Alle innlegg Sukkerforum

Trenger vi en singelmelding?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zukkergutt ti. 4 sep. 2007 22:20

Ingen planer om å starte noen stor politisk debatt her, men det er jo valgkamp og da flyter valgflesket igjen. Og "selvfølgelig" fant Dagfinn en stor gruppe som ingen prater så mye om: oss single. Det er ikke måte på hva han skal lover .. er han singel?

Karita Bekkemellem var singel og skulle lage en egen singelmelding, men er ikke singel nå og da er det ikke så viktig lenger.

Trenger vi en singelmelding?

(mann 53 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2007 22:39 Privat melding

Jo vi trenger en singelmelding. Det er så mange skjevheter ute i samfunnet som vi single er de store taperene.

Vann og kloakkavgift: En singel betaler like mye som en 4 barnsfamilie. Rettferdig?

Reiser: Har du prøvd og få en rimelig tur for en voksen og ett barn? Not. Like greit og finne en annen singel med ett barn for prisen blir jo ca det samme for hele hurven. I tillegg så er jo et enkeltrom på et hotel ofte dyrere enn dobbelt.

Forsikring: Har sjekket og en pakkeforsikring med hus, bil, innbo, person, etc. varierte med kun et par hundrelapper for en singel kontra en familie på 3.

Har blitt nektet og få familierabatt når man bare er to i familien.
Det meste er lagt opp til at man er en familie på ca 4 hvor rabattene på mye rart står i kø, men som singel må man stort sett ut med full pris.

Det er vel ikke enkelt og gjennomføre da fra Stortinget sin side. Et av forslagene til singelpakke var jo at single skulle få lavere skatt. Hadde antall single da flydd i været i dette landet? Yes beibi :-)

(kvinne 62 år fra Akershus) on. 5 sep. 2007 10:45 Privat melding

Det er nå rundt 900 000 ensligboende her i dette landet. Vi har vært en forsømt gruppe lenge. Det vi trenger er ikke meldinger i hytt og pine, som bare blir arkivmat uten å sees på. Det vi trenger er handling fra politisk hold. Vi er en gruppe som ikke blir hørt, og så er vi jo så vanskelige og utrede. Det var jo det som var argumentet for å ikke starte noen utredning om oss. Vi har vel mange felles problemer vi som bor alene kontra kjernefamiliene. Staten vil jo tape mange penger på å gi oss en litt lettere hverdag. Det er fali det i disse sparetider.Vi får bite tenna sammen og stå på videre.