Alle innlegg Sukkerforum

OK å date/ha seg noe med flere?

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 13:47 Privat melding

Er det ok å date/"ha seg noe" med flere i samme periode/samtidig?

Hvor langt kan man gå med hver enkelt person (date/klining/til køys) og allikevel gjøre det samme med en annen (ri flere hester) innenfor samme periode?

Så lenge man ikke e sammen? Hva er i så fall definisjonen på det?

Så lenge man ikke har datet mer en enn viss antal ganger/uker/mnd? Hvor går så denne grensen?

Hvor akseptert er det i dagens samfunn at man dater/har seg med noen innenfor samme periode (basert på venners meninger/erfaringer)?

Bør man ha gjort ferdig tidligere forhold/"lekevenner" før man dater andre? Eller er det greit å ha backup?

(mann 45 år fra Oslo) sø. 3 april 2016 13:50 Privat melding

Er mye opp til deg sjøl men det er ikke sunt å holde på med fler på en gang. Hvis man tidlig i forholdet/datingen er med andre så tror jeg fort at det kan bli en vane. Hvis du føler at du sviker noen med andre så bør det ringe en bjelle. Men på chattenivå synes jeg det er greit å holde flere dører åpne :)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 13:58 Privat melding

godt å høre... Eg e helt enig med deg! Eg e litt opptatt av at man skal gi tid og få tid fra en om gangen! Eg har gått på et par smeller (for å si det sånn). Det verste av alt e at eg faktisk tror at det e meg det e noe galt med, ikkje dagens samfunn/moral... Men kanskje eg tar feil!?

(kvinne 61 år fra Oslo) sø. 3 april 2016 14:17 Privat melding

Å date flere på en gang høres forferdelig slitsomt ut. Så syntes ikke du er rar. Har man kommet dithen at man møtes og kysser flørter , da er man vel kanskje på vei mot "noe" ... Personlig vil jeg aldri treffe mer enn en av gangen.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 3 april 2016 14:21

For meg må han gjerne date/kline/ha seg med andre, men da er han ikke aktuell for meg!
I såfall ville jeg også ha tenkt på ham som et tidsfordriv inntil den rette dukker opp.

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 14:28 Privat melding

foreløpig i svarene deres hyggelig lesing! :-) ... E vel bare å vente på andre med en annen oppfatning (bruk gjerne pseudonym)...

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 14:31

Håper / tror de fleste er av den oppfatning at det holder med en om gangen. Selv om jeg må innrømme at jeg kjenner at jeg er blitt litt kynisk etter å ha lest noen av de brevene jeg får. For der kommer det forslag om både det ene og det andre....
For min del så må han gjøre hva han vil med hvem han vil og det når han vil. Meeeen.....da er jeg ute av bildet før han rekker å trekke pusten gitt.
Jeg er ikke et leketøy.

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 14:31 Privat melding

Hehe... Husker eg slet litt i gamle dager ( for 15-20 år siden) på Dagbladet/vgchat når man i utgangspunktet chattet for å chatte... Multitasking gikk litt til helsiken i blant. Ikkje lett å huske navn på husdyr, kor man har vært på ferie etc når man chatte med 4-5 samtidig

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 3 april 2016 14:34 Privat melding

Enig m Kriztian , -kan definitivt chatte m fler, og gå på førstedates, men så fort man begynner å være intim, så blir fokuset et annet , og tror nok man blir lett litt "fucked up" i hue, hvis man skal balansere flere "forhold" på en gang. Og så spørs det hvor ærlig man er på det.. Alltid greit å spille m åpne kort.. Jeg hadde ikke følt meg spesiell m en fyr som hadde et harem 😂😂

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 14:35 Privat melding

@ Løvetann: eg har gått på tre smeller på rad der damen hadde seg med en annen (og hadde flere lekepartner mens eg traff hon) mens eg og hon datet på 3 mnd, en annen hadde en lekepartner mens eg traff hon, datet mens vi var i "dàtefasen" i 5-6 mnd. Det skal sies at eg fikk vite dette i etterkant/årsaken til at eg ga de opp. Men erfaringsmessig så har jo tydeligvis eg en annen oppfatning enn andre her inne.. Hehe

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 14:38 Privat melding

... Og eg sier ikkje at det nødvendigvis e sosialt uakseptabelt å gå fra en aktiv "omgang" med en eller flere menn til å date seriøst med en annen (og gi opp de andre forhåpentligvis). Men det e greit å starte med blanke ark, ellers så e det så lett for å sammenligne, eller gi opp i blikjentfasen lenge før det kanskje kunne blitt den store kjærligheten. Jo flere alternativer man har her i livet, desto vanskeligere e det å velge riktig

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 14:39

Jeg tror det er lurt å ha en stabil 'lekevenn' som holder frustrasjon og kontaktsbehov i sjakk. Så selvfølgelig avslutte det når en har truffet en som kanskje blir en ny venn på et litt mer dypt nivå :)

(mann 41 år fra Østfold) sø. 3 april 2016 14:40 Privat melding

Liker ikke mer enn en om gangen. Da snakker jeg om å chatte/date altså ;). Føler at det er mer riktig for meg å forholde meg til en om gangen. Det er mennesker i den andre enden, ikke produkter på et samlebånd. Synes det blir litt desperasjon om man absolutt må prate med en haug med andre "potensiell" kjæreste, og egentlig forventer/ønsker jeg meg samme respekt tilbake. Jeg gir deg min fulle oppmerksomhet ganske fort, og vil ha det samme tilbake.

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 14:40

Hvordan gikk det med daten i går @ smililiet ?

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 14:41 Privat melding

@pepper: bra skrevet... Man e enkeltindivider og forskjellige på ett eller mange områder, så at en del fikser fint å leke rundt med flere samtidig forstår eg. Og at man heller ikkje har "lover seg vekk" til noen.. Men slikt e uakseptabelt for min del... Gjelder vel bare å styre unna der man ikkje vil havne (lettere sagt enn gjort)

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 14:42

løvetann, den er utsatt til uka, så da skal jeg gi en update ;)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 14:43

Da har du vært uheldig @ roken. Håper du slipper det flere ganger :)

Men som @ pepper sier, det er jo opp til hver enkelt hva som er greit. Noen fikser det og andre ikke.

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 14:43

Så spennende @ smililiet, håper det sier pang :)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 3 april 2016 14:44

Bare for å ha nevnt det:
Jeg har Aldri hatt noen elsker, og har aldri datet noen, så snakker ikke av erfaring her.

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 14:45

Takk, Jeg også løvetann, det hadde jo vært fantastisk, hehe :)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 14:45 Privat melding

@smilet: problemet med overgangen fra en fast lekevenn til en eventuelt kjæreste, e at man allerede har et "produkt" man e fornøyd med.. Og då e det kanskje lett for å sammenligne alle fremtidige dater med lekevennen, og dermed "gi opp" for lett... Så dette e jo litt farlig, og samtidig synd for damen/mannen som bevisst/underbevisst kan bli sammenlignet med lekepartneren

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 14:49

roken,
det tror jeg er veldig ulikt fra person til person.
Er du og din ´lekevenn' enige om hva opplegget er, så er det mest sannsynlig ikke noe problem. Du er jo gjerne ute etter en som skal bli mer enn en lekevenn, og om din lekevenn da ikke er det, så satser du jo på den andre med en gang?
Jeg kan sammenligne min neste men min X, så det er ikke noe å tenke på. Sånn vil det vel alltid være. Poenget er jo å finne frem til det som er godt med den nye personen. Og om ikke det er fyr og flammer så er det kanskje ikke den du skal satse på?

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 14:52 Privat melding

@smilet: det skal jo sies (til angrep på meg sjøl.. Ehe) at magefølelsen var dårlig alle gangene, og at eg burde styrt unna. Men eg prøver å ha åpent sinn om det som e historie og tro/håpe at de faktisk vil det samme som meg når man begynner på en date. Så eg har vel vært litt idiot + uheldig

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 14:56

Roken..
Jeg tenker at hvis en første date ikke er helt bra, så kan jeg selvfølgelig vurdere en date nr. 2, men hvis det ikke er noe bedre da så er det helt greit å ikke bruke mer energi på det mennesket.
Og det er magefølelsen som bestemmer. Jeg er sjelden på date 2, får så fort vondt i magen :P

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 14:58 Privat melding

@villrosa: Hehe .. Då e jo du egentlig nærmere et forhold enn ka du kanskje tror!?

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 14:59

En lekevenn, eller elsker i mitt hode er en som holder mine lyster i sjakk.
Matlaging utgår. Det er snakk om de nære behovene alle mennesker har. Og såklart, det bør jo ikke bli for mye følelser i bildet.

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:00 Privat melding

Smiilet: neida, datene har vært veldig bra over tid... Men historikken/bakgrunnen før meg gjorde at magefølelsen min sa at dette var ikkje de klar for (dvs forhold på sikt)... Og det viste jo seg i mine tilfeller at de muligens ikkje var klar for mer enn moro med en annen kar.. Eg forstår jo at hvis man har opplevd drit i et tidligere forhold at det då kan være vanskelig å binde seg/tro på andre/tro på seg sjøl, men det e jo greit å ikkje "lure andre" fordet...

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:02 Privat melding

@villrosa: Hehe.... Huff.. Sender deg en klem eg! 😉

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 15:03

Roken.. Det er et vanskelig tema ja. Jeg er klar for et forhold, men samtidig så synes jeg det er veldig vanskelig å slippe en mann så tett innpå. Så jeg tror at det klarer jeg den dagen jeg treffer den rette for det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 april 2016 15:04

@smiliiet

Du skriver; "Jeg tror det er lurt å ha en stabil 'lekevenn' som holder frustrasjon og kontaktsbehov i sjakk. Så selvfølgelig avslutte det når en har truffet en som kanskje blir en ny venn på et litt mer dypt nivå :)"

Jeg tror det er lurer og rett og slett ikke ha den frustrasjonen eller kontaktsbehovet. :P
Samtidig så tror jeg det kan være vanskelig å avslutte. Si du har en lekevenn og dere har fantastisk sex.
Er du virkelig villig til å gå bort i fra denne fantastiske sexen til fordel for et skudd i mørket om noe med en annen fyr?
For kanskje fyren er fantastisk, men sexen ikke kan helt måle seg med lekevennen.
Den er på ingen måte direkte dårlig, bare ikke akkurat like bra.

Dropper du denne nye fyren da for å jakte på den mannen som er et fantastisk kjærestemateriale OG fantastisk i senga?

Det kan godt hende du er det, men har hørt og lest om en del jenter i den situasjonen som ikke syns det er enkelt å velge bort den fantastiske sexen.
Og at absolutt alle blir sammenlignet mot denne lekevennen, til tross for at denne lekevennen av en eller annen grunn er uaktuell som kjæreste.

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:05 Privat melding

Eg trodde Sukker hadde et litt dårlig rykte på seg når det kom til "flerdating" (og kanskje til og med "flerligg".. Det e vel kanskje den største grunnen til at eg e litt tilbakeholden med å kjøre på med noen her inne... Men dokkar som har svart til no virker jo ok! :-)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:08 Privat melding

Pompøs: eg har hørt sladder fra en bekjent sin vennekrets (npr det kommer til damer), at god sex til slutt vinner over et godt kjæresteemne med ikkje like bra sex... Så den e ikkje ny den tanken der .. :-) :-(

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 3 april 2016 15:08

En av gangen uansett. Alt annet er uaktuelt, faktisk også på første nivå av utforskende interesse og umøtt chatting, for min del 😊

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:10 Privat melding

@pepper: fornuftig og kortfattet den begynnelsen din der... Men tydeligvis så har jo det som har blitt sagt (om at man vil inn i et forhold, med "den rette") ikkje vært realiteten... Men de har vel sikkert prøvd så godt de kunne... Flott at de vil, men får de det ikkje til, så får de styre unna eller skaffe hjelp (terapeut)

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 15:14

powpow..

Hehe, hadde jeg kunne valgt å ikke ha de lystene så hadde jeg så klart skrudd av de knappene. Men dessverre så er det ikke sånn :D

Jeg skal være ærlig å si at jeg har aldri vært i den situasjonen, å ha en elsker har for meg vært helt på trynet. Men, så har jeg møtt meg selv i døren nå og vurderer å få det. Ganske enkelt fordi at jeg stresser for mye med denne datingen, og føler det ødelegger. Og dette på grunn av mine behov.

Så, nå har jeg faktisk en som ikke er intr i forhold, men som jeg er veldig trygg på og som gjør meg avslappet. Min plan nå er å la denne mannen få lov til å gi meg kyss, klapp og klem innimellom, frem til jeg treffer en som jeg vil date mer seriøst. Og det tror jeg kan skje fortere enn jeg tror, fordi at nå stresser jeg ikke etter å få den nærheten, for nå kan jeg bare trykke på en knapp så kommer han løpende :P Hehehe

Kan være jeg skyter meg selv i foten nå da, men jeg mener det at når det kommer en ny inn i bildet, så avslutter jeg naturligvis med den andre når jeg får mitt første kyss :P

Og da er fortid fortid, så blir nåtid og fremtid det viktige :)

(mann 48 år fra Akershus) sø. 3 april 2016 15:15 Privat melding

Skal jeg på date så går jeg på date alene og ikke sammen med venner som skal overvåke

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:17 Privat melding

@smiilet: så når de første kryssene og sexen e gjennomført og dokkar har hatt det fint et par uker/mnd, då plutselig forsvinner gnisten... Så e du tilbake igjen til elskeren då? Det som e driten e jo at kvinner kan få seg en ny en oftere /kjappere enn menn... Så elskeren e vel fortsatt singel og klar til å ta opp igjen de glade dagene.... Hehe... Aaargh .. Enkelte har det kanskje litt for lett å gå tilbake til/finne seg et bedre/nytt alternativ .. Får bare håpe du gir mannfolket en real sjanse... Lykke til :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 15:18 Privat melding

For meg vil svaret blitt , nei .Jeg er seriøs, jeg vil ikke bli noens lekevenn eller elskerinne .Tror at et forhold har nok med to mennesker ,flere blir bare kluss og noen blir såret til slutt .
Så, når jeg slutter å leke web-kone her inne ,møter og liker noen godt nok og det er gjensidig .Er det kun han jeg vil bruke tid på å er trofast mot enkelt og greit .Andre kan gjør hva de vil :-D

(mann 48 år fra Akershus) sø. 3 april 2016 15:25 Privat melding

Jeg klarer ikke å ha ei elskerinne pga jeg føler at jeg utnytter personen det gjelder og jeg er samvittighetsfull og da trekker jeg meg unna

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 april 2016 15:26

@smiliiet

Jo det er faktisk sånn. Det er en grunn til at sexleketøymarkedet rettet mot kvinner er massivt og går så det suser!
Kjøp deg noen nye, få deg noen orgasmer, senk skuldrene og slapp av. ;)

Hvorfor tror du at du vil finne en du vil noe mer seriøst med fortere?
Tror du ikke heller at du i stedet kan ende opp med at lista blir lagt ENDA høyere enn den er i dag?
At du faktisk bare gjør ting enda verre?

Jeg har faktisk datet ei som hadde en slik lekevenn.
Mens jeg syns det er flott at folk får utløp for sine lyster på den måten med en slik ordning kontra one night stands, så opplevde jeg at hun ikke ga slipp på denne vennen mens vi datet.

Ja, det føles sikkert enkelt ut nå å si at det bare er å droppe han når du skal date noen.
Men etter å hatt en slik venn en stund som du har det bra med, så er det ikke sikkert det er så enkelt allikevel.

Men egentlig bryr jeg meg ikke så mye. Om hun jeg dater driver og har seg med lekevennen sin i mellomtiden så må hun få lov til det.
For jeg vet jo at jeg ikke akkurat er den mest ivrige når det kommer til sex i løpet av den tidlige fasen av dating. :P

Det er derimot ingen hemmelighet at det er veldig lett for kvinner å finne en slik venn om det er det de ønsker seg.

For meg personlig og som gutt, så er det litt verre. Faktisk så mye verre at det kan sidestilles med å finne en kjæreste.
Så hvorfor skal jeg da bruke tid og energi på noe som bare kommer til å gi meg en brøkdel av det jeg egentlig ønsker meg?

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 15:26 Privat melding

Villrosa ta imot all kropps kontakt du bare vil du kjære , Jeg bruker et leketøy, når mine behov blir som verst ..Dårlig med kommunikasjon blir det , bare masse rare lyder , men lel kroppen roer seg ned igjen ,og ingen blir såret :-D

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 15:29

roken
Hehe, det vet jeg jo ikke, men er jo et alternativ det ja?

It takes two to tango, så er vel ikke bare opp til damene ;) Og jeg tror det er mange menn som lett får seg noe når de har behov for det.

Jeg traff en et par ganger for et par uker siden, men så når han har tatt opp igjen tråden, så spør han meg om det har vært noe mer dating eller om jeg har fått flere matcher.. DA lyser varsellampen hos meg.. Er det rart?

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:31 Privat melding

@afrodites Syns du virker som alle (seriøse) mannfolks drøm, :-) Fortsett med dine tanker og meninger på disse områdene. Full respekt fra meg! :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 15:34 Privat melding

Villrosa -vil det si at om Lekevennen din sendte deg en sms , der det stod funnet ei som er bedre å knulle på , hadde du da ikke blitt såret ,bittelitt

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 15:36

Powpow..
Sexleketøy er oppskrytt, ihvertfall for en kanin :P
Hahahah, neida, men altså, det er ikke nok..
Og ONS er bare noe herk, er som oftest forbindet med litt for mye i promille og har mer vondt i hodet enn godfølelsen når jeg våkner opp igjen. Så det er ikke aktuelt. Så hva gjør jeg da? -Jo, jeg prøver noe nytt som jeg alltid har sagt at jeg aldri skal gjøre. Så prøver jeg det, og enten så funker det, eller så funker det ikke. Lærer så lenge jeg lever :)

Jeg tror jeg vil treffe han litt mer naturlig og raskere nå fordi at jeg får ro og skuldrene senkes. Ved hjelp av en mann :P Jeg trenger ikke jakte så mye lenger.. etter alt :)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 3 april 2016 15:36 Privat melding

Uaktuelt å møte flere samtidig for min del, ja. Enten er det "all in" or "all out" om jeg møter noen, det er ingen som havner på "kanskje-hylla" her i gården :-)
Krever forøvrig det samme tilbake ;-)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:36 Privat melding

@ smiilet: Det som e driten e jo at eg bare ser det fra mitt standpunkt ... Og då har jo alle damer det jævla greit.. Men det e jo som du skriver at en del mannfolk nok har det like lett.. Sånn sett e det "fint" at de tar litt igjen for oss mannfolk som ikkje e like heldige.... Hehe

Nei.. Det e ikkje rart ... Tror nok de fleste har gått på en smell før, både de som "leker med andres følelser" , de som blir lekt med og de som e enige om at begge har det bra slik ståa e.. Hadde bare folk vær litt menneskelig og ikkje lekt med andres følelser for at de skal få tilfredsstilt sine behov... Og behov trenger ikkje være sex... Det kan jo også være snakk om sosialt med venner etc som utnyttes

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:42 Privat melding

Villrosa: man blir usikker til slutt.. Og man blir livredd for at noen skal være respektløs nok en gang... Kanskje det også e grunnen til at en del blir kynisk og bare har seg noe titt og ofte på byn og fra datingsider.. De har gitt opp med å stole på seg sjøl og andre... Så då går de kun for å tilfredsstille sitt ene behov... Skikkelig trist.. Synd synd på de som faktisk sårer andre... Mange har det jo ikkje greit med seg sjøl

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:46 Privat melding

Min definisjon (og kun min mening) e at då perla og Villrosa då rett og slett var i et forhold.. Men enkelte e jo så forbaskade redde for å få "forholdstempelet" på seg :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 15:47 Privat melding

Jeg tror folk blir såret uansett hva de later som ,er blitt enige om , men de som vil ta den risken får drive med det i fred for meg :-D

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:50 Privat melding

@ pepper: Godt å vite at eg har våknet :-) verre e det at eg aldri lærer og snur og går en annen vei når eg ser en mulig fremtidig hindring, fremfor kortsiktig glede...

trøsten e at man ofte ikkje trenger mer enn et par dager/uker før man har fått smellen på avstand (og kan gå på en ny en muligens).. Hehe

For min del e fullt kutt av kontakt den eneste løsningen .. Mens mange andre vil ha dem de har dumpet som venn..... Litt sånn i pose og sekk tenker eg...

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 15:55

Jeg har vært redd for kjærlighetssorg lenge, og det eneste jeg har fått ut av det er at jeg ikke har turt å satse. Så nå har jeg endelig skjønt at alle kan bli såret, uansett, og vi skal alle bli såret flere ganger. Det er livet. Og vi overlever hver gang. Helt til vi dør :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 april 2016 15:57

@smiliiet

Skjønner ikke helt hvorfor du har sagt at det er noe du aldri ville gjøre.
For meg så høres en slik ordning med en lekevenn ut som noe som hadde vært veldig naturlig for deg på grunn av dine tilsynelatende utilfredsstilte lyster.

Så når det nå dukker opp fristende tilbud så anbefaler jeg deg å hoppe på det. Bokstavelig talt. ;)

Personlig så holder jeg meg langt unna sånt, men samtidig så har ikke jeg det problemet med å ikke kunne undertrykke frustrasjonen og kontaktbehovet.
For meg så er det nesten som en bryter. Er jeg singel så kan jeg bare skru det av. Er jeg derimot i et forhold så kan jeg bare skru det på igjen.
Og det helt uten at jeg da blir i overkant kontaktsøkende eller klengende.

Men egentlig så teller ikke mine meninger stort, for jeg har stort sett gitt opp kjærestesøken.
Det finnes rett og slett ikke noen som jeg syns passer meg.

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 15:57 Privat melding

@perla: Hehe... Der tror eg e busted... Hmm... Kommer an på øynene som ser.. Men med utgangspunkt i forklaringen din så kanskje ikkje 😝

Uansett når et forhold eller en tilstand går i oppløsning fordi den andre vil videre, så tror eg nok ofte en av partene tar det tung (hvis man ser vekk fra ditt eksempel)

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 15:57 Privat melding

Men det er jo det en er i et forhold , kan lage mange navn på det men en har en intim relasjon , med ting en ellers ville ha gjort i et forhold , Koser seg . tar for seg , samtaler, lage mat sammen , danse , sexe osv er i utgangspunktet trofast mot den en har seg med . Hva er forskjellen jo en kan droppe den andre litt raskere og uten samvittigheten .

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 16:00 Privat melding

@smiilet: eg har en utrolig dårlig samvittighet.. Så eg går i teorien for å aldri såre noen.. Så for min egen del så hadde eg nok aldri gått inn i noe som helst kor eg kunne ha såret noen.. PS! Ikkje alle overlever... Men som oftest så går det bra når man blir såret

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 16:02 Privat melding

@afrodite ja. Det e nok som en buffer ja (for den som ikkje vil bli "låst fast" ) og selv om man tror begge e enige, så kan man ta feil, dessverre (ofte får en svi når det til slutt "går i dass" .. Men perla kan jo ha HELT rett i sin situasjon :-)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 16:04 Privat melding

@pepper Skal sies at eg har null og niks erfaring med langsiktige forhold. Eg finner tidlig/damen finner tidlig ut at det ikkje funker. Bare så synd at det ikkje alltid avsluttes på en ok måte.. Og at ikkje tidligere elskere/kjærester då plutselig e et bedre alternativ

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 april 2016 16:06

@roken

Jeg har erfart at det å ha en slik dårlig samvittighet og derfor nærmest en aversjon mot å såre noen, så ender en opp med å nettopp såre noen.
Rett og slett fordi en ikke tør å prøve på noe som skulle dukke opp.
Dette vil selvsagt såre den parten som er interessert i deg og ønsker å prøve.

Merkelig greier det der.. :/

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 april 2016 16:06 Privat melding

Helt utenkelig å date to samtidig , jeg fokuserer på en person også når jeg chatter jeg, det blir så slitsom...

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 16:07

powpow..
Jeg har ikke gjort det fordi at jeg har vært imot det, altså, alt eller ingenting :) Men så er det gjerne sånn at det er noe som vil funke fint for meg.. vet ikke, jeg får prøve :)

Men jeg skjønner ikke helt hvorfor du mener du ikke vil treffe en jeg? Er det fordi du har vært veldig aktiv og ikke fått treff, eller er det fordi at du faktisk ikke gidder mer? :)

Roken..
Samvittigheten din må du gjøre noe med, for det er ikke du som kan bestemme om du sårer noen eller ei, det er den andre personen sin vurdering. Og den personen har nok andre holdepunkt og standarder enn det du har. Ikke alle kan like alle, det ville vært slitsomt. Så, begynn å gjøre det som er best for deg, du er tross alt den viktigste personen i ditt liv ;)

(mann 53 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 16:09 Privat melding

Oii..denne tråden engasjerer. Alle vil ha seg tydeligvis..)

Å gå til sengs med en person som jeg ikke der og da ser på som den eneste personen jeg ønsker å bli gammel sammen med, det er helt uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 april 2016 16:12

@smiliiet

Tåpelig ting å være imot. :P
Jeg tror nok mange hadde hatt godt av en slik lekevenn.
Det er tross alt mye bedre enn tilfeldig sex i all den tid en ikke har fått seg noen kjæreste.

Grunnen til at jeg mener det er vel litt på grunn av begge delene egentlig.
Nå sitter jeg bare igjen med masse damer jeg ikke har noe til felles med, damer som er laaangt utenfor hva jeg har realistisk sjans på, de som bor for langt unna og de som er utenfor passende alder.

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 16:14

Powpow, hvor gammel er du?

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 16:15 Privat melding

Smiilet/Powpow: ja, samvittigheten og mine sterke prinsipper e min verste fiende. Enten må eg akseptere at eg e sånn ... Ellers må eg jobbe med meg sjøl...

@smiilet: du har rett at man må jobbe/tenke på seg sjøl først og fremst... :-) Det gjelder nok mange

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 april 2016 16:21

@smiliiet

Jeg er i 30-årene. Hvordan det egentlig?

@ronken

Sier ikke at det nødvendigvis er din største fiende.
Som jeg sa så har jeg selv opplevd at ønsket om å ikke såre noen faktisk til syvende og sist har såret noen.

Det er umulig å styre, ihvertfall så lenge du ikke er direkte ufin, leker med vedkommendes følelser eller på andre måter har behandlet dem dårlig.
I situasjoner hvor du har oppført deg eksemplarisk, så kan de fortsatt bli såret, fordi "avgjørelsen" om å blir såret stort sett ligger hos den andre.

Ikke tenk så mye på om du sårer dem eller ikke.
Det eneste du trenger å gjøre er å være ærlig og behandle den andre med respekt.

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 16:22 Privat melding

@perla eg e kanskje ikkje imot det å ha "en god venn" , men eg må vel først ha noen som eg kan ha som lekevenn, og så må eg peile meg inn på tankegangen om at det kun e for "moro skyld"

@pepper Man må vel prøve å legge all driten bak seg og så skaffe seg nye briller og prøve noe nytt og samtidig unngå de samme fellene som før. som du sier , hvis man lærer av sine feil, så fins det jo egentlig ingen felle.. Men komfortsonen e jo manges verste fiende.

Men mange velger jo en annen løsning. I stedenfor å velge den rette veien å gå, så velger de bare å gi faen og kjøre på med å ligge rundt for å slippe å bruke tid, penger og nærmest torturere sin egen psyke/gjøre seg sjøl vondt/sårt for å komme på riktig vei igjen..i slike tilfeller så e jo sex bare en midlertidigig løsning for å glemme/komme i godt humør/slippe å ta vanskelige valg

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 april 2016 16:23 Privat melding

@Villrosa, det har ingenting med moral å gjøre tror jeg...du kan føle god kjemi med noen etter to minutter, men vi snakker om å ha god kjemi med to...

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 16:24 Privat melding

Powpow: "ærlighet varer lengst" sjøl om eg noen ganger blir kvalm av å høre andre si det :-)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 16:30 Privat melding

tvilte ikkje, Villrosa :-)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 16:30

Vet ikke helt om jeg er enig med deg i det @ roken. Har vel erfart at ærlighet varer så langt som mottaker vil den skal vare.... :)

I forhold til det å ha en elsker kun for nytelsens skyld så kan / er det jo mange grunner til at folk velger det. Være seg de ikke er interessert i et varig forhold, kanskje det passer dem best akkurat der og da. Noen klarer og holde følelser utenfor, andre ikke.
Det er det som er så spennende med mennesket, det finnes så mange av dem :)

Og til deg @ powpowgutt, siden det nå finnes så mange av dem så er det sikkert i alle fall ei som passer deg. Og mest sannsynlig flere enn det også :)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 16:31 Privat melding

@pepper: de e nok sikkert det.. Faen ta de.. Hehe

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 16:32 Privat melding

@løvetann: sant så sant.. Man skal ikkje alltid si det man mener :-)

Kanskje powpow har noen til overs til meg og.. Hehe

Skjult ID med pseudonym x eller y sø. 3 april 2016 16:33

Hadde meg en lekevenn for noen år siden. En sms ene eller andre veien og 30 min etterpå var vi på plass. Kunne også avtale på forhånd for å ta en fjelltur, middag eller reise. Ganske ukomplisert egentlig. Avsluttet det når jeg ønsket å date en jeg kunne ha livet ut. Jeg kan ellers chatte med flere om gangen og avtaler gjerne med fler om å treffes, men om jeg treffer en som jeg vil treffe igjen ville de andre treff blitt avlyst. Synes også det er ganske ukomplisert. Det er jo uansett ikke så stor pågang at å date 2 samtidig hadde vært en fare.

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 16:35

Hehe @ roken, du får høre med han :)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 3 april 2016 16:41

Evighet varer lengst..

Noen som har sett haremet mitt her? Anyone?

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 16:43 Privat melding

At du er oppegående trofast osv ,er det ingen tvil om Villrosa Han som får deg er heldig han får i pose å sekk .

Det er så mange såret ,menn her inne på sukker mener jeg nå ,at det halve kunne vært nok .De er livredde for ikke få nok intimitet .derfor roter de bare rundt , og blir tomme som et skall .å mer ensom en noen gang ,Grover og grover i kjeften for hver dag som går . Grunn de fikk ikke sex nok hjemme å klarte ikke kommunisere ,det er bare trist å se hvordan de drar med seg fortiden sin ..spør du meg .Og det er disse mennene vi skal ta over å bygge opp igjen ,til å bli trygge varme og gode , slik de egentlig er ment å være ....

Skjult ID med pseudonym Vesla sø. 3 april 2016 17:15

Been there, done that.
Jeg er så glad for at man lærer av sine feil :-)

Jeg var en av de som hadde meg/datet flere på en gang.
Kynisk ute etter oppmerksomhet og nærhet. Var sulteforet på sex og nærhet og tok for meg.

Jeg er veldig glad for at jeg tok et oppgjør med meg selv før jeg ble følelsesmessig avstumpet.

Nå venter jeg bare på den ene rette. Jeg gleder meg til å finne han som jeg skal bli gammel med. Det tar nok tid og jeg må sikkert kysse en hel rekke frosker som ikke blir til min prins. Det gjør ikke noe. Er glad i å kysse også jeg ;-)
Men sexen sparer jeg til prinsen.
Det er vel greit å si :-p

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 17:37 Privat melding

Jeg gir ikke kvinner all skyld , det skal to til .Men så lenge ingen sier ifra vil dette være en gjenganger .Sex/Intimitet skal være like viktig i et forhold som hva man skal ha til middag . Avtalen begge bør ha, er at har jeg lyst så får du lyst , men nå er ikke alle like sex opptatte , det er ikke det jeg mener , men de har sikkert sine ting .
Det handler mer, om å ikke bruke sex nekt som en straffe metode ,i et forhold , som nå er jeg sur på deg og jeg nekter deg da rett til min kropp det er min rett innstilling .
.Kvinner og menn er enkle og like på den måten , dette er bare mine tanker sitter ikke inne med alle fasit svar :-D.
Og jeg tror at om begge tok vare på hverandre i daglig livet på alle måter hjelpte hverandre å ikke forfalle osv tok seg tid å sette forholdet først , foran alt annet .fikk være seg ,ikke minst.
De fem kjærlighets språkene ,Kvalitets tid .-Gaver .-Tjenester .Anerkjennende ord .Og Fysisk nærhet og blir beviste dem , kan alle som vil ha et seriøst ærlig forhold få det .og bli i det :-D

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 3 april 2016 17:38

Gå på date med flere om gangen er uaktuelt. Slike personer har per definisjon dårlige verdier, og kan med stor sikkerhet regnes som upålitelige. Stor sannsynlighet at den personen vil være utro hvis du er så dum og innleder et forhold. Ligg unna er mitt klare råd!

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 17:44

Forstår veldig godt hva du mener jeg @ pepper.
Er jo ikke noe annerledes for oss damer det, om det nå er aldri så mange som ikke vil innrømme det.
Vi kan jo også bli kåte på hvem som helst selv om vi elsker en annen en. Men det er jo der forskjellen på mennesket ( ikke kjønn ) kommer inn i bildet. for noen vil gå videre med den kåtskapen, mens andre bruker det i sin hverdag hjemme med den de elsker.

Alle flørter, bevisst eller ubevisst. Og alle flørter med både menn og kvinner, også dette bevisst eller ubevisst. Og det er jo ene og alene fordi det gir en ekstra piff i hverdagen. Noe de fleste trenger...

Det er heller ingen forskjell på menn og kvinner ( stort sett ) i forhold til hva som gir tenning. Det er jo gitt at en mann som tar vare på seg selv generelt både i forhold til trening, hygiene og måte å kle seg på er mer attraktivt enn en gammel gubbe der magen henger langt ned på knærne og han peser som en flodhest når han kler på seg sokkene....

Selv om dette ble veldig enkelt forklart, så ser jeg den siden i aller høyeste rad. Og det tenker jeg de aller fleste faktisk gjør.

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 17:46

Det skulle på slutten der stå i aller høyeste grad :)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 3 april 2016 18:11 Privat melding

Nope, ikke ok her heller og gjør det heller ikke! :)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 18:18

@ pepper

Siden jeg ikke kjenner vedkommende dame så blir svaret mitt helt hypotetisk ut i fra hva jeg har erfart, lest o.s.v

Du leste henne ganske kontrollerende....

Kanskje det er så enkelt som at det faktisk er sakens kjerne...
For hvis hun mente det hun sa til deg, og det var en reell situasjon hun hadde vært i, så er jo muligheten der for at det å fortelle det til mannen sin var / er hennes måte å utøve kontroll på. I forhold til det å skape usikkerhet.. ( dominans / underkastelse )

Eller kanskje de faktisk hadde et så åpent forhold at for dem så var det ingen problematikk i at hun hadde hatt sex med vedkommende. Det er jo mange som får slike forhold til å fungere. De blir kåte, har sex og ferdig med det. De går tilbake til sin " normale " hverdag igjen.

Også er de de som er som deg, usikre på om det er noe de ville ha likt. Selv om jeg dog forutsetter at du får tenning for / blir kåt på andre selv om du er i ett forhold.
Men da antar jeg at du bruker den kåtskapen for å skape litt ekstra tenning i hverdagen. Fantasien ligger der uutalt, men allikevel veldig mentalt til stede.

Litt skummelt å anta og tro noe som helst når jeg ikke kjenner deg men...

Så er det jo også sånn at det som er normalt for noen behøver ikke være normalt for andre.
Og så lenge de som er involverte er enige så er jo det det som er viktig.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 3 april 2016 18:33 Privat melding

Haha ja, Villrosa han har vel tatt feil av et eldresenter og .... ;)

Skjult ID med pseudonym Lexi sø. 3 april 2016 18:40

Dramatisk forskjell på å skrive med/ gå på kaffedate med og elske med.

Det første kan jeg gjøre med flere inntil det oppstår en gjensidig interesse med en.

Det andre gjør jeg bare med en. Når jeg kommer så langt...

Og jeg har stoppet å skrive med flere dersom dialogen med en ble såpass intens at det føltes riktig, selv om vi ikke hadde så mye som kysset hverandre. Det er intet fasitsvar her.

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 19:04

@ pepper

Hvem dømmer utifra antall ?
Når man treffer noen man liker så klarer jeg ikke å se at å stille spørsmål angående tidligere seksualpartnere er noe tema i det hele tatt. Alle har en fortid..
Og hvorfor dømme i det hele tatt. Lær personer å kjenne og gjøre seg opp en mening, så kan man jo si at enten så liker man dem ikke eller så liker man dem.

Egentlig ganske fasinerende å " se " deg. Jeg er ganske overbevist om at du kunne ha tilbrakt timer i samtale med en person og vedkommende ville gått derfra og sagt at dere hadde en meningsfull, dyp samtale. Men realiteten ville vært at egentlig så har dere ikke snakket om noenting...

Selvfølgelig er vi seksuelle, det er jo bare å gå inn på diverse tråder her på forum å se... Det kryr jo av vårkåte mennesker overalt. Noen veldig direkte, andre mer forsiktige. Men sluttsummen blir allikevel den samme. Så syns vel i grunn det er ganske mange som allerede har sagt det jeg da.

Ja, kanskje du er kontrollerende. Eller kanskje du har et voldsomt stort behov for oppmerksomhet, eller kanskje du bare liker diskusjoner, eller kanskje...

Riktig eller galt...tja, ja, jo...noe er riktig for noen og galt for andre og omvendt.

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 19:12

Selvfølgelig @ villrosa, selvfølgelig ;)

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 19:25

Powpow,

Jeg bare lurte, høres ut som at vi er i den vanskelige alderen begge to :P

Men ja, jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har funnet roen nok med en til å date mer enn en eller to ganger. Mye er nok pga meg selv og mine issues, andre ting er nok gjerne det praktiske rundt ting.. Skal ikke være lett.
Eneste jeg har skjønt er at jeg skal ikke tenke så langt frem i tid, for da er det mye som stopper meg før jeg har sjekket ut hvordan en fyr er :)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 3 april 2016 20:10

@einsommemeg: er du usentral må du finne ein annan usentral.

Generelt meiner eg at alle sentrale burde finne alle andre sentrale, og alle usentrale finne alle usentrale. Det burde vel løyse alle problemo ca. omtrent - hø?

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 20:12

Sikkert like usentral som meg du da @ einsommemeg. Og problemet på sånne plasser er jo at de aller fleste oppegående menn er opptatt...
Min løsning, jeg kommer til å flytte :)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 20:15

Akkurat @ Kiara, og derfor så flytter jeg :)
Hit kommer ingen rekende på en fjøl uten at de er nødt..

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 3 april 2016 20:23

Eg er ein usentral sjult skatt😊

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 20:29

Hmm er du sikker på du ikke er meg @ kiara ?
for det er akkurat samme grunn til at jeg bor her jeg bor :D
Jeg skal i alle fall sørover @ villrosa. Utfra de brevene jeg får så må jeg til Østfold, Akershus eller Buskerud ;)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 20:43

Hehe @ Kiara, det vet jeg ikke om jeg er heller. Men de fylkene jeg nevnte er der jeg får mest respons fra :)

Er født og bodde mange år i Oslo, så blir vel den retningen i alle fall. Hvor langt og hvor jeg ender vet jeg ikke enda. Har jo et år igjen til guttungen er ferdig på skolen og skal videre.
Vi får vel se :)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 20:50

Ja det skal du se :D
vi får danne kollektivet tuppene, single damer fra ingenmannsland tilbake til sivilisasjonen ;)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 20:55 Privat melding

Hei. beklager eg forsvant. Takk for feedback villlrosa og pepper. :-) ...tok meg en luftetur..vi har vel alle godt av det i blant.
Eg har funnet ut at hvis det blir slutt med no3n eg liker, så må eg bare slette henne fra alt. Hvis ikkje fucker hjernen seg til. Eg prøvde nettopp å være venn med en dame eg styrte på med.. Eg fikk ikkje tankene vekk fra hon pg eg kom meg ikkje videre..tenker også over alt det eg gjorde feil eller ikkje gjorde i det hele tatt. Løsningen for meg så langt har alltid å kutte helt!

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 april 2016 21:05 Privat melding

Jeg er det..

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 21:18 Privat melding

Tatiana: ka e du?

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 21:26 Privat melding

eg føler at kvinner har tatt over rollen som de store grisene... Virker som om det har blitt mer utroskap, grisete snakk, mye bruk av leketøy enn før!? Men det føles kanskje bare sånn siden man får høre masse sladder!? Har hørt at kvinnevorspiel e bare grisepreik om leker, menn de har styrt på med og kor stor dingsen e...

Men uansett, folk må få være grisete... Så lenge de viser respekt ovenfor den de e sammen med!

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 3 april 2016 21:29

Ser med glede at tilflytting til sentrale strok (Oslo) vil øke kraftig fremover.

Jippi, det er bare å komme. Her er det mange, flotte singletter av begge kjønn, noe for alle – både for korte og lange forhold av alle slag, sikkert minst sju slag. Gode vibber. Velkommen Kiara, Mjau og Løvetann 😊

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 21:32

Takk @ Tinka :D

For oss kvinner fra grisegrente strøk må jo det være midt i blinken :)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 3 april 2016 21:37

Stemmer Løvetann!
Den som går over grøten etter vann kan fort havne midt i smørøyet. Her trenger du ikke medbrakte griser 😂

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 21:38

Roken, du må definitivt slutte å tro på alt du hører! hehehehe

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 21:39 Privat melding

@mjau: Hehe... Eg blir misunnelig på de leketøyene... Ikkje minst får man prestasjonsangst når man ser ka man må kjempe mot...

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 21:40 Privat melding

Smiilet: e jaggu ikkje enkelt å la være å tro på han som forteller... Han får jo all grisepreiket til konen og venninnene hennes rett inn i hjernebarken....

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 3 april 2016 21:41

Roken
Kvinner med gøyale leketøy er per definisjon...lekne kvinner :-)
Det er bare å glede seg, vi vil jo helst ha noen å leke med...

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 3 april 2016 21:42

@Roken.
Selv om man skulle strekke til i størrelse, så kan vi glemme å klare å vibrere så kraftig :-D

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 21:46

roken.. så overdrive han sikkert i tillegg :P Jeg har aldri vært på et vorspiel som du beskrev over her. Har da virkelig mye mer å prate om enn mannens kjønnsorgan! :P

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 21:49 Privat melding

tinkka/villrosa: eg e ikkje vant med å leke, men det e uansett viktig å være med på leken og få smake steken :-)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 21:53 Privat melding

Smiilet: dette var jentevorspiel..... Typisk kvinner i sine gode 40-årene

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 3 april 2016 21:54

roken..
gruer meg i såfall til 40-åra :P

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 3 april 2016 21:54

@Villrosa
Så lenge det bare er fingeren så...

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 21:54 Privat melding

@roken aldri vært på sånn forspill ,men ingen inviterer meg, eg er så kjedelig hahaha

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 21:55 Privat melding

@fendi : du og eg kan ha vorspiel kor vi kan kjede oss sammen.. Hehe

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 21:57 Privat melding

@roken helt fantastisk så bra-gleder meg :D:D

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 21:57 Privat melding

Mens vi no e klar over at alle her inne e snille og forholder seg til en date om gangen: Hvordan skal mannen/kvinnen forholde seg for å få deg interessert i hele samtalen, for så å få flere dater, så evt få seg noe, og då i tillegg få dere pladask forelsket? Og kordan pleier man en forelskelse så den ikkje forsvinner?

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:00 Privat melding

@mjau: eg tøyser bare .. Men faren e jo at hvis man tøyser for mye, så klarer man kanskje å lure seg sjøl til slutt

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:04 Privat melding

Med tanke på at eg har fått mange besøkere i det siste, så antar eg mange av dem e nettopp dere? Ville bare si at dokkar så veldig flotte ut alle sammen! :-)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:11 Privat melding

@einsommeg: får håpe at du ikke tenker at sjøl om du ikkje får hele pakken, så får du ihvertfall noe!? Og samtidig være fornøyd med det og slå alt annet fra deg.. Nei, du må nok bare slette han fra minnet for godt... Håper du har et sosialt nettverk eller noe annet som kan hjelpe deg å fjerne tanker/fokus fra mannen... Med litt hjelp og kanskje komme seg ut og få frisk luft i fjellet så går det over til slutt:-) la en annen mann få ta del i det du ønsker å gi... Du vil nok bli glad for p endelig se at du faktisk kan få den tryggheten og intimiteten du trenger

(kvinne 44 år fra Buskerud) sø. 3 april 2016 22:15 Privat melding

Tenker det er greit å skrive med fler samtidig men når man møter noen gang nr 2, da tenker jeg man bør holde seg til den ene

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:17 Privat melding

@einsommeg: hvis DU har skrevet deg ut fra Sukker, så har ihvertfall eg gjort det med denne Tråden... Folk må jo tro eg sliter ned sosial angst og e nede i en depressiv kjeller :-) Man må ta sjanser med forhold, man bør ikkje gi opp... Men man bør vel passe på å åpne øynene og se om dette går den riktige veien eller ikkje... Eg tar en liten hvil fra damer på et par uker.. Så e eg egentlig nullstilt :-) men når man går i samme fellen hver gang så e det jo lett for at man gir opp! I ditt tilfelle bør du nok gi opp fyren, men ikkje kutte ut romantikken( det å treffe nye mennesker) .. Men joda.. Man må nok jobbe litt med oss sjøl og få tankene over på noe annet.. Og fikse andre ting slik at man velger rett man/dame neste gang

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 22:20

@ tinka

Jeg gleder meg :)
Etter å ha vært alene i 4 år så kunne jeg godt tenkt eg å ramle midt i smørøyet ;)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 22:26

@ villrosa

Det hagler med hjerter, både gule og røde. Men de er da så dårlige på å ta kontakt. Et hjerte er jo ikke noe annet enn akkurat det :)

får dog himla mange forespørsler fra menn i fra 30 - 35 om jeg liker unge virile menn. for de er veldig klare til både det ene og det andre. Også de da selvfølgelig som er gift og ute på vift.... Et sitat btw..
Og selvfølgelig de som har et fantastisk behov for mailadressen min for de har da så mange flotte bilder å vise frem...

Altså....les profilen min da. Jeg vil ikke ha en elsker, det finner man jo hvor som helst. Trenger ikke sukker til det.
Alderkriteriene mine er menn mellom 40 - 50. Ehh, kan dere lese ????
Nå skal det sies da at aldersmessig så kan det variere, det kommer jo helt an på hva som treffer meg som person hos hver enkelt :)

Puuuh , det var dagens hjertesukk ;)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:28 Privat melding

Løvetann: så gi et hjerte tilbake då vel ;-)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 22:31

Gjør det vet du @ roken, til de jeg syns er interressante :)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 3 april 2016 22:32

@løvetann: så menn 1965-1980 sender bare hjerter men tør ikke skrive. Samtidig som 1980-1980 skriver og byr seg fram?

Er det Pompel og Pilt som har gjort varig skade? Hva får de etter 1980 mer frampå? Labbetuss og Flode i håndbagasjen? Forsk, forsk, forsk.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 3 april 2016 22:33

*1980-1985

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:33 Privat melding

@Gravlax du går glipp av mye fint om du ikkje gidd lese :) for engangs skyld en tråd uten for mye kødd men sakligheter :))

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:34 Privat melding

@løvetann: då e det like før vi ikkje ser mer til deg her på Sukker ;-)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 22:35

@ gravlax

Dildoer, grøt, kontakter, strøm, flytting fra grisgrente strøk,tuppekollektiv, smørøye, kvinnelige forspill, fingern i Deres strømuttak, vibrering, lek, puling, pjuske kjeller..

Take your pic :D
Kort nok ?

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 3 april 2016 22:35

@Blingbling
Pompel og Pilt var ille nok, men Gorgon vaktmester, det var en skummel type!

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 3 april 2016 22:36

@Gravlax: sex er bra for damer og menner - best i faste rammer!

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:37 Privat melding

eg kjøper mine rammer fra IKEA men de er sånn åpen løsning...

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 22:38

Omtrent noe sånt @blingbling.
Du skal ikke se bort i fra pompel og pilt....de er dritskumle :(

Labbetuss og flode..ehh, litt for mykt...en mellomting ?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 3 april 2016 22:41

@Balder: Om Gorgon var? Spesielt når han gjentok seg selv på rim - hvilket han alltid gjorde når jeg tenker meg om. Det har nok gitt oss varige skader - hemninger og vakmesterskrekk rett og slett. Ikke rart at yrket er omdøpt til driftsleder.

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 22:42

Jeg skriver @ villrosa :)

Nåjaa @ roken, Roma ble ikke bygd på en dag det heller ;)

Nothing new, same old, same old...just dig in... @ gravlax

Faste rammer @ blingbling er faste rammer, greit at ting er stødig :D
Passe på da @ Fendi, med åpen løsning blir det fort gjennomtrekk :)

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 22:43 Privat melding

Og menn skal få lov å være helter :-D

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:44 Privat melding

@einsommeg:
då har du nok muligheter for å gi slipp, bruke tiden på venner og andre aktiviteter... Så om et par mnd så e du friskmeldt og klar for å åpne deg litt opp for en heldig beiler! :-) Tenk at de som faktisk har så mye å gi, men får så lite tilbake, vil føle seg mye mer livsglad hvis de da dytter vekk litt ugress og går etter de som faktisk setter pris på det!

Takk! du har egentlig rett... Men noen ganger så blir man bare lei av å møte veggene hele tiden... Men no e det snart vår/sommer.. Då kommer livsgløden og energien frem :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:44 Privat melding

@Løvetann ikkje vært redd, eg er den kjedelige så her er det ramme med paspartour og en og en av gangen ;D

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 22:44

@ gravlax

Det stemmer,det kom fra @ Tinka. Vi fikk beskjed om at å flytte til Oslo var midt i blinken for da havna vi midt i smørøyet ;)
Hjertelig velkomne var vi også :D

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:46 Privat melding

@løvetann: sant det... Men det tok en helsikens lang tid å bygge Roma .. Tror nok du skal klare dette på rekordtid..snakker ihvertfall ikkje år

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:50 Privat melding

@Villrosa eg blandet kortene.så for meg Roken ute i solen med solliv..du vet sånn vi hadde før vi fikk pupper :D:D:D:D:D

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:51 Privat melding

Hæ?solliv?

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 22:53

Paspartour, kyllingopdrett og rammer med åpen løsning.... Tror ikke du er så kjedelig som du skal ha det til @ Fendi :)

Time will show @ roken :D

Hehe @ gravlax, luring du :))

@ villrosa, i dag har det vært skikkelig vår her, blå himmel, 19 grader i sola og null snø. Ikke rart det kribler :)
Kroppen flommer jo over av vitaminer...

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:55 Privat melding

@villrosa: aha... Så det e nede på strendene man møter damer? E stranden egentlig en bra datingarena?

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:58 Privat melding

@Gravlax hvem snakker om D? eg har g ;)) kanskje 5ganger d er g? ;D

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 22:59 Privat melding

@Løvetann :) alt er relativt spørs når man snakker om....;)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:02

@ Fendi

Hehe, en forsiktig unna manøvrering...

@ Fendi @ Gravlax

Merkelig fenomen det der at små kvinner har store bryster :D

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:03

Helt nydelig @ villrosa, krysser fingrene for strålende vær til Dere når Dere drar til fjells :D

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:08 Privat melding

@Gravlax visste ikkje at du var så musikalsk anlagt :) eg har spilt i korps og tok piano undervisning da eg bodde i USA

@Løvetann et av livet store mysterier :)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:09

@ gravlax

Hadde jeg ikke skrevet på pc nå så hadde det kommet opp et symbol her med glorie over hodet ;)
Var det svar nok ?

(mann 53 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 23:10 Privat melding

Vel, nå skal jeg legge meg og ha meg..

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:10

@ Fendi

Til tider altfor store mysterier.... jeg er nemlig også i kategorien liten :D

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:11

Takk @ Villrosa :)

(mann 53 år fra Oppland) sø. 3 april 2016 23:13 Privat melding

..en god natts søvn. Drøm fint og behagelig alle sammen..)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:14

@ gravlax

Jeg kan være begge deler, det kommer helt an på ;)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:15

Sov godt @ apollonis :)

Lita snelle du også altså @ villrosa :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:20 Privat melding

Vakre drømme @Apollonis :) sove godt :)

@Løvetann ja der ser du..ikkje alt vi skal skjønne :D:D

@Villrosa du vet hva eg syns om deg :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:21 Privat melding

@Gravlax spennende..da vet vi det så trenger eg assistanse innen det musikk så spør eg deg ;))

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:21

Det har du rett i @ Fendi, og heldigvis.. :D

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:23 Privat melding

ikkje sant, noen ting må vi jo kunne vente med å vite :) @Løvetann :)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:26

Ingen fare @ gravlax....
Jeg ønsker at du får alt du ønsker deg ;)

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:28 Privat melding

eg signerer @Løvetann her.....
eg mener at at henger du deg opp i dette så hadde du fått hull i tennene av så klissete og grei eg egentlig er :D

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:30

Kan ikke bli noe hetere nå @ villrosa...
Med dagens temaer om diverse assosiasjoner ( i mitt hode ) så tenker jeg det at de i utgangspunktet er hete nok :D

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:31 Privat melding

@Villarosa du er vel en knupp :))

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:35 Privat melding

@Gravlax.....det er mulig det er my kjeften og bakbeina med deg,men du er en artig fyr..alikevel er det en sjangse for at eg hadde blitt litt mye..eller lite alt ettersom :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:39 Privat melding

psssst @Villrosa eg bor feil sted, skal eg klippe av håret og sende det avgårde?

@Gravlax er du ikkje fra vestlandet.....ja eg vet rundt Stavangerish.....sier ikkje dokkar det? kjeften og bakbeina?

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:43 Privat melding

HAHAHAHAHAHAHAHA eg mente til @Gravlaxen

eg syns du er kul på håret eg @Villrosa

og eg er hulder er bare disse bildene eg har som er så striglete hahaha :D

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 3 april 2016 23:44

Det er fint mulig å være ramp med langt hår @ villrosa :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:50 Privat melding

sa du ikkje det den gangen du snakket om kånehår? mulig eg tar feil...i så fall beklager eg retningen

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:55 Privat melding

@Gravlax som du ser eg beklaget om eg tok feil av retningen :) men eg husket at du nevnte det ;)

men altså kjeften og bakbeina er ikkje et utrykk der du er fra.....ikkje fra Nordnorge heller du da :)

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 00:06

Kjeften og bakbeina er også mye brukt på Sunnmøre @ Fendi :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 00:11 Privat melding

@Løvetann møre er da vest i landet :D eg sa vest først og nord .....men siden han ikkje forsto det så tenkte eg han bor ikkje langs kysten ;D

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 00:12

hahaha nå er du slem mot @ villrosa altså @ gravlax

Jeg hadde da konehår som 12 åring jeg da, og det....skal jeg aldri ha igjen. Selv om jeg ar passert 42...jeg humrer :D

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 00:16

På tide å ta med seg håret og finne drømmemann i drømmeland skjønner jeg :)
For det har du faktisk helt rett i @ Fendi :D
@ gravlax, siden @ Tinka da har invitert oss alle til å flytte midt i smørøyet så har du jo tydeligvis en hel horde av kvinner som kommer din vei. :))
Altså Østlandet..

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 00:17

hahaha @ villrosa...gralax faktisk :))))))

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 00:17 Privat melding

eg ser ut som en traktorlesbe med kort hår sånn er det bare......eg misunner de med kul kort sveis....Villrosa og kristin fex drittflotte og kule.eg ser jo ut som eg er med i Ottar :D

pluss håret mitt vokser som gress du hører det jo, sku eg hatt kort hår måtte eg jammen klippet meg annehver uke minst

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 00:18

Jeg fikk et merkelig spørsmål av en kvinne for ikke lenge siden, hun lurte på om det virkelig var mitt eget hår...ehhh altså :D

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 00:19

Vi er så små at du ser oss ikke allikevel @ gravlax ;)

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 4 april 2016 00:19 Privat melding

Gravlaxa . Haha den var fin :-D

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 00:20

Håper du får sove godt @ villrosa :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 00:20 Privat melding

@Løvetann av en dame? hahaha

@Villrosa hva sku vi drømme om sa du? drømmepantere? eller drømmepatenten?

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 00:22

@ Fendi

Ja....Det var så langt og tykt og fint kunne hun fortelle så hun lurte på om det virkelig var mitt eget :)
Ikke ofte jeg står og gaper på åpen gate, men det var jaggu like før ;)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 00:26 Privat melding

eg har vært på jobb med en kollega som sier til oss eg vil ha hud som deg og så peker hun på meg og så vil eg se ut som deg og så peker hun på kollegaen min.......vi er totalt ulike.....hun er lav og litt rund og kald blond...ser litt alvete ut i ansiktet.....men altså min hud...hhahaha vi bare glodde..hallo....skjønte det var et komplement inni der men godt skjult :D:D:D

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 00:28 Privat melding

@Løvetann nattinatten :D

@Villrosa takk for oppklaring :D

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 00:30 Privat melding

@Villrosa ellers så er det sånn pyramide?

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 00:37 Privat melding

egen innebygget en hahahaha ;D;D;D

Skjult ID med pseudonym FrkFryd ma. 4 april 2016 00:57

Kanskje litt utenfor tråden men tar sjansen likevell....Jeg har datet mann her i 7 mnd. Litt frem og tilbake og til slutt ønsket han et uforpliktenede forhold men vi skulle være eksklusive for hverandre seksuelt. Så kommer det frem at han skyper og sender meldinger med flere andre damer her inne som han aldri har truffet-de bor i andre fylker. Aktiviteten med de andre er kun av seksuell karakter som bilder,videoer og skyping med felles nytelse. Jeg lurer bare på om dette er vanlig for menn som har passert 50 og at jeg er utrolig naiv ??? Ref å holde på med flere samtidig....

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 4 april 2016 01:02 Privat melding

Uff Frkfryd Ikke gøy story ,folk trenger å lære, å behandle hverandre med respekt ..

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 01:05 Privat melding

@frk fryd.....uff.....eg hadde spurt ham om hva han da skal med deg.

For meg er ikkje dette ekslusive...utroskap er jo ikkje bare å fysisk er det det da....

Skjult ID med pseudonym FrkFryd ma. 4 april 2016 01:15

For meg ble det iallefall en bratt lærekurve og litt mye å sette på kontoen for voksenopplæringen den helgen...!

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 01:19 Privat melding

sender deg en klemmeting @frk fryd

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 4 april 2016 07:41

Frk Fryd: Han ville jeg ha droppet fra stor høyde.

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 07:47

@ Frk Fryd

La han være alene i cyber space du, der kommer han til å ende allikevel. Ingen kvinne vil ha en sånn mann...

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 4 april 2016 08:27

Har det så mye å si om det er akseptert eller ikke? Du må jo bare leve det livet som gjør deg glad. Hvis det betyr å ligge rundt, go for it. Hvis det betyr å være monogam, go for it.

Aksept får du uansett ikke fra alle, så du kan like gjerne drite i det :D

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 08:58

Sarkastisk på morgenkvisten @ gravlax ....

Vi er i i alle fall lettlivede, lette å prate med,tuller og tøyser, er alvorlige, litt stae og egne, også har vi jo langt flagrende hår. Vi er kvinner ;) Holder ikke det da, må vi være lettsindige også ??
Begynner å bli et avanserte kinderegg etterhvert vi altså :D

Hahaha, skypekontoen min får du aldri :) Kan dog være fordi jeg ikke har noen :D:D

Skjult ID med pseudonym FrkFryd ma. 4 april 2016 09:33

Hehe-han ble tatt på fersken!
Fant fort ut hvem damene er og ja-de er alle aktive på Sukker.
Han er droppet for lengst :(

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 4 april 2016 10:56

@ gravlax : Ignorance is bliss... ;)

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 19:59 Privat melding

E det OK på første daten å spørre den andre:
- Dater du med flere?
- Har du en elsker?

...eller e daten då katastrofe/ødelagt?

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 5 april 2016 20:00

Det er fy fy @ roken.. :)

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:01 Privat melding

hehe...joda..men då slipper eg å tenke på det/gi slipp på daten

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 5 april 2016 20:04

Du må da gi dama en sjanse. Jeg mener hvis hun går på en første date med deg så er hun jo interessert i å se hvem du er.... Og om hun har hatt en elsker opp til det punktet at Dere finner ut Dere skal gå videre med noe så er jo det ingenting du har noe med faktisk. :D

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:08 Privat melding

Løvetann: Nei, det e jo ikkje det, egentlig.

Men eg har en "syk/vond tanke" om at:
- De som har flere dater/elsker vil alltid ha et sammenligningsgrunnlag for den siste de nå dater (meg evt), og det vil være vanskelig for meg å vise meg bedre enn en eller flere av disse elskerne/datene på kort tid. Så da spørs det kor mye tid en dame e villig å gi meg før hon anser de andre parter som et bedre alternativ. Eg føler at man då ikkje får muligheten til å vise alle de fine sidene ved seg sjøl (forhåpentligvis)
- Damer har mer sjans/beiler enn motsatt, og det er dermed større sjans for at en dame man dater har en elsker/flere dater enn at menn har det samme. Da vil eg da tro at vi menn e mer usikre/skeptiske ovenfor damen at hon gir oss en fair sjanse, enn motsatt...

Ka mener du/dere?

E eg bare syk i hovve?

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:12 Privat melding

og med dagens til sosiale mediaer/FB/snapchat/datingsider, så e det jo ENDA flere bailere enn bare live..

E det rart mannfolk (evt kvinnfolk) e usikre med dating/treffe en ny en?

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:16 Privat melding

Villrosa: ..sier du..eg har hørt litt av hvert..noen mener at sexen e viktigere enn kjærligheten...

Løvetann: Hvor mange dater kan du være på, samtidig som man styrer på med elskeren/elskerinne, evt kor langt med daten kan man gå, før man må kutte ut elskeren?

E man "ufin" mot elskeren når man dater andre? E man ufin med daten når man elsker med en annen samtidig?

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 5 april 2016 20:18

Oioioi nå hiver du en brannfakkel her....@ roken

Hvis du skal begynne å date med de tankene der så tror jeg du skal legge bort tanken en stund, for da er du ikke klar til å starte noe med noen før du har jobbet ganske mye med deg selv.
Og er det sånn du virkelig tenker, og møter noen med de tankene i hodet så kommer du aldri videre.

Altså...hvis dama er interessert nok til å møte deg så er det jo en grunn til det. Og det er ikke at hun går og tenker på at hun skal sammenligne deg med alle andre...

Og at kvinner har så mange flere dater /elskere enn menn...hvor i alle dager kommer det fra ?
Hadde du visst hvor mange brev jeg får fra menn i alle aldre som kun er ute etter en elskerinne ???
Og de er både gifte, samboere med og uten barn....

Det er alltid en grunn til at tidligere forhold tar slutt, og jeg tror at det er veldig få som går rundt og sammenligner en ny potensiell kjæreste med noen de ikke er sammen med lengre.

Så med rene ord så mener jeg du er fullstendig på bærtur...:)

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 5 april 2016 20:20

Signerer @ villrosa der :)

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:20 Privat melding

Løvetann: en brannfakkel e jo greit å kaste utpå..man har jo et spørsmål for å forhåpentligvis få et svar (om det e fornuftig eller ikkje, eller det man ønsker e en annen sak)

Men ka med unbervisstheten? Den e jo med deg i mange sammenhenger...kanskje man ubevisst sammenligner/går etter det man hadde/var vant med..(uten å bevisst sammenligne)? Då blir det jo vanskelig for daten å "imponere"

(mann 53 år fra Oppland) ti. 5 april 2016 20:21 Privat melding

Jeg tror at når man har en elsker/elskerinne så ødelegger man ubevisst noe i sitt eget følelsesliv.....

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:22 Privat melding

Villrosa: ikkje opptatt med sex med en elsker, men vil ha SEX og kjærlighet med en og samme personen..men hvis den ene kun kan gi kjærlighet (men mindre bra sex), og den andre god sex (men lite/ingen kjærlighet) så e det vel lystene som styrer? Dvs hvis kvinnen/mannen vil ha i pose og sekk, men allikevel ikkje kan få begge deler...så tar de den biten de e mest fornøyd med!?

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:24 Privat melding

Apollonis:
Kan tenke..eg har møtt et par damer som har gitt veldig lite av seg...e slitsomt å få de varm..viste seg at de hadde en/flere elskere..men kanskje bare tilfeldig

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:39 Privat melding

Greit å bruke forumet til slike type spm , enten/og av nysgjerrighet, av egen erfaring, eller av ka man kan/bør forvente

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 5 april 2016 20:41

Ikke tenk så mye på å imponere @ roken. Bare vær deg selv du, er mer enn godt nok det ser du :)

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:42 Privat melding

hehe...eg tenker ikkje å imponere..eg vet eg e flink å date (de få gangene det skjer), men eg vil jo helst ha full oppmerksomhet (få når man gir, og ikkje kun gi)...

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:43 Privat melding

Om eg no brenner 99 broer, så kanskje Sukkerbroen står igjen til meg? :-)

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 5 april 2016 20:45

@ roken : Ser den, men sånn tror jeg det er for de fleste. Alle har vel litt usikkerhet i seg før de skal på date :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 5 april 2016 20:45

@Rufsetufsa

Åpenhet? Tror du er gal jeg! Kan da ikke snakke om sex med vilt fremmede mennesker? :/

@tråden

Jeg tar det som en selvfølge at hun jeg eventuelt snakker med snakker med andre enn meg og helt sikkert har sex eller nylig har hatt sex med andre enn meg.
Ikke at det siste er noe problem da jeg venter leeeeeeenge før sex i det hele tatt er aktuelt. :P

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 april 2016 20:47 Privat melding

Powpow: eg ventet for lenge en gang...det viste seg at det var absolutt ikkje det hon ville..hehe..og eg skulle liksom ta det rolig/vise at eg ikkje kun var rett på kropp/få meg noe..men der tok eg skammelig feil..hehe