Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Max to. 4 des. 2008 19:22

Trenger trøst!
Jeg har vært inne å Sukker nå i et par månder. Har brukt tiden godt, men liksom ikke funnet en jente jeg virkelig har trua på.... og det har føltes litt rart å sende meldinger til profiler som "bare er helt ok" og ikke toppers;-)

Så, i forrige uke skjedde det noe helt utrolig; Jeg fant en profil jeg umiddelbart kikka skikkelig på! Jenta var pen og hadde humor...og vi hadde 94 i match! Jeg skrev til henne med en gang og markerte henne som interessant....endelig skrev jeg mail med ektefølt glede og innlevelse! Jeg hadde fått tilbake troen på at sukker funker!

Noen timer senere fikk jeg svar! Hun var veldig interessert (markerte meg med hjerte!) og det var tydelig at hun hadde oppfattet humoren i min mail. Vi var liksom på nett med en gang;-) Jeg ble veldig glad! Utrolig glad og spent! Nå begynner det, tenkte jeg! Alle disse timene med profilsøk skal endelig betale seg! Så, jeg sendte en ny mail med tilsvarende innhold som den første...

... og dermed ble det helt stille!!!??

Nå har det snart gått en uke uten svar og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Kan noen trøste eller komme med noen gode råd? Skal jeg sende henne en ny mail der jeg spør hvor hun ble av eller skal jeg play it cool og vente....?

Hilsen "frustrert som fy!"

Skjult ID med pseudonym fox to. 4 des. 2008 19:24

kanskje hun er på ferie ;)

Skjult ID to. 4 des. 2008 19:27

Kan hende hun har mye å gjøre, ikke har følt for å skrive for tiden, men gjør det igjen snart.. Eller kanskje hun bare kommer på det akkurat idet hun ikke har tid lenger. Hun har muligens lyst å svare like langt tilbake, og trenger bedre tid.

Av erfaring: Vent litt, og etter du har ventet nok, send en oppmuntrende mail, der du forteller at du gleder deg til å få svar, eller noe i den duren.

Skjult ID med pseudonym Max to. 4 des. 2008 20:01

Okey! Da sier vi det sånn foreløpig; Hun er på ferie og jeg venter litt til....og så kommer hun til å svare;-) Takk for trøst!

Allikevel; Utrolig frustrerende! Jeg venter jo bare på mail fra henne...og så dumper det stadig vekk inn meldiger fra jenter jeg ikke synes virker interessante....

Going mad!

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis to. 4 des. 2008 20:02

Vedder en god del på at hun ikke svarer, sett et svart hjerte og move on...Det skjer hele tiden det du opplever nå...:( Ikke få igang noe følelser for en person du ikke har møtt, blir bare gråt uansett...:(

Skjult ID med pseudonym zacha to. 4 des. 2008 20:04

hvorfor skal du vente???

liker du henne... greit... ta initiativ... bli impulsiv... du miste ingenting og på den måte du kan fjerne den frustrert følelse at du har nå.

Skjult ID to. 4 des. 2008 20:05

Ta dett som en mann;) Ikke mase eller gi intrykk at du er for intressert. De fleste jenter synes det kjempekoslig med oppmerksomhet men man må ikke krysse linja å bli masete!! Play it cool!!
I din situasjon:
Anbefaler jeg mail med innhold som ; Hei! hvordan går det med deg da? Fått noe napp;) Så søt du var på det nye bilde ditt;)
Anbefaler ikke å skrive; Synes vi fant tonen. Jeg har så lyst til å bli bedre kjent med deg søta.... Bla bla mas mas sutre sutre

Skjult ID med pseudonym mars to. 4 des. 2008 20:07

Kanskje hun fremdeles vil være på "svargaranti" siden? Du er ikke den eneste som har fått ett svar og ingenting mer. Jeg vet med meg selv at jeg også kan gjøre det, men da vil det ene svaret mitt ikke være en oppmuntrende boost, men gjerne en som det ikke trengs å svare på tilbake....

(kvinne 36 år fra Østfold) to. 4 des. 2008 20:07 Privat melding

Ikke forå være slem Max, men jeg tror ikke du får svar.. Jeg vet jo ikke, men har en følelse av at hun mistet litt lysten underveis, uten at jeg vet hvorfor... Skulle hun dratt på ferie eller ikke hadde hatt tid tilå svare på en uke, hadde hun sagt det til deg i en kort mail, hadde hun vært interessert nok.

Det blir fort sånn her inne, det er lett å "falle av", kanskje har man mange man skriver med, og dermed er det også lett å glemme noen.

Du skriver at DU følte det så sterkt, og selv om hun svarte, med et gult hjerte ogen mail, betyr det ikke nødvendigvis at hun føler det samme som deg...

Det kan også være at du skremte henne, vi mennesker kan fort trekke oss unna når det blir for intenst for fort..

Så den tøffe konklusjonen min er at du burde glemme henne... Masse fisk i havet, fortsett å let:)

Skjult ID med pseudonym Max to. 4 des. 2008 20:09

@kjøttmeis;
Jeg sa jeg trengte trøst....he,he.... Håper ikke du har rett;-)
Hun har jo markert meg med hjerte og skrevet hyggelige mailer!

Men, men...sukker er vel sukker! Her kan alt skje....

Snufs snufs...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 4 des. 2008 20:10

Beklager å være den som sier det som det (antagelig) er... ;oP.... men hun har nok funnet en som var mer inressang...
Man skriver jo ikke bare med en om gangen .... og hun følte seg sikkert mer på "nett med noen andre ... sorry

Men ta det med ro det finnes flere bra damer bode her inne og der ute ;o)

Skjult ID med pseudonym Zhair to. 4 des. 2008 20:12

Max , jeg tror alt kan skje - send henne en mail og be om en date ;=)

Skjult ID med pseudonym Max to. 4 des. 2008 20:16

Hmmm...ganske splittet forum foreløpig! Ca 50% som fortsatt er positive;-)
Tror nok jeg kommer til å sende henne en mail til...og svarer hun ikke på den er det jo bare å gi opp! Men jeg lover at jeg ikke skal sende en sånn; " hvor ble det av deg?" sutre mail;-) Sutring er ikke sjarmerende!

Skjult ID med pseudonym mix to. 4 des. 2008 20:20

Om det nå var sånn at hun "har en annen" så burde hun sagt fra om det. Hun kan ikke være verd din oppmerksomhet. Ønsker deg uansett lykke til Max

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis to. 4 des. 2008 20:22

Seriøst! de som er positive er sånne som bare duller med deg og egentlig driter totalt i om du driter deg ut...

Men det skader jo ikke å sende en melding til, men du skal vite at dette er ikke noe unikt. Det har hendt meg så mange ganger at jeg får kontakt med en hvor jeg bare tenker "wow!" også melder vi litt også finner jeg ut at hun faktisk er kjempekul og..Helt til det bare plutselig stopper opp uten forklaring eller noe som helst.

Skjult ID med pseudonym Max to. 4 des. 2008 20:23

Takk mix! Forsåvidt enig med deg.... Jeg følger i hvertfall det prinsippet; svarer alltid høflig avvisende sånn at personen som har sendt meg mail ikke skal gå og lure....

Skjult ID med pseudonym Max to. 4 des. 2008 20:26

Takk for info kjøttmeis;-) Setter pris på ærligheten din! Hvis den type oppførsel er vanlig her inne, så er det jo bare å komme seg videre...

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis to. 4 des. 2008 20:31

Er ikke meningen å være kjip eller noe. Mange som dekker over sin kjiphet med "jeg sier bare sannheten" Jeg aner jo ikke hva som er historien bak din opplevelse.

Men du må aldri aldri la sukker gå utover selvbildet ditt. Det skjer så mye rart her. Det som irriterer meg mest er når man bare er "pauseunderholdning" av type:

Pen jente kontakter og gir drøssevis med komplimenter osv.
Har en artig samtale..
Hun blir bare borte.

Skjult ID med pseudonym Zhair to. 4 des. 2008 20:34

Jeg tenker mer på dette som en lek,
- en kveld chatter jeg mye en annen kveld lite, for så å kanskje ta meg en pause. Jeg føler ikke at noe er alvorlig eller forpliktende.

Derfor kunne jeg lett hatt en kjempesamtale med Max for siden å ta opp praten neste gang det passet meg, eller eventuelt at han tok kontakt på nytt...

Jeg ville ikke tatt det særlig negativt om noen ble "borte".

Mener at jeg har et realistisk syn på dette og ikke et overdrevent positivt som Kjøttmeis kanskje tror! ;=))))

Skjult ID med pseudonym DAME50 to. 4 des. 2008 20:37

Send en mail til og spør om hun er interessert i kontakt på en hyggelig og veldig søt måte.
Jeg har greid å få sort hjerte og vekk med meg av en person som gjorde akkurat det samme som damen din. (han leste mailen og svarte ikke på nesten en uke).
Jeg skrev vel en litt i overkant skarp mail om folks generelle oppførsel her inne og han svarte at han gjerne ville legge like mye i neste svar til meg som jeg hadde gjort og trengte litt tid på det, men beklager masa vekk med deg. Og ja, han var interessant.

Skjult ID med pseudonym Zhair to. 4 des. 2008 20:41

Enig med DAME50

Jeg ser på det som veldig hyggelig når noen kommer tilbake etter en tid og klarer å følge litt opp uten at det blir mas!

Skjult ID med pseudonym Max to. 4 des. 2008 20:41

Hmmm.... virket ikke som om jeg var pauseunderholdning.... Og i hennes siste mail foreslo hun at vi kanskje skulle møtes.... Men Zhair har nok et viktig poeng! Det er nok litt som en lek for noen... og "samtaler" kommer og går,-)

Skjult ID med pseudonym Zhair to. 4 des. 2008 20:46

Jeg mener at hun kan like deg godt å ha lyst til å møte deg, men allikevel være litt på og av sukker! Vi som har vært her en stund er litt layd back! Det er ikke negativt ,selv om det kanskje virker slik for deg om du er ny...

Skjult ID med pseudonym DAME50 to. 4 des. 2008 21:09

Hør på Zhair og en klok gammel dame.
Men, hvis hun stadig er on-line har hun nok en hun vil sjekke ut eller inn i sitt liv før hun går videre med deg. Er hun ikke pålogget så vent i spenning, men alltid hyggelig å få en positiv mail til.
Jeg har noen ganger blitt skremt av menn som viser for stor interesse uten å ha truffet meg, eller bruker humor jeg ikke helt kan tolke fordi jeg ikke kjenner vedkommende enda. Litt nøytral er fint.

Skjult ID med pseudonym jackslater to. 4 des. 2008 21:20

Dette kan slå begge veier. Send mail. Synes ikke "å ta det som en mann" er riktig måte å gjøre det på uansett om enkelte jenter kan si det er "barskest". Tipper det er følelser som styrer deg nå, og det er positivt synes jeg. Alt for mange som tenker for mye og spiller for mye. Har dere først fått igang en god samtale burde spill legges til siden. Men vær positiv i mailen som noen foreslo tidligere. Ikke mas. Har du e-mailen hennes kanskje du skal sende melding dit istedet.

Er hun pålogga og ikke svarer er det ikke tvil, hun er ikke interessert. Dust å ikke si ifra, i det minste med et svart hjerte.

Skjult ID med pseudonym Max to. 4 des. 2008 22:00

Takk for alle gode innspill;-)

Jeg har sendt henne en oppfølgende mail som ikke var sutrete, men bare morsom og uforpliktende....altså ikke en masemail med en sånn "hvor ble du av?" innledning.... Hvis hun ikke svarer på den, er det skrevet i stein at vi ikke burde bli kjærester;-)

Takk igjen for hjelp!

Skjult ID med pseudonym jackslater to. 4 des. 2008 22:10

yee bra jobba. you are the MAN.

Skjult ID med pseudonym AmadeusM to. 4 des. 2008 22:20

Til og med når hun svarer er det jo ikke sikkert dere blir kjærester..kanskje litt tidlig ute med den tanken før man i det hele tatt har truffet seg irl ..
Du få vel leve i håpet

(kvinne 36 år fra Østfold) to. 4 des. 2008 22:38 Privat melding

Og tenk om hun er en ivirig leser av forumet... Da tviler jeg på at du får svar...

Skjult ID med pseudonym Bongo fr. 5 des. 2008 12:30

Her hopper alle fra stein til stein, og det må du også bare gjøre... Hva er alternativet?

Skal du forandre alle sin innstilling her inne eller skal du forandre din holdning til folks innstilling ?

Skjult ID med pseudonym Zhair fr. 5 des. 2008 20:43

Jeg heier litt på Max nå ;=)

Skjult ID med pseudonym jackslater lø. 6 des. 2008 00:31

Haha jeg og. Heia Max! Håper Margarita tar feil.