Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Smarten to. 7 april 2016 22:10

Du vet du er en helt gjennomsnitlig mann på sukker når du :

A : Får 1, kanskje 2 profilbesøk på en uke.

B : Den eneste posten du får er sukker som skal selge deg expo.

Nei, her er det bare å teppebombe med "Hei, du var søt, lyst å bli bedre kjent ?"

Andre menn som har det likedan ?

:)

Skjult ID med pseudonym Rage to. 7 april 2016 22:19

Hehe sant nok, stille som graven :)

(mann 41 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 22:21 Privat melding

fikk enorm med respons då eg skrev noe på Forum...ikkje det at de var heeelt min type...men kjekt med respons uansett kem det kommer fra :-)

(mann 49 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 22:22 Privat melding

Uten å rippe opp i gamle diskusjoner, så tror eg det der hjelper å skrive under egen profil i stedet for pseudonym, for da vet damene hvem de skal sjekke ut om de synes en person virker interessant ;)

Eg merker eg får flere besøk om eg innimellom greier å skrive noe artig, fornuftig, rart eller hva som helst, og bildet mitt er ved siden av ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 7 april 2016 22:23

For noen av oss kan det være stikk motsatt :)

(mann 41 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 22:25 Privat melding

hehe....dakkar Creeper...ikkje ta deg aaaalt for nær for det folk skriver på chatten...alle har ulike meninger og kan være uenige..men man bør ikkje være aaaalt for krass og heller ikkje ta seg aaaalt for nær av kommentarer her inne

(mann 41 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 22:28 Privat melding

Ka med å skrive noe som folk kanskje har en felles mening om, enn å skrive om noe som skaper splid? :-p

(mann 49 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 22:29 Privat melding

@Villrosa: Eg er egentlig fornøyd her inne. Har jo blitt mindre tid på meg, men alltids noen som hilser på, og det er jo koselig. Burde være mer aktiv, siden eg fortsatt er like skuffende singel...

(mann 49 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 22:30 Privat melding

Nå blir det mer Sarah Connor Chronicles ;)

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 7 april 2016 22:38

Da tror jeg nok det er en fordel å være jente. Jeg ligger på et snitt på 250 profilbesøk og 25 førstemeldinger i uken, og jeg er ikke engang en ung lyshåret hulder. Hva de søte unge jentene får har jeg ikke peiling på. Men jeg tipper det er en del. Nettopp derfor er det viktig at dere gjør litt forarbeid.

Mine beste tips er gode bilder, å legge inn bilder med jevne mellomrom, fyldige profiltekster med mye humor og knakende gode, målrettede meldinger til jenter som geografisk, aldersmessig og interessemessig matcher dere.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 7 april 2016 22:40

@roken
Trodde du jeg var seriøs nå??? Dette er min form for humor. Å harselere litt med meg selv og andre. Ok, ikke alle tåler det. Men å skrive om noe alle er enige om?! Zzzznorrrk....

(mann 41 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 22:42 Privat melding

godt å høre..trodde du var i bunnen av brønnen etter pepperet du fikk fra din ene Tråd..hehe...då skal eg ikkje passe på deg lenger

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 7 april 2016 22:47

Tusen takk for omtanken 😘
Jeg har ikke merket at jeg har fått noe pepper, jeg. 🤗
Må innrømme at jeg ler litt av enkelte her inne da. Men her er også flere flotte personer som jeg er så heldig å ha møtt IRL

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 7 april 2016 22:49

Det jeg egentlig mente med den første kommentaren min var at noen av oss er så støgg at vi ville ha skremt fanden på flatmark. Og da er det fint å sitte her med en papirpose over hodet og skrive under pseudonym.

(mann 41 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 22:53 Privat melding

alle e stygge og alle e fine..det kommer an på øynene som ser ;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 7 april 2016 22:55

Det gjør ingenting, Smarten!

Jeg har funnet ut at jeg får veldig lite besøk når jeg er offline. Enda færre når jeg sorterer, dvs blokkerer uaktuelle.

For å få færrest mulig besøk er jeg derfor mest offline, og har blokkert veldig (!!!) mange. Antall besøk du får er jo helt uinteressant, og meldinger fra uaktuelle tar bare tid å svare på. "Finne sjæl", det er en finfin strategi. Det er de samme profilene her uansett, så det så 😁

(mann 48 år fra Oslo) to. 7 april 2016 23:13 Privat melding

Antall besøk er en god del høyere enn antall profiler som faktisk vises i besøkslista, men jeg har også en profiltekst som jeg mistenker innbyr til nokså hyppig blokkering. Hvilket egentlig var noe av ideen med den.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 7 april 2016 23:27 Privat melding

Tja, nå har vel jeg besøkt profilen til samtlige av de som skriver på forumet med åpen profil. Kvinne som mann (m/åpen for under 70 da). Og kommer nok til å gjøre det flere ganger igjen... og det er kun fordi jeg er nysgjerrig og glemsk.. ikke fordi jeg er interessert.. brutalt sagt ;) Og haha ikke så mange mannlige forumister (noen da...) som besøker meg tilbake noe som sikkert er grunnet ikke interessert/nysgjerrig nok Eller så er de sikkert så sabla redde for at jeg skal tro de er interessert hvis de besøker min profil 😂😂😂

Hmm vet jo selvfølgelig ikke hvor mange besøk en gjennomsnitlig mann får her inne, jeg får flere besøk om dagen, men da igjen ikke fra mannlige forumister... så jeg er vel ikke så interessant etter mine innlegg da haha😂😂

Hmm MEN tror folk faktisk generelt at det at en besøker en annen forumist sin profil, er det samme som at en er interessert? Er terskelen for folk fleste høyere i å besøke en annen forumist sin profil (med åpen profil) da muligens grunnet "redsel" for at den andre da skal tro at en er interessert?

Hilsen ei som bare er sabla nysgjerrig og glemsk ;)

(mann 33 år fra Buskerud) to. 7 april 2016 23:28 Privat melding

Laga visst akkurat en tråd om det samme,jeg. Det er en mager trøst, men virker ihvertfall som om magefølelsen stemmer. Er mannfolka altså så undertallige at vi må ty til alle de triks vi kan for å lokke til oss besøkende? Pynte på sannheten, bruse med fjæra og danse den beste parringsdansen, i det håp om at en aktuell tar kontakt med oss fordi våre egne forsøk drukner i massen av andre beilere?

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 23:40 Privat melding

jepp @tatt det må dere :D

(mann 33 år fra Buskerud) to. 7 april 2016 23:41 Privat melding

Kristin: frykten/følelsen/tankegangen er vel mer i retning av ingen besøkende=ingen intresserte snarere enn at alle besøkende blir sett på som potensielle interessenter.. ihvertfall i mitt tilfelle

(mann 41 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 23:43 Privat melding

Ja, vi menn e i flertall..damer har oss ned i knestående...

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 7 april 2016 23:44

@Tinka
Jeg er stor tilhenger av samme strategi som din. Liker ikke mange besøk og meldinger av uaktuelle.
Dessverre er jeg også for lat...eller opptatt på forum, til å finne sjæl

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 7 april 2016 23:49 Privat melding

@tatt
Tenkte mere på hvis forumister med åpen profil besøker hverandre...

Skjult ID med pseudonym tindar to. 7 april 2016 23:53

Jeg har i snitt tre besøk for uken og gjerne en mld eller to. Men det er ikke pga mitt utseende eller min by. Men pga jeg ikke står på hodet for kjerringer som tror at de kan målbinde meg. Og ikke haster det med å treffe noen av disse hønsene her inne heller. Og damer får meg aldri i knestående og kommer heller aldri til å få meg dit;)

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 8 april 2016 00:06

Hehe...Tindar
Men du betaler for å være i hønsegården 🙂

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 00:22 Privat melding

@creeper.....eg ler litt no......er jo vittig;) poeng

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 8 april 2016 00:36

Jeg pleier å ha et par falske profiler innom i uka.
Rekker aldri å sende melding til de før Sukker har slettet dem.
Skjønner ikke hva Sukker har imot disse flotte skjønnhetene som viser meg interesse? :(

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 08:47 Privat melding

@ts.. Andre kvinner teller?

(mann 49 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 08:56 Privat melding

Når eg er aktiv på forum, så er det alltids en del besøk. Når eg ikke er innpå, så er det kanskje 3-4 i uken

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 8 april 2016 09:39

@tatt; Vi jenter pynter oss alltid for dere gutta, for en gangs skyld må dere stå på litt ekstra. Tenk på alle de timene dere sparer på å slippe å sminke dere, vokse bena mm, manicure, pedicure, krølling av hår (og for en del farging av hår, permanent, hair extension, vippeextension, brystforstørrende operasjon, Botox mm). Jeg tror du vil være enig i at dere da har tid til å få tatt et par skikkelige bilder og skrive en god og morsom tekst. :-)

Når folk som rufsetufsa får inn 100 meldinger i uken, så må dere selvsagt stå på litt for å synes i mengden. Dårlige bilder, "Hei på deg"-melding og en profiltekst hvor det knapt virker som en er interessert i å treffe noen, og i hvert fall ikke gidder å si noe om seg selv, er ikke det som får en først i køen.

En liten innsats må til.

Og som jente så tenker jeg jo at hvis en mann ikke engang gidder å ta et par brukbare bilder og skrive en kortfattet tekst, hva skjer når han skal være med på fødselsforberedende kurs, bytte bleier, skifte kran, følge seksåringen til skolen eller kjøre tenåringene på fest da?

Det finnes garantert jenter som blir tiltrukket av et pent ytre alene(hvilket det ser ut til at du har bare du får litt bedre bilder :-) ) men svært mange vil ønske pågangsmot og initiativ også, og det eneste vurderingsgrunnlaget vi har da er tekstene deres.

Det holder ikke at dere selv vet at dere er et kupp. Vi må forstå det også :-)

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 8 april 2016 10:32 Privat melding

Godt svar Lexi. Jeg tror på generelt grunnlag at mye av det du ramser opp som damene gjør 'for oss gutta' er minst like mye pga dere selv, eller konkuransen med hverandre. Mange har nok overbevist seg selv om at det er nødvendig for å fremstå som attraktiv for motparten. Som du sikkert skjønner har jeg aldri hoppet på den vogna.

Men jeg skjønner hva du mener. Dere vil ha ferdig pakke, selvsikker og klar for den harde hverdagen, eller ihvertfall at han gir utrykk for at han er det.

Jeg skal jobbe med hvordan jeg presenterer meg, få fiksa noen bilder og være litt mer åpen og positiv i teksten. Fremheve hva jeg har fått til så langt i livet på egenhånd kanskje. Så får vi se. Men jeg er skeptisk.

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 12:33 Privat melding

Og med 100 meldinger i uka finner du ikke en du liker...?Det er noe galt da....:-)

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 8 april 2016 14:30 Privat melding

Nope.. Ikke noen 100 meldinger her, 1, kanskje 2...besøk teller jeg ikke.. Er noen som kommer på gjenvisitt gang på gang, så de har sikkert glemt hvor de skulle .. 😊

(mann 64 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 09:58 Privat melding

Til dere jenter og gutter som synes dere får for få besøk, vær foroverlent og tøff, både i presentasjonen av dere selv, har dere tid, ta kontakt med de dere ønsker kontakt med. Det er du/dere som er salgsvaren.
En ting jeg lurer på, hvorfor er det alltid jeg som mann som skal ta initiativet for en date?
Da forholder jeg rolig til jeg blir invitert til neste date.

(mann 48 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 10:04 Privat melding

Jeg får faktisk en del besøk og selv om ikke meldingene tikker inn så blir jeg glad av besøkene.

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 9 april 2016 10:05

@Creeper, jeg betaler gjerne for å lese hva hønsene ønsker seg;) Og av til ønsker de seg for mye;))

(mann 48 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 10:13 Privat melding

Trenger flere som deg Mjau ;)

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 9 april 2016 10:16

@Onordha: Fordi det er mange nok menn som reagerer negativt på at kvinner tar initiativ til at mange av oss ikke tør gjøre det. Samt at vi tenker at menn liker å være jegeren og setter mer pris på det han må anstrenge seg litt for.

Personlig synes jeg det er idiotisk, hvis jeg var mann hadde jeg syntes det var topp hvis en hente viste at hun var interessert i meg og hadde lyst på meg, men når mange menn synes det er en turn off må vi jo bare forholde oss til det.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 10:24 Privat melding

Jeg har samme erfaring. Jeg forelsket meg i den andre mannen jeg datet her. Han tok kontakt først, jeg sendte ham en beskrivelse av meg etter hvilken han inviterte meg på date nummer en, så inviterte meg på date nummer to, og da jeg deretter sendte ham en SMS for å spørre om han ville være med å gå en tur fikk jeg beskjed om at jeg drev prosessen for mye fremover.

Så det har jeg totalt sluttet å gjøre...

(mann 48 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 10:28 Privat melding

Da fortjente ikke han deg Solecita ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 10:42 Privat melding

Mulig, men det lærte meg i hvert fall til å sitte pent med hendene i fanget og vente, hvilket strengt tatt strider mot min natur. Jeg er av den superimpulsive,typen som liker å vise en mann at jeg er glad i ham. Det fungerer dessverre veldig dårlig i Norge så jeg har lært å legge bånd på meg.

(mann 48 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 10:50 Privat melding

Jeg synes det er trist Solecita at du må forandre deg som person pga vi andre rundt deg ikke takler ei jente som er impulsiv

(mann 48 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 10:53 Privat melding

Bra skrevet Mjau

(mann 64 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 11:36 Privat melding

Til dere jenter som ikke kan vise at dere er impulsive og initiativrike når dere dater menn, den mannen er ikke verd å date mer.
Til dere menn med IQ på plussiden, hallooo, vi lever i 2016.
Skjerp dere, behandle jentene ut fra deres personlighet.
Det skal være lov til litt " armer og bein" i et forhold.

(mann 30 år fra Oslo) sø. 10 april 2016 16:53 Privat melding

Høres ganske riktig ut, om jeg skal bruke mine egne og venners erfaringer fra Sukker.

Så langt har det vært langt mer vanskelig å få respons her inne enn hva jeg trodde. En ting er at man ikke får 200 matcher på Tinder som er 99% basert på hvem som har best bilde. Men når så mange flere faktorer spiller inn som det gjør her er jeg egentlig litt skuffet.

Selv om jeg vil kalle meg aktiv bruker, besøker profiler hver dag, legger igjen hjerter og meldinger som er litt mer uttenkte istedenfor bare hei, så har antall besøk knapt passert 250 siden jeg ble aktiv medlem for over 3 mnd siden. Har klart å kommet meg på et par dater, så alt har ikke vært forgjeves.
Men mistenker at det er mye av det samme som ødelegger her inne som mange andre tilsvarende sider: Menn med større blodomløp mellom beina enn øra...