Alle innlegg Sukkerforum

Hva er det jeg ikke forstår?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Buskerud) to. 7 april 2016 23:08 Privat melding

Hei! Håper noen av dere kanskje kan hjelpe meg, for jeg forstår rett og slett ikke. Saken er denne: Nå har jeg hatt profil her i ca 14 dager, fylt ut ett er beste evne og lastet opp noen bilder. Jeg har besøkt profilen til så å si alle på matchlisten, satt ett gult hjerte på de mange jentene som ser spennende ut, og sendt melding til ett tjuetall av dem. Gått aktivt ut, altså. Jeg har også sirklet igjennom hele 'Looks' saken, og ikke vært kresen på å gi grønt/gult. Jeg er her for å komme i snakk, og bryr meg kanskje ikke mest om utseende.

Så, nå en liten stund etter, er resultatet følgende. Kun 1 person har besøkt profilen min med unntak av de jeg har vist oppmerksomhet med hjerte/melding. Samlet respons er 2 stk som svarte på første melding. Ingen respons på 'looks' og følgelig ingen 'hjerter'. Hva er greia?

Jeg kan med hånden på hjerte si at om jeg hadde forholdt meg passiv hadde besøkstallet og tilsynelatende interesse vært lik null. Forventer jeg altfor mye? Er det noe så feil med bildet at ingen ønsker trykke for å lese hva jeg skriver? Er damene så nedlesset i lovende profiler at min nye ikke registreres engang?

Jeg forstår virkelig ikke dette her..

(mann 41 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 23:10 Privat melding

Fiks på aldersintervallet ditt, skriv om kem du e som person og interesser og ka du søker etter hos en dame..då begynner du å nærme deg noe :-)...og en fin dose humor e alltid bra

(mann 33 år fra Buskerud) to. 7 april 2016 23:19 Privat melding

Om jeg ikke tar feil, så må vedkommende faktisk trykke på profilen for å se hva jeg har skrevet, om noe i det heletatt..? Det virker som om jeg er 'valgt bort' allerede før vi kommer så langt...

(mann 41 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 23:24 Privat melding

du har skrevet rimelig lite...men du sier noe der!?

(kvinne 54 år fra Oslo) to. 7 april 2016 23:31 Privat melding

Bytt profilbilde! Bilde nr 2 i albumet ditt er mye klarere og der ser du blidere og hyggeligere ut.

Ellers så tar dette tid altså... 14 dager er ingenting.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 7 april 2016 23:35

Jeg likte best det lyse bildet. Og lurt å fylle ut fakta.

(mann 33 år fra Buskerud) to. 7 april 2016 23:42 Privat melding

Tar til meg det,skal bytte bilde så snart mobilen vil lese minnekortet igjen (kinamobil..argh)

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 8 april 2016 00:14

Bilder betyr enormt på et medium som dette. Og humor og å by på seg selv betyr også mye. Jeg kan sakse inn noe jeg skrev til en annen for ikke så lenge siden:

'Ta en hårklpp, barber deg, ta på deg de klærne du trives best i, ring en kamerat og få tatt noen sylskarpe bilder hvor du smiler og generelt viser deg fra din beste side. Heller ute på terassen enn inn e på badet. Gjør en grundig jobb med profilteksten og send ut gode, individuelle meldinger til jenter du faktisk har en match med på alder, geografi, barn, røyk m.m.

Og i looks betyr naturlig nok profilbildet mye, så velg det med omhu.' Ingen av de bildene du har ser ut til å yte deg rettferdighet.

Lykke til!

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 8 april 2016 00:22 Privat melding

Tusen takk for veldig godt svar, Lexi. Jeg skal ta det med meg videre.

For meg er bilde og hvor fotogen en person er, rimelig uvesentlig. Jeg tar ikke mye bilder, blir ikke tatt mye bilder av, og jeg overvurderer nok andres evne til å se personen og ikke hvor fint bildet i seg selv er.

Om jeg skal ha noe håp om å få til digital dating så skjønner jeg at dette er noe jeg må få til, uansett hvor lite jeg liker at det er så overfladisk :(

Skjult ID med pseudonym Stavanger fr. 8 april 2016 00:22

Bildet betyr nok veldig mye for oss menn her inne. Med riktig bilde ramler det plutselig bare inn med henvendelser 😊 Bruk litt tid her og få gjerne hjelp til fotografering. Damene på sukker er nok mer overfladiske enn de selv ønsker å innrømme. Får du oppmerksomheten så er mye opp til deg selv;-)

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 8 april 2016 00:28

@Stavanger
Å føle tiltrekning av en persons utseende har vel ingenting med å være overfladisk å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 8 april 2016 00:39

Æh, øh, ummm... Du er mann. Er ikke så mye å gjøre med det.
Konkurransen om damene er knallhard på online dating.

Forøvrig, hvorfor stoppe der. Dra til profffotograf. Da blir nok damene imponert. Ihvertfall over pengebruken. :P

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 8 april 2016 00:55

Gravlax
Om vi kan enes om at å gjøre overfladiske vurderinger innen nettdating faktisk IKKE gjør noen til en overfladisk person.

Skjult ID med pseudonym bhs fr. 8 april 2016 01:08

Hei Tatt,

du må være tålmodig og kresen. Det finnes mange fine damer her men jeg tar aldri kontakt hvis ikke jeg føler og tenker "ja, HUN har jeg ventet på". Det skjer rett og slett ikke ofte. Jeg hadde det tre ganger så langt og skrev en hyggelig melding hver gang. Det føltes helt naturlig å skrive meldingen; det gikk nesten av seg selv. Hver gang fikk jeg svar og damene var faktisk interesserte. Tror ikke det er tilfeldigvis. To ganger ble det dessverre ikke noe. Sånn er det bare. Tredje gangen er under construction nå... ser ut som om det kan bli en date. :-)

Ikke bry deg så mye om hjerter og sånn. De har ikke så veldig mye å si, etter min erfaring.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 01:25 Privat melding

Bare 14 dager? Slapp av. Det kommer seg etterhvert. Mange er kun innom sukker kanskje hver 14 dag så det er ingenting å stresse over.
Men så kommer det litt an på hva hva du skriver og da 🙂

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 8 april 2016 01:26

tatt
Og så må du huske at ingen av oss, dvs. dine "rådgivere" her, har fått seg kjæreste enda, moahaha. Vi sitter i glasshusene våre og kaster stein og ser ikke bjelker for bare splinter eller skog for trær. Hvis gode råd er dyre, kanskje billige råd (for ikke å si gratis) er dårlige 😬

Creeper og laks
Nettopp, alt her inne er overflate og overflatevurderinger. Tekstene sier ikke særlig mer enn bildene, vi er våre egne reklametekstforfattere. Ytre staffasje fra ende til annen. LIVE-versjoner er dét som gjelder. Tekst og bilde er egentlig helt håpløst 😂

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 14:33 Privat melding

Bare pass på at virkeligheten e noe helt annet enn online.. Sjøl om man har enorm kjemi på nettet,så kan mange andre verdier, egenskaper og uvaner påvirke motsatt vei ...men så lenge man e villig til å treffe hverandre, så finner man vel kjapt ut om det stemmer eller ikkje... E vel viktig å finne seg en dame (evt mann) med litt vett i hove..enveis kommunikasjon e no-no

(mann 41 år fra Vestfold) fr. 8 april 2016 15:07 Privat melding

@tatt

Husk også på at detsom du sender melding til ei som allerede har funnet en hun prater/chatter med så vil hun neppe begynne å komme i dialog med en ny person, så da vil din melding bare bli liggende uten at du får svar... her inne på nettet er det mye rare folk så skal mye til for å få noe oppmerksomhet... om ei dame gir en mann oppmerksomhet vet hun fort at hun ikke blir kvitt han igjen...

Som i RL så vil kvinners negative erfaringer med menn gå ut over oss andre som møter henne i ettertid... litt urettferdig, men noen ganger er livet nettopp det...

Bruk tid er nok det beste rådet... mange har nok vært her inne veldig lenge :)

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 15:30 Privat melding

PS! En god del e hobby-datere... Så ikkje ha for høye forventninger til å begynne med

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 8 april 2016 15:46 Privat melding

Mye råd og gode meninger her. Jeg vet jeg har en del å gå på med bilder og beskrivelse, men enda viktigere for meg er at jeg får innspill av dere på hvordan andre kanskje tenker. I går var jeg ganske frustrert, mulig jeg ser litt klarere nå. Jeg får gjøre en innsats med bilder og tekst, og prøve på en frisk start. Det er tydelig at jeg som mann må finne meg i å være påfugl i parringstiden og gi alt for å skille meg ut i mengden. Så må jeg bare akseptere at hva jeg anser som vanlig høflighet i andre kretser ikke er reglene det spilles etter i onlineverden.

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 8 april 2016 17:21

Pepper har rett i at med en god førstemelding kan du komme langt. Av praktiske årsaker har jeg satt en relativt stram ramme for både geografi og alder, men hvis jeg blir nysgjerrig nok og interessert nok så har jeg gått relativt langt utenfor de rammene.

Og @tatt: hvis det kan være noen trøst så må vi gjøre oss litt flid vi jentene også. Hvis du har dårlige, uskarpe bilder og lite tekst så får du ikke noen særlig respons som jente heller. Det har vært et par ganger jeg har sett jenter som klager over dårlig respons også, hvor jeg tenker at en ape på amfetamin kunne laget bedre bilder enn de de har benyttet i albumet sitt. Det har vært nummeret før jeg har satt meg i bilen og tatt bilde av dem selv.

Vi kan like det eller ikke like det, men 99% av de som er her velger på bakgrunn av utseende. Og da gjelder det å gjøre det beste ut av det man har. De aller fleste kan se flott ut med riktig lyssetting og utsnitt. Og jeg snakker da ikke om Photoshop e.l.

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 8 april 2016 18:02

Du har jo kjæreste. Du er jo "tatt". Jeg gidder ikke å være elskeren.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 18:05 Privat melding

tror man kommer et stykke med humor og det å vise interesse for noen..spille ball med, rett og slett :-) Eg vet enkeltw av mlne bilder e rimelig håpløse, men håper noen også viser en finere side..syns det e greit med et "stygt" og et "pent" bilde...så vet andre ka de i verste fall kan rote seg bort i (utseendemessig) :-)

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 18:09 Privat melding

Går det an å få for mye @Pepper? hehe

(kvinne 49 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 18:11 Privat melding

Er noe med at man må jo like det man ser uansett hvordan vedkommende ser ut på bilder, og IRL.

Og en ting er jo sikkert. Vi er jo alle forskjellige og det jo jo bra. :)

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 8 april 2016 18:55 Privat melding

@Lilly: jeg vet ikke om du mente det, ironi er vanskelig å formidle skriftlig, med tostavelsesord. Forøvrig er kallenavnet basert på noe annet..

Når jeg skule registrere meg sa Sukker hele tiden at 'Kallenavnet er tatt.' Sikkert ingen andre som har opplevd det. Uansett hva min dårlige fantasi kom på å prøve, hevdet sukker at det var 'tatt'. Så da skrev jeg inn det, humret litt for meg selv og kom meg videre.

Det er de små tingene.. :)

(kvinne 49 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 18:58 Privat melding

@pepper
Hva mener du med frekk nok?
Bildemessig? Beskrivelse i profil, eller i meldinger?

Er enig med deg i at man bør gjøre det beste utav det man har.
Så får no folk like det eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 8 april 2016 19:08

Bytt navn er oppfordringen. Folk heter varianter av "søker" "denrette" osv og så heter du plutselig tatt. Het mann19xx med årstallet ditt eller noe.

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 8 april 2016 19:09

Eller ikketatt :-D

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 19:13 Privat melding

Opp-tatt

Skjult ID med pseudonym - fr. 8 april 2016 19:16

Dette er et butikkvindu TS! Menneskeheten er ikke tunet på nettdating ennå, gi det noen 100-år så er vi der, men det var et sidespor. Om jeg går i fryseren til Kiwi for å lete etter en pizza, så tar jeg den som ser ut til å smake best. Om det er mitt første besøk på Kiwi, så er det visuelle inntrykket alt jeg har å forholde meg til. Ingen på denne jord kan si jeg da gjør feil! Så, er det visuelle inntrykket objektivt eller subjektivt...noen liker kylling, andre liker pepperoni? Hvor subjektivt/objektivt er vurderingen av dette butikkvinduet? Jeg er overbevist om at et menneske kan kategoriseres til å være objektivt visuelt attraktiv! Liten respons her inne tyder på at man er det motsatte!

(kvinne 49 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 19:16 Privat melding

Bare ikke medtatt ;)

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 19:19 Privat melding

Hvis du går etter det visuelle på Kiwi, så snur du og går i en annen butikk

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 19:19 Privat melding

elle3 kanskje bergtatt etterhvert?

Skjult ID med pseudonym - fr. 8 april 2016 19:24

Så det du mener er, hvis du går etter det visuelle finner du deg en annen nettdatingtjeneste enn Sukker?

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 19:26 Privat melding

nei..eg holder meg bare unna dårlig frukt og grønnsaker :-)

Skjult ID med pseudonym - fr. 8 april 2016 19:29

Bra, for jeg er temmelig sikker på at Grandiosa ser akkurat lik ut på Kiwi som hos alle andre.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 19:30 Privat melding

hehe..det hjelper vel på med fin emballasje :-)

Skjult ID med pseudonym - fr. 8 april 2016 19:31

Ja, det var poenget mitt!:)

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 19:34 Privat melding

hmm...ka med "ingen skjulte priser"? Du får det du ser

Skjult ID med pseudonym - fr. 8 april 2016 19:42

De skjulte prisene oppdager du ikke før det er for sent! Da er Sukker (eller Kiwi) for lengst ute av bilde! Eneste er at du, muligens, kan reklamere på Kiwi (utgått på dato osv), det kan du ikke på Sukker - ikke refusjon her inne om det viser seg at bildene var tatt for 20 år siden!

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 19:46 Privat melding

Jaja..trøsten e vel at det der går begge veier..om eg hverken har alder eller "flere forhold" å skjule, så kan jo andre skjulte priser gjøre at brukeropplevelsen ikkje e særlig bedagelig... holdning/væremåte, prinsipper/verdier, etc..Bare eg slipper å treffe på "dating-filler", så e eg fornøyd :-)

Skjult ID med pseudonym - fr. 8 april 2016 19:56

Brukeropplevelsen er en konsekvens. Hva som initierer "hvermansens" bruk, er noe annet, men som jeg har vært inne på....om noen 100-år er dette i synk!:) Og da vil "pizzaen" smake som den ser ut!

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 20:25 Privat melding

Det er litt vanskelig å skjønne hva slags person du er.Jeg liker den litt selvsentrerte trassigheten du har der men jeg tror fleste gjør det ikke :)
Prøv å få litt energi.sol og stjerner inn der :)
Nå det gjelder svare og ikke svare -så jeg svarer også forsiktig.Jeg setter veldig pris på meldinger -men-nå jeg vet at mest sannsynlig er han ikke now for meg(det betyr -jeg føler ikke den lille noe som vekker min interesse for personen) da synes jeg er ingen grunn å starte dialogen.Bedre han bruker sin tid på andre.Så jeg er passiv pga dette.
Men hvis jeg merker at personene har den noe.som jeg ikke helt kan definere.ja da tenker jeg meg om.Oar ganger.Og bestemmer da å ha dialogen.
Før svarte jeg alle og menn skjønner ikke forskjell mellom vennlig dialog og direkte interesse.Det ble så mange meningløse dissapointments og eneste jeg prøvde -å være høflig.Men det fungrerer ikke.

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 8 april 2016 20:37

Hei tatt :) Vet ikke om det er blitt nevnt tidligere i tråden, men du bør se litt på aldersspennet du søker på( fra 16-100) Om det ikke er det du søker da selvfølgelig... Kanskje ikke en bevist handling fra din side, men mange damer vil få bakoversveis av dette. Just saying:)

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 8 april 2016 20:55 Privat melding

@piapiaj Hæ? 16-100? Her er det noe jeg ikke har fått med meg.. snakker du om når jeg trykker på 'søk'? Den siden nuller seg til 16-65 hver gang jeg går inn der.. og på den matchprofilspørsmåltingen har jeg riktig alder og satt matcher meg i alder til hakket under viktig.. trodde ikke det skulle bety alt fra lavalder til pensjonist?

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 8 april 2016 21:00 Privat melding

Heey, fant den. Har ikke sett den siden engang, jeg!

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 8 april 2016 21:36

Så bra du fant ut av det:) Justere litt da eller? Masse lykke til forresten og god helg:)

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 8 april 2016 21:38

Vet ikke jeg, Mjau.... Samme det lissom, om dama er 16 eller 100...:) jojo jaja hmm

(mann 47 år fra Aust-Agder) fr. 8 april 2016 22:41 Privat melding

Problemet er at det er 90%gutter her inne og resten jenter .

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 8 april 2016 23:08 Privat melding

Oppgir sukker aktive medlemstall forresten? Aldersprofil, kjønnsfordeling osv?

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 9 april 2016 08:38

@tatt: Pepper ser ut til å antyde at han synes jeg er slem med deg - jeg håper ikke det er din oppfatning av det jeg har skrevet. Jeg tror du har et glitrende utgangspunkt, du må bare finpusse bilder og profil litt. Hvis du derimot blir støtt av noe jeg har skrevet så ber jeg så meget om unnskyldning. Det var naturligvis ikke meningen. Du virket som typen som tålte ærlig tilbakemelding, så da ga jeg deg det.

@pepper: Jeg registrerer at du ser det som din oppgave å la folk få sitt pass påskrevet om hvor dumme/fake/uorginale de er. Har du noen gang vurdert om ditt bidrag til et godt diskusjonsklima på sukker ville vært å nøye deg med å tenke det, og ikke alltid å skrive det?

Det er ikke alltid det alle skriver her som imponerer meg heller, men jeg tenker at jeg gjør dem ingen tjeneste ved stadig å fortelle dem det. For det første er det min subjektive vurdering, som andre kan være enig eller uenig i, og for det andre kan det bidra til å jage folk vekk eller til å kneble deres ytringer.

Det er lov å tenke ting, uten nødvendigvis å skrive det.

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 9 april 2016 10:46 Privat melding

@Lexi: Jeg setter pris på hva du har svart. Det var saklig og gjennomtenkt, og fokuserte på hva som tenkes og hvordan jeg oppleves fra din side. Det er akkurat det jeg ønsket når jeg opprettet tråden her, så jeg tar det med ett smil. Jeg tåler helt klart en ærlig tilbakemelding, spesielt når det er noe jeg rett og slett ikke greier se objektivt på, som i dette tilfellet. Så mange takk for det, og ikke føl du har tråkket meg på tærne :)

God helg til dere alle!

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 9 april 2016 10:50

@tatt: Så bra! Jeg kan se hvor flott du ser ut selv gjennom et dårlig bilde, og du skriver vettuge ting her, så jeg er sikker på at det ordner seg :-)