Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym MrHyde on. 3 des. 2008 11:17

Kan noen forklare meg den Bad boy greia?

Jeg har vært i flere situasjoner hvor jeg oppførte meg som den som den perfekte gentleman bare for å få høre at jeg var for "snill" og at jeg ikke var noe utfordring.
Men jeg har også vært i situasjoner hvor jeg bestemte meg for å være Bad boy. Tok veldig lite kontakt, sendte ikke melding "dagen derpå" og brukte lang tid for å svare på meldinger. Totalt motsatt effekt! Det funket jo!

Er det virkelig slik at damene sier de vil ha en snill og omtenksom mann, men egentlig ønsker en Bad boy?
"De slemme guttene får alltid jentenes sympati" (DeLillos)

Misforstå meg riktig, jeg dømmer ingen og det er forsåvidt Ikke det er noe galt i det. Men er det bare jeg som har opplevd dette? Er det meg det er noe galt med?:)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 3 des. 2008 11:33

Har akkurat samme erfaring. Kvinner flest vet ikke hva de vil ha tror jeg - de sier at de ønsker seg en prins eller gentleman, men faller like vel for de "slemme" gutta. Bad boys er vel mer spennende antar jeg.

Skjult ID med pseudonym Kommer! on. 3 des. 2008 11:39

Det er belastende å gi avslag også for en dame. Når mannen ringer allerede neste morgen så føler hun at han er for på. Følelsene trenger modnes og det tar normalt lenger tid hos damene enn det gjør i det minste av mannens hoder. Tror nok de fleste menn sikter høyt her inne og det betinger at de må jobbe med damen skal de få henne. Ved å ta det litt pø om pø vekker de hennes nysgjerrighet fortere.

Skjult ID med pseudonym kvinnen on. 3 des. 2008 11:54

Vi trenger, akkurat som dere gutta, både utfordring og spenning, vi damer.

Skjult ID med pseudonym Organ on. 3 des. 2008 12:01

For å si det enkelt: Å miste interessen for noen fordi de viser for tydlig/tidlig interesse, er i mine øyne umoden oppførsel.

Det kan godt hende noen er "ramlende uenig" med meg her nå, men da spør jeg: Hvorfor er det slik at jenter som har vokst ut av trassalderen, ( Passert tretti, gjerne med god margin.), ikke er tilbøylige til den slags tøvete oppførsel i samme grad som de yngre?

Vær så god jenter skyt meg gjerne, men vær snill å ikke sikt mot kroppens senter ;-)

Skjult ID med pseudonym hoppsasa on. 3 des. 2008 12:26

Hmmmmm, jeg kan nok være i denne kategorien.... Bare det at jeg er innmari engstelig for å hoppe rett i noe som kanskje ikke er noe å satse på.... Og litt bekymret for å å miste det livet og friheten jeg har pr i dag.
Tydeligvis har jeg blitt en person som liker at ting går rolig for seg....

Skjult ID med pseudonym Organ on. 3 des. 2008 12:31

hoppsasa: "innmari engstelig for å hoppe rett i noe som kanskje ikke er noe å satse på.... Og litt bekymret for å å miste det livet og friheten jeg har pr i dag."

-Dèt er en plausibel forklaring. ( Og noe jeg selv kjenner meg godt gjenn i...)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 3 des. 2008 13:37

Bad boys er eksotisk , mystisk og spennende . Det pirrer de fleste jenter /damer på rett måte . :o)

Men det er jo akkurat det samme for oss damer .... menn sier de vil ha søte snille jenter .. men kommer de for lett vil de ikke ha dem .... Her må vi "spille" litt "hard to get" ... eller så forsvinner de .
Det har jo med jakt instinktet (som er like sterkt hos damer som hos menn).... Man vil jakte litt før man innhenter "byttet".
:o)

Skjult ID med pseudonym spiff on. 3 des. 2008 13:49

Må man være "BAD boy" ?
Er det ikke også sånn at kvinner lett blir tiltrukket av menn som generelt er litt vanskelige å få tak i ? Barskinger og eventyrere, f.eks. typer som Knut Frostad og Lars Monsen. Kvinnene vil bli bergtatt, ført inn i eventyret, overgi seg inn i en eller annen fantasi Samtidig vet de at det er menn som er umulige å holde på, så det er håpløse prosjekter..
For oss menn tror jeg det virker på en litt annen måte.
Vi får litt angst hvis vi føler at vi involverer oss i et forhold der vi kan risikere å føle oss overkjørt eller spille annenfiolin. En dame som Kari Traa må jo være et fyrverkeri å leve sammen med, men jeg tror mange av oss blir litt skremt ved tanken.

Skjult ID med pseudonym Kompisen on. 3 des. 2008 14:34

Trenger da slettes ingen "søt og snill" jente. Langt mindre blond og blåst. Tiltrekkes minst like mye av jenter med bein i nesa, rett rygg og et omløp mellom øra som er få forunt.

@topic så vil jenter ha alt. (De som tror jeg er overdrevent seriøs nå, for lukke øya) De vil ha en alfahann av Varg Veum/Lars Monsen-kaliber de kan vise seg med, en de kan gjøre til Jon Almås hjemme med vaskefille og støvsuger. Han skal nesten være homofil når hun trenger en å snakke med, så lenge han blir Varg Veum igjen når lyset går av på soverommet.. Hva sier dere, jenter? Er det ikke slik det er? ;-)

Off topic så har jeg enda til gode med å forstå dette spillet og denne jakta. Om to personer som møter hverandre fatter interesse, hvorfor ikke være ærlige på det derfor og faktisk ta det steg for steg og se hva som skjer..?

Det er akkurat hva jeg gjør nå om dagen :-D Jeg har faktisk møtt ei kjempeflott jente, ikke på Sukker, og der er det en åpen og tydelig interesse for hverandre hvor vi har jevn kontakt. Noen ganger lurer man selvfølgelig på hva den andre tenker, men vi har spurt hverandre direkte ut et par anledninger. Riktig nok om bagateller, men det funker utrolig bra å spørre og å være åpen. Forutsatt at man er seg selv..

Skjult ID on. 3 des. 2008 15:11

Dette har jeg opplevd mange ganger..
Jenter vil stort sett ha det de ikke kan få!! Eller det andre jenter har..
Veldig mange jenter blir helt satt ut hvis du gjør enkle ting som å skifte dekk, snekrer litt eller kommer kjørende på en tung sinna sykkel. Det er et stort men her: Du må aldrig under noen omstendigheter skryte av at du er handy kan skru bil eller har sykkel.
Du må overaske med slike momenter.. Pluss litt bad boy attitude sitter de i saksa.
Hvis du da kommer med en rose etter en stund blir den mye høyere verdsatt!!
Bad boy'en må du somregel legge på hylla etter en stund men aldrig støve ned..

Skjult ID med pseudonym belezza on. 3 des. 2008 16:36

ja sånn er vi så bare syng som Delillos "jeg vil ut, jeg vil ut, jeg vil ut å drikke meg full, jeg vil være slem tralalalala" :-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 3 des. 2008 16:54

Jo , kompisen , tror nok du er inne på noe med en flott beskrivelse av den pefekte mann ... ( selv om jeg gjerne har lyset på;oP)
Men hvem vil ha noe som er perfekt??
Ikke denne blonde og blåste jenta her ;o)

Skjult ID med pseudonym R on. 3 des. 2008 19:23

Jeg er egentlig ikke opptatt av om han blir oppfattet som bad eller ikke bad, bare han viser tydelig interesse når han virkelig er interessert. Menn som spiller hard to get for spillets skyld har aldri tiltrukket meg. Jeg er så lei det spillet og jeg kan alle reglene, så jeg forstår når det spilles. Mitt trekk blir da å avslutte, fordi jeg uansett ikke har lyst til å være sammen med en mann som føler han må spille for å komme dit han vil. Man kommer lengst med genuin interesse :-)

Når det er sagt; mange av oss kvinner er vanskelige å lese og mange sier ja, men mener nei etc. Jeg skjønner at dere blir forvirret... Men er du interessert; GO FOR IT!

Skjult ID med pseudonym jepp on. 3 des. 2008 19:33

bad boy? .. hmm.. hvor mye tid må man bruke på badet da?

Skjult ID med pseudonym Organ on. 3 des. 2008 20:50

R: Ja, sånn skal det låte!! :-)

Skjult ID med pseudonym V on. 3 des. 2008 21:36

Men TS / gutter; hva med dere selv?
Jeg vil jo si at mange menn også er sånn - det er jo derfor "spille kostbar"-strategien har fått fotfeste.

Sier meg forøvrig enig med Organ at det er umodent. Det er noe med mangelnde evne til å "se" personen. Selv gidder jeg ikke kaste bort tidne på det. Om en mann må bruke tid på å finne ut om jeg er interessant eller ei, så er han rett og slett treg i oppfattelsen og passer derfor ikke sammen med meg likevel ;)

Skjult ID med pseudonym Kompisen on. 3 des. 2008 21:40

Smily: Selv det perfekte er ikke feilfritt, men det er nettopp de feil og mangler som er med på å gjøre det perfekt.. og lyset av er kjedelig.. ;-) Blåst tviler jeg forresten på..

(kvinne 37 år fra Hordaland) on. 3 des. 2008 21:41 Privat melding

Er det ikke ofte sånn med gutta og da?
Synnes ofte at dere gutter faller for jenter som er bossy,
sjalu og dramaquiner....
Mens det de egentlig ønsker er en vanlig jente med egne meninger..

men for å gi et mulig svar til TS:
Vi jenter liker vel ikke bad boys egentlig, men det at man må gruble å tenke
å kansje analysere en del kan jo virke innterresant for noen...

Også har vi jo de jenter som vil "forandre" og "oppdra" disse bad boyene...;) hehe

Skjult ID med pseudonym Kompisen on. 3 des. 2008 21:42

V: Jeg er en stor fan av "spade for en spade". Si det som det er, se hva som skjer og ta det derfra. Letteste måten, selv om den kan frustrere noe jævlig.. :-p

Skjult ID med pseudonym MrHyde on. 3 des. 2008 21:48

Jeg synes det har kommet mange gode innspill her. Likte spesielt hoppsasa sin. Kan nok være noe enig i den. At man i utgangspunktet ønsker seg en kjæreste, men er redd for å gi opp friheten. Dette gjelder vel spesielt om man har vært singel en stund. Man blir vel muligens mer kresen og finner raskere feil...

Men om man treffer noen som man får en god følelse for, er det da taktikken starter?
Jeg mener om man treffer noen kun for det fysiske, så er det ikke noe problem (om dette er formidlet og begge er enige vel og merke:)) Da er det ikke noe spill, begge vet hva man vil, end of story.
Men treffer man noen som kan være den rette, så blir man fort redd for å trå feil og da kan hele greia forkludres...

Skjult ID med pseudonym juni to. 4 des. 2008 16:22

Jeg grubler virkelig på hvem denne badboyen som alle menn mener de må være for å være attraktive er??
Jeg antar at de fleste av oss ønsker å styre unna en som er følelseskald, som har en hang til å være utro, en som dominerer mer enn hva godt er, en som slår, en som kun kommer med negative bemerkninger osv osv...

Jeg undres på om det dere gutter kaller for en bad boy er en som tør å være selvsikker og som kanskje tør å være den sterke? Slik som dere bruker ordet "badboy" så virker det som om dere tror dere må være noen innmari drittsekker for å få napp?

Men... jeg vet i hvertfall at jeg overhodet ikke trenger en mann som prøver å dytte en langstilket rose opp i fjeset mitt etter å ha kjent meg et par dager ;p
De gangene jeg får mulighet til å bli betatt av en person på "mine premisser" og ikke blir pusjet på av mannens begjær eller av alt for tidlige kjærlighetsærklæringer, eller blitt overmettet av alt for mange komplemanger på for kort tid, eller at jeg ikke får en følelse av at mannen liker meg uten å skjønne hvem jeg egentlig er, ja, da har jeg det fint og kan godt finne på å bli fanget av mannen.
...men gidder da vel ikke å bry meg om en "bad boy"??

Hva i all verden er definisjonen av en badboy??

Skjult ID med pseudonym Organ to. 4 des. 2008 16:24

juni: Det var et godt spørsmå :-)

Skjult ID med pseudonym Kanutten to. 4 des. 2008 16:37

Minnes et ordtak min far sa til meg: Noen leker man med, andre gifter man seg med.
Så kan man jo tolke mye derav.
Det kan virke som at for mye oppmerksomhet skremmer, mens likegyldighet utfordrer, men ......personlig tror jeg at det kommer an på hvilke type menneske det er man har møtt som avgjør selve reaksjonen.
Personlig vil jeg mye heller ha den "oppmerksomme gentleman" enn bad boy selvom enkelte sikkert synes disse er "mer spennende" i starten, men er de noe å samle på..... Sikker spennende med engang, deretter kommer i værste fall sorg og svik .
Stå på gutter å være gentlemen tilslutt finner du jenta som setter pris på det og da er utgangspunktet for et varig forhold mye større da det er parter som respekterer og verdsetter den annen.

Skjult ID med pseudonym nnn to. 4 des. 2008 17:14

En er slem når en ikke svarer på meldinger eller bruker langt tid.
Vel virker det da, vi er vel alle slemme da om vi ikke kontakter alle.
Og jentene er vel også slemme når dem ikke svarer.
Er slem et finere ord for drittsekk.

Skjult ID med pseudonym MrHyde fr. 5 des. 2008 16:27

@juni
Ja, du sa vel det meste der, spesielt det siste avsnittet ditt. Problemet er vel fortsatt at kvinner er fra Venus og menn fra Mars. Om kvinner bare hadde vært lettere å lese......

Skjult ID med pseudonym Good girl fr. 5 des. 2008 16:52

Hm, jeg tror kanskje noe handler om en slags psykologisk kybernetikk: når du som kvinne opplever at du (tror du) får en bad boy til å vise seg fra sin mest sjarmerende side, er sjarmen tusen ganger mer virksom, fordi kontrasten blir spennende, man føler seg utvalgt og helt spesiell som får Mr tøffere enn toget til å være myk, følsom, hengiven og fårete. Min erfaring er imidlertid at noe av bad boyens bade vesen og indre mekanikk, er at han nettopp vet og spiller på dette for å få snøret i bånn hos gode jenter, og når du først napper i kroken, snapper han til og du sitter fast. Og så begynner tristessen. Avvisning, sjalusi, manipulering, kontroll, slemme ord, kritikk. Han (det kan selvsagt også være en hun...) peiler seg gjerne inn på good girls fordi vi representerer kvaliteter han egentlig selv beundrer og setter pris på og gjerne vil være en del av, men fordi han selv er bad, klarer han ikke å leve nært med en som er good, og må dermed begynne å legge over egen dritt på den andre. Underlig, men helt reell og sterk mekanisme.

@Mr Hyde, jeg tror ikke du skal øve deg på å bli bad boy, men kjenne etter balansen. For ivrig, for mange meldinger for fort, for store ord for tidlig, er for mange turn-off. Det virker litt skremmende. Kanskje ligger det et kjønnsrollemønster i bakgrunnen her? Vi kvinner søker en trygg mann som kan ivareta oss - og da leter vi etter tegn på at han innehar denne tryggheten. Selvsikkerhet er en del av det. Og da er cluet å ikke være for ivrig, ikke bli en hund som logrer og sikler etter oppmerksomhet. Selv om man lengter etter den oppmerksomheten... :-)

Skjult ID med pseudonym meg fr. 5 des. 2008 17:57

har opplevd det samme som deg jeg. Min konklusjon er at jo mer uinteressert jeg virker overfor en dame jo bedre er det, så jeg har slutta å være gentleman.....Det er desverre bare sånn det er , uansett hva dere jenter sier.

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 8 des. 2008 14:31

Hm. Mange gode momenter her.

tenke, tenke, tenke.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 8 des. 2008 14:44

ups... forfaller jeg fortere i utseende enn menn på min egen alder?

...søren...

Skjult ID med pseudonym Xradon ma. 8 des. 2008 14:55

Kvinner elsker menn med sosial selvstillit. Men de bør passe seg fordi flere menn egentlig ikke er den de møgter under første , andre og tredje inntrykket. Det er vel derfor de mest snille gutta må vente svært lenge å få dame som kjæreste. Fordi damene ikke oppdager dette før de har gått over i overgangsalderen. Derfor er det utrolig mange menn som ikke har så mye erfaring med damer når de først treffer de.
Dette har jeg opplevd noen ganger selv de siste årene. Jeg legger til at jeg er rundt de 30 år.
Noe å tenke over.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 8 des. 2008 15:00

Spirren:

Akkurat nå taster du litt som om jentene/kvinnene har skylden for alle brudd. Vi får barn og velger å forsvinne fra mannen fordi vi har funnet en ny en med tykkere bankbok, eller vi får barn og opplever at vi har blitt forelsket i en badboy som velger å forsvinne, og siden vi var så dumme å bli forelsket i en badboy så var det jo vår egen skyld.

Finnes det altså ingen nyanser i dine tanker/opplevelser av norske kvinner/jenter?

Skjult ID med pseudonym juni ma. 8 des. 2008 15:04

Xradon:

Damene oppdager ikke dette før de har gått over i overgangsalderen???

hehe... nei og nei, nå tror jeg at jeg skal slutte å bry meg om denne tråden og heller la dere gutter/menn få lov til å ha denne tråden i fred uten meg i hvertfall!

:-D

Sprirren:

Du trenger ikke å svare meg... tror jeg bare forsvinner fra tråden, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 8 des. 2008 15:10

Spirren:

Er 44 år og uten barn :-)

(mann 54 år fra Buskerud) ma. 8 des. 2008 15:21 Privat melding

Sukk...

Så synd jeg ikke hadde all denne visdom, som er blitt meg tildelt idag, for enogtyve år siden....

Da hadde jeg ikke vært her i dag..... Eller for enogtyve år siden....

Ja,ja sånn går no dagan...

Skjult ID med pseudonym Rust ma. 8 des. 2008 16:18

Spiren
Du har et noget stereotypt syn på damene. Det er mange forskjellige damer her inne. I alle aldre, med eller uten barn, med eller uten hund og med eller uten vanvittig tiltrekningskraft. Selv om du matcher med dem som er unge så matcher jeg med de litt eldre. Og, jeg har et meget positivt forhold til dem. Synes det rett og slett er utrolig mange damer som virker skikkelige og tiltrekkende.
For meg tar det tid dette her. Jeg har datet noen og føler selv at jeg har vært nærme. Pulsen har vært høy flere ganger, men det er jo ikke slik at det alltid stemmer.
Jeg vet ikke hvor lenge du har vært her, men jeg har i allefall innsett at det er ikke gjort i en fei. Følelsene mine tillater heller ikke det i motsetning til da jeg var på din alder. Dette om at Norske damer er så ille tror jeg kommer av at kommunikasjonsformen bland de yngre. Denne blir bedre med årene og det kan du glede deg til. Du virker som en kjekk mann, men innstillingen din jobber nok litt i mot deg.

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 8 des. 2008 16:20

Spirren: Du vil altså ha en asiatisk kvinne fordi da er sjansen for at hun sårer deg mindre. Hun skal være underdanig og føyelig?

Men du har helt rett med en annen ting. Jeg ser rundt meg at for mange av mine venniner tar unger og bagasje underarmen og stikker fra typen sin bare fordi han ikke er Drømmemannen lengre. Dette er derimot ikke bare BAD-boys som blir forlatt, det er fyren som mister jobben, og fyren som: Dette skjedde nettopp med en kompis av meg: Fyren som blir forlatt en dag fordi han syntes ungen deres er for ung for til å ta med til Thailand. Hun tok ungen og dro uansett og flyttet inn hos en ny kar da hun returnerte :)

En annen ting som ikke stemmer i det hele tatt: Denne Bad-Boy greia.

En bekjent av meg klagde høylytt på nettopp dette, at han som snill gutt aldri får noen dame. At damene bare vil ha de slemme gutta.
Da tok jeg meg selv i å tenke: "Men du er jo ikke snill! Du er en av de mest egoistiske rasshølene jeg er tvunget til å omgås med!"
Det å være snill er ikke noe man automatisk er fordi man er sytete og beskjeden. Om man er selvsikker, utadvendt og har sjarm får man nesten alltid dama. Det finnes noen jenter som graviterer mot konebankerne, men det er contrary to popular belief heller skjeldent.

Skjult ID med pseudonym tester ma. 8 des. 2008 16:30

Hei !

Jeg eksperimenterer med bad boy oppførsel nå .. faktisk ganske befriende : si ting rett fra lævra - ikke bry seg om man trakker noen på tærne . Prøver du den , pass på at det ikke er for sent en helge kveld , da risikerer du litt utidig bank fra noen .
Stygg redd jeg har punktert noen litt selvhøytidlige damer på min vei .. moro er det dog .
Anbefales til utprøvning ! , gjerne langt fra din hjemby . Behøver ikke bli direkte kriminell heller bare tyne grensene litt i blandt ..:-)
Virker som om jentene liker det .

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 8 des. 2008 16:47

Tror ikke alle jenter er ute etter "bad boys", kjenner jo noen som allerede i en ganske ung alder (rundt 21-22) heller fant seg en rolig og hyggelig fyr. De forholdene har stort sett vart i årevis, og de fleste slike parene jeg kjenner er fortsatt sammen i dag 5-10 år senere. Men dette er jo ikke menn uten ryggrad da, det har vært rimelig trygge og selvsikre karer om kanskje ikke de mest utadvendte festløvene. Ingen jenter liker vel å være med en fyr som bare legger seg flat og lar seg tråkke på? Imidlertid tror jeg nok at det er mindretallet av jenter som velger en rolig og trygg partner allerede i begynnelsen av 20-åra. De fleste er nok ute etter mer spenning enn som så, men da får de også tåle å brenne seg en del ganger. Og enkelte damer er notorisk dårlige til å finne seg bra menn de kan stole på og som behandler dem bra, men faller kun for de kjekkeste og mest slicke rundbrennerne. Synes overhode ikke synd på de damene det måtte gjelde. Slik man reder ligger man.

Og en del såkalte ”nice guys” mangler jo totalt ryggrad også i forhold til damene, fordi de bare har lyst til å innynde seg og vil unngå konflikt for ehver pris. Eller de kan egentlig være noen egoistiske rasshøl, men er bare feige og talentløse når det kommer til sjekking. Ikke alle "nice guys" er snille og greie. Så enig med Kjøttmeis der. Ikke alle ”bad boys” behøver jo å være kyniske drittsekker heller? ”Bad boy” og ”bad guy” er ikke nødvendigvis det samme.

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 8 des. 2008 17:05

Hva faen gjør du på en norsk datingside da?

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 8 des. 2008 17:12

Hvorfor det? Det er du som har valgt å ikke være anonym. Mine argumenter og meninger blir ikke mindre verdt fordi om jeg velger å ikke stå fram.

Og det var et seriøst spørsmål med litt banning for effekt.

Jeg er av motsatt oppfatning. Jeg vil gjerne ha en norsk kjæreste har hatt flere forhold med jenter fra andre land og jeg syntes jeg er mer en av et tomans team om jeg er sammen med norske jenter ikke sjefen i forholdet eller Torvald i et Dukkehjem...

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ma. 8 des. 2008 17:16

:) Spirren: Sarkasmen står du for, helt uten min hjelp.

Jeg blir bare litt oppgitt over din oppførsel, og skjønner ikke hvorfor du er på Sukker når det (ifølge deg) finnes "seriøse steder å treffe damer med etikk og moral" (siden det er min erfaring at det ikke er veldig mange Asiatiske damer her).

Kan ikke i min villeste fantasi tenke meg at din oppførsel vil føre til kontakt med eventuelle "mammatildinebarnemner" her.

Skjult ID med pseudonym DAME50 ma. 8 des. 2008 17:21

Kjøttmeis: Jeg lo rått av slutten av innlegget ditt.
Problemet til de virkelig hyggelige gutta er at de ikke viser interesse. Mange av dem sender ikke ut noe som ligner på et signal om at de er single og ønsker dame, ofte snarere tvert i mot.
Bad Boys kan jeg flørte med og ha det moro med, men hadde du vært tilskuer lenge nok hadde du sett at jeg uten unntak klapper dem på issen og går alene hjem.
De virkelig bad boys som lurer meg hver gang er de som har lært at de skal spille beskjeden for å trekkedamer. De sender deg et blikk, gir små hint om at de er interessert i kontakt men tør ikke og før eller siden så klarer de akkurat det de vil nemlig å få meg til å ta kontakt og når de da dropper meg så er det ikke deres skyld for det var da virkelig jeg som var så dum å ta kontakt.

Men er rolig, avbalansert gentleman : JA TAKK

Skjult ID med pseudonym Kittin ma. 8 des. 2008 17:44

Hvor ble det av forelskelse og kjærlighet oppi dette her?

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 8 des. 2008 18:04 Privat melding

Nejnej Kittin, sånt finner en inte på sukker, har ju Spirren förklarat för oss....;)

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 8 des. 2008 18:07

Jezzy, du er jo ikke en norsk dame da..Så Jeg tror han liker deg :)

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 8 des. 2008 18:08

Oh crap!

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 8 des. 2008 18:13

Näe, det är lugnt Kjøttmeis! Han har satt svart hjerte på mig nu;D

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 8 des. 2008 18:21

Hvorfor reiser du ikke bare til Asia istedet for å sitte foran tastaturet bare for å fortelle hvor ille vi kvinner er - du stakkars forsmådde Spirren - du må da virkelig ha noen dårlige erfaringer - get over it man!

Hva er galt med å være selvstendig som kvinne? Og selvfølgelig trenger vi menn, akkurat som menn trenger kvinner (og tro meg, sexleker er ikke det samme som sex IRL med hudkontakt, kjenner ingen kvinner som foretrekker vib'en)

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 8 des. 2008 18:28

Du virker noe låst i din oppfatning av kvinner og menn, kan fortelle deg at min x var den som brukte opp pengene, mine penger også - så så så sjæl

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 8 des. 2008 18:32

jeg var fryktelig ung da jeg giftet meg og han virket ikke som en bad boy den gangen, ja jeg er singel hvorfor skulle jeg ellers vært her? Og hvorfor forundrer det deg ikke? Du kjenner meg jo ikke.

Eneste unnskyldning for dine uttalelser må være at du er akk så ung.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 8 des. 2008 18:35

@ Spirren

Ingen grunn til å gå til personangrep eller være spydig. Du kjenner ikke dama. Skill mellom person og sak.

Skjult ID med pseudonym Kittin ma. 8 des. 2008 18:38

He-he... ja huffameg, jeg er jo så egoistisk og storforlangende når jeg rett og slett velger å være alene heller enn i et forhold der jeg kan bidra med verdier og godhet til en stakkars ensom mann, uansett hvordan han er... Da har jeg vel ikke lov til å ønske meg kjæreste!

@spirren: jeg har en vag mistanke om at du selv har valgt feil kvinne(r) en gang eller to?

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 8 des. 2008 18:39

Du må virkelig ha det tøft med deg selv. Kanskje ingen unnskyldning at jeg var ung, men han var ok de første årene. Men du er bare 23, jeg synes faktisk litt synd i deg, det finnes gode, snille jenter i 20 årene også, du har bare ikke møtt den rette enda - ikke la bitterheten din ødelegge for deg.

Lurer også på hvorfor du er her? Bare for å sjikanere norske kvinner? Ingen jente med litt vett vil kontakte deg når du kommer med slike sexistiske uttalelser...

Det finnes bad boys og bad girls, og det finnes flotte mennesker av begge kjønn.

PS - jeg er ikke norsk

Skjult ID med pseudonym Kittin ma. 8 des. 2008 18:43

Og hvilke konsekvenser spesifikt mener du man må "innse"? At man mister verdi som menneske? Det er i så fall et akk så trist menneskesyn...

Skjult ID med pseudonym mafalda ma. 8 des. 2008 18:45

@spirren
Hva gjøre du har på sukker.no? fleste jente her er norsk.. og du snakker veldig dårlig om norske jente...

det er mange internetside hvor du kan finne dammer som er ikke norsk...
kanskje passer bedre til deg letter etter damer i andre sted.-

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 8 des. 2008 18:46

Ja men for noen år!

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 8 des. 2008 18:49

stakkar - get a life!

Skjult ID med pseudonym mafalda ma. 8 des. 2008 18:50

@belleza
este chico necesita terapia... hehe

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 8 des. 2008 18:54

Har ikke så høye krav jeg da, men lykke til med å finne ei jente som kan forandre ditt kvinnesyn - håper du finner henne. Jeg skjønner ut fra det du skriver at du har opplevd en del vondt, men det har sikkert de aller fleste her inne. Tro meg, det er ikke alle kvinner som er utro og bare ute etter lommeboka.

Orker ikke denne tråden mer nå, så ha en fin kveld

Skjult ID med pseudonym Kittin ma. 8 des. 2008 18:55

Da har jeg bare ett råd til deg Spirren:
Flytt til et land der kvinner må velge mellom
1) arbeid & ingen barn, og derved muligheten til å gå ut av et potensielt dårlig forhold
2) mann & barn, men avhengig av mannens inntekt for å overleve

Det finnes mange slike land, og der er kvinner såååå mye enklere å ha med å gjøre!

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 8 des. 2008 18:59

Hadde tenkt å gi meg, men nå må du faen ta deg sammen, jeg og min X har delt omsorg og det er det fler og fler som har, hvilken planet er du fra egentlig? - du er en av de verste bad boys her inne noen gang - tror jaggu meg mafalda har rett - søk hjelp!

Skjult ID med pseudonym mafalda ma. 8 des. 2008 19:00

oioioi...
enig med deg good boy.-

@spirren
prøv og bli mer høflige...

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 8 des. 2008 19:03

Seriøst Spirren, diskuterer du eller bare forulemper du?
Finn deg en Thaikjerring da og så får du sove med ett øye åpent slik at hun ikke raner deg i søvne..Mye bedre det...

Skjult ID med pseudonym Kittin ma. 8 des. 2008 19:04

Problemet er vel heller at pålegg ikke blir fulgt opp - ikke mangel på rettigheter...

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 8 des. 2008 19:04

Det har de, til og med de som mister omsorgen for barna har rett til samvær! Klarer du å få det inn? Klarer du også å få inn at ikke alle kvinner er like ille? Jeg synes det er en fordel å kunne samarbeide med min x om barna, de har jo bruk for pappa også - og jeg vet jeg ikke er den eneste som tenker slik

Skjult ID med pseudonym mafalda ma. 8 des. 2008 19:09

@spirren

ta det mer ro...alle fortjener respekt her... det er en åpen forum og alle har rett å si hva de menner..

Skjult ID med pseudonym Kittin ma. 8 des. 2008 19:14

Skulle tro at vi alle her inne er lykkejegere - det er i hvert fall jeg :)
Men det har lite med penger å gjøre - for meg

;)

Skjult ID med pseudonym mafalda ma. 8 des. 2008 19:18

Retningslinjer for bruk av Sukkerforumet

Forumet er ment for diskusjon rundt tema som våre brukere interesserer seg for, spesielt det å finne seg en partner. Beslektede emner, som livskvalitet og par-forhold er også gode temaer som har skapt mange interessante og engasjerende diskusjoner til stor fornøyelse og inspirasjon for Sukkers brukere. Det du skriver på Forumet kan leses av andre, også utenfor Sukker.no.

HUSK:::

Humor er bra, forlenger livet og kan løse opp spent atmosfære.
Tråder der innskriverne kjenner hverandre, og følgelig er interne, kan virke ekskluderende på andre og bør foregå på merkede/egne tråder. Alle skal ha glede av å lese det som skrives.
Det er enklere å endre deg selv og måten du oppfatter ting på, enn det er å endre andre. Ikke krev for mye av andre.
Ironi og sarkasme er uttrykksmåter som kan mistolkes og oppfattes som kritikk.

Forsøk å unngå denne uttrykksformen og vær heller raus med smilefjesene :)

Skjult ID med pseudonym MrHyde ma. 8 des. 2008 19:26

Ok, denne tråden laget jeg for å diskutere fenomenet Bad Boy. Det var ikke intensjonen at noen skulle leve ut dette her inne. Hold det på et seriøst nivå eller velg å la være å skrive.

Det er forskjell på å være Bad boy og være det å være ufin

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 8 des. 2008 19:40 Privat melding

Vet du vad Spirren?
Jag hoppas verkligen för din skull att du har mycket pengar! För något annat att tillby jenter här inne å utanför, tror jag knappast du har!
Jag sa till dig å gå å lägga dig redan kl 13.56 idag... Gör ett nytt försök da kanske...?

Skjult ID med pseudonym liten ma. 8 des. 2008 19:45

Spirren, ta hintet og gi deg nå. Du ødelegger hele forumet med bitterheten og trangsynet ditt. At du har dårlige erfaringer gir ikke deg rett til å rakke ned på alle som ikke mener det samme som deg. Vis respekt for andres meninger, så fortjener du kanskje respekt selv etterhvert... Tydelig at du sliter, men jeg får meg ikke til å føle med deg likevel...

En liten teori til slutt: Kanskje det som gjør at du er alene er at det er utrolig slitsomt å forholde seg til så negative mennesker som deg?

Hør på Mr.Hyde!

(mann 51 år fra Oslo) ma. 8 des. 2008 19:52 Privat melding

Hva faen er galt med meg! Jeg treffer ikke på noen goldiggers i det hele tatt!

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ma. 8 des. 2008 19:58

Jezz: Tror vi må smøre noen "smørgossor" med brunost til gutten, han må jo ha lavt blodsukker ;)

Forøvrig klarer jeg ikke å la være å le litt innimellom, fyren er jo kli..... Eh, forresten det er vel ikke særlig lurt å skrive allt en tenker.
Men jeg må jo si at tanken om at det var en bror/fetter/nær slektning av denne debatanten som var her en kort, men intens periode for noen uker siden.... :)

(mann 54 år fra Buskerud) ma. 8 des. 2008 20:05 Privat melding

Takker for meg i denne tråden, og håper å finne noen positive tråder å delta i :)

Skjult ID med pseudonym MrHyde ma. 8 des. 2008 20:08

@ Spirren
Kan du gi deg nå?

Ta hintet. Vi er alle åpen for en god seriøs diskusjon, men du har trukket strikken langt nok og det er du fullstendig klar over.

Ta deg en løpetur, slå på en punchball eller finn på noe annet som får ut aggresjonen din, men klarer du ikke å holde deg til topic, så la vær å skrive.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 8 des. 2008 20:10 Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=5ykXMaxOreE

(kvinne 37 år fra Hordaland) ma. 8 des. 2008 20:59 Privat melding

Spirren..
Hmmm lurer på hvorfor du er single....
Du hadde vel vært fornøyd om du hadde funnet deg en dame som med glede hadde løpt
som en strikkball mellom sengen å kjøkkenet....
Vært avhengig av deg for å skru inn en lyspære eller slå en spiker...
men da må du nok reise et stykke unna..

Tror du er født noen tiår for sent jeg...

Skjult ID med pseudonym Kit ma. 8 des. 2008 21:03

Deisy, det er vel ikke noe galt med ei dame som er fornøyd med det...

Skjult ID med pseudonym liten ma. 8 des. 2008 21:08

Grattis Spirren, du får æren av å få det første sorte hjertet jeg deler ut her på sukker. Gi deg nå.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 8 des. 2008 21:09 Privat melding

Det er like ugreit å kritisere de som er fornøyd med å være i løpestrengen som de som ikke er fornøyd med det

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 8 des. 2008 21:13

å så glade vi er om dagen da !!!!!
Feminist er et ord som blir brukt hyppig her ....Hvorfor ? bare for at noen ikke er enig . Og at de tilfeldigvis er kvinner ...??
Det er da åpent for å finne det man måtte ønske her i livet .. go fore it !
Født i feil land ja ... det er vel ingen som hindrer deg i å flytte ??

Skjult ID med pseudonym MrHyde ma. 8 des. 2008 21:18

@Spirren

Det er greit du er ung og at noe av holdingen din tilskrives umodenhet. Men det å angripe andre på forumet var dråpen.

Du er herved rapportert. Hva Sukker velger å gjøre med det, overlater jeg til de.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 8 des. 2008 21:24

Syns da ikke det var så høye krav å få som kvinne : Lage mat 3 ganger i uken istedet for 7 dager som jeg gjør nå .
Å la mannen ta seg av alle regningene i stede for at jeg må.
Føler da ikke jeg er så veldig kravstor.
Men jeg er for sex litt mer enn 2 ganger i uken da .
Er jeg feminist?

Skjult ID med pseudonym MrHyde ma. 8 des. 2008 21:32

Det er helt i orden at du har dine meninger Spirren. Det er måten du uttrykker deg på som får meg til å reagere.

Skjult ID med pseudonym DAME50 ma. 8 des. 2008 21:40

Oj, her har det skjedd mye på de timene jeg var borte.
Tror ikke vi har med fetteren til en tidligere forumianer her nei, men enten tvillingbroren eller mannen selv.
Zhair den var god: Er det feminisme av værste OTTAR-sort å ønske seg sex mer enn 2 ganger i uka. HUFF så mye vi damer forlanger.

Skjult ID med pseudonym Zhair ma. 8 des. 2008 21:46

Ja, vi er noen svin alle sammen la oss brenne i selvstedighetens OTTARhelvete ;=)

Vi er bare ute etter lammekjøtt, masse penger og lite sex, blir nesten dårlig av å tenke på det!

Godt at den lille spirrevippen har vett nok til å informere oss om ståa!

Skjult ID med pseudonym DAME50 ma. 8 des. 2008 21:49

Nei, nei Zhair, vi er ute etter gamle gubber med hjertefeil og stinn lommebok som vi skal tvinge til sex 3 ganger om dagen så arver vi raskt. :)

Skjult ID med pseudonym dreamer ma. 8 des. 2008 21:49

Hadde egentlig vært greit med bare ei helt vanlig ei (og hva er lite sex?)

Skjult ID med pseudonym Zhair ma. 8 des. 2008 21:51

Ja, det er en kjempedeal! En av de beste dealene det faktisk!

Bra du husket på det du ;=)

Skjult ID med pseudonym DAME50 ma. 8 des. 2008 21:52

I følge vår unge venn finnes ingen vanlige og greie norske jenter.
Jo vent, vi geriatriske damer har visst fått litt vett og kan se på personlighet.
Nei, vent i følge en annen tråd startet av vår venn jakter vi visst på lammekjøtt vi også som våre jevnaldrende brødre og derfor er vi single. WOW jeg har forstått det :)

Skjult ID med pseudonym R ma. 8 des. 2008 22:00

@ Spirren

"Det som er artig med norske jenter er at de tror hva de enn gjør så har det ingen konsekvenser. De tror de kan velge og vrake selv om de har vært gift, x antall sexpartnere, m/barn osv. Det lønner seg å ta en titt på virkeligheten også syntes jeg, istedefor å tråkke ned alt de kommer over. Rart at de først innser det når de runder 40-50, og forstår at de tøyde strikken bare litt."

- Jeg forstår at du har blitt avvist og tråkket på av disse kvinnene du omtaler, men er det virkelig særlig smart av deg å lage en profil på en norsk nettdatingsside og deretter oppføre deg som en idiot på sidens forum? Tror du at du vil få det bedre inni deg av det? Vil de åpne sårene dine gro? Er håpet at noen skal forbarme seg over deg og bevise at norske kvinner ikke er som du så uvitende beskriver?

"Tror ikke jeg er den som trenger terapi, men dere trangsynte kvinnfolk som tror menn er deres personlige slave."

- Hva har hun tvunget deg til å gjennomgå? Måtte du delta i husarbeid, lage middag innimellom eller forventet hun at du tenkte på henne også under sexakten? Uff...

"Jeg syntes lykkejegere som flere av dere burde bli stengt ut, så kunne mennene her inne ta et valg om å kontakte en dame uten å bli blakk, osv."

- Jeg synes wannabe-mannssjåvinister som deg burde bli utestengt, så kunne kvinnene her inne ta et valg om å kontakte en mann uten å måtte høre på dette våset, osv.

"Jenter bør tenke på hva de kan legge i et forhold, og ikke bare på hva er det de kan få ut av det, dog begge skal det legges vekt!"

- Og gutter på 24 burde sørge for å inneha erfaring med mer enn en kvinne av dårlig kaliber, før de spyr ut allverdens påstander. Eller... Når jeg tenker meg om så er det vel nettopp det som er problemet - du har ikke erfaring med kvinner, for så langt kom du aldri. Da forstår jeg bitterheten - det kan ikke være lett.

"Ser ikke etter en sexslave, men det er artig at en prippen feminist skulle komme til den beslutningen.. eller, egentlig ikke.
Født i feil land bare : ) Men snur det rundt, og sier: Ikke rart du er singel i den alderen."

- Ikke rart du er singel uavhengig av alder.... Stakkars.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 8 des. 2008 22:07

Vi ba denne brukeren ta det rolig tidligere i dag og nå har han postet 42 innlegg på denne tråden. Hvis vi ikke hører så mye mer nå så har det sin naturlige årsak.

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 8 des. 2008 22:09

R - Takk for et dirkete vakkert innlegg. Er selv mann og ønsker desperat jeg kunne sette svart hjerte på spirren så jeg slapp å se ham på hvert eneste forum.

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 8 des. 2008 22:14

Kan jeg få resten av superbruker måneden hans?

Skjult ID med pseudonym R ma. 8 des. 2008 22:23

@ Spirren - Halvparten av innlegget mitt er sitater fra dine innlegg, vennen - men jeg forstår deg godt. Dette våset blir trettende å lese i lengden - til og med for deg selv....:-)

@ Avslappa - Jeg er kvinne og har jo selvsagt satt sort hjerte på Spirren - det har de fleste kvinner som bruker forumet antagelig. Det jeg stusset mest over var vel i grunnen at vi hadde en match som i det store og hele oversteg tallet 0. Merkelig. Jeg må tydeligvis se om jeg har svart noe fullstendig feil i relasjonstesten.

Skjult ID med pseudonym DAME50 ma. 8 des. 2008 22:28

Jeg sier det igjen : Bilder kan være av hvem som helst. Tror vi har blitt provosert av denne før. Prøver bare å komme på hvilken film eller tv-program forrige bilde var fra.
Takk til R.

Men, Spirren det finnes da hauger av ikke norske jenter her inne du kan velge fra Afrika, Asia, og Russland. Du må bare sende dem litt penger til den syke tanten eller billetten først sååååååååååååå skal det bli greier skjønner du :)

(mann 45 år fra Oslo) ma. 8 des. 2008 22:35 Privat melding

@DAME50

Jeg forstår hva du mener, men den forrige var faktisk flink til å skrive for seg. Selv om det som ble skrevet var like surt oppgulp.

Men la oss ikke fortvile, det finnes jo nok av flotte positive mennesker her inne:) Positive mennesker som desverre er litt for lett å lede inn i negativiteten:)

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ma. 8 des. 2008 22:38

Tror så absolutt ikke det er samme person nei. Som sagt skrev han bedre og var ikke primært ute etter å provosere.

De befinner seg nok også i hver sin ende av IQ skalaen.

Skjult ID med pseudonym DAME50 ma. 8 des. 2008 22:40

Beaumont: Jeg har ledd godt av disse trådene også. Og så er jeg veldig glad for at jeg ikke skal treffe enkelte forumianere IRL (liv kunne gått tapt) og litt lei meg for at jeg er endel for gammel for endel av dere gutta her inne.
Det er litt deilig å krangle litt med noen man ikke kjenner også da. :)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 8 des. 2008 22:41 Privat melding

Jeg savner han forrige, jeg. Han kunne argumentere for seg.

Skjult ID med pseudonym DAME50 ma. 8 des. 2008 22:43

kit: Ikke be om å få han tilbake er du snill.
Han formulerte seg litt bedre ja, men det kan man jo også fake andre veien. Meeeeeget skeptisk gammel dame.

Skjult ID med pseudonym mafalda ma. 8 des. 2008 22:47

søt???

mafalda "ler godt"

Skjult ID med pseudonym Kit ma. 8 des. 2008 22:48

Ja, han forrige hadde noen kanter som ikke var helt bra. Det er så...

Skjult ID med pseudonym tester ma. 8 des. 2008 22:49

Detta var uhyre morsom lesning dere ! , mobbing frabedes dog !

Skjult ID med pseudonym DAME50 ma. 8 des. 2008 22:54

Dette er ikke mobbing, men nærmere en understatement ....
God natt.

(mann 54 år fra Buskerud) ma. 8 des. 2008 23:44 Privat melding

Jeg har hatt en særdeles hyggelig aften, alarmerte en nettvenn for om mulig å få opp temperaturen enda mere, men VIPS så kom Sukker oss i forkjøpet ;)
Nesten litt synd, jeg kunne tålt å ledd et par timer til jeg....

Skjult ID med pseudonym R ti. 9 des. 2008 01:05

Ja, for noen forfaller jo utseendet lenge før alderen kommer og tar de...:-)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 9 des. 2008 13:38

Egentlig... så tror jeg at denne badboy-teorien er en like stor myte som at jentene må være blonde, ha trutmunn og synlig kløft for å få napp... Og når jeg skriver napp så tenker jeg på kjærestenapp og ikke å finne noen å dele seng med etter en tur på byen.

Så kan jo alle menn begynne å bli badboyaktige og alle kvinner farge håret blondt, øve på trutmunn og bruke pushup og endelig så blir vi glade og lykkelige alle sammen i hver vår herlige tosomhet ;-)

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 9 des. 2008 13:53

Ja, bad boy teorien er nok noe overdrevet. Med tanke på at jeg ikke er jomfru og har hatt en del kjærester opp gjennom årene må den nesten være det. Jeg sliter nok litt med å klassifiseres som "bad boy".

Skjult ID med pseudonym MrHyde on. 10 des. 2008 08:58

Nei, jeg sier meg uenig i at det er en myte. Og det er det forsåvidt mange her i tråden som har bekreftet; Bad Boy`n lever i beste velgående. Klart det å innrømme at man faller for en Bad boy, sitter nok langt inne.

Men om jeg skal vri litt på den og tenke meg om. Kan jeg falle for ei søt, snill og uskyldig jente?
Jeg tror faktisk ikke at jeg ville klare det. Jeg ville ha følt meg ukomfortabel i et slikt forhold. Jeg trenger noen som kan røske meg i håret, noen som ikke forguder meg, men som kan påpeke mine feil, men elske meg på tross av de, jeg trenger noen som ikke er redd for å si det hun mener og som ikke er konfliktsky. Noen som faktisk har et innholdsrikt liv ved siden av mitt og som derfor ikke alltid prioriterer meg. Men som trenger noen som kan holde omkring henne når verdenen blir for stor.

Når jeg tenker meg om, er det en Bad girl jeg beskrev nå?

Skjult ID on. 10 des. 2008 12:42

Nei, du beskrev en søt, snill og uskyldig jente for de kan også ha meninger og meningers mot.

Skjult ID med pseudonym Stig on. 10 des. 2008 13:12

Juni det er ikke en myte.

Men det fungerer forskjellig på forskjellige jenter.

Noen jenter gjennskaper traumaet de hadde med sin far i oppveksten på den måten, den evige krangelen og de vonde følelsene som de har som sin del av sin identitet.

Om en gutt oppfører seg slik som den gjennomsnittlige norske gutten som tar imot all dritt, lar seg bosse rundt og legger seg flat for jentas ønsker uansett og ikke protesterer mot noe av det samfunnet innretter mot han..f.eks slik at han ikke får se sine egne barn vokse opp, må betale høyere skatt og barnebidrag og at han er et seksuelt rovdyr til det motsatte er bevist. ..så er han uinteressang for henne. Hun vil ikke få noen som helst tilfredstillelse ut av det.

Om han sier hold kjeft litt nå når hun ber han gjøre noe, så skjer det noe i hodet hennes..hun underlegger seg.

De absolutt mest ettertraktede menn i verden er ikke Donald Trump eller Kjendiskjekkaser, det er menn som sitter i fengsel for svært grov kriminalitet. Disse mennene er ettertraktet på en slik måte som til og med de peneste kvinner aldri vil bli.

Jeg har selv opplevd å få gaver, tilbud om alt mulig rart og mye opperksomhet fra jenter som tror jeg er farlig pga ting jeg har gjort ført.

Jeg kjenner flere jenter som velger å jobbe i fengsel bare for å kunne omgås rundt slike menn, jeg kjenner jenter i Politiet som har forhold til innsatte og kvinnelige psykologer osv osv osv.

Så trust me, Bad boy..de blir kanskje ikke så gamle men de får jentene de ville ha når de er her på jorden.

Skjult ID med pseudonym juni on. 10 des. 2008 14:05

Jeg antar at jeg må skjønner at her taster jeg om noe jeg tydeligvis ikke vet noe som helst om når det gjelder badboy teorien ;-)

Jeg liker mye tøffhet hos gutter/menn, liker maskulinitet, jeg liker en sterk og robust selvtillitt og synes litt motstand kan være spennende og pirrende. Men så fort jeg opplever at en person (en venn eller en flørt eller hvem som helst egentlig) oppfører seg mot meg på en måte som viser tegn på lite respekt, undertrykkende oppførsel, mangel på entusiasme i forhold til vennskapet/kjærestesteforholdet så mister jeg ganske enkelt interessen. Ikke minst fordi et slikt menneske blir alt for komplisert følelsesmessig for meg å forholde meg til.
Men jeg har hatt noen kjæresteforhold med tidligere bad-boys... om de kan kalles det? Folk som har hatt en litt turbulent fortid men som har streitet seg opp før de traff meg.

Men det kan godt være at å spille en slags badboy-light variant kan være en strategi som kan funke hos gutter/menn. Og en ting som gjør at noe slikt kan funke, er jo den endrete innstillingen gutter da gjør... litt sånn "nå driter jeg i å spille gentlemann og jeg blåser en lang mars i om hun liker meg eller ei, hun får vise interesse om hun gidder, men gidder hun ikke, så plager det altså ikke meg" For en slik holdning vil gjøre noe med hva slags selvtillitt han utståler ovenfor andre.

Hilsen ei som ikke har særlig peiling på hva hun taster om nå :-)

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 14:32

Sliter litt med definisjonen av bad boy egentlig. Jeg er f,eks ikke av tøffeltypen og gidder og la meg herse med av kvinnfolk uansett
hvor pene de er. I hvert fall ikke lenge;) Vil stort sett alltid stå litt på mitt og går ikke av veien for en diskusjon om jeg er uenig med en date/elsker/kjæreste. Men jeg er da ingen bad boy for det?

For meg er en bad boy mer typen som Stig har beskrevet, en kriminell voldsmaskin uten impulskontroll.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 16:13

Hva med en "Bad girl"?? Er det ingen som liker oss?? ;-)

Skjult ID med pseudonym liten on. 10 des. 2008 16:42

Henger meg på den, Clueless!
Nå har vi sett mange forsøk på å definere en "bad boy", så hva kjennetegner en "bad girl"? Og finner dere menn en "bad girl" interessant, eller er det bare noe kult dere kan ta med hjem fra byen, ha det moro med og så glemme?

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 16:45

Vet ikke hva en "bad girl" er, men hvis det er en som skryter av at hun er sprø og gjør pinlige ting i fylla så har jeg møtt på noen av dem. Skal være godt påseila før det er noe som vurderes for en natt med kos og moro.

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 16:50

Hei Clueless, er du her også ? ;-)))
I mitt hode er en bad girl og en bad boy litt forskjellige. Bortsett fra det helt åpenlyse altså (girl/boy..).
En bad boy er litt uoppdragen, uflidd, utemmet, kanskje litt ut i skauen og opp i trærne i tillegg. En som rett og slett er litt vanskelig å få tak i på mange plan, men først og fremst på det fysiske. For av og til er han nok litt enkel på det mentale plan.
En bad girl derimot, er relativt enkel å få tak i på det fysiske plan. Men hva som forgår oppi hue hennes, er alltid like lett å vite. Hun vet det sikkert ikke selv, heller.
Så hvor urettferdig det enn er, ser jeg for meg en bad girl som litt easy to get. Som i bad = dirty = filthy......
Så hva betyr "oss" i innlegget ditt ?
På hvilket plan er du en bad girl ???????

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 16:51

@hermetikken!
Hoooov! Hvor kom "gjøre pinlige ting i fylla" inn? var DET et tema nå vi snakket om "Badboys"?? Skjerp deg, and get your head out of the gutter!

@liten:
Ja hva kjennetegner en Badgirl da? Jeg vet ihvertfall om plenty av menn som klager over pyntelige, forutsigbare damer som kjeder dem ihjel, men når de treffer en med litt guts og kanskje en litt villere side, da blir det stille gitt!

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 17:03

@spiff:

Ja disse diskusjonsgreiene var litt gøy, så nå er jeg overalt!! ;-)
På hvilket plan er jeg badgirl? Hmmmm.... godt spørsmål. Litt enig i det du beskriver, men det finnes som alltid flere varianter.
For å si det enkelt: jeg er vel den typen du enten TROR du vet hvor du har, uten at det nødvendigvis er sant. Eller så er jeg den typen du DEFINITIVT tror du har,(if you catch my drift...) uten at det er sant eller! Og noen ganger er jeg den du aldri tror du har hatt, og som du kommer til å ha for alltid! Mao, ikke godt å si hvor du har meg. ;-) Jeg er sammensatt! Saken er at menn TROR de vil ha en sånn en, men sannheten er at de vil ha en liten konemor som de vet hvor de har til enhver tid!

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 17:05

@Clueless

Jeg bare spør, fordi jeg har vansker med å definere hva som utgjør en såkalt "bad girl".

Jeg har utallige og gjentakende dårlige erfaringer med selverklærte "gærne jenter", og lurte derfor på om det var disse du mente.
Men hvis du selv definerer det som i svaret til "liten" skjønner jeg hva du mener.
Det er ikke bad girls i mine øyne, guts og en ukonvensjonell side er nettopp det jeg ønsker og krever av en partner.
Unntaket er om den villere siden innebærer uhemmet flørting med alt og alle.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 17:06

...ingenting slår en stabil "perleøredobb", to unger og en Engelsk-setter etter noen uker med meg. ;-)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 17:09

@hermetikkboksen :-)

Man kan være en trofast badgirl.! Vi finnes, lever og puster i beste velgående i Oslo-området. Hva vi gjør og hvem vi gjør det med som single voksne kvinner er vår sak!

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 17:11

Ikke noe perleøredobber her i gården takk;)

Tror nok ikke du skal gå ut i fra at alle menn er ute etter kun trygge og stabile partnere, selv om det gjelder svært mange.

Litt rocka må damene være, rett og slett fordi det er sånn jeg er selv.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 17:18

@Clueless

Jepp, nå mente jeg selvsagt at dette ikke er noe særlig i ett forhold.
Det er allikevel ikke jenta som har satt seg på fange til alle gutta på festen jeg gidder å bruke noe energi på.

Nå må det sies at jeg er musiker og spiller en del konserter med påfølgende fester. Mitt inntrykk av gærne jenter stammer nok litt fra oppførselen til de halvgroupiene som pleier og dukke opp der.

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 17:18

Clueless
Nei, perler hører definitivt hjemme i havet !
Jeg tror ikke du finner så mange konemor-fan blant oss her. Nettopp fordi vi som deltar her og har noen meninger om slikt, ikke er helt ......ja, hva heter perle's mannlige motsats, da ???
Got it ?

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 17:25

@spiff

Jeg hører hva du sier, jeg bare tror deg ikke!
Når alt kommer til alt vil dere egentlig være de eneste litt "ville" i forholdene deres. Og da snakker jeg ikke om flørting og utroskap å slikt tøys! Det har aldri vært meg. Meeeeen...... de egenskapene dere setter pris på i dere selv, lar seg ikke "oversette" til kvinner! Da blir de rett og slett for maskuline. Uansett hvor søte og myke vi er.;-) Da ser dere på oss å tenker: "hjelp, hun er MEG, bare kvinne! Og DET vil jeg da ikke ha??!" Spiff, se meg inn i øynene å si at jeg tar feil! :-)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 17:30

@hermetikken

Ikke bland oss Badgirls med billige groupies er du snill.. Vi gjør ting på VÅRE premisser, ikke guttas.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 17:32

Nei da, jeg ser forskjellen i definisjonene her.

Men referanserammen min i forhold til hvem som påberoper seg å være "gærne" er ganske klar.

Din definisjon er ikke mye "bad" i min bok, jeg liker jenter med integritet og guts selv om du ikke vil tro på meg;)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 17:39

@hermetikk

Greit nok. Men noen ganger kjører jeg i fylla, raner en 7-11,dumper snille gutter med hud og god økonomi, som bare "vil gjøre meg lykkelig" , og ligger med sjømenn! Alt sammen klinkende edru! Do you still like me? ;-)))))

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 17:40

"hus" mente jeg...

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 17:41

@clueless
(...mens jeg ser deg inn i øynene, sier jeg høyt og tydelig) "-DU TAR FEIL !"
Jeg vil IKKE ha en perle-mor (stilig ord !)
Dessuten; hvis du har rett, vil du aldri finne noen som kan bli glad i deg.
Å smerte.....

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 17:42

Hva slags øyne har du forresten ?
Grønne...omgitt av litt mørkt rødskjær i håret ????
Da er det jeg som føler smerte...! ;-))))))

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 17:43

@Clueless

I still love you;)

Mest fordi jeg er skeptisk til det her med ran, fyllekjøring og sjømenn;)

Og dumpe gutter med god økonomi er nok noe som først og fremst sjokkerer på jentekvelden.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 17:50

@spiff
.
Jeg har grønne øyne ja.

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 18:01

Det ante meg...

Skjult ID med pseudonym liten on. 10 des. 2008 18:24

Verken perle-mor eller billig groupie her i gården! Jeg holder på retten til å være sterk, vågal og gjøre ting fordi jeg har lyst. Spille metal sent på kveld, gå i miniskjørt om jeg vil, bruke tirsdagskvelden på øl og Risk og ha sex på kjøkkenbordet midt på dagen, si hva jeg mener til folk som går i pels, gå fra nachspiel til jobb (trenger ikke drikke for å ha det moro) og drite i janteloven. Og likevel være varm, trofast og sårbar.
Så hva er det som gjør at menn syns jeg er dritkul å være med men likevel går til perler, hund og Volvo? Er det vanskeligere å se for seg "livet ut" med ei jente med guts?

Hehe, ante ikke at mine grønne øyne hadde noe med det å gjøre... ikke rødskjæret i håret heller!

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 18:29

Liten og Clueless får håpe dere møter meg, Spiff eller noen andre som er som oss, da blir det ikke noe løpe til perlemor og bikkja hennes;)

Jeg skjønner at dere har opplevd dette noen ganger, men det er faktisk en god del menn der ute som foretrekker kvinner som ikke er helt A4.

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 18:39

Liten, clueless og alle deres medsøstre.... formér dere i hundretall !!
Hvor er dere ????

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 19:33

@hermetikk:
Jeg hører du sier det. La oss håpe det er sant. ;.)

@Spiff:
Hvorfor ante det deg? Har jeg en typisk grønnøyd oppførsel? ;) Eller er det slik du liker de?

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 19:49

@clueless
Ja takk, begge deler !
Grønne øyner, temparament, meningers mot...det henger sammen.
Tror jeg, eller kanskje det er tilfeldig.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 19:57

@spiff.

Vel, den beskrivelsen stemmer tydligvis på meg.. Men der har du meg i et nøtteskall. Jeg er en vandrende stereotype..

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 20:00

Og hvis det var Ole Brum du prøvde å sitere, så sa altså bjørnen faktisk bare "ja takk," ;-))

"Vil du ha honning eller melk Brum? - Jatakk, svarte Brum". :-))))

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 20:08

@clueless
Du er vel bare akkurat den du er.
Pen eller ikke pen, vill eller tam, høyt eller lavt....det spiller for såvidt ingen rolle. Hvis to mennesker møtes, og den magiske gnisten tennes, så vinner kjærligheten uansett. Du kan ha så mange preferanser du vil, det betyr ikke en kalori !
Kjærligheten oppstår over de mest usannsynlige barriærer, den lever sitt eget liv. And you can't do shit about it !!
Er ikke det bra ?

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 20:16

@Spiff

Veldig bra! Har sjeldent noen fastlåste preferanser jeg, i motsettning til mange andre personer jeg kjenner her inne.
Jeg liker å tro at jeg kjenner en viss følelse både sør og nord for navelen når jeg ser han! ;-)

Litt åpenhet ,gets you a long way darling.. ;-)

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 20:46

En annen tanke som har streifet meg...
De som lever et veldig organisert og forutsigbart liv (liker ikke A4 betegnelsen), og i enkeltes øyne et nokså kjedelig liv, ønsker veldig ofte at de kunne slippe litt opp. Gi litt mer faen, la ting komme, og ta imot det som kommer seilende. De innser at tilværelsen blir litt stillestående og at de er i ferd med å gå stå.
De som derimot alltid har latt tilfeldighetene til en viss grad råde, og vært åpne for litt kalkulert galskap, ønsker seg sjelden inn til perle-mor eller slips-far.
Jeg bare betrakter og meddeler ;-))

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 20:56

Spiff:
En ikke veldig revulosjonerende tanke kanskje? Mennesket i seg selv er vel kanskje ikke skapt til å leve et altfor A4-liv?(jeg har ingen problemer med den betegnelsen) Det er samfunnet vårt som forlanger det til en viss grad. Så at perle-mor og slips-far har lyst å rebelle i ny og ne tror jeg er helt naturlig. Vi andre som alltid har valgt litt andre ting VET hva vi har sagt "ha det bra"-til, og har intet ønske om å besøke det stedet igjen. Eller for første gang, alt etter som.
Det finnes selvfølgelig alltids unntak..

Skjult ID med pseudonym superj on. 10 des. 2008 22:39

Hørt om verdens minste flyselskap? Vagina airlines!
Har bare 1 ståplass og tar deg rett til himmels med bagasjen hengende på utsiden.