Alle innlegg Sukkerforum

Borte vekk

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 27 mars 2016 10:38 Privat melding

Det hender ikke ofte, men noen ytterst få ganger skjer det at jeg finner en profil som får meg til å tenke: Må ha! Full klaff. Dette kan være drømmemannen.

To ganger har jeg opplevd at mine ellevilt begeistrede henvendelser ikke oppnår noen respons overhodet - og altså ikke fordi de har sett, lest og kommet til at de ikke er gjensidig interessert - men fordi det viser seg at profilen ikke er aktiv! De har altså aldri sett mitt forsøk på å oppnå kontakt.

Hva er greia med det?
Blir profiler, brukernavn og beskrivelser liggende også etter at man har avsluttet medlemskapet her - kanskje fordi man har funnet den man søkte?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 27 mars 2016 10:56

Stemmer det mjau sier. Du må dessverre bare vente til han kommer på at han har profil her og er innom og kikker. Er du heldig har han ikke slått av e-postvarsel slik at han får beskjed. Har selv "vekket" sovende profiler slik.

Litt gyllen ikke regel - men nesten, er å ikke være hylende begeistret fra start av. Heller litt nysgjerrig vurderende om ikke helt laidback - balansert er ordet tenker jeg.

Lykke til😊 (til oss alle)

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 27 mars 2016 13:42 Privat melding

En var aktiv da jeg sendte melding, men har deaktivert seg i ettertid. En annen er her bare aldri - eller leser i alle fall ikke meldingene han får.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 27 mars 2016 15:04

Det ser ut som noen profiler bli liggende. Jeg blokkerer stort sett bekjente jeg får på matchlistene mine, og for litt siden oppdaget jeg at profilen til en jeg vet er forelsket og i et forhold fortsatt var der. Med tilsynelatende supermedlemskap. Da ble jeg litt skuffet over han, og prøvde å gå inn på profilen hans. DA fikk jeg beskjed om at profilen var slettet. Her aner jeg potensiale for konspirasjonsteorier og utrygghet dersom man er utrygg i et nytt forhold. Merkelig at ikke profilen forsvinner fra alle arenaer på sukker når den slettes. Tenk om jeg var venninne med henne i stedet for han, og hadde han som superbruker på min liste?😳

@ts
Det er jo ikke uvanlig at vi kan bli superbetatt og forelsket I noen, og ikke skjønne hvorfor i alle dager den andre ikke ser hvor fantastisk vi er for dem... Det er veldig vanlig i min verden. I virkelgiheten kan de være utilgjengelig av mange grunner. De er ikke åpne for noen, de er opptatt med noen andre, de får ikke med seg hintet dit... Uansett sitter man igjen med; null respons. Mange blir bare lei eller opptatt av andre ting eller kanskje en dame, og slutter bare å logge seg inn på profilen. Andre er bevisst at nå vil de ha pause og deaktiverer. Uansett; det er ikke sikkert de ville vært interessert tilbake om de var aktiv, så slik sett har du ikke tapt noe. Ingen profiler er egentlig reelt tilgjengelig til enhver tid, fordi man har forhåpentligvis et liv ved siden av.😊