Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor bruker noen pseudonym?

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Akershus) lø. 2 april 2016 10:31 Privat melding

Alle her inne skriver under pseudonym, men noen har i tillegg et alias for pseudonymet sitt. Litt sånn spionthriller'ish...Mission Impossible på kjærestefronten (i dobbel forstand;-))

Det spiller ingen rolle for meg om folk bruker et ekstra alias eller ikke, og jeg kunne ikke brydd meg mindre om hvem som står bak navnene - men jeg er nysgjerrig på årsaken til dette behovet for ekstra anonymitet.

Hvorfor ønsker mange å være ekstra anonyme i et forum på en datingtjeneste, hvor man i utgangspunktet faktisk betaler for å markedsføre seg selv - og forhåpentligvis treffe "the one"?

Er det noe jeg ikke har tenkt på her jeg blottstiller meg selv totalt med bare ett alias?

Skjult ID med pseudonym perla lø. 2 april 2016 11:01

Fordi jeg ser på forumet som et tidsfordriv og ønsker ikke "markedsføre" meg herfra. Og fordi at jeg den dagen jeg er borte herfra, ikke ønsker å ha en haug med rabbel stående igjen her. Jeg vet ikke hva som skjer med mine greier her når jeg er vekk. Forsvinner alt sammen med profilen min? Blir det stående med bilde ved siden av og alt? Jeg legger heller ikke igjen så mye på nett ellers, som jeg ikke har kontroll på. Noen er mer opptatte av sånt, rett og slett.

Husk også at mange syntes det er litt rart å i det hele tatt "blottstille" seg med en profil med bilde på et sted som dette. Og mange har ikke bilde på profilen sin engang! Å ikke ville brette ut sjela si med fullt "navn" i forum er å dra det enda lenger. Ikke rart at mange vil stå over akkurat det.

Ja, også er jeg stygg da. ;)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 2 april 2016 11:08

Forum kan leses av alle på Sukker i motsetning til profilsiden. De fleste er ute etter kjærester og bruker blokkering en del.

Det kan være mange grunner til hvorfor pseudonym:

1. Noen vil være anonyme på forum der de slapper av fra dating.
2 Noen pga jobb. Det er ikke alle som vil at kolleger skal vite alt.
3 Jobb der det å være åpent på sosiale medier ikke passer inn. De har ikke profilbilde heller.
4 Noen lever i skjul fra ekser el. annet som truer, og de må kunne få lov å date de også. De har ikke profilbilde heller.
5. Noen vil ikke ha sjalue ekser luskende rundt seg.
6. Noen skammer seg fordi de bruker nettdating og har en ganske lukket profil.
7. Noen vil ikke ha profilbilde sitt splæsjet opp for alle og enhver på Sukker

Avisene brukte pseudonym på debattsider. Men etter 2011 gikk de over til fb og google innlogging pga hets og trolling som de mente pseudonym folket hadde skylden for. Men etter 1 år med fb innlogging oppdaget de at det ikke var forskjell på hvem som hetset og var ufine De med navnet sitt åpent hetset like mye. Faktisk så brukte de å si at " jeg er nå ærlig og viser hvem jeg er" og så hetset de videre. Det virket som moralen var at det er lov å hetse så lenge du bruker navnet ditt til det da du i alle fall er ærlig.

De som liker å hetse gjør det uansett. Personligheten forandres ikke.

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 2 april 2016 11:11

Som perla sa:) Bortsett fra at vi anonyme er så vakre, at det ville vært urettferdig å poste med åpen profil her. Så det så!!

(mann 52 år fra Oppland) lø. 2 april 2016 11:11 Privat melding

"Se her bestefar hva jeg fant på nettet, er dette deg ?"

Greit å kunne fjerne bilder i alle fall..)

Skjult ID med pseudonym perla lø. 2 april 2016 11:14

@villrosa Siden jeg ikke vil være her etter jeg er "ferdig her", så tar jeg høyde for det nå. Om man har behov for å skjule seg i ettertid, så mener jeg at man bør tenke den tanken helt ut NÅ. Ser mange går rundt å sletter masse her når de skal gi seg. Det syntes jeg er dummere.

Også er det dette med nummer 7, som Apache skriver. Jeg vet at å skrive med "full profil" gir meg enormt med treff. Men jeg ønsker ikke gjøre det på den måten.

Skjult ID med pseudonym Haakon lø. 2 april 2016 11:16

@Appolonis

Noe sånt, for eksempel? :)

http://i.imgur.com/iPkMPvK.png

(mann 52 år fra Oppland) lø. 2 april 2016 11:19 Privat melding

Noe sånt ja Haakon. Ditt eksempel sier mye..

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 2 april 2016 11:38

Tidligere var det slik at når profilen din ble slettet, da forsvant også alt av innlegg du hadde på forum. Er det ikke slik lengre?

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 2 april 2016 11:47

Man kan selv be support slette profilen. Jeg gjorde det en gang, og da forsvant alt her. Min profil har vært deaktivert mye lengre enn 6 måneder, uten å bli sletter. 😊

(mann 44 år fra Akershus) lø. 2 april 2016 11:56 Privat melding

Jeg skal ikke henge meg veldig opp i dette Pepper - jeg synes bare det er interessant å vite mer om hvilke vurderinger som ligger bak behovet for ekstra anonymitet.

Poenget til Apache ift truende ekser synes jeg er greit nok, men at man er på forum for å ”slappe av fra dating” – den ser jeg ikke helt.
?
Uansett så er det slik at man må være betalende medlem for å se hvem som deltar på Sukker-forum.
Se selv – gå inn i forumet uten å logge inn.

Prøvde å google nick’et mitt nå, og det dukket ikke opp ett spor – så det skal riiiimelig mye til før fremtidige barnebarn finner bestefars gamle sukkerprofil.
?
Jeg konkluderer med at det holder med ETT alias, og lover å oppføre meg ordentlig – både med tanke på språk og bilder:-)
?
Så er det ikke så farlig om barnebarnet kommer løpende om hxn, mot all formodning, skulle finne bestefar på Sukker…det hadde faktisk bare vært gøy:-)?

Skjult ID med pseudonym Gravlax lø. 2 april 2016 11:57

hvis man ser på tråder som er flere år gamle - som noen ganger blir trukket frem fra glemselen her - så ser man "ukjente" profilbilder og nick, men tviler på at alle disse fortsatt er medlem her? Og det er derfor jeg også skriver under pseudonym. Jeg vil ikke leve evig her inne og bli trukket frem ved en senere anledning. Og siden alle kan gå inn her å lese, så velger jeg å beskytte meg selv for fremtiden. Og jeg bruker heller ikke forum som sjekkeplass. Jeg skrev med åpen profil første perioden min her inne og det genererte selvfølgelig mye mer besøk. Men det hjalp meg likevel ikke å finne den rette. De gangene jeg har vært på date med noen herfra har det vært fordi jeg tok kontakt via PM etter å ha lest profilene. Ikke pga forum.

Skjult ID med pseudonym Gravlax lø. 2 april 2016 12:01

@Meadow: man trenger IKKE være betalende medlem for å lese på Sukker-forum. DU kan lett som en plett opprette en gratis profil og lese alt som står her. Når mitt medlemskap går ut snart, så kan jeg fortsatt lese her, men ikke skrive.

Skjult ID med pseudonym Haakon lø. 2 april 2016 12:07

"Ytringsfrihet" blir som regel kun dratt fram i samme ordlag som "lufta er fri for alle" og "snakke rett fra levra" her til lands.

Joda, det er grunnlovsfestet at man har ytringsfrihet - og det er flott det med tanke på at man slipper å være redd for å bli hentet av politiet på natta for dermed å slutte å eksistere, som i visse diktatur. Skulle man ha sagt eller skrevet noe som ikke faller i god jord hos myndighetene.

Men det er nå slik at de som påberoper seg ytringsfrihet her til lands, som regel kun gjør det for å legitimere å slenge med leppa. Til sine medmennesker, ikke stat og styre.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 2 april 2016 12:09 Privat melding

@Gravlax: takk for korreksjon, men man må ihvertfall gidde å bli medlem.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 2 april 2016 12:09

Det vet jeg ikke, Villrosa. Mann kan gjøre det når man vil.😊 I det du deaktiverer for eksempel. Jeg tenker at det er naturlig dersom man innleder et seriøst forhold. Det å deaktivere her, er jo bare å ta en pause og man har profilen i bakhånd. Sletter man, avslutter man.
Når det gjelder spørsmålet til TS. Det er alt for mange usynlige lesere her, til at jeg ønsker å skrive med åpen profil. Dessuten synes jeg det er ubehagelig at de jeg har blokkert kan oppdage det.😂

Skjult ID med pseudonym perla lø. 2 april 2016 12:27

Jeg har også hatt en rar opplevelse med forumet. Skrev frem og tilbake med en fyr en stund, syntes tonen var bra og så optimistisk på det hele. Helt til han postet en "reklametråd" for seg selv her, med profilnavnet sitt. Skrev at han var en fyr som så etter ditt og datt, at han var snill og grei osv. Litt snål ting å gjøre om man har konkrete damer i kikkerten, sier at han vil treffes osv. :P Så han ville tydeligvis ha flere på gress. Jeg droppa det jeg.

Men det er kanskje ikke en del av pseudonymdebatten, men mer hva som er lurt og ikke lurt å skrive, om man vil ha draget på damene her.... :P

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 2 april 2016 12:33

@Haakon: å joda - til stat og styre også. Og det er ikke helt ukomplisert. I og ovenfor byråkratet er det stort sett ukomplisert, selv om det er en del i strukturene som rykker til og et øyeblikk glemmer hvorfor 17. mai. Så kommer de på det og da går det som regel greit. Bare av og til går det så langt som tilfellet Robin Schäfer vs. Geir Gudmundsen.

Det er faktisk verre blant våre nest fremste tillitsvalgte, dvs. våre lokal og regionalpolitikere. Når en kommer på parlamentsnivå profesjonaliseres en uvilkårlig såpass av omgivelsene at de strammer seg opp. Skjønt virker ikke på alle da. Enkelte med udemo. trekk og ideologisk sinnelag hersker også da jf. de som må ha en fiskeriministerpost i gapet for å roe ned, og f.eks. Martin Kolberg.

Ønsker meg mindre regionalp. og heller meritokrati under parlamentet. Tror i kombo med en mye sterkere riksrevisjon til å holde det ørene så kunne dette landet ellers også prestert på nivå med de beste av helseforetakene. Altfor mange lokalt som går i veien for fremdriften i dag i hvertfall. Og så kunne vi fulgt forslaget om republikk også slik Christan Michelsen egentlig ønsket det. Ikke fremdeles holde oss med noe fyrstefjas vi tok for å blidgjøre engelskmenna og wilhelm 2 i 1905.

Derfor bla. skriver jeg pseudo. Jeg bruker y.friheten også i off. rom, men da i mer kontr. form i allianser. Kjør ikke med fri exos - vanskelig å ha kontroll på effekten.

Hilsen ikke konspirasjonsteoretiker, men konspirasjonspraktiker

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 2 april 2016 12:39

Huff, Perla. Sier noe om han som var greit å oppdage, men også en smertefull erfaring på hvor lite meldinger kan bety sånn egentlig.

Det jeg kan finne noe irriterende, er de som skriver med begge deler dersom se fremstiller seg som to personer. Skriver man med "eget" navn hele veien, blir man gjenkjennbar uten det lille bildet.

Skjult ID med pseudonym perla lø. 2 april 2016 12:43

@kiara Jeg har vært singel en lenger periode før. Tar ingenting for gitt her, og det tror jeg er en ok innstilling. Se på det som moro som kan bli noe mer. I bestefall. :) Det var ikke smertefullt, men en ting som var like greit å oppdage FØR jeg traff han.

Skjult ID med pseudonym perla lø. 2 april 2016 12:49

@pepper HA HA HA. Nei det var ikke deg! Dette er ganske mange år siden. Fra forrige gang jeg var singel.

Skjult ID med pseudonym perla lø. 2 april 2016 12:54

..... også firkanta da. LOL. Ja ja. Jeg er nok en litt annen skrue enn kvinnfolk flest. Tror at man enten digger det, eller ikke. :P
Kontrollfreak er jeg kun her. ;)

Skjult ID med pseudonym perla lø. 2 april 2016 13:07

Takk @peppern :)

Nei, har ikke noe problemer med å få en fyr, men har problemer med å få en fyr som jeg syntes er interessant. Verken mer eller mindre. :)

Har forresten fått høre at jeg virker litt "hard" og muligens litt firkanta, på diverse forum før og. Meeen at jeg er en helt annen deal i RL. Og det er nok mye sannhet i det. Jeg er en rimelig pragmatisk person, med et sprudlende og easy ytre. Komplekse saker :P

Meeen. Denne tråden skal ikke handle om meg. :)

Skjult ID med pseudonym Mjau lø. 2 april 2016 13:19

Har svart på dette før, så limer inn det på nytt.

Pseudonym fordi:
Jeg vil kunne dele tanker, følelser, personlige erfaringer (positive og negative), men likevel føle at jeg verner om meg og mitt (herunder privatliv og arbeidsliv). Jeg liker at det konsentreres om det som blir sagt, ikke h v e m som sier det. Det er å vite identiteten til personene som skriver, er ikke essensielt for å kunne føre en saklig diskusjon. Jeg vil ha kontroll på min netthistorikk. Pseudonym bidrar til dette. Jeg har heller ikke behov for å bruke Sukkerforumet som en forlengelse av min profil. Selv om det er en datingside, så er det vel opp til enhver hvordan man ønsker å eksponere seg. For å si det sånn, all PR er nødvendigvis ikke god PR.

Ja, og så er jeg stygg da.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 2 april 2016 13:44

Ser ikke og kommuniserer ikke...

@Meadow: Jeg skriver på forum med pseudonym som tidsfordriv når jeg er på Sukker. Skiller klart mellom dette og dating.:-)

.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 2 april 2016 13:57 Privat melding

@ts: jeg spiller med åpne kort, og vil ikke være en annen enn den jeg er, hverken blant venner, familie eller på nett. Det bryr meg midt i der ryggen skifter navn hva som er sporbart i lang tid etterpå, eller at jeg mister kontroll med min nettaktivitet. Jeg har et fint privatliv, og har aldri hatt behov for å verne om det i større grad enn det jeg gjør.

Jeg mener at så lenge du er ærlig, er deg selv, bruker hodet du har fått utdelt, til noe annet enn pynt, og behandler mennesker rundt deg på en god måte, er vel den største utfordringen du kan få, at du dør før tiden, det kan skje alle, uten at du har særlig påvirkningskraft.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 2 april 2016 14:18 Privat melding

@Nigma: følger deg 100%...godt skrevet:-)

Skjult ID med pseudonym Mjau lø. 2 april 2016 14:24

Jeg bare hang meg på perla, Villrosa. ;-)
Det kan vel godt hende du vet hvem jeg er.
Jeg har nå vært her en stund. Litt fra og til da, vel og merke.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 2 april 2016 14:59

@Villrosa: Pandoras eske...

(mann 43 år fra Telemark) lø. 2 april 2016 16:15 Privat melding

Jeg bruker pseudonym for å skjule min identitet.

(mann 43 år fra Telemark) lø. 2 april 2016 16:15 Privat melding

Å faen!

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 2 april 2016 16:25

@Balder: For en sexy mann du er. Flott bilde.:-)

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 2 april 2016 16:26

Men hva kom først? Pseudonymet eller nicket?

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 2 april 2016 16:26 Privat melding

Balder da, så kult...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 2 april 2016 16:31

@Pepper: Du har et særdeles reflektert hode, og forklarer godt. Av og til makulerer du din egen seriøsitet med utsagn om kjønnsorganer og avføring - ikke gjør det. Lag da heller egen avføringstråd til slikt.

Så lenge du unngår det nevnte kan du vanskelig destabiliseres i seriøse diskusjoner. Du har et fortrinn på være i god og nær dialog med din egen psyke, kjenner den godt og er venn med den.

Et problem vi som kjenner oss selv godt - og derav mennesket, er at det ikke er alle som har tatt den praten med seg selv og fått sin selvinnsikt. De vil oftest glatte over om det mellommenneskelige og om selvet. Å ha seg selv som referanse i eget liv og oppleve det og ikke nærmest observere det er krevende. Ikke rart det blir slik i mediesamfunnet: vi fyller pausene mellom arbeid med media, og for mange er ikke arbeidsdagen noe de legger og styrer selv - den bare "farer gjennom deg". Lett å havne i observatørfella da. Ta tilbake subjektet ig ikke bli et objekt i eget liv.

Skjult ID med pseudonym perla lø. 2 april 2016 16:57

@pepper. Jeg har aldri blokkert deg, jeg var deaktivert i to måneder (av årsaker som jeg også fortalte deg om). Så da vet du det. :) Sorry hvis jeg har tråkket deg på tærene.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 2 april 2016 16:59

Takker Villrosa.

@Pepper: provosere har da ingen hensikt i seg selv. Du er ikke ute etter en motreaksjon som det å bli provosert er. Da faller nemlig hovedbudskapet ditt på steingrunn fordi det som er elegant er innpakket i dritt. Som jeg sa - du ødelegger din egen forsendelse av gaven at du deler av innsikten din - gjør det om til en drittpakke. Og nå gjør du det igjen - og ikke bare i form av en innrømmelse. Nå skal jeg være tydelig slik jeg var i går på tiggingtråder. Kutt det ut - lag egne tråder om underlivets mindre delikate.

Da slipper du å surmule over å bli misforstått og. Vær heller elegant inspirert av skribenter du beundrer. Og savner du noen å bli inspirert av husk at du er ned å holde de unna når du ikke tøyler deg.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 2 april 2016 17:04

Forresten - IKKE lag egne tråder med dritt i....

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 2 april 2016 17:23

Jada pepper. Men det om apen er ikke det som er mest behov på. Barnehage for middelaldrende aper har vi jo til tider så det holder.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 2 april 2016 18:06

@Pepper: hvorfor jeg bryr meg svarte jeg allerede i 1.ste innlegg. På ditt beste beriker du her. Det du retter opp slipper andre å rette opp, eller vi kan gjøre det i fellesskap.

Men du leser med sterke briller og skriver med harde tastetrykk, og fortegner både på mottak og sending. Slakke litt på kryptifiseringsskruen bare. I innledningen før fordøyelsessystemet ble innblandet var du veldig god.

Skjult ID med pseudonym Gravlax ma. 4 april 2016 12:13

Nå ble nettopp en to år gammel tråd løftet frem: tatoveringer.

Man kan se gamle profiler (de fleste ukjente for meg i forum-sammenheng) som sikkert ikke er her lenger. Mange med bilde. Derfor skriver jeg med pseudonym, så jeg slipper å komme frem fra glemselen på denne måten lenge etter at jeg er borte herfra ;)

Om to år er jeg lykkelig gift med drømmedama og aner fred og ingen fare. Men så er det en venninne av min kone som er på Sukker og som plutselig ser at jeg er på Sukker og skriver på forum. (en gammel tråd som løftes frem) Kjedelig nok så vises ikke årstallet på web-siden. Kun hvis man går inn via appen. Og dermed blir jeg anklaget for å holde på med andre damer, går bak ryggen hennes , jeg er en jævla drittsekk, kom deg ut..slam, bam, thank you mam etc... ;)

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 4 april 2016 12:39 Privat melding

Hahaha Gravlax du er herlig ærlig :-D

(kvinne 47 år fra Oslo) ma. 4 april 2016 12:46 Privat melding

Ja, haha så enkelt kan det gjøres Villrosa 😂😂👊🏼

Skjult ID med pseudonym Gravlax ma. 4 april 2016 12:54

@villrosa; jeg stoler ikke på at bildet blir borte heller. Når jeg ser så mange gamle profiler som dukker opp, så tenker jeg at de kan umulig fortsatt være her alle sammen.. og det vet jeg jo ikke selv når jeg er borte. Så jeg safer maksimalt ;)

@afrodites: jeg prøver ;)

(kvinne 47 år fra Oslo) ma. 4 april 2016 12:55 Privat melding

Sånn der er mitt borte @Gravlax ;)

(kvinne 47 år fra Oslo) ma. 4 april 2016 12:59 Privat melding

De andre har bare glemt å fjerne det og tror ikke sukker.no kommer til å prøve å lete etter et bilde av meg på nett for å sette inn igjen eller har tatt vare på bildene mine for så å sette de inn igjen...

Kunne bare ikke dy meg her 😂😂😁😂😂

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 4 april 2016 13:43

Enig i den Gravlax, samtidig er det den enkeltes ansvar å fjerne bilder når de deaktiverer.

Egentlig vet jeg heller ikke hvor nødvendig det er for en eventuell kjæreste, å se skriftlig flørt man drev med lenge før man møttes. Det blirbikke så tydelig med pseudonym. En ting er at man selvfølgelig regner med at partner har historie og erfaring, men å se flørting svart på hvitt når man er forelsket, særlig i den usikre fasen, er noe jeg synes er veldig ubehagelig. Selv om jeg har flørtet MYE på nett selv.

(mann 53 år fra Akershus) ma. 4 april 2016 22:55 Privat melding

Bruk av pseudonym er kjedsomt og ikke hærlig ærlig i tråder. Min mening da 😎

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 5 april 2016 00:16 Privat melding

Hahaha. Jeg tenkte på det gravlaxa skrev , jeg liker ting sagt med humor om det er med eller uten pseudonym :-D

Skjult ID med pseudonym Gravlax ti. 5 april 2016 00:28

*lurer på hvorfor jeg alltid har hunkjønnsending når afrodites omtaler meg* ;)
ser du på meg som den kule homsevennen du kan gå på shopping med? ;)

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 5 april 2016 01:28 Privat melding

sov godt :-D

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 5 april 2016 07:11

Oj. NÅ ble jeg nysgjerrig på hva som ble sagt i de siste innleggene, nå. 😊

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 5 april 2016 08:36

Fordi jeg har ikke behov for å markedsføre meg. Jeg tar kontakt med de jeg liker og som regel får jeg svar.

Ja, hadde nok fått en del meldinger om jeg hadde skrevet med full profil men jeg har ikke helt det behovet. Dessuten liker jeg anonymitet når jeg diskuterer; det gjør det vanskeligere å være usaklig når meddebattanter er anonyme.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 5 april 2016 09:14

Her har noen fått testet ut delete knappen skikkelig i nattens mulm og mørke...:-)

(mann 35 år fra Oslo) ti. 5 april 2016 09:38 Privat melding

Whats the deal with gravlax and Aphrodite? so many deleted messages... some internal joke?

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 5 april 2016 10:12 Privat melding

Jeg tenker at de som bruker pseudonym ikke vil blande sammen Forum-aktivitet med søker-etter-kjæreste-aktivitet. Det er to separate ting. Jeg kan godt forstå det, Enkelte er kanskje mer private av seg og ønsker ikke oppmerksomheten. De ønsker å være anonyme på forum. Det er helt greit for meg.
Jeg har nicket mitt Lisalinn (ser ikke på det som et pseudonym..?) og ser både på profilen min og forumaktivitet som en måte å bli kjent med mennesker på. Hvis noen liker meg og vil ta kontakt - fint. Om noen synes jeg er dust og avskriver meg som potensiell kjæreste pga det jeg skriver her - fint!
Om bildet mitt og meningene mine står her til evig tid er ikke noe jeg tenker på som negativt. Hvis det er noen som ser dette her flere år frem i tid og minner meg på hva jeg har skrevet - ja så gjør ikke det noe. Jeg tror ikke jeg skriver ting som er spesielt kontroversielle og jeg skal klare å stå for at jeg har vært Sukkermedlem :)

Skjult ID med pseudonym Gravlax ti. 5 april 2016 11:41

@bimal: no joke, just conversation that was more appropriate for PM instead of forum. Hope everything was fine in India and that you manage to tie up all loose ends.