Alle innlegg Sukkerforum

Definisjonen på en god dag..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 4 april 2016 13:20

Definisjonen på en god dag er:

1. Det er mandag
2. Du har menssmerter
3. Du har akkurat fått vite at din eks-mann nå i helgen giftet seg med den kvinnen han bedro deg med.

Så hvorfor er det en god dag? :-)

1. Mandagen har bare betydning i forhold til en jobb. At du i det hele tatt legger merke til at det er mandag, betyr at du er så heldig at du både har en jobb og er frisk nok til å gå til den. Flott!

2. Du har fortsatt mulighet til å få barn dersom du skulle treffe mannen i ditt liv som intenst ønsker seg barn. Ikke at jeg ønsker det på noen måte, men det er jo i hvert fall greit å vite at det er fysisk mulig.

3. Du fikk samtidig vite at han tvang henne til å skrive under skilsmissepapirer før de overhodet giftet seg, slik at han kan sende dem inn når han ønsker, så han slipper underholdsplikt, samt at han har satt alle sine verdier inn i en ektepakt så hun ikke får 5 øre med mindre de forblir gift et antall år. Så du snurrer simpelthen rundt av lykke over at denne juvelen av en mann ikke lenger er din mann. :-)

Og vet med deg selv at etter å ha prøvd 'høy-kjekk-mørk-velstående-velutdannet' og sett at lykken ikke ligger der, så vil du være mye mer villig til å se potensialet i f.eks. en liten, rund mann med yrkesskole, så lenge han er snill og selvforsørgende. Og har pene øyne :-)

(mann 49 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 14:28 Privat melding

Jøss. Høres ut som en dag med mange inntrykk allerede. Men høres jo ut som at du ser det positive også i ting ;)

Ha en flott mandag :)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 4 april 2016 14:43 Privat melding

Det er riktig måte å se det på! You go girl!! 😍

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 4 april 2016 16:36

Takk folkens, alltid greit med en klapp på skulderen og støtte på at det meste kan vinkles positivt :-)

Skjult ID med pseudonym 007 ma. 4 april 2016 18:20

Og hva var feil med yrkesskole fra starten av??

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 4 april 2016 19:19

Ikke noe mer galt med det enn ned små, runde menn, men ikke det jeg primært ser etter.

Menn har en tendens til å synes det er ugreit hvis du har dramatisk lengre utdannelse enn dem.

(mann 40 år fra Vestfold) ma. 4 april 2016 19:35 Privat melding

Det spiller da ingen rolle? Det avgjørende er hvorvidt man trives med det man gjør:)

Skjult ID med pseudonym 007 ma. 4 april 2016 19:37

Min utdannelse er skikkelig hemmelig, hvertfall!

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 4 april 2016 21:42

Lexi, jeg synes du skal sprette sjampisen jeg :)
For du har mye å feire! :) <3
Ps, jeg smaker gjerne, er glad for de to første.
Den siste har jeg heldigvis sluppet unna.. :D

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 4 april 2016 21:48

Sjarmerende fyr.

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 4 april 2016 22:08

@Smiliiet: Sjampisen skal definitivt sprettes. På farten ut av Norge nå, men skal ta det når jeg kommer tilbake😍

@Baldet: Meget. 'Eks' som i 'eks-mann' er blitt mitt yndlingsord 😎

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 4 april 2016 22:11

Lexi, do that! God tur der du er på vei! :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 4 april 2016 23:10

Virker ikke helt i vater, han eksmannen din. Å skrive under skilsmissepapirer før han gifter seg, lyder ikke veldig romantisk. Og at han skal påberope seg retten til å sende dem inn når HAN ønsker... Rart at hun gikk med på det. Vel vel...alle får leve sitt eget liv.

Veldig glad for at du ser positivt på dette, og lever ditt! Og det gjør du veldig bra :))

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 4 april 2016 23:17

Ikke helt i vater er vel en korrekt beskrivelse. Og hun fikk ikke noe valg.

Bare lykkelig det ikke er mitt liv lenger.

(kvinne 45 år fra Hordaland) ma. 4 april 2016 23:40 Privat melding

Herlig ! 😊
Bra du ser det positive! 😊👍

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 5 april 2016 00:00

@Gravlax: Får fire ulike land på 10 dager nå, hvilket er heftig selv til meg å være, men det er nå engang slik jeg tjener til livets opphold. Og da har jeg enda sagt nei til en av tjenestereisene jeg skulle på i neste uke. Orket ikke mer. Jeg spurte sønnen min forleden om han syntes det var slitsomt å ha en mor som han stadig var usikker på hvilket land hun var i. Han bare snøftet, og sa at han var ikke alltid sikker på hvilket kontinent jeg var på (grov overdrivelse - bortsett fra en uke i Asia i sommer samt en uke vi begge var i Asia i vinterferien har jeg vært i Europa for resten. )

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 5 april 2016 14:02

Det er særlig ikke gøy når jeg som i forrige uke opplevde streik i transportsystemet i Paris samt med Air France som jeg uheldigvis fløy med, samt ble tvunget til å strippe i sikkerhetskontrollen fordi de trodde jeg skulle sprenge flyet i luften med korsettet mitt.

Og i dag må jeg fly til Antwerpen, fordi Brussel flyplass opererer med redusert kapasitet, og på torsdag er flytiden endret med to timer av samme årsak så jeg må dra fra møtet mitt før det er ferdig.

Bare stress og mas, og må være borte fra sønnen og datteren min, og så sitter folk hjemme i firmaet mitt og tror reisingen er bare glamour og gåseleverpate.

Jeg er generelt god på å ta ting som de kommer, men når jeg kommer i sikkerhetskontrollen og de lager krøll over en eller annen filleting, da hender det barometeret står på storm.

Men. men. For å holde meg til den positive holdningen så får jeg truffet hyggelige internasjonal kolleger og får kjenne litt varmere luft, så aldri så galt at det ikke er galt for noe :-)

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 5 april 2016 17:49

Jeg ser så uskyldig ut, at jeg blir normalt aldri stoppet. Alt vi ikke burde ha med oss legger vennene mine i min bagasje. Jeg ser på tollere og sikkerhetsvakter med store brune Bambi-øyne og smilehull og så sklir jeg rett gjennom. Så lenge jeg ikke har på korsett. 😎

Skjult ID med pseudonym Lazy ti. 5 april 2016 17:52

Hvorfor har du på korsett?

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 5 april 2016 18:09

Trenger du virkelig å spørre om det ? :-)

Nå går flyet - så da logger jeg ut.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 5 april 2016 20:54

Argh. Jeg sitter på Antwerpen flyplass, som må være et av de mest gudsforlatte steder som finnes, og venter på Shuttlebuss til Brussel. Buss går en gang i timen, og den forrige gikk akkurat i det vi strømmet ut i ankomsthallen. Belgisk organisering på sitt beste. Så siden jeg kjeder meg så usannsynlig, så skal jeg til irritasjon for de som ikke liker at man forteller om eget liv, og til glede for eventuelle andre fortelle hvorfor jeg går med korsett. Etter 20 år sim mor og hustru i hvitt bommullsundertøy bestemte jeg meg for en liten oppgradering. Så i fjor da jeg også var på møte i Brussel kjøpte jeg et lass med lekkert undertøy i sort og rødt, inkludert korsetter. Og bruker det daglig. Mine barn begriper ikke hvorfor jeg går med det når jeg ikke har noen mann i mitt liv akkurat nå, men i likhet med Colgate gir det en ring av selvtillit som gjør at jeg stråler litt ekstra. Det er imidlertid ikke fullt så gøy når du blir tvunget til å ta det av deg i sikkerhetssjekken på Charles de Gaulle, og alle dine medpassasjererer får anledning til å studere ditt sorte og røde korsett mens det suser gjennom maskinen helt alene i en boks. Særlig ikke når du reiser sammen med en råsexy kollega som prøver å se diskret bort for å gjøre det hele LITT mindre dødspinlig for deg og forsiktig spør om du trenger et øyeblikk for å ta det på igjen, mens du bare putter det raskt nedi håndbagasjen og prøver å late som ingenting. På alle andre flyplasser bare tar de en håndholdt metalldetektor over hektene - i Frankrike behandler de deg som en terrorist. Så nå er de som ønsker velkommen til å irritere seg. :-)

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 5 april 2016 20:58

Hahahaha herlig @ Lexi :D:D
Og dønn diggbart at du skiftet ut garderoben. Men da vet jeg det neste gang jeg skal fly dit at jeg venter med korsettet til jeg kommer fram ;)

Du får invitere denne råsexy kollegaen din på date da vet du :)

Skjult ID med pseudonym Lazy ti. 5 april 2016 21:12

Oh my God, så glad jeg er for at bussen hadde gått, slik at du kunne fortelle historien. Takk for latteren! Jeg ler med deg, ikke av deg! :)

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 5 april 2016 21:46

Hehehe, lexi, du gjør meg glad! 😊

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 5 april 2016 23:19

@løvetann: Anbefales å vente, ja :-)

@Gravlax: Det er metallhektene - maken til de som finnes på en vanlig BH men naturlig nok litt flere av dem, og jeg finner ikke korsett uten dem dessverre.
@ Lazy: Gleder meg å høre at jeg moret deg :-)
@smiliiet: Så bra! Da skal jeg tenke på det når folk blir sure for at man deler ting fra eget liv. Det som ergrer noen gleder ofte andre. 😊

Ellers ble jeg jo stående å blomstre i halvannen time før vi fant ut at den bussen som gikk to minutter før vi kom var den siste bussen den kvelden. Flyet vårt SKULLE nemlig ha kommet i tide til å rekke den men siden det var forsinket gikk vi akkurat glipp av den. Da neste ikke dukket opp da den skulle, regnet vi bare med at den var sen, så etter å ha satt politiet igang med å finne informasjon til oss (ingen informasjonsskranke) så måtte vi tilslutt ta taxi til Brussel. Jeg fant heldigvis to kjekke FN-soldater å dele taxi med, så det ble ikke så spinndyrt. Veldig takknemlig for å være på hotellet nå. :-)

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 5 april 2016 23:33

Eyyy... det lurer jeg også på Lexi, altså, kollegaen..

Og ja, fortsett med historier fra livet ditt, spennende :)

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 6 april 2016 00:58

To ulike reiser i to ulike uker til to ulike steder.

Forrige uke: Paris, korsett, sexy kollega (som det ville være høyst uprofesjonelt å sjekke opp).

Denne uken: Brussel og to kjekke FN-soldater på vei til Liberia.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 6 april 2016 01:33

Så det var nå du kunne trengt det korsettet ;)

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 6 april 2016 08:50

Etter å ha stått tynnkledd ute i en og en halv time så var nok ullteppe nærmere mine lyster enn korsett. Jeg frøs sånn at jeg vurderte å spørre om ikke 'sharing of bodily heat' var en god gammel militærteknikk, men for det første var de selv godt kledd og for det andre er jeg i en såpass heftig dialog med en nå, at det i mitt hode ikke gir rom for flørting med andre.

Se men ikke flørte er parolen nå :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 20:41 Privat melding

Lexi.du burde hatt en blogg.Du er et skrivetalent og fornøyelse å lese.

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 9 april 2016 01:12

@Margit2016: Jeg har faktisk det, jeg bare tør ikke å legge ut lenke her, for den er alt for sprelsk og personlig til det. :-)

Men forøvrig tusen takk, det varmet :-)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 22:18

@lexi

Og der traff du spiker'n hos meg. Men jeg må spørre deg helt ærlig: mener du virkelig å påstå at du gir opp høye vellykkede og mørke menn til fordel for korte runde? Jeg finner det vanskelig å tro.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 16:01

@Forumtroll: Jeg utelukker ikke de høye, mørke, kjekke, vellykkede mennene. Jeg bare betrakter ikke de andre som diskvalifisert. Blitt litt mer åpen for at en mann kan ha mange kvaliteter som er mye viktigere for meg en utseende og status. :-)

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 16:16

@Pepper: Takk for ditt innspill som som vanlig er fylt med empati, godlynt humor og har som mål å få de du kommenterer på til å føle seg litt gladere.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 16:18

Og @Pepper: En liten anbefaling. Galgenhumor. Slå det opp.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 17:32

@Pepper: Får jeg lov å foreslå at du
A) leser tittelen på tråden
B) leser innlegget mitt
C) slutter å trakassere folk fordi du tar alt bokstavelig og ikke forstår humor om det hoppet opp og bet deg i stumpen

@Villrosa: Men som bekjent får mange av de kvinnene i 50-årene lysten tilbake med renter og renters rente når de kommer seg ut av det forholdet sitt og møter en mann som tenner dem ...

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 17:50

@Villrosa: Akkurat der er jeg enig med deg. Begge kan gjøre sitt :-)

Tror ganske mange menn ville blitt sukat i øya hvis de kom inn på kjøkkenet og fruen sto og laget middag kun iført stuepikeforkle, tappet opp et karbad med mye skum eller plutselig satte seg på fanget og begynte å kysse ham lidenskapelig. Det skal ikke så mye til :-)

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 18:06

@Gravlax: Skal jeg da tolke deg dithen at ingen av de tre tingene ville vært av interesse ? 😊

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 18:55

@Pepper: Det er du som kom inn i min tråd for å fortelle meg hvor teit jeg er. Som du har for vane å gjøre med folk. Når du lager en tråd med noe du har lyst til å dele med verden, og jeg forteller deg hvor teit du er, da er det jeg som trakasserer deg.