi er alle ulike, heldigvis. Noen tenner på det og andre tenner på noe annet....

Dette med skriftlig kommunikasjon vs samtale er et interessant. Det har hendt at etter en samtale så tenker jeg..."hvorfor sa jeg ikke det eller det" .
Jeg kan ha brukt 10 minutter på å forfatte akkurat denne meldingen, ikke sant..)

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 15:28 Privat melding

@Apollonis....joda men er det ikkje slik at Life isnt a Dress Rehearsal? det skjer likssom her og nå.....og han eg nevnte var jo i samme rom som meg..og sendte mail....hallo likssom

eg tviler på at du er flat og blass :D

(mann 52 år fra Oppland) fr. 25 mars 2016 15:31 Privat melding

haha...ja da er det er kommunikasjonsproblem....ble ikke flere dater med han da vil jeg tro.

Right here , right now, right here, right now..

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 15:32 Privat melding

skikkelig trist for vi hadde ingen på telefon eller via mail...men da vi var samme plass ble det krise....han gikk i frø....og siden eg var på besøk....måtte eg likssom bli der til eg kunne dra hahaha..spesielt

(mann 52 år fra Oppland) fr. 25 mars 2016 15:37 Privat melding

Etter skriving foretrekker jeg et møte fremfor tlf.
På tlf er det veldig lite å gjemme seg bak og det kan oppstå trykkende stillhet. Ved et møte kan man pille seg i nesen eller se ut vinduet for eksempel...mye lettere..

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 15:37 Privat melding

jada lært no :D

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 25 mars 2016 15:39

jeg må alltid ha snakket på tlf før en date,jeg må høre stemmen før vi møtes :-) møter aldri noen før jeg har pratet med de på tlf :) dessuten videosamtale på messenger eller skype er også å foretrekke ;) å aldri vært noen problem før en date :-) fleste menn syns det er helt oki ;)

(mann 52 år fra Oppland) fr. 25 mars 2016 15:39 Privat melding

Men, jeg har kun vær på 3 dater i hele mitt liv...har knapt rett til å uttale meg..)

(mann 52 år fra Oppland) fr. 25 mars 2016 15:41 Privat melding

Stemmen betyr faktisk noe, det er sant....

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 15:43 Privat melding

men er vel noen med solskinnshistorier ,eller er alle bare skikkelig triste og labre møter som ikkje blir noe?

(mann 52 år fra Oppland) fr. 25 mars 2016 15:44 Privat melding

2 av mine 3 dater førte til forhold. Men, alt er historie nå uansett..

Skjult ID med pseudonym perla fr. 25 mars 2016 15:45

Jeg har hatt veldig lite triste og labre møter, egentlig. De 2 siste jeg har truffet har jeg truffet flere ganger etterpå. Den ene av dem har jeg hatt "tilbakefall" på en gang også nå. Får se hva det blir ut av det... Men har truffet bra folk via nett, men har så langt faktisk hatt bedre hell med Tinder enn Sukker. :)

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 15:45 Privat melding

Stemme er viktig -du skal jo forhåpentligvis høre den i svært lang tid....og hender...men de ser man gjerne ikkje på mail. :P

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 15:46 Privat melding

uffda @perla....tilbakefall...høres .......ut

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 25 mars 2016 15:52

@hovmester.. bare å le, selv om det ikke passer deg så betyr det ikke at det ikke passer for andre... vi har vær vår måte å gjøre ting på :-) fins vel ingen fasit svar på hvordan man vil gå frem før en date ....

Skjult ID med pseudonym perla fr. 25 mars 2016 15:53

@Fendi41.. det betyr egentlig bare at vi muligens avblåste det hele litt fort sist.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 25 mars 2016 16:00 Privat melding

@Hovmester: Kan være greit for å lette på forventningspresset. :P

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 16:01 Privat melding

@Perla da forstår eg hva du mener....ja man kan gjøre det også..da er det greit gjennoppta tråden om det går...

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 25 mars 2016 16:03

@hovmester har faktisk skjedd at jeg har snakket *live* med en tidligere date som bor 30 min unna ja,å ser ikke noe galt i det.. at vi vil skype med hverandre å få litt mere rlf føling...pga ikke alle som kan møte opp på en date på samme dagen omtrent,å da er det en fin måte å holde kontakt,istedenfor å sitte å taste.... så ja @hovmester.....

Skjult ID med pseudonym perla fr. 25 mars 2016 16:07

@hovmester: Ofte er en rask avblåsing det beste. Men om begge syntes det ble dumt i ettertid og angrer litt, så er det jo noe annet.

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 16:07 Privat melding

@Cleopatra eg er imponert over at du gjør det..........eg får helt noia av kamera..........seriøst hater det så min skype er koblet fra mic og webcamen er blokkert.......eg gjør meg utrolig mye bedre live..:D heldigvis :D

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 25 mars 2016 16:11

@hovmester selfølgelig men frem til man for anledning til det funker skype for meg,da har vi på en måte sett hverandre å daten syns jeg personlig går mye bedre ,ingen store overraskelser for begge parter ;)

@fendi jeg også er mye bedre i rlf enn skype osv men har selvtillit nok til å skype hehe

Skjult ID med pseudonym perla fr. 25 mars 2016 16:12

@Hovmester: Det blir faktisk veldig sjeldent bittert, kan ikke huske sist. Jeg er ikke så komplisert egentlig, og tar ting litt som det kommer og forsøker nyte her og nå og ikke være så opptatt av hvor ting ender og ikke. :) Tenker at man ikke må være så opptatt av "jakten på et forhold" at veien dit blir kjipt. Viktig å nyte øyeblikkene. :)

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 16:14 Privat melding

@Cleopatra går ikkje på selvtillit eg bare fordrar ikkje kamera :)

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 16:18 Privat melding

@perla enig...rimelig sjeldent bitter.....ser ikkje poenget over å furte og å være sur for at ting ikkje fønket....heller tenker man lærer noe...og alle kan ikkje like alle :)

nå er det litt mat her ha en super dag folkens :)

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 25 mars 2016 16:19

@fendi jeg har nok den gi faen følelsen,liker ikke personen det han ser på skype vil han ikke like meg i rlf heller,så for meg er det vinn vinn pga da slipper jeg bruke energi på å planlegge date som i utgangspunktet ikke ville ha ført noen plass :-) dessuten ser man ikke sjarmen på bilder men den får man vist på videosamtale :-) men jeg har en veldig laidback stilling ang date he he :-) stresser ikke med noe :-)

Skjult ID med pseudonym perla fr. 25 mars 2016 16:23

Jeg er sjelden sur fordi noe ikke funket. Noen ganger er det meg, andre ganger den andre personen. Også er det de gangene det ikke funket fordi man rett og slett ikke kjente hverandre og ikke kommuniserer skikkelig, man bare antok ting som var feil. Da kan det jo være greit å og gi ting en ny vurdering. :)

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 25 mars 2016 16:23

@hovmester å det har jeg :-)

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 17:21 Privat melding

@Cleopatra eg tror du misforstår fordi eg ga deg et komplement...min avsky for kamera henger ikkje sammen med hva han syns....men at eg på generelt grunnlag ikkje liker kamera i ansiktet :)

(mann 40 år fra Hordaland) fr. 25 mars 2016 18:42 Privat melding

Tror rett og slett alt for mange e mer opptatt av å bil underholdt (på den ene eller andre måten), enn å bli bedre kjent med en potensiell partner. Datingsider er nok rett og slett alt for ofte brukt for kun dating. Det å "ri flere hester" samtidig er nok ganske normalt, dessverre. I mellomtiden får jo noen av oss få håpløse sitte på gjerdet og vente på en seriøs person som ikke bare er ute etter å tilfredsstille sine fritidsbehov :-)