Alle innlegg Sukkerforum

Å bli blokkert

Vis siste innlegg
(kvinne 47 år fra Buskerud) lø. 26 mars 2016 16:08 Privat melding

Opplevde akkurat å bli blokkert etter å ha sendt en hyggelig melding til en person. Hva i alle dager er det for en slags oppførsel?? Går det ikke bare an å si kort og greit at man ikke er interessert? Tror man at man skal bli stalket eller noe?

Skjult ID med pseudonym Betenkt lø. 26 mars 2016 16:17

Vet du..helt enig. Mange her inne som oppfører seg svært dårlig..
Hvis det er slik de har tenkt å behandle folk kan de heller holde seg andre plasser..

(mann 48 år fra Akershus) lø. 26 mars 2016 16:21 Privat melding

Ta det med ett smil Vesla1971. Jeg hadde ikke blokkert deg ;)

(mann 48 år fra Akershus) lø. 26 mars 2016 16:29 Privat melding

Jeg tar det med ett stort smil når folk blokkerer meg og tenker at dem vet ikke hva dem går glipp av ;)

(mann 45 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 16:41 Privat melding

Jeg ga ei et kompliment her inne. Så svarte hun høflig "tusen takk" før hun blokkerte meg :)
Skjønner hvorfor. Hun var høflig men ikke interessert i videre dialog. Men det er mange raringer her inne så ikke ta deg alt for nær av uventede og overdrevne reaksjoner :)

(kvinne 47 år fra Buskerud) lø. 26 mars 2016 16:42 Privat melding

He he, forventer ikke all verden her inne altså, men når jeg blir blokkert så føler jeg jo at jeg har tråkket noen på tærne på noen måte. Det er jo ikke derfor jeg er her akkurat ;)

Skjult ID med pseudonym Vesla lø. 26 mars 2016 16:48

Må si meg enig med de andre her. Ikke ta det så ille opp.
Han vet ikke hvilken fantastisk flott dame han gikk glipp av tenker jeg når jeg blir blokkert uten engang å ha skrevet sammen.. Gjør det enklere for oss damer å konsentrere oss om de som virkelig er noe å bry seg om ;-)

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 26 mars 2016 17:00

Enig...

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 26 mars 2016 17:10 Privat melding

eg har blokkert profiler fordi de har vært høflig og eg har høflig takket nei og de godttar ikkje det og maser og maser og maser og da sier eg igjen tusen takk,men neitakk lykke til og blokkerer dem....

Eg har selv blitt blokkert etter en hyggelig melding eg sendte noen..men tror han ikkje ville noen sku vite han var her :)

(kvinne 47 år fra Buskerud) lø. 26 mars 2016 17:11 Privat melding

Ok, jeg er ikke uenig i at man må sortere hva man er ute etter altså. Var bare det å blokkere uten å takke for hyggelig melding som føltes merkelig for min del. Dersom søkemotorene her på Sukker er så dårlige at de ikke kan fange opp hva jeg søker eller ikke så velger jeg i hvert fall å svare på en hyggelig måte... Det er nå en gang hva jeg syns folk som viser interesse fortjener ;)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 mars 2016 18:02 Privat melding

Hadde et besøk på profilen, og ble blokkert mens jeg kikket tilbake 😂😂😂 har vel selv bare blokkert en.. Han var 16.

(kvinne 40 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 19:00 Privat melding

Jeg bruker blokkering som sorteringsfunksjon. Og for å gi et signal til de som sender meldinger når de åpenbart ikke har lest et eneste ord på profilen min. Og ikke minst blokkerer jeg de som har vært innom profilen min flere ganger uten å foreta seg noe for så å sende meldinger i fylla.

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 26 mars 2016 19:15

Vel jeg har vært her i i en måned eller to. Og har talt profilene som blokker meg og jeg tar ikke det høytidelig siden de går glipp av mitt gode humør og mitt høflige vesen.. Ta det ikke tungt og de bruker det for å sortere de man ikke liker. Men de som har blokket meg har jeg ikke vekslet et ord med men blokker de tilbake for å se profilen deres.

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 26 mars 2016 19:31

Bare blokkert mannfolk fra profilen min. Skjønner ikke hva de skal der å gjøre...

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 26 mars 2016 20:25

Villmusa: Har du sett meg mener du?😊

(mann 36 år fra Oslo) lø. 26 mars 2016 20:28 Privat melding

Vesla1971, Don't take it to heart. I have gotten blocked just because I sent someone a polite message or even just because I visited their profile. It's not worth spoiling your good mood over :)

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 26 mars 2016 20:47

Oida😕

(mann 48 år fra Akershus) lø. 26 mars 2016 21:51 Privat melding

Folk må gjerne like meg eller mislike meg men si i fra først før dere blokkerer meg vær så snill ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 26 mars 2016 22:08

@våren16
Litt lenger oppe skriver du at du tar blokkering med et stort smil.
"Jeg tar det med ett stort smil når folk blokkerer meg og tenker at dem vet ikke hva dem går glipp av ;)"

Nå ber du om at folk skal si ifra på forhånd. Jeg spør bare av nysgjerrighet: Hva skulle det tjene at de sier ifra på forhånd, og hva vil du egentlig høre? Hjelp meg å forstå dette.

(mann 48 år fra Akershus) lø. 26 mars 2016 22:11 Privat melding

Jeg skrev til feil. Mener at det er mer voksent å si i fra før dem blokkerer og da mener jeg generelt her inne. Beklager Creeper at jeg skrev feil.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 26 mars 2016 22:12

Jeg aner ikke hvem som har blokkert meg, for det finner jeg jo ikke ut før jeg evt ønsker å gå inn på profilen. Og da må han skrive på forum, for har han blokkert meg så finner jeg ham ikke på listene mine.

Jeg blokkerer ganske mange. Både de som er uaktuelle, dem uten bilder og dem uten profilbilde. Og jeg blokkerer gjerne uaktuelle i det jeg besøker dem. På den måten kan enkelte kanskje oppleve å bli blokkert under sin gjenvisitt (dersom de er veldig raske med å besøke meg tilbake).

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 26 mars 2016 22:14

Ingenting å beklage, våren16.

Jeg har blokkert mange hundre profiler. Helt uaktuelt for meg å sende melding før jeg blokkerer noen. Det virker jo veldig ufint. De fleste får jo aldri kjennskap til at jeg har blokkert dem.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 27 mars 2016 11:45 Privat melding

Dem som ikke liker meg eller profilen min får bare blokkere meg men kanskje sende en hilsen først å fortelle hvorfor?

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 27 mars 2016 11:47

Mener du at folk du IKKE selv har kontaktet skal sende deg hilsen før du blokkeres?

(mann 48 år fra Akershus) sø. 27 mars 2016 11:51 Privat melding

Nei har skrevet med noen og så blir det stille og neste gang jeg kontakter dem blir jeg blokkert. Men nå skal jeg ikke skrive mer Creeper på denne tråden.

Skjult ID med pseudonym Lexi sø. 27 mars 2016 11:59

Jeg hadde blokkert en bråte mennesker uten bilde, eller som bodde for langt unna til å være aktuelle eller hvor jeg trodde vi ville være en dårlig match, men nå har jeg opphevet alle blokkeringer bortsett fra to hvor jeg har en god grunn til å blokkere dem. Jeg fant ut at når det er folk som finner det sårende, så var det ingen grunn til at jeg skulle bidra til det.

Men jeg ville aldri ha sendt noen forklaring til noen om hvorfor de var blokkert.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 27 mars 2016 12:04 Privat melding

Trur dem ikke blokkerer meg for at jeg har vært ufin men heller for at jeg ikke matcher 100 % eller er fin nok men sånn er livet sier man.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 27 mars 2016 13:35

Da forstår jeg deg, våren16.
Selvsagt bør man avslutte på en ok måte før blokkering

Skjult ID med pseudonym Lexi sø. 27 mars 2016 15:43

Hvis jeg hadde blokkert folk jeg hadde datet så hadde jeg sagt fra.

De ville hatt krav på en 'siden vi likevel ikke passer sammen så rydder jeg litt i listene mine, lykke til videre'. Men hvis det er mennesker jeg aldri har hatt noe forhold til annet enn at de har besøkt profilen min eller sendt en 'hei'-melding uten bilde, da skylder jeg dem ingenting. Og har de vært ufine skylder jeg dem i hvert fall ingenting.

Jeg praktiserer 'gjør mot andre sim du vil at de skal gjøre mot deg'.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 27 mars 2016 23:50

Er så mange forskjellige her inne, så om man blir blokkert, så kan det vel allikevel være en ok person, men dems måte å sortere ut på. Jeg for min del har aldri blokkert noen. Ser ikke hensikten i det, og synes det virker litt ufint. Da lar jeg heller meldingene stå som uleste. Ikke at det nødvendigvis er så mye bedre, men da trenger i hvertfall ikke vedkommende å tro at jeg har blokkert han fordi han ikke ser ut i måneskinn, eller noe sånt :) Man kan vel generelt ikke ta det som skjer på nett av negative ting personlig.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 28 mars 2016 00:02 Privat melding

blokker sjeldent folk pga utseende,men av oppførsel.....eg orker ikkje at folk skal omvende meg når eg sier takk,men neitakk..eller at de har en profil med et ganske sterkt syn på ting eg er helt uenig i....eller bare ikkje passer meg uansett om vi aldri så mye har en bra match....

føler meg ikkje nett som en forferdelig person for det....

Skjult ID med pseudonym Lazy ma. 28 mars 2016 18:10

For min del har jeg ingen problemer med å blokkere noen om jeg ikke finner de interessante, eller at de blokkerer meg.

Men, jeg har opplevd et par ganger i et siste at jeg har blitt blokkert fordi jeg har brukt litt tid på å svare på en melding. Og dette er når vi har sendt litt flere meldinger frem og tilbake. Det skjer jo ting utenfor sukker også, som gjør at man kanskje ikke er pålogget så ofte, så det er jo litt synd da. At man har det så travelt. Hehe..

Skjult ID med pseudonym emoism2 ma. 28 mars 2016 18:19

ikke se negativt på det. han/hun gjør deg en tjeneste ved å ikke la deg sløse tiden din. synes det er værre for dem som ikke engang gidder å åpne/lese meldingene. Da sitter du og venter på om dem skal svare eller ikke.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 28 mars 2016 18:23 Privat melding

eg opplevde en urettferdig blokkering..han var veldig intressert i meg og spurte masse spørsmål eg måtte svare på og gjerne sånne som eg følte krevde litt lengre svar...eg spurte ham tilbake men han kom med korte svar....så sier eg at eg håper du er litt mer snakkesalig i RL enn her, for eg føler det er bare meg som tyter og du ikkje får sagt noe :)

blokkert..wtf????? han mente sikkert eg var ufin.men hallo.eg følte meg helt utspurt,mens han ga lite og ingenting -en sånn person passet eg jo uansett ikkje samme med...men weird...

Skjult ID med pseudonym Lazy ma. 28 mars 2016 18:26

@Fendi14 - Opplever det der veldig ofte. At gutta spør og graver men ikke gir noe selv. Fant ut at det er like greit å bare blokkere de selv jeg. :-)

(mann 47 år fra Aust-Agder) ma. 28 mars 2016 18:41 Privat melding

Da fant du iallefall fort hva slags type du har med å gjøre

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 28 mars 2016 19:02 Privat melding

@jbh enig ........dusting

@lazy ja hva er det føler noen ganger det er rene KGB....

skjedde faktisk i RL også mega match med en fyr superkontakt, han kunne ikkje vente med å treffe meg, og eg tenkte ok var litt overivirig.....

Da vi møttes var det god kjemi,men han hoppet inn i avhør og eg svarte etter beste evne og trodde eg sku få spørre etterpå, litt samme tone vi hadde hatt ikkje sant.....men så sier han eg må gå ingen etterlyser meg enda...kjempekjekt vi sees snart klem og greier og hadet

hæ`?? eg føle meg jo helt rar eg hadde tydeligvis strøket en test......anyway eg ville ikkje jump to conclusions så eg sendte en melding senere og vi hadde samme tone alt fint.......ingenting dagen etter......på kvelden spurte eg om han hadde det fint og om alt var greit.han bare svarte eg er trøtt og alt er avslått hakkje tenkt på noe må bare sove.....og det har han nok gjort siden.........det var i februar engang

altså blokkert i rl hahaha :D

Skjult ID med pseudonym Lazy ma. 28 mars 2016 19:11

@Fendi14
Han burde være ganske opplagt når han våkner. Hahaha...

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 28 mars 2016 19:13 Privat melding

@Lazy HAHAHAHAHA enig i den

(mann 48 år fra Akershus) ma. 28 mars 2016 19:38 Privat melding

Jeg sendte en søt bilde melding og fikk blokkering som svar tilbake ;) ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 28 mars 2016 20:21

De bildemeldingene fra sukker er vel alt annet enn søte... hehe
Om jeg får en slik, så sender jeg i beste fall en idiotisk bildemelding tilbake.

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 28 mars 2016 20:24

Jeg må nok innrømme at jeg også betrakter dem som noe nær diskvalifiserende. Han skal bo veldig nær, være ufattelig kjekk og ha en usedvanlig velskrevet profil for at jeg skal svare med noe mer enn et høflig avslag, hvis jeg svarer i det hele tatt, da...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 28 mars 2016 20:27 Privat melding

Jeg svarer ikke på bildemeldinger, han må gjøre en liten innsats tenker jeg ;-))

(mann 48 år fra Oslo) ma. 28 mars 2016 20:28 Privat melding

Bildemeldinger? Å, fanken, jeg trodde den "Glad i deg"-meldinga var et profilbilde. Ok, hvordan avblokkerer man?

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 28 mars 2016 20:31

Hehe...den "Glad i deg" kommer ikke opp på min liste, så jeg antar at det faktisk var et profilbilde!

(mann 48 år fra Oslo) ma. 28 mars 2016 20:34 Privat melding

Jeg sitter på mobilen og får ikke opp bildemeldingene, bare husker at den skremte vettet av meg. Mulig den har blitt tatt av saksa siden det.

(mann 48 år fra Akershus) ma. 28 mars 2016 20:37 Privat melding

Å blokkere er ikke som å svare mener jeg da men livet går videre ;)

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 28 mars 2016 20:42

@Våren16: Det har du absolutt rett i, men budskapet er vel egentlig at jeg i hvert fall ikke ville anbefale å sende slike meldinger. Det er nesten garantert å mislykkes med mindre du finner den perfekte match som gir blaffen i hva du har skrevet og bare er glad for AT du har skrevet :-)

(mann 48 år fra Akershus) ma. 28 mars 2016 20:45 Privat melding

Hvis folk ikke tåler å få en blomsterbukett som bildemelding uten å blokkere da lurer jeg på hva folk gjør her inne ;)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 28 mars 2016 20:48 Privat melding

De færreste er nok interessert i å få flørtemeldinger. Selv jeg som er mann og desperat vil helst ikke ha dem.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 28 mars 2016 20:48 Privat melding

Det er sant det @Våren 16, men for meg blir det lite seriøst å sende sånne mld :-)) Men jeg blokkerer ikke, lar bare være å svare :-))

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 28 mars 2016 20:56

Jeg blokkerer ikke heller, men du vil da vel helst at de både svarer og svarer positivt også? :-)

Da kan det være lurt å styre unna de meldingene. Der du ser hyggelig melding, ser andre fantasiløshet og manglende evne til å skrive noe velformulert selv :-)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 28 mars 2016 21:03 Privat melding

Nå synes jeg du er FRYKTELIG prippen og lite åpen for å prøve noe nytt og spennende, Kiara.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 28 mars 2016 21:03

Ja, verdt å huske på at de vises som vanlig melding på mobilen, og da kan de være megakleine!

(mann 48 år fra Oslo) ma. 28 mars 2016 21:05 Privat melding

Haha, GJØR de det? I så fall er det ikke rart mange sitter på mobilen og skjelver.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 28 mars 2016 21:06

Hahaha...
Om jeg hadde fått en slik billedflørt av en kjekk fyr, så kanskje jeg hadde blitt fryktelig skuffet når jeg oppdaget at han det eneste han ville tilby var konfekt!?

(mann 48 år fra Oslo) ma. 28 mars 2016 21:11 Privat melding

Creeper:
På den annen side kan jeg jo med denne nyervervede kunnskapen glatt sende "Du, jeg og Glufsa" fra mobilen og med pokerfjes hevde at det var et pittoresk flørtebilde fra Østfoldskjærgården når ukvemsord og øtefiker begynner å hagle på neste sukkerfest.
(Google det hvis dere ikke tror meg).

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 28 mars 2016 21:26

Haha...måtte Google. Og ja, jeg tror det kunne ha funket :D
Her er det bare å ta i bruk fantasien. Mangel på fantasi derimot, vil straffe seg og deg og den som mottar disse fantasiløse bildene av kaffe, øl og hunder fra sukker.