Alle innlegg Sukkerforum

Blokkere bruker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym helmax on. 30 mars 2016 15:56

Av og til ser jeg en venn eller bekjent i jobb-sammenheng som jeg ikke ønsker å se eller dele sukker-info med.

Hvis jeg trykker inn på denne profilen og blokkerer, vil da denne personen se meg under "besøkte profiler"? Vil de kunne se at jeg trykket blokkert?

Skjult ID med pseudonym perla on. 30 mars 2016 16:03

...jeg TROR det. Jeg ble i alle fall busta av kjentfolk på dette engang. En kompis som syntes jeg var innmari ufin (neida, han bare lo).
Egentlig veldig dumt at de kan se det, blokkert burde være blokkert.

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 30 mars 2016 17:35

Så vidt jeg vet er det bare hvis dere har skrevet med hverandre fra før av at du får opp at du er blokkert dersom du prøver å kontakte ham. Jeg har blitt blokkert et par ganger (en som var sint fordi jeg var uenig med ham, en som var sint fordi jeg ikke ville date ham) og jeg fikk ikke noe varsel, og de dukket ikke opp i besøkslisten min - jeg bare så det da jeg skulle sende melding.

Men jeg skulle ønske man kunne blokkere folk uten å gå inn på profilen deres, for det gir meg ubehag hver gang...

Skjult ID med pseudonym Haakon on. 30 mars 2016 17:41

Du kommer ikke opp i lista over besøkte, men om den brukeren du blokkerer har varsling på e-post om nye besøk, så vil h*n få mail om at du har vært innpå profilen. Og om vedkommende da trykker på linken i mailen, så får h*n opp at du har blokkert den brukeren.

Skjult ID med pseudonym Gravlax on. 30 mars 2016 18:07

Som Haakon sier her, så får han mailvarsling hvis han ikke har skrudd av denne. I tillegg får man nå varsling online når noen er på besøk. I hvertfall på PC..da dukker det opp en varsling nederst til høyre...ohg den blir stående selv om du er blokkert. Du finner først ut at du er blokkert når du prøver å trykke på hans profil. Hvis det er EN spesiell du ikke vil vite at du er her, så kan du fjerne bilder og gjøre din profil anonym en liten stund, så gå inn å blokkere ham.og etter en liten stund kan du sette inn bilder igjen og oppdatere profilen din. Da kan du da håpe at han kikket på din profil mens du ikke hadde bilder ;)

Skjult ID med pseudonym helmax on. 30 mars 2016 18:07

Takk for svar

Men er det ikke slik at med en gang jeg går inn på en profil så blir jeg registrert på siden hennes som en besøkende, men da forsvinner denne oppføringen med en gang jeg trykker blokker?

Hvilket betyr at hvis hun ikke rekker å se det før jeg trykker på blokker og ikke har "push-mail" så er jeg safe?

Skjult ID med pseudonym Gravlax on. 30 mars 2016 19:31

@helmax: jepp, det er korrekt. Og hvis vedkommende ikke er online da du besøker ham/henne. Er vedkommende online mens du besøker får du en online-varsling. Hvertfall er det slik på PC. vet ikke om det er slik på iPad/Mobil.

Skjult ID med pseudonym perla on. 30 mars 2016 21:44

Må bare si at det er utrooooolig dumt at det er sånn. Blokkeringsfunksjonen faller litt død for min del da, siden de jeg i hovedsak blokkerer er kjentfolk jeg føler ikke er aktuelle for min del i denne settingen. Vil da helst skli unna, under radaren. Det skjer jo ikke da.

Hallo Sukker! Fiks dette!

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 30 mars 2016 22:06

Enig med Perla....😳😱

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 30 mars 2016 22:22

Ta bort profilbildet ditt - da sendes ikke mai til den du besøker. Blokker i vei. Eneste spor (om du ikke har maila) er telling av besøk hos den blokkerte. Viola!

Flere som har låst "rulleteksten i appen?

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 30 mars 2016 22:23

*mail (mai hadde jo vært fine greier :)

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 30 mars 2016 22:43

Jeg har på mailvarsling, men jeg får bare mail om noen få av dem. Tror det kan ha noe med hvor lang tid man bruker inne på profilen uten at jeg vet det sikkert. Eller at sukker regner ut et tilfeldig utvalg.

Skjult ID med pseudonym helmax to. 31 mars 2016 09:59

Takk, oppsummerer så langt:

* Fjern profilbilde (for å unngå push-mail)
* Vent til personen er offline (for å unngå online-varsling)
* Søk opp personen og blokker (ingen spor i besøkende-listen)

ingen flere smutthull da?

(mann 37 år fra Akershus) to. 31 mars 2016 13:47 Privat melding

Takk for gode råd og tips. Nå skal det blokkeres over en lav sko.

Skjult ID med pseudonym perla to. 31 mars 2016 13:48

@blingbling. Skal jeg rydde profilen min hver gang det dukker opp noen jeg kjenner her? Blir veldig mye styr.

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 31 mars 2016 14:17 Privat melding

hvis non du kjenner er her hva er problemet...den andre er nok her av samme grunn som deg

du kan blokkerer vedkommende og event forklare at du ikkje ønsker å vite noe om deres privatliv

eller du kan si du vikkje de skal vite noe om ditt.

Eg fant en eg ikkje har snakket med på evigheter i RL her inne og sendte ham en hyggelig mail, han blokkerte meg tvert -er neppe fordi han *hater* meg, er fordi han ikkje vil at dette skal ha noe med vårt bekjentskap å gjøre.....no hard feelings fra noen av oss -vi hilser og sier hei i RL og snakker aldri om sukker -han ga meg jo beskjed ved å blokkerer meg.
nuff said likssom

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 31 mars 2016 16:51

Jeg blokkerer de jegamle kjenner. Unntaksvis snoker jeg, men da forteller jeg det. Tror ikke jeg har gjort det mye. Det er ikke fordi jeg ikke vil de skal se min (bortsett fra hos de med høy match som jeg overhode ikke er interessert i), men fordi jeg synes det er litt kleint om de er i onlinelisten min. Det er gjerne den jeg bruker for å se på profiler de periodene jeg gjør det, og da føler jeg at jeg får oversikt over innloggingsmønsteret deres. Stalkerish 😂