Alle innlegg Sukkerforum

"Blondiner har det mer gøy"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 4 des. 2008 17:24

Fant denne på nettet , og husker det gikk en diskusjon om hva menn foretrekker ... hehehehe
Her er fakta ;oP :

Ønsker du mer moro i livet, ser det ut til at å farge håret blondt vil gjøre susen... Forskere ved Nottingham Trent University har nemlig funnet en forbindelse mellom seksuell aktivitet og hårfarge. Studien viser at kvinner som farger håret blondt er mer seksuelt aktive enn sine musegrå medsøstre. Forsker Dr. Mark Sergeant og hans kollegaer hevder at blonde kvinner har mer selvtillit og at de derfor tar oftere initiativet til sex.
Hårfarging er svært vanlig, og gjør håret mer glansfullt og spennende, i tillegg til å kunne endre folks utseendet totalt. I vrimmelen av fargevalg, er det imidlertid de lyse variantene som slår best ut på skalaen over selvtillit og tiltrekningskraft på det andre kjønn, viser undersøkelsen.
Etter å ha studert 205 kvinner i alderen 25 til 66 år, fant man ut at over halvparten av kvinnene i studien, farget håret sitt for å bli lagt merke til av fremmede, venner og kollegaer.
Kvinner som farget håret blondt oppga i større grad enn de som ikke farget håret at de ikke hadde problemer med å ta opp krav om lønnsforhøyelse på jobb, fremsette klager, eller be noen ut på stevnemøte. Både selvtillit og humør var bedre, i tillegg til at de følte seg mer attraktive og seksuelt tiltrekkende. Mye av grunnen til den økte selvtilliten blant de eldre kvinnene, var at de følte seg yngre etter å ha dekket sine grå hår.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 4 des. 2008 19:37 Privat melding

Blæææææ!!
Hahahahaha...og jeg som er ett kinderegg da? Brun utenpå og blond inni? HVilken kategori havner jeg i??

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 4 des. 2008 20:24

er motsatt jeg , topedo .. blond bare utenpå ... hehehhe

Skjult ID med pseudonym thenurse fr. 5 des. 2008 00:34

Tja, er kanskje ikke helt enig at blonde jenter har mer sex enn brunetter. I venninnegjengen min så ligger vi ganske likt. (både brunetter/rødhårede/bondiner) Og vi har tatt for oss av fruktfatet;)
Og uansett så kommer selvtillit med alderen, så derfor stemmer det nok at folk over 25 har økt selvtillit, (kanskje til og med nok til å endre utseendet drastisk og farge håret+ ta initiativ til sex.. )

Hadde vært spennende å se hva slags metode forskerene har brukt til å finne ut dette, og ikke minst hvem som var i kontroll gruppa i studiet;)

Skjult ID med pseudonym Hingsten fr. 5 des. 2008 00:40

Regner med at det ikke var sykepleiere i kontrollgruppa, de er av erfaring.. jo du vet jo det frk nurse..
Hingsty nyter å fremstå som hobby-doktor vet du..

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 6 des. 2008 09:48

"Blondes have more fun."
Rod Stewart

Skjult ID med pseudonym Perle62 lø. 6 des. 2008 11:19

Det kommer ikke som noen bombe at de som tar mer vare på utseende sitt føler seg mer attraktive. Det jeg lurer på er om de som farver hårdet blondt har mer sex en de som farver det i mørkere farger? Og hva med den som tross høyere alder ikke trenger å farve håret fordi det beholder farven? Det er vel noe å føle seg attraktiv for... eller?

Skjult ID med pseudonym thenurse lø. 6 des. 2008 16:44

@hingsty

Så du mener at sykepleiere ikke egner seg som forskningsobjekter? fordi de av erfaring er.......?
Lurer litt på disse erfaringene dine altså:)