Alle innlegg Sukkerforum

Sjekke opp eller bli sjekket

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Vestfold) on. 30 mars 2016 21:55 Privat melding

Hei

Jeg er relativt ny her inne og lurer på hva folk flest liker... å sjekke opp eller bli sjekket?

Det er vel her som ellers i livet at gutter/menn er mer "på" enn det jenter/kvinner er. Men jeg vet også at mange jenter/kvinner liker å sjekke opp... Det er jo både spennende og gøy å ta initiativ, men hva en gjør er vel litt personlig avhengig.

Selv kjenner jeg mange jenter/kvinner som liker gutter/menn som er litt kostbare og hvor det er gode muligheter for jentene å ta initiativ...

Så jeg lurer egentlig på hvordan det fungerer her inne... Hvem liker å sjekke opp og hvem liker å bli sjekket?

Og er det sånn at de som liker å sjekke ikke svarer på andres initiativ og meldinger?

PS; Mulig det her vært mange tråder om dette tidligere, det har jeg ikke "sjekket" opp i...

Skjult ID med pseudonym Lisa on. 30 mars 2016 22:17

Signerer Kiaras siste avsnitt her.
Jeg har kommet til samme konklusjon. Dersom jeg skal havne opp med riktig type mann, så må han være den som sjekker opp meg. Jeg kan vise forsiktig interesse, men det er han som må ta føringen for at det skal bli til noe mer.

Skjult ID med pseudonym Piapia on. 30 mars 2016 22:22

Her tenker jeg helt likt som kiara og Lisa

Skjult ID med pseudonym løvetann on. 30 mars 2016 22:25

Jeg kan godt sende en melding og vise interesse, men skal det bli noe mer så må han nok ta føringen. For selv om jeg kan invitere så liker jeg at en mann tar kontroll, han er jo mann :)
En lett lekende og flørtende dialog fører han jo nærmere det å lære meg skikkelig å kjenne. En sånn dialog går jo også begge veier så da vil jo jeg lære han å kjenne på samme måte.
Og er han interessert nok så gjør han det :D

(mann 41 år fra Hordaland) on. 30 mars 2016 22:28 Privat melding

Må innrømme eg blir litt provosert av å lese kor enkelte dere kvinner har det i sjekkeprosessen. Men hvis det e mange om beinet , så gjør det vel ikkje om noen faller vekk på veien til den ene og alene!? "Tabben" e vel at dokkar enten sliter ut beileren at han til slutt e møkka lei av å tilfredsstille dokkar... Eller at dokkar møter "playere" og likegyldige personligheter som da "viser at de kan være direkte og ta initiativ til det ene og det andre", mens det i bunn og grunn bare e den eneste siden de innehar.. Og då sitter dokkar med "skjegget i postkassen" eller kanskje et par unger som plutselig e uten et viktig og stabilt fundament i livet deres (foreldre som faktisk e glad i hverandre og sine barn) ... Ikkje vondt ment.. Men kanskje litt til ettertanke... Eg begynner vel å bli lei av å være den som kommer og "koster opp restene" etter damer som har havnet med feile typer som igjen viser sin usikre side ovenfor de neste (kanskje alrighte) karene som dukker opp på døren :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 30 mars 2016 22:29

@Kiara: vil muligens hjelpe på sjekkinga om du slutter å bruke hagesaks inne..,

(mann 41 år fra Vestfold) on. 30 mars 2016 22:32 Privat melding

Jeg har ikke så mye erfaring fra nettdating, men skal nå gi det en mulighet....

Men fra real live så har jeg erfart at de jentene jeg liker best er de jentene som selv liker å sjekke opp... men jeg vet også at veldig mange jenter liker at mannen tar initiativ...

Men dilemmaet mitt er at jeg liker best å ta initiativ, samtidig som at de jentene jeg omgåes best med liker det samme... Så jeg funker ikke å sjekke opp de jentene jeg trives best med... og her inne må en ta initiativ selv for at noe skal skje

Skjult ID med pseudonym Lisa on. 30 mars 2016 22:38

Egentlig tror jeg mer på at jeg kommer til å møte noen IRL, enn her inne. Jeg var her for flere år tilbake, og fikk et forhold ut av det. Så jeg vet at det er mulig.
Men jeg kjenner at prosessen med å skulle bli kjent med noen helt fra scratch, kanskje koster mer energi enn jeg er motivert til å bruke. Tror det er enklere om man har felles kjente, eller møtes gjennom felles interesser.
Så dette er et slags supplement til RL. Man vet jo aldri...;-)

(mann 41 år fra Hordaland) on. 30 mars 2016 22:40 Privat melding

kanskje greit at noen jobber litt med å bli kjent med den andre personen enn at kun en av partene skal slite seg ut... Mye av fokuset sentreres mot den ene... Den andre vil da muligens ikkje føle at dens verdier og personlighet verdsettes... Man kan bli gal av slikt ..koko

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 30 mars 2016 22:42 Privat melding

Hvorfor funker ikke det da, Friluft? Må jo være vinn/vinn, hvor begge parter kan jakte OG være litt kostbar .. Jeg liker at en mann viser interesse, og tar initiativ, men kan selv prøve å fange en manns interesse også,- opplever dog at de blir noe usikre.. . Skjønner lite av endel av dette, uansett 😂😂😂 tror mange gjør det mye vanskeligere enn det er, ihvertfall ..

(mann 41 år fra Vestfold) on. 30 mars 2016 22:43 Privat melding

Jeg syntes det er kult med jenter som liker å sjekke opp... men jeg tenker at jenter da kan bli et lett bytte for de menn som får meldinger... Kommer litt an på hvilke hensikter menn har her inne... aldri godt å vite...

Samtidig er jeg litt enig med @roken og @villrosa også... i et likestilt samfunn er det helt greit at jenter/kvinner tar initiativ... og skal du treffe den personen du liker her inne så er det vel den beste løsningen å ta initiativ... ellers ender en fort opp med en helt tilfeldig person...

Skjult ID med pseudonym løvetann on. 30 mars 2016 22:46

Har vi det så enkelt da @ roken ?
Selv om vi liker at menn tar initiativ så vil det jo ikke si at vi sitter å venter på at alt ramler ned i fanget på oss.
En dialog må jo gå to veier for å fungere, og som sagt over så vises det forsiktig interesse fra oss kvinner som utgangspunkt, men at vi deretter liker at mannen tar føringen.

Og sånn til ettertanke for deg som mann, så er det faktisk ganske mange kvinner som ender opp med nevrotiske rester etter tidligere forhold, og sånn som du ordlegger deg så høres det ut som om du er en av dem....( ikke vondt ment det heller )

Og med tanke på ditt tidligere regnestykke i henhold til alders preferanser så er vel muligheten større for at du går på en smell med noen som er så mye yngre enn deg enn at vi som liker at menn tar føringen ender opp med "playere"

Skjult ID med pseudonym løvetann on. 30 mars 2016 22:47

Og nei, det var ikke så krasst ment som det kan se ut til at det er :D

(mann 41 år fra Vestfold) on. 30 mars 2016 22:49 Privat melding

@gille

Jeg har opplevd at jenter ønsker seg menn som er kostbare, at de ikke er pågående og at jentene selv liker å ta initiativ. Så om jeg følger på så mister dem veldig interessen... blir liksom ikke så gøy for jentene :) ;)

(mann 41 år fra Hordaland) on. 30 mars 2016 22:51 Privat melding

@kiara Forstår at det e frustrerende at mannfolk antar ditten og datten ... Selv om eg "grer alle over en kam" så klarer eg ihvertfall å nullstille og "oppføre meg". for min del sliter eg mer med at "mine damer" forventner at eg skal finne på aktiviteter i fritiden/helgen når man e sammen, at eg tar initiativ til å rote rundt/få meg noe... Eller den andre sorten: de som har brent seg så mye av andre utro og frekke drittsekker at de med en gang står ovenfor en utfordring/diskusjon kutter tvert... Men eg har vel bare vært uheldig!? :-)

Eg savner virkelig å bare være meg sjøl når eg treffer en dame... Uten forventinger og de støøørste kravene ... Men at ting utvikles heeelt normalt etter hver time, dag, uke og mnd man e sammen... Men dette var vel muligens i steinalderen

(mann 41 år fra Hordaland) on. 30 mars 2016 22:54 Privat melding

@kiara: på nettet må man tåle å høre det hvis man begynner en diskusjon :-) Eg e vel ikkje nevrotisk.. Ennå! :-) sjøl om eg kom med et regnestykke, så vil det jo ikkje si at eg nødvendigvis går etter de "unge" .. Jo mer du forklarer så e jo eg mer enig med deg! :-)

(mann 39 år fra Hordaland) on. 30 mars 2016 22:54 Privat melding

At jenter tar initiativ er sykt sexy syns no eg :)

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 30 mars 2016 22:58

Ville ikke anbefalt å være kostbar her inne. Mens du sitter der og er kostbar suser det inn meldinger fra andre menn. Hører ikke man fra noen på en stund går man videre. Sånn er det bare. Bruker man lang tid på å svare eller man spiller på en eller annen måte, tenker jeg at personen ikke er interessert og går videre.

Skjult ID med pseudonym Poesi on. 30 mars 2016 23:02

Jeg har skrevet med - og truffet en del menn på sukker. Men aldri etter en førstemelding fra meg. Opplever at menn ikke svarer på meldingene dersom jeg sender melding først. Hvis jeg har vært innom profilen deres, kan de ta kontakt. Så selv om jeg er ei oppgående dame som ikke er redd for å ta en utfordring, er altså erfaringen min at det er mannen som må sjekke opp meg (ta kontakt) for at vi skal komme oss på date. Vet at det høres gammeldags ut - men erfaringen viser altså at de mennene jeg har hatt kontakt med, ønsker å ha styringa på sjekkingen 😊

Skjult ID med pseudonym løvetann on. 30 mars 2016 23:04

Jeg har ikke vært her inne lenge @ kiara men jeg heller allerede til å være enig med deg. :)

(mann 41 år fra Hordaland) on. 30 mars 2016 23:04 Privat melding

Hmm.. Dokkar e muligens ikkje de eg "henviste til", og det e jo fint å "se" :-) tror eg blir med på å kul'an 😎

Skjult ID med pseudonym løvetann on. 30 mars 2016 23:05

Det var nok meg som gjorde det @ kiara :D

Skjult ID med pseudonym løvetann on. 30 mars 2016 23:05

Det som er så spennende med en diskusjon @ roken, man vet aldri hvor den ender og hva man klarer å bli enige om :)

(mann 41 år fra Vestfold) on. 30 mars 2016 23:06 Privat melding

@lilly
er enige med deg i det at her inne må en bare slå til å satse... men skal det skje noe videre så må en jo date... håper ikke folk er her inne fordi de ikke tørr å møte noen av motsatt kjønn i RL

Det er hva som skjer videre som ofte er utfordringen... fortsetter en å være på nett eller ønsker en å bli bedre kjent? hvem tar så initiativ?

Eller ønsker jenter å ha en hel horde med beilere som dem kan velge mellom?

Skjult ID med pseudonym løvetann on. 30 mars 2016 23:09

Spørs nok det ja @ kiara. Og man vet det vel egentlig når man bruker mer tid på forum enn på andre ting :))

Ønsker meg ikke en hel horde av beilere jeg heller, bare en som vil ha meg akkurat som jeg er :)

(mann 41 år fra Hordaland) on. 30 mars 2016 23:10 Privat melding

problemet e vel at eg no havnet midt i noe interessant på TV og falt litt ut her.. Men det går helt fint å kalle meg nevrotisk og blande flere tråder i en og samme... Hadde eg fulgt like mye med her som i kortspill, så hadde eg nok hatt full kontroll 😝

summar sumarum så e det alltid kjekt med en diskusjon kor man får flere synspunkter .. Så lenge det ikkje blir krangel av det... Men foreløpig så tror eg at eg skal klare å styre unna en lusing (så lenge eg sitter her)

(mann 41 år fra Hordaland) on. 30 mars 2016 23:13 Privat melding

.. Eg tør ikke/vil ikkje/gidder ikkje ta kontakt inntil videre 😊 men det går vel mer på at eg legger ut "følere" for å se kem som kanskje kan være interessant... Og samtidig så e eg vel litt redd for å være en av flere (hester)... Eg e vel bare litt gammeldags...

Skjult ID med pseudonym Lisa on. 30 mars 2016 23:14

@roken
For min del er det ikke snakk om å ta initiativ når man er i et forhold, men i den innledende fasen, før man kommer dit.
Jeg kan så visst ta initiativ når jeg er i et forhold, og det er kanskje noe av grunnen til at jeg tenker som jeg gjør i forhold til sjekking.

Jeg vil også være meg selv i et forhold. Jeg ønsker ikke å overkjøre noen, og må derfor ha en partner som kan, og vil, si fra når ting ikke er greit, eller er uenig. Erfaringsmessig er det den type mann som sjekker opp meg, og ikke omvendt.

Skjult ID med pseudonym smiliiet on. 30 mars 2016 23:15

Eg vil helst bli sjekka opp, tatt med storm av en som bare er bestemt på å vinne mitt hjerte :) (hjerteøyne)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 30 mars 2016 23:25 Privat melding

Noen vil bli sjekket opp , andre vil bli sjekket ned , noen vil bare sitte å vente å se hva som skjer , men sex savner de alle :-D

(mann 38 år fra Rogaland) on. 30 mars 2016 23:27 Privat melding

Er nok litt laidback og sjekker ikke damer før de viser meg litt interesse.

Foretrekker nok litt sjekking fra begge parter og at man engasjerer seg begge to i å bli kjent med hverandre. Så får man ta ting derifra.

De som har flere på "gress" og er halvhjerta i sin interesse og skal spille spill skippes fort, kaster ikke bort tiden på slikt.

(mann 41 år fra Vestfold) on. 30 mars 2016 23:34 Privat melding

Jeg syntes det er spennende med dem som er litt kostbare... men det er vanskelig å vite forskjellen på det å være kostbar og det å mangle interesse...

(mann 41 år fra Hordaland) on. 30 mars 2016 23:34 Privat melding

Enig

(mann 41 år fra Hordaland) on. 30 mars 2016 23:34 Privat melding

.. Med deshi... Takk for meg

(kvinne 54 år fra Oslo) to. 31 mars 2016 00:23 Privat melding

Jeg er helt uenig med Lisa og Kiara. Min erfaring med å selv ta kontakt (kall det "sjekke opp") er bare positiv. Det er når jeg selv har sendt førstemeldinger at det har blitt best/hyggeligst/finest resultat.
Javisst har jeg fått avslag eller den "størsta møyliga tystnad". Men da var det vel ikke meningen da.
Tenk å gå glipp av å bli kjent med et menneske bare fordi man venter på at han skal ta kontakt først... Sånn veggpryd må vi slutte å være.

De kuleste og fineste mannfolka liker at vi damene tar kontakt tenk! :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 31 mars 2016 00:26 Privat melding

ikkje enkelt å vite hva som er best ,men de som sier de vil ha den ene som vil ha dem sånn føler eg også -trenger ikkje så mange :D trenger bare å bli blown away :D

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 31 mars 2016 00:28 Privat melding

@1Friluft
Det dere kostbar spill greiene orker ikke jeg... ihvertfall ikke her inne... svarer jeg ikke så er det kun for at jeg ikke er interessert gidder ikke å leke kostbar.. men når det er sagt kan vel til tider leke litt små kostbar irl ;)

(kvinne 54 år fra Oslo) to. 31 mars 2016 00:48 Privat melding

Jeg trodde vi snakket om Sukker jeg @Kiara

Vi har vel egentlig bare forskjellige erfaringer. Mine erfaringer med å ta initiativ er positive. Jeg er dårlig på sånn hinting jeg... Sånn hinting til menn om at "hallo her er jeg, kan ikke du forstå at jeg er klar for at du tar kontakt". Og jeg har snakket med mange menn om dette her. De fleste menn (som jeg liker) liker at kvinner kan droppe hintinga og heller handler.
De fleste menn (som jeg liker) synes det er fint at en kvinne titter og viser med kroppsspråk at hun er interessert. Men ingen av dem (som jeg liker) har blitt mindre interessert av at damen kommer direkte bort og sier hei istedenfor å vente...

Nå driver ikke jeg akkurat med så mye sjekking. Jeg bare prater med folk jeg. Også blir vi kjent. Man må ikke komplisere det så sånn :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 31 mars 2016 01:01 Privat melding

@kristin exen sitt ordspråk var im not playing hard to get im playing hard to want......og han hadde helt rett :)

(mann 48 år fra Oslo) to. 31 mars 2016 01:03 Privat melding

Faens mobilapp! Nå klarte jeg å rapportere tråden som useriøs siden den knappen er rett over "vis nyeste først". Hvordan kan jeg enklest trekke rapporteringa tilbake?
Det blir litt som den Gary Larson-tegninga med han stakkaren som sitter på flyet og tar feil av knappen for "lys på" og knappen for "vinger av" siden de sitter så nærme hverandre.

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 31 mars 2016 01:20 Privat melding

uffda eg aner ikkje @HerrFekt for eg bruker ikkje mobilapp

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 31 mars 2016 01:29 Privat melding

Fort gjort det @Fekt.. gjort det samme sjæl i en tråd :o Og tror ikke akkurat det går ann å gjøres om på...

@fendi
Haha ja eller nei de X'ene er ikke noe å ville ha/gjenta :p

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 31 mars 2016 01:33 Privat melding

@Krinstin nei det er så deilig -da slipper vi jo å gjenta samme feil :D:D

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 31 mars 2016 01:36 Privat melding

Hmm men hvilke nye feil kommer vi forhåpentligvis ikke til å gjøre...

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 31 mars 2016 01:39 Privat melding

neste skal ikkje være siamesisk tvilling med FB ipad iphone mm....og heller ikkje mene at eg skal bli normal og vanlig..da må eg si next :D

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 31 mars 2016 01:41 Privat melding

eg skal være kjedelig å gå og pleie kroppen min :) vakre drømmer folkens :))

(mann 41 år fra Vestfold) to. 31 mars 2016 09:53 Privat melding

@perla
Jeg legger egentlig ikke så mye i det, men jeg syntes det er interessant å vite hva folk tenker... Men jeg vet jo at folk er forskjellige og folk tolker signaler ulikt... Viktigst er å være seg selv, men jeg er ikke her inne for å ha noe tidsfordriv, så for min del ønsker jeg bare å finne ut av hva jenter/kvinner setter pris på og hva dere ikke liker...

Men vi er jo ulike og det viser også denne tråden :)

Ikke bare skal du finne den rette personen, men du skal si/gjøre/skrive de rette tingene når du finer denne personen også. Jeg vet at en stresset mann er det jenter/kviner minst liker. Det er kanskje derfor det lønner seg å være litt kostbar. Nå er jeg mest opptatt av å være meg selv, men det å fungere sosialt er jo viktig for alle...Men livet her inne fungerer vel relativt sett likt som i RL.. Det gjelder å være hyggelig, ærlig og litt morsom/småfrekk...

(mann 41 år fra Vestfold) to. 31 mars 2016 11:45 Privat melding

@perla
Jeg er enig med deg at en ikke kommer noen vei med å være "snill", det blir bare kjedelig. Det var heller ikke det jeg mente, så hvis du tolket meg slik så tok du feil. Men jeg har jo hørt mye rart om nettdating og hva menn kan finne på å skrive, og sånn sett vil jeg tror at også jenter/kvinner vil være tjent med å ta initiativ, uten at jeg vet noe om det...så bare en påstand fra min side

Men interessant @kiara at analyse og intellektuell tilnærming kommer først. 80 % av kommunikasjonen kommer fra kroppsspråk og når en ikke har noe kroppsspråk å forholde seg til så må en bruke andre måter å finne "den rette" på. Men som i RL, så krever det litt erfaring å finne den rette, også her inne. Men det er ikke meningen å si at jeg skal være noen andre enn meg selv...

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 31 mars 2016 12:50 Privat melding

Heisan og velkommen :-) @1Friluft
Jeg tar gjerne initiativ å sende første mld men synes også det er hyggelig å få en liten mail fra mannen.
Og gjerne mer end et hei :-)
Men at man evt refererer til bilder eller noe man finner i profilen :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 31 mars 2016 16:54 Privat melding

@Villrosa egentlig liker de best at vi gjør alt i et forhold...:D