Alle innlegg Sukkerforum

Dyr og naturfotos

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ranur fr. 1 april 2016 23:08

Nå ja, får bidra med et innlegg på denne siden..:

Undres en smule på hvorfor jenter/kvinner legger ut så mange fotos av kjæledyr, naturfotografier og annet. Vel.., sikkert et uttrykk for å formidle interesse for natur og kultur, kjærlighet til dyr og livet i sin alminnelighet mm., men det burde dere vel greie godt nok å formidle i profilteksten?

For å sette det litt mer på spissen: jeg oppfatter at kvinner er veldig dyktige til å legge ut fordelaktige fotos av seg selv - og dét er selvsagt bra! Men som en litt naiv, romantisk fyr, blir jeg noen ganger litt "lurt" (sikkert min "feil"), - delvis pga disse natur- og estetiske fotoene, av hvem jeg eg. kommuniserer med. Ingen "stor sak", da..
God kveld til dere alle!
Runar

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 2 april 2016 09:24

Naturfotografiene er vel der for å formidle at de er aktive og friluftsinteresserte. Uten de to tingene er man jo ingenting verdt på datingmarkedet :-)

Skjult ID med pseudonym løvetann lø. 2 april 2016 09:31

Har ikke bilde av hverken hunden min eller naturen på min profil :)

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 2 april 2016 09:36

Da har jeg null verdi her på sukker. Sukk ja, jeg viste det måtte være noe jeg gjør feil..... Bretter opp ermene og går ut å tar bilder av steinrøysa og bikkja til naboen...:)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 2 april 2016 09:42 Privat melding

Har et naturbilde, av ynglingsplassen nærmeste nabolag ,- elker er det me, myself and I 😉

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 2 april 2016 15:44 Privat melding

Jeg har bilde av mine hundene i profil for to grunner, det første er at det er mange menn som ikke liker hunder og da må det være helt klart at de er en svær del av mitt liv, det finnes ingen foreldrene , venner eller lignende som kan passe på dem når jeg ikke er tilstede, det betyr at de blir med :-)
den andre grunn er at hvis en mann er redd av store hunder, da blir det ingen problem.. :-)

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 2 april 2016 20:51

Har noen bilder av mine firbente "englebarn" . Er du redd for store hunder bør du holde deg utenfor mine 2 meter høye gjerder på min eiendom :)

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 2 april 2016 21:17 Privat melding

Har et bilde av den søte slangen min.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 2 april 2016 21:19

Det er nok ikke bare damer som har det :) De florerer hos menn også :)

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 2 april 2016 21:23 Privat melding

Sukk ja de rare menn , kunne latt være å legge ut bilder av slangene sine . Bedre med naturfotos :-D

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 2 april 2016 22:01

Best er de mannfolka som ikke har profilbilde, men albumbilder.

så går vi spent inn og kikker i albumet da...og hva finner vi der??

....tadaaa!...natur!

..den siste eg så...kjempebra tekst..relativt interessant og "aktuell" ellers....ga meg rødt hjerte....hyggelig det, men hvem skjulte seg bak?

Joda, det var et "stille vann" (hva? har han dyp grunn? er det det han prøver å formidle??) og fargerike tørre blader på bakken (fargerik person? knusktørr humor?? what? what? what? argh... ! )

Kall meg sær, men eg vil ikke date et fjell, et vann, løv(uansett hvor fargerikt det er), motorsykler eller biler osv eg...

OG

En ting er å ikke ha bilder på en datingside,eller mer eller mindre irrelevante bilder, men arrogansen som ligger i det å ikke nevne noe om manglende bilde hverken i profiltekst eller i evt. en albumtekst anser eg for å være skyhøy!
Og når slike tar kontakt i pm uten å adressere "manglende bilde problematikken" synker min interesse i takt med at deres arroganse, eller i beste fall ignoranse, øker.

Utseendet betyr noe, også for disse "utseendeløse" er min erfaring!