Alle innlegg Sukkerforum

Mer info takk.

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Rogaland) to. 7 april 2016 23:49 Privat melding

Hei. Synes det er alt for mange som ikke skriver noe om seg selv på profilen sin. Et bilde holder ikke for meg. Bra bilder og litt info om deg selv takk. Noen har jo ikke bilde en gang, det er jo helt idiotisk.
Noen Enige/uenige?

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 7 april 2016 23:54 Privat melding

Nå er eg jo en av dem med milelang profil og syns jo at alle andre har omtrent ingenting -til tross for at de har endel....men de du snakker om med bare 1 bilde og lite og ingen info -de gidd eg ikkje engang klikke på......uten bilde må de skrive en sykt fantastisk intromelding til meg for at eg skal bli LITT intressert.....hei holder likssom ikkje :)))

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 8 april 2016 00:05 Privat melding

Alle trenger ikke ha milelange avhandlinger på profilen sin, men noen stikkord må man kunne forlange. Heller for mye enn for lite.

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 00:10 Privat melding

Jeg er uenig. Jeg har ikke bilde selv, og kommer nok heller ikke til å legge det ut her. Det er deilig å være så anonym og heller kunne velge å vise seg til de man ønsker. :-) Krever heller ikke bilde av en manneprofil. Skriver noen noe interessant (for meg), vekkes interessen av det.

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 8 april 2016 00:22 Privat melding

En fyldig beskrivelse er forsåvidt viktigere en bilde, det er jeg enig i.
Men det er ganske mange profiler med verken beskrivelse eller bilde, og de kan ikke regne med min oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 00:23

Jeg har noen ganger skrevet med menn uten bilde. Man kan være så politisk korrekt man bare vill og si at utseendet ikke spiller noen rolle, men det gjør det. -Det må være noe ved ham som trigger min nysgjerrighet. Jeg synes det er kjipt å avvise en hyggelig mann etter at han sendt bilde.

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 00:24 Privat melding

@Vårsol eg er enig med deg eg snakket med en for en stund siden en helt topp fyr på alle måter...til han sendte meg bildet sitt....dobbeltgjenger av exen.....eg sa blankt neitakk....eg følte meg som en dritt...men eg sa det går bare ikkje.....beklager

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 00:30 Privat melding

@Jostein84
Ja, det er jeg enig med deg i. Om man ikke har bilde bør man ha tekst. Om man har bilde, bør man allikevel ha tekst. :-)

@Vårsol
Jeg er ikke politisk korrekt. Utseendet spiller selvsagt en rolle. Men jeg har heller ikke noe problem med å avvise noen på det grunnlaget. Man bør ha full rett til å velge det man selv synes er attraktivt, uansett om man har sendt 50 mail frem og tilbake. En mann vil vel ikke ha et forhold til en dame som ikke vil ha fysisk kontakt, uansett. :-p

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 00:34

@Fendi14: Enig! Et bilde sier ikke alt, men det gir et inntrykk av personen. Sånn er det bare!

Jeg skjønner ikke hvordan disse bildebøker personene orker å sette seg i den situasjonen at de kan bli avvist etter å ha sendt bilde. Og det skal dere vite: det å avvise ER kjipt. Derfor unngår jeg disse profilene.

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 8 april 2016 00:36 Privat melding

Klart utseende spiller en rolle, selv om det ikke er noe som heter fint og stygt siden vi alle liker forskjellige typer. Noen synes sikkert jeg er mindre pen og noen (forhåpentlig vis) synes kansje jeg er kjekk...

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 00:38

*Bildeløse, ikke bildebøker...

@-VIPS-: Hvordan avviser du etter 50 meldinger? Jeg synes sånt er ubehagelig.

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 00:46 Privat melding

@Vårso
Jeg vet ikke. Jeg har aldri sendt 50 mail med noen uten å se bilde. Hehe.. Men det må vel bli noe som: "Vi kommuniserer godt, men dessverre vil nok ikke dette funke for min del..." Sikkert brutalt, men om jeg hadde fått det tilbake, hadde det bare vært sånn det var. Vi kan ikke bestemme hva andre synes er attraktivt, dessverre.

Men, det jeg skrev om 50 mail frem og tilbake var ikke ment som at det er slik jeg "opererer". Normalt sender man bilde ganske raskt. Men interessen min kan vekkes, til tross for at en profil ikke har bilde. :-)

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 00:47 Privat melding

@Vårsol
Jeg lurte faktisk veldig på hva bildebøker var... om det var en ny app eller noe. Hehehe.. Takk for oppklaringen. :-D

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 00:54

@-VIPS-: Jeg skjønte at det ikke er sånn du gjør det.

Min interesse kan godt vekkes etter å ha lest en god profiltekst. Men nå kvier jeg meg altså for å innlede en dialog med de bildeløse fordi det er så guffent å avvise hvis jeg ikke tiltrekkes av utseendet når bildet blir sendt.

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 01:02 Privat melding

@Vårsol
Skjønner deg godt altså. Det er jo ikke noe stas å si slike ting til noen. Og begge blir jo skuffet. Både den som blir avvist og den som avviser.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 01:06

@-VIPS-: Enig!

Derfor, kjære menn: Spander et bilde (og helst flere), så blir dere mer interessante å innlede en dialog med!

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 8 april 2016 08:49

Det skal være et fantastisk bilde hvis du har et minimum av informasjon, og det skal være en fantastisk teks eller førstemelding hvis det ikke er bilde. Og så tror jeg mange menn undervurderer betydningen av å smile på bilder. Ellers kjekke menn kan jo se regulært mannevonde ut hvis de ikke smiler. Vi bør jo helst få lyst til å flørte, ikke ringe politiet. 😎

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 09:35 Privat melding

Jeg har fyllt ut så mye tekst som det er mulig på min profil.
Jeg liker også at det er info/tekst på andres profil. Trenger absolutt ikke være så mye tekst som jeg har. Bare det er noe som treffer....
Tror mange gjør den feilen at de ikke er så nøye på egen tekst eller bilde, fordi de ikke er så nøye på andres tekst og bilde...

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 8 april 2016 09:48 Privat melding

Ser at jeg kansje bør gjøre noe med bildene mine. :)

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 8 april 2016 09:54

@Jostein84: Strålende ide. Jeg kan jo se at du er en kjekk mann, men du ser jo så innmari bisk ut :-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 10:14

@Lexi og Mjau:

Godt sagt! Det er ikke graden av kjekkhet jeg ser etter når jeg ser på bilder, men om mannen har glimt i øyet, utstråling og om jeg tenker at "Ja, han der ser ut som en jeg kan ha det koselig sammen med!".

Det er kanskje forsøk på å se tøffe og seriøse ut, men noen menn ser så bryske ut på bildene at jeg nesten blir litt redd...

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 8 april 2016 10:17 Privat melding

@lexi. Enig. Jeg ser dritsur ut.

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 10:21 Privat melding

Og noen ser veldig forvirret ut på profilbildet. Det tror jeg har sammenheng med at de lurer veldig på hvordan de skal få tatt selfie. Ikke ser de inn i kamera heller fordi de nok leter etter hvor de skal trykke på mobil. Blir sånn forvirret/konsentrert/morsk på en gang.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 10:31

@Lisalinn: Nå må jeg bare le, for det er AKKURAT sånn enkelte ser ut på bildene. -En egentlig kjekk og åpen mann ser plutselig morsk, forvirret og fraværende ut fordi han konsentrerer seg veldig om å ta en selfie... Husk at dette bildet er førsteinntrykket dere gir, og avgjørende for om damene klikker på bildet for å lese om dere.

Og så var det det å fylle ut standardinformasjonen og skrive litt om seg selv, da! "Jeg er en vanlig gutt som jobber og er sammen med venner på fritiden. Ta kontakt hvis du lurer på noe mer!" gir et inntrykk av at dere gir litt f...

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 8 april 2016 10:33 Privat melding

@lexi. Bedre nå? Fant et bilde der jeg ikke ser ut som jeg har lyst til å drepe noen.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 10:52

@Jostein84:
Du ser fremdeles litt morsk ut... Jeg tror det er lurt å holde kameraet i andiktshøyde og passe på at du får lys i ansiktet. De mørke ringene i ansiktet er skygger, og de kan lett unngås med litt lys.

Du ser mye mer åpen og glad ut på bildet sammen med barnet. Men det er et HELT annet punkt: Misforstå meg rett, jeg er veldig glad i barn, men jeg ville vært litt forsiktig med å legge ut barnebilder på nettet. Sånn generelt.

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 11:21 Privat melding

@Vårsol. Nei den "jeg er en helt vanlig mann, spør om du lurer på noe" er ikke noe å gå videre på. Det jeg eventuelt lurer på er jo det som burde stått der i utgangspunktet....

Hvis en slik en sender melding så står det ofte i meldingen: "jeg liker profilen din og det du forteller om deg selv. Det står ikke så mye på min profil men du må bare spørre om du lurer på noe. Håper du vil bli bedre kjent"

Det blir på en måte litt trist... og litt stakkarslig. Jeg får så følelsen av at her er det jeg som må være den pågående som må holde i gang samtalen. Har du tatt kontakt med meg fordi du liker meg så må du gi meg noe å gå på slik at jeg kan like deg også. Mer info takk.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 11:31

@Lisalinn:
Helt enig!

Noen ganger lurer jeg også på om førstemeldingene er standardskrevet, kopiert og sendt ut til mange, ikke bare tl meg. -Og noen ganger skjønner jeg at vedkommende ikke engang har vært innom profilen min, men bare har sendt melding.

Sånne masseutsendelser får i hvert fall meg til å føle meg veldig lite spesiell. Og dermed går jeg videre...

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 11:44

@nigma:
Kort og konsis logikk!

Men er du hypp. er det lurt å skrive litt mer enn bare "Hei!"...

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 12:31 Privat melding

Har du fin profil og fint profilbilde kan det holde med kun et "Hei"
Det har funka for meg :)
Men det fordrer jo at fyren har et smil som gjør at jeg blir nysgjerrig på å besøke profilen, og at han faktisk har en profil. Har du ikke tekst så har du ikke profil, så enkelt er det for meg.

@Nigma, du både smiler og har profil, så du kan godt skrive både kort og tullete i førstemelding :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 12:33 Privat melding

egentlig er det X factoren det står på

eg har snakket med folk med lite profil, med lang profil...med bilde og uten.....men eg klikker ikkje selv på noen uten bilde uten en spennende profil.....ei heller en flott fyr med nix og nada på profilen
Må likssom være NOE å sette tennen i

Ellers er eg enig med dere damer at noen menn ser mer ut som wanted plakater enn profilbilder :)

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 12:34

@nigma:
En sååå lang melding? Funker det, og funker det å være så rett på sak?

@Kattepusen:
Jeg er heller ikke så glad i lange romaner om hele livet til profileieren, men LITT bør det jo stå. Jeg liker å få inntrykk av at personen faktisk har lyst til å bli kjent med noen, og ikke bare fremstiller det sånn "Jeg har det helt fint uten en kjæreste, men hvis du absolutt vil bli kjent med meg er det bare å spørre om det du lurer på"... Det blir for passivt, for meg.

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 8 april 2016 12:48 Privat melding

Mye lærerikt her når det gjelder bilder!

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 8 april 2016 13:42

@nigma:
Ja, snert i meldingene har jeg sansen for. Absolutt!

Fine tydelige bilder, en snerten profiltekst og så en hyggelig melding, DET er fint det. Da er jeg nesten klar til å hoppe bukk over bukk og kyr ikledd en florlett hvit kjole!

(mann 45 år fra Oslo) fr. 8 april 2016 13:57 Privat melding

Hvis noen har bare ett bilde og lite info så er ikke dem for deg. Null problem. Let til du finner den som har en profil du "godkjenner" så får du se om hun liker din profil. Folk må legge ut akkurat hva dem vil her inne.

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 8 april 2016 13:59

@Jostein84: Mye bedre! Hvis du hadde vært 10 år eldre og bodd i Oslo hadde jeg definitivt fått mer lyst til å flørte enn å ringe politiet. :-)

Ta masse gode bilder å få lagt dem ut på profilene din. Betydningen av bilder kan nesten ikke overvurderes. De gir deg ikke nødvendigvis en date, men de sørger for at du ikke blir sjaltet ut før hun i det hele tatt ser profilteksten din.

(kvinne 50 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 16:21 Privat melding

@Gravlax
Du har etter min mening skjønt det :)

Er ikke alle som vil innvolvere seg med flere dersom man har noe pågang med en potensiell kandidat. Da må man kunne tåle å bli satt på vent, høflig avvist eller at det blir en litt tilbakeholden chatting. Gjelder begge veier, både damer og menn. Jeg er iallefall ikke noe fan av maratondating. ( jo flere jo bedre :( ) Vil gjerne gi det litt tid om man først har avtalt en date.
Er ikke sikkert det sier pang på første treff, selvom man har en god tone på chatting. Må kanskje flere dater til.
Og så kan det faktisk hende at med noen så kan det bli vennskap og ikke forhold.

Og ikke ta alt så alvorlig her inne :)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 8 april 2016 16:23

Fendi: trodde det var wanted vi er her for - nærmest saka liksom🕵️

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 8 april 2016 22:17 Privat melding

@Blingbling.ja jo du har et poeng hahahahahaha,men ikkje et profilbilde som sier most wanted by the FBI eller a face only a mom could love :)

Vinkelen og lyset på endel er helt skummelt...så har de bilder i album som ikkje skremmer vettet av deg og da har de sjangs alikevel ;)))