Alle innlegg Sukkerforum

Singeltur? Nokon med erfaring?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym einsommeg ti. 29 mars 23:40

Sommer 2016 står for døra! Ungane skal til far sin og eg har 2 veker heilt for meg sjølv! Og ingen planer eller aktuelle reisefølger. Ei venninne foreslo at eg skulle melde meg på singeltur. Oj då! Ny arena for meg.... igjen!

Nokon med erfaring? Anbefaling? Kva type folk reiser på slike turer? (Ja sånn bortsett frå at dei er single... 😉) Aldersgruppe? Mest kvinner? Nokon som har planer om slik tur til sommeren?

Einaste eg har hørt om som har reist på slike turer er bestefar min som dro på busstur med ein gjeng enslige pensjonister då han vart enkemann i 80 åra. Eg er ikkje heilt der liksom...

(mann 33 år fra Oslo) ti. 29 mars 23:57 Privat melding

Drar mye på singelturer men stort sett alene. Så da faller kanskje poenget bort.

Men reisevenn, carpe diem... har vel noe opplegg.

(kvinne 50 år fra Hordaland) ti. 29 mars 23:57 Privat melding

si fra om du finner et kult tilbud.:D eg vil heller ikkje reise med 80 åringer :D

Skjult ID med pseudonym einsommeg on. 30 mars 00:05

Eg har også nokre aleineturer under beltet, altså "heilt aleine"-turer. London, København liknande. Fint det og utelukkande gode opplevelser. Men hadde vore kjekt med reisefølge og bli kjent med andre også! Eg skal sjekke ut tipsa dine @klippekort, og sei frå dersom eg finn noko spennande @fendi!

(kvinne 50 år fra Hordaland) on. 30 mars 00:17 Privat melding

spennende......eg har også reist mye alene,men da ikkje nett for å treffe noen.......selvom eg faktisk gjorde det en gang....men den historien tror eg må bli eh......ja nei ikkje fortalt :D

så bra @Villrosa Bulgaria er vakkert og 2 par av en gruppe er da koselig :D
eg e ikkje på FB

Skjult ID med pseudonym einsommeg on. 30 mars 00:30

Singelturer på Facebook @Villrosa? Kor finn ein det?

(mann 39 år fra Hordaland) on. 30 mars 00:42 Privat melding

Tur til Nord-Italia hadde jo gjort susen... Sitter sjøl og tenker på kem eg skal "lure med" på ferie i år... Blir ofte ok turer, men aldri helmaks! Singelturer for oss "yngre" som enno ikkje e havnet i pensjonistalderen hadde jo gjort susen. Legg gjerne ut noen "gode" linker eller eksempler på type ferier. :-)

(kvinne 44 år fra Oslo) on. 30 mars 04:38 Privat melding

Singeltur for meg betyr å reise alene, og det er supert.Jeg er vært i Hellas et par ganger , i Lisbona, på Isola d'Elba, camping turer på hytta i Sverige...det er bare a planlege , ikke noe å være redd for...

(kvinne 50 år fra Hordaland) on. 30 mars 12:55 Privat melding

@Tatiana her tror eg målet til TS var ikkje å reise alene alene....men alene sammen med andre som er alene for kanskje treffe noen...eller begge deler......alene har vi jo alle reist ofte :)

Skjult ID med pseudonym einsommeg on. 30 mars 13:55

Ja @fendi. Poenget er å sjå om det fins alternativ til å reise aleine. Eg har venner å reise med men akkurat sommerferien er jo for dei fleste eg kjenner prioritert til familie, naturlig nok sidan dei fleste vennane mine er etablerte.

Men, hey, ei veke på ei strand med seine frokoster, eit lass bøker og god solkrem og berre meg er heller ikkje uaktuelt 😉

(kvinne 50 år fra Hordaland) on. 30 mars 13:58 Privat melding

@einsommeg

hahahahahah im with you -hakkje hatt ferie på nå 3 år til sommeren så eg er klar som et egg for sol og sommer ellers blir eg underernært på D vit og krøller meg sammen og dør sakte :D eg er jo sånn lys olivenfarget -les grul i huden når eg er bleik....rimelig grusomt hahaha :D vil ha soooool og i dag skinner solen fra klar himmel,men e ikkje entt sommer og eg er syk med feber så eg skal ikkje kle av meg :D

Skjult ID med pseudonym Sunny on. 30 mars 16:33

En må da ikke nødvendigvis reise på singelturer. Hva med turer gjennom DNT, Oliven reiser eller lignende?😊

(mann 51 år fra Oppland) on. 30 mars 16:48 Privat melding

Jeg tror at om du ikke tillater deg selv å være svak innimellom, så blir du til slutt syk...

(kvinne 50 år fra Hordaland) on. 30 mars 18:07 Privat melding

snakker du til meg @Apollonis? isåfall kan eg betrygge deg med at eg er et persilleblad :D

Skjult ID med pseudonym Sunshine on. 30 mars 19:48

http://www.rosabussarna.com
Moro måte å fare på tur alene med andre. Fantastiske turer rundt hele verden.

(mann 56 år fra Rogaland) ma. 4 april 23:31 Privat melding

Var på singeltur med carpe diem for noen år siden, oss over 40 sto det men det var ikke mange under 60! Ganske mislykket som singeltur for meg og min kompis sin del! Så tar ikke sjansen på slikt opplegg igjen.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 5 april 01:16

@greiemann
Anbefaler deg å dra på treningsreiser med Ving. Bare damer (mange single) i riktig alder ;)

(mann 56 år fra Rogaland) ti. 5 april 06:20 Privat melding

@creeper takk for tips! Har vært på treningsleir med Springtime mange ganger, men det er ingen sjekke arena - mest fordi det nesten bare er svensker. Og da blir spesielt språket en hindring, jeg forstår dem ikke så godt men de forstår oss enda dårligere (og vestlandsdialekt er nok litt krevende)

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 5 april 06:40 Privat melding

Anbefaler reisebyrået Carpe Diem. Veldig bra turer med bra folk. Også turer for folk under 45. Ellers anbefaler jeg fjelltur (gruppeturer) med turistforeningen.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 5 april 10:25

@greiemann Det kan være litt krevende å finne turer for de som bare ønsker kvinner som er en del yngre enn seg. I 40 og 50-årene ønsker mange kvinner menn som er like gamle eller litt yngre, så de går ikke nødvendigvis for de som er 5-10 år eldre.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 5 april 22:52

@Lexi
Nå har jo ikke greiemann sagt at han søker damer i 40-årene da ;)
Han dro på denne turen for noen år siden (Ja, kanskje han da var i 40-årene selv) og de andre single deltakerne var over 60. Dersom man trodde at det skulle være flere jevnaldrende på turen, så er det forståelig at han ble skuffet.

Jeg søker gjerne 10 år oppover, men ikke 5 nedover nei!

Skjult ID med pseudonym Bukken ti. 5 april 23:17

Va ein tur på butikken...singel e eg så det e vel ein singeltur....er å anbefale,elles svelt ein vel ihel..,p

(mann 56 år fra Rogaland) on. 6 april 20:19 Privat melding

@Lexi - poenget mitt var at det var liksom ingen i aldersgruppen 40-60, bare over. Men stemmer at jeg stort sett møter kvinner som er noen år yngre men siden jeg var 50 selv var det ingen i målgruppen. Men det vil nok variere fra tur til tur, siden det jo ikke er noen utvelgelse eller matching på forhånd.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 6 april 22:09

De hadde visst noe liknende tidligere. Da jeg meldte meg inn her stod det noe om hytteturer i tillegg til fester. Men jeg har aldri sett noe til disse turene.

(kvinne 50 år fra Hordaland) on. 6 april 23:52 Privat melding

Burde være fler muligheter for mingling og felles treff.....i regi av sukker....
vi ahr jo prøvd her inne med en tråd om å møtes ute men det ble bare sulling.....kanskje vi må prøve igjen :))

(mann 39 år fra Hordaland) on. 6 april 23:54 Privat melding

kanskje du må bruke litt mer engasjement? :-p

(mann 39 år fra Hordaland) to. 7 april 11:49 Privat melding

Eg liker å planlegge mine egne ferier. så et treff hadde vel sikkert ikkje vært så vanskelig å planlegge..men eg vet ikkje om eg tør treffe dokkar uansett

(mann 39 år fra Hordaland) to. 7 april 13:30 Privat melding

hehe..takk..like så..men online og rl e rimelig forskjellig..akkurat no stresser eg ikkje :-)

(mann 39 år fra Hordaland) to. 7 april 20:25 Privat melding

FrkSøss: vi e kanskje oss sjøl, men tenk på kor kompleks vi e som mennesker!? Vi e nok mye, mye mer (positiv og/eller negativ) enn det vi får vist online... Men bare se at eg dukker opp hvis det blir en samling :-) Hatt en fin kveld så langt, håper likeledes med deg

Skjult ID med pseudonym Malin to. 7 april 20:54

Sikkert veldig hyggelig med singelturer, men hvorfor ikke jobbe de ukene barna er hos sin far, og heller ta ut ferien sammen med dem? Man har dem da bare noen år, også er det ikke interessant med oss lengre..
Passe på nå, vet du! Det vil du aldri angre på...
Også får barna det beste fra begge, samt en laaang ferie med foreldrene sine.
Vi har praktisert det sånn i flere år. Det vil jeg tro de fleste gjør, dersom de ikke har kjæreste de vil ha "egentid" med... Jeg tenker det er mye derfor de singelreisene har flest mennesker fra 60 og oppover.

Skjult ID med pseudonym 008285 to. 7 april 21:08

Inspiratour har veldig bra reiser om du er singel eller ikke. Det er temaeeiser utrolig spennende. Var i forhold når vi var med men folk reiser også som venner så ikke tenk så mye på singeltur. Den gangen var jeg ene året 36 og andre året 38 og det var rundt min alder kanskje rundt 10 år opp 😉

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 7 april 21:10

Jeg tenker at vi har alle litt ulike behov, og @ts har bedt om et praktisk råd. Jeg har hatt ferie med barna i 20 år, så når jeg endelig får litt tid for meg selv så skal den tiden nytes til fulle. Tenker på det som en forberedelse til den tiden de er borte på heltid, og jeg helst ikke vil være en av de mammaene som ringer mine barn hver dag fordi jeg ikke lenger vet hvordan det er å ha et liv uten dem. Jeg har tillit til at foreldre selv vet hva som kjennes riktig for dem, om det er alenetid eller mere tid med barna.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 20:23

Altså, nå har jeg selv sjekket litt om Singelturer, og bildet på linken under er hva jeg fant at hun som driver Singelturer har skrevet om seg selv. Kall det hva du vil, men jeg blir nesten litt skeptisk...

http://imgur.com/mN1X5J6

(kvinne 50 år fra Hordaland) ma. 11 april 20:28 Privat melding

er du redd du må slanke deg? @Forumtroll

(kvinne 50 år fra Hordaland) ma. 11 april 20:31 Privat melding

eg vikkje på en tur der eg må slanke meg hvertfall :))

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 20:40

@Fendi14
Slanke meg? Jeg er feit og stolt av det. Har rævskjegg som henger sammen fra tærne og hele veien opp til ørene. Slik ble jeg skapt av VårHerre, og du skal såvisst ikke gjøre narr av meg for det.

Du har ikke vurdert å begynne å røyke for å finne deg mann?

(mann 39 år fra Hordaland) ma. 11 april 20:45 Privat melding

eg gikk vel opp 5 kg på to ukers tur til Kreta... Farlig å spise middag både til lunch og til middag... Kanskje en treningstur hadde vært en god ide.. De har vel sånne biggest loser - camp i USA blant annet!? Men drit hvis det kommer spreke mennesker på slike turer... De har godt av å feite seg opp i ferien! :-)

(kvinne 50 år fra Hordaland) ma. 11 april 20:45 Privat melding

@forumtroll

nei er så ekkelt å kline med askebegre så den tanken har ikkje streifet meg :)

men nå gjorde eg ikkje narr av deg, men vil du ta deg til deg så vær så god :)

Skjult ID med pseudonym Fr.Positiv ma. 11 april 20:48

Nå synes jeg du var litt stygg… Forumtroll!

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 20:49

@Fendi14

Da må jeg si unnskyld for misforståelsen. Jeg fordrar ikke askebegre selv, og jeg liker å pleie mitt kroppslige tempel så godt det går med sunn mat og trening.

Skal vi kline? du har jo bra figur ;)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 20:50

@Fr.Positiv

Du lever virkelig ikke opp til navnet ditt. Skammekroken neste! Du er stygg du også!

(kvinne 50 år fra Hordaland) ma. 11 april 20:58 Privat melding

@Forumtroll den er grei :)

Vil helst være sunn selv så ergo null røykerier av noe slag :)

Nå kan eg jo ikkje si takk i lige måde da eg har null ide om hvem du er :)
Tusen takk :))

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 11 april 21:01 Privat melding

feil tråd, sorry

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 21:02

@Fendi14

Vel, Forumtrollet er en kjendis, men ikke på den tradisjonelle måten. Han er like altvitende og rettferdig som (Øyvind) Loven, men har bedre dametekke enn Geir Schau. Han danser langt i fra så bra som Henriette, men kan til gjengjeld briljere på kjøkkenet.

Og han har rykte på seg for å være en gud i senga.

(kvinne 50 år fra Hordaland) ma. 11 april 21:03 Privat melding

@Forumtroll jøss for et reportoar :)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 21:04

@Fendi14

Det er bare å spørre mange av de aktive kjerringene her inne: de kan gå god for det!

(kvinne 50 år fra Hordaland) ma. 11 april 21:08 Privat melding

@Forumtroll eg tror deg :))

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 21:08

@Fendi14

Da har vi en date?

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 21:11

@FNM

Amatør

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 12 april 22:16

@FNM
Hvilken tråd var den riktige? 😂