Alle innlegg Sukkerforum

Kan kjemi gå seg til?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MannKen sø. 3 april 2016 22:42

Jeg har vært på datern med en sukkerdame i noen måneder. Praten fløyt veldig fint på de første datene, og det var alt i alt meget trivelig. Vi chatter på messenger litt av og på gjennom hele dagen, og da er kjemien helt fantastisk. Vi kan også prate i telefonen i over en time. Jeg er veldig betatt av henne, hun har akkurat de verdier og holdninger som jeg ser etter, og jeg savner å chatte med henne om det går noen timer uten kontakt.

Hun bor et stykke unna, så når vi møtes blir det gjerne for en hel helg. Saken er at de gangene hun har vært på besøk, så har det vært antydninger til kleint. Jeg lurer på om kjemi over telefon og kjemi i det virkelige liv er forskjellig..?
Det er jo uansett en litt beklemt situasjon, det å ha noen så tett på seg over flere dager. Jeg vet ikke om det er så mange som jeg hadde klart å holde praten gående med i 16timer i døgnet.

Er det noen som har noe erfaring med dette? Vil denne kjemien aldri føles helt naturlig? Eller er dette noe som vil gå seg til etter hvert? Ville du droppet et slikt forhold, hvis alt annet var veldig bra?

For ordens skyld så har jeg kun reaktivert kontoen for å stille dette spørsmålet.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 3 april 2016 22:55

Litt "prestasjonsangst" for både den ene og den andre tenker jeg. Verten føler seg ansvarlig for innhold og underholdning. Prate om ar begge er vanlige mennesker og ikke underholdningsmaskiner kan kanskje være en ide?

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 3 april 2016 22:58 Privat melding

Innlegget ditt fikk meg først kun til å tenke... en trenger da ikke prate i 16 timer i strekk... nøkkelen er vel også det å finne en en kan være stille med også uten at det blir kleint...

Vet at det ikke akkurat var svar på spørsmålet ditt... svaret på det blir fra meg; Ja

Skjult ID med pseudonym Lisa sø. 3 april 2016 23:21

@MannKen

Du skriver at du er betatt, at du savner å ikke prate med henne, og at hun har de rette verdiene. Det er jo et veldig bra utgangspunkt.
Du skriver ikke noe om hva dere gjør når dere er sammen. Men bare "å være sammen", kan bli litt intenst for de fleste, vil jeg tro. Jeg tenker at kanskje det bare er settingen her som er feil. Jeg tror at om dere finner aktiviteter som dere kan gjøre sammen, og som begge liker, så vil ting gå seg til og føles mer naturlig. Lykke til!

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:26 Privat melding

eg har en følelse av at eg stjeler litt oppmerksomhet på chatting og meldinger fordi eg kan være meg sjøl... Og det e kanskje det de liker... Men eg kan også føles mer utadvendt og artig på meldingene ... Når eg først møter noen live har eg kanskje gitt uttrykk for å være en annen... Eller at eg rett og slett i "datefasen" e mer opptatt av å oppføre meg ogikkje gjøre noen feiltrinn. kanskje det også er tilfellet med damen.. Hon trenger kanskje mer tid på å bli varm i trøyen.. Kanskje prøve å være mer aktiv nr dokkar e sammen? Jo mer uformell setting, desto enklere e det å være seg sjøl.. Tenker eg

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 april 2016 23:41 Privat melding

Og snakk sammen om det dokkar tenker... Nervene blir jo i spenn... Ting e sikkert enklere enn man tror

(mann 41 år fra Vestfold) sø. 3 april 2016 23:50 Privat melding

Kul spm du stiller selv om du sikkert/ mulig er frustrert.

Selv syntes jeg det kan være lettere å kommunisere gjennom internett/chat eller telefon. Spm blir hvor ærlige har dere vært i innledende fase og så tenker jeg at dere mulig har for mye kontakt mellom hver gang dere treffes. Selv om du har lyst til å kommunisere hver time eller flere ganger om dagen så kanskje du ikke burde gjøre det. Mulig dere sliter dere ut. La relasjonen dere har få utvikle seg naturlig å prøv heller å vær litt kostbare.

Jeg ville heller gledet meg over å tenke på henne enn hele tiden å skrive/prate med henne. Bruk henne heller til å få energi ifra henne ved å tenke på henne. Da vil dere ha mye mer å snakke om når dere treffes...

Lykke til videre:)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 4 april 2016 12:10 Privat melding

@1Friluft
Likte det du skrev om heller glede seg over å tenke på henne enn hele tiden å skrive/prate med henne :)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 11:14 Privat melding

Jeg synes chat/sms/tel er noe annet enn real world. Og i den tiden i dag har vi et - unødvendig - behov å bare å snakke. Man ser moms med barnevogner som tar ikke et steg uten telefon på øren, folk sitter overalt i mobilene sine etter at de har forlatt pcene på jobben etter 16. Noe har skjedd med mennesker og vi løfter ikke blikket mer.
Det er et vane på grensen av sykdom der alle er med og er smittet på forskjellige nivåer.
Det er et faresignal nå dere er så "fremme" på den upersonlige møteflaten som sms/tel/chat og kleint på den virkelige.
For å finne fasiten må dere bare prøve ut virkeligheten sammen, under avtale, at vi må se - fungrerer det? Og hvis begge vi at det skal gå - så går det. Hvis bare en - så gjør det ikke. Det er ikke verdi i seg selv å underholde hverandre på komm kanaler dagen lang. Hvis ikke man avtaler dette på forhånd - at du, kompis, vi er begge ensomme og kjeder oss - las oss fylle dagene fremover med kul kompischat. Da er det jo perfekt.

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 9 april 2016 11:37

@gravlax: Genialt forslag!