Alle innlegg Sukkerforum

forklaring

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Møre og Romsdal) lø. 26 mars 2016 00:49 Privat melding

hadde meg ein date med ei hyggelig dame i Bergen her for eit par uker sia (var der på møte). Eg syntest det var ein date som lett kunne lede til meir, og vi hadde no utveksal tlf nummer og snakka på facebook i ettertid. Men plutselig slutta frøkna å svare på meldinger og eg er no ikkje så utruli tolmodig av meg, kanskje på grunn av mange slike situasjoner tidligare. Men etter 3 dager med null respons og ingen respons på sms, der eg spør om alt er bra. Nei da sendte eg ho ei hyggelig takk for meg mld.
Det må no vere mulig å vere så vaksen at du kan i ein alder over 30 gi ein beskjed om at du ikkje er innteressert eller at du kanksje er opptatt med dårlig dekning på hytta at du får berre lest meldinga og ikkje får svart langt nok ;)

Ærlig heit er viktig, det står på min profil, da må det vere lov å forlange ;)?

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 mars 2016 03:04 Privat melding

Jeg tenker som deg,synes det er greit m en avslutning.-Jeg ville gitt en kjapp forklaring, og Evt Takket for meg . Er snål mentalitet det der, at man "lar være" å svare, ihvertfall når man har hatt kontakt. Men som de sier over, -ikke kast bort tiden, move on! Lykke til! 😉

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 26 mars 2016 03:46

Helt enig. En får være så voksen at en tør å si fra at kjemien ikke stemte. Hvis jeg ser det,så sender jeg melding så fort jeg er sikker på hva jeg føler, det er det absolutt minste de har krav på.

Jeg har opplevd selv et par ganger at de bare sluttet å skrive, og da tenker jeg at hvis de ikke har baller nok til å si fra skikkelig da er de ikke mannen for meg uansett, så da er jeg glad for å ha funnet det ut raskt.

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 09:23

Stillhet er også et svar. Å forlange noe fra noen er vel å ta litt hardt i.
Jeg har opplevd det samme fra menn og tenkt at det kan da ikke være så vanskelig å bare si fra. Så kommer jeg i samme situasjon og gjør akkurat det samme. Kanskje det da er like greit å bare spørre om stillheten blir lang. Eller drite i det.

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 09:39

Jeg skjønner hva som menes om å respektere den andre etc, og er i bunn og grunn enig. Men i praksis er det ikke like lett. Da er det viktigeste å tenke på seg selv. Hvis en fyr peprer meg med meldinger uten at jeg svarer så er det turn of og irriterende. Da er det lettere for meg å overse. Så kan det jo også være at jeg er usikker, ting skjer for fort. Hvis andre part da er utålmodig og krever svar raskt så er der utenfor min komfort. Så det letteste i dette gamet er å ikke ta alt så himla personlig.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 09:42 Privat melding

Hmm syntes folk er litt kjappe med å "slå hånden av". Tre dagers stillhet betyr kanskje bare tre dagers stillhet og ikke så mye annet.. og trenger heller ikke å ha så mye med mottakeren av selve stillheten å gjøre... Selv fått lære akkurat den...

Nå i denna teknologiske tiden har vi "hele tiden" en forventning om å få svar med en gang... de fleste har ihvertfall det... Tidligere/før i tiden kunne det gå flere dager/uker og ikke minst måneder før svar kom... og vi/de gikk da ikke den gang da da rundt automatisk å tenkte... hun/han vil ikke ha noe med meg å gjøre lengre...

Syntes egentlig vi burde "slå av" alle og enhver til tider og ikke alltid være så tilgjengelig :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 26 mars 2016 09:44 Privat melding

Er vi ikke voksene mennesker her inne ?
Er du ikke tøff nok til å si beklager du er nok ikke den rette for meg,eller gi en annen forklaring på hvorfor du ikke ønsker mer kontakt med personen bør du nok tenke deg om ! Etter min mening bør du da heller ikke være her!
Det handler om respekt for andre mennesker!!!

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 09:49

Har ikke noe med respekt å gjøre, den går begge veier. Og det er vel ikke så mange som etter 3 dager vet om det er en de vil være med eller ei. Hastverk er lastverk.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 26 mars 2016 09:58 Privat melding

Det handler om å la den andre personen få vite hvorfor du ikke svarer på mld lenger, ikke bruke av den andres tid hvis du har gått videre, og det er respekt for andre !

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 10:06

Eller så er vi med i et kynisk spill der det handler om å treffe den ene som passer, og de andre på veien kan ikke pakkes inn i gullpapir for å ikke såre noen. Sånn er spillet, og vi kan enten godta det eller la vær å bli med. Respekt og gjensidig respekt tror jeg de fleste har. Men at en person skal kunne vurdere en annen sine handlinger er bare å se ting fra et ståsted, sitt eget. Da er det respektløst å be den andre ha respekt.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 10:08 Privat melding

Ja, jeg tror ting går litt for fort i svingene til tider... mange tar seg ikke god nok tid til å tenke mellom alle slagene... både den ene og den andre veien... avslag/ikke avslag etter en kort kaffe date... folk blir for fort seriøse iht forhold og flytter da ofte for fort sammen samt da også til tider bryter for fort ut av et forhold/samboerskap...

Så igjen tre dager stillhet trenger ikke å bety annet enn tre dager stillhet :)

Ps; @Monika.P ... kan en egentlig forlange å få vite hvorfor den andre personen ikke svarer på meldingen? Nei, mener nå jeg. Og en bruker da jaggu meg ikke av den andres tid ved å ikke svare, det er jo akkurat da en ikke bruker av den andres tid! Og vi bør jo også ha såpass respekt og tenke at den andre kanskje trenger mere tid Samt ikke automatisk tenke at det trenger å ha noe negativt om en selv å gjøre...

Skjult ID med pseudonym Margrethe lø. 26 mars 2016 10:09

Når man har truffet hverandre så er det på sin plass med en forklaring dersom det ikke er aktuelt å gjøre det igjen. Stillhet fra motparten gjør meg usikker på hva det var som ikke fungerte og det er aldri hyggelig. Jeg har lite problemer med å få avtalt møte nr 1, men det frister skjeldent til gjentakelse og da gir jeg alltid beskjed om hvorfor.

Hvis man kun har hatt dialog på melding så har jeg nok tydd til stillhet innimellom.

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 10:12

'hei, det var hyggelig å treffe deg, men jeg har kontakt med 4 andre nå også og er usikker på hvilken plass i køen du har. Jeg kan ikke si nå om den ene kaffen vil føre til at vi vi blir sammen. Vi kjenner hverandre ikke så godt. Og så synes jeg det er litt rart å få flere smser av deg enn jeg får av min beste venn. Kan vi ta der litt roligere? Har lyst å ta en kopp kaffe neste gang du er i nærheten om du ønsker det.'

Ja, da har jeg svart. Lurer på om han vil ta den kaffen..... :p

(mann 53 år fra Oppland) lø. 26 mars 2016 10:21 Privat melding

Helt enig Villrosa..)..Hvorfor pakke dette inn i mange ord, så enkelt er det faktisk..

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 10:21 Privat melding

Men det trenger da ikke å bety at det ikke blir noe mer. Og vi har da heller ingen informasjonsplikt iht en en kun har møtt en gang...

Nei, syntes folk generelt bør roe ned tempoet litt samt igjen ikke ta tre dagers stillhet som automatisk et avslag. Da kan det fort bli ett avslag...Folk er forskjellige noen trenger mer tid enn andre..

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 mars 2016 10:34 Privat melding

Er også noe med at man oppfører seg mot andre, som man vil andre skal oppføre seg mit en selv. Og hvis man ikke gidder å si "takk, men neitakk " engang er det jo ikke rart at mange blir hengende her, småfurte og lei fordi det ikke blir noe av noe. Synes jeg 😊 dreier seg om folkeskikk og respekt i mine øyne. Når det er sagt, er det bare å godta at noen "svarer" på den måten 😜

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 10:36 Privat melding

@Haakon
Jeg satte "det" litt på spissen!! Og sammenlignet nå vs før i tiden Og ja, jeg mener folk tar alt for kjappe konklusjoner i negativ retning. Tre dager, hva er tre dager liksom. Ingenting. Må en meldes hver dag i starten? Er det ikke bedre å bygge opp litt stemningen over en viss tid? Må en være tilgjengelig hele tiden? Kan en forvente svar med en gang? Nei, mener jeg! For meg er det turn off med en som blir for ivrig/masete for tidlig! La den andre bruke den tiden han/hun trenger. Og ikke sitt og vent på svar, lev livet selv i mens... Kanskje kommer svaret etter en tid kanskje ikke... ikke legg sååå mye i det i starten!

Og i akkurat TS sitt innlegg så var det dialog rett etter daten, men hun har nå da ikke svart på tre dager... tre dager hva er det da?Ingenting!

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 10:40 Privat melding

Ja, ramler en av lasset @Perla så var det sikkert meningen og en hadde helt sikkert ramlet av lasset akkurat der før heller siden allikevell ;)

(kvinne 45 år fra Østfold) lø. 26 mars 2016 10:40 Privat melding

hadde jeg ikke fått svar på 3 dager etter en date,så hadde det vært hasta lavista her ihvertfall,hadde ikke brukt mere energi på vedkommende ;) pga man har tid i løpet av 3 dager å sende en sms ,hvis man ikke ligger i koma på sykehuset liksom hehe ;) så jeg syns det er en feig måte å stikke av på å bare holde kjeft ;)

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 26 mars 2016 10:42

Jeg sender en mld og svarer de ikke på den eller gir livstegn fra seg er de ute, Løper ikke etter noen. De får stille opp om de vil ha kontakt. Visst ikke gå videre.

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 26 mars 2016 10:46

Jeg opplevde en gang at en jeg hadde vært på date med og som virket veldig ivrig på å treffe meg igjen, ventet en måned før han skrev igjen. La seg helt flat, han hadde vært så opptatt.

Jeg svarte at daten var hyggelig, men når han ikke tok kontakt på en måned var han åpenbart ikke interessert nok, og jeg hadde for mye selvrespekt til å være sammen med noen som ikke var interessert nok.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 10:49 Privat melding

Så @Tinder
Så hvis du ikke får svar med en gang etter en "hei hvordan går det melding" så svarer ikke du henne igjen hvis hun etter en uke svarer og skriver "Joda, her går det bra, hatt mye og gjøre i det siste, men det har roet seg nå, lyst til å møtes igjen?"

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 26 mars 2016 10:52 Privat melding

Helt enig med deg Villrosa :-))
Jeg syns ikke dette er et kynisk spill, dette er en måte å prøve å finne en partner på, og jeg trenger ikke å være uhøflig eller ufin på veien :-))

(kvinne 45 år fra Østfold) lø. 26 mars 2016 10:53 Privat melding

@lexi hadde gjort det samme som deg,pga det er den dummeste unnskyldningen jeg hører at sorry har vært så opptatt så har ikke hatt tid til å svare på mld ;) pga merker det jo selv,hvis jeg liker en mann godt så smiler jeg hver gang jeg får en sms å svarer så fort jeg kan,å det går ikke flere dager da hehe for så opptatt er ikke folk,det tar 2 min å sende en sms ;)

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 26 mars 2016 10:55

@Kristin. Visst man ikke har tid å svare at jeg er bare opptatt for tiden jeg kommer tilbake til deg senere så er ikke damen veldig hypp. Og kommer det en mld lik den du beskriver her så svarer jeg henne etter en uke eller så og spør om hva hun tenker;)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 10:58 Privat melding

Men tenk da @Lexi. Han tenkte faktisk på DEG etter en måned! Det at han faktisk også tenkte på deg etter en måned, samt var "tøff nok" til å sende deg melding etter en måned. Syntes jeg sier mer om hvor oppriktig interessert han var i deg. Og ikke kun det som tydeligvis de fleste tenker her inne "han har holdt deg på gress", "du var sikkert nr3 i køen og han måtte sjekke ut de andre først" osv.

Kanskje han var bare veldig opptatt. Kanskje han hadde en periode i livet sitt som ikke var helt bra og ikke ville da dra deg inn i det akkurat da.

Nei, syntes folk ikke generelt bør snu litt tankegangen og ikke ta akkurat så negativt. Trenger ikke å være negativt :)

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 26 mars 2016 11:07

@Kristin. Vel jeg er optimist av natur og ser det beste i de fleste håper jeg. Men etter en måned må de komme med noe langt mer en mld som forklaring og håpe på de er inne i varmen igjen. Jeg hadde følt meg brukt om de prøvde den måten der på meg.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 11:11 Privat melding

Skjønner at folk blir usikker og har selv blitt det, men "lært" meg og ikke legge såååå mye negativitet i en liten taushet noen dager/uker. Det trenger faktisk ikke være noe galt iht den som får tausheten.

Hehe meg mot røkla;) Men ja, jeg syntes faktisk at folk ikke bør legge så mye negativitet iht at folk ikke svarer med en gang.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 11:14 Privat melding

Sender du ut en slik melding til hele familien din og venneflokken din @Villrosa?

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 11:16 Privat melding

Akkurat HER var det snakk on tre dager og "alle" slår hånden av jenta til TS

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 26 mars 2016 11:18

@Kristin jeg må si at du er optimist og det er bra at du gir de sjansen og du kommer sikkert bedre ut av det enn vi nisser som ikke gir de en sjanse. Men jeg er ganske krevende av meg og forventer at de tar seg tid å sender en mld om at de blir borte slik at jeg vet hva det går i,

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 11:20 Privat melding

@tinder
Prøv heller tanken "søren meg, jeg hadde nesten glemt henne etter en måned, men hun faktisk tenkte på meg... hmm hva sier det" :)

Og jada, jada kom igjen folkens hun har helt sikkert vært med en hel haug av mannfolk i mellom tiden :o Men faktisk kanskje ikke;) Og viss hva så?

(mann 36 år fra Akershus) lø. 26 mars 2016 11:27 Privat melding

Vel, tre dagers stillhet behøver ikke være så ille som en skulle tro. Nå kjenner ikke jeg til omstendighetene for hverken den ene eller annen parten her @ts.

Men om en dame har vært i kontakt med meg og det blir stilt i tre dager, så er det bare stilt i tre dager, og behøver ikke være mangel på interesse eller noe. Det kommer selvsagt an på når disse tre dagene er. Er det i forbindelse med en helg eller en høytid, er det mulig jeg har tatt veien til skogs. Jeg liker meg veldig godt i Østmarka (som det heter her) og der er dekningen veldig mange plasser mildt sagt fraværende, og da hender det jeg også skrur av mobilen. Skal en finne ro i skauen, så skal en finne ro.
Er det en vanlig arbeidsuke, så hender det innimellom at det er ganske travelt, og er jeg på jobb er det stort sett "full radio silence". Vi har mobilforbud på jobben, og selv om jeg har tjenestetelefon, så gir jeg ikke ut nummer til den til alle og hvermansen.

Samtidig kan jeg forstå at en blir litt mistenkelig med tre dager uten et pip. Som regel er en ikke så travel at en ikke kan finne 30 sekunder til å sende en sms, facebook-melding, sukkermelding eller e-post med: "Beklager sendt svar. Går litt hurra meg rundt på jobben om dagen, og en del på privaten også. Sender deg en mer utfyldig e-post/ringer nærmere helgen." - For å bruke et eksempel.

I disse dager med smarttelefoner - har selv en slik en og vurderer seriøst å bytte til min gamle trofaste vanntette dumme Nokia, med batteritid på opp mot tre uker - for en blir jo litt "avhengig" av at alt er så tilgjengelig hele tiden. Det kan både være bra og dårlig. På den gode siden er informasjon aldri langt unna. På den dårlige siden blir en fort litt mer utålmodig av seg, og forventer fort svar omgående.

Vi har alle forskjellige ståsteder, og selv om det er lett å si at tre dagers stillhet er feighet og et avslag, så må det ikke i alle tilfeller være det. Det kan være gode grunner til stillhet også. Men dersom et avslag har/skulle funnet sted, så burde en ha nok baller (bokstavelig talt eller symbolsk) til at en klarer å i det minste si: "Takk for meg. Dette funker ikke." - selv om eksempelet der kanskje var litt hjerterått.

God påskeaften til alle

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 11:27 Privat melding

@Perla
Ja, av den enkle grunn at jeg har erfart at noen ganger har mine for kjappe svar blitt gale...

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 26 mars 2016 11:28

@Kristin. Hehehe så hva om hun sjekker en masse mannfolk i mellom tiden. Det er lov og da er det også lov å si nei takk. Men etter tre dager og daten ikke svarer deg på en mld og det blir helt stille regner jeg med at jeg ikke var rett eller det mangler kjemi. Men et ord om det som avslutning koster ikke mye mener jeg.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 11:35 Privat melding

@Perla
Er ikke snakk om å være godtroende! Jeg snakker om å ikke legge så mye negativitet i en liten stillhet... Og at en selv bør leve livet i mens OG ikke sitte å venter på et svar! Kommer svarer så bra! Kommer det så er ikke det såååå "farlig" heller.

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 26 mars 2016 11:37

Jeg må bare hive meg inn i denne tråden å gi min fulle støtte til @Kristin112.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) lø. 26 mars 2016 11:42 Privat melding

Ikke noe svar er også et svar, som tidligere nevnt over her.

Har jeg vært på date med en mann og fått den riktige "kriblefølelsen", så kan du være sikker på at jeg kaster meg over telefonen og svarer ham med en gang /i løpet av noen timer :)

Skulle jeg tilfeldigvis på hyttetur uten mobildekning eller bli innlagt på sykehus, så sier jeg i fra til vedkommende.

Er jeg ikke interessert så gir jeg beskjed om det, synes det er mest fair, ikke riktig å la motparten gå å kjenne på usikkerhet.

@ts
Vi har vel alle vært der du er. Dessverre finnes det de som stikker hodet i sanden og venter til "ting går over". Det kommer kanskje av tidligere erfaringer med folk som ikke gir seg, selv om de får et avslag. "Hvorfor ikke?" "Hva er galt med meg?" "Gi meg en sjanse til da!"
Glem dama, hev hodet og gå videre du :)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 11:45 Privat melding

@Tinder
Selvfølgelig er det lov å si nei, hvis en ikke er interessert når en da får en melding av ei søt dane som har tenkt på deg en måned tinder;)

Og en trenger verken være dum, naiv el godtroen hvis en går på date igjen med den personen!

Går (eller gikk) en heller annen kampanje på tv'en om å slå av mobilen etter kl 22. Kanskje vi alle skulle slått den av hver mandag-onsdag? Vi er alt or tilgjengelige hele tiden...

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 11:47 Privat melding

Takk, Balder :)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 11:50 Privat melding

Ja, haha for de andre som muligens støtter meg @Bakder er ikke tilgjengelig hele tiden;)

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 11:51

Det er så deilig at vi lever i er forum der det er rom for alle meninger ;) Etter 3 år som singel så skjønner jeg hvorfor jeg fremdeles er det. Det er jo ingen som reagerer slik som jeg vil. Ihvertfall ikke de jeg vil skal. Og hvorfor kan de ikke bare skjønne hvordan jeg tenker og hvordan jeg vil de skal være?

Blir så frustrert!

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 26 mars 2016 11:57

Jeg "glemmer" ofte å lade mobilen jeg. Akkurat nå er den faktisk tom.

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 26 mars 2016 11:57

Men nå må jeg gå på butikken å kjøpe Plumbo og smågodt!

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 12:00 Privat melding

Oj @villrosa
Du gikk faktisk så langt som å faktisk tro/tenke på bakgrunn av hva jeg har skrevet, at jeg ikke har mennesker i livet mitt som ønsker at jeg skal være tilgjengelig... den var en smule drøj...

Det er stooor forskjell å svare med en gang på en melding fra en, en har vært på en date med enn å svare på en sos melding fra en nær venn/familie medlem...

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 12:00

Kampanjen som går nå med de her kjendisbloggerne er å slå av sosiale medier etter 22.. Ikke tlf :)

(mann 36 år fra Akershus) lø. 26 mars 2016 12:03 Privat melding

Jeg var i et forhold tidligere hvor hver minste melding måtte bekreftes med minimum et "ok", og det rimelig kjapt (innen 5 min), tok det over 10 min var verdens undergang nær. For meg ble det for dumt å måtte svare på en melding av typen "Den er grei" eller "Ser deg i kveld" med "ok" innen 5 minutter. Særlig når min tidligere melding for eksempel hadde vært: "Gleder meg til å møtes i kveld." - Når svaret da var "Jeg også. Ses i kveld." - så ble det fort for dumt for meg å måtte svare "ok" eller "mottatt".

Mener at det kan bli for mye av det gode også. Forholdet varte ikke så lenge, men det var andre grunner enn hennes behov for bekreftelse på hver minste melding.

Nå viser vel det et ekstremeksempel i den andre enden av skalaen, og jeg skal være enig i at skal du bort utenfor dekning, så vil det være naturlig å gi beskjed til de du har jevnlig kontakt med i hverdagen - også en du nylig har vært på date med - men en skal ikke ta så tungt på ting. Mulig jeg bare er litt for tilbakelent på det området.
I mine yngre dager kunne jeg nok være litt hysterisk. Kom det ikke svar på en e-post eller melding innen et par timer, så kom usikkerheten. Men så kom jeg frem til hvor idiotisk det var. Fikk helt på et par liter med "F*en heller"-mentalitet, og da gikk alt så mye bedre etterpå.

Men til @ts, nå skal jeg ikke kverulere og debattere. Skal være enig i deg at det er litt dårlig gjort å bare bli helt stille, når dere tilsynelatende har funnet en god tone og alt. Et lite hint om liv hadde sikkert vært på sin plass, med mindre du da hadde sendt et tonn med meldinger på de tre dagene da, for da kan jeg tenke meg til at hun kanskje ble litt skremt(?).
Det er ikke lett det der. For mange meldinger kan virke desperat, og for få meldinger kan virke avvisende. Ikke helt lett å bli klok på hva som er den gyldne middelvei... uansett lykke til videre:)

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 26 mars 2016 12:05

Har to mobil tlf og data maskin på 24 timer i døgnet og 365 dager i året. Slår aldri av noe og svarer gjerne midt på natten:))

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 12:14 Privat melding

Ja, ja føler ikke helt med på disse kampanje greiene på tv'en @smil, fikk med meg kl. 22 da;)

Jepo @Villrosa, vrir på "det" på akkurat samme måte som fler her nå har vridd på mine innlegg :D

Hmm og hmm da er det kanskje ikke så rart at noen folk her inne lager flere avskjeds tråde da gang på gang...

SÅ bare så det er sagt; Nå blir jeg utilgjengelig her inne i X antall timer;)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 12:17 Privat melding

@Perla
Man sitter da IKKE å venter på svar!

Ups; Nå blir jeg borte/utilgjengelig i X antall tiner;)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 12:22 Privat melding

Åååå med et humoristisk preg, jeg får jo spørsmål før jeg rekker å være utilgjengelig :D

@villrosa; Kun at du sier i fra til folket her inne at du er utilgjengelig i en periode!

Snakkes :) Blir nå utilgjengelig i X antall timer;)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 12:24 Privat melding

Gjorde ikke det &Mjoll... jeg bare med fulle viten og vilje vrei på det...

Sånn! Utilgjengelig i x antall timer

(mann 53 år fra Oppland) lø. 26 mars 2016 13:04 Privat melding

Dette koker vel ned til " gjør mot andre som du vil andre skal gjøre meg deg". Så har vi ulike forventninger til hvordan vi vil bli behandlet...

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 26 mars 2016 13:38 Privat melding

Er man på date og det ikke passer så er det vel greit for begge parter å gi beskjed at det ikke stemte og takke for seg. Men kommer såklart an på setting og stemning også da.

Ang det der med f.eks 3 dagers stillhet forstår jeg meg ikke på når mange personer sjekker mobilen sin hvert 5 min for oppdateringer. Sorry, det blir litt for tynt for meg.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 13:47 Privat melding

Virkelig dårlig gjørt at hun ikke klarer å sende en siste melding for å si hva som hun syns er galt.. Eller kunne hun ha hilset med en "vi snakkes... " sånn at du kunne forstå..

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 26 mars 2016 14:08

Når du ventet på å høre fra henne, men ingenting skjedde, så la du kanskje for mye i den daten? Kanskje du viste det til henne også? At du fikk forventninger om noe mer? Jeg tror det ofte er forventingene til daten som ødelegger. Det er noe med å ikke ta ting så veldig seriøst altfor tidlig. :-)

Men enig med mange her. Det å sende en ærlig melding om at kjemien ikke var der er ryddig.

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 14:13

Jeg foretrekker å ikke høre noe mer fremfor å få en melding med; du var ikke en som jeg likte, tror ikke vi passer sammen, dårlig kjemi, null tiltrekning osv. Snakk om be om å bli trykket ned over tid. Da er det lettere å bare ikke legge så mye i et førstetreff og heller bli positivt overrasket :) Men vi er alle forskjellig, noen har truffet en og synes det er greit å komme med en forklaring. Andre har hilst på 20 og synes ikke forklaring er nødvendig. Spør heller om han/ hun vil treffes igjen, så får jeg raskt svar :)

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 26 mars 2016 14:36 Privat melding

@smilet :
Om du ikke tåler å høre slikt om deg selv kanskje du ikke skulle datet ?

----------

Virker som man kan dele inn datere i to katergorier, de som er på og de som er laidback.

PÅ typen ønsker åpen og ærlig kommunikasjon og at det er fremdrift med klare holdepunkter, enten det går bra eller dårlig.

Den laidbacke typen liker å drøye, ikke stresse. Kanskje den laidback typen har det for godt som singel og egentlig klarer seg ? Eller så har kanskje vedkommende så mange på "gress" at det er vanskelig å velge. Klar kommunikasjon er ikke så nøye å man stresser ikke.

Tror ofte det blir kræsj om man skal på date med noen som er motsatt type av seg selv, been there done that.

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 14:50

Deshi2:

Jeg har vel ikke sagt at jeg ikke tåler å høre det?
Må vi virkelig være så selvhøytidelige i dating at vi må ha en forklaring når noen ikke vil treffe oss igjen? De fleste har vel så stor selvinnsikt og en magefølelse som vil si om det var kjemi eller ikke på et treff?

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 26 mars 2016 15:05 Privat melding

@smiliiet :
Nei, du påstod jo ikke det, beklager om jeg "angrep" deg litt der. Gidder man ikke høre på hvorfor det ikke stemte så får man bare si det. Regner med det kan være kjedelig nok om det blir litt mye gang på gang.

Aogtil kan man bare fnise og le av å høre på hvorfor det ikke stemte, når det er helt kræsj å man kommuniserer totalt over hodene på hverandre.

Andre ganger kan det faktisk være litt interessant å få litt tilbakemeldinger på hvordan man er fra en annens synspunkt, noe å ta lærdom av. Selvinsikt har man, men jeg vil tro man aldri blir utlært på seg selv og sin egen oppførsel utad..

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 26 mars 2016 15:39 Privat melding

Jeg er ikke redd for å få vite grunnen til at noen ikke vil treffe meg igjen, kanskje det har noe med holdning, væremåte ol., og da vil jeg gjerne vite om det sånn at jeg kanskje kan være litt mindre meg, eller litt mere meg neste gang jeg skal på date :-))
Konstruktiv kritikk er bra :-))

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 16:46

Deshi.. den er grei ;)

Uansett.. noen synes det er greit at den andre parten skal si fra hvis den ikke vil treffes. Jeg mener at hvis jeg vil treffe en igjen, så er det opp til meg å spørre om den personen vil treffes igjen, ikke sitte å vente på at han skal ta initiativ. Det samme tenker jeg er riktig andre veien. Og er det stille fra begge ender, så er vel det egentlig bare helt greit, da vil jo ingen treffes igjen, og ferdig med den saken. Trenger det være mer komplisert?

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 26 mars 2016 16:47

Ja.. og hvis en ikke svarer, da tar jeg hintet, og fjerner den personen fra systemet ;)

Skjult ID med pseudonym Dag sø. 27 mars 2016 11:30

Dette er du nok medskyldig i selv også TS. To UKER etter daten, og du hadde ennå ikke bedt henne ut(eller helst hjem) på date nr. 2?

Ihvertfall fått avtalt tid og gjøremål, om påsken kom i veien. Ellers er kanskje forklaringen på manglende svar at hun (som mange andre) synes det er ekkelt å avvise.
ELLER, en annen har vært driftig og fått henne med ut på date og sjarmert henne i senk fra første sekund.

Så til neste gang, husk at det er noe med det at man må smi mens jernet er hardt..;)