Alle innlegg Sukkerforum

Kunne vi prøve med litt toleranse?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 1 april 2016 09:28

Vi er veldig ulike mennesker her. Noen skriver langt, noen er selvutleverende, noen fjaser, noen tar sex-hentydninger hele tiden, noen er selvmedlidende, noen synes agurker er høyden av humor, noen er for akademiske, noen må skrive bæsj og tiss i annethvert innlegg, noen er impulsive, noen kan ikke norsk og noen har ikke hørt om tegnsetting.

Og noen klarer ikke å la være å være ondskapsfulle, eller henge ut andre eller fortelle dem hvor kjedelige, dumme eller uinteressante innleggene deres er.

De i den andre kategoriene har jeg lite sans for, men når det gjelder de første kunne jeg tenke meg litt mer raushet og toleranse. Det er mange av de i første kategori som irriterer meg, men jeg har ikke tenkt til å bruke livet mitt på å løpe etter dem og fortelle dem det. Kan du ikke skrive riktig norsk? Ikke mitt problem. Skriver du langt? Det kan jeg hoppe over på et sekund, eller kose meg over hvis det er godt skrevet. Er du selvmedlidende? Jeg kan hoppe over, eller gi sympati. Koser du deg over agurker. OK. Ikke min humor, men det som kjeder meg vil sikkert more mange andre. Og det gjelder de fleste innlegg. Live and let live.

Man skal ikke plage andre, man skal være god og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil. Jeg tror vi trenger litt god gammel kardemommelov her.

For min del flørter jeg såpass heftig om dagen, at jeg i hvert fall ikke har tenkt til å bruke tid og energi på å tyne andre. Gå ut i livet, flørt, elsk, gå på date! Det er vår! Og neste gang du får lyst til å si noe som vil såre andre så skriv en førstemelding med sus i i stedet. Det er faktisk dating vi er her for.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 1 april 2016 09:55

10 poeng til Lexi!

(mann 36 år fra Oslo) fr. 1 april 2016 10:04 Privat melding

I couldn't have it better myself Lexi... I have almost stopped posting in the forums myself... I am deterred by the viciousness of some users here!!

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 1 april 2016 10:07

Well let's start a chain of positivity and love and respect. It seems to be needed these days :-)

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 1 april 2016 11:24

Beklager, @Villrosa, men store hoder tenker likt, vet du :-)

Skjult ID med pseudonym Sunny fr. 1 april 2016 12:04

@Bimal: seeing you and reading what you post make me wanting to connect you with this lovelly giirl I know 😊 Must ask if she is still single😉

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 1 april 2016 12:38

@Lexi: hvem er for akademiske? - ev. rams opp. Tåler godt den om den rettes til bla. meg. Vil da etter beste evne justere..,

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 1 april 2016 12:47

@Blingbling: Nei, for himmelens skyld, ikke gjør det!

Skjult ID med pseudonym Balder fr. 1 april 2016 13:17

Enig med Lexi her.

Alle gode diskusjoner blir jo ødelagte av at noen blir personlige og/eller går langt off topic.

Jeg innbiller meg at jeg er god til å oppdage trolling, og jeg gidder ikke svare på trolleri, derfor har jeg ikke kommet i konflikt med noen her.

Jeg forbeholder meg også retten til å ikke mene noe om alt mulig eller alle mulige. Det er tydeligvis ikke alle som er klar over den retten.

(kvinne 53 år fra Østfold) fr. 1 april 2016 13:19 Privat melding

Lexi ! 💖😘😍 nydelig plagiat, da, Villrosa! 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 1 april 2016 13:24

@Balder: Vi er flere tolmodige her - men ikke alle kan være som din norrøne gudenavnebror. Til slutt når vi ser at selvplaging blir verre og verre griper vi inn. Det er faktisk en plikt vi har. Jf. jeg er i jobb og har i HMS'ens navn (Hjemme Med Sauene) ansvar for å ta ansvar om jeg ser et AKAN-tilfelle, enten jeg er leder eller ei...

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 1 april 2016 13:28

@Blingbling: Det er ingen som protesterer på litt 'tough love'. Det kan være på sin plass. Det kom det mye av i den tråden, og det har jeg ingen synspunkter på. Men å gå etter først den ene etter den andre og være ufin det hjelper ingen.

Skjult ID med pseudonym Balder fr. 1 april 2016 13:54

Jeg vil bare legge til at jeg er enig med Lexi i denne tråden, og enig med Antonyma i Antonymas tråd. Jeg tror de er mer enige enn de forstår.

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 1 april 2016 14:00

Jeg er ute og raker i hagen. Anbefales også :-)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 1 april 2016 14:52 Privat melding

@Sunny - Thats very kind of you!! My bad about my above comment that I have now deleted.

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 1 april 2016 15:42

Øj - flere romanser under oppseiling!😎 Balder: Håper du kjenner din besøkelsestid. Villrosa er et kupp!