Alle innlegg Sukkerforum

Skifte hvilket kjønn man søker etter?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Vestfold) ti. 5 april 2016 23:18 Privat melding

Har skjedd en feil og er oppført at jeg søker etter feil kjønn! Hva gjør jeg? Jeg er ikke noe god på dette. Klarer ikke engang og finne hvor jeg sletter profilen😂😂😂 Men vil egentlig ikke det heller nå som jeg har brukt så lang tid på og lage den. Har prøvd skrive til support. Men ingenting skjer😣 Hjelp??

Skjult ID med pseudonym Bukken ti. 5 april 2016 23:21

kjønnskifte oprasjon er nok det som må til her...;p

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 5 april 2016 23:23

Hehe...nå fikk jeg meg en god latter :D Unnskyld altså :)
SuperKim kunne jo gjerne vært et kvinnenavn, og du ser da riktig søt ut på bildet. Men jeg får ikke sjekket profilen din ettersom du ikke vil ha kontakt med folk uten match (altså andre kvinner).

Men...mens du venter på at support skal rydde opp, så kan det være lurt å åpne profilen for personer uten match. Slik det er nå, kan bare mannfolk ta kontakt ;)

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 6 april 2016 00:39 Privat melding

hva er det da for eg får jo kommet inn på din @Villrosa.er det fordi eg er så mandig eller fordi du setter så lave krav? hahahaha

(mann 32 år fra Vestfold) on. 6 april 2016 11:14 Privat melding

Lo så jeg grein selv, når det dukket opp den ene 40år gamle mannen etter den andre. Følte dette var ikke helt dette jeg hadde bedt om, så jeg stengte for all synlighet! Nå er alt åpnet igjen og alle er velkommen. Hehe Min karriere på sukker kan begynne 😉

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 6 april 2016 12:51 Privat melding

Tenk, nå har du fått et innblikk i hvordan andre menn profilerer seg... ;-) Og du vet hva du "konkurrerer" med.