Alle innlegg Sukkerforum

Borte vekk

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Vestfold) sø. 27 mars 2016 10:38 Privat melding

Det hender ikke ofte, men noen ytterst få ganger skjer det at jeg finner en profil som får meg til å tenke: Må ha! Full klaff. Dette kan være drømmemannen.

To ganger har jeg opplevd at mine ellevilt begeistrede henvendelser ikke oppnår noen respons overhodet - og altså ikke fordi de har sett, lest og kommet til at de ikke er gjensidig interessert - men fordi det viser seg at profilen ikke er aktiv! De har altså aldri sett mitt forsøk på å oppnå kontakt.

Hva er greia med det?
Blir profiler, brukernavn og beskrivelser liggende også etter at man har avsluttet medlemskapet her - kanskje fordi man har funnet den man søkte?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 27 mars 2016 10:56

Stemmer det mjau sier. Du må dessverre bare vente til han kommer på at han har profil her og er innom og kikker. Er du heldig har han ikke slått av e-postvarsel slik at han får beskjed. Har selv "vekket" sovende profiler slik.

Litt gyllen ikke regel - men nesten, er å ikke være hylende begeistret fra start av. Heller litt nysgjerrig vurderende om ikke helt laidback - balansert er ordet tenker jeg.

Lykke til😊 (til oss alle)

(kvinne 52 år fra Vestfold) sø. 27 mars 2016 13:42 Privat melding

En var aktiv da jeg sendte melding, men har deaktivert seg i ettertid. En annen er her bare aldri - eller leser i alle fall ikke meldingene han får.