Alle innlegg Sukkerforum

Finnes det seriøse mannfolk?

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 9 april 2016 08:46

Var på en kaffe date for et par dager siden som jeg følte gikk fint. Hadde pratet bare et par dager før vi ville møtes. Avtalte å møtes igjen til helgen. Dagen etterpå begynner mld å handle om sex. Hva jeg liker, ber om bilder osv. Når jeg da sier at slikt er for tidlig er jeg useriøs, prippen og komplisert hehe. Kan ikke annet enn å le. Men begynner å bli mektig lei av at mld før eller etter første date handler ca 70% minst om sex. Har vært på en del dater det siste året og snakket med enda flere uten at det ble date men av ca 20 har kun en vært seriøs.
Er dette en trend som mange opplever?

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 08:55 Privat melding

Her på Sukker har jeg ikke opplevd det du forteller. Så og si kun fått kontakt med hyggelige og seriøse menn. I den grad noen har vært useriøse har det handlet om andre ting enn det du skriver.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 08:55 Privat melding

At damer spør om det i det hele tatt finnes NOEN seriøse mannfolk her inne er absolutt en trend jeg opplever, ja. :)
Hva legger du konkret i at bare én av tjue har vært seriøs? At det var den eneste som ikke umiddelbart fokuserte på sex?
Min oppriktige oppfatning er at de fleste menn er seriøse nok, i hvert fall de jeg kjenner.

Skjult ID lø. 9 april 2016 09:00

Ja mener at en av de 20 ikke fokuserte på sex før etter faktisk 4 daten.
Jeg vet at det finnes seriøse menn men hvor er de? :) :)

Er vel kanskje bare msx uheldig jeg da

Skjult ID med pseudonym Sunny lø. 9 april 2016 09:11

Reagerer også på at det fort blir snakk om sex - sex er helt naturlig og viktig i et forhold. Jeg detter ut når menn vil vite om jeg er naken i sengen, eller det at de fokuserer på sin egen nakenhet. Nakenhet er helt naturlig for meg - ser ikke noen grunn til å ha dette som fokus.

(mann 48 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 09:36 Privat melding

Jeg føler at det er like mye useriøse kvinner her inne som menn så det var vel som å kaste stein i glasshus ved å spørre om det

Skjult ID med pseudonym Reiseglad lø. 9 april 2016 09:42

Enig med @mjau her...

Kanskje det du opplever er et generelt problem med nattdating... gutta kan holde på uten å tape noen sosial anseelse da en er forholdsvis annonym her inne...

Mange gutter er også usikker i forhold til flørting så de hopper over alle de stegene du vil ha med deg. Hvorfor gå rundt grøten når det er grøt du vil ha.

Du må bare finne ut av signalene som gis og prøve å sile ut de useriøse... eller som du mener er useriøs...

Skjult ID med pseudonym Reiseglad lø. 9 april 2016 09:52

@bjørnar45... kan ikke du sende de kvinnene til meg😆😆... dine erfaringer er helt ukjent for min del...

(mann 48 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 09:54 Privat melding

Nei var ikke sånn ment Mjau. Tenkte mer på det om å være seriøs. Trist at når man først skal få gleden av å gå på noen dater så ender det opp sånn.

Skjult ID med pseudonym Reiseglad lø. 9 april 2016 09:57

Er det slik å forstå deg @bjørnar45 at du mener kvinner dater for å date, ikke for å finne seg en kjæreste selv om de oppgir at de ønsker seg det... og så mener du da at kvinner er useriøse på det grunnlag...

(mann 48 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 09:57 Privat melding

Jeg skulle på en avtalt date og hørte ikke noe mer. For min del så beviser det at det ikke bare er useriøse gutter men også jenter

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 9 april 2016 09:57

Nå har jeg vært her i tre mnd og truffet en kvinne herfra. Og første date var en kaffe date på byen. Og litt sent siden hun var på jobb og ville treffes fort. Hun ville også spasere hjem etter daten og på veien hjem spurte hun om jeg var hypp og kunne tenke meg å overnatte. Hun trengte litt som hun sa, men som jeg svarte henne at hun kom ikke i buksen min første kvelden. Og siden ikke hørt et ord. Pokker at jeg ikke feide over henne;)

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 10:29 Privat melding

Akkurat nå dukket det opp en fyr på Looks som poserer i en minimal underbukse. Han har kun to bilder hvor han er mer eller mindre naken.
Jeg er sikkert veldig forutinntatt nå..... Men jeg innbiller meg at han faller i kategorien useriøse mann, som fort lar samtalen gå inn på sex. Han blokkerer jeg bare så er jeg ferdig før det har begynt.
Jeg vet at man stort sett ikke kan se det på folk at de er useriøse. Men noen signaler får man vel?

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 9 april 2016 10:48

@Tindar
Det var jo morsom vri. Jeg har hatt sex på første date, etter en lang kveld der sex ikke var noe mål, men hendte fordi vi ikke fikk nok av hverandre. Jeg liker at damer tar initiativ og viser interesse, men hadde også blitt skeptisk til den adferden du beskriver. Det er stor forskjell på damer som viser interesse for deg og de som "trenger noe, der og da".

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 11:50 Privat melding

Eg kan vel si at eg e seriøs når det kommer til det temaet her.

Eg har opplevd det motsatte - kvinner som tydeligvis har havnet i en boble der sex e en del av hverdagen (dvs helgeaktiviteten). Mens eg då har tatt stegene etter mine egne behov og komfort, så har enkelte damer så vist klart å sitte stille... Men så har vel eg hatt en tendens å rote borti "feile" damer.

Folk e forskjellige, og jo mer eg leser på Forum, desto mer forståelig e eg om at det ikkje KUN e kvinner som e noen sexgale griser som dater seg i hjel bare for å glemme dårlige dager/menn/ungene som e hos far. Det virker som om dette går på enkeltindivider,både menn og kvinner! Vi har bare vært uheldige/fulgt et dårlig mønster.

Så skal det jo sies at eg sikkert har ødelagt mye sjøl pga endra forhold, som feks standhaftige prinsipper..

Skjult ID med pseudonym Smarten lø. 9 april 2016 12:05

@ Trådstarter

Hvilke alder menn dater du, og hvilken alder er du selv ?
Er det en bestemt type mann du går etter eller er alle like sexgalne ?

Skjult ID med pseudonym x eller y lø. 9 april 2016 12:22

Har vært her en stund nå. Jeg er seriøs med hva jeg vil ha, altså et seriøst forhold og har aldri hverken hørt snakk om sex eller selv snakket om det før eller under en date. MEN det er kun damene som lar det lede til sex. I halvparten av alle dater har damen klart å besudle meg på første eller andre date :-)

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 9 april 2016 12:30

Jeg tror @ts må ha vært grusomt uheldig. Eller så har det noe med alder å gjøre. Hun dater kanskje litt yngre menn? Jeg har datet et dusin menn i 40-50-60 årene, og har vel bare opplevd med en eneste at den type spørsmål dukket opp på noen forstyrrende måte.

En annen fleipet litt. Da jeg på første date spurte ham hva som ville sette ham i godt humør igjen hvis han var nedtrykket, svarte han 'masse sex'.

Da jeg på andre date spurte ham om det var noe spesielt jeg burde vite om ham dersom vi skulle komme dit, tror jeg faktisk det var han som ble satt ut.

Enten det eller så er det jeg som etter noen måneder på sukker har hørt så mye rart at det bare går inn det ene øret og ut det andre. :-)

Skjult ID lø. 9 april 2016 16:23

Trådstarter her.

Ja jeg tror jeg har vært veldig uheldig. Jeg er i midten av 40 åra og søker menn i gruppen 38-52 år. De fleste jeg har vært på date med har vært i alderen 48-53 år.
Jeg har ingen profiltekst og heller ikke noe særlig bilder bare et par enkle ansiktsbilder og jada har klær på.
Men jeg fortsetter med mine prinsipper å tror at det finnes nok en der ute for meg.

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 9 april 2016 16:28

@ts: Det gjør det helt sikkert😊 Stå på, det er grenser for hvor lenge du kan ha uflaks.

Vet ikke helt hvordan du skal få røkt ut sånne typer heller.

Lykke til videre!

Skjult ID lø. 9 april 2016 16:59

Takker.

Nei mister ikke håpet. Til det er jeg for romantisk å optimistisk.

Husker en klok gutt sa til meg en gang at mannfolk liker å jakte :) Å ha en slik hard to get holdning. Det tror jeg på :)

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 17:16 Privat melding

@TS: eg har alltid tenkt at damer liker å bli jaktet på, som katt og mus..

Eg må si at så klok var han ikkje. Vi liker ikkje å jakte så mye som du tror. Vi liker/føler vi må vise at vi e god nok for dokkar, Bare stress.

Kanskje du skal gå etter de litt yngere mennene, vise at det faktisk e mulig å både gi og ta, samt kanskje gi ettertrykkelig uttrykk for i profilen din ka du ikkje e ute etter/misliker.

Greit vi menn ikkje har sååå stor sjanse hvis man stiller store krav til en date, siden damene ikkje akkurat florerer rundt oss. Men eg tenker at du har mye større mulighet til å si ifra i forkant (ved hjelp av profilen).

Gi av deg sjøl, forvent det samme tilbake, og hold deg unna det samme "feile" mønsteret (vet det e lett å si det).

Det fins faktisk mange av "oss" greie karer der ute.... :-)

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 9 april 2016 17:25

Jeg er skikkelig seriøs, alltid.

(mann 44 år fra Telemark) lø. 9 april 2016 17:29 Privat melding

TS skriver:
" Takker.

Nei mister ikke håpet. Til det er jeg for romantisk å optimistisk.

Husker en klok gutt sa til meg en gang at mannfolk liker å jakte :) Å ha en slik hard to get holdning. Det tror jeg på :)"

Der ligger jo problemet!
Hvis du spiller "hard to get" vil vi snille seriøse mennene tro at du ikke er interessert, og gå videre, mens du blir sittende igjen med drittsekkene og sexgalingene uten sosiale antenner som ikke bryr seg om signalene du sender ut.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 17:31 Privat melding

"Hard to get" - kvinner e så LITE tennende...

Skjult ID lø. 9 april 2016 17:37

Hehe nei det er mennene som spiller hard to get ikke kvinnene. Manfolk er jegere og ferdig med det.
Ikke lett å være kvinne no skjønner jeg. Er vi hard to get mister de interessen. Er vi det motsatte er vi horer. Hmmm er det rart mange ikke finner kjærligheten

Skjult ID med pseudonym Sunshine lø. 9 april 2016 17:40

Syns det finns mange seriøse og bra mannfolk både på sukker og i virkelige livet.
Men å finne han som jeg passer med er ikke like enkelt.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 17:41 Privat melding

Vi har tydeligvis samme erfaring, sett fa kvinners/menn syn.
Hvis man no ser vekk i fra kjønn og "katt og mus"-leken, så finn deg en god samtalepartner, en med humor og lett å snakke med. Vis interesse og få interesse. Som en del har sagt til meg før: skriv ned det du ser etter hos en mann, skriv så ned ka som kjennetegner de du har truffet tidligere. Etterpå analyserer du litt og ser vel fort at du har kommet inn på feil spor. Lytt til magefølelsen. For damer e det nok kanskje enklere å si nei, for oss andre udugelige mannfolk som ikkje har draget på samme måte, så e det kanskje ikkje like lett å si nei..hehe

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 17:47 Privat melding

Enig @Mjau
... og Balder og Roken :)

(mann 44 år fra Telemark) lø. 9 april 2016 17:47 Privat melding

Det er jo en mellomting mellom hard to get og hore da.
Du sier du ikke har profiltekst, og få bilder. For meg, og jeg tror for mange andre seriøse menn, blir det som om du sitter med skjoldet oppe og ikke vil bli kontaktet. Jeg tenker når jeg ser slike profiler at enten så A: er ikke ferdig med profilen ennå, eller B: ikke så interessert.

Så lenge du ikke skriver noe om deg selv i profilen, kan du jo ikke forvente å bli kontaktet av menn som søker en som deg, for de vet jo ikke hvem du er. Menn som kun er ute etter en ting, ser på bilder og knapt nok det.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 17:56 Privat melding

Klok mann du Balder :)

(kvinne 35 år fra Akershus) lø. 9 april 2016 18:00 Privat melding

Jeg har hatt noen på besøk som kom før sex, uten noen form for sexuelle meldinger i forkant....

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 9 april 2016 18:09

Jeg skjønner ts veldig godt. Jeg er så lei av disse sex-henvendelsene at jeg har mistet helt tro på at sukker er for meg. Jeg er helt sikker på at de aller fleste menn er ordentlige, men sex-monstrene er så aktive at jeg nesten gruer meg til å åpne når jeg har fått en melding. Og ja, jeg har både profiltekst og mange bilder og nei, ingen av bildene er med kløft, utringning, miniskjørt eller liggende på rygg med duck-Face. Registrerte meg her med et ønske om å finne kjæresten min, men disse gutta ødelegger til den grad at jeg nå kun sitter offline å leser forum en gang i blandt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 9 april 2016 18:17

@spiriten

Pff.. Tror jeg ikke noe på. All forskning på Sukker tilsier at du tar feil. Du husker sikkert bare ikke meldingene. :P
Alle som er ute etter sex skriver selvsagt om det i meldinger veldig tidlig. :P

Ikke ødelegg illusjonen her nå da, du gjør jo bare damene skeptiske til absolutt alle! :/

@Skjult ID lø. 9 april 17:37

Hvis noen mener dere er horer for å være frempå og vise interesse, ja de er rimelig korka etter min mening.

Men du har helt rett i at jeg mister interessen når noen spiller hard to get. Slikt spill og tull klarer jeg meg fint uten.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 18:18 Privat melding

Ja, fått min dose av de henvendelsene jeg også @Piapia, men det hjalp faktisk å skrive noe om akkurat det i profilen da minsket de meldingene betraktelig :)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 18:24 Privat melding

Powpow
Mange slike korka folk... og av de blir en da kjapt kalt "luremus" når de ikke får noe. Haha ofte da ved kun å ha vist interesse med å si "hei" tilbake...

(mann 48 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 18:24 Privat melding

At flertallet er useriøse tror jeg absolutt ikke. Men at det er de useriøse som synes mest fordi de teppebomber innbokser i hytt og pine, dét tror jeg gladelig. Antakeligvis bryr de seg filla og de får 99 avslag så lenge de skyter blink med melding nummer hundre.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 9 april 2016 18:26

@Kristin112

Er det virkelig det? Det er triste greier. :/
Jeg mener, jeg syns det er kjempesexy med ei som er skikkelig frempå og viser hva hun vil. :)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 18:28 Privat melding

Ja, du sier noe der@Herfekt

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 18:32 Privat melding

Enig med powpow.. Eg hadde fått full interesse for en dame som viste at hon brydde seg

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 18:37 Privat melding

@powpow
Haha nå er jo ikke akkurat jeg kjent for å være sikkelig frampå. Heller vel mer under hard to get, MEN da forhåpentligvis på den riktige måten Da jeg mener en skal vise en gjensidig interesse :) Orker ikke det katt og mus spillet.

Men ja, så lite skal det til noen ganger for å bli kalt luremus, for du må da skjønne har du sagt ja, til å prate litt så har du også sagt ja til..

Men heldigvis er nok flertallet seriøse, de syntes bare mere de useriøse...

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 18:43 Privat melding

Skal vel sies at bare en promille av de som e på Sukker (som e på Forum og som faktisk virker ganske fornuftige) , er seriøse .. E nok en stor andel på Sukker som ikkje e seriøse ;-)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 9 april 2016 18:47

Mange menn på datingsider tenker kun på sex. Det går ikke lang tid fra man er registrert til en grisemelding dukker opp.

Noe som går igjen i avisdebatter er hore om en kvinne som stikker nesen sin fram. Det betyr ikke at menn synes kvinner er det, men at noen menn har lettere å kalle kvinner for horer. Og det er fremdeles slik at menn får klapp på skulderen når de er ligger med ny kvinne hver helg. En kvinne får det ikke. Jeg har selv hørt seriøse menn si lavt om noen kvinner på sosiale sammenhenger når en mann har spurt om hun pene kvinnen er ledig at "hun er lett på labben så går for en natt" og så har de ledd nedlatende.

Så er det noen menn som synes kvinner er pripne. Lakmustesten på de menn er å spørre om de hadde synes det var flott om datteren deres var frigjort og lå med hvem som helst. Og hadde de giftet seg el. blitt samboere med en kvinne som hadde nedlagt halve byen og vennene deres fordi hun var så frigjort og elsket sex for sexens skyld.

Når det er sagt så hadde jeg ikke sluppet min flotte mann sammens med en kvinnelig bekjent på et øde sted alene el. der det kun var fremmede i 2 uker engang. Og det er ikke fordi jeg ikke stolte på han, men fordi enkelte kvinner kan ikke la være å prøve ut sin kvinnelighet på menn de liker. Da må mannen være solid for å kunne stå i mot på sikt.:-)

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 18:51 Privat melding

enkelt og greit: kvinner e vanskelige å forholde seg til...

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 18:55 Privat melding

Haha og så lenge var du klok og fornuftig @roken

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 18:57 Privat melding

Hehe..forskjell på teori og praksis ;-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 19:01 Privat melding

@Ts det finnes begge deler både de som er ute etter sex med engang og de som ikkje er det...
Eg blir mer skuffet over de som kjører på med sex snakk etter en liten stund enn de som gjør det fra utgangspunktet..da kan du kjapt sile ut hva du liker og ikkje....

Hvis noen er intressert i deg og bekylder deg for å være prippen og useriøs fordi du ikkje er på samme plan som dem...ja de er bare feil for deg og du er et steg nærmere målet...

:)

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 19:03 Privat melding

seriøsitet kommer vel an på egne preferanser!?

Vurderte egentlig å holde meg unna Sukker... Gjør vel det fortsatt.. Eg får bare ta en revurdering etterhvert :-p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 9 april 2016 19:04

@Kristin112

Hva!? Det visste jeg ikke. Jeg har da for faen ikke forpliktet meg til noe sex bare fordi jeg har lyst til å ta en kaffekopp med dama!
Makan altså! :/

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 19:10 Privat melding

@prm
Er det noen som har sagt at en tror det bare er forumister som er seriøse?

@powpow
Haha du får passe på kaffe koppen din;)

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 19:15 Privat melding

Katt og mus og jeger og bytte.... En ting kan jeg love: hvis du tror jeg er hard to get og du tror du må jakte..? Glem det. Jeg leker ikke hard to get, jeg er bare ikke interessert i deg. Jeg sier ikke nei fordi jeg mener kanskje. Jeg sier ikke kanskje fordi jeg egentlig mener ja. Har jeg lyst til å bli kjent med nettopp deg så vil du skjønne det.

Jeg tror faktisk jeg har mistet muligheten til å bli kjent med et par menn her fordi jeg har vært klar og tydelig. Og fordi jeg har tatt kontakt først.
Det er umulig å please alle på et sted som dette. Menn som sier de aldri får besøk/førstemeldinger etterlyser kvinner som tar initiativ. Sannheten er dessverre at det ikke er noen som er interessert i dem (skyld på mangelfull profil, dårlige bilder eller hva du vil). Andre menn får meldinger. Jeg lover! Menn som vil være jegere svarer ikke kvinner som sender førstemelding. Joda, noen gjør det. Det finnes ingen absolutte sannheter her.
Plutselig er 19 av 20 menn komplette useriøse sexfokuserte idioter, bare fordi noen få finner det for godt å ukritiske teppebombe innbokser med seksuelt pjatt... Who cares? Er det ikke bare å blokkere da?

Har du lyst til å bli kjent med noen? Si det.
Har du lyst til å treffe noen? Inviter.
Får du avslag? Godta og gå videre.
Får du melding fra en du ikke helt tror er din type? Ta sjansen og si hei.
Liker du ikke meldingene du mottar. Blokker.
Funker ikke Sukker for deg? Finn på noe annet.

Logg av og gå ut! Slutt å klag...

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 19:18 Privat melding

Har vært ute.. No skal eg pepre alles innbokser resten av kvelden

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 19:22 Privat melding

@Lisalinn
Enig i absolutt alt du skriver Og følger det samme selv :)

Men har ikke sett på denne tråden som en klagetråd. Kun utveksling av erfaring!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 9 april 2016 19:23

@Lisalinn

Er jo ikke noe dessverre med at ingen er interessert.
Bare sånn det er det da. En er jo ikke alene om det, er jo mange som rett og slett ikke er interessante for damene.
Og nei, jeg skylder ikke på profilen, bilder, whatever. Jeg er bare lite attraktiv, på alle plan. Punktum.

Mange gode forslag. Bortsett fra at om en får melding fra noen som du tror ikke er helt din type, så bør en takke fint nei.
Ta sjansen er noe av det dummeste du kan gjøre, for innerst inne så vet du at denne personen ikke er noe for deg.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 19:24 Privat melding

Var det trimmen for i dag @ronken, femten min fram og tilbake...

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 19:28 Privat melding

@kristin: Hehe.. Nei eg holder ikkje lenge ut. Nok en grunn til å ignorere eventuelle meldinger ;-)

Var en tur på fjellet. Ca 2 timer med sol (ja, sjøl i Bergen) og masse deilig luft! som terapi for sjelen! Til å anbefale alle som ikkje nødvendigvis e fjellmennesker :-)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 19:38 Privat melding

Vært to timer i marka i dag jeg, anbefales det også:)

(mann 41 år fra Vestfold) lø. 9 april 2016 19:39 Privat melding

Det sies at det er 150 000 aktive medlemmer på sukker, men vet en noe om fordeling mellom kjønn og mellom alder... jeg leste et sted at fordelingen er 90 % menn og 10 % kvinner men vet ikke om det stemmer... om det er en overvekt av menn her så kan det være at menn blir noe desperate etterhvert.... bare en tanke fra min side

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 19:40 Privat melding

@Powpowgutt - skal du sitte der å vente på Mr eller Miss Passer Perfekt blir du singel for evig... Noen sjanser må man ta. Ta en kaffe med en du ikke helt tror er din type. Kan hende personen er kjempekoselig. Kan hende ikke helt din type på profilen men veldig din type IRL.
Du sitter jo der og er singel.... hva har du å tape?
Jeg har ingenting å tape. Jeg gjør sånne ting. Om jeg ikke har fått kjæreste så har jeg opplevd å få en god venn.

@Kristin. Neida, dette er ingen klagetråd... 😊 Bare jeg som måtte blåse ut litt.... 😂

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 19:41 Privat melding

Mange om beinet rett og slett...jaja..mannfolkene må no få sloss så mye de vil om oppmerksomheten...eg e bare en liten kattepus uansett..musen får fred fra meg :-)

Nash sa forresten en gang at man burde revurdere å ta fra øverste hylle og heller gå etter nestbeste..for der var det mye mindre konkurranse :-)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 19:44 Privat melding

Godt noen ganger det @Lisalinn :)

Tror nok ikke den statistikken stemner 1Friluf

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 19:45 Privat melding

Går aldri etter nest best @roken!!!

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 19:46 Privat melding

Kristin: eg går etter de som viser interesse eg..ehe

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 19:48 Privat melding

Haha det gjør du ikke, mener å huske du ble invitert på date her inne, men takket nei :p

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 19:50 Privat melding

@Kristin:; det der var jo useriøs invitasjon..sånt tull skal eg ha meg frabedt :-p..som på barneskolen det då det kom to jenter bort sa at venninnen deres likte meg..sjofelt spør du meg :-)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 19:52 Privat melding

Haha tror faktisk ikke den var useriøs... dumt av deg :p

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 19:53 Privat melding

@kristin: hehe..jaja..mitt tap!? Man sier ikkje ja til et pseudonym...eg e no uansett å se på Bergenfest..hehe

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 9 april 2016 19:59 Privat melding

@roken
Det kommer til å være lang kø på Bergensfest med jenter som er klare for å date deg ;-))

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 20:02 Privat melding

@Monika: hehe...ja...det e best at eg står tidlig opp og står klar for mottakelsen :-)..SPørs om eg holder ut i 4 dager då...men skitt au..once in a lifetime

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 9 april 2016 20:05 Privat melding

@roken
Det er bare å nyte og kose deg :-))
Det er vår, snart sommer og alle burde nyte og kose seg :-))
Jeg har hatt besøk av 2 venninner i dag, vi satt på verandaen og nøt solen og god vin :-))
Livet er for kort til bare å sløse det bort :-))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 9 april 2016 20:08

@Lisalinn

Jeg har faktisk prøvd det. Og det har gått akkurat som forventet, nemlig at det ble med det ene treffet.

For at jeg skal føle at vi ikke passer, så handler det ikke om ting som er annerledes irl.
Det går på ting som er de samme om det er inne på profilen på Sukker eller der ute irl.
Noe som bør være på plass før det er noe poeng i å prøve ut kjemien.

Hvis jeg skulle vært like blottet for selvinnsikt som det virker som en del menn er her inne på Sukker, så hadde jeg vel ikke gjort annet enn å sende meldinger i et desperat forsøk på å få til et kaffetreff.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 20:09 Privat melding

@monika: Eg e enig med deg (sjøl om eg ikkje alltid klarer å slappe av og nyte de fine øyeblikkene på egenhånd).

Det e viktig med å ha det sosialt på fritiden, bruke tid på venner og ulike aktiviteter. Har man et godt nettverk, så trenger man ikkje stresse om det å finne seg en dame/mann, eller få seg noe. Det viktigste for meg e faktisk å ha noen å finne på noe med....så får heller det å finne en å dele livet med komme etterhvert...

Du/alle får stå på og nyte alle de store og små gledene her i livet :-)

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 20:11 Privat melding

Powpow: Sukker skulle hatt en slik "Online booking" for kaffetreff der personer som ønsket seg en kaffedate kunne legge til profilen, så kunne de som var interessert booke time..enten så e det "fullbooket", på vent, ellers så får de en booking :-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 9 april 2016 20:13 Privat melding

Takk @ roken :-))
Ja gode venner er kjempe viktig, og vennskap må pleies med mye latter, gode stunder og god vin :-))

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 20:24 Privat melding

@powpowgutt. Jeg mener selvfølgelig ikke at man skal møte folk ukritisk. Noe må det være der som tiltrekker. Men man trenger ikke være 100% sikker.
Jeg har gått på date med menn jeg trodde jeg virkelig kunne klaffe med. Også har det vist seg å være helt feil.
Da er jeg såpass optimist at jeg tror det kan være omvendt noen ganger også 😊

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 20:33 Privat melding

Hmm..så du sier at eg e en trendsetter, @pepper? hehe

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 20:37 Privat melding

Nei..eg e en asket..så eg e 5 år forut min tid :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 21:13 Privat melding

Det Nigma sa 😊

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 9 april 2016 21:13

@Lisalinn

Altså, selvsagt har det vist seg å være feil, for eller så hadde du vel ikke vært her? :P

Tenk om alle de en ikke trodde en passet med, passet til en?
Akkurat som at alle en tror en passer med, ikke passer en. :P

Kanskje det skal bli min nye taktikk på Sukker. Ignorere alle de jeg tror jeg passer med og kaste selvinnsikten ut vinduet og kontakte kun de jeg tror jeg ikke passer med? :P

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 21:30 Privat melding

Det er ikke enten eller 😂@powpowgutt

Og du... noen ganger har det vist seg å være riktig. Allikevel kan man fortsatt være her. Eller kanskje det bare er sånn at man kommer tilbake?

Jeg kontakter de jeg tror jeg kanskje kan passe med. Alle boksene trenger ikke å være ticket av liksom... Har ingen taktikk.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 9 april 2016 21:37

@Lisalinn

Det er godt mulig du har mange flere bokser som må tickes av for at 100% skal oppnås.
Jeg har ganske få, men store. Og disse er ganske ufravikelige egentlig.
For eller så blir vi aaaaaalt for forskjellige og det tviler jeg på vil fungere.

Nei.. Vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre egentlig. Beste er jo å vente på at ei jente kontakter meg, da vet jeg jo at hun er interessert.
Så kan en jo treffes om hun fortsatt er interessert etter å ha utvekslet meldinger. :P

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 22:36 Privat melding

@roken
Haha Jo, hvis du som du sa... ".. går etter de son viser interesse..." SÅ sier du ja, til et pseudonym :p

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 22:40 Privat melding

@Kristin...aaargh...ikkje ta alt så bokstavelig :-p

,..de som viste interesse i rl har jo et ansikt...og det e no det minste man bør forvente her? Eller skal man begynne med blind date?

Man bør vel føle at den man skal treffe har noe ytre som e fin/sjarmerende? Ellers må man jo benytte en sekk over hovve hver gang man møtes..en steike fin personlighet, men faen for et støgt tryne ;-)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 22:48 Privat melding

@roken
Haha der var du er for forutsigbar. Det er nå du skulle ha tatt en morsom/snerten vri på ditt svar...

Jeg fleipet med deg 😂😂

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 23:00 Privat melding

Hehe..eg vet du fleipet...... Har du ikkje sjøl opplevd å havne i en "fleipende" sammenheng, men allikevel ville svare seriøst (sjøl om du vet det e kødd)? Eg liker best å være den som tuller :-)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 9 april 2016 23:07 Privat melding

Joda og ikke alltid så lett å vite hva motparteren holder på til tider heller :p

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 9 april 2016 23:10 Privat melding

Ikkje en dritt.. Men det e jo livsfarlig å fleipe på nettet/sms...fort gjort å bli feiltolket...

Men så lenge man gir en litt f# her inne, så dauer man jo ikkje om noen feiltolker litt..

Desto samme grunn for at enkelte mannfolk/kvinner e litt useriøse og snakker om sex og tul og tøys så tidlig i datingfasen...det e så mange bein å ta av, så då e det vel bare å gi faen og håpe man treffer på en som liker/tolererer det til slutt..

Skjult ID med pseudonym smiliiet sø. 10 april 2016 11:09

Litt usikker på om jeg er i live eller ikke.
Hvorfor snakker så mange på vegne av andre og alle?

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 10 april 2016 11:51

Er sex useriøst?

Jeg vil tro at det som opprinnelig førte en mann og en kvinne sammen sånn fra naturen sin side faktisk var seksuelt begjær. Å prate seg til sengs er en vel en senere oppfinnelse betinget av utviklingen som kulturelle vesener. Vi skal være siviliserte, følge normer og regler for høvelig adferd osv. Sex er jo veldig lite sivilisert, hvis man bare tenker seg litt om. Det er jo slett ikke pent gjort å dytte legemsdeler inn i hverandres kroppsåpninger, for å ta et eksempel de fleste sikkert greier å se for seg.

Det kan derfor godt hende at vi menn er mer primitive enn kvinner på dette punktet. Ikke menn her inne selvsagt, jeg snakker om meg selv og et par av vennene mine bare. Altså at fokus på sex er helt sentralt for den videre gangen i dansen og det for mange menn rett og slett handler om parringsdans mens kvinner kan se ut til å gå veien om sin siste yogaopplevelse, diverse spirituelle, materialistiske og emosjonelle refleksjoner, samt også Ikea, før de begynner å nærme seg naken hud.

Bare en vill tanke fra min side.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 10 april 2016 11:58

Kongekommentar @Rampegutt - liker spesielt din: "Det er jo slett ikke pent gjort å dytte legemsdeler inn i hverandres kroppsåpninger, for å ta et eksempel de fleste sikkert greier å se for seg."😂

- og deler dine ville tanker fullt ut😉😁😜

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 10 april 2016 12:41 Privat melding

@rampegutt er forsåvidt enig med deg,men nå handlet nå ikkje om at sex i seg selv ikkjer seriøst....men over skuffelsen til TS as hun følte seg litt snurt over at en hun snakket med så kjapt penset inn på sex og begynte deretter å gå til personangrep på henne og si hun var prippen og useriøs fordi hun ikkje ville diskutere sex så tidlig.

Eg tenker vel at sex er en av grunnen til at man ønsker seg kjæreste,men neppe hovedgrunnen...og eg vil jo helst vite at vi har mer felles enn kun et mål og havne i køyen etter 1 eller to kaffedater

De som derimot har det som felles mål er det jo ingenting feil på ,men da føler de vel neppe hverandre som useriøse heller.

Eg tror det handler om å finne den man vil være sammen med og gjøre de sammen tingene med og i samme tempo....om noen trenger mer tid og andre trenger mindre er jo en av de tingene som gjør at man kanskje siler hverandre ut....som ønsket om barn..flytting etc...alle trenger sin tid :)
Syns ikkje tankene dine var så veldig ville egentlig :)

Skjult ID sø. 10 april 2016 14:22

@ts her.

Ser at tråden handler mer og mer om sex og om det er viktig del av livet.
Men det er som Fendi14 skriver.
Til noen har jeg sagt at de da er på feil arena å heller skulle hatt en profil på Cupido fremfor Match hvis de er kun ute etter sex. Da svarer de at neida på match kan enn finne alt mulig.
Vel kanskje det stemmer men når det står i profilen at enn er ute etter noe langvarig så vet de fleste hva enn vil ha.

Så klart sex er viktig i livet, veldig viktig faktisk. Og enda viktigere er det når enn er i et forhold. Beste måten å vise kjærlighet på det.
Men for å komme dit må enn bli godt kjent, trygg osv og det er enn ikke etter første date.

Jeg har gjort som noen nevnte å bytte bilde og legge på utfyllende tekst så får vi se. Drømmemannen dukker nok opp :) :)

Men hyggelig lesing trossalt på tråden jeg startet. Ledd og ristet på hodet noen ganger men har kost meg jeg. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 10 april 2016 14:52

@Skjult ID sø. 10 april 14:22

Altså.. De som kun er ute etter sex, de bryr seg ikke om du har satt langvarig eller ikke.
De bryr seg heller ikke om du har bilde av deg selv i bobledress eller bikini.
Til syvende og sist så bryr de seg ikke om deg i det hele tatt.

Eneste som vil hjelpe litt er å ikke ha noe bilde i det hele tatt. :P

Skjult ID sø. 10 april 2016 15:23

hehe jo kan være sant det @Powpowgutt men jeg har no et håp om at flere av de " seriøse " tar kontakt når de leser hvem jeg er og hva jeg er ute etter.

Uten bildet tar vel ingen kontakt :)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 10 april 2016 18:11

Jeg bare lurer på om det faktisk er slik at vi menn er stand til å ha sex uten følelser i vesentlig større grad enn kvinner er i stand til. Nå er det jo ting som tyder på at den moderne kvinnen er i stand til å dyrke sex på samme måte som mannen alltid har gjort, men likevel. Det ser for meg ut som om menn rett og slett kan knulle nesten hvem som helst bare muligheten er der. Men hvis det nå er slik at sexlysten følger av vår natur, ja så er vi jo nærmest dømt til å være useriøse sammenlignet med alle de seriøse kvinnene. Som trådstarteren ser ut til å ha kommet frem til. Kjedelig sak. Meget kjedelig sak. Men det er kanskje derfor det ligger dette implisitte elementet av oppdragelse i parforholdet mellom mannen og kvinnen.

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 10 april 2016 18:38 Privat melding

@Rampegutt nå sier de at kvinner tar menn igjen på flere arenaer inkl å ha like mye og ofte sex som menn og være utro etc

eg tror alikevel at det fins menn som vil ha et forhold og ikkje bare sex like mye som det fins kvinner som ønsker seg kun sex.... eg vet av erfaring at flere får tilbud av kvinner for kun sex her inne..så generelt er det vel likt?

men eg tror at menn kanskje lettere blir kvitt frustrasjon og stress og føler samhørighet med sex.....og at endel menn vil vite at sex vil være på agendaen om de skal være i et forhold nå spesielt om siste forhold var sexløst.....
for kvinner er det ofte slik at flere ting må føler rett før det blir sex...mens for menn er det i enklete tilfeller omvendt...
sånn sett er det noen som hadde det morsomt når de lagde oss....
Eg tror ikkje de som setter sex høyest på ønskelisten er mindre seriøse enn andre,men de kan ha andre forutsetninger......dog de som KUN er intressert i sex finner lite gehør hos meg siden eg er ute etter et forhold og ikkje bare en runde i høyet :)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 10 april 2016 18:39

@Rampegutt: Tja og nei, nei, nei. Ha sex uten følelser involvert tja - og med tja mener jeg at det blir fort instrumentelt da, og og ofte ufullstendig. Spørsmålet blir da er det sex, eller bare å "ha seg"? Mest det siste mener jeg. Det må være en connection utenom også skal det være fint.

Samtidig er det også slik at like barn leker best også denne sammenheng. Med det mener jeg at idealist på mange områder ja, men det er mange jeg kommer på jeg ikke hadde gitt meg frivillig i hallingkast med, selv med rennefart på motoriserte rulleskøyter.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 10 april 2016 18:42

@Fendi: "sånn sett er det noen som hadde det morsomt når de lagde oss...."😂

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 10 april 2016 18:47 Privat melding

@blingbling jepps drittvittig på vår bekostning :D

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 11 april 2016 07:38 Privat melding

Ser ikke nødvendigvis at en mann er useriøs, selv om sex kommer opp relativt kjapt,- alle preferanser kommer kjapt på bordet her, synes jeg. Men å ha evne til å "prate" om det , som en dagligdags ting, i forbindelse med alt annet man vil vite om en person, synes jeg er mer avgjørende når jeg vurderer seriøsiteten. Humor og måten det snakkes om blir en god indikasjon på om denne er kompatibel med meg, på mange plan. De som kun kommuniserer når de vil "opphisses" faller fort igjennom..

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 11 april 2016 09:43 Privat melding

Melding etter en kaffe- date : det ser ut vi har ikke så mye i felles men hvis du vil ha sex ring meg...

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 11 april 2016 09:50

Jeg tror promiskuøs adferd er vanligere hos menn enn hos kvinner. Rett og slett. Ikke basert på rakettforskning og dyptpløyende litterære studier, bare en litt løs konklusjon av det jeg mener å observere.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 11 april 2016 09:57 Privat melding

@Mjau, dessverre svarte jeg ikke, jeg kom ikke på noe...

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 11 april 2016 10:50 Privat melding

Kalles menn promiskuøse?

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 11 april 2016 11:39 Privat melding

Var det jeg trodde 😂 likestilling sksl det jo være, dog 😁

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 11 april 2016 12:35 Privat melding

@nigma kjerringer er gamle og gråhårete,menn er distingverte

yeah right :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 11 april 2016 12:47 Privat melding

@nigma uretfeigt :P

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 11 april 2016 13:06 Privat melding

@nigma hva mener du pleier du bare si alle er gamle og grå eller bare at alle er distingverte? hahahahaha eller er det kvinnfolk du refererer til ;P

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 11 april 2016 13:16 Privat melding

Synes jo det er litt "kjerring" m promiskuøse menn, jeg da.. 😂

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 11 april 2016 13:46 Privat melding

@nigma uffda....aldri hørt om det....;)

eg sier jo selv eg er en gammel kjerring innimellom ,men om andre sier det så syns eg ikkje det er så kult likssom :P

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 11 april 2016 13:46 Privat melding

@Gille hihihihi

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 11 april 2016 14:17 Privat melding

Nigma.. Jeg har helt sikkert stoppet opp et eller annet sted , men tror det var seinere enn i 23-års-alderen 😊 men kar det være opp til andre å definere hva jeg er. Hvem jeg er kan jeg fint definere selv😁

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 11 april 2016 14:24 Privat melding

@nigma eg eg tror ikkje eg begynte å forfalle da eg var 23 :D

når eg snakker til andre kan eg si vi jenter,men eg sier de sjeldent til menn..:) ellers er eg med på hva du sier ,men neon ganger er det litt morsomt å ikkje være så politisk korrekt..eg føler at vi må ikkje være så utrolig redd for å kalle en spade en spade eller å bli så fornærmet....men alt med måte :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 11 april 2016 14:47 Privat melding

@nigma er heldigvis ikkje hele kroppen som plutselig begynner å forfalle ved fylte 23....kroppen forfaller ulikt i forskjellig deler av den og noen deler kan man jo hjelpe på helt uten botox mm :)

trening holde bla skjelettet i form..man kan lage nye koblinger i hjernen og holde den frisk og freidig hele livet selvom cellene begynner å dæ ved 20 års alderen så trodde de før at hjerneceller ikkje kan fornyes,men det kan de og gjør de -heldigvis:)

Er mye man kan gjøre for å vedlikeholde som ikkje krever inngrep :)

nå skal eg ut og erobre verden :) have fun forumister :))

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 11 april 2016 14:53 Privat melding

Kroppen har forandret seg endel siden 23, med graviditet og vektøkning, trening osv. Bare jobben min har jo forandret fysikken min gjennom årene, men at jeg er lett til sinns , uten silikon og botox , har mer m personlighet å gjøre, enn at jeg prøver å klamre meg til ungdom 😁😂 så får andre kalle meg kjerring ( what I am not) eller hva behovet er,- Jeg bryr meg ikke 😁😉

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 11 april 2016 16:45 Privat melding

Lite skraller blandt verktøyet, men ellers sant som han sier .. Kvalitets-verktøy her 😊 om det hjelper v overdoser anes ikke ..😳

(mann 53 år fra Oppland) ma. 11 april 2016 18:43 Privat melding

Jeg er seriøs, men ikke hele dagen..)

(mann 53 år fra Oppland) ma. 11 april 2016 18:59 Privat melding

Alt er mulig for den som tror vet du Pepper...

Jeg klarer meg fint uten dildo, men frekke kommentarer og bango-bongo, det liker vi..)

Hemmeligheter..jeg vet sannelig ikke..hmmmm

(mann 53 år fra Oppland) ma. 11 april 2016 19:14 Privat melding

Pepper
Tenker du på tanker, gjenstander, ting du har gjort eller ønsker å gjøre..?

(mann 53 år fra Oppland) ma. 11 april 2016 19:36 Privat melding

Jeg har aldri sett en dildo..det er et faktum.

However..jeg liker film..)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 21:13

@TS

Hva er så galt med å finne ut om dere er seksuelt kompatible? Jeg for min egen del liker gjerne å vite om det FØR jeg står naken foran henne på soverommet, at hun liker å bruke strap-on og knulle mannfolk i rompa med 2,5" tykk dildo.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 21:14

@Pepper

Det er ingen sjakktrekk for suksessen din her inne å proklamere at du er usikker vedrørende din egen størrelse, og at du mest sannsynlig også har en noe under gjennomsnittet stor penis.

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 11 april 2016 21:21

@Pepper: Nå ga du meg en hjertelig latter. 😂

@Forumtroll: Skriv mer!

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 21:22

@Lexi: Hva mer vil du ha?

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 21:29

@lexi

Ok, så jeg vil gjerne også vite at det er noen vits i å innlede noe med jenta da sex er et punkt som er ufravikelig for min del. Jeg har vært i et forhold med et dødt soverom, og det skal jeg aldri mer utsette meg for igjen. Hvis jenta foretrekker å knulle en gang pr. måned, og da kun for å holde meg fornøyd, vil jeg vite det så tidlig som mulig så jeg kan lete videre og ikke kaste bort tid og krefter på noe som er helt dødfødt.

Har ikke du noen slike preferanser du også? Jeg mener, det er ikke alle menn som liker jodling og tyske bibelsalmer sunget av Heino som forspill og oppvarming til hard BDSM...

Skjult ID ma. 11 april 2016 21:43

@ forumtroll no handlet dette om at sex ble brakt opp rett etter første date å for han var det en selvfølge at vi skulle ha sex på date nr 2. Samtidig ba han om bilder som er drøye selv for playboy for han måtte vite om han ble kåt av meg. Og han der er ikke den eneste som har vært slik. For meg så blir sannsynligheten stor at når han har fått sitt så ser jeg han ikke igjen og slikt er helt uaktuelt.

Blir det naturlig å snakke om sex når vi møtes er en ting da kan jeg fortelle. Men ikke ha det som en forutsetning for date nr 2.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 21:47

@gravlax

Og det har seg slik at enhver voksen og reflekterende mann har tenkt den tanken og stilt døren åpen for at kanskje er det slik. Jeg er ikke noe unntak fra det. Det som derimot taler imot din teori er det at ingen kvinne ved sine fulle fem ville tillatt at et forhold gikk til et dødt soverom pga dårlig partnerprestasjon uten å tatt grep for å prøve å endre situasjonen.

Imidlertid vet jeg at jeg har litt mer å stille opp med i senga enn 20 seconds of fame, og jeg er fint i stand til å tilfredsstille en kvinne mer enn hva som er normen nå til dags.

Men helt ærlig, vi er ikke her for å diskutere dine vrangforestillinger uten virkelighetsrot om mine seksuelle prestasjoner. Vi er her for å debattere om det finnes seriøse mannfolk og hvorvidt TS har misforstått det meste.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 21:48

@TS

Men da må du jo si det klart ut i åpningsinnlegget at fyren var ute etter kuse på 2. date. Det fremkom ikke slik; du presenterte det som at du ser ned på mannfolk som prater om sex tidlig.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 21:54

@gravlax

Tusen takk, gamle traver. Det vanker øl på deg!

Skjult ID ma. 11 april 2016 22:03

Ja jeg ser ned på mannfolk når samtalen før første date handler 70% om sex. Og da hadde vi pratet kun 3 dager etter hverandre. Er sex virkelig så viktig at det kommer før personlighet, hva en liker å gjøre i feriene osv.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 22:08

@TS

Jeg liker å utelukke at jeg ikke blir offer for catfishing, og det er dessverre slik at det du klager over ofte er den eneste måten.

Du er altså en catfish?

Skjult ID ma. 11 april 2016 22:28

@Forumtroll
Hahaha det var tidenes kommentar hahaha Jeg catfish? hehe nei er heldigvis langt fra det hehe.

Er ei som liker å bli sett på som en person og ikke ett kjøttstykke.
Så enkelt er det hehe

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 22:31

@TS

Du liker ikke å bli luket ut av mannfolk som ikke gidder kaste bort tid og krefter på noe som ikke vil funke for de til å begynne med, og mener da at de ser på deg som et kjøttstykke. Det du sier her, er at du misliker at menn tar grep for å se om du ER en catfish eller ikke.

Og hvem er det som misliker mest at man prøver å forsikre seg mot catfishing? Jo, de som bedriver catfishing. Kom igjen, bare gi opp.

Skjult ID ma. 11 april 2016 22:35

hehe ja jeg gir opp men ikke av den grunnen du tenker. hehe

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 11 april 2016 22:37

@TS

For all del, det er et fritt land...

Skjult ID med pseudonym ludolu ti. 12 april 2016 02:13

Catfish? Hva har det m saken å gjøre? Mulig jeg har misforstått begrepet.

Skjult ID med pseudonym Rattata ti. 12 april 2016 08:10

@TS

Ja, du er det du sier han har sagt til deg. Men i tillegg til at du er prippen og gammeldags, så er du det motsatte av "leken", ja, traurig kjedelig rett og slett.
Og ikke istand til å forstå menn.

Prate om sex, er en del av gamet, og vi menn spør og graver på en leken måte på hva du liker, for å finne ut om du er kompatibel. Ja, noen ganger kommer det ut "creepy", men likevel.

For hva er best?
1: At vi spør og graver og så finner ut at damen er som deg, gørr kjedelig.
2: Har sex med deg og finner ut at du er ikke noe å samle på

Menn har standarder, og holder du de ikke, så ryker du ut til noen som er mer leken

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 08:53

@ forumtroll: Det er vel ingen som reagerer på at temaet kommer opp. Hvis jeg skulle gått videre med noen så ville det helt klart vært noe det var viktig å få klarlagt. Særlig hvis hans ønske går i den retning du ønsker. Jeg mener tyske salmer - der trekker jeg grensen altså. ☺️ Når det har vært relevant har jeg hatt ganske inngående samtaler om temaet.

Men nå tror jeg ikke det er det Ts snakker om. Hun snakker om de som før de i det hele tatt rekker å finne ut av om de er tiltrukket av hverandre vil vite hva du tenner på, og vil ha lettkledde bilder. Ikke fortell meg at du ville gjort det til en jente du var seriøst interessert i på andre date. Jeg var lenge i den lykkelige tilstand at jeg hadde unngått å få tilsendt bilder av utstyret til noen inntil det plutselig suste inn bilder av to stykker på en uke. Hvilket er en absolutt garanti for at det er en mann du aldri i evigheten vil ønske å gå til sengs med. Jeg tror ikke menn helt forstår hva kvinner blir eksponert for. Jeg har heldigvis ikke opplevd å være på date med noen sånne - men jeg angrer på at jeg har slettet alt i innboksen min, for der hadde det vært nok stoff til en saftig roman.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 08:59

-' i den retning du ønsker' skulle vært ' i den retning du nevner'

Skjult ID med pseudonym Rattata ti. 12 april 2016 10:27

@Lexi

Du vet etter 2 til 5 munutter på første møte om du er tiltrukket h*n, så hva prater du om? Man begynner å flørte med en gang, eller så er det ingenting.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 10:33

@Rattata: Vel. Jeg pleier å si at første date er et nei eller et kanskje. Noen ganger ser du i løpet av sekunder at dette ikke er noe for deg. Andre ganger trenger du litt tid for å vurdere det - da er det et kanskje - som lett kan bli et ja.

Men at du føler deg tiltrukket av noen behøver ikke å bety at det er naturlig å diskutere seksuelle preferanser øyeblikkelig. Jeg ville aldri gjort det på første date hvis jeg hadde truffet noen utenom en nettdatingsite, og jeg ville ikke ventet at det skulle skje her heller.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 11:15

@Rufsetufsa: Og det sier seg jo selv at alle kvinner tenker likt på dette punktet. Og alle menn tenker helt likt?

Jeg ser heller ikke problemet med utveksling av slike meldinger når begge parter synes det er greit. Og det har absolutt ingenting med hvor tent eller ikke tent man er.

Og hvis du synes jeg er snerpete fordi jeg ikke nødvendigvis har lyst til å fortelle en mann hva jeg tenner på eller sende ham halvnakne bilder av meg etter første date - så er det kun din tolkning. Gjennom seg selv ser man andre.

Jeg tenker nemlig at vi alle er litt forskjellige på det punktet, og alle dialoger er litt ulike. Noen ganger kan dialogen være slik at det føles fint og naturlig å diskutere det - men ofte vil det ikke gjøre det. Har ikke noe med å være snerpet å gjøre.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 12 april 2016 12:20 Privat melding

Jeg tror sjelden det komner opp som tema over kaffekoppen på date.. Er meldingene som gjerne sklir i den retning, og så lenge det er humor og respekt i det ser jeg ikke problemet k det held tatt. Synes det er greit å luke ut de som ikke er kompatible m meg i preferansene sine..

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 12 april 2016 14:12 Privat melding

Eg er heldigvis snerpete og kjedelig så eg blir utluket med engang :) Passer meg fint i grunnen -finner eg en som er like kjedelig som meg så kan vi være kjedelige sammen :))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 april 2016 15:11

@Rufsetufsa

Tror det handler mer om timingen enn nødvendigvis temaet.
Jeg er sikker på at de fleste er interessert i å vite om den andre har noen spesielle preferanser som ikke passer overens.

Bare ikke med en gang eller før en i det hele tatt føler det går noen vei annet enn en kaffekopp.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 april 2016 16:15

Sex like vanlig som å dra på butikken?
Hmm... Hvis det stemmer så er ikke dette bra.

De siste 7 årene har jeg vært på butikken ca. 1000 ganger.
I samme perioden har jeg hatt sex 0 ganger.
Så kom ikke her og si at sex er like vanlig som å dra på butikken! :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 april 2016 17:25

@Pepper.

Nei, har ikke det. Ser ikke noe poeng i det. Som jeg har sagt før, når jeg er singel så er det som om jeg bare kan vri en bryter og skru av lysten og dermed ikke bli plaget av å måtte onanere eller bli frustrert over å ikke få seg noe. :P

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ti. 12 april 2016 17:27

@Lexi

I bunn og grunn er det ingen her som har nevnt dette med kjønnsorganbilder etter første date. Jeg driver ikke med slik, og det er ikke det vi snakker om. Likevel, jeg liker stråmannen din.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 12 april 2016 17:36

@Forumtroll: Det var absolutt ikke ment som noen stråmann, bare en tydeliggjøring av hvilket landskap vi beveger oss i. Dere menn argumenterer ut fra hva dere kunne komme til å gjøre selv. Vi kvinner argumenterer ut i fra hva vi opplever med menn som gjør ting dere antagelig ikke kunne tenkt til å gjøre. Og derfor snakker vi forbi hverandre fordi vi forholder oss til to ulike virkeligheter.

Skjult ID med pseudonym jente80 ti. 12 april 2016 20:11

Etter å ha holdt på med nettdating av og på i ti år, avbrutt av et par forhold med folk jeg ikke har møtt på nett.. Så er dessverre min oppfatning det samme som din; et ekstremt fokus på sex og få menn som er seriøse på nett/tinder/happn etc. Jeg har faktisk til gode å møte en eneste mann som er seriøs på nett, men skal ikke skubbe alle menn over en kam, kan godt være at jeg tiltrekker meg feil type også. Det til tross for at jeg skriver ganske tydelig i profilteksten hva jeg er ute etter..

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 12 april 2016 20:26 Privat melding

Tar det gjerne over en kaffekopp, jeg , Villrosa.. Har noen kompiser som har fått bakoversveis av hva jeg sier innimellom 😂😂😂 må-ha-HUMOR!!😂

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 april 2016 20:30

@jente80

*Rekke opp hånda* Jeg er seriøs og det fullstendig uten sexsnakk!

Det er ikke sikkert du tiltrekker deg feil type, men det kan hende du lettere faller for de som er litt frempå. Og de som bare er ute etter å ha seg litt, de er jo nettopp ganske frempå.

Som sagt så er jeg seriøs og når det kommer til sexsnakk, så er det kun om hun tar det opp og kun veldig generelt som holdning og syn på sex og eventuelt om det er noen spesielle fetisjer (noe jeg forøvrig ikke har, så ikke så mye å snakke om. :P ).

(mann 53 år fra Oppland) ti. 12 april 2016 20:34 Privat melding

Sex..hva var nå det igjen ?...jeg har det på tunga....

(kvinne 38 år fra Sør-Trøndelag) ti. 12 april 2016 20:59 Privat melding

Har ikke lest hele tråden her, men svarer allikevel, da jeg selv har stilt det spm men aldri turt å skrive det på forum...
Har vært på dater der vi aldri i utgangspunktet skreiv mld av seksuell karakter i forkant, men han åpenbart hadde andre forventninger enn jeg til daten. Har gjerne vært ganske så klar på det på forhånd, at jeg ikke er intr i å hoppe til køys etter en date, men hadde lyst å bli kjent. Blir litt småskuffet da altså, når kommunikasjonen har vært veldig bra i forkant, og dagen vellykket, men idet jeg sier nei til å bli med hjem/få selskap hjem, så ender kommunikasjonen...
Evig optimist som jeg er, så tenker jeg at det må da finnes en seriøs mann der ute for meg også, som ikke går i revers når sex på første date er uaktuelt... * hjertesukk*
Men men, alle er forskjellige, skjønner bare ikke greia. Tror noen at jeg lyver når jeg sier jeg er ferdig med one nightere/ firstnightere? Eller er det eget ego som overbeviser enkelte ( for all del ikke majoriteten!) Om at de er så uimotståelige at de nok vil få meg på trua allikevel, til tross for mine holdninger?

(kvinne 38 år fra Sør-Trøndelag) ti. 12 april 2016 21:23 Privat melding

Nigma: har absolutt ikke mista håpet nei :-)

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 april 2016 21:51 Privat melding

på neste date så skal eg sjenke damen dritings... Må benytte de få mulighetene man har :-p

Neida, dater skal i utgangspunktet være til for å bli kjent. En gåtur, bowling/shuffleboard, kafe, evt 3-4 pils går helt fint! benytt gjerne en ukedag, desto mindre alkohol blir da konsumert.

Men eg e no en av de som e aaaaalt for treig i blikjent-fasen. så eg e mer vant med at damen vil ha seg noe før eg får ræven i gir...

Eg ser at enkelte opererer med 3 gangers dating før de har seg noe. Då føler eg man blir vel skrudd oppi hovve når man går etter slike regler!?

Skjult ID med pseudonym jente80 ti. 12 april 2016 23:54

Trenger ikke ha regler som 3 gangers dating før sex, er helt for at man skal gjøre det når man har lyst og når det føles riktig. For meg føles det ikke riktig på første date, i hvert fall ikke med nettdating for da prøver jeg egentlig å finne ut om jeg vil treffe dem igjen. Og man får jo ikke mer lyst når daten begynner å tigge om sex: meeeen kan ikke vi gå hjem til deg å pule daaaaa..

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 13 april 2016 03:23 Privat melding

Finnese det seriøse mannfolk?

Ja, det gjør det helt klart, mange t.o.m. :)

Skjult ID med pseudonym hjertevarm sø. 17 april 2016 14:26

Vil takke sukker for et seriøst kontaktforum.
Tror ærlighet og ekte vare varer lengst. Mener da ekte bilder av nyere dato bilder slik vi er i det daglige liv. Fortelle oppriktig om ens ønsker og
en selv. Da tror jeg meldingene/brevene kommer til Dere.
Være seriøs, skrive seriøst og gi tilbakemeldinger.
Er nybegynner her, men nyter hvert minutt
Personligt er jeg seriøs, men klart det finnes begge deler av begge kjønn.
Mvh
Hjertevarm

(mann 35 år fra Oslo) to. 21 april 2016 03:27 Privat melding

Hmmf, jeg har fått slike meldinger allerede før første date, jeg. Useriøst assa...